Játékosok (A bő keret tagjai)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Süti

Re: Játékosok (A bő keret tagjai)

Hozzászólás Szerző: Süti »

Cupi írta:Az a baj, hogy Pandev nem 2-3 meccse játszik hihetetlen gyengén hanem kb fél éve..... :? Ráadásul sokszor kezdő volt, elég sok játékpercet kapott.
már elég régóta nyújt olyan értékelhetetlen teljesítményt ami alapján jogosan mondjuk, hogy nem ide való. :? Sajnálom, hogy így alakult mert tavaly januárban örültem az érkezésének.

Szerintem már nem lesz jobb. 27 éves, lelassult, az akaratával semmi gond, de én nem látok benne semmi fantáziát.

Közudott, hogy Moratti mennyire türelmes a játékosaival, de egy éve nem azt a Pandev-et látjuk a pályán, akit korábban a Lazio-ban.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Kharja francia, marokkói szülőtől. :) Tehát Ő végül is eusnak számít. De marokkóinak vallja magát és a marokkói válogatottban is játszik. ..ki tudja ezt mát követni!?.. :D
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

hvmetal írta:
Bombastico írta:
hvmetal írta:off: volt pár éve az utánpótlásban vmi svéd csoda gyerek,17évesen vettük meg,tán Meggioriniékkel játszhatott a primaveraba.azzal mi a rák lett?

Goran Slavkovskira gondolsz? Tavaly Bochum 2-ben szerepelgetett. Idén már oda se fért be.

jaja,köszi
durva,pedig nagyon sztárolták.ezekből a Morfeo,Della Fiori,Meggiorini félékből lett legalább egy szürke vízhordó kis csapatoknál. viszont 2éve egész jók jönnek ki. na,de ez off

Morfeo szerintem nem a mi nevelésünk, hanem már vagy 28 éves volt mikor megvettük, és kb. semmire nem volt jó (bár lőtt pár gólt, de nagyon gyengén játszott), aztán lepasszoltuk a Parmának 1 szezon után, és a sötét feledés homályába merült.

De amúgy igaz, a Primaverában sokakat túlsztárolnak, aztán az olyanok mint Pasquale, Della Fiore óriási sikerként könyvelhetik el, hogy egyáltalán Serie A-s csapatok fontos emberei maradtak. Mert ugyanabból a korosztályból Nicola Beati is nagy tehetség volt, és most jól elvan a Crotone alapembereként. :roll:
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Most nem vagyok képben. Pazzini sztem játszott a Sampban a BL selejtezőben a szezon elején.
Most akkor nálunk már nem játszhat a BL-ben?
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

cassano meg játszhat a milanban..
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Elvileg se Cassano se Pazzini nem játszhat a BL-ben az idei szezonban. Mindketten pályára léptek a Werder elleni selejtezőben, sőt gólt is szereztek.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

a 18.07-es cikk értelmében, az, a selejtezők első, második, harmadik körében pályára lépett játékos nevezhető be másik csapat által a másik sorozatba*, amelyik csapata nem tudta magát kvalifikálni az a Bajnokok Ligája vagy az Europa Liga csoportköreibe.
Mivel a Samp bejutott az Europa Liga csoportkörébe, ezért szerintem adott, hogy sem Pazzini sem Cassano nem fog játszani a BL-ben az úja csapatában.

* a másik sorozat kifejezés ennél kicsit összetettebben van fogalmazva, de itt most nem sokat számít ez.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
R9.

akkor jó
mármint h cassano se játszhat :D

http://fr-fr.connect.facebook.com/topic ... &topic=236

itt olvastam
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

R9. írta:akkor jó
mármint h cassano se játszhat :D

http://fr-fr.connect.facebook.com/topic ... &topic=236

itt olvastam

hátja, a 18.18 jól néz ki, de pontosan azt írja, az első feltétlben, hogy "nem játszott ugyanabban a sorozatban egy másik csapat tagjaként". Cassano meg játszott a BL selejtezőben, ami a BL sorozat része... pont ezért van a 18.07, ami alapvetően lehetővé tenné hogy játszon másik csapatban annak ellenére, hogy a Sampban játszott a selejtezőben, hogyha a Samp mondjuk az első slejetező körben esett volna ki.

jobban meggondolva, lehet hogy amúgy sem lehetne benevezni, télen, hogyha a Samp nem jutott volna be csoportkörbe, mivel a 18.18 már nem tesz kitételt, hogy selejtező kör vagy csoportkör
Cupi

Lucio-ról tudtok valamit? Valahol azt írják 2-3 hétre dőlt ki. :cry: Nem lenne jó mert nagyon nehéz és fontos meccsek jönnek.
Cambiasso elvileg a hétvégén a roma ellen már játszik.
R9.

Lúcio a Bayern ellen lesz bevethető valószínűleg... de még nem biztos

úgy hogy valszeg Ranocchia-Chivu lesz középen míg baloldalt tomo
cambiasso kihagyja a bari elleni meccset így elképzelhető egy

zanetti...kharja...motta 3-as és előttük coutinho

gazzetta szerint
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára R9. 2011.02.01. 15:01-kor.
R9.

materazzit nem szabad betenni mert életveszély már, kispadon ott jól elszórakozik meg a nézőkkel elvan de játszatni nem nagyon kéne már :D
Cupi

R9. írta:materazzit nem szabad betenni mert életveszély már, kispadon ott jól elszórakozik meg a nézőkkel elvan de játszatni nem nagyon kéne már :D

Ezzel egyetértek. Jobban tartanék a meccstől ha Ő játszana. Kispadról hajtsa a társakat meg szidja az ellenfeleket. :)
Szerintem Chivu soha nem fog középen játszani, ezt sajnos csak mi szeretnénk, az edzők valamiért nem nagyon.
Lucio sérülése gáz, de ez van. :?
Köszi az infót.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Nekem legnagyobb kedvencem Marco, de könyörgöm vki vegye már észre az edzői stábban, h Chivu százszor jobb megoldás lenne mint ő és Nagatomo meg mehetne ki a román helyére.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Nem hiszem hogy Nagatomo rögtön kezdeni fog. De remélem Materazzi nem fog játszani, tisztelem meg minden ,de már eljárt fölötte az idő.

--------------------JC
Maicon--Ranocchia--Chivu--Zanetti
-------Obi-------Kharja---Motta
----------------Coutinho
---------Pazzini----------Eto'o

Én így állítanám fel a csapatot
PellerG

Nálam:
Julio Cesar-Maicon,Ranocchia,Materazzi,Chivu-Kharja/Obi,Zanetti,Motta-Pazzini,Milito,Eto'o
Süti

Ahogy arra számítani lehetett, Japánban kisebb hisztériát váltott ki Nagatomo leigazolása.

A Yuto-hatás eddigi erdeménye :) :

"The Yuto effect has been felt on inter.it too: in the last 12 hours there has been a massive surge in the number of hits our website has been getting from Japan. And F.C. Internazionale's official Facebook page now has thousands of new "friends" from the East." (inter.it)
R9.

PellerG írta:Nálam:
Julio Cesar-Maicon,Ranocchia,Materazzi,Chivu-Kharja/Obi,Zanetti,Motta-Pazzini,Milito,Eto'o

miért szeretnéd h gólt kapjunk?
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Süti írta:Ahogy arra számítani lehetett, Japánban kisebb hisztériát váltott ki Nagatomo leigazolása.

A Yuto-hatás eddigi erdeménye :) :

"The Yuto effect has been felt on inter.it too: in the last 12 hours there has been a massive surge in the number of hits our website has been getting from Japan. And F.C. Internazionale's official Facebook page now has thousands of new "friends" from the East." (inter.it)

Sanszos, h mezeladásból visszajön az a kis pénz amit ráköltöttünk. :)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Cupi írta:
R9. írta:materazzit nem szabad betenni mert életveszély már, kispadon ott jól elszórakozik meg a nézőkkel elvan de játszatni nem nagyon kéne már :D
Jobban tartanék a meccstől ha Ő játszana. Kispadról hajtsa a társakat meg szidja az ellenfeleket. :)
Szerintem Chivu soha nem fog középen játszani, ezt sajnos csak mi szeretnénk, az edzők valamiért nem nagyon.
Teljesen egyetértek! Na jó, azért az ellent nem szép dolog szidalmazni. ;)

FORZA INTER!!!
R9.

sorger=giallo írta:Teljesen egyetértek! Na jó, azért az ellent nem szép dolog szidalmazni. ;)

FORZA INTER!!!

de juvet, milant nem az h nem szép hanem kötelező szidalmazni :D
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

R9. írta:úgy hogy valszeg Ranocchia-Chivu lesz középen míg baloldalt tomo
Szvsz Chivu a feje miatt nem lesz többet középső védő. A balesete óta egyszer sem játszott ott. - (ha jól emlékszem)
R9.

Komax írta:
Szvsz Chivu a feje miatt nem lesz többet középső védő. A balesete óta egyszer sem játszott ott. - (ha jól emlékszem)

én is ezt mondom de sok kurva okos ember egyből itt okoskodni kezdett h ez hülyeség miközben cikk is volt róla neten...
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

R9. írta:
Komax írta:

én is ezt mondom de sok kurva okos ember egyből itt okoskodni kezdett h ez hülyeség miközben cikk is volt róla neten...

Van egy kurva okos ember a magam személyében aki látta azóta a román válogatottban meg gála meccsen középen játszani.
Fejpárbajok terén szörnyű volt nézni: nem mer vállalni...ez egy lámer francia válogatott ellen elmegy...de a Serie A-ban nem...adja a Fennvaló, hogy ne tegyék középre....
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

tényleg volt ilyen cikk,meg megértem mert akár meg is halhatott volna,na de ilyenkor ott a fejvédője,vagy nekem is nem egy régi simson bukósisakom van. Mátrix nincs formába,bár a Bari ellen megyünk
Rudolf játszik majd?
3-1el kiegyeznék ha ő lőne a Bari gólját
Süti

Castellazzi-val mi a helyzet?

Mert az rendben van, hogy Julio kezd, de miért nincs a keretben sem? :roll:

Én nem olvastam, hogy sérült lenne. :?
kiscivis

Vmi ujjsérülést szedett össze, már a Palermo ellen is ezért nem ő kezdett.
R9.

kiscivis írta:Vmi ujjsérülést szedett össze, már a Palermo ellen is ezért nem ő kezdett.

hát meg julio jobb :D
kiscivis

R9. írta:
kiscivis írta:Vmi ujjsérülést szedett össze, már a Palermo ellen is ezért nem ő kezdett.

hát meg julio jobb :D

Igen, úgy gondolom így jobban jártunk, h ő védett. :D
Marco

Cristian Chivu mindenkitől elnézést kért a Bari–Internazionale mérkőzésen elkövetett súlyos sportszerűtlenségéért. A román futballista ököllel vágta arcon a hazaiakat erősítő Marco Rossit.

„Ezt nehezen lehet megmagyarázni – nyilatkozta Chivu a Sky Sport Italiának. – Azért vagyok most itt, hogy elnézést kérjek Rossitól. Bocsánatot kérek mindenkitől, elsősorban két gyermekemtől, akik egy nap látják majd ezeket a felvételeket."
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Asszem ez a minimum erre az ámokfutásra.Nem is értettem,hogy miért ütött,mert a lassitások alapján nem láttam erre okot.Mindenesetre amikor visszafutott,és heves reklamálás kezdődött,már látszott a fején,hogy megbánta.
kiscivis

4 meccset kapott Chivu!
Ez azért érdekes, mert az ütés bármilyen is 3 meccs szokott lenni. Persze reklamálni nem sok okunk van. Megnyílt a lehetőség a japán előtt.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

kiscivis írta:4 meccset kapott Chivu!
Ez azért érdekes, mert az ütés bármilyen is 3 meccs szokott lenni. Persze reklamálni nem sok okunk van. Megnyílt a lehetőség a japán előtt.

Remélem tényleg kezdeni fog Nagatomo és ami még lényegesebb sztem, hogy Materazzi helyett Cordoba vagy Cambi legyen Béka párja középen. Marco-t hülyére szivatnák a Roma játékosai.
Cupi

De azt ne felejtsd, hogy elég alattomos módon hátulról ütött.Még az 5 meccses eltiltás is belefért volna simán. :?
kiscivis

Cupi írta:

De azt ne felejtsd, hogy elég alattomos módon hátulról ütött.Még az 5 meccses eltiltás is belefért volna simán. :?

Oké, csak erre a szövetségnek is van egy szabályrendszere, és tudtommal az ütés 3 meccs. Ettől függetlenül 5nél se reklamálnék, mert teljesen jogos.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Meg is érdemelte, még szerintem olcsón megúszta, ritka tahó mozdulat volt tőle.
Nagatomónak nagyon nem örültem, de azért drukkolok neki ha játszani fog.
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Obi bekerült a nigériai válogatottba,igaz h. 1 sérülés kellett hozzá.Remélem a jövőben egyre többször kerül a tűz közelébe,ügyes a srác és kő kemény :)
Marco

Wesley10 írta:Obi bekerült a nigériai válogatottba,igaz h. 1 sérülés kellett hozzá.Remélem a jövőben egyre többször kerül a tűz közelébe,ügyes a srác és kő kemény :)

Nekem is nagyon szimpi, de hát felét oda adtuk a Parmanak, nem is tom h miért, szóval nem tom mennyi esély van rá h itt marad :(
kiscivis

Marco írta:
Wesley10 írta:Obi bekerült a nigériai válogatottba,igaz h. 1 sérülés kellett hozzá.Remélem a jövőben egyre többször kerül a tűz közelébe,ügyes a srác és kő kemény :)

Nekem is nagyon szimpi, de hát felét oda adtuk a Parmanak, nem is tom h miért, szóval nem tom mennyi esély van rá h itt marad :(

Sztem emiatt nem kell aggódni. Nyáron szépen átkerül, h játszon rendszeresen, aztán ha úgy alakul visszavásároljuk a felét. Nwakwo is hátha alkot vmi szépet.
Marco

kiscivis írta:
Marco írta:

Sztem emiatt nem kell aggódni. Nyáron szépen átkerül, h játszon rendszeresen, aztán ha úgy alakul visszavásároljuk a felét. Nwakwo is hátha alkot vmi szépet.

Hát így legyen :) Emlékszem talán a Brescia ellen vkivel egyszerre rúgtak labdába még a labda is kidurrant :D
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Motta, Ranocchia és Pazzini is bekerült az olasz válogatottba :D Nem is tom mikor volt utoljára ennyi olasz válogatottunk :D
Cupi

Sneijder hatalmas gólt rúgott az osztrákoknak . ;) Nem gyenge, visszatérése óta 3 meccsen 3 gól, ráadásul abból 2 hatalmas. Csak pihennie kellett. :)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Cupi írta:Sneijder hatalmas gólt rúgott az osztrákoknak . ;) Nem gyenge, visszatérése óta 3 meccsen 3 gól, ráadásul abból 2 hatalmas. Csak pihennie kellett. :)

remélem a juve ellen marad a góllövés.bár őket megverjük akkor is,ha csak gól paszt ad
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Stankovic már a csapattal edzett és ahogy néztem Lúcio is.Mindkettőre azt mondták régebben,hogy a Bayern után,de ebből már lehet,hogy a hétvége lesz.Deki-re még 5 napot írnak,Lúciora 3-at.Szóval utóbbi lehet már padon lesz hétvégén,de Stankovicra is van esély.Így leszünk majd ütősek.Meg milito kellene még.Remélem :)
R9.

reméljük nem fog kelleni mert akkor azt jelenti h megy elől a csapatnak :D

vmiért kiütéses győzelmet érzek a juve ellen :D
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

R9. írta:reméljük nem fog kelleni mert akkor azt jelenti h megy elől a csapatnak :D

Ámen, különben az érdekes az, hogy nem tudom mikor volt utoljára ennyire érdektelen egy Juventus-Internazionale meccs. Máskor már hetekkel előtte folyton erről beszélnek, de úgy tűnik totál annyi lett ennek a Derby d'Italia mániának. Egy ellenfél lettek a sok közül.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Crespo írta:
R9. írta:reméljük nem fog kelleni mert akkor azt jelenti h megy elől a csapatnak :D

Ámen, különben az érdekes az, hogy nem tudom mikor volt utoljára ennyire érdektelen egy Juventus-Internazionale meccs. Máskor már hetekkel előtte folyton erről beszélnek, de úgy tűnik totál annyi lett ennek a Derby d'Italia mániának. Egy ellenfél lettek a sok közül.

nem is kéne már Derby d'Italia-nak hívni, a juve már volt Serie B-s
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tavaly is eléggé le lettek becsülve.Azért ellenünk mindig összekapják magukat.Egy Matri gólon nem lepődnék meg,ahogy azon sem,hogy gólt kapunk.

Egy Milito meg azért jól jönne,főleg,hogy nyakunkon a BL,ahol - Pazzini.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Mivel a rubentus már volt serie b-s, és egy jó ideje kalap szarok, így már nem az igazi ez a derby.

Engem se hoz nagyon lázba, régen pedig mindig nagyon vártam.
PellerG

Azért én elvagyok vele :-)
Egyrészt mert ez az a meccs, amit mindegy milyen gyenge formában vár a Juve, mindig 120%-on pörögnek.
Másrészt irritálnak az évközi Moggi, Chiellini, Marchisio-féle "szimpatikus" megjegyzések, köztük az állandó visszautálások a Calciopolira.

Most meg ugye már 1 hete nem láttam a csapatot, vasárnap esti meccs, ami még a sport1-es időszakban nekem mindig tök feelinges volt, és persze a Milanon sem ártana pontot/kat hozni, vagy legalább tartani a jelenlegit.
Válasz küldése