A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Baggio85 írta:Kezd kicsit elfajulni a dolog, remélem azért megegyeznek majd valahogy. Nem lenne jó ha bármi miatt is rossz szájízzel búcsúzna José. De teljesen megértem Morattit, hogy nem akar lemondani a pénzről, ugyanis egy új edzőt, edzői stábot kell keresnie, akiket aztán fizetni is kell. Tényleg vicces kicsit, hogy mindenkiért szórja a pénzt 2 kézzel a Real, de most 16 millió az sok nekik. Mert az, hogy nekem sok lenne az ok! :D Azért jó lenne, ha nem fordulna Mourinho a sportbírósághoz, ahogy azt írják, mert meg biztos nem nyerné az ügyet, viszont kicsit megharagítana néhány Inter szurkolót. Úgyhogy még egyszer mondom, remélem békésen meg tudják oldani a dolgot.

Tényleg nem lenne jó ha nagy veszekedések lennének, és bár Moratti hálálkodik, néha oda szúr azért Mourinhonak....persze érthető mert az időzítés meg ez a pénz körüli vita valóban nem jó, hogy közvetlen az ünneplés meg triplázás után megy...sőt Ő már vissza se jött milánóba a szurkolókkal ünnepelni sajnos.
De egyébként Mou is tudja, hogy kell fizetnie, tegnapi interjúban mondta is, tehát nem azon megy a vita, hogy Ő ingyen akarna lépni:

– Hogy áll a szerződésének felbontása? A Realnak tizenhat millió eurót kell fizetnie Önért?
– Persze hogy fizetni kell valamennyit, de meg szeretnék állapodni. Remélem, a klubok megértik ezt, mert tudják, hogy mit kerestem, hogy mi a legjobb nekem. Így vagy úgy, a Real edzője leszek.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

http://videochat.gazzetta.it/indexReda_Milano01.shtml

Kérdezzetek Morattiról, élő videochat.
Tommy

Még egy ilyet megne lássak.

Nem kell leugatni a srácot egyből, semmi rosszat nem vagy sértőt nem írt.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Tommy írta:Még egy ilyet megne lássak.

Nem kell leugatni a srácot egyből, semmi rosszat nem vagy sértőt nem írt.
Igen is "tanitóbácsi"!Esti Kornél idejött hozzászólni , nagyon szimpatikusan, pedig nem INTERES........... ez meg idejön kostolgatni! Mi a gond?
Tommy

A gond a stílusoddal van, ami itt nem divat.

Abba semmi kóstolgatás nincs, hogy leírta kiváncsi José nélkül mire leszünk képesek. Ezért nem kell nekiesni, és személyeskedni vele ahogy Te tetted, ez itt nem szokás, de azt hiszem téged már figyelmzetettünk párszor hogy nem ártana ha kicsit visszafognád magad.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Ma este már személyesen Perez jön Milánóba, h Morattival megbeszéljék a pontos kivásárlási árat. Szóval szinte biztos, h ma este megegyezés lesz.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Nem emlékszem egy figyelmeztetésre sem ,te úgy fogtad fel a hozzászólását én meg igy,hogy" Kötekedik".
Biztos igazad van mindenbe,te látsz jobban mindent, mert moderátor vagy!
További szépnapot neked!
Ha gondolod ezt is törölheted, meg engem is!!!!!!
INMATE

Hozzászólás Szerző: INMATE »

Azért kíváncsi leszek, hogy marad a 16 millió mint ár Mourinhoért vagy letudtak faragni belőle, ha 10 millió vagy afölött szerintem bőven jó. Kb. a tavalyi fizetését visszahozzuk. Bár panaszra nincs okunk. Én arra lennék kíváncsi, hogy a következő vezetőedzőnél mik lesznek az elvárások. A BL már megvan. Tudom itt mindenki a triplázás lázában él, de azért maradjunk meg a valóság talaján :D Gondolom a bajnoki cím kötelező, de azon kívül? Mit kell elvárni a következő edzőtől? Folytassa a siker sorozatot? Nyerjen Bajnoki címeket szép sorban, néha egy pár olasz kupát? A következő 3-4 évben meg még legalább 1 BL-t vagy mit lehet várni a következő edzőtől?
Tommy

Abel15 írta:Nem emlékszem egy figyelmeztetésre sem

Na látod, ez a szomorú..

Nem kell játszani itt a sértődött fiút.. Akkor írsz ide mikor akarsz, csak normális stílusban, ennyi. Nem kell ezen felháborodni, megérteni meg nem hinném hogy olyan nehéz lenne.

Egyébként a tagja vagy az ICU-nak?
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

INMATE írta: Én arra lennék kíváncsi, hogy a következő vezetőedzőnél mik lesznek az elvárások. A BL már megvan. Tudom itt mindenki a triplázás lázában él, de azért maradjunk meg a valóság talaján :D

Elvárásom: érje el, hogy kint legyen a 2. * a mezünkön! :)
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

PetR írta:Elvárásom: érje el, hogy kint legyen a 2. * a mezünkön! :)

De előbb,mint a zebráknak a 3 :)

Aki komolyan veszi a ritka csipkelődést.Nem szabad.Mondjuk azért olvastam pár helyet némely szintre tényleg nem szabad lemenni.Mindig azt mondom akinek nem inge... :)
Nyugalom...:)
INMATE

Na ez például egy reális is ideális elvárás :) Nem is kell sokat tenni érte, két bajnoki címet be kell húznia és jók vagyunk :D Huh emlékszik még valaki arra, hogy 5-6 évvel ezelőtt még álmodoztunk arról, hogy meg legyen a második csillag :) Most meg szinte karnyújtásnyira van tőlünk :D Arról nem is beszélve ha sikerülne a következő edzőnek még két bajnokit behúzni akkor zsinórban 7-nél fogunk tartani és az ajándékbajnoki címet leszámítva is abszolút rekorderek leszünk Olaszországban (az ajándékbajnoki cím főleg a Juve-nak fáj, nem hajlandók elismerni, hogy megvásárolták, váltig állítják, hogy ők maguk nyerték :D de ez legyen az ő bajuk). Azért nem bánnám ha a következő edző(k) nem várnának még 40 évet, hogy BL-t nyerjünk. Ha 3-5 éven belül nyerünk még egyet akkor a BL trófeák megszerzésével is elégedett lennék.
Nia

Érdekes ez a kérdezd Moratti helyzet :) Az FCinternews.it-en van fenn néhány dolog :)

Meg,hogy új verzió lesz az Inter"himnuszból" :)
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Nia írta:Érdekes ez a kérdezd Moratti helyzet :) Az FCinternews.it-en van fenn néhány dolog :)

Jeeeeee kívánságom meghalgatásra talált! :D
Nia

Nia írta:Érdekes ez a kérdezd Moratti helyzet :) Az FCinternews.it-en van fenn néhány dolog :)

...sorry vagyis szeretnék...csak végét olvastam.De lesz úgy is :) 3 kupa után .)
Tommy

Egyelőre csak egy szurkolói kezdeményezés az egész.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nia írta:A pénz mindenek felett...

Jól van fiúk nyugi a VB végéig legkésőbb úgyis eldől.

Ha nem marad más majd választhattok(unk) a A.Grant,Csank Jani,Koeman(valamelyik) hármasból valakit :mrgreen:
Ha jól tudom Grant már a WHU-t erősiti,úgyhogy kilőve :mrgreen:
Nia

Tommy írta:Egyelőre csak egy szurkolói kezdeményezés az egész.

Igen-igen.Köszi ezért javítottam,csak a végét olvastam el annak a mondatnak .

vaskalap írta:Ha jól tudom Grant már a WHU-t erősiti,úgyhogy kilőve :mrgreen:
És nem jönne ismét Mourinho utódnak :mrgreen:
kiscivis

kiscivis írta:Ma este már személyesen Perez jön Milánóba, h Morattival megbeszéljék a pontos kivásárlási árat. Szóval szinte biztos, h ma este megegyezés lesz.

Állítólag megszületett a megállapodás így 8 millió eurót utal a Madrid.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

pedig moratti azt mondta h 16m-ból 1 centet se enged
Tommy

Biztos született valami egyezség köztük.. Például a real elengedi Sneijder 3 milloját, és nem kell kifizetnünk, vagy valakit megkapunk olcsóbban tőlük, esetleg mi élvezünk elsőbbséget, nem a semmiért engedett az öreg az biztos. :D De 8 millio is elég jó.
csakaMILAN

Hozzászólás Szerző: csakaMILAN »

INMATE írta: Csapat még jövőre is lesz sőt azután is, és más csapatok drukkerei akárhogy szeretnék még azután is lesz :D

Akarva akaratlanul is magamra vettem, ezt a kis megjegyzést (nem tudom nekünk (Milan) lett-e címezve
). Nem tudom, lehet hogy félreértettetek, én szívből kívánom, hogy jövőre is, az után is és stb. legyen a klubotok, mert ha nincs ellenfél, elég nehéz játszani.
Egy jó ellenféllel pedig még jobb. Nem jövök azzal, hogy ki hányszor nyerte meg a Milánói derbit; 1 értelmetlen, 2 mind két csapat jó párszor behúzta nagy és kis arányú meccsekkel egyaránt, én csak azt akarom, hogy ez után is érdekfeszítő meccsek legyenek.
Téma: Remélhetőleg, az új edző lesz olyan jó, hogy a csapatotok ne hulljon szét, és érdeklődve figyelhessem a derbit. Meglátjuk mit alakít a nagy Capello az angolokkal, mert szerintem már túl van fénykorán.
INMATE

Azért a 8 millió akárhogy számoljuk a fele mint amiről pletykáltak (!). Szóval vagy a 16 millió volt kacsa, vagy valamiben tényleg megállapodtak amiért levitték a felére. Kíváncsi lennék, hogy mi miatt egyeztek bele a 8 millióba.

csakaMILAN-nak üzenem, szerintem Capello nincs túl a csúcson :D Gondolom, hogy te a Milanos korszakára gondolsz mikor elég sok mindent nyert, tegyük hozzá, hogy a Milannál töltötte a legtöbb időt, szóval 6-7 év alatt lehet nyerni, míg ennyi időt a Juve, Real és Roma csapatában összesen töltött. Szóval ha úgy számolnánk (már ha valóság lenne a Capello ügy, egyelőre még csak spekuláció), akkor ha 3 év alatt nyerne egy BL-t három bajnoki címet, egy kupát, akkor szerintem igen csak elégedettek lennénk vele. Én szerintem (ha már Milan és Inter edzőkről van szó) akkor a Milannál ki lenne az az edző aki igazán izgalmassá tenné a milánói derbiket? :)
Tommy

16 milliot fizet a real. Moratti nyilatkozta, a 8 millio volt a kamu.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Átgondolva az elmúlt napok történéseit, azt hiszem hogy egy kicsit neheztelek José-ra, amiért rögtön a BL döntő után bejelentette a távozását.
Nem lepett meg ezzel a döntésével, és nem is hazudtolta meg önmagát, hiszen így minden róla szólt a döntő után.
Igazán várhatott volna egy vagy két napot, nem múlt volna rajta semmi sem, de ő ennél jóval taktikusabb volt, így olyan búcsút rendezett magának, ami sokakat meghatott, köztük engem is, de egy kicsit el is rontotta az eufóriámat.

Ettől függetlenül Grazie José Mourinho.
INMATE

De minden csoda 3 napig tart :D A Mourinho dráma lassan lefut. Mi viszont még a jövő évi BL döntőig leszünk a címvédők :D Ha csak nem nyerjük meg megint. Szerintem megnyugodhatsz amint meglesz az Inter új edzője Mourinho el lesz felejtve egy időre, amíg nem csinál megint valami hasonló dolgot.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Tommy írta:16 milliot fizet a real. Moratti nyilatkozta, a 8 millio volt a kamu.

Mondtam én. Ha tavaly a keretre költött 250 milliót Perez, akkor Mourinho meg fog neki érni 16 milliót.
Tommy

Crespo írta:
Tommy írta:16 milliot fizet a real. Moratti nyilatkozta, a 8 millio volt a kamu.

Mondtam én. Ha tavaly a keretre költött 250 milliót Perez, akkor Mourinho meg fog neki érni 16 milliót.

Az öreg ezt nyilatkozta: Massimo Moratti: "Egy bizonyos időkereten belül a Real Madrid a teljes kivásárlási árat meg fogja téríteni." A La Gazzetta dello Sport szerint 10 millió eurót fizet a spanyol klub, a fennmaradó részt pedig játékosok kölcsönadásával törlesztik. De több üzlet is kihathat még az ügyre.

Szóval a fene se tudja már, részleteket asszem csak ők tudják ketten, ez is egy homályos üzlet. :)

Arra kiváncsi leszek kik lesznek azok a játékosok akik jönnek, ha persze ez igaz.

Gago például tökéletes lenne a gánai terminátor helyett, fiatal és tehetséges persze nem egy Cambiasso vagy Mascherano még, de sztem jó igazolás lenne.. VDV se lenne rossz, mert kéne egy Sneijder alternatíva, bár nem hinném hogy eljönne padozni, ha megy akkor inkább olyan csapatba megy ahol kezdő lehet.. Csatár meg nekünk nem kell, ha nem megy senki. Védő kell, csak nem onnét. Realból kukázni mindig jó. :)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Teljesen egyetértek Sütivel! Ugyanezt gondolom!
Így most már lassan lenyugodva, és felfogva a tetteket, csalódás ez, hogy Mou nem várt legalább 1 hetet a bejelentésével! Ami nagyon tré sztem, h már vissza sem jött ünnepelni a csapattal Milánóba! Pedig várták őt is! Szimplán eltűnt....Most ez milyen lépés?! Ő is (alap) a csapathoz tartozik, a sikerek fő letéteményese, erre kilép belőle és rögtön egyezkedik a Reallal. Nem az a bajom hogy elmegy, hanem az, ahogy ezt az egészet megoldotta....
Jó lett volna megadni a módját....Persze godnolom így sem kis ünneplés volt, de sztem nem Materazzi volt az egyedüli akiről hasonló videót lehetett volna elcsípni! Egy ilyen siker után önfeledt ünneplés járt volna! De ő belerondított!
Ettől függetlenül: nagyon köszönjük neki, óriásit alakított, örök hála, csak ez bennem egy tüske marad.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

szerintem jobb hogy azonnal bejelentette.
mindenki tiszta: Mou megy. nincs huzavona arról, hogy hátha marad hátha nem, ki mit akar. Egyszerűen elvette a médiától a találgatások és nagyot mondások lehetőségét.
Most legalább azon megy a hajcihő, hogy kit hozunk helyette.
De ha itt Mou nem lépi meg ezt így, mindeki Morattit cseszegetné, hogy BL-t nyerünk és ő meg a háttérben edzőkkel tárgyal stb.
Mondjuk 1 napot várhatott volna. hogy a szombat csak az ünneplésé legyen, bár ezt többé kevésbé meg is tette

Sokkal normálisabb mint a Real féle megoldás, ahol még ki sem rúgták Pellegrinit, de már az elnök is meg mindenki Mouról beszél. nem véletlenül tette szóvá Pellegrini sem, hogy milyen állapot van a Realnál.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Süti írta:Átgondolva az elmúlt napok történéseit, azt hiszem hogy egy kicsit neheztelek José-ra, amiért rögtön a BL döntő után bejelentette a távozását.
Nem lepett meg ezzel a döntésével, és nem is hazudtolta meg önmagát, hiszen így minden róla szólt a döntő után.
Igazán várhatott volna egy vagy két napot, nem múlt volna rajta semmi sem, de ő ennél jóval taktikusabb volt, így olyan búcsút rendezett magának, ami sokakat meghatott, köztük engem is, de egy kicsit el is rontotta az eufóriámat.

Ettől függetlenül Grazie José Mourinho.
Azt hiszem nagyon sokan(talán mindenki) kiegyeztek volna egy ilyen forgatókönyvvel a döntő előtt. Én is sajnálom, hogy nem ő fogja irányítani a csapatot, de elfogadom. Ő egy vérbeli és nagyon profi zsoldos, aki folyamatosan előre tekintve, állandóan az új kihívást keresi. Mindezek mellett maximális elkötelezettséggel viselkedik és a megfelelő magatartást tanúsítja az éppen aktuális klubja iránt. Igen, talán várhatott volna egy kicsit a bejelentéssel, de szerintem unta már, hogy kb. minden második újságírói kérdés a Realról szólt. Így legalább tiszta a helyzet.

Köszönet ezért a 2 évért Jose Mourinho, az Inter dicsőségének örökké részese leszel! Tisztelet!

FORZA INTER!!!
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Az Inter történetének második száz esztendejének első két éve elvitathatatlanul José Mourinhoról szólt. Letette az Inter asztalára azt amit elvártak tőle,majd önként(sajnos) távozott.Érdemeit senki sem vitathatja el, amiért maximális tisztelet és köszönet jár neki !!
Mától azonban Ő már csak a Realra koncentrál,és az Internek is mielőbb túl kell lépnie
a nosztalgiázáson.Haladéktalaul meg kell találnia a vezetőségnek az új vezetőedzőt és a kiegészítő embereket,annak érdekében,hogy a jövő év csapata mielőbb összeállhasson.Nincs időnk olyanokra várni akik csak majd a VB.után döntenek, és jól megérdemelt szabijuk után csak kb.augusztus közepén kezdenének az Interrel foglalkozni. Augusztus végére pedig egy sikeres alapozás után már komoly tétmeccsek várnak a csapatra,ezért a mostani késlekedés az egész következő nemzetközi, és bajnoki szezont elintézheti.
Fentiek miatt én úgy látom,hogy olyan nemzetközileg is sikeres edzőre van szükségünk aki max.2 héten belül el tudja kezdeni nálunk a munkát.Haladéktalanul döntenie kell,kire tart majd igényt ,kire nem, és kiket látna szívesen az új csapatában.
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Azért a keret egy részére még vár 1 kisebb torna,tehát olyan nagyon nem tud senki kapkodni a csapatot illetően.Addig Baresi nyugodtan alapozhat az itthon maradottakkal.Meglesz a megfelelő edző is idővel akinek lesz még ideje a keretet alakítgatni. ;)
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Wesley10 írta:Azért a keret egy részére még vár 1 kisebb torna,tehát olyan nagyon nem tud senki kapkodni a csapatot illetően.Addig Baresi nyugodtan alapozhat az itthon maradottakkal.Meglesz a megfelelő edző is idővel akinek lesz még ideje a keretet alakítgatni. ;)

Plusz akik a vébén ott vannak, ők ugyanúgy kapnak majd egy rövidebb szabit a vébé után.
Crespo

Tommy írta:
Arra kiváncsi leszek kik lesznek azok a játékosok akik jönnek, ha persze ez igaz.

Gago például tökéletes lenne a gánai terminátor helyett, fiatal és tehetséges persze nem egy Cambiasso vagy Mascherano még, de sztem jó igazolás lenne.. VDV se lenne rossz, mert kéne egy Sneijder alternatíva, bár nem hinném hogy eljönne padozni, ha megy akkor inkább olyan csapatba megy ahol kezdő lehet.. Csatár meg nekünk nem kell, ha nem megy senki. Védő kell, csak nem onnét. Realból kukázni mindig jó. :)

Az nem rossz dolog, hogy adunk egy edzőt, és kapunk érte játékosokat. :)

Gagonak örülnék, írtam már pár napja, hogy akár Cambiasso-szerű kellemes csalódás is lehet, csak meg kell állapítani egy árat amiért biztosan megvehetjük, ha igényt tartunk rá év végén. Középső középpályás amúgy is kéne, mert valahogy mindig azok fogynak el (ezért játszottak korábban a csapatban fontos meccseken Pelék meg Muntarik, sőt Burdissok...).

Balhátvéd is kellene, Drenthe talán megérne egy próbát, VdV meg szerintem lehetne szélső, bár annyira nem ismerem.
INMATE

Gago tényleg nem lenne egy rossz húzás, akár még lehet belőle valami. Drenthe szerintem nem lenne az igazi akkor már inkább Marcelo (bár a Real nem valószínű, hogy csak úgy elengedné) Van Der Vaart már ígéretesen hangzik. Szerintem Sneijderrel még egy pályán is tudnának lenni. Stankovic posztjára be lehetne rakni VDV-t. Nem tipikus szélső játékos szóval szerintem lehetne ide oda rakosgatni. Ha változna a taktikai felállás akkor meg szintén lehetne neki helyet csinálni. Ja a Real-nál tényleg lehet kukázni :D Bár tegyük hozzá, hogy kedvenc szokásuk kidobni kiváló játékosokat csak azért mert nem kell el elég sok a mezükből a piacon. Nézzétek meg Makelelét a Real legnagyobb baklövését. Vagy Samuelt, Camibassot, Sneijdert, Robbent és tuti eltudnánk még memóriába rántani jó pár játékost akik zsenik, csak a Real sztárokban gondolkodik, és nem jut eszükbe, hogy szürke eminenciások is kellenek egy csapatban. De az összes igazolás az edzőtől függ.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Tényleg kezd letisztulni a kép az edzőkérdésben, legalábis hogy kikk maradnak versenyben:
Sztem: Capello, Hiddink és Pellegrini. Nálam is ez a sorrend.
Akikről még szó van: Benitez, Scolari, Guardiola.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Guardiola nem is értem hogyan jöhetett képbe amúgy, sztem marad ott ahol van,olaszban besülne a tudománya :)
Hiddink-Capello-Benitez
A többieket nem nagyon szeretném.

De jó lenne mielőbb megnyugtatóan lerendezni ezt az edzőkérdést, mert a más klubok által megkeresett játékosainknak nem jó ez a bizonytalanság.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2010.05.30. 09:32-kor.
Nia

Pellegrini abban is jó,hogy csendesen tudja vágni a körmét a kispadon :)

Egyébként a viccet félretéve,Pellegrini a Villarealal tényleg csodákat művelt,de a nagyobb csapat,a Real szerintem kifogott rajta.Nekem semmi extra nem jött le tavaly a játékukat nézve.Bár az is kérdés,mennyire is dumáltak bele ott mindenbe.Ő állította,hogy se Sneijdert se Robbent nem akarta eladni és,hogy az igazolásokba semmi beleszólása nem volt.viszont a csapat összeállításba senki nem szólt bele.
Mondom nekem nem annyira jött be a Real tavaly.Ezzel a csapattal nyerni kellett volna.Az,hogy mennyi pontot szereztek.Könnyű volt csak a Barcaval voltak versenybe.És őket nem sikerült egyszer sem felülmúlni,egy világválogatottal...
INMATE

A Realnál sosem volt divat, hogy az edző szabad kezet kap, nem állítom, hogy Pellegrini olyan jó edző lenne (bár kétlem, hogy rossz lenne) de biztos benne volt az eredménytelenségében az is, hogy nem szólhatott bele a Real igazolásaiba. Most lehet azt mondani, hogy egy Kakának, Ronaldonak, Benzemának ki nem örülne. Na de tudhatjuk jól, hogy nem a nevek hozzák a sikert, hanem a csapat. Erre az Inter a legjobb példa :D Nincs annyi sztárunk mint a Realnál (ha most szigorúan az aranylabdásokra, Pepsi reklámosokra gondolunk) mi mindent megnyertünk ők semmit.
Crespo

Jól összerakta Pellegrini a Realt arra, hogy a gyenge spanyol bajnokság mezőnyében rekordpontszámot érjen el. De a fontos meccseket mind elbukta... Egy ilyen kerettel. Ettől kicsit félek.
INMATE

Az ilyen keretet szerintem hagyjuk. A keret erős, de nincs jól összerakva. Amikor az Inter is neveket vásárolt minden évben sikertelenek voltunk, amióta csapatott építünk, és a képességekre, a jelenlegi formára, és a lehetőségekre építünk sikeresek vagyunk. Szóval a Real kerete minden csak nem jól szervezetet, előre kitalált, felépített csapat. Sztárok gyülekezet, akiket legjobb esetben is kordában kell tartani. Szervezni őket iszonyú nehéz. Gondolom Moruinho is ezért került képbe.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Sztem Capello a legesélyesebb,de ő csak a VB után kész a tárgyalásra,hiszen addig másra kell koncentrálnia.Az esetleges játékos érkezésekről úgyis az új edző dönt,szóval a Real játékosok még egyelőre talonban,de meddig?Ez itt a kérdés.
INMATE

Ez azért attól is függ, hogy az új edző (esetleg akkor Capello) igényt tart e valamilyen Real játékosra, na meg, hogy mekkora lesz a mozgás a Real csapatában. Ha idén is elküldenek 4-5 játékost és újakat igazolnak, akkor megint lesz mozgás a piacon, és jó pár játékostól szabadulni akarnak majd. Lehet, hogy megint letudunk igazolni tőlük egy két háttérbe szorított játékost akiknek képességük van, csak a Realnak nem kell. De persze attól függ, hogy az új edző majd kikben fog gondolkodni.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Nia írta:Pellegrini a Villarealal csodákat művelt, de a Real kifogott rajta.

Az nagyon pikáns lenne, ha Pellegrini ideigazolna, és mindent megnyerne az Inter-rel. :)
San Siro

Hozzászólás Szerző: San Siro »

Azt megnézném :D Akkor valószínűleg lemondana a komplett Real vezérkar :lol:
INMATE

Na akkor lehet nagyon beégne a Real ha Pellegrini lenne az új edző és sikeres lenne az Interrel. Akkor nem csak hogy lemondanának, de szerintem a teljes Real vezetői hozzáállás megváltozna. Felvennék az angol módit, hogy minden döntést az edző hozhasson meg. Egyébként szerintem ez a spanyol foci legnagyobb hiányossága, hogy mindenbe beleütik magukat az öltönyös üzletemberek, akik annyira értenek a focihoz mint bárki más. Moratti ebben viszont jó, hogy hallgat az edzőkre (gondolom ő is rájött, hogy másképp nem megy).
kiscivis

Azért ez még mindig nem csak a spanyol foci hiányossága. Milánó másik oldalán van egy mindne lében kétkanál tulajdonos. Szerencsére nálunk másabb a helyzet.
INMATE

Az az ő problémájuk :D Egyébként nem csak a Real de a Barcában is megmondják, hogy kikkel kell kalkulálni. Ők semmiben sem különbek.
San Siro

Hozzászólás Szerző: San Siro »

Ja, a Milan elnöke jól elbánt Leonardóval, mert nem akart dróton rángatott báb lenni. Pedig Leo kihozta a maximumot a milánói nyugdíjasklubból.
Válasz küldése