Játékosok (A bő keret tagjai)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

kiscivis

Re: Játékosok (A bő keret tagjai)

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Komax írta:Szerintem Pereira a 2-es mezt fogja kapni. Igaz az inter.it-n még nincsenek számok rendelve a játékosok mellé, de ha végignézzük a sort, az feltűnik, hogy az eddig megszokott játékosszámsorrendben vannak a fényképek posztonként. Pereira Zanetti előtt/fölött van, a 3-as vissza van vonultatva, ebből kalkulálnám ki, hogy övé a 2-es. :)

transfermarkt szerint 15ös lesz, de majd meglátjuk nem sokára úgyis :)
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Komax írta:Szerintem Pereira a 2-es mezt fogja kapni. Igaz az inter.it-n még nincsenek számok rendelve a játékosok mellé, de ha végignézzük a sort, az feltűnik, hogy az eddig megszokott játékosszámsorrendben vannak a fényképek posztonként. Pereira Zanetti előtt/fölött van, a 3-as vissza van vonultatva, ebből kalkulálnám ki, hogy övé a 2-es. :)

Lehet hogy a 2-be lesz, de jelenleg azért szerepel Zanetti előtt mert 0 a mezszáma.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

matrix23 írta:

Lehet hogy a 2-be lesz, de jelenleg azért szerepel Zanetti előtt mert 0 a mezszáma.

transfermarkt szerint 15-ös a mezszáma.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Jah végülis mindegy. :) Mikor mutatják be hivatalosan?
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=90723

KÖSZÖNET MINDENÉRT JULIO!!! LEGENDA VAGY!!!
kiscivis

Baggio85 írta:http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=90723

KÖSZÖNET MINDENÉRT JULIO!!! LEGENDA VAGY!!!

http://www.youtube.com/watch?v=v-_pgWMuwB8
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

A rengeteg bravúrja közül nekem ez a legemlékezetesebb:
http://www.youtube.com/watch?v=sFJz7ApJNX0
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

gabesz írta:A rengeteg bravúrja közül nekem ez a legemlékezetesebb:
http://www.youtube.com/watch?v=sFJz7ApJNX0

Ezt a 232es szektorból láthattam,pont előttünk volt.Dinho nekifut és Julio kifogja, a stadion robban, mindenki egymás nyakában, 10emberrel megvertük a kötsög kuzinokat... sose fogom elfelejteni :D

Szomorú, hogy így zárult a történet, vasárnap remélem győzelemmel búcsúztatjuk...Köszönet a 7 évért Julio, mindent megnyertél nekünk,a szememben örökre legenda maradsz!!

Ui:azért a QPRnél jobb csapatot is találhatott volna, de úgy néz ők adták neki a legnagyobb fizut :roll:
Komax

Érzelmileg, szurkolóként JC-t a legnehezebb megemészteni. :( Ez van, ellene sajnos semmit nem tudunk tenni. Legalább nem álszenteskedik kimondta, hogy maradhatott volna, de nem akart belemenni a fizetéscsökkentésbe, ezért eligazolt.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Azért így hogy Julio elmondta, hogy az inter felajánlott neki egy új szerződést, alacsonyabb fizetéssel még nyár elején, és ő ezt nem fogadta el. Teljesen más megvilágítást kap ez az ügy. Sokan gondoltuk, nem igaz hogy nem fogadná el stb, és csak úgy kidobják őt Morattiék. Ezek szerint a vezetősség is megakarta tartani, de ő kevesebb pénzért nem akart maradni.
Azért hatalmas ember ő, hogy így ezt kimondja. Elmondta lehet más játékos ezt nem tenné meg, de ő elmondja az igazat. Hatalmas respect Julio.
Nagyon remélem megkapja a lehetőséget, és a roma ellen a meccs előtt eltud köszöni a nordtol. Az inter kapus legendáinak egyike lett ő, ezalatt a 7év alatt.
Azért minden inter szurkolót megérint az ő távozása.
Köszönjük Julio. Sok sikert a továbbiakban.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Én sem találok semmi kivetnivalót abban, hogy nem találkozott az ő és a klub érdeke, és ezt el is lehet mondani.
kiscivis

Süti írta:Én sem találok semmi kivetnivalót abban, hogy nem találkozott az ő és a klub érdeke, és ezt el is lehet mondani.

Igen, teljesen más a helyet, ha megfelelően van kommunikálva.
Süti

Te is tudod, sokszor nem lehet elmondani, én is nagyon sajnálom az ügyet, mert egy remek sport embert vesztettünk el.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Zanetti után a legnagyobb kedvenc! Elmondhatatlan bánat az ő távozása. Köszönet mindenért, Julio César Soares Espíndola!

FORZA INTER!!!
interfan

Legújabb hír szerint Julio nem búcsúzhat el az inter szurkolóktól vasárnap. Ezt felessége közölte twitter oldalán. De még ha remélik hogy valami változik.
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=61518

Ha ez így ez, az nem lehet igaz. Egy ekkora ikon megérdemelné hogy kapjon legalább ennyit, egy végső könnyes búcsút a csapattól, és a szurkolóktól. Mint Cordoba is megkapta ezt a búcsút, most Julionak kéne. Nagyon reménykedek hogy végül ott lesz Julio a stadionban vasárnap, és a meccs előtt méltó búcsút tud venni. Nem tudom felfogni miért ne kaphatná ezt meg, és van e épeszű ember aki ezt nem engedi. Moratti nem hiszem el hogy ne engedné meg.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Moratti jó szívű biztos , hogy elbúcsuzhat, amugy tuti fosnak a vezetőségben, hogy kapnak egy kis szitok áradatot
interfan

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=90788

Az összes interista elakar köszönni Cesartol. Felesége a twitteren pedig azt írta hogy reméljük megkapja a lehetőséget Cesar, és reménykedik nagyon.
Azt írják van remény. De azért ami jár az jár, Cesarnak ott a helye vasárnap a meccs előtt a stadionban, és méltó búcsút kell vennie. Ennyi idő után nem távozhat csak úgy a hátsó ajtón. Neki elkel búcsúznia a nordtol, és a szurkolóknak is tőle.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta:http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=90788

Az összes interista elakar köszönni Cesartol. Felesége a twitteren pedig azt írta hogy reméljük megkapja a lehetőséget Cesar, és reménykedik nagyon.
Azt írják van remény. De azért ami jár az jár, Cesarnak ott a helye vasárnap a meccs előtt a stadionban, és méltó búcsút kell vennie. Ennyi idő után nem távozhat csak úgy a hátsó ajtón. Neki elkel búcsúznia a nordtol, és a szurkolóknak is tőle.

Szerintem nagy dolog lenne! Ez igencsak kijárna neki!
Amúgy nem értem. Most a QPR-tól sem kapott nagyobb pénzt, mint amennyire mi vittük volna le a fizuját. Most akkor miért jobb ez így neki? Vagy ő arra számíthatott, hogy valamelyik csapat úgyis állja majd a fizetésigényét?
Valaki be tudná linkelni nekem azt az interjút, ahol mondja, hogy kapott ajánlatot tőlünk, de nem ment bele?
Köszi!
interfan

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=61478

Másik topicban már volt ez a cikk. De berakom ide is. Ebben a nyilatkozatban említi meg Cesar, hogy nyár elején kapott egy ajánlatot az intertől, fizetés csökkentésről. De ő ezt nem fogadta el, és el is mondja mert nem álszent.
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

Nem kell azért túldramatizálni a dolgokat. Persze fájó, hogy elment, de ez van. Mikor Cesar megérkezett mindenki azt mondta "na és mi lesz Toldoval?" 1-2 év és Handa lesz a közönségkedvenc ;)
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

http://www.youtube.com/watch?v=DqkcW_U03R8

Én nem értem ha magam maradok sem. Ha ő ennyire nagy interes és így fáj neki elhagyni a csapatot és ha valóban felajánlottak neki egy új szerződést nálunk, kisebb fizuval.......

MIÉRT NEM FOGADTA EL!!?!?!?

MIÉRT???

Itt vagy arról van szó, hogy nem is kapott új szerződést, vagy arról hogy nagy színész és a pénzre hajt, bár az utóbbi verziót magam sem gondolnám róla...

Érthetetlen.

Nagyon sajnálom szegényt. 100% viselhetőbb volt ahogy TOldone távozott tőlünk, azaz hogy visszavonult, minthogy Cesar így hagyjon itt minket.

Köszi mindent JC!!!
PellerG

internaZIOnaLe írta:http://www.youtube.com/watch?v=DqkcW_U03R8

Én nem értem ha magam maradok sem. Ha ő ennyire nagy interes és így fáj neki elhagyni a csapatot és ha valóban felajánlottak neki egy új szerződést nálunk, kisebb fizuval.......

MIÉRT NEM FOGADTA EL!!?!?!?

MIÉRT???

Itt vagy arról van szó, hogy nem is kapott új szerződést, vagy arról hogy nagy színész és a pénzre hajt, bár az utóbbi verziót magam sem gondolnám róla...

Érthetetlen.

Nagyon sajnálom szegényt. 100% viselhetőbb volt ahogy TOldone távozott tőlünk, azaz hogy visszavonult, minthogy Cesar így hagyjon itt minket.

Köszi mindent JC!!!

Igen!
Nem értem, Angliában sem kap többet, mint nálunk a csökkentéssel kapott volna.
Szereti a csapatot, visszajött külön elköszönni is.
Szurkolók is szeretik.
Nem értem. Szerintem az lehet csak, hogy azt gondolta valaki úgyis megadja neki az eddigi fizuját, és talál egy olyan csapatot. Nem tudom.
De hiányozni fog. A meccs közbeni gesztusai, éles helyzetekben kifogott tizik, a télen sapkás Julione :D
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Egyszer majd lehet megtudjuk mi történt.
Nagyon hiányozni fog JC!
Komax

kiscivis írta:

transfermarkt szerint 15ös lesz, de majd meglátjuk nem sokára úgyis :)
31-es lett a mezszáma. :D
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

PellerG írta:Igen!
Nem értem, Angliában sem kap többet, mint nálunk a csökkentéssel kapott volna.
Szereti a csapatot, visszajött külön elköszönni is.
Szurkolók is szeretik.
Nem értem. Szerintem az lehet csak, hogy azt gondolta valaki úgyis megadja neki az eddigi fizuját, és talál egy olyan csapatot. Nem tudom.
De hiányozni fog. A meccs közbeni gesztusai, éles helyzetekben kifogott tizik, a télen sapkás Julione :D

Amikor visszautasította a fizetéscsökkentést, gyorsan érkezett a vezetőség reakciója, Handa személyében, így JC már nem tudott visszakozni, új csapatot kellett néznie és hát ez jött..
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Amilyen ismeretlenként érkeztél, legalább akkora HŐSként távozol!!! GRAZIE MAICON!!!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

hát vegyes érzelmeim vannak Maiconnal kapcsolatban. Nagyon szerettem a játékát, de ha valamit nagyon utálok az a motiválatlan focista. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valaki aki évente millió eurókat keres, az meg merje tenni azt, hogy ne tegye magát oda a pályán minden meccsen. Olyasvalamivel keresi a pénzét, amit szeret, ennek ellenére nem ezt mutatja. Ezt nagyon utálom. Ezért is tisztelem ennyire Zanetti-t, vagy éppen Milito-t, aki borzalmas formában volt mégis látszott rajta a küzdeni akarás...

Ennek ellenére Grazie Maicon a szép emlékekért, sok sikert a Realban.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Miért pont a realban?
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Dan-i-nter írta:Ennek ellenére Grazie Maicon a szép emlékekért, sok sikert a Realban.

Maicon a City-be igazolt. :)
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Akkor ott. :) Nem figyeltem, csak azt, hogy vmelyik pénzes vitte.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Nem kis szó, hogy Livaja maradt nálunk. Remélem bizonyítja tehetségét! :D
Süti

PellerG írta:MIÉRT NEM FOGADTA EL!!?!?!?
MIÉRT???

Mert gondolom az ügynökével úgy taktikáztak, hogy ha nem megy bele, akkor megadják neki azt amit eddig, és visszaverik a klub "támadását".

Szerintem ehhez hasonló visszautasításokat tucatjával tettek meg korábbi Inter játékosok.

Én inkább ott látom az egészben a problémát, hogy nagyon hamar képbe került Handanovic, mintha a vezetőség kiprovokálta volna ezt az egész helyzetet, úgy érzem ezt előre megrendezték, és Julio szépen belesétált ebbe.
Süti

Mariga-val mi a helyzet? Egészséges?
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

én remélem,hogy Handa nem lesz sokáig itt
Inter kapusposzthoz több kell: Zenga,Pagliuca,Toldo,Cesar...Handa? hát nem hiszem
bízom Bardi tehetségében,ha Vivianot így leírtuk..
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

hvmetal írta:én remélem,hogy Handa nem lesz sokáig itt
Inter kapusposzthoz több kell: Zenga,Pagliuca,Toldo,Cesar...Handa? hát nem hiszem

Cesar is egy "senki" volt mielőtt nálunk befutott volna, szóval hátrább az agarakkal kolléga! :D
1-2 év és ő is csapat kedvenc lesz! :mrgreen:
David55

Hozzászólás Szerző: David55 »

internaZIOnaLe írta:

Cesar is egy "senki" volt mielőtt nálunk befutott volna, szóval hátrább az agarakkal kolléga! :D

Nem látsz a szemedtől? Handanovic konkrétan évek óta a Seria A egyik legjobb kapusa JC-vel és Buffonnal, csak nincs agyon hypeolva. Jelenleg már jobb Julionál ( és nem is vonalkapus ). Pesszimizmus folyt.köv.
hvmetal

David55 írta:
internaZIOnaLe írta:

Nem látsz a szemedtől? Handanovic konkrétan évek óta a Seria A egyik legjobb kapusa JC-vel és Buffonnal, csak nincs agyon hypeolva. Jelenleg már jobb Julionál ( és nem is vonalkapus ). Pesszimizmus folyt.köv.

Látom a fórum is igazolt egy okostojást.
Egyénisége miatt lóg ki,nem a teljesítménye miatt. Bár azért szerintem még nagyon nem top kapus. Majd ha nálunk is bizonyít. Meg szlovén,ami csak 1 fokkal jobb,mint a román,szlovák,örmény csodapakk. Rosszul vagyok,hogy a 2. vagy 3.számú kapusunk is szlovén. Ebben mi a pesszimizmus,ha már dobálózol vele..
David55

hvmetal írta:

Látom a fórum is igazolt egy okostojást.
Egyénisége miatt lóg ki,nem a teljesítménye miatt. Bár azért szerintem még nagyon nem top kapus. Majd ha nálunk is bizonyít. Meg szlovén,ami csak 1 fokkal jobb,mint a román,szlovák,örmény csodapakk. Rosszul vagyok,hogy a 2. vagy 3.számú kapusunk is szlovén. Ebben mi a pesszimizmus,ha már dobálózol vele..
[/quote]

Csak hozzád asszimilálódom.

Annyi, hogy kategorikusan elutasítod annak a lehetőségét, hogy ő egy jó kapus és világvége hangulatot generálsz vele kapcsolatban. Ez a ,, remélem nem lesz sokáig itt '', meg korábban ,, remélem bebuknak Handával '' meg nonszensz beszólások. Kvázi rosszat kívánsz a saját csapatodnak, gratulálok.

Nem mindegy, hogy milyen nemzetiségű a kapusunk, ha jól véd? Ha Handa egy tradícionális futballnemzet fia lenne, dupla ennyibe kerülne, mint jelenleg. Igazad van, az nem számít semminek, hogy az évek óta nemzetközi kupákba jutó ( és tavaly 3. ) Udinese egyik legjobb játékosa volt.

Emlékeztess már rá légyszives, hogy Julio Cesar mekkora név volt a szakmában, amikor kiszorította Toldot, ha már felhoztad? Mindenki fel volt háborodva, és nézett kidülledt szemekkel 2005 nyarán, a Seria A idénybeharangózón, hogy miért nem Toldot jósolják 1. számú kapusnak és ki ez a brazil gyerek.

Gondolom Pagliuca, Zenga és Toldo is több 10 milla értékű világklasszis kapusok voltak egytől egyig, mikor első számú hálóőrök lettek nálunk, igaz??

Hamsik, Skrtel milyen nemzetiségűek?

A megszólításodra egy jó kis mondással reagálnék. " Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik."

Még vmi kérdés?
hvmetal

Van
Komolyan elhiszed,hogy érdekel a baromságaid?
világvége hangulat,mert nem bírom a szlovénokat .vagy ha már visszamegyünk,a régebbi fiatalításról szóló elmélkedések.
ez a legjobb: "Kvázi rosszat kívánsz a saját csapatodnak, gratulálok."
köszi, te meg főzz le egy kávét
David55

hvmetal írta:Van
Komolyan elhiszed,hogy érdekel a baromságaid?
világvége hangulat,mert nem bírom a szlovénokat .vagy ha már visszamegyünk,a régebbi fiatalításról szóló elmélkedések.
ez a legjobb: "Kvázi rosszat kívánsz a saját csapatodnak, gratulálok."
köszi, te meg főzz le egy kávét

Hasonlóan tartalmas és magyarázó választ vártam, köszi h igazoltál.

Mindjárt iszok is, te kérsz? Élményszámba mennek a hasonló hozzászólásaid.

Ha Handa nem jön be, az a csapaton meg fog látszani. Helyezésen, morálon... Ergó rosszat kívánsz a csapatnak. De ehhez már kicsit gondolkozni kellene.
hvmetal

Rendben.Fontos vagy. Megígérem, hogy megpróbállak komolyan venni.
Milán szurkoló vagyok, kösz, hogy lebuktattál .
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

David55 írta:Nem mindegy, hogy milyen nemzetiségű a kapusunk, ha jól véd?

hát azért nem mind1, izraeli semmiképp nem lehetne
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Abszolút nem az én dolgom, de gondolom valaki úgyis elmondja még ezt nekem a következő hszben... Egy két forumtars nem témát vitatni jár ide (fórumra) hanem kotozkodni, ez nem baj csak akkor inkabb pm-be mint itt, mert szerintem nem én vagyok az egyetlen akit zavar a szajkarate.
R9. írta:

azért azt tényleg nem kéne :)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

tényleg van itt néhány valódi gonosz
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

realevil írta:Egy két forumtars nem témát vitatni jár ide (fórumra) hanem kotozkodni, ez nem baj csak akkor inkabb pm-be mint itt, mert szerintem nem én vagyok az egyetlen akit zavar a szajkarate.
Teljesen egyetértek.
Stankov írta:tényleg van itt néhány valódi gonosz
Vagy inkább ostoba. Persze, akinek nem inge...

FORZA INTER!!!
David55

R9. írta:

Tőlem még akár afgán is lehet egy játékos, ha olyan teljesítményt nyújt.. :D
interfan

A csoportköre nevezett játékosok az Európa Ligába:

27 Vid Belec (giocatore locale A);
24 Marco Benassi (giocatore locale B);
44 Matteo Bianchetti (giocatore locale A);
19 Esteban Cambiasso;
99 Antonio Cassano (giocatore locale B);
12 Luca Castellazzi (giocatore locale B);
7 Philippe Coutinho;
21 Walter Gargano;
14 Fredy Guarin;
1 Samir Handanovic;
42 Jonathan Cicero Moreira;
40 Juan Jesus;
88 Marko Livaja;
22 Diego Milito;
16 Gabi Mudingayi;
55 Yuto Nagatomo;
20 Joel Obi (giocatore locale A);
8 Rodrigo Palacio;
31 Alvaro Pereira;
23 Andrea Ranocchia (giocatore locale B);
52 Andrea Romanò (giocatore locale A);
25 Walter Samuel;
6 Matias Silvestre;
10 Wesley Sneijder;
4 Javier Zanetti.

48 Andrea Bandini (lista 'B' giovani);
31 Matteo Cincilla (lista 'B' giovani);
46 Yago Del Piero (lista 'B' giovani);
61 Luca Garritano (lista 'B' giovani).
8 Simone Pasa (lista 'B' giovani);
49 Giovanni Terrani (lista 'B' giovani).

Kimaradt Chivu, Stankovic, Mariga és Alvarez.
PellerG

interfan írta:A csoportköre nevezett játékosok az Európa Ligába:

Kérdés:
-így mi a fenéért maradt Stankovic 3 millás fizuval?!
-Chivu vajon mégis lelép még ma a Galatába?!(adnám!)
-Alvarezt inkább elboltoltuk volna a Portoval....James Rodriguez, Fernando, mindkettő bőven elférne nálunk :)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

hamár Porto akkor Rolando!na ő tényleg erősítés lenne,föleg ha végén lelépne végre a román
interfan

PellerG írta:
interfan írta:A csoportköre nevezett játékosok az Európa Ligába:

Kérdés:
-így mi a fenéért maradt Stankovic 3 millás fizuval?!
-Chivu vajon mégis lelép még ma a Galatába?!(adnám!)
-Alvarezt inkább elboltoltuk volna a Portoval....James Rodriguez, Fernando, mindkettő bőven elférne nálunk :)

- Stankovic kap ezzel egy ajándék évet, kb mint tavaly Cordoba. Szerintem a vezetőségnek már nem volt arcuk kirakni őt is. Olaszba Stankot nagyon szeretik és tisztelik. Legkésőbb nyáron biztosan távozik, lehet visszavonul ezt még nem tudni. De ez a vezetősség részéről ajándék neki ez az év.
- Chivu sajnos nem fog elmenni, ezt ügynöke is megerősítette hogy marad. 2éves szerződést kapott, ezért jövő nyárig ő itt lesz.
- Alvarez pedig sérüléséből lábadozik. Neki hatalmas hátrány és baj ez. Kihagyta az egész felkészülést, kitudja mikorra tér vissza. Jelenleg mindenki előtte van, nem is tudom hova fog ő beférni. Még ha Palacio csatárt játszik Milito helyett vagy mögött, akkor is Sneijder, Cassano, Coutinho mind előtte van, és Palacio is ha ott játszik. Nagyon nehéz helyzetben van ő. Télig kiderül mi is lesz vele. De ha nem játszik, és kikerül, akkor a portoval realitás lehet majd Fernando üzlet.
Válasz küldése