Mindegyik kockázat aki nem olaszban játszott.
Különböző okok miatt egy amúgy klasszis Godin vagy Vidic is gyengén teljesített nálunk.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Mindegyik kockázat aki nem olaszban játszott.
Na jo de Vidic meg Godin hany evesen jottek?Festa írta: ↑2022.07.11. 19:57Mindegyik kockázat aki nem olaszban játszott.
Különböző okok miatt egy amúgy klasszis Godin vagy Vidic is gyengén teljesített nálunk.
Szégyen hogy ez a tarajos patkány Inter mezt kaphatott. Ilyen idióta szerződést....inkább nem is mondok semmit.
Azota mar hivatalos is.
Itt a Coming out:Skriniar mikor idekerült nem gondoltam volna,hogy sikerül neki a szintlépés.Ezt Milenkovicnál is eltudom képzelni.Vidic meg Godinnál szerintem az volt a főgond,hogy 30 fölött voltak hanem ,hogy nem ahonnan jöttek teljesen mást jelentett a védekezés mint a Serie A-ban.Az egy teljesen más világ.Ezér preferálom a már itáliában játszokat.
Még mindig olcsóbb volt mint J.Mario meg Naingolann és persze Kondogbia.
Egyetlen Festam… könyörögve kérlek néha proofreadeld saját hozzászólásaidat az “elküld” előtt, mert néha olyan mértékű elírások/helyesírási hibák vannak a hozzászólásaidban, hogy azoktól sikítófrászt kapok.Festa írta: ↑2022.07.11. 21:16Itt a Coming out:Skriniar mikor idekerült nem gondoltam volna,hogy sikerül neki a szintlépés.Ezt Milenkovicnál is eltudom képzelni.Vidic meg Godinnál szerintem az volt a főgond,hogy 30 fölött voltak hanem ,hogy nem ahonnan jöttek teljesen mást jelentett a védekezés mint a Serie A-ban.Az egy teljesen más világ.Ezér preferálom a már itáliában játszokat.
Pontosan igy gondolom en is.
Nyilván más emlékeink vannak róla, de a pool vagy éppen egy juve meccs elleni jó teljesítmény nekem összességében kevés ennyi pénzért. Nem emlékszem konstans jó szereplésre tőle, holott ez a szerződés inkább kezdő playernek járt volna.drtie írta: ↑2022.07.11. 21:42 Nekem is szúrja a szememet, hogy ismét azért kell fizetni egy játékosnak, higy elhagyja a csapatot, miközben megy ezerrel a spórolás, DE
Szerintem a Vidalba fektetett pénz megérte. 21nehány millióért volt egy olyan kezdő/majd csere játékos a középpályán, aki -a maga idegbeteg módján- felszántotta a pályát. Akinek a becserélése mindig megnyugtatóbb volt, mint Dumbo, vagy a láthatatlan ember esetében. És végülis összejött vele, de tényleg aktívan vele egy pár sikeres pillanat.
Ja! Mindezt úgy, hogy egyébként én is mást hoztam volna a helyére anno, de ha már ő jött, akkor elismerem a pozitív hozadékát is.
Conte megkapta Vidalt, hogy ne hisztizzen. Amúgy bőven túl volt pályája csúcsán, amikor hozzánk jött, de még így is többet ért, mint Vecino, Gagliardiani sorból bármelyik.möszi írta: ↑2022.07.11. 23:29Nyilván más emlékeink vannak róla, de a pool vagy éppen egy juve meccs elleni jó teljesítmény nekem összességében kevés ennyi pénzért. Nem emlékszem konstans jó szereplésre tőle, holott ez a szerződés inkább kezdő playernek járt volna.drtie írta: ↑2022.07.11. 21:42 Nekem is szúrja a szememet, hogy ismét azért kell fizetni egy játékosnak, higy elhagyja a csapatot, miközben megy ezerrel a spórolás, DE
Szerintem a Vidalba fektetett pénz megérte. 21nehány millióért volt egy olyan kezdő/majd csere játékos a középpályán, aki -a maga idegbeteg módján- felszántotta a pályát. Akinek a becserélése mindig megnyugtatóbb volt, mint Dumbo, vagy a láthatatlan ember esetében. És végülis összejött vele, de tényleg aktívan vele egy pár sikeres pillanat.
Ja! Mindezt úgy, hogy egyébként én is mást hoztam volna a helyére anno, de ha már ő jött, akkor elismerem a pozitív hozadékát is.
A Corriere hetek óta biztos abban hogy Dybala a Romába megy.....hát szívesen visszakeresném, de nem pazarlom ilyesmire az időt:)
És éljenek a pozitív hírek! Ja nem ide..mike írta: ↑2022.07.12. 07:51A Corriere hetek óta biztos abban hogy Dybala a Romába megy.....hát szívesen visszakeresném, de nem pazarlom ilyesmire az időt:)
A Gazzettánál meg Csernus doki a fogadott pszichomókus, szóval hiszek nekik hogy Dybaka csalódott és dühös
A lényegi kérdesekben még ezen a héten is csak porhintés lesz, és fogy az idő.
Dybala ugy azert szamunkra eleg tiszta es vilagos.
De...ide.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.12. 08:00És éljenek a pozitív hírek! Ja nem ide..mike írta: ↑2022.07.12. 07:51A Corriere hetek óta biztos abban hogy Dybala a Romába megy.....hát szívesen visszakeresném, de nem pazarlom ilyesmire az időt:)
A Gazzettánál meg Csernus doki a fogadott pszichomókus, szóval hiszek nekik hogy Dybaka csalódott és dühös
A lényegi kérdesekben még ezen a héten is csak porhintés lesz, és fogy az idő.![]()
Próbáltam, de annyitól már rámjön hogy szét kéne trollkodni a csalók fórumjait, Anyum meg ok nélkül csuklikCsaSzi9294 írta: ↑2022.07.12. 09:03
Lassan pálinkával vedd be őket.![]()
Te mindent elhiszel amit Marotta mond?
Valaki magyarázza meg miért éri meg fizetni neki, hogy elmenjen???? Akkor már legyünk elől elegen és töltse ki a szerződését....oké Inzaghi nem számít rá de legalább ha nagy a gáz lenne a padon értékelhető játékos.....
4.tamadonk lesz, es 20 mezonyjatekos, Inzaghi elmondta.Cupi írta: ↑2022.07.12. 09:24Valaki magyarázza meg miért éri meg fizetni neki, hogy elmenjen???? Akkor már legyünk elől elegen és töltse ki a szerződését....oké Inzaghi nem számít rá de legalább ha nagy a gáz lenne a padon értékelhető játékos.....
Ezt a 4 támadóval megyünk neki egy ilyen szezonnak dologt meg fogjuk szívni....ne legyen igazam.....erre itt egy Sanchez aki sokkal jobb mint Correa vagy Dzeko és neki fizetünk, hogy lelépjen.....vicc...
Erre a kérdésedre nem lehet logikus választ adni.Cupi írta: ↑2022.07.12. 09:24Valaki magyarázza meg miért éri meg fizetni neki, hogy elmenjen???? Akkor már legyünk elől elegen és töltse ki a szerződését....oké Inzaghi nem számít rá de legalább ha nagy a gáz lenne a padon értékelhető játékos.....
Ezt a 4 támadóval megyünk neki egy ilyen szezonnak dologt meg fogjuk szívni....ne legyen igazam.....erre itt egy Sanchez aki sokkal jobb mint Correa vagy Dzeko és neki fizetünk, hogy lelépjen.....vicc...
Elég sok minden vicc, amikor átigazolási szezon van, nem beszélve a szerződés hosszabbításokról. Vagy olyat igazolunk akinek helye sincs, de legalább sérülékeny majd próbáljuk rásózni valakire, vagy olyat aki trottyos és egy valag fizuba van. Ezen kívül azzal hosszabbítunk akivel nem kéne, akivel meg kéne azzal meg nem.Cupi írta: ↑2022.07.12. 09:24Valaki magyarázza meg miért éri meg fizetni neki, hogy elmenjen???? Akkor már legyünk elől elegen és töltse ki a szerződését....oké Inzaghi nem számít rá de legalább ha nagy a gáz lenne a padon értékelhető játékos.....
Szerintem ettol sokkal egyszerubb a magyarazat:
Esküszöm nem kötekedés, de kérlek ne írd már le minden nap, hogy Inzaghi elmondta hogy 4+1 ifi lesz elől.
Szerintem Inzaghinak két tank kell, Lukaku és Dzeko. Illetve két mozgékonyabb Lautaro és Correa (gondolom mert érte fizettünk 30 milliót...).
De ahhoz kepest "sporolas" ha maradna.
Akkor lesz baj, amikor kényszerből, a sértődés elkerülése végett fogja lehozni Lukakut miatta. Egy Spezia ellen nem is lényeg ha vezetünk 2vel, de rangadókon remélem max a 92. percben fogom látni beállni.
Ez már értékelhető de attól még bosszantó fizettünk neki bármennyit is, hogy lelépjen.....
Mar ugye beszeltuk korabban is, de Sanchez-Vidal es az osszes tavozoval + erkezok, eddig osszesen 10%-os fizetes csokkentes sikerult.
Kölcsön + 30 millióért Bremer ajándék, ha adjuk Casadeit, még úgy is remek deal.CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.12. 11:59 Repubblica szerint akár már ma le lehet zárni Skriniart. Ezután jöhet Bremer, aki Inzaghi utolsó ajándéka lesz idén nyáron.
Azzal fizettetném ki ezeket a végkielégítéseket,aki ilyen szerződést köt.Röhej.interfan írta: ↑2022.07.12. 11:09 Vidalnak az utolso evbe 9,5m-ra emelkedett volna a fizetese, ez a klubnak osszkiadasban 12,45m euro lett volna a 22/23-as szezonra.
4m euros vegkielegitest kapott, ez a klubnak osszesen 5,24m euro kiadast jelentett.
Tehat 5,24m vs 12,45m
Vidal vegkielegiteses tavozasaval igy 7,24m euros kiadast sporoltunk meg a 22/23-as szezonra.
Én ezen nem lepődök meg....Belottival is mit nyomott....5 éve kb. 90-atatt senkivel nem állt szóba....többen vitték volna már talán 60 körül is....aztán inkább kifuttatta a szerződését és most ingyen lelépett....PellerG írta: ↑2022.07.12. 14:06 Asszem ez itt el is dőlt:
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... aro-900221
Cairo szerint Bremer többet ér, mint Skriniar...
Ha ennek ellenére eladjuk Skriniart, akkor nagyon mérges leszek, azt a vezetőség sem gondolhatja komolyan, hogy pl. Milenkovic teljeskörűen pótolni tudná a szlovákot. Ha jövőre nem lesz tulajdonosváltás, akkor pár év kötelezően plusz-os mercato után újra középszerűek leszünk..Cupi írta: ↑2022.07.12. 14:19Én ezen nem lepődök meg....Belottival is mit nyomott....5 éve kb. 90-atatt senkivel nem állt szóba....többen vitték volna már talán 60 körül is....aztán inkább kifuttatta a szerződését és most ingyen lelépett....PellerG írta: ↑2022.07.12. 14:06 Asszem ez itt el is dőlt:
https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... aro-900221
Cairo szerint Bremer többet ér, mint Skriniar...![]()
Röviden tömören rosszul van vezetve a klub!!CsaSzi9294 írta: ↑2022.07.12. 09:33Elég sok minden vicc, amikor átigazolási szezon van, nem beszélve a szerződés hosszabbításokról. Vagy olyat igazolunk akinek helye sincs, de legalább sérülékeny majd próbáljuk rásózni valakire, vagy olyat aki trottyos és egy valag fizuba van. Ezen kívül azzal hosszabbítunk akivel nem kéne, akivel meg kéne azzal meg nem.Cupi írta: ↑2022.07.12. 09:24Valaki magyarázza meg miért éri meg fizetni neki, hogy elmenjen???? Akkor már legyünk elől elegen és töltse ki a szerződését....oké Inzaghi nem számít rá de legalább ha nagy a gáz lenne a padon értékelhető játékos.....
Én már nem is idegesítem magam ezeken a dolgokon…