Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Komax

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Komax »

horas írta:Aki menni akar az menjen.Nem lehet itt tartani senkit,jutányosan lesz elengedve mindeki,ha elmennek,Moratti-ék sem hülyék.
Sikerre éhes játékosokat kell szerződtetni ez a keret már sosem fog így küzdeni,hajtani a csapat java most már végérvényes túllépett pályája csúcsán korban is és sikerben is.
Torres és Silva és hozzájuk hasonló szintű és sikeréhes játékosokat kell szerezni,egy jó edzővel.
Most nekem Didier Deschamps a favoritom edző poszton.
KB. ez az igazság!
Deschamps felejtős, juve bérenc.

Maicon szvsz 40+ az ára, tavaly Moratti kirakta rá a 40M táblát, az idei sikerekkel még rá is pakolt az árára.
Komoly edző kell, Eto'o és Sneijder tavaly csak Mou kedvéért jött. Ha gyenge edző jön idén nyáron nem, de jövő nyáron tuti lépnek.

Ha Mihajlovics lesz az edző már most mondom, hogy vér fog folyni. Tuti hogy összeverekszik Muntarival és Balotellivel. :lol: Mondjuk őt ne, nincs bajom vele, de egy teljes szezont sem volt még edző. Nálam ő is felejtős.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Nevezzük ki Figot -.-

Egyébként csak Capello aki elfogadható Mourinho után, nem is érdemes másról beszélni!
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Keménykezű edző kell :!: Ha egy tapasztalatlan ember jön ide akkor problémák lesznek :!: Capello nagyon jó lenne kb Mou kaliberű edző hasonló taktikai elképzelései vannak és fegyelmet tart a sztárok között
DaNi

Milito bejelentette ,hogy marad :!: Szerintem Maicon se fog elmenni ,de szerintem őt tudnánk pótolni, remélem azért marad
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

DaNi írta:Milito bejelentette ,hogy marad :!: Szerintem Maicon se fog elmenni ,de szerintem őt tudnánk pótolni, remélem azért marad

Remélem így lesz és marad a Herceg.
Maicon már sanszosabb hogy elviszi a Real.

Capelloval kapcsolatban egyetértünk, ő ideális lenne José után.
Sok mindent elért, eredményes, keménykezű tréner, és nagyon ismeri a SerieA mezőnyét. Csak az előző csapatait tudnám elfeledni neki :?
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Azért az jó, hogy Milito marad! Ez most kicsit megnyugtatott.

Capello:
Milan: 4 Scudetto, 3 Szuperkupa, 1 BL győzelem, ezen kívül 2x döntős.
Roma: 1 Scudetto, 1 Szuperkupa.
Juve: 2 Scudetto (az más kéréds, hogy a botrány miatt elvették tőlük).
Real: 2 x Spanyol bajnok.

Szóval azért elég sok mindent letett már. Vagy Capello vagy Hiddink kell ide.
interfan0501

Hozzászólás Szerző: interfan0501 »

Egyetértek. Vagy Capello vagy Hiddink.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

DaNi írta:Milito bejelentette ,hogy marad :!: Szerintem Maicon se fog elmenni ,de szerintem őt tudnánk pótolni, remélem azért marad

Ez jó, de Kaká is fogadkozott, hogy marad, aztán láttuk mi lett belőle. Remélem nem fog eligazolni. Az egyik kedvencem lett.
R9.

én még mindig nem akarom elhinni hogy elmegy José. Olyan érzésem van mintha vége lenne most az Internek, tisztára be is vagyok fordulva :D
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

interfan0501 írta:Egyetértek. Vagy Capello vagy Hiddink.

Capello jobb lenne....
Nem szeretem,de Mou-t se szerettem elötte :)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Az a baj a játékosok Josét imádják, és sokan még a sírba is követnék, szal ha valakit akar akkor azt Perez megis fogja venni, (bár azért José sem lesz olyan köcsög, hogy az interből akarja elhozni a klucsjátékosokat, nem akar lerombolni előző csapatát ő sem) hiába vagyunk nagy klub meg van egy csomó pénzünk, ha valaki menni akar az ellen nem tudunk mit tenni, max annyit hogy jól lehúzzuk a realt. :D

Maicon sztem menni fog, de sebaj kapunk érte vagy 50 milliot, aztán röhögünk a realon mert ott már nem fogja ezt a szintet hozni, ez biztos.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Furcsa ez most. Megnyertünk mindent. Európa és talán a világ legjobb csapata vagyunk (bár az ilyen mindig relatív). Elmegy az az edző, aki miatt sokszor bosszankodtak néha a szurkolók, de ő mindig tudta mit akar és el is érte. Kicsit olyan érzése van az embernek, hogy, na és mi lesz ezután? Remélem edzőkérdésben ésszerű döntés születik. Most elértük azt a szintet, hogy bárkit ide lehet csábítani, de ezt csak egy már bizonyított edző tudja garantálni. Ugyanakkor Maicon és Milito lehet, hogy elmegy Mourinhoval. Nyilván kár lenne értük, főleg Militoért, de érthető is lenne a döntésük valahol.
A következő időszak elképzelhető, hogy nem a folytatásról, folytonosságról fog szólni, sokkal inkább az újrakezdésről. Új edző, felfogás, játékrendszer és játékosok. Egy új csapat épülhet Milánó fekete-kék részében. Nyilván lehet az is nagyon sikeres, de ilyen magasságokba nehéz lesz kerülni belátható időn belül. Éppen ezért kell nagyon megbecsülni a pillanatot és drukkolni, hogy az új stratéga minél rövidebb idő alatt építse fel a következő Grande Intert. Bárki legyen is az. Mondom ésszerű döntés kell, de ha Sinisa a befutó, akkor neki kell drukkolni, hogy révbe érjen. A következő szezonban a türelem is fontos dolog lesz. Sok minden új lesz a csapat körül, így nem várhatjuk el, hogy mindent megnyer az együttes. Mourinhonak sem sikerült az első évben, utána viszont...
Bárki megy el másik csapathoz, legyen az játékos, edző, stábtag, mindenkinek köszönettel tartozik minden szurkoló, hiszen történelmet írtak. Nyilván nem lehet egyben tartani a csapatot úgy, mint a Barcelona gárdáját, hiszen ott az edző is maradt, de most fontos lesz, hogy jó döntéseket hozzon a vezetés. Érdekes lesz az elkövetkező pár hét, hónap. Meglepődnék, ha Capello lenne a befutó, mert akkor csak legkorábban július közepén lenne edzője a csapatnak. Ilyet azért nem szoktak csinálni, azt meg nem hiszem, hogy már előtte megkötik a szerződést. Persze minden lehet. Magam is Capellonak örülnék a legjobban. Az eddigi mercatok is izgalmasak voltak, de a mostani végképp az lesz. Kíváncsi leszek, ha Mourinho hétfőn igent mond a Madridnak, akkor mikor lesz az Internek edzője. Sok sikert Josénak a Real Madridnál (ha úgy dönt), mert megérdemli és ha valaki Ő képes a királyiakat is visszavezetni arra az útra amiről Del Bosque óta letévedtek.
Forza Inter!
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Hát igen, én is szurkolok Capelloért és Hiddinkért, főleg utóbbiért. Szimpatikusabb.
Igen izgalmas mercatot izgulhatunk végig. Örömökkel, bánatokkal. De a legnagyobb öröm mindig a legnagyobb bánat után szokott bekövetkezni, ami ugye már megtörtént...
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:Az a baj a játékosok Josét imádják, és sokan még a sírba is követnék, szal ha valakit akar akkor azt Perez megis fogja venni, (bár azért José sem lesz olyan köcsög,

Ez hülyeség a Chelseaben is ugyanennyire imádták a játékosok és a szurkolók is.Mégsem jött senki a Chelseaből.A pénzéhes Abramovics sem engedett senkit.Nem fog Moratti sem.Ne a Portoból Chelseabe menő Joseból induljunk ki .A Porto mindig is egy "kiárusító" csapat volt,mi nem vagyunk az és nincs is rá szükségünk.Ahogy a Realnak sincs szüksége 20 millió játékosra,Perez sosem volt normális,és már nem is lesz.Az idén egy Káká is a kispadon ült,jövőre kit ültet oda?A 94 millióért vásárolt CR-t.Kíváncsi vagyok Valdano arcára amikor olvassa,hogy Jose azt kérte ne pofázz annyit.
Mondtam tegnap,egy ászt max. ha elad Moratti,azt meg jól tudjuk lehet pótolni,és nem is csak neves játékossal...
Az egy dolog,hogy Jose kit akar...ha azt vesszük Sneijdert is imádja,Cuchut is...De nincs szüksége a Realnak rájuk.

Mihaljovicsot nagyon bírom,mint embert,de mondom ez neki még túl stresszes lenne,szerintem.Mondtam tegnap kb. akkor már Figot is lehetne :) .
Deschamps meg most hosszabbított és nem mellesleg foggal körömmel ragaszkodnak hozzá Marseilleben,amit nem is csodálok.
Blanc már háromnegyed lábbal a Francia válogatott élén van.Rijkaard meg...azért egy olyan Barcaval nem volt nehéz feljutni a csúcsra.Capellot meg mondtam utálom,de nagyszerű edző.Hiddink meg még úgy is.

ui.:) ez szép kép :)

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 5884_n.jpg
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Guardiola neve is felmerűlt?? A legfrissebb hírben olvastam... De hol merűlt fel? Mert én olvasom szinte óránként a komolyabb oldalakat de sehol nem láttam az ő nevét. Ezzel nem azt mondom hogy nem lehet igaz csak kiváncsi vagyok mennyire van valóságalapja. Na látjátok ha ő lenne akkor nagyon örülnék!! :)
De szerintem benne ne is gondolkodjunk. Kizárt hogy a Barca elengedje szerintem.
e.szabi

Komolytalan hír. Persze, hogy nem ő lesz...
R9.

BandInter írta: Na látjátok ha ő lenne akkor nagyon örülnék!!

Miért örülnél? Mert megbukna vele a csapat?:o Guardiola egy tapasztalatlan edző, oké Barcával megnyert mindent, de azzal a csapattal ki nem nyert volna meg mindent? Főleg hogy a bíró továbbfújta őket a Chelsea ellen tavaly. Mikor Inter ellen belekellet nyúlnia a csapatba, lehozta Ibrát és 2 törpét hozott be. Na ő nem való nekünk!
Csak Capello senki más. Szerintem már szóban megegyezik Morattival Capello vb előtt hogy írja össze a kívánságait ki maradhat és ki az aki jöjjön! Legalábbis remélem :D
erixs

Hozzászólás Szerző: erixs »

Edzőkérdés:
Guardiola biztos, hogy nem lesz az Inter edzője. Ha jól tudom még 1 éves szerződése van a katalánoknál és nem indokolná semmi a váltást, főleg úgy hogy a Barca szeretne visszakerülni Európa tronjára jövőre. Ezért is akarnak nagyon bevásárolni..
Az olasz sajtó továbbra is Mihajlovic-ot említi favoritként, de most már Hodgson neve is felreppent, sőtt van ahol Mancinit írják hogy visszatérhet. Nem tudom. Szerintem karakteresebb boss kéne a csapat mellé. Főleg Hiddinknek vagy talán még Beniteznek is örülnék.

Játékosok:
Lehet, hogy Burdi visszatér, ugyanis ha Mou megy - akkor tiszta lappal indulhat az új edzőnél.
Masceranot és Joao Moutinhot említik még több helyen mint lehetséges igazolást. Quaresma-t pedig lehet h beboltoljuk a Genovával - Bonucci üzlet részeként.
FanGusto

Hozzászólás Szerző: FanGusto »

Hát burdisznó ha visszatér megnézheti magát sztem. amilyeneket nyilatkozott az utóbbi időben az interről az ellenszenves és unszinpatikus volt.
Komax

Burdi még hagyján, de Mancini ne jöjjön vissza. Komolyan inkább fizessünk a Milannak, csak tartsák ott, akár 3 ökörrel. :)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Most olvastam a Sat1 txt-jén, hogy török lapértesülések szerint Quaresmát 7 milla euróért elviszi a Besiktas!
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

PellerG írta:Most olvastam a Sat1 txt-jén, hogy török lapértesülések szerint Quaresmát 7 milla euróért elviszi a Besiktas!

Ez már 1 hónapos hír de Quar elutasította a szerződést! Quar egyébként nemrég nyilatkozta hogy csak az új edző kinevezése után dönt a hogyan továbbról. Amúgy ismét öszeboronálták a Genoával!
R9.

lehet az új edző számít rá :D
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Vicc lenne, ha Quaresma 3 évet töltene el az Interben anélkül, hogy 3 jó meccse lett volna. :D Merthogy a harmadik szezonja sem lesz jobb, ha számít rá az új edző egyáltalán, max rájön 4-5 meccs után, hogy nem ér semmit.

Burdisso sem kell... A teljesítménykényszertől visszafejlődne.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Komax írta:Burdi még hagyján, de Mancini ne jöjjön vissza. Komolyan inkább fizessünk a Milannak, csak tartsák ott, akár 3 ökörrel. :)

Burdi ??? Nem kell ! Soha nem volt nekem szimpi , alibi focista ! Nálunk semmit sem csinált. Na jó 1-2 gólt szerzett de sokat ,nagyon sokat hibázott.
Amikor Militoról is szóesett ,hogy távozna ...hát én majdnem összeestem :shock: a meglepetésemben ! Na Ő aztán nem eladó !!!!!!!!!!!!!!
Maicon ? Maradjon !!! Kell a csapatnak mint a falat kenyér.
FORZA INTER !!!
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

intertomega írta:
Komax írta:Burdi még hagyján, de Mancini ne jöjjön vissza. Komolyan inkább fizessünk a Milannak, csak tartsák ott, akár 3 ökörrel. :)

Burdi ??? Nem kell ! Soha nem volt nekem szimpi , alibi focista ! Nálunk semmit sem csinált. Na jó 1-2 gólt szerzett de sokat ,nagyon sokat hibázott.
Amikor Militoról is szóesett ,hogy távozna ...hát én majdnem összeestem :shock: a meglepetésemben ! Na Ő aztán nem eladó !!!!!!!!!!!!!!
FORZA INTER !!!

Szerintem aki menni akar azt nem szabad visszatartani!!főleg úgy hogy a két játékosért kb 70 miskát leszakíthatunk a real margittól!!azt visszaforgatva vehetünk egy fél csapatot!!nagy üzlet lenne, maicont anno ha jól emlékszem 5 milla körül vettük!!pótolhatatlan játékos nincs!!
DaNi

lucky0 írta:
intertomega írta:

FORZA INTER !!!

Szerintem aki menni akar azt nem szabad visszatartani!!főleg úgy hogy a két játékosért kb 70 miskát leszakíthatunk a real margittól!!azt visszaforgatva vehetünk egy fél csapatot!!nagy üzlet lenne, maicont anno ha jól emlékszem 5 milla körül vettük!!pótolhatatlan játékos nincs!!

tavaly azt mondta Moratti ,hogy Maicon 40 alatt nem eladó, most a BL címmel szerintem jócskán nőtt az ára Militoról nem is beszélve szerintem 30 alatt őt sem adjuk oda, tehát alaphangon 70 milla ,de a Realt szerintem simán behúzzuk még legalább plusz tízzel.
De szerintem Militot nem kéne eladni és szerintem nem is fogjuk :!: Moratti kijelntette ,hogy a herceg nem eladó. A realból és a poolból nyáron érdemes lesz kukázni, ha Mou odamegy biztos repül majd pár támadójátékos
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Már tárgyalunk Maicon esetleges utódjáról: Matias Aguirregaray (uruguayi, született 1989). Hogy ki ő azt ne kérdezzétek, de állítólag több olasz csapat is figyeli régóta. Ha valaki már hallott róla leírhatná mit tud:)

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=19946
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Milito maradásának örülnék. DE azt hozzá kell teni, hogy 31 éves most van a csúcson, és ha van olyan csapat, amely tényleg fizet 30-at (legalább :D), és ő is menni akar, akkor menjen. Erre az esetre, meg jöhet Agüero :D. Szerintem simán ide jön inkább, mint a Chelsea-be, az éghajlat miatt is, meg a dél amerikai kontingensünk miatt. Ja meg Maradona is ajánlgatta neki. Ja meg sztem itt sokkal jobban menne neki mint, az angol bajnokságban. Egy biztos ő el fog menni ATM-ből, mert nincsenek BL be sztem. 45 be talán el lehetne hozni. Ha Maicon is menni akar, akkor én is Santon favorizálom, a helyén, de Capitano is ott játszhat, és két alternatíva elég sztem. Én nagyon sokat várok Santon-tól, és rem alapemberré válik a következő szezonban. Egyébként bal oldalra én Aly Chisokko-nak örülnék, mert sztem Kolarov a MAdridba megy. Forza Inter.
Tommy

RenciDavid írta:Már tárgyalunk Maicon esetleges utódjáról: Matias Aguirregaray (uruguayi, született 1989). Hogy ki ő azt ne kérdezzétek, de állítólag több olasz csapat is figyeli régóta. Ha valaki már hallott róla leírhatná mit tud:)

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=19946

Biztos Maicon helyére jönne.. :lol:

Még egyelőre el se adtuk, és úgyvan hogy marad, szal ilyen cikkekre nem kell adni, majd ha elment akkor lehet.
FanGusto

Hozzászólás Szerző: FanGusto »

Én ugy vagyok Militoval és Maiconnal is, mint eddig. Alapemberek és még jónéhány évig azok lehetnek. Ide kiegészítő emberek kellenek egy védő 2 középpályás és egy csatár+ a fölösleget kisöpörni. Győztes csapaton ne változtass ez szokták mondani a nagyok,viszont Mourinho nélkül, márpedig valszeg nélküle nem lesz ugyanaz a helyzet...:/
RenciDavid

89-es, akkor is jöhet Maicon helyére, ha Maicon még marad. Addig szokja a légkört és beáll ha kell.
DaNi

http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/7515

A nyár fő kiszemeltje Gerard :!: de a poolból még Mascerano iránt is érdeklődünk. De Abou Diabyt és Schweinsteigert is leigazolnánk.

Diaby nem lenne rossz :!: kiváló fizikai adottságai vannak
Tommy

Azért egy Cambiasso-Mascherano duó 4-2-3-1-ben nagyon brutál lenne. :)

De igazából nem látnám értelmét leigazolni, drága lenne és a Cambi-Motta duót sztem nem kell megbontani.. Gerrard meg világklasszis, de 30 éves, és világ életében angliába focizott nem tudom mennyire tudna alkalmazkodni olasz focihoz. És hol játszana? 4-2-3-1ben Sneijder helyén? Egyedül rombuszban lenne helye, de egyértelmű hogy 4-2-3-1-et kell továbbvinni ez az a taktika ami a blbe tökéletes, és bajnokságba is jó.. Egy Sneijder helyettes kell, középhátvéd, Muntari helyére valaki, és egy csatár ha valaki előlről távozik.

Kolarov nálam csak akkor érkezne ha Maicon menne, akkor Santon mehetne jobboldalra, Kolarov balra.
RenciDavid

Sneijder mögé jön Coutinho. Oda felesleges ember. Gerrard meg szerintem Cambiasso mellé jönne mélységi irányítónak. Egyértelműen látszik, h oda akarunk egy olyan embert aki jól is támad, Fabregas is ezért volt képben. Mascherano leigazolása számomra értelmetlen lenne, arra a posztra van 3-4 emberünk.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Nem olyan sok az a 4 ember, ha azt vesszük, hogy Cambiasso és Motta mögé van egy Marigánk és egy Muntarink. Adjuk el Sulleyt és elfér Mascherano, vagy ha ő nem, akkor Veloso.
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Mascerano leigazolása szerintem sem tartozna a jó ötletek közé. Ok, hogy a feladatát általában jól elvégzi, de nagyon ritkán nyújt szerintem az ő és az Inter mércéjéhez képest az átlagosnál jobb játékot, és még van valami, ami miatt én nem támogatnám: idegbeteg. Túl könnyen elveszíti a fejét, hajlamos az alattomosságra és nem tud veszíteni. Ez utóbbi még lehetne pozitívum is, de nála inkább a csapatot sújtó megmozdulásai jöhetnek, amiket az olasz bírók at Inter meccsein nem feltétlenül egy ejnye-bejnyével díjaznának csak. Erre elég Muntari is.
Koralovról valószínűleg lecsúszunk, ha Mourinho Madridban köt ki és már most arról van szó, hogy odavinné, hát, gyanúsan oda is megy.
Maicont sajnálnám, ha elmenne, de megérteném. Ugyanaz lehet az indoka, mint Josénak, néha kell az új kihívás. Ő Olaszországban már mindent elért, bár ez igaz a jelenlegi keret minden tagjára is. Milito dettó, bár érte is most lehetne sok pénzt kérni, ha üzleti alapokra helyezzük a dolgokat.
RQ-t adjuk el, még ha bukunk is az üzleten, lehet ő bármilyen szimpatikus ember, de nem Inter szintű focista. Ahogy Burdisso sem, ő tökéletesen beleillik a Roma csapatába. Tuskó, hálátlan. Ha jól emlékszem, ő volt az, aki kapott extra szabadságot Morattitól, amikor beteg volt a gyereke és kezelni kellett. Meghálálta... Azt sajnálom, hogy Mancininek nem jött össze a játék nálunk, örültem, amikor a Romából hozzánk került, mert ezzel gyengült a Totti-horda is, meg jó játékosnak is tartottam. De ez a gyümölcs nem érett be Milánó egyik felében sem.
Az edzőkérdés érdekes nagyon. Mou után nehéz lesz ilyen karizmatikus alakot találni, aki még eredményt is tud hozni. Mihajlovics fanatikus, biztosan tudja tüzelni a játékosait, de tapasztalatlan, még sokat kell tanulnia. Hiddink nekem személy szerint nem jön be, de az eredményei alapján a jó edzők közé tartozik. Hodgson kiváló eredményt ért el a Fulhammel az EL-ben az idén, de nekem túl csendes, nem vagyok biztos abban, hogy ennyi sztár között (fölött?) megállná a helyét. Capello temperamentuma, szakmai tudása és tekintélye megfelelő lenne, de vele kapcsolatban meg abban nem vagyok biztos, hogy elvállalná, főleg, ha a VB jól sikerülne az angoloknak. Bár akkor nála merülhetne fel az új kihívás iránti varázs. Aztán lehet, hogy olyan sötétben tapogatózok, mint Pákó fejében bárki, és Scolari fut be. Majd meglátjuk.
Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült, de még annyit hozzátennék, hogy gratulálok mindenkinek, aki végigszurkolta az idényt, gyűjtötte az ősz hajszálakat és gyűrte a kiürült sörösdobozokat! Jövőre is ilyen évünk legyen!
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Hát, szerintem szeretném:
Mourinho > Mihajlovic
Toldo > Castellazzi
Ha megy Maicon > Criscito
Córdoba > Ranocchia
Muntari > Veloso
Quaresma > Hazard
+ Coutinho és Bonucci, utóbbi el kölcsönbe év végéig, míg Marco szögre nem akasztja cipellőjét.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Atosz 2010.05.24. 23:52-kor.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Az lenne a legegyszerűbb, ha Mourinho vinné magával az egész Intert-t Madridba. Akkor borítékolhatná esetleg a BL-t és a bajnokságot. Összeszokina, taktikát gyakoroltatnia nem kellene. A játékosoknak új kihívás, hiszen új a közeg. Úgysincs sok olasz a keretbe, szóval nem lenne feltűnő a csere. :D
e.szabi

Ja Real Inter C.F :D vagy Inter Madrid :D
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

Ugye vicc akar lenni ami a főoldalon van? José+Kvar+Maicon= 35 m...
e.szabi

Hát remélem mert Maicon már magába ér 35 millát, ha nem 40-et + még Quar is vagy 10-et
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Nos,ha igaz a főoldalon lévő hír,miszerint Maicón+Quaresma+JM=35 millió euró..Hát nem tom,én naon kevésnek tartom.Tavaly nyáron volt úgy,h Maicón 40 alatt nem eladó,most még BL-t is nyert,nyilván felment az ára.JM-ért erediteld 16 milliót kéne fizetni,legalább is ezt olvastam vhol,jó mondjuk RQ-tól megszabadulnánk,de..Hát bármi lesz,van egy olyan rossz érzésem,hogy eléggé ki lesz cserélve a csapat..
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Elvileg Mourinho ingyen megy mert a záradékban lévő részt a bl trófeát teljesítette.De akkor is kevésnek találom az összeget.Maicon nem nagyon akarom elhinni hogy elmegy.Lehetett tőle hallani már párszor hogy csak az inter és itt marad.Most meg...
e.szabi

Mou-t Moratti ingyen elengedi, jó, szép gesztus, de azért Maicont ne adjuk már el ilyen olcsón. Meg azért Quart mennyiért is vettük? 18-ért? Gyakorlatilag a semmiért adtunk ki ennyit + fizetés, azért jó lenne legalább 10-et kapni érte. Akárhogy is nézem, ez így min. 45 millió.
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Amit Maicon a juve ellen lőt gólja után "művelt" szerintem eléggé egyértelmű h marad és valamelyik újságíró szépeket álmodott...Az ár meg nem kicsit venetséges... :D
R9.

Nem értem garry hogy miért írtad hogy "Ez mindenképpen kedvező ajánlat"

Ha megnézzük 16m Mourinho, 40 millio Maicon, az már közel 60 millio + Q

jól átvernének minket ezzel
Komax

Vagy 5X elolvastam én is a hírt, azt hittem hogy értelmezési gondjaim vannak.
Maicon+José+Q=35M :shock: - nevetséges, rajtunk röhögne a fél világ, pláne egy megnyert BL után.
Jófejségből lemondok 16M-ről, hol itt a válság??? :D
Vagy gépelési hiba, vagy kacsa!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

R9. írta:Nem értem garry hogy miért írtad hogy "Ez mindenképpen kedvező ajánlat"

Ha megnézzük 16m Mourinho, 40 millio Maicon, az már közel 60 millio + Q

jól átvernének minket ezzel

Én azt nem értem, hogy eddig úgy volt, hogy Mourinho ingyen mehet, mivel megnyerte a Bl-t. Most hogy lehet, hogy mégis fizetnie kell érte a Real-nak? Quaresmát kész csoda lenne, ha elvinné a Real, szerintem semmi szükségük rá, max. Moratti meggyőzte José-t hogy vigye magával, legalább a bérét nem kell fizetni. Tehát az a 35 millió az Maicon ára kb.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Szerintem Maicon + José + Q = 50 millió! Ennél többet nem hiszem, hogy fizetnének és ez még elég korrekt ár lenne.
60-at már biztos nem adnának. De pl Quaresma minek a Margitnak? Most veték meg Dí Maria-t, az hasonló poszt! Nem értem minek kellen nekik még Q is.... :shock:
Válasz küldése