Komax írta:interfan írta:Stramat felesleges védeni, mert novemberbe alig volt sérült, Milito-Pala-Cassano támadott, mégsem jöttek az eredmények.
Volt egy szerencsés győzelmi széria és ennyi.
Akkor is variált, és ugyanígy nem volt játék.
Szerintem te zsigerből utálod Stramát.
Amit a védekezésről mondtál azt adom.

Ez így van, egyszerűen meglátom és rosszul vagyok. Ranieri, Gasp féle utálatot is felülmúlta. De teljesítményben is.
De ez szerintem a legfőbb dolog, a védekezés totális hiánya.
Látjuk, bárki képes valahogy gólt lőni. Még egy Alvarez-Rocchi párossal is lőhetünk 2 gólt.
Hiába rúgunk 3 gólt az Atalantanak, ha kapunk 4 gólt. Hozhatnék bőven példákat.
Azt sem értem, hogy sokan szidnak itt bizonyos edzőket, mondván hogy nekünk van Cavani. Ez oké, elől bitang erősek.
De teljesen mindegy kivan elől, ha hátul átjáró az egész csapat.
Védelem egész évben úgy mond megvolt Juan-Rano. Mégis totál káosz az egész, mert variál mindig néha 3, utána 4 védő.
Egy érdekesség: idén 52 gólt kaptunk eddig.
Tőlünk többet négy, azaz 4 csapat kapott. Pescara 78, Siena 53, Cagliari 54, és a Roma 55 de ott tudjuk volt Zeman.
Ugyanannyi gólt kaptunk mint a Bologna, Atalanta, Genoa, Torino.
Ez tragikus. Egy Internél ekkora nulla védekezést nem engedhet meg magának senki.
Ha meglenne rendesen szervezve legalább a védekezés, akkor már nem itt állnánk. Simán harcban lennénk a BL helyért is.
Középpályás védekezést már nem is mondom. De ugye mondtuk, hogy Leo mennyire nem tudta ezt, meg Benitez.
Abban a szezonban 42 gólt kaptunk, ami 10-el kevesebb mint a mostani. Idei szezonnak még nincs vége.
Most mondhatja valaki, hogy akkor volt egy Lucio-Samuel védőpáros, meg Cambi-Motta középpálya. Ez rendben van, megértem.
De könyörgöm mivel jobb mint a Parma duója hátul, akik 43 gólt kaptak.
Vagy a Catania, akik 44.
Rano-Juan klasszisokkal jobb ettől, mégis ott van szervezettség, itt pedig nincsen.
Mindent elnéznék Stramanak, taktikai váltások, fiatalok kihagyása, értelmetelen cserék stb. Ha legalább megszervezte volna a védekezést.
Láttuk Ranieri komplett Interes pályafutása erre épült, és ott is kijött egy 9 meccses győzelmi széria. Azért mert nem kaptunk gólt, de legalább 1-et lőttünk.
Utána persze alatta is összeomlott minden.