hvmetal írta:hvmetal írta:én remélem,hogy Handa nem lesz sokáig itt
Inter kapusposzthoz több kell: Zenga,Pagliuca,Toldo,Cesar...Handa? hát nem hiszem
bízom Bardi tehetségében,ha Vivianot így leírtuk..
Látom a fórum is igazolt egy okostojást.
Egyénisége miatt lóg ki,nem a teljesítménye miatt. Bár azért szerintem még nagyon nem top kapus. Majd ha nálunk is bizonyít. Meg szlovén,ami csak 1 fokkal jobb,mint a román,szlovák,örmény csodapakk. Rosszul vagyok,hogy a 2. vagy 3.számú kapusunk is szlovén. Ebben mi a pesszimizmus,ha már dobálózol vele..
[/quote]
Csak hozzád asszimilálódom.
Annyi, hogy kategorikusan elutasítod annak a lehetőségét, hogy ő egy jó kapus és világvége hangulatot generálsz vele kapcsolatban. Ez a ,, remélem nem lesz sokáig itt '', meg korábban ,, remélem bebuknak Handával '' meg nonszensz beszólások. Kvázi rosszat kívánsz a saját csapatodnak, gratulálok.
Nem mindegy, hogy milyen nemzetiségű a kapusunk, ha jól véd? Ha Handa egy tradícionális futballnemzet fia lenne, dupla ennyibe kerülne, mint jelenleg. Igazad van, az nem számít semminek, hogy az évek óta nemzetközi kupákba jutó ( és tavaly 3. ) Udinese egyik legjobb játékosa volt.
Emlékeztess már rá légyszives, hogy Julio Cesar mekkora név volt a szakmában, amikor kiszorította Toldot, ha már felhoztad? Mindenki fel volt háborodva, és nézett kidülledt szemekkel 2005 nyarán, a Seria A idénybeharangózón, hogy miért nem Toldot jósolják 1. számú kapusnak és ki ez a brazil gyerek.
Gondolom Pagliuca, Zenga és Toldo is több 10 milla értékű világklasszis kapusok voltak egytől egyig, mikor első számú hálóőrök lettek nálunk, igaz??
Hamsik, Skrtel milyen nemzetiségűek?
A megszólításodra egy jó kis mondással reagálnék. " Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik."
Még vmi kérdés?