A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Francesco

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Lehet, hogy nálunk azért nem tudnak teljesíteni a Mou után érkező trénerek, mert nem tudnak angolul? Mourinho ugye perfekt volt. El tudom képzelni, hogy Moratti is megszerette ezt a nyelvet, bár vele biztos olaszul értekezett José. Viszont angolul jobban hangzik, hogy "Triplázz" mint olaszul, ezért lehet, hogy minden új edző elé odaáll és csak annyit mond nekik, hogy Do the treble! Ellenben ki tudja milyen az akcentusa, mert simán el tudom képzelni, hogy Rafa és a többiek mind azt értik, hogy Do the Trouble, ami pedig azt jelenti, hogy okozz bajt... Ez lehet a megoldás. :)
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Francesco írta:Lehet, hogy nálunk azért nem tudnak teljesíteni a Mou után érkező trénerek, mert nem tudnak angolul? Mourinho ugye perfekt volt. El tudom képzelni, hogy Moratti is megszerette ezt a nyelvet, bár vele biztos olaszul értekezett José. Viszont angolul jobban hangzik, hogy "Triplázz" mint olaszul, ezért lehet, hogy minden új edző elé odaáll és csak annyit mond nekik, hogy Do the treble! Ellenben ki tudja milyen az akcentusa, mert simán el tudom képzelni, hogy Rafa és a többiek mind azt értik, hogy Do the Trouble, ami pedig azt jelenti, hogy okozz bajt... Ez lehet a megoldás. :)

Szerintem az is jól hangzana hogy "Do the harlem shake!", hátha meccsen bekiabálva az ellenfél elkezd rángatózni, és akkor gólt szerzünk. :)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Mou mai nyilatkozata:

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=110926

Vagyis, a következő szezonban biztos, hogy nem tér vissza, de egyszer majd talán....
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

eteti a népet
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Szerintem már rég megvan az új csapata, csak persze nem árulhatja el, legyen az a Chelsea, a PSG, a City vagy mi.
R9.

RenciDavid írta:Szerintem már rég megvan az új csapata, csak persze nem árulhatja el, legyen az a Chelsea, a PSG, a City vagy mi.

sztem is
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Chelsea, City, PSG. Kb. ez lehet a sorrend is. Hozzánk nem jön megbukni. Szar a keret, BL nélkül még pénzünk sem lesz.
RenciDavid

Attól függ mit értünk megbukni alatt. Ezt a Juvét még 2-3 nagyobb igazolással simán le lehet előzni. Európai szinten jól meglátszott a Bayern ellen, hogy az olasz bajnok messze nem európai szintű topcsapat manapság.

Ha jönne Mourinho és jönne még egy Sanchez és egy viszonylag jó jobbhátvéd akkor szerintem reális esély lenne a bajnoki címre.
e.szabi

RenciDavid írta:Attól függ mit értünk megbukni alatt. Ezt a Juvét még 2-3 nagyobb igazolással simán le lehet előzni. Európai szinten jól meglátszott a Bayern ellen, hogy az olasz bajnok messze nem európai szintű topcsapat manapság.

Ha jönne Mourinho és jönne még egy Sanchez és egy viszonylag jó jobbhátvéd akkor szerintem reális esély lenne a bajnoki címre.

Legyen igazad, de Moratti is megmondta, hogy BL nélkül nem lesz top igazolás.
R9.

RenciDavid írta:Attól függ mit értünk megbukni alatt. Ezt a Juvét még 2-3 nagyobb igazolással simán le lehet előzni. Európai szinten jól meglátszott a Bayern ellen, hogy az olasz bajnok messze nem európai szintű topcsapat manapság.

Azert tegyuk hozza h a bayern a vilag legjobb csapata kb :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Na,de miért pont jobbhátvéd? Maicon nem lesz mindenkiből.
Szerintem egy klasszis befejező csatár kellene aki eldönti a meccseket.
Mondjuk a tegnapi meccs után kérdéses,hogy Icardi már ez a kategória.
Egyébként inkább egy balhátvéd kéne és akkor Nagatomo mehetne a Mu-ba,Perirea meg lehetne csere.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

- Stefano Capozucca a korábbi Genoa sportigazgató elmondta, hogy Branca minden dicséretet megérdemel. Tavaly neki volt a legfontosabb szerepe Palacio Interbe igazolásában.
Valamint az is hozzátette, hogy a korábbi Motta-Milito üzletbe is fontos szerepelő volt.
- Erre 1 napra meg is jelentek olyan hírek, miszerint Capozucca érkezhet, mint új sportigazgató, Ausilio helyére.
- Branca jövője is nagy kérdés, talán valószínűbb a maradása mint Ausilionak.
- Combi doktor lehet az első nyári áldozat.
- Strama jövője is homályos. Szezonvégén dönt Moratti.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:Strama jövője is homályos. Szezonvégén dönt Moratti.

Ha valamikor könnyen lehetne dönteni, az most van, hiszen nincs rajtunk nyomás.

Az igazán előre látó klubbok évekkel előre terveznek. Lásd: Bayern München.

Nekünk is kellene egy ilyen döntés, hogy most vagy marad, vagy már most szerződtessünk valakit a helyére, mert ha megint nyár közepén esik be valaki edző posztra, akkor az az igazolásokon is meglátszik majd. Megint káosz lesz.
interfan

- Többször megkaptuk már azt a hírt, miszerint Moratti nagyon dühös.
Most ezt újra megkaptuk.
A hírek szerint, a komplett stábot hibáztatja, a kialakult helyzet miatt.
Így Moratti szerint a felelősség megoszlik.
Strama, Branca-Ausilio, Fassone, Combi között.
Így mindegyikük helyzetét mérlegeli.
- Valamint újra írják azt, hogy nyáron esetleges Arab befektetők érkeznek.
Moratti a háttérben ezért tárgyalhat.

Szerintem ez a járható út, egy teljes forradalom.
Új technikai, új sportigazgató, új edző, új doktor.
Mert ha ezek itt maradnak mosolyogni, akkor nem sok jót kapunk majd.

Olasz lapok szerint, azért kellene az Arab befektető, hogy tudjunk igazolni, valamint a gazdasági helyzet stabilizálása.
A nagyobb nevek akiket írnak:
- Fernando 10m körül mozdítható, ha nem hosszabbít.
- Sanchez kb 20m.
- Martinez 25m. Ügynöke a napokba nyilatkozott. Elmondta hogy valószínű hosszabbít Jackson. És aki elakarja vinni, annak 25m-t kell érte fizetni.
Hozzátette kevésbé valószínű Olaszország, mivel nem biztos hogy tudnak érte ennyit fizetni.
Ez a 3 játékos lenne kb 55m euró.
A selejt eladása + a fizetések és a régi öregek távozása, már lenne is pénzünk.
Hozzunk egy olyan edzőt aki épít a fiatalokra, és nem egy báb, akit Morattiék használnak. Egy olyat, aki szembe mer menni a vezetőkkel.
Így jöhetne is vissza Donati, Caldirola, Biraghi, Duncan, Livaja.
Adjuk meg a bizalmat és a lehetőséget Benassi, Obinak is.
És már ugye van az 5 biztos érkező: Andreolli, Campagnaro, Botta, Laxalt, Icardi.
Pár jó korban lévő klasszis + a fiatalokkal lehetne egy igazán ütőképes csapatunk.
Ilyen Jonathan, Silvestre, Chivu, Nagatomo, Kuzma, Gargano, Alvarez, Rocchi szintű selejtekre nincs szükség.
Castelazzi, Samuel, Stankovic, Milito ideje pedig már lejárt. Még mindig a Fal a legmegbízhatóbb pont közülük. Csak neki is sajnos a sérülések.
Talán ha bírná, még egy évet maradhatna Walter.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

off:
Tehát Strama egy báb. Olyan edző kell aki szembe megy a vezetőséggel és forradalmat csinál.

A vezetőség sosem szólt bele ki mikor játszhat. (Igen, Chivu-t és az öregeket 4 edző hamarabb kezdette,mint a tehetséges fiatalokat. Mindegyik félt,hogy Wenger-hez fogják hasonlítani.)

Moratti-ék kellékként,bábként használják Strama-t, de addig már nem ér el a hangjuk,hogy Livaja-ék kezdjenek,nem pedig Jonathan-ék. Sajnos 4 edző alkalmazása alatt is ez volt a tendencia.

Én is meg vagyok győződve róla,hogy Stramá-ban ennyi van,és szíve szerint mindig is Rocchi-t használná,nem pedig a fiatalokat akikkel elért valamit. Összes edző egy mocsok,kit érdekelne a vezetőségben a román kapcsolat például? Senkit, már rég elakarták zavarni Chivu-t is !!!

Hazudok. Itt lehet én vagyok egyedül Strama párti,de a sok hiba ellenére is, nem tartom rossz eredménynek ezzel a kerettel a helyezésünket. Na,de majd Mazzari jobban megbirkózik a dilettáns idióták parancsaival és Jonathan-ékat megtanítja focizni. Megtévesztésben,manipulálásban csillagos ötös a jó öreg vezetőség ;)

Forza Inter !
interfan

Két legfőbb dolog lenne itt nyáron.
- Egyik egy megfelelő befektető. Jöjjenek az Arabok, legyen pénz végre.
Mert ilyen low-cost szarokkal nem vagyunk kisegítve.
- Másik pedig normális emberek vezessék a klubot. Branca-Ausilio alig-alig csinált normális dolgot. 60-70m-t költöttek el, nulla játékosokra.
Szóval kéne egy új technikai és egy új sportigazgató.

Edzőkérdés pedig egy jó kérdés. Lehet védeni is Stramat, mert vannak dolgok amikről nem ő tehet. De neki is megvannak a hibái bőven.
Mazzarrit nem szabad hozni, már sokszor leírtam.
Nem nagyon van értelmes edző, aki elérhető számunkra.
Én a vezetősség helyében, mindent megtennék Pellegrini ide csábításáért.
Simeone után, Pellegrini a reményem. De mivel esély sincs rá, ezért érdekes lesz ez a kérdés.
Nem akarom itt látni Mazzarrit a 3 védőjével.
Süti

hvmetal írta:A vezetőség sosem szólt bele ki mikor játszhat.

nem tartom rossz eredménynek ezzel a kerettel a helyezésünket.

Na,de majd Mazzari

1.: Honnan tudod? És ha nem is szól bele közvetlenül, egy vezetőedzőnek muszáj érvényesítenie az akaratát, hogy mondjuk a fiatalokra akar építeni. (Strama BL-t nyert velük, ha ez nem jó ajánlólevél az utánpótlásról, akkor semmi sem az. Volt is egy érdekes írás a nerazzurri blogon, a BL győzelem után melyik ifistánkkal mi lett.)

2.: Én sem tartom rossznak, de az ide nem elég. A legnagyobb gond, hogy amint összeomlott a keret, Strama nem tudta újraformálni a csapatot, ami engem nagyon meglepett, mert egy tanult intelligens úriember, aki eggyel lejjebb már tudott érvényesülni.

És ahelyett, hogy a fiataljaival megküzdene a helyzete-helyzetük stabilitásáért, megint minden szép lassan szétcsúszik, és nem marad más, mint a José Interéhez való visszanyúlkálás.

Nekem ez összességében csalódást jelent, és nem látom, hogy Strama képes lenne felnőtt szinten is csapatot építeni.

Mazzari. Ő épített egy csapatot.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Írtam,hogy hazudok.

Szerintem nagyon is beleszólnak. Ez a fiatalítási projekt kedély javítás volt csak. BL kellett egész évben,csak míg ment a szekér nem kellett bevallani,és tovább rontani a megítélésünket. Novemberig míg jöttek az eredmények senki nem foglalkozott,hogy mennyi fiatal játszik. 1-2 beállt mutatványnak pár percre.

Vagy pedig totálisan túlértékeltek az ifisták és ezért nem emlékszem az elmúlt 10 évből olyan edzőre akinél beérett volna valaki is. ( Balotelli,Santon, ez azért nem sok)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Stramával szerintem nem az a baj hogy báb. Ha az embert utasítja valamire a főnöke akkor megteszi..gondolok itt most az igazolásokra. Neki abból kell főzni amit kapott.
Én az ő hibáit a taktikában látom mert lehet valaki fiatal és tapasztalatlan de miért tudott felkészülni a Juvéból és miért nem tudott egy Sienából?
Miért nem lehet 2 egymást követő meccsen ugyanazzal a felállással pályára küldeni a fiúkat, főleg ha az a felállás sikeres volt előzőleg és miért erőltet valamit amihez nincsenek embereink?
Az hogy nem nyúlt a fiatalokhoz érthető lett volna egészen addig amíg az első helyért harcoltunk utána már csak azért is betettem volna őket hogy adjanak egy kis lendületet vagy egy kis versenyhelyzetet teremtsek, de az hogy Duncan helyett Kuzmával töltöttük fel a keretet vagy hogy Jonathan játszik Mbaye helyett elég elkeserítő mind a szurkolóknak mind a fiataloknak.
Nem véletlen hogy Longo sem akar visszatérni.
interfan

- Újra az edzőkérdéssel foglalkoznak az olaszok. Állítólag volt egy telefonbeszélgetés, Moratti és Strama közt.
Moratti biztosította a bizalomról nyárig.
De a háttérben már Moratti keresi az új edzőt.
Mazzarri mostani hírek szerint hosszabbít, így ő kilőve. Seria A legjobban fizetett edzője lehet, évi 3,5m-s szerződéssel.
Blanc és Mihajlovic még két komoly név.
Valamint továbbra is emlegetik Bielsa nevét.
Új név Donandoni. Aki elmondta, ha Moratti hívná, nem mondana nemet.
Di Matteo nevét is lehet olvasni 1-2 helyen.
- Másik nagy hír Oriali. Aki elmondta, hogy az Inter az ő otthona és visszaszeretne térni.
Pár hete azt mondta, amíg Branca itt van, addig ő nem jön.
Most pedig elmondta lehetőség van a visszatérésére.
Ő is sportigazgatónak jönne, visszavenné a helyét Ausiliotól.
- Folyamatosan hallani arról, hogy Moratti, Arab befektetőt keres.
Állítólag már kezdeti tárgyalások is voltak, de Moratti semmit nem akar mondani.
Ahogy több olasz lap is írja, ez a 1-2 hónap döntheti el az Inter következő éveit.
Mivel ha érkezne az Arab befektető, akkor teljes változás lenne.
Igazgatók, sőt akár Moratti is távozhatna. Valamint pénz lenne az igazolásokra.
Viszont ha nem jön az Arab, akkor a BL hiány miatt, maradnak a low-cost megoldások.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Remélem ha jönnek az arabok nem egy PSG szintű kirakatcsapatot akarnak csinálni. Őszintén szólva nem örülök neki. Ami fölösleges, eszetlen költekezés van a fociban az elképesztő, véget kellene vetni. Oroszok meg arabok játékszere... gyönyörű.
UEFA-nak lépnie kellene valamit, fizetési sapkát bevezetni, meghatározni, hogy minden csapatban legyen valamennyi az adott országban született és a klub által nevelt játékos. (az oroszoknál ha jól tudom van valami ilyesmi).
Mert ennek a modellnek ketyeg az óra. A klubbok sorra el vannak adósodva, mínuszba termelnek. Ennek nincs értelme.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

alwin91 írta:Remélem ha jönnek az arabok nem egy PSG szintű kirakatcsapatot akarnak csinálni. Őszintén szólva nem örülök neki. Ami fölösleges, eszetlen költekezés van a fociban az elképesztő, véget kellene vetni. Oroszok meg arabok játékszere... gyönyörű.

nem kis lovetta jut a vezetők zsebébe tőlük, nem véletlenül osztották már le a következő két VB helyszínt is az oroszoknak és az araboknak (2010 ben eldöntve, hogy 12 évvel később hol legyen sportesemény, szerintem ez világrekord)

alwin91 írta:UEFA-nak lépnie kellene valamit, fizetési sapkát bevezetni, meghatározni, hogy minden csapatban legyen valamennyi az adott országban született és a klub által nevelt játékos. (az oroszoknál ha jól tudom van valami ilyesmi).
Mert ennek a modellnek ketyeg az óra. A klubbok sorra el vannak adósodva, mínuszba termelnek. Ennek nincs értelme.

Az EUban nem tudod megcsinálni, a ruszkik függetlenek. EU meg EU. Mintha az amcsi ligában lenne szabályozva, hogy egy californiai csapatban x játékosnak californiainak kéne lennie... :)
Addig amíg vannak fizetésbeli/színvonalbeli külöbségek az EU-ban a játékosok (=munkaerő) megy is annak megfelelően.
A BL/EL pedig előírja hogy 4-4 klubnál, országban nevelkedett játékost nevezni kell.
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

versenyszellem írta:
alwin91 írta:Remélem ha jönnek az arabok nem egy PSG szintű kirakatcsapatot akarnak csinálni. Őszintén szólva nem örülök neki. Ami fölösleges, eszetlen költekezés van a fociban az elképesztő, véget kellene vetni. Oroszok meg arabok játékszere... gyönyörű.

nem kis lovetta jut a vezetők zsebébe tőlük, nem véletlenül osztották már le a következő két VB helyszínt is az oroszoknak és az araboknak (2010 ben eldöntve, hogy 12 évvel később hol legyen sportesemény, szerintem ez világrekord)

alwin91 írta:UEFA-nak lépnie kellene valamit, fizetési sapkát bevezetni, meghatározni, hogy minden csapatban legyen valamennyi az adott országban született és a klub által nevelt játékos. (az oroszoknál ha jól tudom van valami ilyesmi).

Az EUban nem tudod megcsinálni, a ruszkik függetlenek. EU meg EU. Mintha az amcsi ligában lenne szabályozva, hogy egy californiai csapatban x játékosnak californiainak kéne lennie... :)
Addig amíg vannak fizetésbeli/színvonalbeli külöbségek az EU-ban a játékosok (=munkaerő) megy is annak megfelelően.
A BL/EL pedig előírja hogy 4-4 klubnál, országban nevelkedett játékost nevezni kell.

Hogyne lehetne megcsinálni? Nem azt kell előírni, hogy nem igazolhat külföldi játékost bármely EU-n belüli csapat (ez már csak a 4 szabadság elve miatt sem működik!), hanem azt, hogy egyszerre a pályán kell lennie legalább x olyan játékosnak, aki a pályára léphet az adott ország felnőtt válogatottjában is.
Egy párhuzamot hozva: a nagy kereskedelmi láncoknál sem azt írják elő, hogy ne tartsanak importárut, hanem azt, hogy minimum milyen arányban kell hazai árut tartani.
A kaliforniai példa nekem kicsit sántít, mivel az nem külön ország, míg az EU-n belül pl. Belgium igen

Bocs az offért
e.szabi

El kell hozni nyáron Di Caniot. :D
interfan

Megkaptuk amit vártunk, kérdés ezt vártuk e.
Az Orosz Rosneft nevű olajcég szerződést írt alá az Interel.
Melynek értelmében 13,70 %-os megvettek az Interből.
Majd további 7,29%-ot vesznek meg. Mindent 178.400.000 €-ért.
Minden hírforrás megerősítette ezt, a szerződés aláírását is.
Többségi tulajdon, még mindig a Moratti család kezében marad. 50,02%.
Kérdés Moratti mennyit akar még eladni.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=112034
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=112037
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=78348
R9.

És ezzel kint leszünk a szarból? :D
Rosneft mondjuk a világ legnagyobb olajcége
R9.

de nem is interbe vettek részesedést hanem a saras-ba ami moratti cége nem? :D
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

R9. írta:de nem is interbe vettek részesedést hanem a saras-ba ami moratti cége nem? :D

Én is így értettem, szóval lehet hogy ebből a csapat egy eurót se fog látni :(
interfan

Moratti is elismerte saras olajcégéből vettek részesedést, szóval ebből pénzt nem nagyon látunk.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Akik elküldenék Stramat, kit hoznátok a helyére? Természetesen az irrealitást hanyagoljuk.
kaszasINTER

Hozzászólás Szerző: kaszasINTER »

Komax írta:Akik elküldenék Stramat, kit hoznátok a helyére? Természetesen az irrealitást hanyagoljuk.

Én Blancot hoznám szerintem sokkal több tapasztalata van,mint Stramának.
Nem véletlenül lett kinevezve a Francia válogatott élére.
Ő nem váltogatná a taktikáját sem,minden második meccsre.
interfan

Komax írta:Akik elküldenék Stramat, kit hoznátok a helyére? Természetesen az irrealitást hanyagoljuk.

Nem nagyon akarom már ragozni, de még leírnék pár gondolatot.
Strama egy szimpatikus edző, tehetség is van benne.
De amit itt művel az tarthatatlan.
Tavaly tényleg egy támadó Inter láttunk. Többségében egy 4-3-3 taktikával.
Ez idén teljesen eltűnt. Nincs játék, nincs elképzelés, nincs taktika.
Lehet védeni, mert arról nem tehet, hogy ilyen Jonathan, Chivu, Silvestre, Nagatomo, Kuzma, Rocchi szerű balfaszok vannak itt.
De azt hogy beteszi őket, és nem a fiatalokat játszatja az ő hibája.
Valamint szintén az ő hibája, hogy semmi játékunk.
Fiorentina kerete semmivel nem jobb, mégis előttünk vannak.
Mert Montella ugyanazt a játékot játszatja amióta ott van.
Lazio kerete sem erősebb, mégis mögöttük vagyunk.
Roma is átesett már egy Zeman féle ámokfutáson, mégis beelőztek most.
Mondom nem ragozom már tovább, egyszerűen nem Inter szint Strama.
Tapasztalatlan még nagyon. Kell neki kisebb csapatoknál 1-2 szezon.
Legjobb példa erre Montella és Conte.

Top edző nem fog jönni, ez 100%. (Mourinho, Capello, Hiddink, Ancelotti)
AVB és Simeone megint esélytelen.
Én Pellegrinit mondanám, hogy jöjjön. De több angol csapat is vinné, így ő is esélytelen.
A szóba hozott nevek meg.
Mazzarrit a 3 védős rendszere miatt nem szeretném itt látni. Azt leszámítva egy erélyes, tapasztalt, jó edző. Olaszban őt top edzőnek tartják.
De nem fogja otthagyni a Napolit. Felépített egy csapatot, BL-ben indulnak, van pénz. Ha elmegy Cavani, akkor 60m-ból tud venni csatárt. Minek jönne ide?
Blanc lehet egy komoly lehetőség. Felmerült még Spaletti és Donandoni neve.
Szerintem Spaletti sem lenne egy rossz megoldás.
interfan

Már megy a találgatás az olasz médiában, hogy lát e az Inter az oroszok pénzéből.
Moratti is elmondta, hogy az olajcégének 13,70%-át vették meg, később pedig további 7%-ot.
Ugye kap ezért Moratti kb 180m-t. Most ez a kérdés kap e ebből a csapat.
A találgatás azon megy, hogy a gazdasági stabilizációba áldoz ebből Moratti, a mercatoba szponzorál ebből, vagy a stadionba.
Vagy ami szerintem lesz, az Inter ebből a pénzből semmit nem lát.
RenciDavid

Ha jól veszem ki a helyzet az, hogy az Inter tulajdonosa nem Moratti mint magánszemély, hanem a a cége és így ugye a cégben vásárolt tulajdonrésszel az Interben is tulajdonrészt vásároltak az oroszok.
Egyébként a sajtóban egyértelműen azt várják, hogy költekezés lesz. Ráadásul az oroszok a Pirellivel is üzletet kötöttek nem csak Morattival.

Ne legyünk már örök pesszimisták, végre történt valami!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

RenciDavid írta:Ne legyünk már örök pesszimisták, végre történt valami!

Az elmúlt szezonok után majdnem hogy lehetetlent kérsz ;)

Azért Blanc és Pellegrini esetében meg kell jegyezni hogy hiába tartom őket jó edzőnek,potenciált bennünk azért az olasz foci merőbe más nekik is kellene min 1 szezon mire átveszik az olasz stílust,azt hiszem jó példa erre Luis Enrique(ránk jellemző baromságot csináltak mikor lecserélték Zemanra)
Spalletti már más ő ismeri a közeget,de ő az a kategória akivel nem biztos hogy előrébb lennénk.

Én nem rúgnám ki mindenáron Stramát,de ha megtörténik nem fogom megkönnyezni.
hegecs8

Hozzászólás Szerző: hegecs8 »

Én személy szerint Fatih Terimnek örülnék, bár nem hinném hogy lenne rá esélyünk.
Itt csak akkor lesz költekezés, ha Moratti eladja a klubbot, ő már nem fog erre a csapatra költeni legalább is nagyon úgy tűnik.
Festa

RenciDavid írta:Ha jól veszem ki a helyzet az, hogy az Inter tulajdonosa nem Moratti mint magánszemély, hanem a a cége és így ugye a cégben vásárolt tulajdonrésszel az Interben is tulajdonrészt vásároltak az oroszok.
Egyébként a sajtóban egyértelműen azt várják, hogy költekezés lesz. Ráadásul az oroszok a Pirellivel is üzletet kötöttek nem csak Morattival.

Ne legyünk már örök pesszimisták, végre történt valami!

Én sem tudom elképzelni,hogy ha pénz áll a házhoz akkor ne költene Moratti a z Interre.
Többször is kiderült,hogy a csapattal kapcsolatban ő sokszor nem észből dönt.
Emiatt gondolom,hogy csak résztulajdont fog eladni az egészet amíg még bírja a szíve nem.

Engem egy két minőségi játékossal meglehetne győzni.Suárez,Agüero,Isco vagy a potenciális jelölt Alexis Sánchez ez a kategória
nálam.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Mennyiért tudná Moratti eladni a klubot? Lehet érdekelne :)
Bírom a faszit de annyi pénzből amit ráköltött erre a csapatra már 2-3 BL trófeával többnek kéne lennie.
Kínaiak százalékával mi van? Nem akarnak kezdeni valamit?
R9.

Moratti folyamatosan megerősíti Strama maradását. Jövőre még jobb lesz 1 év tapasztalattal mögötte :)
e.szabi

R9. írta:Moratti folyamatosan megerősíti Strama maradását. Jövőre még jobb lesz 1 év tapasztalattal mögötte :)

Hát inkább ő, mint Mazzarri vagy Blanc, csak hozzanak neki minőségi játékosokat minden posztra. De a legjobb persze Mourinho lenne. :D
Festa

BlueSky írta:Mennyiért tudná Moratti eladni a klubot? Lehet érdekelne :)
Bírom a faszit de annyi pénzből amit ráköltött erre a csapatra már 2-3 BL trófeával többnek kéne lennie.
Kínaiak százalékával mi van? Nem akarnak kezdeni valamit?

A Kínaiak már kiszálltak. Ezért látjuk ritkán a piros színt a mezünkön.
Az oroszok meg már a spájzban vannak.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

interfan írta:Szerintem Spaletti sem lenne egy rossz megoldás.
Őszintén megmondom nálam is Ő lenne a favorit, aki reálisan nézve megszerezhető.
Kell egy áldozati bárány eme gyalázatos szezon végén, az egész csapatot nem lehet kirúgni, Morattiék önmaguknak nem fognak felmondani, így nem marad más, mint Strama menesztése. Félek kezdődik minden előröl. Nagy szavak, befektetők nagy csinnadrattával bejelentve, új stadion, dől a lé..és a többi, és a többi. Azt szept. 1-én nézünk mint a lukinyúl, hogy ismét csak toldozták foltozták a keretet. 3 év alatt az 5. edző bukhat meg, (jó Leo kivétel) de ez akkor sem normális. Én Morattinak nem hiszek el már semmit, csak ha kézzelfogható lesz a dolog. (Pénz, befektetők, stadion, minőségi játékosok). Addig csakis ilyen szezonokra kell felkészülni, mint az idei és a tavalyi, néha kifuthat, mint az Udinesenek az elmúlt években, de semmi több. A Scudetto édes álom marad. :?
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

BlueSky írta:Mennyiért tudná Moratti eladni a klubot? Lehet érdekelne :)

Amíg Abramovic nem áll nálunk jobban, addig én nem fogok panaszkodni :D

Spalletti nem lenne rossz de hosszútávra vele szerintem nemigen lehet tervezni.
interfan

R9. írta:Moratti folyamatosan megerősíti Strama maradását. Jövőre még jobb lesz 1 év tapasztalattal mögötte :)

Na igen, Moratti meg az ő nyilatkozatai.
2008-ban már tudta jön Jose, de ő végig azt mondta, hogy Mancini marad.
Benitez mellett is végig kitartott, marad persze, aztán kirúgta.
Ugyanez volt Gasp és Ranieri ideje alatt.
Ködösít csak, ezt megszokhattuk.
Maga Strama mondta, hogy nem tudja mi lesz a jövője. Moratti júniusba értékeli az ő helyzetét, és ott döntenek a jövőről.

Megy a dobálózás a nevekkel. Blanc eddig a favorit.
Mazzarri szerződés függvényében dől el. Olasz szakértők szerint, ő lenne a legalkalmasabb az Inter élére. Vele lehetne komoly eredmény, ezen szakértők szerint.
Spaletti, Donandoni nevét is olvasni.
Valamint Lucescu nevét is írják, hiába hosszabbított, és nyilatkozta hogy nem jön az Interbe.
Legújabb név pedig Tite. Teljes nevén Adenor Leonardo Bacchi.
Ő a Corinthians 51éves, brazil edzője.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Legújabb név pedig Tite. Teljes nevén Adenor Leonardo Bacchi.
Ő a Corinthians 51éves, brazil edzője.

SWEET JEZUS!! Ügye csak megkésett áprilisi tréfa...
Süti

interfan írta:Moratti júniusba értékeli az ő helyzetét

De miért akkor??? Most nem tudja értékelni, mi a dilemma tárgya, hogy 13-ak, vagy 7-ek leszünk?

Miért nem lehet már most értékelni, hogy ami most van az egy szar, és elmondani neki, hogy nem maradhat, és ezerrel elkezdeni a tárgyalásokat már más edzőjelöltekkel???

Ha júniusra lesz csak döntés, és még nem lesz új edző, akkor a következő szezonra is keresztet vethetünk, ugyanis le vagyunk maradva pár évvel.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Süti írta:
interfan írta:Moratti júniusba értékeli az ő helyzetét

De miért akkor??? Most nem tudja értékelni, mi a dilemma tárgya, hogy 13-ak, vagy 7-ek leszünk?

Miért nem lehet már most értékelni, hogy ami most van az egy szar, és elmondani neki, hogy nem maradhat, és ezerrel elkezdeni a tárgyalásokat már más edzőjelöltekkel???

Ha júniusra lesz csak döntés, és még nem lesz új edző, akkor a következő szezonra is keresztet vethetünk, ugyanis le vagyunk maradva pár évvel.

Számomra is érthetetlen. Követendő példa megint csak a Bayern, januárban megmondják, hogy figyelj öcsi, Guardiola jön a helyedre. A csapat harcol az edzőért, hiszen tudják jól, hogy elmegy. Tudják azt, hogy Guardiola figyeli a csapatot, szóval ezért is harcolnak. Guardiola pedig fél év alatt szépen bele tud folyni úgy a dolgokba, hogy zökkenőmentes legyen az átállás. Olyan ez, mint a cégeknél a betanítás folyamata, megismered a cégmodellt, a munkatársakat, főnökeidet, alkalmazottaidat és a napi rutint. Ahogy belépsz, mint edző, már nem ismeretlen dolgok vesznek körül, hanem kezdődhet a munka.
Süti

Dirtylt írta:kezdődhet a munka.

Magyarán, most is még minden bizonytalan.
R9.

hoppá, Pellegrinivel tárgyal a chelsea...:)
Festa

Szerintem már megvan az új edző személye csak még mi tudunk róla.
Lehet olyan személy akiről még nem is hallottunk pletykában.
Válasz küldése