A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

R9.

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: R9. »

hvmetal írta:Guidolin . Neki adnék egy esélyt,még hamarabb is,mint a csoda edző Mazzari vagy Montella valamelyikének.

Azt az lesz mint Gasperinivel, o is egy taktikai zseni volt :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Ha a vezetőség továbbiakban is úgy támogatja az edzőt,mint Strama-t,Benitez-t vagy Gasperini-t akkor nem mindegyik ki bohóckodik a padon?
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

A helyzet az én olvasatomban a következő:

1.Mazzari az első számú jelölt
2.A B tev Guidolin
3.C.terv ha nemet mindenki akkor még mindig ott van Strama

Ezért nem szidja orrba szájba Moratti mert óvatos.
Festa

R9. írta:
hvmetal írta:Guidolin . Neki adnék egy esélyt,még hamarabb is,mint a csoda edző Mazzari vagy Montella valamelyikének.

Azt az lesz mint Gasperinivel, o is egy taktikai zseni volt :D

Azért Guidolin egy kicsit komolyabb eredményeket ért el mint Gasp.
Persze ha a játékosok nem fogadják el akkor tényleg mindegy ki ül le.
Lásd Cambiasso mutogatása (mégiscsak 4 védővel játszunk) Novara ellen.
Mert Mourinho csak egy van :)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Festa írta:A helyzet az én olvasatomban a következő:

1.Mazzari az első számú jelölt
2.A B tev Guidolin
3.C.terv ha nemet mindenki akkor még mindig ott van Strama

Ezért nem szidja orrba szájba Moratti mert óvatos.

Megint te írtad le legjobban a helyzetet.
Hírek alapján egyértelmű első számú jelölt Mazzarri. Ezt egyre több szakértő erősíti meg. Mazzarri volt ügynöke és Pandev jelenlegi ügynöke szerint is Walter az Interbe fog menni.
Guidolin tényleg B tervnek látszik.
Valamint Strama esetleges maradását sem szabad elfelejteni, ha a jelöltjeink nemet mondanak.
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

rendben jöjjön mazzari guidolin és maradjon strama üljenek le hárman az udine elleni meccsre és akivel nyerünk az maradjon (teljesen mind1 ki az edző ide játékosok IS kellenek) már várom h amikor majd Mazzari feláll 3 védővel és kikapunk 4-1 a Romatól vagy a Millantól hányan fogják szidni h miért ő jött és h alkalmatlan a 3 védős rendszer stb
Itt sokkal inkább a keret az alkalmatlan az Interhez nem az edző úgy hogy engem nem is érdekel h jövőre ki lesz az edző inkább az h milyen játékosok érkeznek mert Icardikkal nem leszünk beljebb...
Festa

JZ4+MM23 írta:rendben jöjjön mazzari guidolin és maradjon strama üljenek le hárman az udine elleni meccsre és akivel nyerünk az maradjon (teljesen mind1 ki az edző ide játékosok IS kellenek) már várom h amikor majd Mazzari feláll 3 védővel és kikapunk 4-1 a Romatól vagy a Millantól hányan fogják szidni h miért ő jött és h alkalmatlan a 3 védős rendszer stb
Itt sokkal inkább a keret az alkalmatlan az Interhez nem az edző úgy hogy engem nem is érdekel h jövőre ki lesz az edző inkább az h milyen játékosok érkeznek mert Icardikkal nem leszünk beljebb...

Icardi Barca nevelés és jó pár csapat megakarta szerezni .Én örülök,hogy minket választott.
Akik jönnek azok nálam erősítések,csak még kevesen vannak.
Kell még egy két nagy név akik egy maguk eltudnak dönteni egy meccset mondjuk nálam Fabregas vagy A.Sánchez ilyen.
Persze ehhez vagy egy komoly áldozat vagy az indonéz millók kellenek.
kaszasINTER

Hozzászólás Szerző: kaszasINTER »

Nálam továbbra is Blanc lenne a favorit ő legalább 4 védővel állna fel .Mazzarit nem bírom,szerintem Mancini kettő lenne.Lehet,hogy jók lennék a bajnokságban,de a nemzetközi porondon nem alkotnánk nagyot.Guidolin meg maradjon Udinébe ott legalább nem rúgják ki,ha ősszel nem teljesít jól.
R9.

kaszasINTER írta:Nálam továbbra is Blanc lenne a favorit ő legalább 4 védővel állna fel .Mazzarit nem bírom,szerintem Mancini kettő lenne.Lehet,hogy jók lennék a bajnokságban,de a nemzetközi porondon nem alkotnánk nagyot.Guidolin meg maradjon Udinébe ott legalább nem rúgják ki,ha ősszel nem teljesít jól.

nemzetkozi porond nem fenyeget :D
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

oké h Icardi barca nevelés de két hét alatt rúgott 6 gólt mi akkor megvettük 10-15 milláért azóta pedig 3 hónapja talán egyet sem ebből gondolom h nem Ő lesz az a csatár akiben mindig ott van a gól
R9.

hat ja..jo beszopattak minket :D
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

R9. írta:hat ja..jo beszopattak minket :D

El tudlak képzelni ilyenkor. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kaszasINTER

R9. írta:
kaszasINTER írta:Nálam továbbra is Blanc lenne a favorit ő legalább 4 védővel állna fel .Mazzarit nem bírom,szerintem Mancini kettő lenne.Lehet,hogy jók lennék a bajnokságban,de a nemzetközi porondon nem alkotnánk nagyot.Guidolin meg maradjon Udinébe ott legalább nem rúgják ki,ha ősszel nem teljesít jól.

nemzetkozi porond nem fenyeget :D

Hát igen míg Moratti az elnök addig biztos nem.Remélem nyáron távozik.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

kaszasINTER írta:Hát igen míg Moratti az elnök addig biztos nem.

Azért ne legyél inkorrekt, Moratti rengeteget tett eddig a csapatért, pár éve BL-t nyert vele.

Emlékszel???

Ma 68 éves az öreg, Isten éltesse. :)
R9.

Süti írta:

Azért ne legyél inkorrekt, Moratti rengeteget tett eddig a csapatért, pár éve BL-t nyert vele.

Emlékszel???

en arra emlekszek h egy calciopolinak koszonhetoen nyertunk par scudettot majd ennek koszonhetoen joseval osszejott a bl majd tonkre tette a csapatot, calciopoli elott meg megint soha nem voltunk sehol ( kiveve 1 uefa kupa )

emlekszel?
kaszasINTER

Süti írta:

Emlékszel???

Ma 68 éves az öreg, Isten éltesse. :)

Isten éltesse!
Igen emlékszem,de szerintem már váltás kéne a vezetőségben.Mert ,ha megtörténne biztos nem kéne Branca és társai semmit tevését nézni;és Strama hosszabbítási gondolata sem merülne fel.
hvmetal

Jól mondja Citrián !

Amit tehet a klubbért,hogy a legjobb kezekbe adja az Intert. Azoknak akik hajlandóak visszavinni arra a szintre a klubot,amit megérdemel és legalább akkora "szívvel", de több ésszel vezetik majd,mint Ő.

Cserébe mindenki elfelejti mi volt a calcio poli előtt,és a BL győzelem után és az apja mellett az Ő neve is örök a klubnál. Most így tudná megmutatni,hogy mekkora Nerazzurri még mindig.

Jelenlegi helyzetben évek kellenek míg újra talpra állunk,ilyen gazdasági,anyagi körülmények között. Ehhez már túl öreg.

Forza Inter ! és persze Isten éltesse !
hvmetal

Nem értem,hogy gondolják Moratti-ék ezeket a % eladásokat.
Van olyan üzletember,vállalkozás amely ebbe az Interbe fektetne úgy,hogy x %-al lényegi beleszólási nincs a dolgokba?

Nincs telt ház,+ a városé a stadion. Egyre szarabb a marketing. Handanovic-on kívül nincs piac képes játékos,majd jövőre Kovacic és Icardi. Talán.
Olasz adózási rendszer, dilettáns,értelmetlen döntések,Marco Branca-k garázdálkodása.

Nem úgy tűnik,hogy Moratti van alkupozícióba,hogy piac képes lenne az Inter 18 % a következő években.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

http://www.azzurri.co.hu/index.php/item ... z%C5%91ire

3.75-ért nem is rossz :lol:
Mondjuk Moratti helyébe megraknám Blanc-t az összes lóvéjával,kinevezném aztán jöhetne Cé,Messi,Bale stb
R9.

Stankov írta:http://www.azzurri.co.hu/index.php/item/1234-bwin-oddsok-az-inter-2013-2014-es-szezonj%C3%A1nak-lehets%C3%A9ges-edz%C5%91ire

Mondjuk Moratti helyébe megraknám Blanc-t az összes lóvéjával,kinevezném aztán jöhetne Cé,Messi,Bale stb

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez kurva jo :D
interfan

Stankov írta:http://www.azzurri.co.hu/index.php/item/1234-bwin-oddsok-az-inter-2013-2014-es-szezonj%C3%A1nak-lehets%C3%A9ges-edz%C5%91ire

Lehet tényleg megérne komoly összeggel Mazzarrira fogadni.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=115042

Hírek szerint visszautasította a Napoli 4m-s fizetés ajánlatát.
Branca hétfőn felvette a kapcsolatot Mazzarri ügynökével.
Moratti pedig nem cáfolt semmit, csak annyit mondod, nem beszél feltételezésekről.
(Berlusconi azt nyilatkozta, Allegri a Romaban folytatja. Meglátjuk igaz e)
hvmetal

aztán elbukná :D
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

interfan írta:

Lehet tényleg megérne komoly összeggel Mazzarrira fogadni.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=115042

Hírek szerint visszautasította a Napoli 4m-s fizetés ajánlatát.
Branca hétfőn felvette a kapcsolatot Mazzarri ügynökével.
Moratti pedig nem cáfolt semmit, csak annyit mondod, nem beszél feltételezésekről.
(Berlusconi azt nyilatkozta, Allegri a Romaban folytatja. Meglátjuk igaz e)

Ez kicsit hihetetlen. Akkor mi 5M-t adnánk neki? Soha nem nyert semmit és ennyiből mindenki hozható Guardiolán és Mourinhon kívül. Valszeg kacsa a hír.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Azért ez a sok pletyka nem véletlen.Nem úgy tűnik nekem hogy Morattiék más nevekbe gondolkodnának,Mazzarri 3 év alatt csinált egy olasz középcsapatból egy dobogós csapatot (az most mind1 hogy milyen játékosokkal és taktikával) jelen pillanatba ugyanezt kellene velünk is csinálnia.Sztem teljesen ésszerű döntés lenne ez csak hát az a 3 védős rendszer...

Mindenképp kell még 3-4 ember,akkor ezeket lehet az új edző taktikájához megfelelően.

Most egy olyan edző kell aki felépíti a csapatot erre jó lehet Mazzarri csak hát mi lesz utána?Mert ok 3-5-2 és tegyük fel beválik,minden évbe előrébb kerülünk mondjuk 3 év múlva stabilan meglesz a 2-3 hely de onnan hova tovább?Sztem Mazzarri taktikájának meg vannak a határai,olaszba max 2-3 hely,bl 8ad döntő max.Ugyanúgy mint most a Napolival,és akkor jöhetne egy edző váltás de ki tud majd bánni egy 3 védős rendszerre kialakított kerettel csak Mazzarri esetleg Guidolin.Jó persze ettől még nem kell tartani csak próbáltam előre gondolkodni,de az nem lesz mint Mancs-Mou duóval,hogy előbbi kialakít egy használható keretet/játékot aztán jön majd egy top edző aki tovább alakítja és triplázik :)

Mazzarri részéről meg nem biztos hogy a fizu a legfontosabb,sztem nem sokkal többért fog minket elvállalni mint amennyit most kap.Lehet bele fásult az ottani dolgokba,4-5 alapember valószínű távozik kezdhetné elölről a csapatépítést akkor miért ne kezdené egy másik csapatnál?
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Stankov írta:Azért ez a sok pletyka nem véletlen.Nem úgy tűnik nekem hogy Morattiék más nevekbe gondolkodnának,Mazzarri 3 év alatt csinált egy olasz középcsapatból egy dobogós csapatot (az most mind1 hogy milyen játékosokkal és taktikával) jelen pillanatba ugyanezt kellene velünk is csinálnia.Sztem teljesen ésszerű döntés lenne ez csak hát az a 3 védős rendszer...

Mindenképp kell még 3-4 ember,akkor ezeket lehet az új edző taktikájához megfelelően.

Most egy olyan edző kell aki felépíti a csapatot erre jó lehet Mazzarri csak hát mi lesz utána?Mert ok 3-5-2 és tegyük fel beválik,minden évbe előrébb kerülünk mondjuk 3 év múlva stabilan meglesz a 2-3 hely de onnan hova tovább?Sztem Mazzarri taktikájának meg vannak a határai,olaszba max 2-3 hely,bl 8ad döntő max.Ugyanúgy mint most a Napolival,és akkor jöhetne egy edző váltás de ki tud majd bánni egy 3 védős rendszerre kialakított kerettel csak Mazzarri esetleg Guidolin.Jó persze ettől még nem kell tartani csak próbáltam előre gondolkodni,de az nem lesz mint Mancs-Mou duóval,hogy előbbi kialakít egy használható keretet/játékot aztán jön majd egy top edző aki tovább alakítja és triplázik :)

Mazzarri részéről meg nem biztos hogy a fizu a legfontosabb,sztem nem sokkal többért fog minket elvállalni mint amennyit most kap.Lehet bele fásult az ottani dolgokba,4-5 alapember valószínű távozik kezdhetné elölről a csapatépítést akkor miért ne kezdené egy másik csapatnál?

Én is így gondolom.
A 3 védős rendszer messze nem általános az egész focivilágban.
Kb tényleg a Juve és a Napoli alkalmazzák, mások, jegyzett csapatok nem, vagy csak nagyon ritkán (Dortmund).

Arra, hogy a mostani káoszban rendet tegyen, megfelelő lehet Mazzarri is. Igen, de mi van akkor, amikor elérkezünk oda (tegyük fel), hogy ismét európai kupameccset játszunk. Ott a nagyok ellen ez a taktika öngyilkosság. Ott nagy eséllyel ismét edzőt kellene majd váltani, hiszen nyilván a minél jobb szereplés a tét, Mazzarrinak pedig, elsősorban a taktikája miatt vannak korlátai.

Nálunk rövid időn belül 2x bukott meg a három védős rendszer, mióta Interes vagyok, 3x (Zaccheroni, Gasperini, Strama).
Nem értem, ha már váltunk, miért nem nézünk normálisan körbe, és veszünk figyelembe olyan alap dolgokat, hogy 4 védővel játsszunk, és olyan edzőt nézzünk ki, aki alkalmas olasz honban ténykedni, vagyis védekezést tekintve rendben van a taktikája, tud kontrára építeni, stb.

Ha Mazzarri repül, itt lesz egy 3 védős rendszerre kialakított keret. Mivel más edzők nem igazán szeretik ezt a taktikát (kivéve olaszok), így egy esetleges új edző érkezése esetén ugyanaz lesz a helyzet, mint most, amit Strama alkot, hogy 4 védőre kialakított keretet 3 védővel erőltet, és ez nem megy.
Az esetben megint lenne egy felforgatott csapat, kb 0-ról újraindítva.

Tudom még itt sincs Mazzarri....Lehet nem is fog érkezni. Csak éppen ez az, hogy projekt, hogy ésszerű gondolkodás kéne jellemezze egy nagy csapat vezetőségét. De hát ettől olyan messze vagyunk....
RenciDavid

De eddig az volt a szöveg, hogy azért hozzuk Mazzarrit mert csak rá van pénz. Erre lassan kiderül, hogy csak topfizetésért vállalná. Ha nem 1-2 milliót kér akkor óriási hiba idehozni, 4-5 millióból simán találni jobbakat akiket nem kell majd kirúgni fél év múlva 10 milliós végkielégítéssel.

Strama egyébként azt mondta pár napja, hogy 4-3-3-ra akarja átalakítani a keretet a következő szezonra. Eddig a mercaton a felmerült nevek is egyértelműen erre utalnak ami azt is jelentheti hogy a vezetőség sem szeretne 3 védős rendszert.
interfan

RenciDavid írta:De eddig az volt a szöveg, hogy azért hozzuk Mazzarrit mert csak rá van pénz. Erre lassan kiderül, hogy csak topfizetésért vállalná. Ha nem 1-2 milliót kér akkor óriási hiba idehozni, 4-5 millióból simán találni jobbakat akiket nem kell majd kirúgni fél év múlva 10 milliós végkielégítéssel.

Strama egyébként azt mondta pár napja, hogy 4-3-3-ra akarja átalakítani a keretet a következő szezonra. Eddig a mercaton a felmerült nevek is egyértelműen erre utalnak ami azt is jelentheti hogy a vezetőség sem szeretne 3 védős rendszert.

Számomra ez ott nem passzol, hogy mit akarunk jövőre.
Mert ebből senki nem tudja leszűrni, hogy 4-3-3, 3-5-2, vagy 3-4-3-ra tervezünk.

Középhátvéd száma meg főleg érdekes.
Ranocchia, Juan biztosan maradnak.
Jön Campagnaro, Andreolli.
Ez így már 4.
Silvestre, Samuel, Chivu hármasból esélyes, hogy min 1 marad.
Már 5.
És még így is írják, hogy középhátvédet is akarunk. Dragovic neve a sláger.
Fiataljainkat pedig nem számoltam.
Caldirola, Benedetti akik már simán visszatérhetnek.
Szóval 6 középhátvéd simán lehet, amiből nyugodtan megvan a 3 védős rendszer.

Basta, Zuniga, Isla mind-mind középpályás szélsők, 3 védős taktikában.

Elől pedig semmi különbség a 4-3-3 és a 3-4-3 között.
Szóval eddig még ebből semmi nem derült ki.
PellerG

RenciDavid írta:Strama egyébként azt mondta pár napja, hogy 4-3-3-ra akarja átalakítani a keretet a következő szezonra. Eddig a mercaton a felmerült nevek is egyértelműen erre utalnak ami azt is jelentheti hogy a vezetőség sem szeretne 3 védős rendszert.

Aki így végigvariált egy egész szezont, ha nem tévedek 11 különböző taktikával, az hirtelen nem fog letáborozni 1 állandó taktika mellett. Ha meg igen, akkor az nem hiszem, hogy a 4-3-3 lenne, hiszen a szezon 60%-ában 3 védővel próbálkozott, a keret alkalmatlansága ellenére is.
Az meg, hogy mit mondd, már többször kiderült, nem feltétlen valós....
A felmerült nevek és már leigazolt nevek pedig éppen a 3 védős rendszerhez illenek->Campagnaro, Andreolli, Basta, Zuniga, Isla.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2013.05.18. 20:00-kor.
interfan

Tegnapi nap nagy híre kimaradt:
Stramaccioni megkapta az Arany Tapír díjat.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=115080
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:Tegnapi nap nagy híre kimaradt:
Stramaccioni megkapta az Arany Tapír díjat.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=115080

Pedig azt ki kell érdemelni, úgy tűnik máshol már elkezdték értékelni. :)
interfan

- Mazzarri volt ügynöke egy hosszabb interjút adott. Ebben újra elmondta, hogy Walter az Inter edzője lesz. Mindenbe dicsérte Mazzarrit.
Szerinte ő képes lenne feltámasztani az Inter, Mazzarinak pedig ez nagy motiváció.
Elmondta még, hogy Maggio-Zuniga páros is követheti akár.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=115081

- Egyes hírek szerint Mazzarri megállapodott Branca-Ausilio párossal.
Ezen hír szerint 3 éves szerződést kaphat, évi 3,5m-s fizetéssel.
Hír vége is az, várjuk a megerősítést.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=115138
RenciDavid

Azért ha emlékeztek Strama a szezon elején nem 3 védővel próbálkozott de nem volt meg a kp stabilitása és ezért kellett váltania aztán a sérülésekg nem volt baj.
Azóta jött Kova és a hírek szerint még 1 top játékost akarunk így egy Kova-Guarin-Fabregas/Paulinho/X hármas stabilitást adhat a középpályára.

Interfanra reagálva én azért a védelemben több távozóra számítok.
interfan

RenciDavid írta:Azért ha emlékeztek Strama a szezon elején nem 3 védővel próbálkozott de nem volt meg a kp stabilitása és ezért kellett váltania aztán a sérülésekg nem volt baj.
Azóta jött Kova és a hírek szerint még 1 top játékost akarunk így egy Kova-Guarin-Fabregas/Paulinho/X hármas stabilitást adhat a középpályára.

Nagyon örülnék ha ilyen Chivu, Silvestre selejtek elhúznának innen.
Samuel ideje is lejárt már sajnos.
De akkor is ha megy mind a 3, bőven vagyunk hátul.
Juan-Rano páros biztos, Campagnaro sem a padra jön.
Andreolli jó csere lehet.
Ott a 2 fiatalunk Caldirola, Benedetti.
Valamint egyre jobban jönnek a pletykák Dragovicrol, akiért kb 9m-t kéne fizetni.
Másik jelölt pedig Rojo, akiért 6-7m-t kéne fizetni.
Simán meglehet a mostani hírek szerint a 6 középhátvéd.
PellerG

RenciDavid írta:Azért ha emlékeztek Strama a szezon elején nem 3 védővel próbálkozott de nem volt meg a kp stabilitása és ezért kellett váltania aztán a sérülésekg nem volt baj.

A sérülések idén kezdődtek, legalábbis rohamos mértékben.
A Juve meccs után már indult a lejtmenet.
Előtte látványosan megbukott a 4-3-3-al, mivel elfelejtett védekezést szervezni nyáron a középpályára.
Ha 2 meccsen nincs eredmény, taktikát vált.
Ez nem állapot.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

azért érdekes lenne most hogy a Napolinak megy a szekér, BL csoportkörbe jutottak, Mazzari-t le tudnánk igazolni. Miért akarna ő onnan távozni hogy aztán más arassa le, amit felépített? nem tartom esélyesnek.
Mancini-t kell visszahozni, most szabad, nemzetközi kupa úgy sincs, a bajnokságban meg rendre hozta a csapatot.
PellerG

DSanton39 írta:azért érdekes lenne most hogy a Napolinak megy a szekér, BL csoportkörbe jutottak, Mazzari-t le tudnánk igazolni. Miért akarna ő onnan távozni hogy aztán más arassa le, amit felépített? nem tartom esélyesnek.
Mancini-t kell visszahozni, most szabad, nemzetközi kupa úgy sincs, a bajnokságban meg rendre hozta a csapatot.

Én is támogatnám, csak épp 8 milliós fizetést kérne. Minimum.
interfan

- Legfrissebb hírek szerint Mazzarri még nem írt alá, de folynak a tárgyalások.
És komoly az esélye az érkezésének.
- Mazzarri is megszólalt. Megint elmondta, hogy csak a Roma meccs után beszél a jövőről. Elfog mindent mondani, miért és hogy választott. Csak nyugalom kell neki, és ezért beszél csak az utolsó bajnoki után. Nincs szüksége zűrzavara.
Kérdezték az Interől is. Azt mondta még nem találkozott velük, mert most csak az utolsó meccsre koncentrál és szeretne 3 pontot szerezni.
Szezon végén dönt, ugyanígy volt a Regginanal és a Sampnal is.
A pénz nem befolyásolja a döntését.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=115157
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=115156
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

PellerG írta:Arra, hogy a mostani káoszban rendet tegyen, megfelelő lehet Mazzarri is. Igen, de mi van akkor, amikor elérkezünk oda (tegyük fel), hogy ismét európai kupameccset játszunk. Ott a nagyok ellen ez a taktika öngyilkosság. Ott nagy eséllyel ismét edzőt kellene majd váltani, hiszen nyilván a minél jobb szereplés a tét, Mazzarrinak pedig, elsősorban a taktikája miatt vannak korlátai.
Amondó vagyok először találjunk vissza az olasz élvonalba, Európa most messze van. Ha ehhez edzőcsere kell, hát legyen. Csak könyörgöm támogassa az elképzeléseit a vezetőség, ne kénye-kedve szerint igazoljon.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Komax írta:[Csak könyörgöm támogassa az elképzeléseit a vezetőség, ne kénye-kedve szerint igazoljon.

Ha minden igaz 5 embert igazoltunk úgy hogy nem ismerjük a jövő évi edzőt az ő elképzeléseit és a játékrendszert. Ez nem azt mutatja hogy az edzőnek ezt követően több beleszólása lenne a dolgokba.
Bár tény védőkre szükség van és csatár is kell de pl ha 3-5-2-őt játszunk a vásárolt 2 szélsővel megint nem tudunk mit kezdeni arról meg ne is beszéljünk hogy előbb eladni kellene. Rengeteg piacképtelen játékosunk van.
RenciDavid

Mazzarri állítólag aláírt, annyi a hír róla hogy szinte biztos, már csak a hivatalos megerősítés van hátra.
- 3,5 milliós fizetés 3 évre.
- Strama az olasz U21 csapatát irányíthatja
interfan

- Mazzarris pletykákat megerősítette a Gazzetta és a Mediaset is.
E szerint 3 éves szerződést ajánlottunk neki, 3.5m-s fizetéssel.
Valamint az egész szakmai stábja érkezhet vele együtt.
- Strama több hír szerint ha távozik, akkor fő jelölt az U 21 válogatott padjára.
- Legújabb hírek szerint viszont, Leo nem tér vissza, hanem marad Párizsban.
Francia média szerint nem hogy marad, ő lesz az edzője a PSG-nek.
- Ha nem jön Leo, akkor Fassone marad általános igazgatói poszton.
Branca helye biztos.
Ausilio még kérdéses.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

interfan írta:- Mazzarris pletykákat megerősítette a Gazzetta és a Mediaset is.
E szerint 3 éves szerződést ajánlottunk neki, 3.5m-s fizetéssel.
Valamint az egész szakmai stábja érkezhet vele együtt.
- Strama több hír szerint ha távozik, akkor fő jelölt az U 21 válogatott padjára.
- Legújabb hírek szerint viszont, Leo nem tér vissza, hanem marad Párizsban.
Francia média szerint nem hogy marad, ő lesz az edzője a PSG-nek.
- Ha nem jön Leo, akkor Fassone marad általános igazgatói poszton.
Branca helye biztos.
Ausilio még kérdéses.

Jön Mazzarri a 3 védős rendszerével, Leo nem jön. Nagyon jól hangzik. Alig várom, hogy bejelentsék Gastaldello, Zuniga, és hasonló kaliberű játékosok érkezését.
RenciDavid

Ez a fizetés elképesztő egy Mazzarrinak. Egyedül Conte keres ennyit Olaszországban. Allegri a bajnoki címével ennél jóval kevesebbet keres.
Azt gondolom, hogy továbbra is rossz irányba mennek a dolgok, ennyi pénzért óriási hiba Mazzarrit leigazolni és a világ top 20 legjobban fizetett edzői közé beemelni. Ennyi pénzből rengeteg jobb edző idejött volna, mi meg végig azt hittük, hogy azért jön majd Mazzarri mert csak rá van pénz.
hvmetal

Nem változik semmi. Leo nem jön, Brancá-ék továbbra is élősködhetnek, ugyanúgy az edzőnek kell alkalmazkodnia a kerethez,nem pedig ő alakítja ki.

Most Mazzari miatt a Strama ellenesek pezsgőt bonthatnak, közben belül ugyanúgy rohad majd az egész rendszer. Jövőre meg fele bagázs Mazzari-t küldi majd az anyjába. Már látom az idegbeteg kommenteket: ez csak 1 rendszerhez ért stb . :)

Még pár év szenvedés és elhidegülés a csapattól aztán csak megtörténik a csoda,és eladják végre a klubbot.

Ez a Zuniga vonal meg ugyanolyan szar semmi,mint a Kuzmanovic,Schelotto féle igazolások. Jó,hogy marad Capitano,mert sok szeretni való nincs a csapatban már.

Forza Inter !
RenciDavid

Tuttosport szerint nagyon közel a megegyezés Moratti és az indonéz befektető Thohir között. Moratti lehet, hogy belemegy az 51%-os eladásba.

http://azzurri.co.hu/index.php/item/1255-egyre-közelebb-moratti-és-az-indonéz-befektető-álláspontja
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

Amúgy ennyi erővel Moratti is vezethetné a csapatot...Leülhetne a kispadra ha ennyire ő akarja formázni a csapatot.Úgy se fogja támogatni Mazzari kéréseit se. Ennek meg sok értelme nincs, hogy 3 millió euró csak így elúszik.
PellerG

Adriano92 írta:Amúgy ennyi erővel Moratti is vezethetné a csapatot...Leülhetne a kispadra ha ennyire ő akarja formázni a csapatot.Úgy se fogja támogatni Mazzari kéréseit se. Ennek meg sok értelme nincs, hogy 3 millió euró csak így elúszik.

Ma este láthatunk egy biztosnak tűnő érkezőt, Basta nagy valószínűséggel jönni fog nyáron. (...)
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

PellerG írta:
Adriano92 írta:Amúgy ennyi erővel Moratti is vezethetné a csapatot...Leülhetne a kispadra ha ennyire ő akarja formázni a csapatot.Úgy se fogja támogatni Mazzari kéréseit se. Ennek meg sok értelme nincs, hogy 3 millió euró csak így elúszik.

Ma este láthatunk egy biztosnak tűnő érkezőt, Basta nagy valószínűséggel jönni fog nyáron. (...)

Ez elég nagy baj. Sajnos úgy látszik megint középszerű, senkiházi játékosokat fogunk igazolni. :?
Helyette jobban örülnék Maggio-nak a Napoli-ból, ha már jönne Mazzarri és 3 védős nyomi felállás lenne jövőre. Bal szélen meg Zanetti szétfutna mindenkit. 8-)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

RenciDavid írta:Ez a fizetés elképesztő egy Mazzarrinak. Egyedül Conte keres ennyit Olaszországban. Allegri a bajnoki címével ennél jóval kevesebbet keres.
Azt gondolom, hogy továbbra is rossz irányba mennek a dolgok, ennyi pénzért óriási hiba Mazzarrit leigazolni és a világ top 20 legjobban fizetett edzői közé beemelni. Ennyi pénzből rengeteg jobb edző idejött volna, mi meg végig azt hittük, hogy azért jön majd Mazzarri mert csak rá van pénz.
Ha ez realizálódik, akkor ismét csak azt bizonyítja Moratti, hogy Ő és az üzleti érzék nem áll egyenes arányban egymással.

Új project, fiatalok, mekkora kamu volt. Idióta igazolások, báb edző, és ugyanakkora eredménykényszer mint korábban. Moratti akkora öngólt rúgott mint még soha. Mazzari padra ültetése is csak azt igazolja, hogy nem lesz itt fiatalítás, azonnali eredményeket akar, előreláthatólag nem sokkal erősebb kerettel, mint a mostani.
Mazzari, ha te leszel az edző, nagyon sok sikert kívánok, nem lesz könnyű.

Ez az indonéz csóka mennyire komoly?, mert a kínaiak után már nehéz hitelt adni az ilyen jellegű hírekre.
PellerG

A vezetőség számára úgy tűnik 2 esély maradt:
-Strama
vagy
-Mazzarri

Én szerintem 2 járható út van ez alapján:

A: Marad Strama, viszont a keretbe most már valóban fiatalokat építünk be, és ha van 2 sikertelen meccsük egymás után, akkor is kitartunk mellettük.
-Samuel, Chivu, Stankovic, Rocchi és a töltelékek (pl: Jonathan, Schelotto) elfele
-Spendlhofer, Pasa, Caldirola, Benassi, Duncan, Obi, Garritano, Longo folyamatos játéklehetőséggel

B: Mazzarri, nagyobb bukási lehetőség, viszont benne van az is, hogy előbb érhetünk el olyan eredményeket, amelyek már 2. éve kerülnek el minket (BL-be jutás)
-A rendszeréhez használható emberkék, pl: Maggio, Inler, Sanchez, stb

C: Ez az eset szerintem semmiképpen: Marad Strama, és nincsen lényeges változtatás, vagyis "(le)építi" tovább a csapatot. Maradnak a nagy öregek, a fiatalok mellőzve vannak, kivéve akkor nem, ha óriási sérüléshullám kísért. (Idei év).
Válasz küldése