Egyet értek Sanchez kapcsán.
Bevallom őszintén fogalmam sem volt róla, hogy 34 éves.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Ma sokan nagyon egyedül voltak pl Dzeko vagy Barella amikor nem volt bent Calhangolu .sorger=giallo írta: ↑2022.11.01. 22:49 Az eredmény (amennyiben így marad) szerintem elfogadható, a Bayern továbbra is más kategória. De hogy ennyire ne akarjon semmit mutatni néhány játékos, akiknek egyébként alapvetően kevesebb lehetősége van erre, az már egy kicsit zavaróbb. Persze nyilván senki nem akar egy tét nélküli meccsen például lesérülni, de azért néha már bántóan a lefújást várja a komplett tizenegy.
FORZA INTER!!!
Sajnos ugynezki Gosens egy hatalmas nagy bukta volt.alwin91 írta: ↑2022.11.02. 07:24 Nekem Gosens játéka a bántó igazán, mert róla azt hittem, hogy tud focizni. Sajnos tényleg igaz, hogy egyedül a kozeppalyan van minőségi cserenk az örmény személyében, esetleg a vedelemben Acerbi, de a széleken és elől nagyon nincs. Correat meg kellene próbálni elcserelni valaki olyanra, aki szintén nem kap sok lehetőséget a klubjánál, de van benne potenciál. fizetni úgy sem fognak érte
Mondjuk Thuramra most januárban. Lejár a szerződése a nyáron, de Correa pont annyit is ér, hogy télen helyet cseréljenek így a francia hozzá tudna tenni a szezon második felére. Vagy esetleg Adama Traréra a Wolverhamptonból, ő is 15m körül van. Szerintem ő a Seria A-ba tökéletesen illene.
Nem védeni akarom Gosenst, de azért elég szar úgy játszani egy tét nélküli meccsen, hogy előtte nem raknak be még a Lecce ellen sem, mert nem bíznak benned (kezdődött a tavalyi utolsó pár fordulóval, amikor már egészséges volt). Ott áll, melegít félidőktől kezdve a pálya szélén, esélyt sem kap, úgy, hogy azért Dimarco is csak azért emelkedik ki, mert alacsony a mérce.interfan írta: ↑2022.11.02. 07:42Sajnos ugynezki Gosens egy hatalmas nagy bukta volt.
Sajnos azoknak lett igaza, akik "Atalanta faktort" emlegettek vele kapcsolatban.
Gosesnt telen el kell adni, ha kolcsonbe akkor kolcsonbe.
Lehet itt ilyen Mazzocchin rohogni, de annyit amit Gosens csinal, hat annyit meg Nagatomo is tudott...
Egyszoval hatralepni nem tudunk.
Van ráció abban amit írsz, viszont Dimarco jobb formában van az biztos, mégha nem is jobb játékos, így elég nehéz lesz kiszorítania.CsaSzi9294 írta: ↑2022.11.02. 08:14Nem védeni akarom Gosenst, de azért elég szar úgy játszani egy tét nélküli meccsen, hogy előtte nem raknak be még a Lecce ellen sem, mert nem bíznak benned (kezdődött a tavalyi utolsó pár fordulóval, amikor már egészséges volt). Ott áll, melegít félidőktől kezdve a pálya szélén, esélyt sem kap, úgy, hogy azért Dimarco is csak azért emelkedik ki, mert alacsony a mérce.interfan írta: ↑2022.11.02. 07:42Sajnos ugynezki Gosens egy hatalmas nagy bukta volt.
Sajnos azoknak lett igaza, akik "Atalanta faktort" emlegettek vele kapcsolatban.
Lehet itt ilyen Mazzocchin rohogni, de annyit amit Gosens csinal, hat annyit meg Nagatomo is tudott...
Ez az Atalanta faktor meg hülyeség. Bergamoba tudott focizni, itt nem? Ott bíztak benne, itt nem. Nyáron le lépett volna, de meg lett hiúsítva az ügy. Utána meg maradt padozni, mindezt egy szó nélkül tűri, sőt még ő is Dimarcot dicséri, ahogy teszi azt Inzaghi is orrba szájba és azértminden elfogultság nélkül nem a legélesebb kés a fiókba az olasz, vannak atom f*szságai. Inkább rakná be a kiscsapatok ellen és lendüljön formába, hogy aztán komolyabb meccsekre is lehessen rá számítani és ne ilyen Mazzocchikkal bohóckodjunk már. Gosens többet tud csak ki kellene belőle hozni, viszont akkor megint csak a hülye, csökönyös olasz berögződés ellen kellene Inzaghinak tennie, miszerint változtatnia kéne valamin, amit ő nem úgy gondol vagyis még a végén (talán) jobb is lenne, mint Dimarco (lásd Onana-Handa).
Én még nem adnám fel a németet, több gólja és gólpassza van a Seria A-ban, mint a Dimarco-Dumfries kettősnek együtt. Ne a tegnapi tét nélküli meccsen ítéljük már meg, mindenki gyenge volt a tét nélküliség miatt. Neki se könnyű így játszani, bízni kellene benne és biztos vagyok benne, hogy a csapat hasznára vállna. De úgy se fogja ennél többet berakni Inzaghi ha a fene-fenét eszik akkor sem.
Seria A:
Gosens: 137 meccs, 25 gól, 17 gólpassz
Dimarco: 108 meccs 9 gól, 8 gp
Dumfries: 45 meccs, 6gól, 6 gp
Nekem ez nem azt mutatja, hogy gyenge és nem való ide vagy a ligába...
Az a baj ezzel, hogy holnapig sorolhatnak azon jatekosok nevet, akik kisebb csapatban csodalatosak voltak, aztan az Interben vagy nagy klubban fajdalmasat buktak.CsaSzi9294 írta: ↑2022.11.02. 08:14Nem védeni akarom Gosenst, de azért elég szar úgy játszani egy tét nélküli meccsen, hogy előtte nem raknak be még a Lecce ellen sem, mert nem bíznak benned (kezdődött a tavalyi utolsó pár fordulóval, amikor már egészséges volt). Ott áll, melegít félidőktől kezdve a pálya szélén, esélyt sem kap, úgy, hogy azért Dimarco is csak azért emelkedik ki, mert alacsony a mérce.interfan írta: ↑2022.11.02. 07:42Sajnos ugynezki Gosens egy hatalmas nagy bukta volt.
Ez az Atalanta faktor meg hülyeség. Bergamoba tudott focizni, itt nem? Ott bíztak benne, itt nem. Nyáron le lépett volna, de meg lett hiúsítva az ügy. Utána meg maradt padozni, mindezt egy szó nélkül tűri, sőt még ő is Dimarcot dicséri, ahogy teszi azt Inzaghi is orrba szájba és azértminden elfogultság nélkül nem a legélesebb kés a fiókba az olasz, vannak atom f*szságai. Inkább rakná be a kiscsapatok ellen és lendüljön formába, hogy aztán komolyabb meccsekre is lehessen rá számítani és ne ilyen Mazzocchikkal bohóckodjunk már. Gosens többet tud csak ki kellene belőle hozni, viszont akkor megint csak a hülye, csökönyös olasz berögződés ellen kellene Inzaghinak tennie, miszerint változtatnia kéne valamin, amit ő nem úgy gondol vagyis még a végén (talán) jobb is lenne, mint Dimarco (lásd Onana-Handa).
Én még nem adnám fel a németet, több gólja és gólpassza van a Seria A-ban, mint a Dimarco-Dumfries kettősnek együtt. Ne a tegnapi tét nélküli meccsen ítéljük már meg, mindenki gyenge volt a tét nélküliség miatt. Neki se könnyű így játszani, bízni kellene benne és biztos vagyok benne, hogy a csapat hasznára vállna. De úgy se fogja ennél többet berakni Inzaghi ha a fene-fenét eszik akkor sem.
Seria A:
Sajnos abban mind egyet érthetünk, hogy Gosens akkor sem kapna több lehetőséget 5-10 perceknél, ha tegnap 2 gólt és 2 gólpasszt adott volna, amivel 10-es osztályzatot kap. Úgy még Nagatomot sem szorítaná ki. Ez egy játékosnak nagyon szar érzés, nehéz így és ilyen helyzetben úgy teljesíteni, hogy tudja úgy se lesz kezdő közelében sem. Ez is ilyen Inzaghi hülyeség.alwin91 írta: ↑2022.11.02. 08:22Van ráció abban amit írsz, viszont Dimarco jobb formában van az biztos, mégha nem is jobb játékos, így elég nehéz lesz kiszorítania.CsaSzi9294 írta: ↑2022.11.02. 08:14Nem védeni akarom Gosenst, de azért elég szar úgy játszani egy tét nélküli meccsen, hogy előtte nem raknak be még a Lecce ellen sem, mert nem bíznak benned (kezdődött a tavalyi utolsó pár fordulóval, amikor már egészséges volt). Ott áll, melegít félidőktől kezdve a pálya szélén, esélyt sem kap, úgy, hogy azért Dimarco is csak azért emelkedik ki, mert alacsony a mérce.interfan írta: ↑2022.11.02. 07:42
Sajnos ugynezki Gosens egy hatalmas nagy bukta volt.
Seria A:
Nagyon nem erzem jogosnak, hogy ebben a helyzetben is Inzaghi legyen megint eloveve...
Nem értek ezzel egyet, de nem is baj, nem vagyunk egyformák.interfan írta: ↑2022.11.02. 08:24Az a baj ezzel, hogy holnapig sorolhatnak azon jatekosok nevet, akik kisebb csapatban csodalatosak voltak, aztan az Interben vagy nagy klubban fajdalmasat buktak.CsaSzi9294 írta: ↑2022.11.02. 08:14Nem védeni akarom Gosenst, de azért elég szar úgy játszani egy tét nélküli meccsen, hogy előtte nem raknak be még a Lecce ellen sem, mert nem bíznak benned (kezdődött a tavalyi utolsó pár fordulóval, amikor már egészséges volt). Ott áll, melegít félidőktől kezdve a pálya szélén, esélyt sem kap, úgy, hogy azért Dimarco is csak azért emelkedik ki, mert alacsony a mérce.
Seria A:
Sajat borunkon ateltuk ezt a sok-sok ev alatt.
Ez a gol/golpassz szam is ezert nem lenyeges, mert sajnos volt olyan jatekosunk is aki januarig kisebb csapatban Seria A golkiraly volt, majd itt felev alatt lott 2db golt.
Szoval sajnos van ilyen, ez nem ujdonsag, nagyon nem.
Az a baj, hogy nem lehet "felretenni" ezt, mivel leirtad nincs olyan, hogy "Atalanta faktor", es hogy ha ott tudott teljesiteni, akkor itt is tudna.CsaSzi9294 írta: ↑2022.11.02. 08:33Nem értek ezzel egyet, de nem is baj, nem vagyunk egyformák.interfan írta: ↑2022.11.02. 08:24Az a baj ezzel, hogy holnapig sorolhatnak azon jatekosok nevet, akik kisebb csapatban csodalatosak voltak, aztan az Interben vagy nagy klubban fajdalmasat buktak.CsaSzi9294 írta: ↑2022.11.02. 08:14
Nem védeni akarom Gosenst, de azért elég szar úgy játszani egy tét nélküli meccsen, hogy előtte nem raknak be még a Lecce ellen sem, mert nem bíznak benned (kezdődött a tavalyi utolsó pár fordulóval, amikor már egészséges volt). Ott áll, melegít félidőktől kezdve a pálya szélén, esélyt sem kap, úgy, hogy azért Dimarco is csak azért emelkedik ki, mert alacsony a mérce.
Seria A:
Sajat borunkon ateltuk ezt a sok-sok ev alatt.
Ez a gol/golpassz szam is ezert nem lenyeges, mert sajnos volt olyan jatekosunk is aki januarig kisebb csapatban Seria A golkiraly volt, majd itt felev alatt lott 2db golt.
Szoval sajnos van ilyen, ez nem ujdonsag, nagyon nem.
Gosens helyzetével kapcsolatban (és most az általad érvelt dolgot félre tenném), én úgy látom, hogy többet tudnánk kihozni belőle, ha Inzaghi több lehetőséget adna neki, mert pszichológiailag ez egy játékosnak nagyon nem könnyű helyzet, sőt inkább frusztráló és kilátástalan, ami motiválatlanságot szül. Állj be az utolsó 5-10 percre, mutass valamit, de igazából teljesen mindegy mit mutatsz, úgy se fogsz többet játszani.
Sok jatekosnak (felsorolni is nehez lenne), megvolt a "tudasa" az alapjan amit mashol mutatott.CsaSzi9294 írta: ↑2022.11.02. 08:44 Akkor jöjjön Mazzocchi, biztos többet fog tenni a csapatért. Kb pont annyit mint Bellanova. Egyik sem Inter szint. Gosens viszont az lehetne, mert a tudása meg van hozzá.
En ezzel azert nem ertek egyet, mert sokszor nem a penz szamit, hanem a "szakertelem".Interfan1000 írta: ↑2022.11.02. 10:51 Pénz nélkül biztosan jó játékos fog jönni helyette, úgyhogy inkább maradjon szerintem! Amúgy a Barca ellen az ő góljával jutottunk tovább, ha az nincs akkor kiesünk!
Harom golt is szerezhetunk volna, kivalo meccset jatszottunk.
Figyelmetlensegbol kaptuk a golokat, de jol jatszottunk.
Elegedett vagyok, nagyon szervezetten es jol jatszottunk ami Munchenben nem egyszeru.
Nagyon jol jatszott Gagliardini, Darmian, Asllani is, maximalisan elegedett vagyok veluk.
Sajnalom Lukaku ujabb seruleset, majd ha felepul nagy hasznukra lesz.
Vasarnap egy nagyon fontos, es nagyon nehez meccs var rank, a leheto legjobb eredmenyt kell elerni.
Megmutattuk hogy egyre kozelebb vagyunk a top csapatokhoz, es egyre kisebb a tavolsag toluk.
A Bayern es a Barcelona a vilag legjobbjai, mi megis megtudtuk mutatni.
Correa teljesitmenye?
Sajnos tul keveset kerestuk a tamadokat.
Nehez meccs var rank a 16 kozott, barkit is kapunk a sorsolason.
Hatalmas eredmenyt ertunk el, de most nem gondolok arra ki lehet majd az ellenfel, majd februarban beszelunk a BL-rol.
Most csakis a bajnoksag szamit.
Mindent eldonto lesz e a Juve meccs?
12/12 pontot szereztunk most, de az elejen tul sok pontot hagytunk veszni.
Nincs mas lehetoseg, csakis a minel tobb pont megszerzese, meg akkor is ha nehez a maradek 3 meccs.
Elszantan es magabiztosan nezunk szembe a Juventussal vasarnap.
Boldogok lennek ha az Intert kapnak a 16 kozott.
ingyen Cancelo? Azért nem vettük meg mert nem tudtuk kifizetni az opciós 30m-t, sosem volt ingyen.interfan írta: ↑2022.11.02. 10:57En ezzel azert nem ertek egyet, mert sokszor nem a penz szamit, hanem a "szakertelem".Interfan1000 írta: ↑2022.11.02. 10:51 Pénz nélkül biztosan jó játékos fog jönni helyette, úgyhogy inkább maradjon szerintem! Amúgy a Barca ellen az ő góljával jutottunk tovább, ha az nincs akkor kiesünk!
Marotta is hanyszor elmondta ezt, es mennnyire igaza is van.
Ingyen kitudsz fogni egy Cancelot, vagy 12m-ert egy Dumfriest, ha van szakertelem, es most csak a WB posztot nezem, es a sajat peldainkat.
Ellenben szakertelem nelkul 31m-ert vehetsz egy Correat, vagy 40m-ert egy Nainggolant, 25m-ert egy Vecinot, es sorolhatnak holnapig.
Mindig vannak lehetosegek, voltak iden nyaron is, tavaly nyaron is, mindezt vagy ingyen, vagy ingyen kolcson sima opcioval.
En bizok a "szakertelemben", es pozitivan allok a kovetkezo mercatohoz.
Persze nyilvanvaloan mennyire jo lenne, ha mar telre megjonne az uj tulajdonos, es januarban mondjuk adnanak 50m-t a mercatora.
Ha van penz + szakertelem, az a legjobb es az igazi kombinacio.
De erre jelenleg minimalis eselyt sem latok.
Cancelo ingyen kolcson erkezett az Interbe.alwin91 írta: ↑2022.11.02. 11:35
ingyen Cancelo? Azért nem vettük meg mert nem tudtuk kifizetni az opciós 30m-t, sosem volt ingyen.
Stellini nem tudom, hogy azért örülne e nekünk, mert jó emlékek kötik ide, vagy mert lenézi a csapatot, de én is úgy vagyok, hogy a Tottenhamet kapjuk inkább, mint a PSG-t, Realt, Cityt... Conte akárkitől ki tud kapni a BL-ben, ezt mi jól tudjuk.
igen, ha Ő nem megy a Valenciához valószínűleg mi sem kapjuk ingyen Cancelot.Interfan1000 írta: ↑2022.11.02. 12:30 Jó, de Cancelo azért volt ingyen, mert Kondogbia ment cserébe szintén ingyen a Valenciába!
Most is lehetne ilyen transzfereket csinalni, pont ma reggel irta valaki, hogy Correaval is lehetne valami "csereuzlet".Interfan1000 írta: ↑2022.11.02. 12:30 Jó, de Cancelo azért volt ingyen, mert Kondogbia ment cserébe szintén ingyen a Valenciába! Ha annyira akarja ingyen a Leverkusen Gosens-t, akkor adjanak cserébe valami használható embert ők is ingyen fél évre!
Vagy házon belül is megoldható (Dalbert lassan felépül).interfan írta: ↑2022.11.02. 12:40 Egyebkent azt irtak a napokban, hogy nem csak a Leverkursen, hanem a Wolsburg es a Gladbach is erdeklodik Gosens kapcsan.
Itt a lehetoseg, jo a felvetesed, teljesen jogos, oldjuk meg.
Pl Bensebainit mar tavaly is figyeltuk es akartuk.
Nyaron lejar a szerzodese, telen most az ara a beka segge alatt lesz.
Lehet alkotni.
Tokeletes megoldas, na erre nem gondoltam.matrix23 írta: ↑2022.11.02. 12:45Vagy házon belül is megoldható (Dalbert lassan felépül).interfan írta: ↑2022.11.02. 12:40 Egyebkent azt irtak a napokban, hogy nem csak a Leverkursen, hanem a Wolsburg es a Gladbach is erdeklodik Gosens kapcsan.
Lehet alkotni.![]()
Vb csak 4 évente van,de ha ott rásérül valamelyik meccsen akkor kb az egész idényre elveszítjük.interfan írta: ↑2022.11.02. 14:20 Lukaku engedelyt kert, es kapott is, hogy ujra Belgiumba folytathassa a rehabilitaciot.
Mar a Belga valogatott orvosi stabjaval talalkozott, es ott folytatja a rehabilitaciot.
Sky is megerositi, az Interben legkozelebb 2023-ban lathatjuk ot a palyan.
VB szereplese egyelore erosen kerdeses, de o barmi aron reszt akar venni a VB-n, meg ha csak decemberben is epul fel utazni akar a valogatottal es ott lenni Qatarban.
Ezt remélem komolyan gondoltad,mert viccnek nagyon durvamatrix23 írta: ↑2022.11.02. 12:45Vagy házon belül is megoldható (Dalbert lassan felépül).interfan írta: ↑2022.11.02. 12:40 Egyebkent azt irtak a napokban, hogy nem csak a Leverkursen, hanem a Wolsburg es a Gladbach is erdeklodik Gosens kapcsan.
Lehet alkotni.![]()
Kollega, remélem nem gondoltad komolyan, hogy ez akár komoly is lehetFesta írta: ↑2022.11.02. 15:31Ezt remélem komolyan gondoltad,mert viccnek nagyon durvamatrix23 írta: ↑2022.11.02. 12:45Vagy házon belül is megoldható (Dalbert lassan felépül).interfan írta: ↑2022.11.02. 12:40 Egyebkent azt irtak a napokban, hogy nem csak a Leverkursen, hanem a Wolsburg es a Gladbach is erdeklodik Gosens kapcsan.
Lehet alkotni.![]()
![]()
![]()
Most ittam gyógyszerre így ez lehet nem is merész feltételezés.
Nainggolanon nem tesz tul.
Nainggolanon konkreten 70m eurot buktunk.Fan Gusto írta: ↑2022.11.02. 16:54Mármint Gabriel Barbosától eltekintve?![]()
Naingolann gólt rúgott a Bologna és a Psv ellen is.interfan írta: ↑2022.11.02. 16:57Nainggolanon konkreten 70m eurot buktunk.
Barbosa eltorpul ehhez kepest, mindossze 15m-t buktunk rajta.
Nainggolan 70m buko
Barbosa 15m buko
Eg es fold.
Barbosa meg legalabb valahol teljesit, Nainggolan meg mindenhol egy vilagi allat.
Itt a megoldas Festa, ezek utan hidd el minden osszeall.
Martinez a Belga valogatott edzoje:Ez a serules egy visszaeses.
Ez egy kudarc.
Jelenleg nem tudjuk meddig lesz elerhetetlen Lukaku.
Minden csapatnak megvannak a potolhatatlan jatekosai.
Argentina-Messi, Horvatok-Modric es Brozovic, nekunk Courtois, DeBruyne, Lukaku.
Ha nem jatszanak mas stilusra kell valtanunk.
Ha nem lesz Lukaku a VB-n, akkor tobb tamadoval kell jatszanunk.
Szóval az Internek köszönheti,hogy feltöltődött,és viszatért minket bosszantani.Milyen drámai.Remélem a tavaszi összeesést azért produkálja.interfan írta: ↑2022.11.02. 17:15Itt a megoldas Festa, ezek utan hidd el minden osszeall.
https://m.nemzetisport.hu/bajnokok_liga ... at-2921703
Napoli remeklésében a legnagyobb szerepe viszont Luciano Spalletti vezetőedzőnek van, aki az Intertől való 2019-es távozása után két évre elvonult toszkán birtokára, ahol olajbogyót és szőlőt szüretelt és a legsikeresebb edzők munkáját tanulmányozva fejlesztette futballtudását.
„Rimessa (Spalletti toszkán birtoka – a szerk.) csendjében kolostori szerzetesként új megoldásokat kerestem és a lelkem mélyére néztem. Úgy tűnik, hatékonyan telt az idő” – mondta a Daily Mailnek a 63 éves szakember.
Azt se felejtsük el, hogy mindeközben mi támogattuk anyagilag a fejlesztését mert tőlünk meg kapta a fizuját.
Es meg mindemelle kolostori szerzeteskent is elhetsz, aki a lelke melyere nez, es szolot es olajbogyot szuretelhetsz.Cupi írta: ↑2022.11.02. 20:35Azt se felejtsük el, hogy mindeközben mi támogattuk anyagilag a fejlesztését mert tőlünk meg kapta a fizuját.![]()
Zseniális....persze nem ránk nézve.
![]()
Belegondolok a mostani cégem 2 évig fizetne de már nem kellene bejárnom és közbe tanulnék fejleszteném magam majd egy versenytársnál kiteljesednék.Zseni a pali. Bár én tudnék ilyet tenni.
![]()
Igen, valóban ég és föld, de más aspektusból. Barbosa itt egy fűszálat nem volt képes megmozdítani, míg Nainggolan azért meg-megvillantott valamit a régiből az itt töltött ideje alatt. Lehet szapulni a belgát a trógersége miatt, de a rá költött 70 misi okosan elköltött pénz volt Barbosa 35 milkájához képest.interfan írta: ↑2022.11.02. 16:57Nainggolanon konkreten 70m eurot buktunk.
Barbosa eltorpul ehhez kepest, mindossze 15m-t buktunk rajta.
Nainggolan 70m buko
Barbosa 15m buko
Eg es fold.
Barbosa meg legalabb valahol teljesit, Nainggolan meg mindenhol egy vilagi allat.
De Barbosat eltudtuk adni, es visszajott a penzbol.Fan Gusto írta: ↑2022.11.03. 13:59Igen, valóban ég és föld, de más aspektusból. Barbosa itt egy fűszálat nem volt képes megmozdítani, míg Nainggolan azért meg-megvillantott valamit a régiből az itt töltött ideje alatt. Lehet szapulni a belgát a trógersége miatt, de a rá költött 70 misi okosan elköltött pénz volt Barbosa 35 milkájához képest.
A csupasz számok szintjén elismerem, hogy igazad van, sportszakmailag viszont szerintem már más a helyzet.interfan írta: ↑2022.11.03. 14:04De Barbosat eltudtuk adni, es visszajott a penzbol.Fan Gusto írta: ↑2022.11.03. 13:59Igen, valóban ég és föld, de más aspektusból. Barbosa itt egy fűszálat nem volt képes megmozdítani, míg Nainggolan azért meg-megvillantott valamit a régiből az itt töltött ideje alatt. Lehet szapulni a belgát a trógersége miatt, de a rá költött 70 misi okosan elköltött pénz volt Barbosa 35 milkájához képest.
Tehat osszesen 15m buko volt o.
Ellenben Nainggolan, aki "bortonnek" minositette az Intert (nem reg a valodi bortont is megjarta), ot nem hogy eladni nem tudtuk, de meg mi fizettunk neki egy valag penzt, hogy felbontsa a szerzodeset.
Nainggolan osszesen 70m euro buko volt.
15m vs 70m
55m kulonbseg...
Acerbi helyett DeVrijt tenném be, de amúgy a jelenlegi legjobb kezdőnk.
Ahogy Inzaghi is elmondta, donto jelentosegu meccs lesz, es tobb pontot nem veszithetunk.CsaSzi9294 írta: ↑2022.11.03. 14:41Acerbi helyett DeVrijt tenném be, de amúgy a jelenlegi legjobb kezdőnk.
Mire szamitasz holnap?
Tudjuk mit jelent a Derby'Italia a szurkoloknak es a klubnak is.
Juve nagyon jo formaban van, akarcsak mi, 5 meccsbol negyet megnyertek.
Tudjuk hogy lesznek nehezsegek.
Utolso esely a bajnoki cimre?
Hat-hat.
Tudjuk mekkora jelentosegu lesz ez a meccs, de lesz meg hatra 25 fordulo, viszont tudjuk mennyire fontos a holnap.
Viszont a holnap valoban nagyon fontos lesz mindketto csapat jovojere nezve.
Van favorit? A nagycsapatok ellen mindig szenved az Inter a bajnoksagban.
Igaz, iden szenvedunk, de mar a Roma ellen is megmutattuk, hogy mire vagyunk kepesek.
Aztan a Barcelona es a Bayern meccsek nagyon masok voltak.
Ket javulo formaban levo csapat talalkozik, a BL-ben kulon utat jartunk, de tiszteljuk a Juventust de nem felunk.
Lukaku?
Nelkule kell jatszanunk, mint ahogy nem lesz D'Ambrosio sem.
Bastoni tegnap belazasodott, ertekelni fogom az o helyzetet is.
Lukaku nem fog visszaterni a szunet elott, nincs remeny.
Sajnaljuk Lukakut, 60 napot hagyott ki, kemenyen dolgozott, de ujra megserult.
Varni fogjuk jovore amikor felepul.
A Juvenak a legjobb a vedelme a bajnoksagban.
Mozgekonyan kell jatszani, hisz a Juventus vedoi azonnal lefognak.
Remek vedoik vannak.
Jo meccset kell vivni, labdabirtoklas is fontos lesz, csapatkent kell jo vedekezni.
Allegri azt mondta az Intere a legerosebb keret Olaszorszagban.
Allegri tavaly ota ezt mondja, ez az o velemenye.
A Juventusnak voltak gondjai, de remekul tertek vissza, es Allegri nagyon jol hasznalja a fiatalokat is.
Az Inter most nagyon megy, sajnalod hogy most jon a szunet?
Igen, ez egy jo meglatas.
Most 3 nagyon fontos meccs jon, a leheto legjobb eredmenyt kell elerni.
Tovabbra is sok golt kap az Inter idegenben.
En Munchenben sok pozitiv dolgot lattam, de keveset beszelnek errol.
Europa ket legjobb csapataval jatszottunk a Cityt leszamitva.
Elvettek tolunk egy tizenegyest, ha golt rugunk minden maskepp alakul.
Az idegenben kapott goloknal mindig az osszekepet kell nezni.
Van esely Brozovic holnapi jatekara?
O a csapat egyik legfontosabb jatekosa, lenyugozott ahogy edz az elmult napokban.
Nem hagyott ki olyan sokat mint Lukaku, de lenyugozen tert vissza.
Kezdeni valoszinu nem tud, de meglatjuk hogy alakul a meccs.
Eros csapatom van, hogy egy Brozovic hianya sem okozott gondot.
Hogyan kerulheto el a tulzott magabiztossag?
Olyan csapattal talalkozunk akik kiestek a BL-bol, ezert meg inkabb bizonyitani akarnak.
Allegri egy igazi gyoztes, es mindig a legjobbat kepes kihozni a csapatabol.
Sacchi kritizalta az Intert, mert tulsagosan is a kontrakra tamaszkodott.
Nem valaszolok.
A Muncheni meccsrol beszelek csak, ahol kivalo teljeitmenyt nyujtottunk.
Jatekosaink megmutattak, hogy egy ilyen csapat ellen is kepesek kiemelkedo teljesitmenyre.
Kulon kiemelem Gagliardinit es Darmiant.
Sajnalom az eredmenyt, de nagyon pozitiv dolgokat lattam.