Rendszeres jateklehetoseg erdekeben jovore valtani kell.
Vannak ajanlatok kulfoldrol, es vannak kolcson ajanlatok is, de ez normalis mert nem sok 20 eves Olasz jobbhatvedet latni aki jobb mint o.
Kulfoldon sokszor jobban megbecsulik es lehetoseget adnak a fiataloknal mint Olaszorszagban.
Az Interrel kozosen dontjuk el mi lesz a jatekosnak, es a klubnak is a legjobb.
Lehetoseg egy egy eves kolcsonadas is, de a tavozas is.
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
A napokban felmerulo lehetseges tavozo Zanotti ugynokenek nyilatkozata:
- interfan
Persze ilyen Corsera szintek megint ott vannak ahol, de hireik szerint 20m + Fabbian + Carboni + Zanotti ajanlatot tennek Frattasiert, a 20m pedig Brozovic kesobbi eladasabol fedeznenk.PellerG írta: ↑2023.06.02. 10:30Brozovic a vezetőség számára Nr. 1 játékos.interfan írta: ↑2023.06.02. 09:25 Biasin szerint Pavard tul draga az Internek, nem fog az Inter 15-20m-t fizetni erte, es a jatekos is a Barcelonaba akar menni.
Nacho viszont megfelelo Skriniar utod nev.
Az olyan fiatalok mint Scalvini, Schuurs, de meg Frattesi is lehetetlenek az Inter szamara a legalabb 40m osszeguk miatt, ezert nem is temak.
Tegnapi Gazzetta hir volt, hogy Brozovicot eladnank, es az erte kapott penzbol, + Fabbiant hozzaadva probalnak meg Frattesit.
Biasin viszont nem hisz Brozovic tavozasaban, igy Frattesire nincs esely.
Nem véletlen hosszabbítottak vele top fizuért.
Az, hogy a hiteltelen Gazzetta minden mercaton előre eladja, nem sokat jelent.
Szerintem ő innen fog visszavonulni.
Sajnos egyetertek azzal amit irsz, valoszinu Brozovic innen megy nyugdijba.
Tavaly ingyen sem kellett senkinek, azota hosszabbitottunk is vele jo magas fizetessel, o maga is hulye lenne menni.
De...
Hatha tortenik valami csoda, Marotta hatha valahogy ratudja venni Zhangot hogy leokezza Brozovic eladasat, es hatha valaki lesz aki adna erte 15-20m-t.
Persze sok eselye nincs, dehat bizni erdemes, hatha.
- interfan
Egyebkent latszik hogy lassan kezdodik a mercato.
Nemet Sky szerint Lukaku is felmerulhet a Realnal, amennyiben Benzema tavozik.
Nemet Sky szerint Lukaku is felmerulhet a Realnal, amennyiben Benzema tavozik.
- Stankov
Mondjuk én soknak érzem azt 20+ 3 fiatalt Frattesi-ért.
Mikor voltak pletykák Lauirenté kapcsán akkor írták hogy Pinamontit 22+ bónuszokért adtuk 3-5 M könnyű bónuszt említettek mivel mi vissza opciót akartunk a Sass meg nem ment bele, erről lemondanánk így is csökkentve az árát
Mikor voltak pletykák Lauirenté kapcsán akkor írták hogy Pinamontit 22+ bónuszokért adtuk 3-5 M könnyű bónuszt említettek mivel mi vissza opciót akartunk a Sass meg nem ment bele, erről lemondanánk így is csökkentve az árát
- interfan
Spanyol forrasok szerint Ceballos is tavozhat a Realbol, az Inter elenken erdeklodik es megtette az ajanlatat szamara.
Igy nem csak Nacho, hanem Ceballos valaszat is varjuk a Realbol az ingyen erkezok kapcsan.
Igy nem csak Nacho, hanem Ceballos valaszat is varjuk a Realbol az ingyen erkezok kapcsan.
-
Francesco
Ceballos elképesztő technikai adottságokkal megáldott játékos, aki szerintem beragadt a Realban csak úgy, mint annó Sneijder. Vele és Nachoval is jól járnánk ingyen. Madridból elég jól szoktunk kukázni, szóval részemről mind a kettő jöhet. Érdekes mercato lesz az egyszer biztos.
- Festa
És akkor Cambiasso,Samuel és Solari még meg sem volt említve.Francesco írta: ↑2023.06.03. 21:27Ceballos elképesztő technikai adottságokkal megáldott játékos, aki szerintem beragadt a Realban csak úgy, mint annó Sneijder. Vele és Nachoval is jól járnánk ingyen. Madridból elég jól szoktunk kukázni, szóval részemről mind a kettő jöhet. Érdekes mercato lesz az egyszer biztos.
Szerintem aki a Realban padozik az nálunk még bőven nagy sztár lehet.
-
k.tomi880421
Pár napja fel is hoztam itt a topicban mint lehetőséget. Tényleg nagyon technikás játékos és azért a Madridban is lejátszott idén 27 meccsen 1511 percet. Én Őt mindenképpen támogatnám a Betisben nagyon jó volt. Modric, Kroos, Valverde mellett a középpályások 98%-a fix csere lenne. Nálunk azért nagyobb rotáció van így több lehetősége is lenne bizonyítani, én tényleg örülnék neki.Francesco írta: ↑2023.06.03. 21:27Ceballos elképesztő technikai adottságokkal megáldott játékos, aki szerintem beragadt a Realban csak úgy, mint annó Sneijder. Vele és Nachoval is jól járnánk ingyen. Madridból elég jól szoktunk kukázni, szóval részemről mind a kettő jöhet. Érdekes mercato lesz az egyszer biztos.
- Stankov
Plusz még Ceballos mellett szól hogy így megúsznánk Pereyrat
- interfan
Ebben en azert nem vagyok biztos.
Kitudja mi lesz Asllanival is, latjuk egy bajnoksag utolso tetnelkuli meccsen is nulla, azaz 0 percet kap, mikozben egy Gagliardini 90 percet, es meg egy Cordaz is bejon.
(Kicsit olyan tavalyi utolso bajnoki Sanchez vs Caicedo story ez)
Brozovic kapcsan en azt gondolom amit irt valaki, innen vonul majd vissza, de kitudja tortenik e valami meglepetes.
Es akkor meg ott van Gagliardini is.
Egyszoval 2, de akar 3 tavozo is lehet a KP-rol.
Ha mar KP, ex Inter KP Casadei az elodontobe vitte az Olasz U20-as valogatottan a VB-n.
Ujabb gol es ujabb golpassz, kozeppalyas letere vezeti az U20-as VB gollovolistajat is.
5 meccs = 6 gol.
Legfrisebb hirek szerint a Chelsea penzt + Mendyt ajanlotta Onanaert.
Dzeko tovabbra sem irta ala uj szerzodeset, ennek oka a Szaudi megkereses, viszont hivatalos ajanlatot nem kapott onnan, es ez fugghet attol is Benzema megy e oda.
Amennyiben megkapja a "gazdag" ajanlatot, akkor Dzeko is a Szaudiakhoz megy, amennyiben nem, akkor marad az Interben.
Az Inter egyaltalan nem volt felkeszulve Dzeko esetleges tavozasara, es tovabbra is bizik benne maradni fog.
Az uj szerzodese keszen all.
1 + 1 ev, es evi 5m + bonuszok fizetes.
Pereyra ugynoke elmondta, lehetoseg a maradas az Udineseben, de van lehetoseg egy nagy csapatba is igazolni.
DeVrij elmondta, a BL donto utan fogja bejelenteni mi lesz a jovoje.
- interfan
Spanyol es Madridi forrasok szerint Ceballos elfogadhatja a Real ajanlatat es hosszabbithat.
Ellenben Nacho tavozhat, es elfoghadhatja az Inter 3 eves szerzodes ajanlatat, ahol Skriniar utodja lehet.
Romano szerint az Inter senkit nem jelent be a jovoheti BL dontoig, csak azutan erkeznek majd a bejelentesek.
Hakimi ugynoke:
A Chelsea penzt + Lukakut ajanlana Vlahovicert a Juvenak.
Ellenben Nacho tavozhat, es elfoghadhatja az Inter 3 eves szerzodes ajanlatat, ahol Skriniar utodja lehet.
Romano szerint az Inter senkit nem jelent be a jovoheti BL dontoig, csak azutan erkeznek majd a bejelentesek.
Hakimi ugynoke:
Par napja erdekes hir jelent meg az Angol mediaban, amit mar a Gazzetta is megerositett.Hakimi nem akart az Interbol tavozni, de elfogadta a klub donteset.
Szerette az Intert, es a Milanot is, de ma o mar a PSG jatekosa, ahol szinten boldog es meg 3 evre van szerzodese.
Hogy szeretne e visszaterni az Interbe?
Nem fontos ez a kerdes, es nem is lenyeges, ma ez nem valosagos lehetoseg.
Real?
Hakimi mindig Real szurkolo lesz, ott nott fel, Madrid az otthona, de boldog a PSG-ben.
A Chelsea penzt + Lukakut ajanlana Vlahovicert a Juvenak.
- vaskalap
Benzema távozása hivatalos.
- interfan
Legalabb Dzeko marad, mert igy a Szaudiak nem teszik meg neki az ajanlatot.
Mondjuk rank nezve ez nem biztos hogy annyira jo...
Spanyol forrasok szerint az Inter ajanlata Nachonak:
- 3 eves szerzodes
- Kezdo poszt
- Magas fizetes
Akar mar ma bejelenthetik az o tavozasat is Madridbol, de ahogy Romano irta, az Inter csak a BL donto utan fog hivatalos bejelenteseket tenni.
- Stankov
- tomika431
Hát ha bele gondolunk a Higuain (Napoli-Juve) üzletet sem gondolta volna senki és létrejött..Azok után nem lepődök meg ezen...
-
Francesco
Azért a játékost is megkérdezik, meglepne, ha a Juvéba akarna menni. Nincs európai kupa szereplés, sokan mennek el, szurkolói balhé...
Amúgy érdekes Hazard 3 év alatt 115 millió euróról 5 millió euróra küzdötte le magát. Ez lehet, hogy világrekord, de hogy baromi nagy teljesítmény az biztos. Vele mi történt?
Amúgy érdekes Hazard 3 év alatt 115 millió euróról 5 millió euróra küzdötte le magát. Ez lehet, hogy világrekord, de hogy baromi nagy teljesítmény az biztos. Vele mi történt?
-
R9.
az a kemeny h keresett v 33m dollart evente 
- interfan
Gazzetta szerint 80-90m az az ara amennyiert az Inter eladna Barellat.
Tobb PL csapat is erdeklodik, de ajanlat meg nem volt.
Di Marzio es a Sky bejelentette, a Torino nem veszi meg Lazarot, igy a jatekos visszater az Interbe.
6m opciojuk volt, ezt az Inter levitte eloszor 4m-ra, majd 2m-ra, de a Torinonak 2m-ert sem kellett.
Ceballos kapcsan a Spanyol forrasok szerint bizakodo a Real, de Ceballos garanciat akar a folyamatos jateklehetosegre.
Az Inter ugyanugy mint Nachot, Ceballost is kezdo posztal csabijta.
Olasz forrasok kiemelik, Brozovic potlasara is tokeletes megoldas lenne, ha sikerul eladni Brozovicot.
Gazzetta szerint Marotta tovabbra is inkabb Chalobaht akarja Skriniar utodnak es nem Nachot.
Viszont Chalobah jelenleg csak alternativa, es B opcio, ha Nacho vegul nemet mond.
Ausilio is szerette volna tavaly Chalobaht meg Acerbi elott, de a Chelsea nemet mondott az ingyen kolcson + sima opciora.
Amennyiben nemet mond Nacho, akkor kerulhet eloterbe Chalobah.
Gazzetta szerint Onana targyalas resze lehet, es egy penz + Chalobah = Onana uzlet lehetne belole.
Olasz Sky szerint Lukaku sokadik alternativa a Realnal.
Kane az elsoszamu, utana Osimhen, es csak ezek utan jonnek masok mint pl Lukaku is vagy Martinez.
Dzeko varja a Szaudi ajanlatot, amennyiben nem kapja meg, akkor hosszabbit az Interrel.
Tobb PL csapat is erdeklodik, de ajanlat meg nem volt.
Di Marzio es a Sky bejelentette, a Torino nem veszi meg Lazarot, igy a jatekos visszater az Interbe.
6m opciojuk volt, ezt az Inter levitte eloszor 4m-ra, majd 2m-ra, de a Torinonak 2m-ert sem kellett.
Ceballos kapcsan a Spanyol forrasok szerint bizakodo a Real, de Ceballos garanciat akar a folyamatos jateklehetosegre.
Az Inter ugyanugy mint Nachot, Ceballost is kezdo posztal csabijta.
Olasz forrasok kiemelik, Brozovic potlasara is tokeletes megoldas lenne, ha sikerul eladni Brozovicot.
Gazzetta szerint Marotta tovabbra is inkabb Chalobaht akarja Skriniar utodnak es nem Nachot.
Viszont Chalobah jelenleg csak alternativa, es B opcio, ha Nacho vegul nemet mond.
Ausilio is szerette volna tavaly Chalobaht meg Acerbi elott, de a Chelsea nemet mondott az ingyen kolcson + sima opciora.
Amennyiben nemet mond Nacho, akkor kerulhet eloterbe Chalobah.
Gazzetta szerint Onana targyalas resze lehet, es egy penz + Chalobah = Onana uzlet lehetne belole.
Olasz Sky szerint Lukaku sokadik alternativa a Realnal.
Kane az elsoszamu, utana Osimhen, es csak ezek utan jonnek masok mint pl Lukaku is vagy Martinez.
Dzeko varja a Szaudi ajanlatot, amennyiben nem kapja meg, akkor hosszabbit az Interrel.
-
Interfan1000
Nekem sajnos az a megérzésem, hogy Barellát fogjuk eladni és a helyére fog érkezni Frattesi!
- CsaSzi9294
Én is látok rá esélyt. És valljuk be a 80-90M egy ilyen játékosért ajándék, főleg egy PL csapatnak.Interfan1000 írta: ↑2023.06.05. 07:38 Nekem sajnos az a megérzésem, hogy Barellát fogjuk eladni és a helyére fog érkezni Frattesi!
Akármennyire is nem szeretnénk, szerintem Onanából pénzt fogunk csinálni és sajnos Barellából sem kizárt, főleg ha egy Pool bedob Zhangnek egy 100m körüli csekket.
Onana utódnak a már sokat emlegetett Vicariot érzem (20M), míg Barella helyére Frattesit én is simán el tudom képzelni, aki olyan 40m, hacsak nem csökkentjük fiatallal. Ez így olyan 60m, a két játékos összértéke (Vicario+Frattesi), eladásból (amit kaphatunk értük) olyan 140M, vagyis 80m (vagy több) megmaradna. Abból Reteguit, Buchanant és egy védő mint pl Chalobah meg is lenne.
Vagyis elméletben Onana, Barella a távozók, Vicario, Chalobah, Buchanan, Frattesi, Retegui az érkezők. Rajtuk kívül még a Nacho, Cabellos kettős és majdhogynem meg is volnánk. Sőt szerintem Lukaku is maradni fog, mivel egy Onana üzlet részeként meg tudjuk majd oldani, hát még ha Dzeko sem maradna.
Még egyszer, ez csak elmélet és egy kis FM, tudom, hogy főleg Onanát nem szabad eladni és egyben kell tartani a gerincet!!!
- interfan
Spanyol forrasok biztosak benne, Nacho elfogadta az Inter ajanlatat, o lesz Skriniar utodja, hamarosan bejelentik a tavozasat, es a BL donto utan az Internel az erkezeset.
Az Inter ajanlata a kovetkezo volt:
- Fix kezdoposzt
- 3 eves szerzodes
- 4m + bonuszok eves fizetes
Ceballos valaszat varjuk a Spanyol forrasok szerint, viszont o eselyesebb, hogy marad a Realba, hiaba ajanlott neki is az Inter fix kezdoposztot, es magas fizetest.
- Fix kezdoposzt
- 3 eves szerzodes
Ceballos valaszat varjuk a Spanyol forrasok szerint, viszont o eselyesebb, hogy marad a Realba, hiaba ajanlott neki is az Inter fix kezdoposztot, es magas fizetest.
- Festa
Tavaly is ment a sakkozás,de végül nyáron senki nem távozott csak Casadei.CsaSzi9294 írta: ↑2023.06.05. 08:23Én is látok rá esélyt. És valljuk be a 80-90M egy ilyen játékosért ajándék, főleg egy PL csapatnak.Interfan1000 írta: ↑2023.06.05. 07:38 Nekem sajnos az a megérzésem, hogy Barellát fogjuk eladni és a helyére fog érkezni Frattesi!
Akármennyire is nem szeretnénk, szerintem Onanából pénzt fogunk csinálni és sajnos Barellából sem kizárt, főleg ha egy Pool bedob Zhangnek egy 100m körüli csekket.
Onana utódnak a már sokat emlegetett Vicariot érzem (20M), míg Barella helyére Frattesit én is simán el tudom képzelni, aki olyan 40m, hacsak nem csökkentjük fiatallal. Ez így olyan 60m, a két játékos összértéke (Vicario+Frattesi), eladásból (amit kaphatunk értük) olyan 140M, vagyis 80m (vagy több) megmaradna. Abból Reteguit, Buchanant és egy védő mint pl Chalobah meg is lenne.
Vagyis elméletben Onana, Barella a távozók, Vicario, Chalobah, Buchanan, Frattesi, Retegui az érkezők. Rajtuk kívül még a Nacho, Cabellos kettős és majdhogynem meg is volnánk. Sőt szerintem Lukaku is maradni fog, mivel egy Onana üzlet részeként meg tudjuk majd oldani, hát még ha Dzeko sem maradna.
Még egyszer, ez csak elmélet és egy kis FM, tudom, hogy főleg Onanát nem szabad eladni és egyben kell tartani a gerincet!!!
Szomorú ha egy ilyen szereplés után vesztenénk el fontos játékosokat,de sajnos Marotta nyilatkozatai alapján bőven benne van.
- interfan
Papiron igen, de egyebkent sajnos Skriniart is elveszitettuk mar tavaly nyaron...
Szoval a 22 nyari "aldozatok" Skriniar + Casadei voltak, meg akkor is ha Skriniar csak most megy el testileg es papiron is.
- Festa
Ez igy van.Ezért egy kezdő ember elvesztése benne van.Nagyon remélem,hogy nem Lautaro vagy Barella lesz.
Onanát sajnos simán eltudom képzelni.Vicario neve pedig melegen fent van tartva,
- interfan
En meg mindig bizok benne, hogy megtudjuk oldani valahogy ujabb es ujabb alapemberek elvesztese nelkul.Festa írta: ↑2023.06.05. 08:50Ez igy van.Ezért egy kezdő ember elvesztése benne van.Nagyon remélem,hogy nem Lautaro vagy Barella lesz.
Onanát sajnos simán eltudom képzelni.Vicario neve pedig melegen fent van tartva,
Elkepeszto mennyisegu artottunk ennek a csodalatos csapatnak, akik ennek ellenere es gyonyoru eredmenyeket ertek el, es elkepeszto boldogsagot adtak a szurkoloknak.
Egesz egyszeruen nem szabad tobbet rombolni.
Oldjuk meg a selejtbol, mehet Correa, Gosens.
Ha Inzaghi ugysem hasznalja egyaltalan mint latjuk, akkor adjuk el Asllanit is.
Na meg ugyanezen logika menten akkor adjuk el a Fabbian, Carboni, Zanotti, es meg az evek ota nem sikerulo eladasokat es csak kolcsonben levo fiatalokat.
Ha mar muszaj...
Viszont az alapembereket, Onana, Bastoni, Barella, Martinez, tilos eladni.
Engem az sem erdekel ha nem jon senki, es igy marad a csapat ahogy van, egy a lenyeg, ne romboljunk tobbet.
Ez a klub nem ezt erdemli, es ezt be is bizonyitotta a palyan az egesz vilagnak.
- CsaSzi9294
Az egy dolog, hogy Te, én, Mi mit akarunk. Ha Zhang jó pénzt lát benne, el fogjuk adni ha tetszik ha nem, mert pl Onana ingyen jött, Barella meg 100m körül lenne. Persze jó lenne megoldani a selejtből, de ki fog értük fizetni?interfan írta: ↑2023.06.05. 08:57En meg mindig bizok benne, hogy megtudjuk oldani valahogy ujabb es ujabb alapemberek elvesztese nelkul.
Elkepeszto mennyisegu artottunk ennek a csodalatos csapatnak, akik ennek ellenere es gyonyoru eredmenyeket ertek el, es elkepeszto boldogsagot adtak a szurkoloknak.
Egesz egyszeruen nem szabad tobbet rombolni.
Oldjuk meg a selejtbol, mehet Correa, Gosens.
Ha Inzaghi ugysem hasznalja egyaltalan mint latjuk, akkor adjuk el Asllanit is.
Na meg ugyanezen logika menten akkor adjuk el a Fabbian, Carboni, Zanotti, es meg az evek ota nem sikerulo eladasokat es csak kolcsonben levo fiatalokat.
Ha mar muszaj...
Viszont az alapembereket, Onana, Bastoni, Barella, Martinez, tilos eladni.
Engem az sem erdekel ha nem jon senki, es igy marad a csapat ahogy van, egy a lenyeg, ne romboljunk tobbet.
Ez a klub nem ezt erdemli, es ezt be is bizonyitotta a palyan az egesz vilagnak.
És egyébként nem kizárt az sem, hogy érdemlegesen is tudjuk őket pótolni. Itt jön majd képbe Marotta. Én nem fogok kétségbe esni, ha elmennek, holott Barella a kevenc játékosom. Ilyen a foci...
-
chester0921
Azért ez egy kicsit erős ajánlás részünkről, most eléggé megbonthatatlannak tűnik a védőhármas.interfan írta: ↑2023.06.05. 08:37 Spanyol forrasok biztosak benne, Nacho elfogadta az Inter ajanlatat, o lesz Skriniar utodja, hamarosan bejelentik a tavozasat, es a BL donto utan az Internel az erkezeset.
- Fix kezdoposzt
- 3 eves szerzodes
- Stankov
Fix kezdőt ígérni neki elég felelőtlen, főleg hogy nem is ismeri se a rendszert se a bajnokságot.
Még Godinnak is sok gondja akadt és nem is igazán tudott úgy teljesíteni mint ahogy azt várni lehetett, pedig ő jobb játékos mint Nacho.
De hát persze itt van Darmian ha besül a spanyol
Szerintem De Vrij sem marad így mindenképp kell még egy kh
Még Godinnak is sok gondja akadt és nem is igazán tudott úgy teljesíteni mint ahogy azt várni lehetett, pedig ő jobb játékos mint Nacho.
De hát persze itt van Darmian ha besül a spanyol
Szerintem De Vrij sem marad így mindenképp kell még egy kh
- interfan
Di Marzio es a Sky szerint Nacho nemet mondott az Internek, es marad a Realban.
- Baggio85
Akkor hivatalosan is megkezdődött a 2023-as nyári mercato!
- interfan
Nagyon remelem Di Marzionak lesz ujra igaza, es a Spanyol tevednek, lasd Benzema ugy, ahol Di Marzio bejelentette tavozik es megy a Szaudiakhoz, a Marca meg bejelentette hogy marad a Realban.
Azota kiderult hivatalosan is, hovy tavozik.
Szoval en bizom benne, Di Marzionak lesz igaza, ezaltal megusszuk Nachot.
Nekem azert nagyon nem Skriniar utod szint es vonal o 33 evesen, raadasul 3 eves szerzodessel, es fix kezdoposztal...
-
R9.
- Stankov
Ettől még a tény az tény. Nachonak ajánlottunk szerződést és kezdőbe vártuk.
Tartok tőle hogy ebből Becao lesz.
Tartok tőle hogy ebből Becao lesz.
-
Jim
Nacho középen top szint még mindig
a Reálban szélen játszott sokat mostanában, ott közepes
a többi említett játékos nem is volt és nem is lesz ilyen szinten sosem
a Reálban szélen játszott sokat mostanában, ott közepes
a többi említett játékos nem is volt és nem is lesz ilyen szinten sosem
- interfan
Nem tudom, en orulok hogy nem jon Nacho, en sosem tartottam "top" szinten ot.
Ettol fuggetlenul lehet az ev uzletet buktuk azzal, hogy Nacho nem jon, ettol fuggetlenul en orulok, hogy nem Nacho lesz a Skriniar utod.
- PellerG
És ki legyen a Skriniar-utód?
Mert Becao ne!
Solet-et sosem láttuk még.
Pavard nem fog jönni.
-
Francesco
Akkor most végülis csak annyiért vehetünk amennyit eladunk? Vagy az eladás egy része még kell is az előre meghatározott összegbe?
Onana-t, ha Vicario-ra cseréljük az teljesen rendben van, főleg ha a pénzből elntudjuk hozni Frattesit. Valami csoda folytán Brozovic, Gag, Correa hármastól kéne megszabadulnunk, esetlegesen még Friestől és akkor jöhetne Scalvini. Előre pedig már nem nagyon maradna pénz igazolni, szerezzük meg kölcsön Lukaku-t még egy évre és hozzuk el, vagy Firmino-t, vagy Thuram-ot. Ez így teljesen jól nézne ki bár kicsit szokni kéne az olaszok számát a kezdőben, főleg úgy, hogy Baldanzi-t is meg kéne szerezni majd.
Vicario-Scalvini-Acerbi-Bastoni-Dimarco-Darmian-Frattesi-Barella-Calhanoglu-Lukaku-Martinez
Így leírva, hát nem is tudom...
Onana-t, ha Vicario-ra cseréljük az teljesen rendben van, főleg ha a pénzből elntudjuk hozni Frattesit. Valami csoda folytán Brozovic, Gag, Correa hármastól kéne megszabadulnunk, esetlegesen még Friestől és akkor jöhetne Scalvini. Előre pedig már nem nagyon maradna pénz igazolni, szerezzük meg kölcsön Lukaku-t még egy évre és hozzuk el, vagy Firmino-t, vagy Thuram-ot. Ez így teljesen jól nézne ki bár kicsit szokni kéne az olaszok számát a kezdőben, főleg úgy, hogy Baldanzi-t is meg kéne szerezni majd.
Vicario-Scalvini-Acerbi-Bastoni-Dimarco-Darmian-Frattesi-Barella-Calhanoglu-Lukaku-Martinez
Így leírva, hát nem is tudom...
- Festa
Chalobah szerintem lenne annyira jó mint Tomori volt a Milanban.PellerG írta: ↑2023.06.05. 22:42És ki legyen a Skriniar-utód?
Mert Becao ne!
Solet-et sosem láttuk még.
Pavard nem fog jönni.
Kérdés mit akarunk az Onana üzlettel csak pénzt vagy játékos bevonás is játszik.
- interfan
Ne Becao ez igy van.
Nezd, ki ismerte pl Kimet mielott a Seria A-ba jott, vagy ki ismerte Kalulut, es ez csak ket pelda.
Megis valaki latot bennuk lehetoseget, es a Seria A legjobbjai koze kerultek.
De emlitehtnek ugyanigy Tomorit is, mivel volt o jobb a Chelseaben mint Chalobah?
Semmivel...
Seria A-ban megis kiemelkedo lett.
En egy ilyesmi lehetoseget szeretnek, es ilyen nevet, akiben komoly fejlodesi potencial es lehetoseg van.
Nem pedig kozepszereket, vagy 33+ os vonalat.
Pont te irtad, Brozovic innen fog visszavonulni, ez szerintem is igy lehet, de megis bizok benne, hatha nem.
Sky es Di Marzio szerint ujra felmerult a penz + Fabbian + Mulattieri = Frattesi uzlet, ha sikerult Brozovicot eladni.
Pedulla es a SportItalia szerint az Inter koveti SMS helyzetet is, akiert Lotito 35m-t ker.
Nehez lenne leigazolni, nagyon nehez, de ha Brozovicot eladjuk, akkor abbol a penzbol + fiatalok felhasznalasaval (Carboni, Fabbian, Zanotti), megprobalhatnak.
En ezekben bizom, hatha sikerul eladni Brozovicot, es a helyere hozni egy SMS, Frattesit, de pl en barmikor alairnam ingyen Tielemanst, persze rola sajnos nincs hir veluk kapcsolatban.
Sot en meg a korabban felmerult Kessiet is elfogadnam Brozovic helyere.
Spanyol forrasok szerint a Barca ujra visszautasitott a Brozovic-Kessie cseret, nem kell nekik Brozovic.
De a Dumfries + Correa = Kessie ajanlatot is visszautasitott a Barcelona.
Visszaterve a KH kerdesre, es a Skriniar utodra, hogy akkor ki legyen, ha mar Nacho nem sikerult.
Emlitettem Chalobaht, vagy ott lenne ingyen N'Dicka.
Lehet nem lattuk sokat a Solet, Djalo, Adarabioyo sort, de ismetlem, ki latta korabban a Kim, Kalulu, Tomori sort?
Kb senki, megis milyen szintet hoztak a Seria A-ban.
Gazzetta szerint a BL donto utan jelentjuk be hivatalosan Calhanoglu, Bastoni, es DeVrij hosszabbitasat.
Mkhitaryan maradasa is fix, sot hirek szerint a 24-ben lejaro szerzodeset, 2025-ig meghosszabbitjuk a kovetkezo honapokban.
Dzeko is valoszinu hosszabbit, kiveve ha nem kap egy Szaudi ajanlatot, de erre jelenleg keves az esely.
Szinten valoszinuleg hosszabbit a Cordaz, Handanovic, D'Ambrosio sor.
Acerbiert a Gazzetta szerint a 20 eves Zanottit ajanlottuk.
Bellanova abban az esetben maradhat, ha csokkenti a Cagliari a 8m arat.
Lukaku visszater a Chelseabe, az Inter megprobal majd targyalni, abban az egy esetben terhet vissza az Interbe, ha a Chelsea ingyen kolcson ideadja a tavalyi 8 + 5m helyett, es Lukaku jelentosen csokkenti a 8,5m fizeteset amivel a Seria A legjobban fizetett jatekosa.
A "nagy nevek" helyzete:
Bastoni, Barella, Dimarco, Martinez.
Az alap otlet az a Gazzetta szerint hogy maradnak, kiveve ha nem erkezik megfelelo ajanlat.
Onana is maradni szeretne, de ot hamarabb aldoznank be mint a fentebb emlitett negyest, a Chelseavel folyamatosak a targyalasok.
Tavozhat Gosens, akiert tovabbra is 10m korul varunk.
Ugyanez a helyzet Dumfries kapcsan, akiert 15-20m-t szeretnenk.
Brozovicot is elakarjuk adni, de a Gazzetta szerint is kerdeses lesz e ajanlat erte, es ha igen Brozovic azt elfogadna e.
Szinten elakarjuk adni az evek ota kolcsonben levo fiatalokat, valamint az ifibol is akiert ajanlat van, nem akarjuk jovore egyik fiatalt sem a nagy csapatnal.
Asllani jovoje szinten bizonytalan.
- Stankov
Lukaku a Torino meccs után (is) kiment a szurkolókhoz odaadta a mezét és állítólag megígérte hogy mindent elkövet hogy maradhasson
- interfan
Azert arra kivancsi leszek mit "kovet el" hogy maradhasson...
Szep hogy lemondott 3.5m fizurol, es igy "csak" 8.5m fizuval irt ala hozzank.
De azert ez a 8.5m igyis nem hogy az Inter, hanem az egesz Seria A legmagasabb fizetese.
Inter vezetes tobbszor elmondta, ez a fizetes fenntarhatatlan tovabb Lukakunak.
Kivancsi leszek mennyit engedne Lukaku ebbol, es mi lesz az "allitolagos mindent elkovet" temaban.
- brecsinho
Szóval Lukaku 8,5m fizuja tarthatatlan és mondjon le a feléről, de hosszabbítani akarunk Dzekoval 1+1évre 5m fizut adva és DeVrijnek két évre 4m fizuval..csak nekem tűnik ez ellentmondásnak? Plusz még a Handa,Dambro sort is marasztalnánk, gondolom nem párszázezres fizuval és Acerbiért odaadnánk egy U20válogatottat..
Ha ezek a hírek komolyak, akkor nagy gondok vannak a menedzsmentben, de szerintem inkább megy a találgatás ezerrel...én nagyon bízom benne, hogy racionális és ésszerű döntések lesznek, ahogy egész évben hallottuk Marotta és a vezetők nyilatkozataiban.
Ha ezek a hírek komolyak, akkor nagy gondok vannak a menedzsmentben, de szerintem inkább megy a találgatás ezerrel...én nagyon bízom benne, hogy racionális és ésszerű döntések lesznek, ahogy egész évben hallottuk Marotta és a vezetők nyilatkozataiban.
- interfan
Anno amikor Marotta elmondta, "hogy vegre az eszunkre kell hallgatni es nem a szivunkre, es meg kell hozni a fajdalmas donteseket a tavozok teren", En mar akkor leirtam, varjunk ezzel, es hiszem ha latom...brecsinho írta: ↑2023.06.06. 14:01 Szóval Lukaku 8,5m fizuja tarthatatlan és mondjon le a feléről, de hosszabbítani akarunk Dzekoval 1+1évre 5m fizut adva és DeVrijnek két évre 4m fizuval..csak nekem tűnik ez ellentmondásnak? Plusz még a Handa,Dambro sort is marasztalnánk, gondolom nem párszázezres fizuval és Acerbiért odaadnánk egy U20válogatottat..
Mert akkor mar az volt a tema, hogy tavozik a Lukaku, Dzeko, Handanovic, DeVrij, D'Ambrosio sor.
Pont az Inter nem arrol hires, akik esszeru donteseket hoznak.
Ugyanez a fiatalok tema.
Maga Antonello is elmondja, Marotta mekkora tamogatoja a fiataloknak, o mindig oket hozna.
Marotta is elmondja, az ifistaknak es az Inter utanpotlasnak kell szerepet adni.
De oszinten mire megyunk ezzel?
Semmire...
Ahogy Antonello es Marotta is elmondta, a dontest sosem ok hozzak, a dontes mindig Zhange, ok mint szakmai vezetok max tanacsot adhatnak.
Tanacsokkal meg megint sokra megyunk.
Latjuk most is mint tavaly, Zhang-Inzaghi negyszemkozti csucs volt mercato, es Inzaghi hosszabbitasa kapcsan.
Ahhoz hogy itt a Marotta altal emlitett "fajo dontesek", meg "fiatalok es utanpotlas" tema legyen, ahhoz egy olyan "projekt" is kell.
Az Inter pedig barmiben is van benne, de ez nagyon nem az a projekt.
Az meg hogy hosszabbitunk az "oltozoi vezerekkel",
lasd Handanovic, D'Ambrosio, meg varjuk Dzeko is igent mondjon, es Acerbire is kezdokent szamitunk jovore, abban semmi, de semmi meglepo nincs, hisz ez a jelenlegi Inter utja.
Lathattuk azt is, egy Nacho lett volna a Skriniar utod ha igent mond.
Az hogy ez jo e, az egy kovetkezo kerdes.
De ameddig az eredmenyek a palyan meglesznek, (meg ha a bajnoksag 2x is blama es bukas volt), addig ezt az iranyt nem fogjak megkerdojelezni a konkret donteseket meghozo szemely.
- brecsinho
Várjál,akkor minek van Marotta és csapata,ha mindent Inzaghi és Zhang dönt el? Kezdjük azzal a spórolást, hogy elküldjük őket
Ha abból indulok ki, hogy mindent a tulaj és edző egyeztet, akkor ez nem is Marottaék érdeme? Múlt héten még azt írtad, köszönjük meg a csodálatos szakmai vezetőinknek, hogy ilyen jó csapatot és trófeahalmozó keretet összehoztak..
Inkább azt gondolnám, hogy nem lehet ennyire leegyszerűsíteni, hogy minden rosszért Zhang és Inzaghi okolható,de Marotta miatt mégis jönnek az eredmények és ha jobban hallgatnának rá, akkor még csodálatosabb lenne minden...
Az meg,hogy a gazzetta minden nap leír egy novellát, ami tele van spekulációval és feltételezéssel,majd következő héten annak az ellenkezőjét vezetik le, hát finoman szólva se vall nagy szakértelemre, de főleg nem hitelesnek..szóval először nyerjük meg a BL-t, aztán majd meglátjuk ki megy, ki marad, és mennyire jönnek be ezek a jóslatok.
Forza Inter!!!
Inkább azt gondolnám, hogy nem lehet ennyire leegyszerűsíteni, hogy minden rosszért Zhang és Inzaghi okolható,de Marotta miatt mégis jönnek az eredmények és ha jobban hallgatnának rá, akkor még csodálatosabb lenne minden...
Az meg,hogy a gazzetta minden nap leír egy novellát, ami tele van spekulációval és feltételezéssel,majd következő héten annak az ellenkezőjét vezetik le, hát finoman szólva se vall nagy szakértelemre, de főleg nem hitelesnek..szóval először nyerjük meg a BL-t, aztán majd meglátjuk ki megy, ki marad, és mennyire jönnek be ezek a jóslatok.
Forza Inter!!!
- interfan
Azert hogy tanacsot adjanak, ahogy ok maguk elmondtak.brecsinho írta: ↑2023.06.06. 14:42 Várjál,akkor minek van Marotta és csapata,ha mindent Inzaghi és Zhang dönt el? Kezdjük azzal a spórolást, hogy elküldjük őketHa abból indulok ki, hogy mindent a tulaj és edző egyeztet, akkor ez nem is Marottaék érdeme? Múlt héten még azt írtad, köszönjük meg a csodálatos szakmai vezetőinknek, hogy ilyen jó csapatot és trófeahalmozó keretet összehoztak..
Forza Inter!!!
Na meg azert, hogy a kijelolt iranyba es nevek kapcsan targyaljanak.
A dontes soha nem az ovek, maguk mondtak el, tanacsot adhatnak amit vagy elfogadnak, vagy nem.
Egyebkent most is volt 3 elfogadott Marotta tanacs, Bellanova, Asllani, Gosens, sajnos sok koszonet egyikben sem volt...
De cserebe Onana irgalmatlanul bevallt, sot Mkhitaryan is jo nev volt a szakmai vezetoktol.
Barmilyen is leirni, de ameddig a palyan az eredmenyek megvannak, hiaba buktuk 2x is Scudettot, addig Inzaghi dontesei bevalltak, teljesen mindegy hogy mit akart mas, Inzaghi dontese ezert jo volt, mert az eredmenyek megvannak (hiaba van itt Correa is, vagy akar tavaly Caicedo neve, vagy Gag eroltetese, de akar Dzeko is a homaly idoszakaival).
Egyebkent igen, rengetegszer kiemeltem, Inzaghi es a jatekosok elkepeszto erdemeit.
De erdemeit ki kell emelni a szakmai vezetesnek is, mert pl voltak egyertlemu olyan nevek amiket ok hoztak, leginkabb korabban.
Bukas van itt is, ott is, de bevallt dolog is, itt is, ott is.
Egyszoval rengetegszer leirtam, az erdem a jatekosoke, az edzo, es a szakmai vezetese.
Ameddig pedig eredmenyek lesznek, es igenis vannak, hiaba a bajnoksag, addig a dontest meghozo nem fogja megkerdojelezni a jelenlegi iranyt.
Most hogy ez az irany jo e vagy sem, ahogy az elobb is irtam, az mar egy kovetkezo kerdes.
De ezert nincs semmi ellentmondas, es meglepetes abban, hogy DeVrij, D'Ambrosio, Dzeko, Handanovical is hosszabbitani akarunk, Acerbit veglegesiteni, stb-stb, hogy az eredeti temara visszaterjunk, mikozben Lukaku fizeteset pedig csokkenteni akarjuk.
Na meg abban sem, hogy a fiatalokat elakarjuk adni, hiaba mondja ki nyiltan a vezetes, hogy Marotta tamogatna oket.
Nem Marotta dolgozik veluk, nem o az edzo, az edzonk pedig mas iranyban gondolkozik, es meg inkabb cselekszik, ezt az elmult 2 szezonukban pontosan lathatjuk.
De az eredmeny (bajnoksagot leszamitva) megvan, igy en erthetonek latom azt, hogy nem lesz egy projekt valtas, es megyunk tovabb igy.
Persze aztan lehet lesz egy oriasi valtas, es kiteszuk az osszes 30+ jatekost, es jonnek az a Marotta altal emlitett "fajo de szukseges logikus lepesek".
Viszont en latva az elmult eveket, ezen nagyon meglepnek lepodve.
- tabi.csaba
Baldonzit kéne elhozni, nem ilyen hulladék Frattesiket!!!
A járókeretes Milinkovc Savicról ne is beszéljünk
Egyik sem erősítés!
Egyik sem erősítés!
- interfan
Brozovic helyere?tabi.csaba írta: ↑2023.06.06. 15:16 Baldonzit kéne elhozni, nem ilyen hulladék Frattesiket!!!
Egyik sem erősítés!
Mert Frattesi, SMS, Kessie mint Brozovic utod merultek fel.
- Festa
Milenkovic-Savic kb a világ minden csapatában erősítés lenne.tabi.csaba írta: ↑2023.06.06. 15:16
Baldonzit kéne elhozni, nem ilyen hulladék Frattesiket!!!
Egyik sem erősítés!
Járkòkeretes SMS .Ezen jòt derültem.
- interfan
Szerencsere a Pool viszi 60-70m-ert Mac Allister, mar az orvosin is atesett, igy attol nem kell felni, hogy majd Barellat vinnek 100m-ert.CsaSzi9294 írta: ↑2023.06.05. 08:23 Onanából pénzt fogunk csinálni és sajnos Barellából sem kizárt, főleg ha egy Pool bedob Zhangnek egy 100m körüli csekket.
- interfan
Romano szerint Chalobah nagyon szivesen csatlakozna az Interhez.
Marotta regota szeretne, de kerdes Pochettino szamit e ra, es ha nem, akkor milyen feltetelek mellett adna az Interbe.
Masik lehetoseg lehet Koulibaly, viszont itt is kerdes mit mond Pochettino.
Frattesi kapcsan megjegyzi Romano, hogy a Juve regota akarja, fizetni is tudna, ellenben az Inter csak jatekosokat tud ajanlani, es akkor ha lesznek eladasok az Internel.
Marotta regota szeretne, de kerdes Pochettino szamit e ra, es ha nem, akkor milyen feltetelek mellett adna az Interbe.
Masik lehetoseg lehet Koulibaly, viszont itt is kerdes mit mond Pochettino.
Frattesi kapcsan megjegyzi Romano, hogy a Juve regota akarja, fizetni is tudna, ellenben az Inter csak jatekosokat tud ajanlani, es akkor ha lesznek eladasok az Internel.