hvmetal írta: ↑2022.04.25. 21:27
Nem tudom . Kíváncsi lennék , van e valaki , aki pozitívan tudja látni jövőt..
Ha nembaj, reflektálnék erre - mercato rovat ellenére - ( bár azt is érintve )
Emlékezzettek vissza az előző mercato végére, Lukaku és Hakimi is távozott, és gyakorlatilag olyan emberek jöttek pótlásul akikről vagy fogalmunk nem volt, vagy nagyon tesco gazdaságos igazolásnak tűntek. A BL helyért imádkoztunk sokan, most pedig természetesnek vesszük , hogy menni kell a scudettoért.
Meglett a szuperkupa, ott vagyunk a kupa döntőjében , és minden esélyünk megvan a triplázásra.
Én bemerem vallani, hogy ezekre egyáltalán nem számítottam. Ki ez a Dumfries? Gondoltam magamban... Dzeko? Úristen... Dumfriesért most pedig ott van a Spurs és a Bayern olyan szépen magára talált az ELSŐ évében a Serie A-ban. Dzeko pedig , bár kötelező lenézni, óriási mezőnymunkát rak le, és kb 10 forintba került.
Nyilván lesznek megszorítások, nem akkorák mint előző idényben , de lesznek. Függ még ennek mértéke attól is, hogy sikerül a hajrá. Sikerülni fog minden
Ahogy én látom , és amire mernék fogadni:
Lau out - 80-90m Atleti? Barca? Vagy meggyőzi mégiscsak egy angol klub? Persze hallottam én is , hogy azt kevésbé preferálná. Mondjuk Milito , Zanetti ténykedett az ő leigazolásán, akár későbbi ikon is lehetett volna, igaz nem olyan mint az említett duó, de szerintem érzelmileg kötődik az Interhez rendesen.
De Vrij out - 20m Az okokat ismerjük, 1 év a szerződéséből, és még ő sem bánna egy utolsó zsíros fizut. PSG? Valamelyik angol csapat? Van pár top klub akinek égető szüksége lenne egy tisztes hátvédre. Fenntartom a lehetőségét, hogy kifuttatja ezt az 1 évet, hogy mégjobb szerződést kapjon, nem lenne óriási baj.
Aki lehet , hogy távozik, és a helyükre olcsóbban fog igazolni Marotta , remélhetőleg ugyanolyan remekül ahogy eddig:
Dumfries - Hát rá lett kereslet , 30-40m között szerintem bárhol ellehet adni. Lehet hogy élnék ezzel a lehetőséggel , és bajnokságon belülről hoznék egy remek kis szélsőt. A baj, hogy hiány van belőlük.
Ezeken felül akik biztos távozónak tekinthetők Vidal , Sanchez nem kevés fizetést felszabadítva.
Az ilyenekbe ne menjünk bele hogy majd Correa el lesz adva

Úgy hogy most jött és nem épp erős évet zár. Meg a fél keret elrepül és jön 10 ember , mert ez nagyon fifa és infantilis.
Akikre számítok, számítanék:
A Lukaku , Dybala kettősből legalább 1 de bőven megvan az esély mindkettőre mindjárt kifejtem miért. Dybala fizetését nagyjából Sanchezé fedezi, szerintem ez óriási előrelépés. Ha Dybala tényleg olaszországon belül szeretne maradni, akkor két csapat marad, Az Inter vagy a milan. Én azt gondolom, hogy Marotta, és az argentin hagyományok miatt mi talán előnyösebb pozícióban vagyunk.
Lukaku pedig azért lehetne lehetséges , mert Dybala esetleges ingyen igazolása mellett is mindenképp kell a kezdőbe egy csatár. A Chelsea pedig különben sem igazolhat most, ergo nekik szerintem öröm lenne Lukakutól szabadulni akár egy kölcsön + kötelező opcióval , több részletre bontott fizetési kötelezettséggel. Ez a mi kasszánkat sem terhelné rögtön, a Chelsea pedig ígyis úgyis jól jár. Lukaku meg már 200x elmondta kb mennyire visszatérne az Interbe.
Bremer, az ő ára 30m euró körül van állítólag. Szerintem fantasztikus lenne Vrij helyére. Fiatal, és amit idén is lepakolt hát hú. És tökéletesen ugyanaz a poszt. 3 védős felállás közepe.
Valamint a már biztosnak tekinthető Onana is jön aki szerintem , ismétlem szerintem , tuti nem lesz flop,sőt.
Ezen felül Dumfries esetleges távozása esetén egy jobbszélső.
Azt gondolom ez egy elég reális és kevésbé szörnyű forgatókönyv. Sokkal derűsebb mint a tavalyi év vége. És sokkal nagyobb esélyeket biztosítana a jó folytatásra is. Inzaghi viheti tovább a projektet és ha minden évben nem is nyerünk scudettot majd, az esélyesek között leszünk. Én úgy látom a juve hanyatlik de azért sosem lehet őket leírni, a milan sajnos erősödik és hát az az arab szarakodás is kissé ijesztő de legalább lesz miért csúfolni őket.
No ennyi, nyugodalmas szép álmokat!