Azonnal vegyünk meg a Spursből mindenkit.Ez a Spurs-ös Sandro gyerek simán beférne a kezdőnkbe 4-2-3-1-ben Cambi vagy Zanetti mellé védekező kp. posztra
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Komax
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
-
Injoc
Audipower írta:Injoc írta:Kharja,Stanko,Motta,Mariga,Obi,Cambi+Zanetti...miért kellene még védekező középpályás??
ha 2 vkp-sal játszunk Cambi helye biztos...szóval kicsit luxus lenne ennyi emberre még venni vkit...
Stankovictól amúgy én nyugodt szívvel megválnék a nyáron. Semmit sem tud már hozzátenni a csapat játékához.
Ez a Spurs-ös Sandro gyerek simán beférne a kezdőnkbe 4-2-3-1-ben Cambi vagy Zanetti mellé védekező kp. posztra.
Vagy ha nem akar bankot robbantani Moratti, végre meg kellene próbálni beépíteni a kezdőbe Marigát 4-2-3-1-es rendszerben. Amikor játszott elég pozitív benyomást tett rám.
Forza Inter!!!
Hú hát ez azért 1 kicsit meredek
-
Injoc
versenyszellem írta:Injoc írta:Kharja,Stanko,Motta,Mariga,Obi,Cambi+Zanetti...miért kellene még védekező középpályás??
ha 2 vkp-sal játszunk Cambi helye biztos...szóval kicsit luxus lenne ennyi emberre még venni vkit...
felőlem 20 védekező középpályásunk is lehetne, de ha tudunk igazolni olyat aki mindenkinél jobb, akkor meg kell venni.
pl:?
- Tommy
hvmetal írta:Mottatól,Stankotól megválni![]()
szerintem gondok voltak olykor a látásoddal vagy csak be voltál rúgva olykor,ha így gondolod. Mindketten sokat tesznek hozzá a játékhoz.Most Stanko visszatért a sérülésből és még nem bír annyit.Előtte meg rendre a csapat legjobbja volt,meg lőtte a gólokat.
Stankonak idén a legmagasabb az átlagosztályzata a középpályásoknál, annyira szar.
A 4312-vel nem értem mi a probléma.. Leo alatt szinte mindig ez volt a taktika, csak pár meccs volt ahol 4231 volt.
Ezzel a formációval is játszottunk nagyon sok élvezetes, sokgólos meccset.. És ezzel a taktikával nyertünk 5 scudettot.. Bl-be valóban a 4231 a legjobb, de a bajnokságba pont, hogy a rombusz működik jól.. A 4231 akkor jó a Serie A-ban ha meccs köben állunk át rá. Josénál is tavaly tavasszal mikor előhúzta a 4231-et (mert előtte ősszel, ugyanugy rombuszt nyomtuk, és azzal nyertük a meccseket a bajnokságban..) akkor a bajnokságban csak szenvedtünk, bl-ben viszont rohadt jól működött. Én azt mondom lehet mindkét formációt alkalmazni, egyiket a bl-ben másikat a bajnokságban. De ezt most már a megfelelő topikban tárgyaljuk ki, ne ezt a topikot offoljuk szét.
- mike
versenyszellem írta:Injoc írta:Kharja,Stanko,Motta,Mariga,Obi,Cambi+Zanetti...miért kellene még védekező középpályás??
felőlem 20 védekező középpályásunk is lehetne, de ha tudunk igazolni olyat aki mindenkinél jobb, akkor meg kell venni.
Így van, ráadásul nálunk maxZanetti,Cambi, és Mariga nevezhető annak.
A többikenek nem igazán ez az erőssége, Motta pl a Barca ellen jó volt, de egyébként nem igazán védekezik hatékonyan. Kharja,Stanko,Obi meg egyáltalán nem vkp.
Még mindig azt mondom hogy Lassana Diarra nagy húzás lenne, láttam a Realban többször, iszonyat menyiségű labdát szerez, és olyan mint egy duracell nyuszi amit a meccs előtt felhúznak, pont ilyen ember kell Cambi mellé
- Stankov
Nem tom mi a baj Dekivel?sztem az egyik legjobb idén,bár én elfogult vagyok vele.
Ez a keret az egyik legjobb (hanem a legjobb)amióta az eszemet tudom,én egy Pandev-Sanchez v Pandev-Rossi cserének őrülnék +Harcsát megtartani és igazából elégedett lennék a nyári mercatoval,esetleg még Criscito,de Chivu látványosan feljavult Leo óta.
Persze ha igazolnak el akkor helyükre mindenképp:Julio César-Viviano,Wes-Modric/Ganso,Chivu-Criscito.
Kb ezt tudom elképzelni
Ez a keret az egyik legjobb (hanem a legjobb)amióta az eszemet tudom,én egy Pandev-Sanchez v Pandev-Rossi cserének őrülnék +Harcsát megtartani és igazából elégedett lennék a nyári mercatoval,esetleg még Criscito,de Chivu látványosan feljavult Leo óta.
Persze ha igazolnak el akkor helyükre mindenképp:Julio César-Viviano,Wes-Modric/Ganso,Chivu-Criscito.
Kb ezt tudom elképzelni
- Nia
Stankov írta:Nem tom mi a baj Dekivel?sztem az egyik legjobb idén,bár én elfogult vagyok vele.
Nem vagy elfogult teljesen egyetértek ebben veled.Most a sérülés óta volt 2 rossz meccse,de ez átmeneti.
- jdanika
Stankov írta:Nem tom mi a baj Dekivel?sztem az egyik legjobb idén,bár én elfogult vagyok vele.
Kb ezt tudom elképzelni
Ha netalántán Wes elmenne, nagyon erőltetném Van der Vaartot, ha a spurs nem indul a Bl-be jövőre elég nagy esély lehet rá szerintem.
- Adriano92
Egyetértek Komaxal.
Egyébként szerintem sincs semmi baj Stankovic-csal még bírja a hajtást.
Meg nem kellene össze-vissza vásárolgatni pl. Modricot.Lehet, hogy jól megy neki a Spursnél, de ki tudja, hogyha elhoznánk itt mit tudna produkálni. Lehetséges, hogy csak felesleges pénz kidobás lenne.
Jó lenne azért erősíteni a középpályát. Montolivonak és Téveznek én is örülnék.
Meg nem kellene össze-vissza vásárolgatni pl. Modricot.Lehet, hogy jól megy neki a Spursnél, de ki tudja, hogyha elhoznánk itt mit tudna produkálni. Lehetséges, hogy csak felesleges pénz kidobás lenne.
Jó lenne azért erősíteni a középpályát. Montolivonak és Téveznek én is örülnék.
-
szocske11
Olvasgatom Modric nevet mint lehetseges igazolast, viszont ezt kacsanak tartom mert a jelen helyzetben egy olyan labdarugo aki stabil kezdo egy angol top csapatnal, nem fog eljonni ebbe a seria A-ba . Ahol lepusztult stadionok, rossz talaju palyak es felig ures lelatok fogadjak.
- Süti
A Tottenham-et én meg nem tartom Top csapatnak.
Ez a szezon ezidáig nem rossz tőlük, de 4-5 évenként képesek így focizni.
És talán ennyire nem rossz a helyzet a Serie A-ban mint ahogy írtad.
Ez a szezon ezidáig nem rossz tőlük, de 4-5 évenként képesek így focizni.
És talán ennyire nem rossz a helyzet a Serie A-ban mint ahogy írtad.
- Audipower
mike írta:versenyszellem írta:Injoc írta:Kharja,Stanko,Motta,Mariga,Obi,Cambi+Zanetti...miért kellene még védekező középpályás??
Így van, ráadásul nálunk maxZanetti,Cambi, és Mariga nevezhető annak.
A többikenek nem igazán ez az erőssége, Motta pl a Barca ellen jó volt, de egyébként nem igazán védekezik hatékonyan. Kharja,Stanko,Obi meg egyáltalán nem vkp.
Még mindig azt mondom hogy Lassana Diarra nagy húzás lenne, láttam a Realban többször, iszonyat menyiségű labdát szerez, és olyan mint egy duracell nyuszi amit a meccs előtt felhúznak, pont ilyen ember kell Cambi mellé
Na ott a pont. Zanetti,Cambi és Mariga. 3 védekező középpályásunk van. Stanko,Motta,Obi, és Kharja amolyan átmenetet képeznek a védekező és támadó kp. poszt között. Ez 4-3-1-2-ben beválik, de 4-2-3-1-es felálláshoz sztem nem való.
- Dris
JC--Criscito,Lucio,Ranocchia,Maicon--Cambiasso,Schweinsteiger--Elia,Sneijder,Eto'o--Pazzini
Castelazzi,Zanetti,Samuel,Santon,Motta,Stankovic,Mariga,Ganso,Milito,Coutinho
jövőre egy ilyen sztem nem lenne rossz és drága sem.egyedül Schweini húzósabb tétel a többi 10-15ből megvan.Tevez meg Sanchez rohadt drágák sztem nem érnek annyit amennyit kérnek értük!
és a fiatal védőinket jó lenne beépíteni szépen lassan mert ha Ranocchia ilyen teljesítményre képes akkor sztem a többi is megállná a helyét.(Natalino,Faraoni,Biraghi,Benedetti)
Castelazzi,Zanetti,Samuel,Santon,Motta,Stankovic,Mariga,Ganso,Milito,Coutinho
jövőre egy ilyen sztem nem lenne rossz és drága sem.egyedül Schweini húzósabb tétel a többi 10-15ből megvan.Tevez meg Sanchez rohadt drágák sztem nem érnek annyit amennyit kérnek értük!
és a fiatal védőinket jó lenne beépíteni szépen lassan mert ha Ranocchia ilyen teljesítményre képes akkor sztem a többi is megállná a helyét.(Natalino,Faraoni,Biraghi,Benedetti)
- mike
Dris ! Abban igazad van hogy ha Sanchezt akarjuk az sokba fog kerülni, mert nyáron valszeg az összes topcsapat be fog jelentkezni érte.
Elia viszont nagyon Quaresma féle playa, nem tudom mennyibe kerülne, de elég rizikósnak tűnik, persze ha nem drága akkor be is jöhet.
Hazard (ő korábban említve lett) elképesztő ügyes, csak fizikailag gyenge kicsit, viszont még így is jó lenne elhozni, nagy sztár lehet belőle.
Elia viszont nagyon Quaresma féle playa, nem tudom mennyibe kerülne, de elég rizikósnak tűnik, persze ha nem drága akkor be is jöhet.
Hazard (ő korábban említve lett) elképesztő ügyes, csak fizikailag gyenge kicsit, viszont még így is jó lenne elhozni, nagy sztár lehet belőle.
- Dris
mike írta:Dris ! Abban igazad van hogy ha Sanchezt akarjuk az sokba fog kerülni, mert nyáron valszeg az összes topcsapat be fog jelentkezni érte.
múltkor olvastam valahol hogy 8 milláért már lehet elengednék.
annyiért sztem megéri.
itt azzal van bajom ha Sanchezt elhozzuk nagyon másra már nem fogja futni és akkor megint ott vagyunk hogy nincs kit becserélni ha gáz van.
de kíváncsian várom hogy mi lesz, persze nem leszek öngyilkos ha Sanchezt kell majd hétről hétre néznem:]
- Atosz
Dris írta:mike írta:Dris ! Abban igazad van hogy ha Sanchezt akarjuk az sokba fog kerülni, mert nyáron valszeg az összes topcsapat be fog jelentkezni érte.
annyiért sztem megéri.
itt azzal van bajom ha Sanchezt elhozzuk nagyon másra már nem fogja futni és akkor megint ott vagyunk hogy nincs kit becserélni ha gáz van.
de kíváncsian várom hogy mi lesz, persze nem leszek öngyilkos ha Sanchezt kell majd hétről hétre néznem:]
Azt felejtsd el, hogy bárkinek bármikor is elengedné a Lille 8 millióért Hazardot.
Maicon szerintem viszont a következő szezont nem velünk fogja kezdeni.
- Dris
Atosz írta:Dris írta:mike írta:Dris ! Abban igazad van hogy ha Sanchezt akarjuk az sokba fog kerülni, mert nyáron valszeg az összes topcsapat be fog jelentkezni érte.
annyiért sztem megéri.
Azt felejtsd el, hogy bárkinek bármikor is elengedné a Lille 8 millióért Hazardot.
Maicon szerintem viszont a következő szezont nem velünk fogja kezdeni.
Eliára írtam a 8 millát
- Atosz
Jah, bocsi, csak a Hazardos téma volt az utolsó, azt gondoltam arra írtad.
-
Francesco
Az eddigi hírek, történések, találgatások alapján nyáron négy-öt távozója lehet az Internek:
Maicon, Milito, Mariga, Pandev (sztem. marad) és Coutinho.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy 4-5 játékosra lenne szükség. Nálam ezek a lehetőségek tűnnek ésszerűnek:
Hummels, Montolivo, Sanchez, Modric, Sandro - Amennyiben Milito és Maicon marad, Coutinho, Mariga megy
Hummels, Montolivo, Aguirregaray, Sanchez, Modric, Sandro - Amennyiben Maicon, Coutinho, Mariga megy
Hummels, Montolivo, Aguirregaray, Sanchez, Modric, Sandro, Falcao - Amennyiben a 3M és Coutinho megy
Keret így nézne ki:
Kapusok: J. César, Castellazzi, Orlandoni
Védők: Zanetti, Aguirregaray, Nagatomo, Ranocchia, Lúcio, Samuel, Hummels, Santon, Chivu
Középpályások: Cambiasso, Motta, Sandro, Obi, Stankovic, Montolivo, Modric, Sneijder
Támadók: Eto'o, Sanchez, Falcao, Pazzni, Castiagnos, Pandev
Ez az az eset, ha a fentebb említett játékosok elmennének (Pandevet kivéve).
Egyébként nem lennék meglepve, ha Sanchez itt kötne ki, mert valami megegyezés köttethetett a két csapat között... Amennyiben nem jön Sanchez, akkor Tevez érkezhetne helyette, vagy Hulk. Ganso helyét nem látom, főleg 30 millióért. Sneijder szerintem marad, akkor pedig egy Modric elég helyettesnek. A legjobb persze az lenne, ha Milito visszatalálna régi formájához és akkor nem kéne eladni, nem jönne a helyére Falcao, valamint Maicon is maradna a csapatnál.
Maicon, Milito, Mariga, Pandev (sztem. marad) és Coutinho.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy 4-5 játékosra lenne szükség. Nálam ezek a lehetőségek tűnnek ésszerűnek:
Hummels, Montolivo, Sanchez, Modric, Sandro - Amennyiben Milito és Maicon marad, Coutinho, Mariga megy
Hummels, Montolivo, Aguirregaray, Sanchez, Modric, Sandro - Amennyiben Maicon, Coutinho, Mariga megy
Hummels, Montolivo, Aguirregaray, Sanchez, Modric, Sandro, Falcao - Amennyiben a 3M és Coutinho megy
Keret így nézne ki:
Kapusok: J. César, Castellazzi, Orlandoni
Védők: Zanetti, Aguirregaray, Nagatomo, Ranocchia, Lúcio, Samuel, Hummels, Santon, Chivu
Középpályások: Cambiasso, Motta, Sandro, Obi, Stankovic, Montolivo, Modric, Sneijder
Támadók: Eto'o, Sanchez, Falcao, Pazzni, Castiagnos, Pandev
Ez az az eset, ha a fentebb említett játékosok elmennének (Pandevet kivéve).
Egyébként nem lennék meglepve, ha Sanchez itt kötne ki, mert valami megegyezés köttethetett a két csapat között... Amennyiben nem jön Sanchez, akkor Tevez érkezhetne helyette, vagy Hulk. Ganso helyét nem látom, főleg 30 millióért. Sneijder szerintem marad, akkor pedig egy Modric elég helyettesnek. A legjobb persze az lenne, ha Milito visszatalálna régi formájához és akkor nem kéne eladni, nem jönne a helyére Falcao, valamint Maicon is maradna a csapatnál.
-
R9.
Kéne 1 minőségi középpályás, 1 védő, meg sanchez aztánhelo
-
Francesco
Attól tartok ennél egy kicsit összetettebb a helyzet, ugyanis nincsenek minőségi cseréink. Matrix, Cordoba, Santon, Obi, Coutinho, Mariga, Pandev, már, vagy még nem Inter szint.
- DaNi
A fiatalokat ( Mariga,Obi,Obiroa,Coutinho,Santon,Destro) nagy butaság lenne eladni. Materazzi és Cordoba az év végén szerintem visszavonulnak.
-
Francesco
Nem mondtam, hogy el kell adni őket, ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy ez kőkemény üzlet és sokan itt a fórumon is, akik a fiatalok mellett kampányolnak saját kardjukba dőlnének, mert a csapatépítés nem 1 évet vesz igénybe, főleg a fiatalokkal. Szép lassan persze egy egy embert be lehet építeni, de nem tömegesen, mert akkor nem nyerünk semmit. Az meg a másik fele, hogy ezek a játékosok egyike sem nyújtott meggyőző produkciót. Kölcsön kell őket adni, hogy fejlődni tudjanak, vagy maradjanak és építsük be őket, csak akkor ne legen minden második hozzászólás negatív, mert idő kel, hogy beérjenek. Mellesleg akiket felsoroltál, ha kettő stabil kezdő lesz, akkor már sokat mondtam. . . persze szerintem. Mindenesetre nem kis pénzből, kis bajnokságban vagyunk gyenge csapat, így a fiatalítást nem szabad annyira egyértelműnek venni, mert nem az. Látszik, hogy ez a cél, de csak szépen lassan és a kispadunk nem alkalmas arra, hogy huzamosabb ideig, ki tudják segíteni a csapatot. Ez a helyzet. Láttuk a szezon elején, mikor sok volt a sérült, hogy mire képes az Inter B. Forza Inter!
-
R9.
- Nia
Francesco írta:Nem mondtam, hogy el kell adni őket, ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy ez kőkemény üzlet és sokan itt a fórumon is, akik a fiatalok mellett kampányolnak saját kardjukba dőlnének, mert a csapatépítés nem 1 évet vesz igénybe, főleg a fiatalokkal. Szép lassan persze egy egy embert be lehet építeni, de nem tömegesen, mert akkor nem nyerünk semmit. Az meg a másik fele, hogy ezek a játékosok egyike sem nyújtott meggyőző produkciót. Kölcsön kell őket adni, hogy fejlődni tudjanak, vagy maradjanak és építsük be őket, csak akkor ne legen minden második hozzászólás negatív, mert idő kel, hogy beérjenek. Mellesleg akiket felsoroltál, ha kettő stabil kezdő lesz, akkor már sokat mondtam. . . persze szerintem. Mindenesetre nem kis pénzből, kis bajnokságban vagyunk gyenge csapat, így a fiatalítást nem szabad annyira egyértelműnek venni, mert nem az. Látszik, hogy ez a cél, de csak szépen lassan és a kispadunk nem alkalmas arra, hogy huzamosabb ideig, ki tudják segíteni a csapatot. Ez a helyzet. Láttuk a szezon elején, mikor sok volt a sérült, hogy mire képes az Inter B. Forza Inter!
Én mindig azt vallom,hogy kellenek idősek és fiatalok is a csapatba.Úgy lesz tökéletes.
Szerintem sincs azzal semmi gond,ha valaki már 28,az még csak öregnek sem mondható.Azzal meg még úgy sem,hogy valaki 60kg.Láttam már sokkal kisebb és vékonyabb játékosokat is helytállni.
Ez az Inter.
Én már leírtam milyen posztra kellene nyáron ember és tartom is magam még mindig ehhez.Sanchezt meg ide ,főleg ha majd az ő duplájával veszíti el a Milán a bajnoki címet az utolsó fordulóban
Coutinhonak meg még nem a kezdőbe a helye,de inkább fejlődjön nálunk csereként beállva,mint máshol.Van benne tehetség.
- realevil
R9. írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-nani_menni_akar_olaszorszagba_-47166
nagyon kiváncsi vagyok végül hol köt ki
- Cupi
R9. írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-nani_menni_akar_olaszorszagba_-47166
Nagyon nem birom ezt a Nani-t. Oké jó játékos, de valahogy nem szeretném Inter mezben látni. De ha azért is akar eljönni mert nem becsülik meg és nem adnak neki annyit akkor miből gondolja, hogy pont Olaszországba majd megadják? Angliába jóval magasabbak a fizetések.
Elképzelem ahogy egy olasz csapat kifizet érte 25-30 milliót majd megdobja egy évi 7-8 milliós fizuval.....
- hvmetal
túlértékelt játékos. idén van pár jó meccse,de hülyeség,hogy C.Ronaldo 2. Olaszban szerintem nem lenne jó.
- realevil
hvmetal írta:túlértékelt játékos. idén van pár jó meccse,de hülyeség,hogy C.Ronaldo 2. Olaszban szerintem nem lenne jó.
jah, plusz még a MU. egy zsák gyémánt alatt nem is adná.
- Stankov
Gansoról úgy tűnik lecsúszunk.... 1-2 helyen láttam h: Milan mindent megtesz érte
bele olvastam a fórumukba ott gyak már kész tényként kezelik.
- Audipower
Stankov írta:Gansoról úgy tűnik lecsúszunk.... 1-2 helyen láttam h: Milan mindent megtesz érte
Sztem Ganso teljesen felesleges lenne. Nekünk nem irányító kp. kell, hanem szélső. Sneijder cseréjének meg jó lesz a kis Coutinho. Ideje lenne már játszatni a srácot.
Forza Inter!!!
- realevil
Stankov írta:Gansoról úgy tűnik lecsúszunk.... 1-2 helyen láttam h: Milan mindent megtesz érte
én meg amiket olvastam az meg csak arrol szol, hogy nagyon szivesen jönne hozzánk. és nem mellesleg Leoval jo kapcsolatban vannak. az meg hogy felesleges lenne?! hát nem tudom. Sneijdernek nincs minőségi cseréje. irányito nélkül szenved a csapat.
amugy Coutinhot én is szivesen látnám már a kezdőben. de egyenlőre nem tudná pótolni Sneijdert.
- Ipa
Audipower írta:Stankov írta:Gansoról úgy tűnik lecsúszunk.... 1-2 helyen láttam h: Milan mindent megtesz érte
Sztem Ganso teljesen felesleges lenne. Nekünk nem irányító kp. kell, hanem szélső. Sneijder cseréjének meg jó lesz a kis Coutinho. Ideje lenne már játszatni a srácot.
Forza Inter!!!
Coutinho nekem nem tetszett a Bayern ellen, noha a második gólban hatalmas érdemei vannak. Többet játszatnám Wesley mellett, akkor kisebb a felelőssége, de ehhez az kell, hogy a védekezésbe is tudjon valamit beletenni. A holland válogatottban is Wesley mellett ott van egész jól Rafael van der Vaart
- mike
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... 16?nocache
Ha Ganso olaszba jön akkor ide jöjjön ne pedig a riválisokhoz, hatalmas tehetség, nem kéne hagyni hogy a milan összeszedje magát
Leo remélem már intézi a dolgot.
Etoo,Milito,Pazzini,Sneijder,Coutinho,Ganso,Sanchez/Hazard/Lavezzi
Jó kis hetesfogat lenne a 4 támadóposztra, kérdés hogy akarunk-e pénzt költeni, vagy várunk hogy elkezdjen gyengülni a keret, és majd aztán kezdünk el kapkodni.
Ha Ganso olaszba jön akkor ide jöjjön ne pedig a riválisokhoz, hatalmas tehetség, nem kéne hagyni hogy a milan összeszedje magát
Leo remélem már intézi a dolgot.
Etoo,Milito,Pazzini,Sneijder,Coutinho,Ganso,Sanchez/Hazard/Lavezzi
Jó kis hetesfogat lenne a 4 támadóposztra, kérdés hogy akarunk-e pénzt költeni, vagy várunk hogy elkezdjen gyengülni a keret, és majd aztán kezdünk el kapkodni.
- Nia
Még mindig úgy gondolom,hogy ezt a Ganso-s ügyet Coutinho szívná meg,nem kicsit.
-
R9.
ráadásul gansonak vannak olasz papírjai is
4231-ben elől lehetne ganso és sneijder is, coutinho meg cserének
elég jó lenne
elég jó lenne
- hvmetal
R9. írta:ráadásul gansonak vannak olasz papírjai is
elég jó lenne
inkább az a kérdés,hogy Coutinho-Ganso mire viszi és tudnak e majd egymás mellett játszani.Szerintem 2012 nyarán Sneijder lép(bár ne legyen igazam) és akkor összeállhatna a brazil duó.(mindkét játékosban benne van,hogy nagy klasszis lesz,nem kell hagyni ilyeneket a milánnak,jók oda a 30feletti Bommelek meg az Antonini kaliberű übersztárok)
- hvmetal
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=41912
van valami Balotelliről
nyugtasson meg valaki,hogy az utolsó mondatokban amik róla szólnak a Milánba igazolásáról van szó?!
fordító értelmetlen,viszont szerepelnek olyan szavak,hogy vissza,Milánóba,nerazzurri ing,elégedett lennék.
Úgyis a Milánba fog kikötni a kis köcsög.Nem is lenne az akkora baj.
van valami Balotelliről
nyugtasson meg valaki,hogy az utolsó mondatokban amik róla szólnak a Milánba igazolásáról van szó?!
fordító értelmetlen,viszont szerepelnek olyan szavak,hogy vissza,Milánóba,nerazzurri ing,elégedett lennék.
Úgyis a Milánba fog kikötni a kis köcsög.Nem is lenne az akkora baj.
- graziejosé
Ha visszaigazolna én nagyon örülnék, viszont egy hónapig nem olvasnék kommenteket.
- sorger=giallo
Szerintem holnap se nagyon olvas, he-he...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- hvmetal
graziejosé írta:Ha visszaigazolna én nagyon örülnék, viszont egy hónapig nem olvasnék kommenteket.
ezek szerint ez van a cikkben?
azt hiszem pár hónapig a meccseket akkor füldugóval nézhetnéd
- graziejosé
hvmetal írta:graziejosé írta:Ha visszaigazolna én nagyon örülnék, viszont egy hónapig nem olvasnék kommenteket.
ezek szerint ez van a cikkben?![]()
azt hiszem pár hónapig a meccseket akkor füldugóval nézhetnéd![]()
Nem volt angol verzió, olaszul meg nem tudok annyit, hogy érteném, ezért írtam, hogy ha.
City-be igazolásakor volt valami olyasmi megkötés a szerződésében, hogy Olaszországba igazoláskor elővásárlási jogunk van, vagy valahogy beleszólhatunk, nem? Nem tudom pontosan, azt se tudom, hogy ez nyilvános és igaz-e egyáltalán.
- Süti
hvmetal írta:Úgyis a Milánba fog kikötni a kis köcsög.Nem is lenne az akkora baj.
De nem ám, jöjjön csak, a Milan-nak is jót tesz majd.
Végülis Messi után ő legjobb játékos a világon, és hamarosan aranylabdát kap.
Idáig 20 mérkőzésen rúgott 10 gólt az idén.
- hvmetal
Én is úgy tudom,hogy van ilyesféle egyesség a 2klub között. Direkt,hogy a Milánba ne szerződhessen City után.Persze ha megakarják,megtudják oldani ezt is.
Tehetségét sajnálom,nem mondom,hogy aranylabdás a gyerek,viszont ahogy indult az lehetett volna. Magával is kibaszott a baromja. Védeni sem kell,hogy az ügynöke...azért csak olaszban nőtt fel,Interben lett sztárrá.
Most meg a világ egyik leghülyébb játékosának tartják
Milán:lehet Pato helyére megy majd. egyetlen normális játékosuk Silva mellett aztán majd Balo-Ibra-Cassano-Robinho. Tahó FC
Tehetségét sajnálom,nem mondom,hogy aranylabdás a gyerek,viszont ahogy indult az lehetett volna. Magával is kibaszott a baromja. Védeni sem kell,hogy az ügynöke...azért csak olaszban nőtt fel,Interben lett sztárrá.
Most meg a világ egyik leghülyébb játékosának tartják
Milán:lehet Pato helyére megy majd. egyetlen normális játékosuk Silva mellett aztán majd Balo-Ibra-Cassano-Robinho. Tahó FC
- Cupi
graziejosé írta:Ha visszaigazolna én nagyon örülnék, viszont egy hónapig nem olvasnék kommenteket.
Komolyan kérdem és nem kötekedésből, hogy miért szeretnéd? miért örülnél neki? Azért nem kevesett tett azért, hogy a többség ne lássa szívesen újra Inter mezben. Ráadásul azóta a City-be is bizonyítja szellemi képességeinek hiányát és gyökérsségét. (pl. lásd a eszetlen karate mozdulatot ami miatt kiálltoták az EL meccsen)
- Gabosska
- Kapcsolat:
Ne máááááár...31 éves Pirlóra nyomulunk...nem hiszem el....a mostani csapattal is az a baj, hogy nehéz őket motiválni (nem is csodálom, hogy egy triplete után egy harmin valahány éves Maicon sétál a pályán...én sem ölném meg magam a pályán), erre jön egy vén róka, aki már mindent megnyert?
Hozzunk már kupákra éhes játékosokat, akik mindent megtesznek akár egy Coppáért és nem úgy állnak fel a pályára, hogy már megint játszani kell vazzeg
Hozzunk már kupákra éhes játékosokat, akik mindent megtesznek akár egy Coppáért és nem úgy állnak fel a pályára, hogy már megint játszani kell vazzeg
- Festa
Gabosska írta:Ne máááááár...31 éves Pirlóra nyomulunk...nem hiszem el....a mostani csapattal is az a baj, hogy nehéz őket motiválni (nem is csodálom, hogy egy triplete után egy harmin valahány éves Maicon sétál a pályán...én sem ölném meg magam a pályán), erre jön egy vén róka, aki már mindent megnyert?![]()
Maicon konkrétan még nem töltötte be a harmincat.
Amúgy Pirlo nagyon nem kéne ide.
Fiatalokat kéne beépíteni pl. Santont (végre ha visszajön a kölcsönből) és Couitnhot.
- Gabosska
- Kapcsolat:
Festa írta:Gabosska írta:Ne máááááár...31 éves Pirlóra nyomulunk...nem hiszem el....a mostani csapattal is az a baj, hogy nehéz őket motiválni (nem is csodálom, hogy egy triplete után egy harmin valahány éves Maicon sétál a pályán...én sem ölném meg magam a pályán), erre jön egy vén róka, aki már mindent megnyert?![]()
Fiatalokat kéne beépíteni pl. Santont (végre ha visszajön a kölcsönből) és Couitnhot.
Egy kutya...Motta nem harcol a régi tűzzel 28 évesen...
Tiszteletem a csapat ikonai előtt, óriási örömöt okozott sok éven keresztül ez a keret, de mostmár kell a vérfrissítés.
Cordoba, Materazzi, Motta, Stankovic, Milito, Maicon szemmel láthatóan unja. Amíg egy újonc Nagatomo kap 10 percet és szívvel-lélekkel felszántja a pályát addig az imént említettek lenyomnak pár laza sprintet, oszt kocognak egy rakást és kész.
Olyan játékosok kellenek mint pl Pazzini, Poli, Montolivo....meg van bennük a potenciál de nincs esélyük nyerni a jelenlegi csapatukkal (nem Pazzora írom) és ha hozzánk kerülnének MINDENT beleadnának, csak hogy nyerhessenek valamit.
- dellarocco
Gabosska írta:Festa írta:Gabosska írta:Ne máááááár...31 éves Pirlóra nyomulunk...nem hiszem el....a mostani csapattal is az a baj, hogy nehéz őket motiválni (nem is csodálom, hogy egy triplete után egy harmin valahány éves Maicon sétál a pályán...én sem ölném meg magam a pályán), erre jön egy vén róka, aki már mindent megnyert?![]()
Egy kutya...Motta nem harcol a régi tűzzel 28 évesen...
Tiszteletem a csapat ikonai előtt, óriási örömöt okozott sok éven keresztül ez a keret, de mostmár kell a vérfrissítés.
Cordoba, Materazzi, Motta, Stankovic, Milito, Maicon szemmel láthatóan unja. Amíg egy újonc Nagatomo kap 10 percet és szívvel-lélekkel felszántja a pályát addig az imént említettek lenyomnak pár laza sprintet, oszt kocognak egy rakást és kész.
Olyan játékosok kellenek mint pl Pazzini, Poli, Montolivo....meg van bennük a potenciál de nincs esélyük nyerni a jelenlegi csapatukkal (nem Pazzora írom) és ha hozzánk kerülnének MINDENT beleadnának, csak hogy nyerhessenek valamit.
Motta világéletében ilyen stílusban játszott (tavaly is), Stanko ugyanúgy felszántja a pályát, mint régebben (az persze lehet, h már nem bírja azért úgy), Maicon max az első 2 évében volt olyan, aki felszántotta a pályát, de amióta sztár lett, inkább csak a fontosabb meccseken teszi 100%-ig oda magát (de tőle az idény meccseinek nagy részében elég a 60 is), Materazzi, Cordoba mehet, hozzáteszem nem hiszem, h a hozzáállásukkal van a baj...egyszerűen elszállt felettük az idő.
Semmi bajom Pazzini-vel, azt csinálja, ami a dolga, de te komolyan úgy látod, hogy ő jobban felszántja a pályát, mint bármelyik általad említett játékos?
Amúgy meg amennyit ezek a játékosok egy idény alatt játszanak, nem lehet elvárni, hogy minden meccsen 100%-on égjenek.
Ja egyébként ettől függetlenül Poli-t és Montolivo-t én is szívesen látnám a keretben
- Nia
dellarocco írta:
Motta világéletében ilyen stílusban játszott (tavaly is), Stanko ugyanúgy felszántja a pályát, mint régebben (az persze lehet, h már nem bírja azért úgy), Maicon max az első 2 évében volt olyan, aki felszántotta a pályát, de amióta sztár lett, inkább csak a fontosabb meccseken teszi 100%-ig oda magát (de tőle az idény meccseinek nagy részében elég a 60 is), Materazzi, Cordoba mehet, hozzáteszem nem hiszem, h a hozzáállásukkal van a baj...egyszerűen elszállt felettük az idő.
Semmi bajom Pazzini-vel, azt csinálja, ami a dolga, de te komolyan úgy látod, hogy ő jobban felszántja a pályát, mint bármelyik általad említett játékos?Milito-ban megvolt a szükséges tűz és akarat ebben az idényben is, csak egyszerűen 10-ből 1 ziccer pattant be neki, a tavalyi 10/9 után, ami lenullázta az önbizalmát és amikor már úgy tűnt, h visszatérhet ismét lesérült...Sneijder kb hasonlóan botrányos őszt produkált...azóta pedig húzóember lett újra. Milito-ban amúgy simán benne lehet még nagyen erős 2-3 szezon...nyáron lesz 32, nem egy szélsőről van szó, akinek ha megkopik a gyorsasága utána nem ér semmit
![]()
Amúgy meg amennyit ezek a játékosok egy idény alatt játszanak, nem lehet elvárni, hogy minden meccsen 100%-on égjenek.
Ja egyébként ettől függetlenül Poli-t és Montolivo-t én is szívesen látnám a keretben
Like.
Stankovic-é a 2. legjobb átlagosztályzat idén.Ranocchiáé a 3. ha jól rémlik.Senki nem fog 90 percig teperni,főleg nem úgy,hogy 9 hónap alatt van 50 valahány meccs.
Cordoba és Materazzi ok öregek már.Milito meg ki tudja még mit hoz neki sors(de lehet lép ha vennénk csatárt)...1-2 fiatal évente elég vérfrissités.Amúgy sem hinném,hogy túl sokat fogunk költeni.Nem kell minden 27 év felettit kiszórni.Kellenek a csapatba ők is megfelelő arányban.
Poli annyira nem jó,de ez az én véleményem.
Nagatomo meg életveszély remélem Santon rendbe lesz és visszahozzuk a nyáron.
Pirlo meg menjen melegebb éghajlatra a kért 5 milliós gázsijával együtt.
Nyáron jön Andreolli?
Azért lehet miből csemegézni:Dell'Agnello,Knassmüllner,Castaignos,Alibec,Obi,Andreolli...Lehet venni.Viviano,Bastos(mértékkel,mert 28 éves),Sanchez.