Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interista23
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Újabb név merült fel.Pazzini.Megvette a samp Maccaronet és így lehet több a támadó a kelleténél
Hát őt sem tartom túl jó választásnak.
- Festa
interista23 írta:Újabb név merült fel.Pazzini.Megvette a samp Maccaronet és így lehet több a támadó a kelleténélHát őt sem tartom túl jó választásnak.
Olasz is csatár.Ő is jöhetne akár.
Mellesleg a 2010-es bajnoki címet neki is köszönhetjük.hiszen az ő duplájával verte a Samp a Romát.
- bazsi
Pazzini remek csatár. Fiatal, gólerős és olasz. Neki nagyon örülnék!!
- Crespo
Olyasvalakiben gondolkodnék, aki nehéz helyzetekben becserélve lökést adhat a csapatnak, Pazzini igazából egy tipikus befejezőcsatár, csak rosszabb mint Eto'o. Abból a szempontból tökéletes, hogy így már nem Biabianyt kell beküldeni ha baj van. + a fejjátéka is rendben van.
- hvmetal
Vieri óta nem volt klasszis olasz csatárunkk.Pazzini az lehetne.hosszútávon mindenképp megérné
Pizzaro,Mutu,Matri és állítólag már Branca is hajlik,hogy csatárt szerezzen. Mutu 32éves,de kevés pénzért megérné,hogy újra itt legyen.sokat segíthetne.Pizzaro is tökéletes 3.számú csatár lehetne 2évig,Matri pedig Pazzini eset,megérné rá költeni. ha nem lenne ez a szar Fair Play,Gansot,Pazzinit,Mutut megérné elhozni most,50millióból tuti meg van(20 millió körül számolok Pazzini,Ganso vételáránál) szóval lehet még kevesebből is. Ganso-ra amúgy is addig kéne lecsapni míg nem szál be a Man city,Real
Pizzaro,Mutu,Matri és állítólag már Branca is hajlik,hogy csatárt szerezzen. Mutu 32éves,de kevés pénzért megérné,hogy újra itt legyen.sokat segíthetne.Pizzaro is tökéletes 3.számú csatár lehetne 2évig,Matri pedig Pazzini eset,megérné rá költeni. ha nem lenne ez a szar Fair Play,Gansot,Pazzinit,Mutut megérné elhozni most,50millióból tuti meg van(20 millió körül számolok Pazzini,Ganso vételáránál) szóval lehet még kevesebből is. Ganso-ra amúgy is addig kéne lecsapni míg nem szál be a Man city,Real
- Nia
Bojinov ,Caracciolo...őket együtt is emlegetik.
Forlan,Fabiano,Sanchez,Pazzini,Crespo,Matri,Klose,Trezeguet,Amauri,(remélem ez a kettő januári tréfa,mert még mindig a rosszullét kerülget)Elmander,Montolivo,Mutu...és akik még nem jutnak eszembe.2 nap termése
Ebből,ha 2-3 az aki 15 milla felett van.Van miből válogatni 
Forlan,Fabiano,Sanchez,Pazzini,Crespo,Matri,Klose,Trezeguet,Amauri,(remélem ez a kettő januári tréfa,mert még mindig a rosszullét kerülget)Elmander,Montolivo,Mutu...és akik még nem jutnak eszembe.2 nap termése
- internaZIOnaLe
Csak nehogy a két szék... akarom mondani SOK SZÉK közül a földre essünk és a végén lemaradjunk mindenkiről!
Castaignos-t most már nagyon emlegetik, hogy nem nyáron, hanem most érkezik! Persze nem lehet csodákat várni tőle szvsz, de hosszú távon jó döntés lehet a megvétele.
Amit én kizárnék, Pazzinit nem fogja eladni a samp... legjobb, legnagyobb nevű játékosuk. Ő felejtős, bár jó lenne. A Bojinov, Carracciolo kettőssel én kiegyeznék. Bojinov szélen is tud játszani, Caracciolo meg jól fejelő center. Mindketten tűrnék a padot... és olcsón meg lehetne őket szerezni.
Persze egy Rossi, Suarez kettősnek jobban örülnék, de ha már nem ilyen szintű befektetést tervez a klub... (pedíg szükség lenne zsebbe nyúlni is... legkésőbb a nyáron), akkor jó lesz a fent említett kettős is!
Hazaard-ot is el lehetne csípni még...
Most olvastam, hogy a Bilán 99%-ra van Van Bommel-től! Ami nagyon idegesít... INGYEN SZERZIK MEG! (kidőlt Gattuso, Seedorf, meg Pirlo is vacakol)
Nem mondom, hogy nagyon nagy játékos, de ebbe a Milánba még ő is erősítést jelent... KÉK FEKETÉBE SOHA NE LÁSSAM ŐT... de azért ide se jöjjön a kuzinokhoz.. mert a végén még megtáltosodik!!!
Bocs az off-ért!
Castaignos-t most már nagyon emlegetik, hogy nem nyáron, hanem most érkezik! Persze nem lehet csodákat várni tőle szvsz, de hosszú távon jó döntés lehet a megvétele.
Amit én kizárnék, Pazzinit nem fogja eladni a samp... legjobb, legnagyobb nevű játékosuk. Ő felejtős, bár jó lenne. A Bojinov, Carracciolo kettőssel én kiegyeznék. Bojinov szélen is tud játszani, Caracciolo meg jól fejelő center. Mindketten tűrnék a padot... és olcsón meg lehetne őket szerezni.
Persze egy Rossi, Suarez kettősnek jobban örülnék, de ha már nem ilyen szintű befektetést tervez a klub... (pedíg szükség lenne zsebbe nyúlni is... legkésőbb a nyáron), akkor jó lesz a fent említett kettős is!
Hazaard-ot is el lehetne csípni még...
Most olvastam, hogy a Bilán 99%-ra van Van Bommel-től! Ami nagyon idegesít... INGYEN SZERZIK MEG! (kidőlt Gattuso, Seedorf, meg Pirlo is vacakol)
Nem mondom, hogy nagyon nagy játékos, de ebbe a Milánba még ő is erősítést jelent... KÉK FEKETÉBE SOHA NE LÁSSAM ŐT... de azért ide se jöjjön a kuzinokhoz.. mert a végén még megtáltosodik!!!
Bocs az off-ért!
- hvmetal
menjen csak,fokozza a hangulatot.Ibra,Bommel,Cassano,Robinho kész bomba.Allegrit megeszik nyárra
utána néztem ennek a Castaignosak.új Henry meg hasonlók.mozgása tényleg hasonlít,de még 1 félkész játékos. Huntelaar is Van Basten utód volt aztán bilánban alkotott is. remélem csak pletyka,hogy szóba jött ő is.Wolfsburg meg állítólag Pandev-et akarná.
Bojinov nagy tehetségnek indult aztán nem tudott tovább fejlődni,de 3.-4.embernek jó lenne előre.
ilyen Suarez,Rossi,Hazard neveket szerintem felesleges várni. hamarabb vesszük meg 40millióért Tiribocchit
utána néztem ennek a Castaignosak.új Henry meg hasonlók.mozgása tényleg hasonlít,de még 1 félkész játékos. Huntelaar is Van Basten utód volt aztán bilánban alkotott is. remélem csak pletyka,hogy szóba jött ő is.Wolfsburg meg állítólag Pandev-et akarná.
Bojinov nagy tehetségnek indult aztán nem tudott tovább fejlődni,de 3.-4.embernek jó lenne előre.
ilyen Suarez,Rossi,Hazard neveket szerintem felesleges várni. hamarabb vesszük meg 40millióért Tiribocchit
- DSanton39
a Milan most "ócsóér" megszerez mindenkit, kihasználva, hírnevét, kapcsolatrendszerét. sajnálom hogy mi ezt nem tudjuk megtenni, mert így mindenkit aranyáron kínálnak nekünk. ha a Milan akarná Sanchezt 15-ért megkapnák..
Pazzini-nek én is örülnék, jól lő és fejel, olasz is, 26 éves, bőven van benne lehetőség. bár az esély rá kevés most hogy elvesztették Cassanot
Van Bommel-el meg nem jár jól a Milan, még Muntarinál is agyatlanabb játékos.
Pazzini-nek én is örülnék, jól lő és fejel, olasz is, 26 éves, bőven van benne lehetőség. bár az esély rá kevés most hogy elvesztették Cassanot
Van Bommel-el meg nem jár jól a Milan, még Muntarinál is agyatlanabb játékos.
- Atosz
Elmander nagyon jó játékos, szerintem többre mennénk vele, mint Fabianoval.
Fabianot megnézném, milyen fejet vág a padon, mert kezdőbe esélytelen, 16-oson kívül halott. Elmander szélen is tud, sőt szeret is játszani, remek játékos, bírná a padozást, van benne lendület, beállva is sokat segíthetne, de akár kezdhetne is szélen.
Szerintem benne több van, mint Fábiban.
Egyébként Castaignosban nagyon bízom, nem tudom miért, de jó érzéseim, előítéleteim vannak, legalább olyan jók, mint amilyen rosszak voltak nyáron, Beni papa landolásakor.
Fabianot megnézném, milyen fejet vág a padon, mert kezdőbe esélytelen, 16-oson kívül halott. Elmander szélen is tud, sőt szeret is játszani, remek játékos, bírná a padozást, van benne lendület, beállva is sokat segíthetne, de akár kezdhetne is szélen.
Szerintem benne több van, mint Fábiban.
Egyébként Castaignosban nagyon bízom, nem tudom miért, de jó érzéseim, előítéleteim vannak, legalább olyan jók, mint amilyen rosszak voltak nyáron, Beni papa landolásakor.
- Tommy
Pazzini lenne a legjobb az eddigi nevek közül.
A milant meg hagyjuk már, ilyen van bommel nálunk max padra férne, de még oda se, emanuelsen se hinném hogy jobb vagy tehetségesebb játékos lenne mint Santon, ameddig ilyen játékosokat igazolnak nem kell beszarni... Nyáron azért kiváncsi leszek, hogy fogják kifizetni a Boateng, Robinho, Zingaro hármast, valószínű elmegy az összes pénzük erre, és mást nem is nagyon fognak igazolni.. Sajna nekünk nem adnak olcsón senkit, mert tudják hogy van pénz, meg bl győztesek vagyunk, így mindenki leakar húzni minket.
A milant meg hagyjuk már, ilyen van bommel nálunk max padra férne, de még oda se, emanuelsen se hinném hogy jobb vagy tehetségesebb játékos lenne mint Santon, ameddig ilyen játékosokat igazolnak nem kell beszarni... Nyáron azért kiváncsi leszek, hogy fogják kifizetni a Boateng, Robinho, Zingaro hármast, valószínű elmegy az összes pénzük erre, és mást nem is nagyon fognak igazolni.. Sajna nekünk nem adnak olcsón senkit, mert tudják hogy van pénz, meg bl győztesek vagyunk, így mindenki leakar húzni minket.
- Wesley10
Elmanderben nem sokat látok,nem egy gólerős játékos...még Pazzinivel(akit rühellek:) ) is előbb kiegyeznék mint a svéddel.
- DSanton39
Tommy írta:Pazzini lenne a legjobb az eddigi nevek közül.
Robinhot már kifizették a nyáron, őt nem kölcsönbe hozták el. de amúgy igazad van, szépen kell törleszteniük ha ezeket a játékosokat meg akarják tartani, névszerint: Ibra, Boateng, Adiyiah, Borriello
- Lombardini
Tommy írta:Sajna nekünk nem adnak olcsón senkit, mert tudják hogy van pénz, meg bl győztesek vagyunk, így mindenki leakar húzni minket.
Igen ez igaz de nagyobb bajnak érzem, hogy nem is nagyon akar Moratti igazolni. A legutóbbi nyilatkozata nagyon erre utal.
- DSanton39
nézegettem a transfermarkt.de-n egy régebbi cikket jan. 12-ei. Castaignos-ért a Feyenoord 5 milliót és Rivast kérte. nem is értem miért nincs még itt 
- Tommy
DSanton39 írta:Tommy írta:Pazzini lenne a legjobb az eddigi nevek közül.
Robinhot már kifizették a nyáron, őt nem kölcsönbe hozták el. de amúgy igazad van, szépen kell törleszteniük ha ezeket a játékosokat meg akarják tartani, névszerint: Ibra, Boateng, Adiyiah, Borriello
Akkor is kikell legalább fizetniük 40 milliot ezért a 3 játékosért, ibráért 25-öt, Boateng is 10 millioba benne lesz.. Borriello már a romában játszik amugy.
Lombardini: Branca nyilatkozta az udine elleni meccs után, hogy egy csatárt venni fogunk télen.
Remélem amugy nem lesz igazam, de van egy olyan érzésem, hogy megint ugy járunk mint a nyáron. Akkor is ugy volt, hogy senkit nem igazolunk, aztán az utolsó héten kaptak észbe morattiék, hogy igazolni kéne, szóbahoztak velünk vagy 50 nevet, aztán végén lecsúsztunk mindenkiről.
- DSanton39
ja igen, az fordított transfer (goal.com-os átigazolási táblázatot böngészgettem), elnéztem 
- Komax
Olaszország: az Inter bejelentkezett Luís Fabianóért
A Bajnokok Ligája-címvédő FC Internazionale labdarúgócsapata szeretné szerződtetni Luís Fabianót, a spanyol Sevilla brazil válogatott csatárát.
Marco Branca, a milánói klub sportigazgatója hétfő este úgy fogalmazott, lát esélyt arra, hogy a 30 éves támadó az Interben folytatja. Ugyanakkor kicsi a valószínűsége annak, hogy a 43-szoros válogatott futballista már a jövő hétfőn záruló téli átigazolási időszakban egyesületet vált.
A La Gazzetta dello Sport című olasz napilap múlt szerdán számolt be arról, hogy Fabiano a Juventusban szeretné folytatni pályafutását, még fizetése jelentős csökkentése árán is. A Sevilla elnöke, José María Del Nido állítólag 10 millió eurót kér a játékosért, ezt viszont sokallja a torinói csapat vezérkara.
nso
Ha már ilyen konkrétan cikkeznek erről, akkor én komoly esélyt látok arra, hogy már most fog jönni.
Pazzini szvsz felejtős, Cassano után nem fognak még egy alapemberről lemondani.
A Bajnokok Ligája-címvédő FC Internazionale labdarúgócsapata szeretné szerződtetni Luís Fabianót, a spanyol Sevilla brazil válogatott csatárát.
Marco Branca, a milánói klub sportigazgatója hétfő este úgy fogalmazott, lát esélyt arra, hogy a 30 éves támadó az Interben folytatja. Ugyanakkor kicsi a valószínűsége annak, hogy a 43-szoros válogatott futballista már a jövő hétfőn záruló téli átigazolási időszakban egyesületet vált.
A La Gazzetta dello Sport című olasz napilap múlt szerdán számolt be arról, hogy Fabiano a Juventusban szeretné folytatni pályafutását, még fizetése jelentős csökkentése árán is. A Sevilla elnöke, José María Del Nido állítólag 10 millió eurót kér a játékosért, ezt viszont sokallja a torinói csapat vezérkara.
nso
Ha már ilyen konkrétan cikkeznek erről, akkor én komoly esélyt látok arra, hogy már most fog jönni.
- Cupi
internaZIOnaLe írta:. A Bojinov, Carracciolo kettőssel én kiegyeznék. Bojinov szélen is tud játszani, Caracciolo meg jól fejelő center. Mindketten tűrnék a padot... és olcsón meg lehetne őket szerezni.
Bojinov nagyon nem kellene, ilyen örök igéret a gyerek. 25 éves , de sokat volt sérült is. Pandev is jobb nála. Caracciolo viszont lehet cserénk jó lenne, most nézem 3 év alatt lőtt 51 gólt a Brescia-ba. De a lényeg, nekünk gondolni kell a BL-re is, szóval nagyon kellene egy rutinos, de klasszis csatár is, ak már bizonyított és képes akár csereként beállva is dönteni egy villanással vagy lendületet vinni a támadójátékba. Mint a sokak által említett Cruz volt régen.
- Marco
El kell hozni a Gera Zolit 
- mike
kiscivis írta:Már tényként közlik sok helyen, h Muntari a Sunderland játékosának mondható. Szinte mindenben megegyeztek, már csak a formaságok vannak hátra.
Juhhéjjj
Mi dobáljuk ki a tuskókat (balo,muntari) a bilan meg sorban szerzi őket.
Eddig is tele voltak furkókkal, de nyár óta Ibra,Cassano,Robinho,Van Bommel
Pazzini ellenfélként az egyik legutáltabb játékos akire emlékszem. Jó játékos, de Cassano szintű idegrendszerrel büszkélkedhet
Elmander sem rossz, a szélen is használható, de nem Inter kezdő szintű ő sem, cserének jó lenne.
Fabiano gondolom Leo miatt jönne, nem pont rá gondoltam, de kell előre valaki, és azért ő klasszis befejező csatár.
- Inter101
Rossi hosszabitott a Villareal-al. Azt hiszem igy már biztos hogy ő nem jön az Interbe.
- jdanika
Komax írta:Olaszország: az Inter bejelentkezett Luís Fabianóért
nso
Na elhozzuk Fabiánot, az lenne a legjobb szerintem 10 misit kér érte a Sevilla ??? az nem sok érte....
Pazzini elég felejtős szerintem, ilyen Bojinovokat meg haggyuk meg az alsó ház csapatainak minőségi kell elvégre Bl győztesek vagyunk nem a Seria B-t nyertük meg tavaly!
Akárki akármit mond, ha senki nem jön össze Mutut ki lehetne próbálni.
- Atosz
Bojinov a Parma kezdőjébe sem(!) fér be, tényleg, azért valahol húzzunk már meg egy határt. Hatalmas tehetségnek indult, valóban, én is nagyon felfigyeltem rá, mikor a Leccében Vuciniccel rugdalták a szebbnél szebb gólokat, ellenünk is vágott 2 nem kis gólt, de azóta minden csapatából kilóg a lólába.
A Genoának nem kellett Palladino, a Juvénak nem kellett Giovinco és a 40 éves Crespo kezd helyette a klubjában, úgyhogy merem remélni, hogy nem jön ide.
Viszont a kis Giovincot elhozhatnánk már a Juvétól, most bizonyosodik be, hogy valóban mekkora játékos.. Remekel a Parmában.
A Genoának nem kellett Palladino, a Juvénak nem kellett Giovinco és a 40 éves Crespo kezd helyette a klubjában, úgyhogy merem remélni, hogy nem jön ide.
Viszont a kis Giovincot elhozhatnánk már a Juvétól, most bizonyosodik be, hogy valóban mekkora játékos.. Remekel a Parmában.
- g.e.r.a
"A Corriere dello Sport címlapján Adriano Galliani látható, aki kijelentette: elhappolja az Inter orra elől az új Zidane-t, aki nem más, mint a brazil Ganso, a következő évek egyik leendő sztárja."
Remélem nem adjuk meg ezt az örömöt Fester bácsinak....minél előbb hozzuk el, h legközelebb emiatt zokogva láthassuk a Corriere dello Sport címlapján!
Remélem nem adjuk meg ezt az örömöt Fester bácsinak....minél előbb hozzuk el, h legközelebb emiatt zokogva láthassuk a Corriere dello Sport címlapján!
- graziejosé
Crespo? Mekkora lenne úristen, harmadszor
Bár nem hiszem, hogy visszajönne főleg, h az egész jó Parmaban kezdő és lövi is a gólokat.
- Komax
http://azzurri.blog.hu/2011/01/25/leona ... o_t_akarja
Kit nem hoztak még össze velünk, aki 30 felett van?
Kit nem hoztak még össze velünk, aki 30 felett van?
- realevil
g.e.r.a írta:"A Corriere dello Sport címlapján Adriano Galliani látható, aki kijelentette: elhappolja az Inter orra elől az új Zidane-t, aki nem más, mint a brazil Ganso, a következő évek egyik leendő sztárja."
Pedig könnyen lehet, hogy mi nem mozdulunk rá. Moratti nyilatkozta is, hogy túl sokba kerülne Ganso, ezért szvsz télen tuti nem jön.
- PellerG
Ezek a mai hírek! Öcsém!....Sokkolt némelyik.
Kharja! ügynöke már Milánóban van, és valószínűleg leigazoljuk a középpályára, mivel Muntari elmegy(ami amúgy nagyon rendben is van, de ne már egy Harcsával pótoljuk....) Ez nálam vicc kategória lenne.
Pazzini: sosem bírtam. Mike-al értek egyet, nagyon unszimpatikus, Cassano-féle genyó számomra. Az egy pozitívum benne, hogy olasz. Abban pedig biztos vagyok, hogy a tartós kispadozást nem tűrné! Viszont szerintem benne van, hogy lépni fog a Samptól, ott van már Pozzi, Maccarone és Macheda is.
Van Bommelt szintén nehezen viselem el, de ennek a Milannak erősítés! (azért Muntarinál nem agyatlanabb, az már feladat!
)
Elmander sem egy aranylabda jelölt, de tud szélen is, és centerben is játszani, nálam akkor inkább ő mint Pazzini, amiatt, mert most inkább a szélre kéne nekünk ember!
Kharja! ügynöke már Milánóban van, és valószínűleg leigazoljuk a középpályára, mivel Muntari elmegy(ami amúgy nagyon rendben is van, de ne már egy Harcsával pótoljuk....) Ez nálam vicc kategória lenne.
Pazzini: sosem bírtam. Mike-al értek egyet, nagyon unszimpatikus, Cassano-féle genyó számomra. Az egy pozitívum benne, hogy olasz. Abban pedig biztos vagyok, hogy a tartós kispadozást nem tűrné! Viszont szerintem benne van, hogy lépni fog a Samptól, ott van már Pozzi, Maccarone és Macheda is.
Van Bommelt szintén nehezen viselem el, de ennek a Milannak erősítés! (azért Muntarinál nem agyatlanabb, az már feladat!
Elmander sem egy aranylabda jelölt, de tud szélen is, és centerben is játszani, nálam akkor inkább ő mint Pazzini, amiatt, mert most inkább a szélre kéne nekünk ember!
-
R9.
morattiból kezd elegem lenni, mindenkit elbsz itt
- Wesley10
Miért?Mert nem vesz meg még 1 brazil csodagyereket most éppen 20 millióért aki ráadásul semmivel sem tehetségesebb meg kiforrottabb játékos mint Coutinho?Ugyan már,hagyjuk ezt a hülyeséget!
- graziejosé
Pazzini tavaly lőtt nekünk egy scudettot, úgyhogy már csak emiatt ne utáljátok 
- Süti
Wesley10 írta:Miért?Mert nem vesz meg még 1 brazil csodagyereket most éppen 20 millióért aki ráadásul semmivel sem tehetségesebb meg kiforrottabb játékos mint Coutinho?Ugyan már,hagyjuk ezt a hülyeséget!
Galliani-éknak évek óta savanyú a szőlő, most azt hiszi mondott valami nagyot.
Ha a nyáron marad Leo, akkor jópár elsősorban brazil tehetség érkezésére számítok, azért neki elég kiterjedt kapcsolati tőkéje van.
Kharja meg a legirritálóbb labdarúgók egyike számomra, kishíján buktunk a gólja miatt egy Scudetto-t, a Siena-ban mindig megfeszült ellenünk.
- Festa
graziejosé írta:Pazzini tavaly lőtt nekünk egy scudettot, úgyhogy már csak emiatt ne utáljátok
Így van.Nekem semmi bajom nincs vele.Nem durvább mint az átlag olasz csatár.
Szerintem egy két napon belül eldől a dolog.
L.fabiano,Pazzini vagy Matri.Valaki jönni fog.
Mindenesetre Moratti nyilatkozat sokat mondó.
Azt kicsit sajnálom,hogy Alexis Sánchezre esélyünk sincs.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... -expensive
Inter President Massimo Moratti: Ganso Is Too Expensive, Alessandro Matri Is A Good Idea
Moratti says no to Ganso, but yes to Matri...
-
R9.
Wesley10 írta:Miért?Mert nem vesz meg még 1 brazil csodagyereket most éppen 20 millióért aki ráadásul semmivel sem tehetségesebb meg kiforrottabb játékos mint Coutinho?Ugyan már,hagyjuk ezt a hülyeséget!
igen ezért, előbb gondolkodj mielőtt írsz vmit
- Cupi
Süti írta:Ha a nyáron marad Leo, akkor jópár elsősorban brazil tehetség érkezésére számítok, azért neki elég kiterjedt kapcsolati tőkéje van.
Kharja meg a legirritálóbb labdarúgók egyike számomra, kishíján buktunk a gólja miatt egy Scudetto-t, a Siena-ban mindig megfeszült ellenünk.
Ja és van is szeme hozzá, mert ha jól tudom Ő vitte a milanba annó Kaká-t, Pato-t és Thiago Silva-t is. Egyik se gyenge játékos.
Kharja meg egy vicc, ilyen nevek azt se tudom miért merülnek fel európa és a világ legjobb csapatánál?? Mert jelenlegi forma ide vagy oda, hivatalosan azok vagyunk.
- hvmetal
hát mert 28éves kb,szóval nagyon fiatal,hatalmas potenciál ,fejlődési lehetőség van benne.36éves korára még egy új Zidane is lehet. neve is jól cseng,tiszta szektás.
Ganso nem... nem értem sokszor az öreget.Ha meg tényleg a jövő klasszisa lesz megadna érte sok milliót,mint Messiért. remélem,hogy Coutinho vs Ganso csata,ha a Milánba megy nem egy Kerlon vs Kaká lesz
Ganso nem... nem értem sokszor az öreget.Ha meg tényleg a jövő klasszisa lesz megadna érte sok milliót,mint Messiért. remélem,hogy Coutinho vs Ganso csata,ha a Milánba megy nem egy Kerlon vs Kaká lesz
- Tommy
Gansot nem vágom minek akarjuk, elhiszem, hogy kurva nagy tehetség, de 1 irányítóval játszunk az pedig Sneijder, és az ő helye a kezdőben megkérdőjelezhetetlen, a formájától függetlenül.. Cserének pedig tökéletes Coutinho, aki pár év mulva szintén klasszis focista lehet, és Stankovic is elég jól helyettesíti most, szóval most azért hogy 1-el többen legyenek azon a poszton azért ne hozzuk el.. Nekünk most csatár kell, erre kell összpontosítani. Matri nagyon jó játékos, most beszélt róla Moratti is, hogy jó ötlet, örülnék neki nagyon, az öreg nyilatkozata most megnyugtatott, mert ez azt jelenti, hogy tuti érkezni fog valaki. Valószínű Pazzini, Fabiano, Matri hármasból, ő erről a nevekről beszélt.. Utolsó kettőnek nagyon örülnék, Fabiano is jó lenne, csak az a baj ő már 30 éves.
Khajrát meg én is rühellem, mert elbaszta az ünneplésünket, és majdnem elvett tőlünk egy scudettot, de amugy nem rossz játékos, és ne feledjétek ő Muntari helyére jönne, tehát kiegészítő embernek, azt pedig ő is bőven tudja amit a ghánai, és talán nem is rinyálna és csinálnia annyi akart, azon az évi 10-15 meccsen mint a Muntari. Brancát meg Morattit pedig nem kell szidni, majd ha megint ugy járunk mint a nyáron, hogy vége a mercatonak és mindenkiről lecsúsztunk akkor lehet.. (bár akkor sem lenne teljesen jogos, amennyit pl az öreg tett a klubért). Nem kell türelmetlenkedni.
-
R9.
ez a dolguk h sokat tegyenek a klubért
- Süti
hvmetal írta:Ganso nem... nem értem sokszor az öreget.
Hogy Moratti mit nyilatkozik a médiának, az nem sokat jelent.
Lehet holnap a nyilatkozata ellenére leigazoljuk
- hvmetal
tudom,igazad van,na de Kharja ?
nemár
Sneijdert bírom,örülök,hogy itt van,Ajaxban is szerettem a játékát,de benne nem vagyok biztos,hogy itt fejezi be aztán előtte elég sokáig hiányposzt volt,szóval nem ártana,főleg azt nem kéne hagyni,hogy a b.zik megvegyék. itt van Leonardo,ezt ki kéne használni.
Sneijdert bírom,örülök,hogy itt van,Ajaxban is szerettem a játékát,de benne nem vagyok biztos,hogy itt fejezi be aztán előtte elég sokáig hiányposzt volt,szóval nem ártana,főleg azt nem kéne hagyni,hogy a b.zik megvegyék. itt van Leonardo,ezt ki kéne használni.
- Tommy
R9. írta:ez a dolguk h sokat tegyenek a klubért
Így van.
Morattinak pedig rengeteget köszönhetünk, mert annyit tett már a klubért ahogy írtam, ezért a tisztelet kijár neki..
Branca nevéhez is nem egy minőségi jó igazolás fűzhető, és addig ameddig nem jár le a mercato, legyünk türelemmel, felesleges itt szidni őket, meg beírni mindennap mikor jön már valaki..
- Komax
Mariga, Obi, Nwankwo. Teljesen felesleg lenne ide Khajra.Tommy írta:Khajrát meg én is rühellem, mert elbaszta az ünneplésünket, és majdnem elvett tőlünk egy scudettot, de amugy nem rossz játékos, és ne feledjétek ő Muntari helyére jönne, tehát kiegészítő embernek, azt pedig ő is bőven tudja amit a ghánai, és talán nem is rinyálna és csinálnia annyi akart, azon az évi 10-15 meccsen mint a Muntari.
- Wesley10
R9. írta:Wesley10 írta:Miért?Mert nem vesz meg még 1 brazil csodagyereket most éppen 20 millióért aki ráadásul semmivel sem tehetségesebb meg kiforrottabb játékos mint Coutinho?Ugyan már,hagyjuk ezt a hülyeséget!
igen ezért, előbb gondolkodj mielőtt írsz vmit
Oké főnök!Megpróbálok...
- sorger=giallo
Teljesen egyetértek veled. Néha furcsa döntéseket hoz, de megkérdőjelezhetetlen az elkötelezettsége a klub iránt és remélem ez még jó sokáig így is marad!Tommy írta:Morattinak pedig rengeteget köszönhetünk, mert annyit tett már a klubért ahogy írtam, ezért a tisztelet kijár neki..
FORZA INTER!!!
- interista23
Hát ezek a találgatások fantasztikusak.Újabb név került elő mégpedig Miccoli.Állítólag konfliktusa van a palermoval vagy többnek érzi magát h nem nyer semmit és nem lesz már fiatalabb vagy ilyesmi.Nem tudom h a vezetőség tudja e h mit csinál vagy tényleg egyik reménytelen próbálkozásból rohannak a másikba.Pazzini úgy néz ki nem jön.Matri esélyesebb.
- Nia
sorger=giallo írta:Teljesen egyetértek veled. Néha furcsa döntéseket hoz, de megkérdőjelezhetetlen az elkötelezettsége a klub iránt és remélem ez még jó sokáig így is marad!Tommy írta:Morattinak pedig rengeteget köszönhetünk, mert annyit tett már a klubért ahogy írtam, ezért a tisztelet kijár neki..
FORZA INTER!!!
És biztosan megvan az oka is a döntéseinek,amikbe azért bele lehet látni,ha igazán átgondoljuk a dolgot.Egyébként meg azt mondom ne mi gazdálkodjunk más pénzével.Ő majd eldönti mi az üzlet neki
Miccoli
Szerintem meg Fabiano lesz ebből.Csak ne siessük el és vegyünk meg valami hulladékot .
- mike
Nia írta:Szerintem meg Fabiano lesz ebből
Én már ennek is örülnék, de még elférne Matri is.
Akkor már lenne választék elöl is.
Etoo,Milito,Fabiano,Matri,Coutinho....Pandev
Suazoval mivan amúgy?
Csak ezért mert Biánál jobb szerintem.
- Crespo
Tommy írta: Khajrát meg én is rühellem, mert elbaszta az ünneplésünket, és majdnem elvett tőlünk egy scudettot, de amugy nem rossz játékos, és ne feledjétek ő Muntari helyére jönne, tehát kiegészítő embernek, azt pedig ő is bőven tudja amit a ghánai, és talán nem is rinyálna és csinálnia annyi akart, azon az évi 10-15 meccsen mint a Muntari
Hogyan baszta el az ünneplésünket, és hogyan vett el tőlünk scudettot? Nem emlékszem ezekre.
- Wesley10
Goal.com szerint kb 10 millió plusz Biabiany = Pazzini
Hol kell aláírni?
de még ha 15 milla és a francia csoda,akkor is megérné...
Hol kell aláírni?