40millió alatt nem hiszem,hogy elengedné a man city.
abból inkább vennénk egy Lució,Stankovic,Zanetti utódot. vagy ahogy előttem is írta a srác a bal oldalra sem ártana végre költeni.eszemet nem tudom már mióta hiány poszt.Coco,Favalli,Maxwell,Chivu akik hirtelen eszembe jutnak.
Coco szerencsétlen szinte csak sérült volt,pedig 2002es VB-ig új Maldininek tartották.Favalli bohócot csinált magából,messze nem tudott úgy játszani a Lazio után sehol,hogy az érjen is valamit.Maxwell átmeneti megoldásnak jó volt.Chivu meg,inkább no comment,mert jönnek az igazság harcosai és leharapják a fejem.

visszatérve Tevezre,elég öntörvényű játékos,nem tudom mennyire lenne csapattag.igaz külön is képes meccseket nyerni,de Eto'ot kinem venném a helyéről.a Herceg is lassan sokaknál "1évig üzemképes" klasszis lesz,Pazzoval elég nagy konkurenciája lehetnek egymásnak. sajnálnám,ha menne,mert ha formába lendülne,hatalmas erősség lenne.
inkább jobb oldalra kellene valaki,nem bírom Sanchezt,de ő jó megoldás .
korosodó játékosok mögé 1-2tehetség,főleg a kp-ra,Lució utód és Sanchez és szerintem ennyi elég is.
nem örülnék,ha jövőre is,ne adj Isten,ha odakerül Cordobának vagy Marconak kellene beállnia hátra,Chivunak bal szélen rohangálnia,mert Tevez és a Fair Play miatt már szarul jöttünk volna ki anyagilag.gondolom Fergusson sem heccből adta el és bízik jobban pl,Berbatovban.( ő jó lenne 3.számú csatárnak,legalább is nagy kedvenc

)