Azert a kovetkezo 4 meccs nem lesz akkora durranas.
Total 0 csapatok, kiveve a Fiorentina.
Inkabb ez a Barca ket meccs volt az oriasi dolog, es az, hogy ezzel bejutunk a 16 koze, ugy hogy ez tenyleg valami elkepeszto eredmeny.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Azert a kovetkezo 4 meccs nem lesz akkora durranas.
Nem jutottunk még be. Ezt hogy számoltad ki?
Matematikailag valoban nem, de innen mar tobb mint muveszet lenne elbukni.Cupi írta: ↑2022.10.13. 08:26Nem jutottunk még be. Ezt hogy számoltad ki?Előre ne játszunk le fejbe meccseket még akkor sem ha kötelező a győzelem egy Plzen elen otthon.
Bőven lehet példát találni arra, hogy egy lesajnált kiscsapat hoz egy X-et vagy netán nyer.
Mi van Csaszi, kijózanodtál már?CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.12. 23:12 Inzgahi első két hónapja után nem gondoltam, hogy ezt fogom írni, de részemről megadom neki a második esélyt! Aamíg nem lesz megint rendszeresen fos a játék és az eredmény, én nem fogok Inzaghioutozni!![]()
2/2-szer lemeccselte a Barcát, most már csak a bajnokságban kell végleg talpra állni, de két ilyen meccs után csak elkezdjük gyűjteni a pontokat ott is. Jót tett neki a kirúgás szele.
Ez kb. így van.interfan írta: ↑2022.10.13. 08:30Matematikailag valoban nem, de innen mar tobb mint muveszet lenne elbukni.
Ertem en hogy 1 meccsen barmi lehet, de azert egy 4 meccsen 16 kapott gol Plzen ellen azert na...
Es ha 1 meccsen barmi lehet, akkor a tetnelkuli biztos csoportelso Bayernt is verhetjuk, ha pl a Plzen valami isteni csoda es total KO eseten X (1% eselyt sem adok ra).
Persze matematikailag barmi lehet, de azert innentol szinte lehetetlen elbukni...
1 het alatt latod igy lehet eljutni a fold alol a felhok fele Csaszinak is.cuchu11 írta: ↑2022.10.13. 08:30Mi van Csaszi, kijózanodtál már?CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.12. 23:12 Inzgahi első két hónapja után nem gondoltam, hogy ezt fogom írni, de részemről megadom neki a második esélyt! Aamíg nem lesz megint rendszeresen fos a játék és az eredmény, én nem fogok Inzaghioutozni!![]()
2/2-szer lemeccselte a Barcát, most már csak a bajnokságban kell végleg talpra állni, de két ilyen meccs után csak elkezdjük gyűjteni a pontokat ott is. Jót tett neki a kirúgás szele.![]()
![]()
El kellett ismernem, ha tévedek általában azt belátom.cuchu11 írta: ↑2022.10.13. 08:30Mi van Csaszi, kijózanodtál már?CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.12. 23:12 Inzgahi első két hónapja után nem gondoltam, hogy ezt fogom írni, de részemről megadom neki a második esélyt! Aamíg nem lesz megint rendszeresen fos a játék és az eredmény, én nem fogok Inzaghioutozni!![]()
2/2-szer lemeccselte a Barcát, most már csak a bajnokságban kell végleg talpra állni, de két ilyen meccs után csak elkezdjük gyűjteni a pontokat ott is. Jót tett neki a kirúgás szele.![]()
![]()
Lehet Csaszi is az olasz sajtónál van sportstátuszbaninterfan írta: ↑2022.10.13. 08:331 het alatt latod igy lehet eljutni a fold alol a felhok fele Csaszinak is.cuchu11 írta: ↑2022.10.13. 08:30Mi van Csaszi, kijózanodtál már?CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.12. 23:12 Inzgahi első két hónapja után nem gondoltam, hogy ezt fogom írni, de részemről megadom neki a második esélyt! Aamíg nem lesz megint rendszeresen fos a játék és az eredmény, én nem fogok Inzaghioutozni!![]()
![]()
Elozo oldalon irtam is, remelem Csaszi megfogadta a tegnap delelotti tanacsom es fogadott az X-re.
Egyebkent jo ezt latni, hiaba csak 1 het, de 7-8.hely utan most mar vegre masok is bajnoki eselyekrol beszelnek.
Csak igy tovabb Csaszi.
Cuchu egyebkent te is tevedtel.
Az oda-vissza veres nem jott be.
Orizd meg jo szokasod, es mindig max ekkorakat tevedj.![]()
Végül nem fogadtam a meccsre, sajnos nem értem rá munka miatt, meg el is felejtettem. Ha raktam volna döntetlen vagy vendégre teszek 2,70ért.interfan írta: ↑2022.10.13. 08:331 het alatt latod igy lehet eljutni a fold alol a felhok fele Csaszinak is.
Elozo oldalon irtam is, remelem Csaszi megfogadta a tegnap delelotti tanacsom es fogadott az X-re.
Egyebkent jo ezt latni, hiaba csak 1 het, de 7-8.hely utan most mar vegre masok is bajnoki eselyekrol beszelnek.
Csak igy tovabb Csaszi.
Tuttonál.cuchu11 írta: ↑2022.10.13. 08:42Lehet Csaszi is az olasz sajtónál van sportstátuszbaninterfan írta: ↑2022.10.13. 08:331 het alatt latod igy lehet eljutni a fold alol a felhok fele Csaszinak is.
Csak igy tovabb Csaszi.
![]()
Kezdek gyanakodni Csaszinal, mert valoban az Olasz sajtora hasonlit.cuchu11 írta: ↑2022.10.13. 08:42Lehet Csaszi is az olasz sajtónál van sportstátuszbaninterfan írta: ↑2022.10.13. 08:331 het alatt latod igy lehet eljutni a fold alol a felhok fele Csaszinak is.
Csak igy tovabb Csaszi.
Cuchu egyebkent te is tevedtel.
Az oda-vissza veres nem jott be.
Orizd meg jo szokasod, es mindig max ekkorakat tevedj.![]()
Amúgy oké, akkor leadom a tippjeimet.
A BL-t megynyerjük és 10 pont előnynel húzzuk be a bajnokságot!
Ha annyit tévedek, mint a Barca tippnél, akkor itt nagy boldogság lesz
De legalabb "szinvonalas" lesz az EL.cuchu11 írta: ↑2022.10.13. 08:32Ez kb. így van.interfan írta: ↑2022.10.13. 08:30
Matematikailag valoban nem, de innen mar tobb mint muveszet lenne elbukni.
Ertem en hogy 1 meccsen barmi lehet, de azert egy 4 meccsen 16 kapott gol Plzen ellen azert na...
Es ha 1 meccsen barmi lehet, akkor a tetnelkuli biztos csoportelso Bayernt is verhetjuk, ha pl a Plzen valami isteni csoda es total KO eseten X (1% eselyt sem adok ra).
Persze matematikailag barmi lehet, de azert innentol szinte lehetetlen elbukni...
A Plzent még 11 Gaggal is meg kell tudni verni![]()
Szerintem azért volt egy kis hiba a cserekben pont a 3. Gólnál éreztem ezt...Baggio85 írta: ↑2022.10.13. 08:58 Alig tudtam elaludni, tényleg hihetetlen meccs volt. Meccs előtt személy szerint gondolkodás nélkül aláírtam volna az X-et, de valamiért mégis csak van bennem egy kis hiányérzet. Ami furcsa, mert a Camp Nou-ban egy valódi tétmeccsen X-elni hatalmas eredmény.
Ezen az úton kell továbbmenni, aztán meglátjuk, hogy mi sül ki belőle a végén.
De a védelem/védekezés sajnos tegnap is borzasztó volt... Ez a 3. gól... 180 percig tökéletesen figyelünk Lewandowskira, erre a legvégén van 1 felívelés, amire bőven volt idő felkészülni és ahelyett, hogy Skrini meg DeVrij is az egyetlen emberre figyelne, aki képes ilyenből gólt szerezni, totálisan bealudt mindenki. Azt hitték vége van már a meccsnek. Bellanovát én nem tudom hibáztatni, ez nem az ő feladata lett volna.
Na mind1, elnézését a negatív hangvételű hozzászólásért, mert egyébként a CSAPAT abszolút nem érdemli meg, sőt, hatalmas gratuláció nekik, csak valamiért van benne egy ilyen "tüske".
Féltem attól is, hogy Inzaghi megint elcseréli magát és igazából nem is mondhatni, hogy ült minden cseréje, de sajnos most tényleg abból tudott főzni, amije volt.
Dumbo mellől nehezebb lett volna fejelni szerintem is. Valószínűleg Bellanovát magassága miatt hozta be a Mister.INTER-1908 írta: ↑2022.10.13. 10:30Szerintem azért volt egy kis hiba a cserekben pont a 3. Gólnál éreztem ezt...Baggio85 írta: ↑2022.10.13. 08:58 Alig tudtam elaludni, tényleg hihetetlen meccs volt. Meccs előtt személy szerint gondolkodás nélkül aláírtam volna az X-et, de valamiért mégis csak van bennem egy kis hiányérzet. Ami furcsa, mert a Camp Nou-ban egy valódi tétmeccsen X-elni hatalmas eredmény.
Ezen az úton kell továbbmenni, aztán meglátjuk, hogy mi sül ki belőle a végén.
De a védelem/védekezés sajnos tegnap is borzasztó volt... Ez a 3. gól... 180 percig tökéletesen figyelünk Lewandowskira, erre a legvégén van 1 felívelés, amire bőven volt idő felkészülni és ahelyett, hogy Skrini meg DeVrij is az egyetlen emberre figyelne, aki képes ilyenből gólt szerezni, totálisan bealudt mindenki. Azt hitték vége van már a meccsnek. Bellanovát én nem tudom hibáztatni, ez nem az ő feladata lett volna.
Na mind1, elnézését a negatív hangvételű hozzászólásért, mert egyébként a CSAPAT abszolút nem érdemli meg, sőt, hatalmas gratuláció nekik, csak valamiért van benne egy ilyen "tüske".
Féltem attól is, hogy Inzaghi megint elcseréli magát és igazából nem is mondhatni, hogy ült minden cseréje, de sajnos most tényleg abból tudott főzni, amije volt.
Bellanova helyett én Dambrot hoztam volna be..
Kb 20 perc volt vissza szerintem DD rutinja jobb lett volna nekünk....
Bellanova mellől fejelt lewa zavartalanul...
De ez már mindegy...
Összességében én elégedett vagyok...
És nyugtaval dicserjuk a napot verjük meg a Plzent és mehet az óriási gratuláció Inzaghinak
Ebből a csoportból ilyen körülmények között továbbjutni hatalmas szó lenne
Na o viszont a mienk, es szinten nagyon gyenge eddig...
Brozovichoz képest az, de adjunk még időt neki. Keveset is játszott eddig a szezonban, sőt ha Brozo nem lenne sérült kb 35 perce lenne idén. Szerintem képes fejlődni, nem olyan kilátástalan ő.
Sajnos nem Brozovichoz kepest, hanem mindenkihez kepest gyenge eddig.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.13. 11:04Brozovichoz képest az, de adjunk még időt neki. Keveset is játszott eddig a szezonban, sőt ha Brozo nem lenne sérült kb 35 perce lenne idén. Szerintem képes fejlődni, nem olyan kilátástalan ő.
Bellanovának volt egy szép csele tegnap, amiből aztán el is adta a labdát, de ő amúgy tényleg hurka.
Legyél kicsit pozitívabb...interfan írta: ↑2022.10.13. 11:11Sajnos nem Brozovichoz kepest, hanem mindenkihez kepest gyenge eddig.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.13. 11:04Brozovichoz képest az, de adjunk még időt neki. Keveset is játszott eddig a szezonban, sőt ha Brozo nem lenne sérült kb 35 perce lenne idén. Szerintem képes fejlődni, nem olyan kilátástalan ő.
Bellanovának volt egy szép csele tegnap, amiből aztán el is adta a labdát, de ő amúgy tényleg hurka.
De mivel ot megvettuk vegleg, benne bizni kell, hatha.
Viszont valoban fejldohet, 21 eves lesz, hatha.
Pedig hanyszor megszoltal, hogy tul pozitiv vagyok, aztan latod megis bejott a pozitivtasom az eredmenyek teren.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.13. 11:14Legyél kicsit pozitívabb...interfan írta: ↑2022.10.13. 11:11Sajnos nem Brozovichoz kepest, hanem mindenkihez kepest gyenge eddig.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.13. 11:04
Brozovichoz képest az, de adjunk még időt neki. Keveset is játszott eddig a szezonban, sőt ha Brozo nem lenne sérült kb 35 perce lenne idén. Szerintem képes fejlődni, nem olyan kilátástalan ő.
De mivel ot megvettuk vegleg, benne bizni kell, hatha.
Viszont valoban fejldohet, 21 eves lesz, hatha.![]()
![]()
Én bírom Asllanit, csak ezért írtam.interfan írta: ↑2022.10.13. 11:17Pedig hanyszor megszoltal, hogy tul pozitiv vagyok, aztan latod megis bejott a pozitivtasom az eredmenyek teren.![]()
Remeljuk vele kapcsolatban a te pozitivitasod jon be, es kepes fejlodni es egy Inter szintet megutni.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.13. 11:17Én bírom Asllanit, csak ezért írtam.![]()
Pont mi vagyunk képesek olyanra, hogy innen is elcsesszük. Anno a Praga is megszivatott minket.
Már több hete külön edz meg futkározik.interfan írta: ↑2022.10.13. 08:23
Azert nagyon durva ez...
Visszakerestem, es Lukaku serulesnel az elso hirek azok voltak, hogy a Torino ellen szeptember 10 mar visszaterhet, es kb 2 het a kihagyas.
Majd jottek a hirek, hogy ne adj isten ha komolyabb a gond, akkor oktober 1 es Roma.
Idokozben elojottek azok a hirek, hogy az Udinese ellen megis visszaterhet, szeptember 18.
Utana hogy megsem, de legkesobb Roma es oktober 1, de az mar a max.
Aztan ahogy kozeledett a Roma, jottek a hirek, hogy inkabb csak a Barca 1 meccs.
Utana megsem, de majd a Sass, vagy legkesobb Barca visszavago.
Erre most ott jarunk, hogy Oktober 16 Inter-Salernitana, es talan a padon ott lehet...
2 hetbol indultunk, es most lassan elerjuk a 2 honapot.
Nagyon kemeny...
Pont ez a baj, hogy mindig csak kulon tud edzeni.Festa írta: ↑2022.10.13. 15:41Már több hete külön edz meg futkározik.interfan írta: ↑2022.10.13. 08:23
Azert nagyon durva ez...
Visszakerestem, es Lukaku serulesnel az elso hirek azok voltak, hogy a Torino ellen szeptember 10 mar visszaterhet, es kb 2 het a kihagyas.
Majd jottek a hirek, hogy ne adj isten ha komolyabb a gond, akkor oktober 1 es Roma.
Idokozben elojottek azok a hirek, hogy az Udinese ellen megis visszaterhet, szeptember 18.
Utana hogy megsem, de legkesobb Roma es oktober 1, de az mar a max.
Aztan ahogy kozeledett a Roma, jottek a hirek, hogy inkabb csak a Barca 1 meccs.
Utana megsem, de majd a Sass, vagy legkesobb Barca visszavago.
Erre most ott jarunk, hogy Oktober 16 Inter-Salernitana, es talan a padon ott lehet...
2 hetbol indultunk, es most lassan elerjuk a 2 honapot.
Nagyon kemeny...
Lehet nem is a combja fáj hanem megint rákapott az ananászos pizzára.
Lehet majd csak ilyen tíz percekre cseréli be Inzaghi.![]()
Nem lenézve, de a Salernitanat nélküle is gólokkal kell hozni, főleg hazai pályán. Inkább legyen 100%os a Fior meccsre, mint beálljon most akár egy percre is kockáztatva egy esetleges rásérülést.interfan írta: ↑2022.10.13. 16:00 Sky szerint erosen ketseges, hogy Lukaku egyaltalan a kispadon ott lehet e a Salernitana ellen.
Correa a kispadon mar ott lehet majd, viszont Lukaku egyaltalan nem biztos.
Holnap szulethet dontes az ugyben, az ujabb vizsgalatok utan.
Amennyiben nem lesz a Salernitana ellen sem, akkor csak az oktober 22 Fiorentina-Inter meccsen lehet Lukaku a keret tagja.
https://www.fcinter1908.it/primo-piano/ ... lernitana/
Ez oké csak Dzeko és Martinez is állandóan játszik és tegnap is hullák voltak...Martinez a végén már alig élt ami természetesen nem kritika hanem teljesen érthető. Tök mind1 ki az ellenfél nagyon kellene már, hogy ők is pihenhessenek.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.13. 17:10
Nem lenézve, de a Salernitanat nélküle is gólokkal kell hozni, főleg hazai pályán. Inkább legyen 100%os a Fior meccsre, mint beálljon most akár egy percre is kockáztatva egy esetleges rásérülést.
Hat latva az elozmenyeket, Lukaku izomzati allapotat, es ezt a dobbenet storyt ami a mostani serulese kapcsan zajlik, sajnos siman benne van ez a forgatokonyv....
Asszem Correa bevethető lesz. Illetve 3411et ig fel lehetne rakni ilyenkor. Calhával vagy Mikivel a csatár mögött. Csak egy tipp.Cupi írta: ↑2022.10.13. 17:47Ez oké csak Dzeko és Martinez is állandóan játszik és tegnap is hullák voltak...Martinez a végén már alig élt ami természetesen nem kritika hanem teljesen érthető. Tök mind1 ki az ellenfél nagyon kellene már, hogy ők is pihenhessenek.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.13. 17:10
Nem lenézve, de a Salernitanat nélküle is gólokkal kell hozni, főleg hazai pályán. Inkább legyen 100%os a Fior meccsre, mint beálljon most akár egy percre is kockáztatva egy esetleges rásérülést.
Azt meg előre látom Lukaku a VB-ig már alig játszik nálunk oda elmegy és ott sérül le újra...ne legyen igazam de annyira tipik lenne.
Max a kispadon lehet ott a Sky mai cikkje szerint, szerepelt is itt ma 16:00-kor.
Pedig meg valaszoltal is a cikkre 17:10-kor, nem igazan olvastad el mire valaszolsz ezek szerint.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.13. 19:43Nem nézem egész nap a fórumot, ha fel is jövök nem mindig van időm végig pörgetni..![]()
Jogos, nem figyeltem..interfan írta: ↑2022.10.13. 19:48Pedig meg valaszoltal is a cikkre 17:10-kor, nem igazan olvastad el mire valaszolsz ezek szerint.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.13. 19:43Nem nézem egész nap a fórumot, ha fel is jövök nem mindig van időm végig pörgetni..![]()
Viccet felreteve en betennem valamelyik ifistat a kezdobe, Salernitana ellen beleferhet 45 perc.
Igaz ezt teljesen felesleges leirjam is, mert ugysem fog jatszani egyik sem.
Valoban hamarabb lenne a 3-6-1 mint ifista 2.tamado.
Egyebkent milyen jo otlet is volt az osszes tamadonkat elzavarni a nyaron...
Na mindegy, ez van, ez a tabletatt le kell nyelni.
Nyerni kell, most vegre kicsit nyugodtabb idoszak jon, johet par onbizalomnovelo magabiztos gyozelem.![]()
Ne haragudj ram, ezt nem lehetett kihagyni.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.13. 19:59 Jogos, nem figyeltem..
Én támogatom az ifit, csak Inzaghi nem. Szét lesznek hajtva idén is, és messze a vége. Sanchez közben meg fossa a gólokat. Na mindegy…
Nem haragszom, tényleg benéztem.interfan írta: ↑2022.10.13. 20:03Ne haragudj ram, ezt nem lehetett kihagyni.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.13. 19:59 Jogos, nem figyeltem..
Én támogatom az ifit, csak Inzaghi nem. Szét lesznek hajtva idén is, és messze a vége. Sanchez közben meg fossa a gólokat. Na mindegy…
Igazad van, nalunk hamarabb lesz 3-6-1 mint ifista, vagy 3-7-0.
Ez van, szethajtva is nyerni kell, vegre konnyebb idoszak jon.
Valahogy a seruleseket kellene meguszni, de latva ezt a nem semmi Lukaku storyt, es ismerve Correa izomzati allapotat, hat van egy olyan erzesem lesznek meg seruleseink elol.
Pedig egy jo Caicedo mennyire fontos is volt nekunk.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.13. 20:15Nem haragszom, tényleg benéztem.interfan írta: ↑2022.10.13. 20:03Ne haragudj ram, ezt nem lehetett kihagyni.CsaSzi9294 írta: ↑2022.10.13. 19:59 Jogos, nem figyeltem..
Igazad van, nalunk hamarabb lesz 3-6-1 mint ifista, vagy 3-7-0.
Ez van, szethajtva is nyerni kell, vegre konnyebb idoszak jon.
Valahogy a seruleseket kellene meguszni, de latva ezt a nem semmi Lukaku storyt, es ismerve Correa izomzati allapotat, hat van egy olyan erzesem lesznek meg seruleseink elol.![]()
Remélem télen sikerül egy ingyen nevet hozni előre, akinek értelme is van és nem ilyen Caicedo féle nokedli.
Ne is mondd.....mindig olvasom rúgja a gólokat és nem sérült és eszembe jut mi meg szenvedünk 0 csatárral a padon.....áááá
Sky Sport Italia szerint holnap mar a csapattal edz es Fio ellen a keret tagja lehet. De valszeg a Plzen ellen fog ujra palyara lepni. A nagy kerdes az, hogy mikor lendul formaba. Felek, hogy csak a vb utan legkorabban ..