hvmetal írta:Guidolin . Neki adnék egy esélyt,még hamarabb is,mint a csoda edző Mazzari vagy Montella valamelyikének.
Azt az lesz mint Gasperinivel, o is egy taktikai zseni volt
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
hvmetal írta:Guidolin . Neki adnék egy esélyt,még hamarabb is,mint a csoda edző Mazzari vagy Montella valamelyikének.
R9. írta:hvmetal írta:Guidolin . Neki adnék egy esélyt,még hamarabb is,mint a csoda edző Mazzari vagy Montella valamelyikének.
Azt az lesz mint Gasperinivel, o is egy taktikai zseni volt
Festa írta:A helyzet az én olvasatomban a következő:
1.Mazzari az első számú jelölt
2.A B tev Guidolin
3.C.terv ha nemet mindenki akkor még mindig ott van Strama
Ezért nem szidja orrba szájba Moratti mert óvatos.
JZ4+MM23 írta:rendben jöjjön mazzari guidolin és maradjon strama üljenek le hárman az udine elleni meccsre és akivel nyerünk az maradjon (teljesen mind1 ki az edző ide játékosok IS kellenek) már várom h amikor majd Mazzari feláll 3 védővel és kikapunk 4-1 a Romatól vagy a Millantól hányan fogják szidni h miért ő jött és h alkalmatlan a 3 védős rendszer stb
Itt sokkal inkább a keret az alkalmatlan az Interhez nem az edző úgy hogy engem nem is érdekel h jövőre ki lesz az edző inkább az h milyen játékosok érkeznek mert Icardikkal nem leszünk beljebb...
kaszasINTER írta:Nálam továbbra is Blanc lenne a favorit ő legalább 4 védővel állna fel .Mazzarit nem bírom,szerintem Mancini kettő lenne.Lehet,hogy jók lennék a bajnokságban,de a nemzetközi porondon nem alkotnánk nagyot.Guidolin meg maradjon Udinébe ott legalább nem rúgják ki,ha ősszel nem teljesít jól.
R9. írta:hat ja..jo beszopattak minket
R9. írta:kaszasINTER írta:Nálam továbbra is Blanc lenne a favorit ő legalább 4 védővel állna fel .Mazzarit nem bírom,szerintem Mancini kettő lenne.Lehet,hogy jók lennék a bajnokságban,de a nemzetközi porondon nem alkotnánk nagyot.Guidolin meg maradjon Udinébe ott legalább nem rúgják ki,ha ősszel nem teljesít jól.
nemzetkozi porond nem fenyeget
kaszasINTER írta:Hát igen míg Moratti az elnök addig biztos nem.
Süti írta:kaszasINTER írta:Hát igen míg Moratti az elnök addig biztos nem.
Azért ne legyél inkorrekt, Moratti rengeteget tett eddig a csapatért, pár éve BL-t nyert vele.
Emlékszel???
Süti írta:kaszasINTER írta:Hát igen míg Moratti az elnök addig biztos nem.
Azért ne legyél inkorrekt, Moratti rengeteget tett eddig a csapatért, pár éve BL-t nyert vele.
Emlékszel???
Ma 68 éves az öreg, Isten éltesse.
Stankov írta:http://www.azzurri.co.hu/index.php/item/1234-bwin-oddsok-az-inter-2013-2014-es-szezonj%C3%A1nak-lehets%C3%A9ges-edz%C5%91ire
3.75-ért nem is rossz
Mondjuk Moratti helyébe megraknám Blanc-t az összes lóvéjával,kinevezném aztán jöhetne Cé,Messi,Bale stb
Stankov írta:http://www.azzurri.co.hu/index.php/item/1234-bwin-oddsok-az-inter-2013-2014-es-szezonj%C3%A1nak-lehets%C3%A9ges-edz%C5%91ire
3.75-ért nem is rossz
Mondjuk Moratti helyébe megraknám Blanc-t az összes lóvéjával,kinevezném aztán jöhetne Cé,Messi,Bale stb
3.75-ért nem is rossz
interfan írta:Stankov írta:http://www.azzurri.co.hu/index.php/item/1234-bwin-oddsok-az-inter-2013-2014-es-szezonj%C3%A1nak-lehets%C3%A9ges-edz%C5%91ire
3.75-ért nem is rossz
Lehet tényleg megérne komoly összeggel Mazzarrira fogadni.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=115042
Hírek szerint visszautasította a Napoli 4m-s fizetés ajánlatát.
Branca hétfőn felvette a kapcsolatot Mazzarri ügynökével.
Moratti pedig nem cáfolt semmit, csak annyit mondod, nem beszél feltételezésekről.
(Berlusconi azt nyilatkozta, Allegri a Romaban folytatja. Meglátjuk igaz e)
Stankov írta:Azért ez a sok pletyka nem véletlen.Nem úgy tűnik nekem hogy Morattiék más nevekbe gondolkodnának,Mazzarri 3 év alatt csinált egy olasz középcsapatból egy dobogós csapatot (az most mind1 hogy milyen játékosokkal és taktikával) jelen pillanatba ugyanezt kellene velünk is csinálnia.Sztem teljesen ésszerű döntés lenne ez csak hát az a 3 védős rendszer...
Mindenképp kell még 3-4 ember,akkor ezeket lehet az új edző taktikájához megfelelően.
Most egy olyan edző kell aki felépíti a csapatot erre jó lehet Mazzarri csak hát mi lesz utána?Mert ok 3-5-2 és tegyük fel beválik,minden évbe előrébb kerülünk mondjuk 3 év múlva stabilan meglesz a 2-3 hely de onnan hova tovább?Sztem Mazzarri taktikájának meg vannak a határai,olaszba max 2-3 hely,bl 8ad döntő max.Ugyanúgy mint most a Napolival,és akkor jöhetne egy edző váltás de ki tud majd bánni egy 3 védős rendszerre kialakított kerettel csak Mazzarri esetleg Guidolin.Jó persze ettől még nem kell tartani csak próbáltam előre gondolkodni,de az nem lesz mint Mancs-Mou duóval,hogy előbbi kialakít egy használható keretet/játékot aztán jön majd egy top edző aki tovább alakítja és triplázik
Mazzarri részéről meg nem biztos hogy a fizu a legfontosabb,sztem nem sokkal többért fog minket elvállalni mint amennyit most kap.Lehet bele fásult az ottani dolgokba,4-5 alapember valószínű távozik kezdhetné elölről a csapatépítést akkor miért ne kezdené egy másik csapatnál?
RenciDavid írta:De eddig az volt a szöveg, hogy azért hozzuk Mazzarrit mert csak rá van pénz. Erre lassan kiderül, hogy csak topfizetésért vállalná. Ha nem 1-2 milliót kér akkor óriási hiba idehozni, 4-5 millióból simán találni jobbakat akiket nem kell majd kirúgni fél év múlva 10 milliós végkielégítéssel.
Strama egyébként azt mondta pár napja, hogy 4-3-3-ra akarja átalakítani a keretet a következő szezonra. Eddig a mercaton a felmerült nevek is egyértelműen erre utalnak ami azt is jelentheti hogy a vezetőség sem szeretne 3 védős rendszert.
RenciDavid írta:Strama egyébként azt mondta pár napja, hogy 4-3-3-ra akarja átalakítani a keretet a következő szezonra. Eddig a mercaton a felmerült nevek is egyértelműen erre utalnak ami azt is jelentheti hogy a vezetőség sem szeretne 3 védős rendszert.
interfan írta:Tegnapi nap nagy híre kimaradt:
Stramaccioni megkapta az Arany Tapír díjat.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=115080
RenciDavid írta:Azért ha emlékeztek Strama a szezon elején nem 3 védővel próbálkozott de nem volt meg a kp stabilitása és ezért kellett váltania aztán a sérülésekg nem volt baj.
Azóta jött Kova és a hírek szerint még 1 top játékost akarunk így egy Kova-Guarin-Fabregas/Paulinho/X hármas stabilitást adhat a középpályára.
Interfanra reagálva én azért a védelemben több távozóra számítok.
RenciDavid írta:Azért ha emlékeztek Strama a szezon elején nem 3 védővel próbálkozott de nem volt meg a kp stabilitása és ezért kellett váltania aztán a sérülésekg nem volt baj.
Azóta jött Kova és a hírek szerint még 1 top játékost akarunk így egy Kova-Guarin-Fabregas/Paulinho/X hármas stabilitást adhat a középpályára.
Interfanra reagálva én azért a védelemben több távozóra számítok.
DSanton39 írta:azért érdekes lenne most hogy a Napolinak megy a szekér, BL csoportkörbe jutottak, Mazzari-t le tudnánk igazolni. Miért akarna ő onnan távozni hogy aztán más arassa le, amit felépített? nem tartom esélyesnek.
Mancini-t kell visszahozni, most szabad, nemzetközi kupa úgy sincs, a bajnokságban meg rendre hozta a csapatot.
Amondó vagyok először találjunk vissza az olasz élvonalba, Európa most messze van. Ha ehhez edzőcsere kell, hát legyen. Csak könyörgöm támogassa az elképzeléseit a vezetőség, ne kénye-kedve szerint igazoljon.PellerG írta:Arra, hogy a mostani káoszban rendet tegyen, megfelelő lehet Mazzarri is. Igen, de mi van akkor, amikor elérkezünk oda (tegyük fel), hogy ismét európai kupameccset játszunk. Ott a nagyok ellen ez a taktika öngyilkosság. Ott nagy eséllyel ismét edzőt kellene majd váltani, hiszen nyilván a minél jobb szereplés a tét, Mazzarrinak pedig, elsősorban a taktikája miatt vannak korlátai.
Komax írta:[Csak könyörgöm támogassa az elképzeléseit a vezetőség, ne kénye-kedve szerint igazoljon.
interfan írta:- Mazzarris pletykákat megerősítette a Gazzetta és a Mediaset is.
E szerint 3 éves szerződést ajánlottunk neki, 3.5m-s fizetéssel.
Valamint az egész szakmai stábja érkezhet vele együtt.
- Strama több hír szerint ha távozik, akkor fő jelölt az U 21 válogatott padjára.
- Legújabb hírek szerint viszont, Leo nem tér vissza, hanem marad Párizsban.
Francia média szerint nem hogy marad, ő lesz az edzője a PSG-nek.
- Ha nem jön Leo, akkor Fassone marad általános igazgatói poszton.
Branca helye biztos.
Ausilio még kérdéses.
Adriano92 írta:Amúgy ennyi erővel Moratti is vezethetné a csapatot...Leülhetne a kispadra ha ennyire ő akarja formázni a csapatot.Úgy se fogja támogatni Mazzari kéréseit se. Ennek meg sok értelme nincs, hogy 3 millió euró csak így elúszik.
PellerG írta:Adriano92 írta:Amúgy ennyi erővel Moratti is vezethetné a csapatot...Leülhetne a kispadra ha ennyire ő akarja formázni a csapatot.Úgy se fogja támogatni Mazzari kéréseit se. Ennek meg sok értelme nincs, hogy 3 millió euró csak így elúszik.
Ma este láthatunk egy biztosnak tűnő érkezőt, Basta nagy valószínűséggel jönni fog nyáron. (...)
Ha ez realizálódik, akkor ismét csak azt bizonyítja Moratti, hogy Ő és az üzleti érzék nem áll egyenes arányban egymással.RenciDavid írta:Ez a fizetés elképesztő egy Mazzarrinak. Egyedül Conte keres ennyit Olaszországban. Allegri a bajnoki címével ennél jóval kevesebbet keres.
Azt gondolom, hogy továbbra is rossz irányba mennek a dolgok, ennyi pénzért óriási hiba Mazzarrit leigazolni és a világ top 20 legjobban fizetett edzői közé beemelni. Ennyi pénzből rengeteg jobb edző idejött volna, mi meg végig azt hittük, hogy azért jön majd Mazzarri mert csak rá van pénz.