Moratti-nak is rá kell bólintani az ilyen kiruccanásokra. Akkor Ő sem tudott az ügyről.
Tuti amúgy egy fiatal németért mentek ki (most trend lesz) akiben rajtunk kívül más nem lát semmit.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
interfan írta:Egész világ tudja, hogy eladták már őket, de Ausilio nem.
Ausilio most tudta meg, hogy Götze a Bayerné. Milyet nézhetett.
hvmetal írta:Ezt a Götze-s ügyet nem hiszem el. Nem szimpatikusak, nem tudnak kevés pénzből varázsolni,de ennyire nem hülyék.
Moratti-nak is rá kell bólintani az ilyen kiruccanásokra. Akkor Ő sem tudott az ügyről.
Tuti amúgy egy fiatal németért mentek ki (most trend lesz) akiben rajtunk kívül más nem lát semmit.
interfan írta:Tökéletesen láthatjuk, hogy nem kell klasszis keret.
Elég egy jó keret, jó és használható játékosok.
Valamint egy jó edző. Aki kidolgoz egy taktikát, megvan az elképzelése a futballról, és felépít egy játékot.
Ez a Fiorentina és Montella.
interfan írta:Klopp után Leo is elvesztette az irányítást.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wRmFMisdu0
Na majd a mi Nagy Stramanak, és Ausilio is ezt fogja.
Ja nem, Strama megy autogramért Cavanihoz.
És persze jó kedvűen mosolyog.
interfan írta:Tökéletesen láthatjuk, hogy nem kell klasszis keret.
Valamint egy jó edző. Aki kidolgoz egy taktikát, megvan az elképzelése a futballról, és felépít egy játékot.
.
PellerG írta:interfan írta:Klopp után Leo is elvesztette az irányítást.
Ezzel, ami a videón látható, nagyjából el is dőlt, hogy Leo nem tér vissza.
A lapok már tippelik, milyen büntetés várhat Leora a bíró meglökése miatt.
Hosszabb eltiltás is benne van....
Pazzo írta:PellerG írta:interfan írta:Klopp után Leo is elvesztette az irányítást.
Ezzel, ami a videón látható, nagyjából el is dőlt, hogy Leo nem tér vissza.
A lapok már tippelik, milyen büntetés várhat Leora a bíró meglökése miatt.
Hosszabb eltiltás is benne van....
Pont az ellenkezőjét írják,hogy ezért jöhet vissza.![]()
Mivel a francia szövetség fogja eltiltani Leot a cikk szerint lehet,hogy egy évre,ezért jöhet vissza.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=114009
Stankov írta:interfan írta:Tökéletesen láthatjuk, hogy nem kell klasszis keret.
.
Ne haragudj hogy megint ezzel jövök mert AVB-nél is ugyanezt írtam le.
Montella kapott egy kész,használható keret egy működő taktikát (Delio Rossi), és ezt formálta át saját elképzelése szerint.Nem akarom elvenni a dicsőséget Montellától,mert amit elért azt csak magának köszönheti de könnyebb helyzetbe volt mint Strama tavaly.Strama örökölt egy nagy semmit Ranieritől még egy normális taktikát sem kapott amiből kiindulhatott volna.
interfan írta:Nem támadni akartalak ezzel, csak nem tudtam szó nélkül hagyni, akkora baromságot írtál.
interfan írta:Semmi köze az elődjének és bárkinek hozzá.
Dan-i-nter írta:Az a vicces, hogy Stramával legyőztük 4-1-re a nagy AVB-t (AVB-Strama 1-1) és Montellát is 2-1-re (Montella-Strama 1-1).
A fio kerete egy fiatal ambiciózus keret, a mienk meg egy sérülékeny, még mindig idős, motivációját vesztett játékosokkal teletűzdelt csapat.
Idén a csapatával Montella mindössze a meccseinek felét tudta megnyerni, emellett 10 veresége van köztük Pescara, Catania, Bologna, Cagliari. Ebben a színvonalas bajnokságban jelenleg 4 helyen áll. Ezek alapján azért nem nevezném akkora fenoménnak. Értem én, hogy Strama egy kretén, b*zi, nyomoronc, állsimogató idióta, de azért ne istenítsük már agyon ennyire Montellát.
Dan-i-nter írta:Az a vicces, hogy Stramával legyőztük 4-1-re a nagy AVB-t (AVB-Strama 1-1) és Montellát is 2-1-re (Montella-Strama 1-1).
A fio kerete egy fiatal ambiciózus keret, a mienk meg egy sérülékeny, még mindig idős, motivációját vesztett játékosokkal teletűzdelt csapat.
Idén a csapatával Montella mindössze a meccseinek felét tudta megnyerni, emellett 10 veresége van köztük Pescara, Catania, Bologna, Cagliari. Ebben a színvonalas bajnokságban jelenleg 4 helyen áll. Ezek alapján azért nem nevezném akkora fenoménnak. Értem én, hogy Strama egy kretén, b*zi, nyomoronc, állsimogató idióta, de azért ne istenítsük már agyon ennyire Montellát.
Megmondom őszintén bennem is megfordult ez a gondolat (ha már ekkora a Strama ellenszenv). Ő szereti használni a fiatalokat (nem félreérteniA'doma Zajcev Jr. írta:Hülye kérdés, de én felteszem: mit szólnátok a pincér 2. uralkodásához?
hvmetal írta::D
Szerintetek Leo-val Eto'o nélkül is ugyanúgy jöttek volna az eredmények?
De,rohadtul függ Cavani-tól,Bale-től,Eto'o-tól mind a 3 esett. kb: 64 gólból 26-ot Cavani szerzett. Nálunk az egyetlen befejező csatár tél vége óta sérült,és egy szélső hozta a gólokat.
4. éve küzd a dobogóértmég 6 év és a végén 3 ponton belül lesznek.
Idén végképp nincs ellenfele az ezüstért,még sem képesek megszorongatni a Juvé-t.
Pandev pedig jó játékos. Én védtem tavaly is,mert láttam mit tudott a Lazio-ban.
Várható volt,hogyha megkapja rendesen a lehetőséget, a saját szerepkörében, magához tér.
Napoli Lavezzi,Cavani,Cannavaro,Hamsik,Inler szintű emberekkel ezeket az eredményeket szerintem hozta volna jó pár középszerű edzővel. De Laurentis érdeme. Nyertek egyáltalán valamit? Egyik legjobb kerettel ott tudnak lenni a BL körül. Ave Mazzari![]()
Reggina-val,Sampdoria-val meg felesleges dobálózni. Szerintem cseppet más a nyomás,elvárás. Nem mind1,hogy ha kikapsz a Juvé-tól otthon 2 góllal megtapsolnak,vagy rád gyújtják a kis padot .
Samp-nál szerintem Novellino többet csinált Cassano-Pazzo nélkül. Ő jól el van tűnve,nagy Interista
A'doma Zajcev Jr. írta:8 ponttal gyűjtöttek többet nálunk. 2 győzelemmel és 2 döntetlennel jobbak, mint mi. Véleményem szerint viszonylag jól is igazoltak nyáron, posztokra.
Montella szimpatikus, kemény edző benyomását kelti. Ő legalább nem bőgi el magát minden második meccsen...
.Dan-i-nter írta:Idén a csapatával Montella mindössze a meccseinek felét tudta megnyerni, emellett 10 veresége van köztük Pescara, Catania, Bologna, Cagliari.
R9. írta:mou 750m eurot koltott jatekosokra es 1 bl-t nyert
alwin91 írta:R9. írta:mou 750m eurot koltott jatekosokra es 1 bl-t nyert
Na és a Portoval?
R9. írta:alwin91 írta:R9. írta:mou 750m eurot koltott jatekosokra es 1 bl-t nyert
Na és a Portoval?
nem szamoltam ki
segogabor írta:Valaki mondja már el már,hogy miben tehetséges Strama, vagy,hogy mit is neki sikerült felépíteni 1 év alatt?
Fiatalok beépítése? Már csak akkor nyúlt hozzájuk amikor nem volt más konkrétan!
A sérülésekről meg csak annyit,hogy 80%-ban az edzésmódszer a hibás a rengeteg sérülésért , nem pedig az orvoscsoport!
e.szabi írta:Nyártól a City Pellegrinit vagy Heynckest szeretné a kispadra, Mancini visszajön, Leonardo lesz az új általános igazgató, Branca és Ausilio marad.
Adriano92 írta:e.szabi írta:Nyártól a City Pellegrinit vagy Heynckest szeretné a kispadra, Mancini visszajön, Leonardo lesz az új általános igazgató, Branca és Ausilio marad.
Ez mennyire valószínű?
hvmetal írta:Mancini-ről mi a vélemény itt? Nyáron mozdítható lesz. Van olyan jó edző,hogy egy reálisan EL pozícióért küzdő csapatból kihozza a maximumot? Ő legalább 4 védős felállást preferálja.
hvmetal írta:Akik "védik" nem őt támogatják,hanem változást akarnak.
Süti írta:hvmetal írta:Akik "védik" nem őt támogatják,hanem változást akarnak.
Ezt komolyan gondolod?
Baggio85 írta:Moratti inkább az egy évvel korábban triplázó játékosait választotta! Dehát ki ne így tette volna a helyében??
Dirtylt írta:Ma Sir Alex bejelentette visszavonulását. Szóval a szezon végeztével oda kell egy klasszis edző, aki szerintem Mou lesz. A Chelsea-be is kell egy sztáredző, a Citybe is, a Madridhoz is. Beindulhat az edzőkeringő, mi meg maradunk Stramával! Nekem ez fizikai fájdalmat okoz!!!!
Dirtylt írta:Amúgy meg (a te szavaiddal élve) mi a retkes fszért menne Mou a Chelsea-be, ha már egyszer szépen eltávolították onnan?????? Vagy már volt hivatalos bejelentés, hogy ennyire okos vagy?