Még mondjuk Zerkzee kölcsönben, plusz egy védő és meg is vagyunk.
Bár szerintem védő helyett Pellegrini esélyesebb.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Még mondjuk Zerkzee kölcsönben, plusz egy védő és meg is vagyunk.
Nyilvan Henrique kockazat ahogy irta valaki, de 20m-ert nem akkora penz, nyilvan nem keves, de ha azt nezzuk egy Josep-Palacios paros is 20m volt, akkor Henrique semmiben nem kockazat.PellerG írta: ↑2025.05.17. 06:57Nálam ez így elsőre rendben van.interfan írta: ↑2025.05.17. 06:21Tobb forras is megerositi, lezarulhat Henrique erkezese.interfan írta: ↑2025.05.16. 17:36 Di Marzio es a Sky is megerositi Bonny nevet az Inter kapcsan mint komoly jelolt a csatarposztra.
Szinten a Sky es Di Marzio szerint 4-5 uj erkezo lesz az Interbe nyaron.
A terv az hogy minel elobb meglegyenek az uj jatekosok, es hogy harman mar a Klub VB-re az Inter keretbe legyenek.
Sucic, L.Henrique, es egy uj tamado.
Di Marzio szerint Frattesi tavozhat, erdeklodik a Roma, Napoli, Juventus, Atletico.
Megallapodas szulethetett az Inter es a Marseille kozott, 21m euroert erkezhet a jatekos az Interbe.
2,2m euros eves fizetest kaphat.
Ahogy Di Marzio es a Sky is irta, Sucic es Henrique utan egy csatar erkezesevel szeretnek a 3.erkezot a Klub VB-re.
A csatarnev pedig Di Marzio, Sky, Gazzetta, SportItalia szeint is Bonny.
Parma 20m-t ker, ezt az Inter szeretne csokkenteni, es maximum 15m-t fizetne, vagy 10m + fiatal jatekosok.
Ez a három név.
Bonny nem lehet rosszabb, mint a Correa, Arnautovic, Taremi hármas bármelyike.
Di Marzio szerint 4-5 érkező várható, ez alapján maradt még 2 név.
Tegnap műtötték, ha jól láttam az achillesét.interfan írta: ↑2025.05.17. 07:14PellegriniPellerG írta: ↑2025.05.17. 06:57Nálam ez így elsőre rendben van.interfan írta: ↑2025.05.17. 06:21
Tobb forras is megerositi, lezarulhat Henrique erkezese.
Megallapodas szulethetett az Inter es a Marseille kozott, 21m euroert erkezhet a jatekos az Interbe.
2,2m euros eves fizetest kaphat.
Ahogy Di Marzio es a Sky is irta, Sucic es Henrique utan egy csatar erkezesevel szeretnek a 3.erkezot a Klub VB-re.
A csatarnev pedig Di Marzio, Sky, Gazzetta, SportItalia szeint is Bonny.
Parma 20m-t ker, ezt az Inter szeretne csokkenteni, es maximum 15m-t fizetne, vagy 10m + fiatal jatekosok.
Ez a három név.
Bonny nem lehet rosszabb, mint a Correa, Arnautovic, Taremi hármas bármelyike.
Di Marzio szerint 4-5 érkező várható, ez alapján maradt még 2 név.
Bisseck eladását nagyon sajnálnám, én inkább beépíteném a kezdőbe, mintsem eladjam.interfan írta: ↑2025.05.20. 14:29 Santi Aouna, valamint francia, es angol forrasok szerint is a West Ham ajanlatot tesz Bisseck kapcsan.
Az Inter megfelelo ajanlat eseten eladja Bissecket.
Ujabb nev merult fel mint lehetseges Bisseck utod, a Chelsea altal eladasra kinalt Badiashile.
Sky szerint pedig Luis Henrique erkezese egy lepesre az Interhez.
Az Inter 22m eurot fizet a Marseillnek, amit a franciak elfogadtak.
Egyetertek, raadasul a felmerult utod nevek kozul szerintem egyik sem biztos, hogy jobb mint Bisseck.PellerG írta: ↑2025.05.20. 14:44Bisseck eladását nagyon sajnálnám, én inkább beépíteném a kezdőbe, mintsem eladjam.interfan írta: ↑2025.05.20. 14:29 Santi Aouna, valamint francia, es angol forrasok szerint is a West Ham ajanlatot tesz Bisseck kapcsan.
Az Inter megfelelo ajanlat eseten eladja Bissecket.
Ujabb nev merult fel mint lehetseges Bisseck utod, a Chelsea altal eladasra kinalt Badiashile.
Sky szerint pedig Luis Henrique erkezese egy lepesre az Interhez.
Az Inter 22m eurot fizet a Marseillnek, amit a franciak elfogadtak.
A brazillal kicsit Dalbert feelingem van, de nagyon remélem, minőséget találunk.
Nem azon a hibán megy el a bajnokság...sorger=giallo írta: ↑2025.05.20. 14:53 Én sem értem a Bisseck esetleges eladására tett lépéseket. Jó korban van, még benne van a fejlődés lehetősége, hosszú évekre megoldást jelenthetne. A Lazio elleni hibáján pedig túl kell lépni, még akkor is, ha esetleg valóban bukja a csapat a bajnokságot.
FORZA INTER!!!
Én ehhez még Pavardot venném hozzá.internaZIOnaLe írta: ↑2025.05.20. 18:47 Én meg Calhat adnám el...és Frattesi Zilenski sort. Calha 25, Frattesi 30, Zileinski 20 és ebből már lehetne is ugyeskedni.
Bisseck nálam is érinthetetlen. Max valami irreálisan magas összegért adnám el (80 misi környéke)
Igen, de szerintem egy 30-35 millas játékos nem lenne elég, pl egy komplett cserecsatársorra, plusz védő, ezért gondolom úgy, ha mozogni akarunk, akkor egy sok pénzes játékos lesz az áldozat. Vagy 3 20-35 közötti játékos, vagy egy 80 körüli lesz. Ahhoz, hogy nullás mercato legyen. Nálam ez Thuram a 4-5 ilyen értékű játékosból, akit olcsóbban lehet talán pótolni.PellerG írta: ↑2025.05.20. 19:17Én ehhez még Pavardot venném hozzá.internaZIOnaLe írta: ↑2025.05.20. 18:47 Én meg Calhat adnám el...és Frattesi Zilenski sort. Calha 25, Frattesi 30, Zileinski 20 és ebből már lehetne is ugyeskedni.
Bisseck nálam is érinthetetlen. Max valami irreálisan magas összegért adnám el (80 misi környéke)
Egyáltalán nem érzem pótolhatatlannak, jövőre 30 lesz.
35-ért jött, szerintem ennyit még kapnánk érte.
Nem gondolom, hogy Bisseck húde rosszabb tőle.
Ráadásul sérülékeny is a francia.
Hat igen, csak Thuram van 80 millios jatekos?matyinter írta: ↑2025.05.20. 19:32Igen, de szerintem egy 30-35 millas játékos nem lenne elég, pl egy komplett cserecsatársorra, plusz védő, ezért gondolom úgy, ha mozogni akarunk, akkor egy sok pénzes játékos lesz az áldozat. Vagy 3 20-35 közötti játékos, vagy egy 80 körüli lesz. Ahhoz, hogy nullás mercato legyen. Nálam ez Thuram a 4-5 ilyen értékű játékosból, akit olcsóbban lehet talán pótolni.PellerG írta: ↑2025.05.20. 19:17Én ehhez még Pavardot venném hozzá.internaZIOnaLe írta: ↑2025.05.20. 18:47 Én meg Calhat adnám el...és Frattesi Zilenski sort. Calha 25, Frattesi 30, Zileinski 20 és ebből már lehetne is ugyeskedni.
Egyáltalán nem érzem pótolhatatlannak, jövőre 30 lesz.
35-ért jött, szerintem ennyit még kapnánk érte.
Nem gondolom, hogy Bisseck húde rosszabb tőle.
Ráadásul sérülékeny is a francia.
En azt gondolom, hogy egy Frattesi + Zielinski sor eladasa, par kolcsonben levovel elegnek kellene alapbol lennie.Dan-i-nter írta: ↑2025.05.21. 07:34 Én a törököt biztos nem adnám el, max ha fix hogy Inzaghi megy. Egyszerűen túl fontos a rendszeréhez, és senki nem tudja lehozni a posztját rendesen (ahogy láthattuk idén is).
+Ő az egyetlen megbizható 11es rúgónk a kezdőből, ami szintén nem elhanyagolhagó tényező. Emlékezzünk visssza mennyire visszaestünk ezen a téren mikor Lukaku távozott Londonba.
Értem én, hogy talán most még kaphatunk érte valamit, meg nem alacsony a fizuja, de mknőségi kp-ást nem kapsz olcsón manapság, szóval nem lenne egyszerű pótolni. És most a csatár kérdés illetve a kp-a minőségi mélyitése az elsődleges.
Nulla Josepet???interfan írta: ↑2025.05.21. 07:52Ilyen nulla Josepet is kilehetne szorni 7-8m-ert,Dan-i-nter írta: ↑2025.05.21. 07:34 Én a törököt biztos nem adnám el, max ha fix hogy Inzaghi megy. Egyszerűen túl fontos a rendszeréhez, és senki nem tudja lehozni a posztját rendesen (ahogy láthattuk idén is).
+Ő az egyetlen megbizható 11es rúgónk a kezdőből, ami szintén nem elhanyagolhagó tényező. Emlékezzünk visssza mennyire visszaestünk ezen a téren mikor Lukaku távozott Londonba.
Értem én, hogy talán most még kaphatunk érte valamit, meg nem alacsony a fizuja, de mknőségi kp-ást nem kapsz olcsón manapság, szóval nem lenne egyszerű pótolni. És most a csatár kérdés illetve a kp-a minőségi mélyitése az elsődleges.
Egy jatekosrol beszelunk, nem a csapatrol.Baggio85 írta: ↑2025.05.21. 08:23Nulla Josepet???interfan írta: ↑2025.05.21. 07:52Ilyen nulla Josepet is kilehetne szorni 7-8m-ert,Dan-i-nter írta: ↑2025.05.21. 07:34 Én a törököt biztos nem adnám el, max ha fix hogy Inzaghi megy. Egyszerűen túl fontos a rendszeréhez, és senki nem tudja lehozni a posztját rendesen (ahogy láthattuk idén is).
Értem én, hogy talán most még kaphatunk érte valamit, meg nem alacsony a fizuja, de mknőségi kp-ást nem kapsz olcsón manapság, szóval nem lenne egyszerű pótolni. És most a csatár kérdés illetve a kp-a minőségi mélyitése az elsődleges.Már ne haragudj, de Te sem láttál (max néztél) túl sok meccset, amiken védett.
Bonny vételára kb. mennyi lesz/lehet reálisan, és mennyi forrás marad MrX-re?
15-20m korul kernek erte, mi 10m + jatekost ajanlunk.chester0921 írta: ↑2025.05.21. 09:41Bonny vételára kb. mennyi lesz/lehet reálisan, és mennyi forrás marad MrX-re?
Ha az a Mr.X Jonathan David lesz akkor részemről ok.chester0921 írta: ↑2025.05.21. 09:41Bonny vételára kb. mennyi lesz/lehet reálisan, és mennyi forrás marad MrX-re?
Ez a Bony milyen? Jó mondjuk a Correa/Taremi szintet sokan túlszárnyalnák.
Nem kötözködni akarok, de azért van két észrevételem.interfan írta: ↑2025.05.21. 07:52
En azt gondolom, hogy egy Frattesi + Zielinski sor eladasa, par kolcsonben levovel elegnek kellene alapbol lennie.
Ebbol bejohetne egy 50m korul osszesen, Esposito + Stankovic alapbol jon 6m.
Ilyen nulla Josepet is kilehetne szorni 7-8m-ert, es hozni valakit ingyen kolcsonnel.
Ott lenne kb 70m, abbol lehetne ugyeskedni, plusz hatha az Oaktree egy 10-20m hozzandob, es maris akkor 80-90m van amibol Marotta gazdalkodhat.
KP gyakorlatilag kesz lenne, erkezik Sucic 14m-ert, es ott van Inzaghi nagy vagya es alma Pellegrini, o sem lenne tobb mint 10m.
Ha ebben a Bonnyban ennyit latunk, hozzuk el egy 10m + ilyen selejt Palaciosert cserebe.
Kellene egy komolyabb tamado is, ott lehetne pl Asensio akiert 15m-t kernek.
Vedelembe meg ha Marotta akkor zsenit lat ebbe a De Winterbe hozzuk el 20m + valami selejtert.
Nyilvan total FM, dehat a topic is pletykak cimet visel.
Bevetel: 70m (+ jo esetben 10/20m az Oaktreetol)
Kiadas: 95m
De Winter 20m
Zalewski 6m
Sucic 14m
Henrique 20m
Pellegrini 10m
Asensio 15m
Bonny 10m
Sommer, cserekapus, Di Gennaro
Pavard, Bisseck, Bastoni, Darmian, De Winter, DeVrij
Dumfries, Henrique, C.Augusto, Dimarco, Zalewski
Barella, Calhanoglu, Pellegrini, Mkhitaryan, Asllani, Sucic
Martinez, Thuram, Asensio, Bonny
Valo igaz, ez egy optimista forgatokony volt, es pozitiv alltam a dolgokhoz.cuchu11 írta: ↑2025.05.21. 13:21Nem kötözködni akarok, de azért van két észrevételem.interfan írta: ↑2025.05.21. 07:52
En azt gondolom, hogy egy Frattesi + Zielinski sor eladasa, par kolcsonben levovel elegnek kellene alapbol lennie.
Ebbol bejohetne egy 50m korul osszesen, Esposito + Stankovic alapbol jon 6m.
Ilyen nulla Josepet is kilehetne szorni 7-8m-ert, es hozni valakit ingyen kolcsonnel.
Ott lenne kb 70m, abbol lehetne ugyeskedni, plusz hatha az Oaktree egy 10-20m hozzandob, es maris akkor 80-90m van amibol Marotta gazdalkodhat.
KP gyakorlatilag kesz lenne, erkezik Sucic 14m-ert, es ott van Inzaghi nagy vagya es alma Pellegrini, o sem lenne tobb mint 10m.
Ha ebben a Bonnyban ennyit latunk, hozzuk el egy 10m + ilyen selejt Palaciosert cserebe.
Kellene egy komolyabb tamado is, ott lehetne pl Asensio akiert 15m-t kernek.
Vedelembe meg ha Marotta akkor zsenit lat ebbe a De Winterbe hozzuk el 20m + valami selejtert.
Nyilvan total FM, dehat a topic is pletykak cimet visel.
Bevetel: 70m (+ jo esetben 10/20m az Oaktreetol)
Kiadas: 95m
De Winter 20m
Zalewski 6m
Sucic 14m
Henrique 20m
Pellegrini 10m
Asensio 15m
Bonny 10m
Sommer, cserekapus, Di Gennaro
Pavard, Bisseck, Bastoni, Darmian, De Winter, DeVrij
Dumfries, Henrique, C.Augusto, Dimarco, Zalewski
Barella, Calhanoglu, Pellegrini, Mkhitaryan, Asllani, Sucic
Martinez, Thuram, Asensio, Bonny
A bevételi oldal számításodban van egy adag optimizmus.
Ahogy én látom:
Frattesi kb. 30 m, Zielinskiért valószínűleg nem fogunk pénzt kapni.
Oaktree tudtommal nem ígért 10-20 milliót.
Bevél: 44 m. Ez messze van a 95 milliótol.
Ha Pellegrini (akit éppen a napokban műtöttek, kb. 3 hónap kiesés) nem válik be,
akkor a középpálya valószínűleg gyengül az ideihez képest.
Aki meg mindig az egyetlen barmire valo, legalabb 1-2x hasznos cserecsatarunk volt iden.
Nezd en ezt pont forditva latom.Stankov írta: ↑2025.05.21. 17:51 Sajnálnám én is Bissecket de azért hogy előbb adnák el itt néhányan Calhat erős túlzásnak érzem.
Értem én hogy öreg a keret a német meg fiatal, de azért na. Úgy látom a német azért nincs a helyén kezelve, van benne potenciál ez nem is kérdés de bőven volt hibája is nem 1 nem 2 ami pontokba is került csak hát az ő megítélése más mert fiatal.
Pavardnál nem jobb, messze nem, egyedül Leao ellen volt az amikor azt éreztem hogy jobb ha ellene a német kezd.
Van egy alap kezdőnk és ha már sajnos megint kell áldozat (de kib@szottul unom már) akkor inkább Bisseck vagy Frattesi menjen mint Lau,Tikus,Dimarco,Bastoni,Barella sorból bárki.
Interfan ez megint nem igaz... Bonny a Parma 41 góljából 6-ot, ezzel pedig a legtöbbet lőtte az idényben... Nem értem milyen átlag/stat stb-ről beszélsz, amikor utána csak 4 vagy kevesebb gólos csapattagok jönnek.interfan írta: ↑2025.05.21. 14:03Aki meg mindig az egyetlen barmire valo, legalabb 1-2x hasznos cserecsatarunk volt iden.
Ez nem Arnautovic dicserete, hanem Taremi es Correa szegyene.
Bonny milyen?
Nem tartozik a Parma legjobbjai koze, sem az atlagai, sem a mutatoi nem az igaziak.
De 21 eves, fejlodesi lehetoseg lehet benne, kerdes van e benne.
Nem a gol szam volt a kerdes, hanem a teljesitmeny.möszi írta: ↑2025.05.21. 18:29Interfan ez megint nem igaz... Bonny a Parma 41 góljából 6-ot, ezzel pedig a legtöbbet lőtte az idényben... Nem értem milyen átlag/stat stb-ről beszélsz, amikor utána csak 4 vagy kevesebb gólos csapattagok jönnek.interfan írta: ↑2025.05.21. 14:03Aki meg mindig az egyetlen barmire valo, legalabb 1-2x hasznos cserecsatarunk volt iden.
Bonny milyen?
Nem tartozik a Parma legjobbjai koze, sem az atlagai, sem a mutatoi nem az igaziak.
De 21 eves, fejlodesi lehetoseg lehet benne, kerdes van e benne.![]()
Érdekes, hogy szerinted egy támadó mutatóit nem a rúgott gólok száma határozza meg, de elengedem ezt a dolgot... Viszont akkor a csapatokat is a labdabirtoklás, XG stb. alapján kellene értékelni és nem a gólok száma alapján, úgy viszont az Inter a Bayern ellen kiesett, mert a gólok számában múltuk csak felül mind a Bayernt, mind pedig a Barcat... Átlagaink és mutatóink a négy meccsen nem voltak az igaziak, kivéve, hogy mi rúgtunk többet a hálóba.interfan írta: ↑2025.05.21. 18:45Nem a gol szam volt a kerdes, hanem a teljesitmeny.möszi írta: ↑2025.05.21. 18:29Interfan ez megint nem igaz... Bonny a Parma 41 góljából 6-ot, ezzel pedig a legtöbbet lőtte az idényben... Nem értem milyen átlag/stat stb-ről beszélsz, amikor utána csak 4 vagy kevesebb gólos csapattagok jönnek.interfan írta: ↑2025.05.21. 14:03
Aki meg mindig az egyetlen barmire valo, legalabb 1-2x hasznos cserecsatarunk volt iden.
Bonny milyen?
De 21 eves, fejlodesi lehetoseg lehet benne, kerdes van e benne.![]()
Parma legjobbjai az atlagok es statok alapjan:
Bernabe, Suzuki, DelPrato.
Parmabol egy jatekos emelkedik ki igazan, az Bernabe, tobbiek vagy atlagos teljesitmenyt nyujtanak, vagy gyengek.
En ot biztosan visszahoznam es epitenek ra.HerfortBalazs írta: ↑2025.05.22. 05:57 Pio Esposito közben megrugta a 18. goljat is a szezonban, jo lenne nem elherdalni őt.
Ràadasul ő nem is lenne drága .Futni is tud nem úgy mint Arnautovic vagy Taremi.interfan írta: ↑2025.05.22. 06:24En ot biztosan visszahoznam es epitenek ra.HerfortBalazs írta: ↑2025.05.22. 05:57 Pio Esposito közben megrugta a 18. goljat is a szezonban, jo lenne nem elherdalni őt.
18 gol 2 golpassz, mindezt alig 20 evesen, kifejezetten jo mutato.
Nem rossz nevek, én még Bonnyval is kiegyeznék, Hojlund meg nagyot ment az Atalantában.interfan írta: ↑2025.05.22. 14:15 Romano es Moretto szerint is az Inter az elmult orakban felvette a kapcsolatot a MU-val Hojlund ugyeben.
Marotta mar az Atalantas korszakban is figyelte a jatekost.
Romano szerint Bonny lehet a 4.szamu tamado, es az Inter egy nagyobb nevet is akar aki Hojlund lenne.
Hojlund ara rengeteget esett az elmult idoben, a MU a kozeleben sem kerhetne a 80m-nak amennyiert leigazoltak, ezt mar korabban is megerositette Romano.
Lehet kevered Sebastiano Espositoval, ot veheti meg az Empoli 4m-ert.
Nagyon szivesen.
Bár reális lehetnének ilyen igazolások.interfan írta: ↑2025.05.22. 14:15 Romano es Moretto szerint is az Inter az elmult orakban felvette a kapcsolatot a MU-val Hojlund ugyeben.
Romano szerint Bonny lehet a 4.szamu tamado, es az Inter egy nagyobb nevet is akar aki Hojlund lenne.
Abszolult realis.mike írta: ↑2025.05.24. 07:12Bár reális lehetnének ilyen igazolások.interfan írta: ↑2025.05.22. 14:15 Romano es Moretto szerint is az Inter az elmult orakban felvette a kapcsolatot a MU-val Hojlund ugyeben.
Ezt a Hojlund Bonny kettőt nagyon adnám, mindkettő fiatal is.
A lényeg hogy Arnautovic, Correa és Taremi húzzon el innen a fenébe.