Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

graziejosé

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Cupi írta:
graziejosé írta:Ha visszaigazolna én nagyon örülnék, viszont egy hónapig nem olvasnék kommenteket.

Komolyan kérdem és nem kötekedésből, hogy miért szeretnéd? miért örülnél neki? Azért nem kevesett tett azért, hogy a többség ne lássa szívesen újra Inter mezben. Ráadásul azóta a City-be is bizonyítja szellemi képességeinek hiányát és gyökérsségét. (pl. lásd a eszetlen karate mozdulatot ami miatt kiálltoták az EL meccsen) ;)

Elég nehéz kérdés, legszívesebben azt mondanám rá, hogy CSAK.
Igen én is elismerem, hogy egy hisztis, nagyképű, meggondolatlan idióta (ezzel nem arra gondolok, hogy buta lenne) de mindezek ellenére imádom. (Ja és nem vagyok buzi :D) Azt hiszem nem csak, de főleg a játéka miatt, hihetetlen tehetséges és korosztályából magasan kiemelkedő.
Tett róla, hogy sokan ne szeressék, de már bármit csinál, mindig csak a negatívumot emelik ki eltúlozva.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Gabosska írta:Cordoba, Materazzi, Motta, Stankovic, Milito, Maicon szemmel láthatóan unja. Amíg egy újonc Nagatomo kap 10 percet és szívvel-lélekkel felszántja a pályát addig az imént említettek lenyomnak pár laza sprintet, oszt kocognak egy rakást és kész.

Én nem így látom.

Cordoba, Materazzi már nem képes úgy játszani mint régen, de hogy unnák azt nem hinném.

Motta az egyik nagy kedvencem, nagyon jó játékosnak tartom.

Stankovic-nak voltak rossz periódusai az elmúlt években, de azt írni róla hogy unja szerintem túlzás, hihetetlenül technikás játékos, még mindig ott van a szeren.

Maicon tényleg unta a játékot, de csak Benitez alatt, ami nem csoda, mert nem engedte támadni a spanyol, de most újra jó formában van.

Milito meg idén feladta a küzdelmet.

Nyáron 2-3 ember kell, de ez a csapat még mindig bombaerős.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Motta ha pörög az egyik legjobb a posztján, nagyon pontos labdákat tud adni
stankot most pihentetni kéne mert elmúlt meccseken katasztrofális volt, sőt bayern és genoa ellen le is hozták őt a félidőben illetve közvetlen utána
münchen ellen is a labdát nem tudta átvenni pedig simán gólt lőhetett volna
nem értem leo miért erőlteti ennyire mikor mindenki látja h nem megy neki mostanában

cambiasso végre jó volt münchen ellen, rengeteg labdát szerzett
gazzetta szerint holnap

....................julio
maicon...lucio......chivu....nagatomo
.....zanetti....cambiasso...stanko
..................wes
...........pazzini....etoo
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

R9. írta:Motta ha pörög az egyik legjobb a posztján, nagyon pontos labdákat tud adni
stankot most pihentetni kéne mert elmúlt meccseken katasztrofális volt, sőt bayern és genoa ellen le is hozták őt a félidőben illetve közvetlen utána
münchen ellen is a labdát nem tudta átvenni pedig simán gólt lőhetett volna
nem értem leo miért erőlteti ennyire mikor mindenki látja h nem megy neki mostanában

cambiasso végre jó volt münchen ellen, rengeteg labdát szerzett
gazzetta szerint holnap

....................julio
maicon...lucio......chivu....nagatomo
.....zanetti....cambiasso...stanko
..................wes
...........pazzini....etoo

Stanko helyett én inkább Kharjat kezdetném. Töbet tud a maroccói hozzátenni a támadójátékhoz és nagyobb lendületet is érzek benne
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Erik lamelat a River Plate játékosát szemelte ki az Inter.Szerintem ilyen fiatal Dél -Amerikai játékosokra kellene rá startolni.A Fiorentínából Mutu,főleg Vargas -t tudnám elképzelni (balbekknek).
R9.

Kiszemelte már fél éve, és pont tegnap mondtunk le róla mivel 15m az ára és zsákbamacska, vmint Gansot akarja Leo akiről hétfőn döntenek elvileg
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

tabi.csaba írta:Erik lamelat a River Plate játékosát szemelte ki az Inter.Szerintem ilyen fiatal Dél -Amerikai játékosokra kellene rá startolni.A Fiorentínából Mutu,főleg Vargas -t tudnám elképzelni (balbekknek).

Mutu a Kárpátok alatt született, sült román a srác :?

Én azért nem mernék 15 millákat dobigálni ilyen kisasszony abjnokságban focizgató ígéretekért :roll:
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Mi van a saját nevelésű tehetségekkel?Dobálóztok a milliókkal 19-20 éves ígértekért.Nálunk is vannak nagyon tehetséges fiatalok.Először ott kellene körülnézni,nem leigazolni súlyos milliókért valak(ke)it.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Nia írta:Mi van a saját nevelésű tehetségekkel?Dobálóztok a milliókkal 19-20 éves ígértekért.Nálunk is vannak nagyon tehetséges fiatalok.Először ott kellene körülnézni,nem leigazolni súlyos milliókért valak(ke)it.

nem nálunk van a pénz így szerencsére csak elmélkedünk :D
az a gond,hogy nem egy sajátnevelés indult hatalmas tehetségként aztán meg megragadtak egy szinten.
Andreolli is emlékszem bemutatkozó meccsén 7est kapott.Meggiorini,az a csoda svéd kölyök,Filkor Attis :D de Khrinről sem hallani sok jót.Balotelli és Santon talán a 2legnagyobb tehetség aztán az egyik elmebeteg a másik meg sérülése óta és a kevés meccs miatt nem az igazi. Obi,Natalino,Mariga mind nagyon tehetségesnek tűnnek csak ne úgy végezzék,mint jó páran. Én örülnék ha a fiatalokhoz jobban "hozzányúlnánk",de azért Ganso,Coutinho nagyobb játékosok lehetnek,mint mondjuk pár primaveras.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

sanchez, ganso + egy megbízható védő kellene a nyári mercaton, aki tud centerben és bal szélen is játszani.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nálam nyárra: belsőbekk(Andreolli állítólag jön, Cordoba és/vagy Marco helyére); balbekk!(én a marseilles Taiwot régóta kinéztem); és 1, vagy 2 szélső: A.Sanchez és/vagy Hulk! Hulk egy állat, izomember, hihetetlen gyors+erős!
És akkor középcsatárnak ott lenne Eto'o, Milito és Pazzini.

Julio Cesar,Castellazzi,Orlandoni

Maicon
Lucio,Andreolli
Ranocchia,Samuel,Materazzi
Chivu,Taiwo

Zanetti,Mariga,Stankovic
Motta,Cambiasso,Kharja

Sneijder,Coutinho

Sanchez,Pandev
Eto'o,Milito,Pazzini
Hulk
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Hulk-ot és Sanchez-t én is díjaznám. Nem ártana egy kis lendület a támadójátékunkba, mert Pandev alibizésétől már rosszul vagyok.

A balbekk posztra kinéztünk valami Tabanou nevű gyereket, tud valaki valamit róla?

Középső védőt(és itt nem csak a balfék Andreollira gondoltam) pedig mindenképpen hozni kell a nyáron, mert Cordoba és Materazzi már járókeretért kiáltanak.

Forza Inter!!!
hvmetal

Taiwo már többször benyalt a Milánnak,érdeklődnek is iránta.
Hulk tényleg jó játékos. Leginkább Adrianora hasonlít. Ha valamelyik jön előre(Sanchez vagy Hulk) már sokat erősödtünk. Nade azt a holland sráccal akkor mi van?Őt most a primaverába vettük,vagy csak azért hoztuk nehogy más megvegye és majd megy kölcsönbe,ha meg mutat valamit akkor vissza?
Gondolom szezon végén derül majd ki marad vagy megy Leonardo. Ha nyerünk a 2ből valamit akkor szerintem Moratti "megtartja".( tudom,hogy a kupa is ott van 3.nak)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Hulk jó ötlet lenne.
Szeret a jobboldalról befelé cselezni, olyan mint egy tank, és remek ballába van.
Leo sztem mostmár mindenképp marad.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Most olvasom, hogy Marigát nyáron lehet elpasszoljuk. Ja meg rajta van a nyári bevásárló listán Parolo meg Kucka is.... :? Azért ilyen szlovák kockát ne máá. :) Parolo hogy játszik? azt tudom, hogy fiatal meg olasz, középpályás, ennyi, nem ugrik be róla több.
realevil

omg, Marigát nagyon sajnálnám ha eladnánk. én látok benne fantáziát.
Gabosska
Kapcsolat:

http://www.sport.ro/germania/motivul-pe ... -vrea.html
Micsoda kép került előőő.... :D :D :D :D
Én el tudnám viselni a csapatban.... :roll:
mike

Gabosska írta:http://www.sport.ro/germania/motivul-pentru-care-bayern-a-pierdut-in-liga-campionilor-a-fost-tradata-de-vice-capitanul-ei-care-vrea.html

Csak egyetlen csapat van ahol nem útálnám :D
Mátrix-szal tutira nagy haverok lennének :lol:
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

mike írta:
Gabosska írta:http://www.sport.ro/germania/motivul-pentru-care-bayern-a-pierdut-in-liga-campionilor-a-fost-tradata-de-vice-capitanul-ei-care-vrea.html

Csak egyetlen csapat van ahol nem útálnám :D
Mátrix-szal tutira nagy haverok lennének :lol:

Jól áll neki a kék-fekete :D
Gabosska
Kapcsolat:

Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok a kép sztorijára...jogosan szidta a német sajtó, hogy ellenünk SEMMIT nem játszodt...no meg ez a kép...Luccsóval nagy koma, hogyan kerülhetett rá a mez? Mindannyian jól tudjuk, hogy Moratti oda s tova van érte, nyáron nyilatkozott róla nem is csúnyákat...
Stankonak méltó utód lenne ;)
tabi.csaba

Már bocsánat,de Shweinsteiger nem Inter szint,nagyon nem az!Tudom sokan szeretik itt a fórumon,de én semmi estre sem szorgalmaznám a le igazolását.Gondolom kapok majd érte rendesen!
Gabosska
Kapcsolat:

tabi.csaba írta:Már bocsánat,de Shweinsteiger nem Inter szint,nagyon nem az!Tudom sokan szeretik itt a fórumon,de én semmi estre sem szorgalmaznám a le igazolását.Gondolom kapok majd érte rendesen!

Ne haragudj meg, de ezt nevetségesnek tartom. A német válogatott alapköve, a Bayern alapöve, a posztján a világ egyik legjobbja... Ezek szerint az ő posztján a világon 2 inter szintű játékosnál nincs több? :D
Ha a pásztor nem Inter szintű, akkor az Inter jelenlegi keretének 70 százaléka nem Inter szintű... :roll:
tabi.csaba

Gabosska írta:
tabi.csaba írta:Már bocsánat,de Shweinsteiger nem Inter szint,nagyon nem az!Tudom sokan szeretik itt a fórumon,de én semmi estre sem szorgalmaznám a le igazolását.Gondolom kapok majd érte rendesen!

Ne haragudj meg, de ezt nevetségesnek tartom. A német válogatott alapköve, a Bayern alapöve, a posztján a világ egyik legjobbja... Ezek szerint az ő posztján a világon 2 inter szintű játékosnál nincs több? :D
Ha a pásztor nem Inter szintű, akkor az Inter jelenlegi keretének 70 százaléka nem Inter szintű... :roll:

A német válogatottból nincs Inter szintü játékos,az lehet,hogy Sweinsteiger a német válogatott alapköve,de ez őt minősíti.T. Müllerrel van 1 szinten,ha ilyenek kellenek ám legyen!bocsi
R9.

azért stankonál többet nyújtana jelenleg :D
mike

Cupi írta: Ja meg rajta van a nyári bevásárló listán Parolo meg Kucka is.... :? Azért ilyen szlovák kockát ne máá. :)

Hát ne is :)
Még emlékszem Greskora, katasztrófa volt.
Egyetlen szlovák játékos van akit szívesen látnék itt, de ő a Napoliban játszik :D
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

tabi.csaba írta:A német válogatottból nincs Inter szintü játékos
Hm, azért a padunkra minimum odaférne Schweinsteiger meg Özil és gyanítom, nemritkán a kezdőnkbe is.

FORZA INTER!!!
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

ez a szintezés mindig is foglalkoztatott.
anélkül, hogy ne tartanám tiszteletbe a véleményed, szted a játék mely elemében nem üti meg az inter "szintjét"?
hvmetal

tabi.csaba írta:
Gabosska írta:

A német válogatottból nincs Inter szintü játékos,az lehet,hogy Sweinsteiger a német válogatott alapköve,de ez őt minősíti.T. Müllerrel van 1 szinten,ha ilyenek kellenek ám legyen!bocsi

jah,azért kellene a MUnak is,mert olyan szar :D
én sem bírom a németeket,de azért azt mondani rá,hogy nem Inter szint. Mi az Inter szint és jelenleg a posztján kik azok akik megütik? Ha a posztján játszatják klasszis teljesítményre képes,lazán kezdő lehetne,fiatal és európai.
Müller meg most nézem még 2hónnap fiatalabb is nálam,Te meg egy 21éves srácot "szintezel le" aki még be sem érett,de már VB-n rugdosta a gólokat meg a Bayernben is.na jó :D
patyi65

Hozzászólás Szerző: patyi65 »

Úgy néz ki, hogy nyártól újabb fiatal tehetség csatlakozik hozzák, a Paraguay Rodrigo Alborno.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ter-report
http://www.youtube.com/watch?v=SqQeHF15VC0
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Jáájj!
Schweini nem férne be az Interbe....
Azért én szívesen elnézegetném őt szűrőben Cambiassoval :-)
Az más kérdés, hogy a németeket én sem szeretem.

Mariga valószínű a nyáron megy. A helyére hozhatnánk Polit, cserének jó lenne.
Én amúgy a védelembe, Lucio majdani pótlására Suboticot néztem ki a Dortmundból, hasonló felépítésű mint Ranocchia, két 195 körüli megbízható bekk, nem lenne rossz.... :-)
R9.

ajánlatot tettünk gansoért, Leo csak rávette az elnököt :D

Mariga év végén menni fog, meg Coutinho is kölcsönbe vagy a Parmahoz vagy a Samphoz
realevil

R9. írta:ajánlatot tettünk gansoért, Leo csak rávette az elnököt :D

Mariga év végén menni fog, meg Coutinho is kölcsönbe vagy a Parmahoz vagy a Samphoz

és van hír arról, hogy mennyit áldoznánk rá?

ez már kész tény Coutinhoval kapcsolatban? pedig jövöre nem lett volna rossz stabil kezdőt faragni belőle. a folyamatos fejlődéséhez viszont szükség van a kölcsönadásra, ha nálunk nem kap szerepet. gondolom opcioval adjuk...
R9.

nem tény, csak feltételezés by gazzetta :D

hát nem írták h mennyit ajánlottunk
hvmetal

realevil írta:
R9. írta:ajánlatot tettünk gansoért, Leo csak rávette az elnököt :D

és van hír arról, hogy mennyit áldoznánk rá?

ez már kész tény Coutinhoval kapcsolatban? pedig jövöre nem lett volna rossz stabil kezdőt faragni belőle. a folyamatos fejlődéséhez viszont szükség van a kölcsönadásra, ha nálunk nem kap szerepet. gondolom opcioval adjuk...

max visszavesszük 20millióért :roll:
jó lenne ha összejönne a Ganso üzlet.nagyot nyerhet a csapat vele hosszútávon.
realevil

bebaszna ha 20 milláért kéne visszavenni :D bár az azt is jelentené, hogy elég jó játékossá vált.

ha rajtam mulna Gansot én is nagyon szorgalmaznám, sokat dobna a támadásokon. márha egyáltalán beválik. és ugye miért ne válna :D
hvmetal

egész jó kis csapat lehet majd a Parma.Már így is ott van Crespo,Bojinov,Giovinco,most ha még megy Obi,Coutinho is.
Marigát szerintem hiba végleg eladni,mert tehetséges és rohadt jó fizikumú játékos.
realevil

obi és mariga végleg megy??

olvastam valahol, hogy a bayernből még egy igazolást tervezünk. egy olasz u19 válogatott játékost, a 18 éves Nicola Sansonet. szokás szerint őt is igencsak tehetségesnek tartják. támado kp. középen, jobb és baloldalon is bevethető.
hvmetal

Obit még tél körül mondták,hogy opcióval Parma. nem bánnám,ha változott volna a dolog.Ezekből az opciós kölcsönökből párszor elég balfaszul jöttünk ki.
Kansmüller,Castaignos meg,ha az a paraguayi fiatal srác meg ez az olasz jön akkor hova?uutánpótlás?
elég hülyeség lenne,főleg a hollandnál.Holland liga erősebb,mint a primavera azért
realevil

gondolom lesz akit felemelünk az 'A' csapathoz, a többi primavera. vagy ha kinőtték, akkor opcioval kölcsönbe. szvsz.
de inkább fiatalon vásároljunk be belőlük és később eladjuk őket (ha nem válnak be), minthogy 3 év mulva 15 millioért visszavegyük. nekem tetszik ez az uj átigazolási politika. csak nem szabad átesni a lo tuloldalára.
R9.

realevil írta:bebaszna ha 20 milláért kéne visszavenni :D bár az azt is jelentené, hogy elég jó játékossá vált.

ha rajtam mulna Gansot én is nagyon szorgalmaznám, sokat dobna a támadásokon. márha egyáltalán beválik. és ugye miért ne válna :D

leo igazolásai eddég eléggé beváltak :D thiago silva, pato, kaka
hvmetal

Cupi írta:Most olvasom, hogy Marigát nyáron lehet elpasszoljuk. Ja meg rajta van a nyári bevásárló listán Parolo meg Kucka is.... :? Azért ilyen szlovák kockát ne máá. :) Parolo hogy játszik? azt tudom, hogy fiatal meg olasz, középpályás, ennyi, nem ugrik be róla több.

Marco Parolo,26éves,Cesena meg magas. Nem egy Zidane az tuti,de keret feltöltésre biztos jó lenne.
Van ott az a fiatal csatár,gólt is lőtt a Milánnak,meg mondta,hogy Inter szurkoló.Olasz,látszik,hogy tehetséges játékos.2millióért vagy 1 Suazoért tuti eladnák. Úgy sem lehet egyszerre 4klasszis csatár a pályán,pont egy ilyen fiatal olasz tehetség kellene előre aki bírná a padot,max egy idő után kinőné. Nem ilyen tótok meg paraguayi 40kgos fiatalok.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Parolo egész jó, ha jól tudom a válogatottba is behívták. Nyilván cserének jönne Mariga helyére, ő szerintem tuti megy, leonál kegyvesztett lett..
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Tommy írta:Parolo egész jó, ha jól tudom a válogatottba is behívták. Nyilván cserének jönne Mariga helyére, ő szerintem tuti megy, leonál kegyvesztett lett..

Marigát sajnálom ha megy mert sztem többet érdemelne pláne h T.Motta,Cambi,Deki az utosló 4-5-6 meccsen max az elfogadhatót nyújtották.....
Parolo tényleg kiegészítőnek jó lenne, olasz,tehetséges, a legjobb korba van.
Pont ezt visítottam Harcsánál h miért nem lehet kiegészítőnek 1-2 olaszt venni a a keretbe,bár nekem a marokkói kellemes csalódás, apropó ő is többet játszhatna
R9.

Kép
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Én azt gondolom eldőlt hogy a csapat 4-2-3-1ben -vagy a végén 1-3 tökmind1 értitek- a leg kiegyensúlyozottabb. Ehhez nyáron mindenképp kell egy olyan támadó aki a szélen ügyeskedik. Sanchez vagy Hulk teljesen egyetértek. Sanchez talán reálisabb cél. Szűrőbe Cambi mellé meg jöhet Schweini mert szerintem bőven Inter szint. Ha már a szinteknél tartunk, 2012től a német bajnokságba 4 Bl hely lesz míg az olaszba 3. De ez off. Viszont a német foci fejlődését mutatja aki nem vette eddig észre.
Na de vissza a témához. Nyárig sokminden történik és sok név felmerűl még. És reméljük a nemzetközi megítélésen bőven javítottunk a tavalyi elképesztő szezon után a mostani szezonbéli egyre magabiztosabb teljesítménnyel. ;)
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Állítólag rámozdultunk Sanchezre megint!:)
Moratti nagy tisztelője a Chileinek és arról áradozott milyen fantasztikus játékos.
Branca a háttérben már el is kezdett ügyeskedni! Nagyon örülnék ennek az igazolásnak!
R9.

meg zamorano is folyton nyilatkozik h sancheznek interbe kell jönnie, és neki azért elég nagy neve van chilében
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Én azért megerösiteném a bal oldalt is! Mindegy kivel de kéne oda legalább egy középszintü felfuto hátvéd! Nem tudom hogy Eto'ot ki tenné vissza a jobb oldalra egy ilyen szezon után? Én semmi pénzért nem. Vajon igaz ez a Llorente-re rámozdult az Inter duma(nso)? Mert ha igen nem igazán érteném!
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Inter101 írta:Vajon igaz ez a Llorente-re rámozdult az Inter duma(nso)? Mert ha igen nem igazán érteném!

Na ezzel én is így vagyok. Egyértelmű,hogy nem tipikus befejezőcsatárra, hanem gyors és technikás szélső(k)re van szüksége a csapatnak.
Ha jönne Sanchez előre+ egy klasszis szűrő és egy középső védő, én már elégedett lennék. :D

Forza Inter!!!
Válasz küldése