A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Qadriano
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Hagyjuk már ezt a Pellegrini vonalat. Meg volt monden játékosa ahhoz h meccsben legyen a Barcával és nem sikerült neki. A Real ugyanis nem tudta felvenni a katalánokkal a kesztyűt, attól mert a rémgyenge kiscsapatokat (mind a 18- ra gondolok...) elpáholta. Roni és Higuain voltak a "siker" kovácsai. Amúgy meg jelen állapotban az Inter az egyetlen csapat amelyik képes a Barcát legyőzni, pedig a Realnak is hasonló kerete van mint nekünk, csak ott játszik 11 játékos nálunk meg egy csapat játszik...
- Cupi
Baggio85 írta:Ezt a 16 milliót Mourinhoért még mindig nem értem. Nem úgy volt, hogyha BL-t nyer akkor ingyen mehet??? Sőt, még olyanról is szó volt, hogy 6-8 millió euró közeli összegért kivásárolhatja magát, akkor is ha nem. Persze mondanak sok mindent, a szerződésekbe meg nem látunk bele, de fura.
Ha jól tudom ez a 16 úgy jött ki, hogy 8 millát kéne fizetnie ha kivásárolja magtát, de szezononként! Tehát még 2 évig van szerződése ezért lenne 16 millió. De annyi a találgatás a sajtó részéről is, pontosan senki nem tudja mi is van a szerződésében
- INMATE
Nagyon úgy tűnik, hogy a Real és Mourinho sincs teljesen tisztában vele, ha még megy a huzavona. A végén még a nyakunkon marad
Azért tényleg meredek lenne az a 16 millió. Ha arra gondolunk, hogy 16 millió plusz Mourinho fizetése, a szerződésbontások az edzői stáb néhány tagjával akire nem tart rá igényt, és Mourinho néhány embert is szerződtetni. Kemény összegbe fog ez kerülni, és ugyebár a Real raktára se pénzel van kitömve, kíváncsi vagyok, hogy Pereznek meddig éri meg a dolog. Azért így cak un pak kipengetni 20-23 millió mert edző váltás van, azért az elég költséges. De hát ha a legjobbat akarja annak ára van. Én megértem Morattit ha jogos a követelése, ha már elengedjük, legalább ne olcsón.
- Nia
Állítólag 18:30-kor tart sajtókonferenciát az az idióta Perez.Ahol bejelenti Pellegrininek pápá és üdvözlet Mourinho.Azért tényleg kíváncsi leszek Valdano,hogy állja meg a belekotnyeleskedést.
Nem vagyok benne biztos,hogy a a "teljhatalom" tényleg az is lesz.Főleg ott nem.
- INMATE
Mourinho azt az elképzelését rég benézte, hogy ő majd úgy tesz vesz ahogy neki jól esik és senki nem szól bele a dolgába 
- zsizsi14
http://www.youtube.com/watch?v=46wgc9MJ5o0
Josénak ezt kell megtanítani a realnál. Nálunk sikerült:)
- Baggio85
zsizsi14 írta:http://www.youtube.com/watch?v=46wgc9MJ5o0
Leginkább azt, amit 3:10-től mond...
- DSanton39
INMATE írta:Mourinho azt az elképzelését rég benézte, hogy ő majd úgy tesz vesz ahogy neki jól esik és senki nem szól bele a dolgába
nem is azért megy, hogy jól érezze magát, hanem hogy spanyolban is bajnok legyen, és nyeressen velük BL-t, ha ez megvan onnan is lép, és megy vissza kedvenc közegébe, Angliába.
- Nia
Mourinhot nagyon bírom régóta de ezt már sokszor hangsúlyoztam.És sejtettem hogy lépni fog.Egyetlen egy pici dologért haragszom rá...várhatott volna egy kicsit ezzel az egésszel,még a fiúk és a szurkolók kiünneplik magukat 1 hetet.Lehet én érzem csak így(sőt),de így vele van foglalkozva és a győzelem kicsit eltörpül emellett.Nem az én szememben,csak úgy a "világban".(persze lehetett sejteni és írtak volna lehet úgy is róla,de lehet nem ennyit))
De mondom azért nagyon bírom,és sok sikert neki.De nem ellenünk és csak utánunk legyenek mindig
De mondom azért nagyon bírom,és sok sikert neki.De nem ellenünk és csak utánunk legyenek mindig
-
R9.
Remélem mi ejtjük ki majd a realt a következő bl-be 
- Komax
Épp ezt akartam mondani, kb. 2év alatt (ha addig nem rúgják kiDSanton39 írta:INMATE írta:Mourinho azt az elképzelését rég benézte, hogy ő majd úgy tesz vesz ahogy neki jól esik és senki nem szól bele a dolgába
nem is azért megy, hogy jól érezze magát, hanem hogy spanyolban is bajnok legyen, és nyeressen velük BL-t, ha ez megvan onnan is lép, és megy vissza kedvenc közegébe, Angliába.
- e.szabi
Nekem meg az a véleményem, hogy BL-t nem fog nyerni a Real-al. Bajnokságot fog, meg lehet kupát is, és majd 2-3 év múlva úgy fog távozni mint anno a Chelsea-tól, aztán majd szépen visszamegy angliába és ott összejön neki a 3. BL-je is.
- Süti
DSanton39 írta:nem is azért megy, hogy jól érezze magát, hanem hogy spanyolban is bajnok legyen, és nyeressen velük BL-t, ha ez megvan onnan is lép, és megy vissza kedvenc közegébe, Angliába.
Szerintem meg portugál szöv. kapitány lez majd a 3. BL címe után...
- Riky11
- 20recoba
Egyébként én is egyre jobban hajlok Capello felé...
- mike
20recoba írta:Egyébként én is egyre jobban hajlok Capello felé...
Én is
Eleinte nem tetszett az ötlet, de a jelölteket figyelembe véve asszem jelenleg nincs jobb megoldás nála.
- e.szabi
Nagyon fájón olvastam
Kód: Egész kijelölése
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/hivatalosan-bejelentettek-mourinho-erkezeset-2030259/-
R9.
Capello az egyedüli aki azon a szinten van mint José
-
RenciDavid
Azt olvasom, hogy Capello a legesélyesebb a posztra de van két akadálya.
Az egyik, hogy csak július közepén tudná átvenni a csapatot ami már kicsit késő lenne és okozhat problémákat a felkészülésben, ám ez még kiküszöbölhető.
A másik, hogy Capello mindenhová viszi magával Franco Baldinit és ha hozzánk is hozná az azt jelentené, hogy Brancat ki kell rúgni. Morattinak tehát két választása van, vagy távozik Branca vagy megpróbálja rávenni Capellot, hogy Baldini nélkül dolgozzon.
Az egyik, hogy csak július közepén tudná átvenni a csapatot ami már kicsit késő lenne és okozhat problémákat a felkészülésben, ám ez még kiküszöbölhető.
A másik, hogy Capello mindenhová viszi magával Franco Baldinit és ha hozzánk is hozná az azt jelentené, hogy Brancat ki kell rúgni. Morattinak tehát két választása van, vagy távozik Branca vagy megpróbálja rávenni Capellot, hogy Baldini nélkül dolgozzon.
- Tommy
Jaja, egyre valószínűbb hogy ő jön.
A vb előtt bemutatják ha ő lesz az edzőnk.
A vb előtt bemutatják ha ő lesz az edzőnk.
- Atosz
Én személy szerint Hiddinket jobban preferálnám, de kevesebb rá az esély sokkal, illetve nem fogok bánkódni Capello miatt sem, még mindig ő az egyik legjobb megoldás.
- Crespo
A felkészülés nem probléma, az Atleti ellen legyen meg a csapat és kész. Brancáért nem kár, szerintem sosem végzett annyira jó munkát. Capello kell, csak ő és Hiddink vannak közel Mourinho szintjéhez. Ha róla lemaradnánk, nagy bajok lennének, valószínűleg Hiddink sem jönne, maradna Benítez, akiről mindig ez a cikk jut eszembe:
http://nst.blog.hu/2010/04/30/szeretnenk_megkoszonni_ii
http://nst.blog.hu/2010/04/30/szeretnenk_megkoszonni_ii
- tomika431
én ezekből választanám ki az új edzőt:
-M.Van Basten
-F.Riijkard
-L.Spalletti
-Zico
-G.Zola
-M.Van Basten
-F.Riijkard
-L.Spalletti
-Zico
-G.Zola
-
R9.
ezt komolyan mondod?
- tomika431
csak mint lehetőségek ugy gondolom..én L.Blanc-nak örültem volna a legjobban,de ő már francia szövi lesz..vagy Prandellinek:)..de a legjobb az lett volna ha Jose marad..szerintem lehet Capello lesz,de ő most az angolokkal van elfoglalva,,ha már olasz edző körül kering Moratti akkor esetleg még Spaletti...
- Tommy
Van Basten, Rijkaard? 
- kiscivis
"Annak idején meg akartam venni Carvalhót, de Branca azt mondta nekem, hogy Lúcio jobb. Megfogadtam a tanácsát."
Mourinho szavai. Ezt azért köszi Branca.
- INMATE
Ha olasz akkor vagy Capello vagy Spalleti. Szerintem ők elég esélyesek. Capello alapból benne van a levegőbe. Spalleti pedig szerintem kapva kapna a lehetőségen, hogy a Roma után igazi nagy olasz csapatott irányítson (lehet félre érthető de a Roma nem igazi nagy olasz csapat
). De szerintem nem lesz gondunk edzővel ha van jelölt. Egy triplázó BL győztes csapathoz akárki szívesen igazolna. Csak kérdés, hogy nekünk kire van szükségünk, és hogy a helyzete adva van e hozzá, hogy váltson.
- kiscivis
Csak Herczeg Bandi kell ide. Ki más triplázott Mourinhon kívül? 
- Marco
kiscivis írta:Csak Herczeg Bandi kell ide. Ki más triplázott Mourinhon kívül?
Sőt nem is tripla az mert ott van még egy szuperkupa győzelem is év elejéről.
- mike
kiscivis írta:"Annak idején meg akartam venni Carvalhót, de Branca azt mondta nekem, hogy Lúcio jobb. Megfogadtam a tanácsát."
Meg ezek is az ő szavai :
– Milito középcsatárként mindent tud a játékról. Fantasztikus támadó. De ő bekerült az Inter történelemkönyvébe, így a klub nem engedheti el. Milito az Interé. Természetesen nagyon szívesen magammal hoznám, de nem lehet, neki maradnia kell, hosszabbítani, és sok pénzt keresni
Remélem ehhez tartja magát
- csakaMILAN
Kíváncsi leszek, mire lesztek képesek a jó öreg José nélkül 
- Lombardini
csakaMILAN írta:Kíváncsi leszek, mire lesztek képesek a jó öreg José nélkül
Ez az első hozzászólásod?
- Komax
Én meg arra leszek kíváncsi ki az aki az oldboys kiégett Milanhoz leül egyáltalán?csakaMILAN írta:Kíváncsi leszek, mire lesztek képesek a jó öreg José nélkül
- bazsi
ugyanígy triplázni fogunk.
- Cupi
Ha Capello jön akkor olyan nagy visszzaeséstől nem kell tartani
- INMATE
Hát Capelloval nagy visszaeséstől én se tartanék. A triplázás azért kemény dió lenne 
- PellerG
Én nem áldoznám be Brancát!
Ez a kis csapat a vezetőségben(Moratti, Branca, Oriali) nagyon jól végzik a dolgukat!
Sneijderen(ő Mou miatt jött) kívül mindenki az ő munkájuknak köszönhető h immár Interes!
Kijárnak az edzésre, tartják a kapcsolatot a játékosokkal, érdeklődnek a csapat iránt!! Ez nagy dolog! És fontos a játékosoknak és az edzőnek is! Lásd ugye Pellegrini mai nyilatkozatát, hogy Perezt utoljára tavaly augusztusban látta személyesen....Azért ez nagyon legalja....
Capello csak ezzel a Baldninivel tud együtt dolgozni. És ha modnjuk 2 hónap után megválnánk Fabiótól? Akkor a kitúrt Brancát visszakuncsorognánk! Ő echte Interes! Sztem jól csinálja amit csinál, ezta 3ast nem szedném szét!
Ez a kis csapat a vezetőségben(Moratti, Branca, Oriali) nagyon jól végzik a dolgukat!
Sneijderen(ő Mou miatt jött) kívül mindenki az ő munkájuknak köszönhető h immár Interes!
Kijárnak az edzésre, tartják a kapcsolatot a játékosokkal, érdeklődnek a csapat iránt!! Ez nagy dolog! És fontos a játékosoknak és az edzőnek is! Lásd ugye Pellegrini mai nyilatkozatát, hogy Perezt utoljára tavaly augusztusban látta személyesen....Azért ez nagyon legalja....
Capello csak ezzel a Baldninivel tud együtt dolgozni. És ha modnjuk 2 hónap után megválnánk Fabiótól? Akkor a kitúrt Brancát visszakuncsorognánk! Ő echte Interes! Sztem jól csinálja amit csinál, ezta 3ast nem szedném szét!
- sorger=giallo
Megoldjuk. Azt hiszem nyertünk ezt-azt JM nélkül is. Bár az tény, hogy Pippot nehéz lesz követni a pályán, amilyen fürge...csakaMILAN írta:Kíváncsi leszek, mire lesztek képesek a jó öreg José nélkül
FORZA INTER!!!
- interista23
Cupi írta:csakaMILAN írta:Kíváncsi leszek, mire lesztek képesek a jó öreg José nélkül
Hát a milannál sincs edző ahogy tudom.Mi is kíváncsiak vagyunk veletek mi lesz
- Nia
Én meg arra,hogy az átlagéletkor a Milánban mikor lesz kevesebb,mint az edzőé
Nyertünk mi mostanában elég kupát a mester nélkül is.Nézd meg Zanetti,hogy megizmosodott
A jövő titka,mindegyőnk szempontjából
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.05.28. 09:14-kor.
- INMATE
Na hogy a torkának estek itt egyesek a Milan drukkernek
Valaki írta (elnézést kérek hogy nem tudom), hogy Mourinho nélkül is nyertünk elég sok trófeát. A reakciójára a Milanos illetőnek pontosan ez, José Mourinho nélkül is jól ment, az más kérdés, hogy vele még jobban. De nem az egyetlen csúcs edző a világon szóval tragédia nem történt, hogy elment. Csapat még jövőre is lesz sőt azután is, és más csapatok drukkerei akárhogy szeretnék még azután is lesz
De vissza az eredeti témára. Senki nem tud semmi tuti információt, hogy ki lesz az edző, nem pletykát vagy találgatást, valami konkrétat. Pl. ez tárgyal azzal, sejtelmes interjúkat ad, mit tudom én. Capello kiváltotta a Milánói tesco kedvezmény kártyáját vagy valami 
- Crespo
Valami blogon olvastam, hogy Capello azt mondta, nem érdekli őt az Inter, csak az angol válogatott. Nem tudom, hogy mennyire hiteles forrás ez.
- INMATE
Ha hiteles ha nem, Capello szavait nem szabad készpénznek venni. Nyilván semmit nem mond addig, amíg az angol válogatottal nem zavarta le a világbajnokságot. Nincs olyan profi edző aki egy torna előtt azt mondaná, igen távozom. Mourinho is várt a döntő utánig, pedig jól tudta mit fog tenni. Arról nem is beszélve ha lebőgne az angol válogatott könnyen lehet, hogy Capellot azonnal kirúgnák, és lehet máris vonzó lenne számára az Inter
Infot nem tud senki arról, hogy kivel tárgyalunk egyáltalán. Szóval kit kerestünk meg eddig hivatalosan, vagy legalábbis kivel beszélt a vezetőség.
-
R9.
Perez ma jön Milánóba h tárgyaljon Morattival
az öreg nem engedi josét amíg nincs pénz
- Nia
A pénz mindenek felett...
Jól van fiúk nyugi a VB végéig legkésőbb úgyis eldől.
Ha nem marad más majd választhattok(unk) a A.Grant,Csank Jani,Koeman(valamelyik) hármasból valakit
Jól van fiúk nyugi a VB végéig legkésőbb úgyis eldől.
Ha nem marad más majd választhattok(unk) a A.Grant,Csank Jani,Koeman(valamelyik) hármasból valakit
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.05.28. 10:00-kor.
- INMATE
Ha már Mourinho megy a minimum, hogy tejeljenek rendesen.
- e.szabi
Capello am örömmel vette, hogy olasz mind 3 topklubja érdeklődik iránta (ugye Juve kilőve, Milan is sztem) Meg Real-al is szóba hozták, ugye az is kilőve. Meg jó 1,5 hónapja, olyat nyilatkozott, hogy nem zárkózik el attól, hogy a válogatott után újra klubcsapatot irányítson.
De nyilván Vb végéig nem fogja elbizonytalanítani a játékosait. Sneijder tegnap azt nyilatkozta, hogy szerinte Hiddink lenne a legjobb megoldás, szerinte ő tudná legjobban továbbvinni ezt amit Mou elkezdett, sokban hasonlít rá. Csak itt meg már a törökökkel nemrég írt alá, de valaki írta is itt, hogy akkor még nem igen tudhatta, hogy mostanra európa legjobb csapata érdeklődik majd iránta. Majd meglátjuk mi lesz.
De nyilván Vb végéig nem fogja elbizonytalanítani a játékosait. Sneijder tegnap azt nyilatkozta, hogy szerinte Hiddink lenne a legjobb megoldás, szerinte ő tudná legjobban továbbvinni ezt amit Mou elkezdett, sokban hasonlít rá. Csak itt meg már a törökökkel nemrég írt alá, de valaki írta is itt, hogy akkor még nem igen tudhatta, hogy mostanra európa legjobb csapata érdeklődik majd iránta. Majd meglátjuk mi lesz.
-
R9.
calciomercato-n dungát is írják 
- Baggio85
Kezd kicsit elfajulni a dolog, remélem azért megegyeznek majd valahogy. Nem lenne jó ha bármi miatt is rossz szájízzel búcsúzna José. De teljesen megértem Morattit, hogy nem akar lemondani a pénzről, ugyanis egy új edzőt, edzői stábot kell keresnie, akiket aztán fizetni is kell. Tényleg vicces kicsit, hogy mindenkiért szórja a pénzt 2 kézzel a Real, de most 16 millió az sok nekik. Mert az, hogy nekem sok lenne az ok!
Azért jó lenne, ha nem fordulna Mourinho a sportbírósághoz, ahogy azt írják, mert meg biztos nem nyerné az ügyet, viszont kicsit megharagítana néhány Inter szurkolót. Úgyhogy még egyszer mondom, remélem békésen meg tudják oldani a dolgot.
Az új edzővel kapcsolatban meg az a véleményem, hogy az első lépést a játékosoknak kell megtenniük, nekik kell megtalálniuk újra a motivációt. Egyébként jöhet ide bárki edzőnek. Ezért is kell 1-2 új játékos, hogy kicsit ezen a téren is frissüljön a keret.
Ezt tudta nagyon Mourinho, hogy még a legjelentéktelenebbnek tűnő meccsre is fel tudta tüzelni a játékosokat. Erre jövőre duplán szükségünk lesz.
Az új edzővel kapcsolatban meg az a véleményem, hogy az első lépést a játékosoknak kell megtenniük, nekik kell megtalálniuk újra a motivációt. Egyébként jöhet ide bárki edzőnek. Ezért is kell 1-2 új játékos, hogy kicsit ezen a téren is frissüljön a keret.
Ezt tudta nagyon Mourinho, hogy még a legjelentéktelenebbnek tűnő meccsre is fel tudta tüzelni a játékosokat. Erre jövőre duplán szükségünk lesz.