A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- hvmetal
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Valahol vicces az is,hogy (gondolom) tudták mit akar Thohir. (inkább olcsóbb,de ügyes fiatalok,Kovacic és társai)
Erre elengedik Angliába a liga legjobb "tehetség felfedezőjét". Gondolom Leo-nak is könnyebb lenne egy olyan emberre támaszkodni aki felfedezte például Sanchez-t,Isla-t,mint egy olyanra aki Kerlon-t,Castaignos-t,Biabiany-t.
Thohir,ha tényleg okos ember,akkor első dolga,hogy kib*ssza ezt a 2 idiótát.
Erre elengedik Angliába a liga legjobb "tehetség felfedezőjét". Gondolom Leo-nak is könnyebb lenne egy olyan emberre támaszkodni aki felfedezte például Sanchez-t,Isla-t,mint egy olyanra aki Kerlon-t,Castaignos-t,Biabiany-t.
Thohir,ha tényleg okos ember,akkor első dolga,hogy kib*ssza ezt a 2 idiótát.
- Youme
- Adminisztrátor
Inter101 írta:Ha jol tudom, de lehet hogy nem a Garibaldi Thohir fia szeretne az uj Inter tulaj lenni!
Most megnéztem és ez a Garibaldi a mi Thohirunk idősebb testvére.
- DSanton39
Youme írta:Inter101 írta:Ha jol tudom, de lehet hogy nem a Garibaldi Thohir fia szeretne az uj Inter tulaj lenni!
Most megnéztem és ez a Garibaldi a mi Thohirunk idősebb testvére.
jaja, ő 48 éves, 1250. leggazdagabb ember. még a végén kiderül hogy nem a jó milliárdossal üzletelnek
Erik még a Forbes listán sincs.
- Süti
DSanton39 írta:Erik még a Forbes listán sincs.
Ki nem szarja le, ez nem egyenes arányos, hogy minél gazdagabb, annál jobban vezeted majd a klubbot, azért gondoljatok bele, hogy a világ(!!!) "1200-ik", meg "3000-ik" leggazdagabb embereiről beszélünk.
Én beérem a világ 1.000.006-ik leggazdagabbjával, vagy 8.957.000-ik leggazdagabbjával is, ha feltétel nélkül szereti majd a klubbot, ahogy Moratti is teszi. (Most épp azzal kimutatva, hogy még megválni is hajlandó tőle, ha ezzel pénzügyileg stabilizálhat-előnyhöz juttathatja.)
Amúgy a legnagyobbak nem szeretnek hivalkodni a vagyonukkal, ezért nincsenek is rajta a listán, meg akinek ekkora vagyona van az úgysem tudja már-már megbecsülni sem, hogy akkor mennyi van neki.
Hogy is van, Bill Gates annyi pénzt keres 5 másodperc alatt, hogy nem érné meg neki lehajolni egy 10(0) dollárosért??
- DSanton39
alap esetben a tulajdonos csak az anyagiakat kell biztosítsa, értenie nem kell hozzá. úgy is csak a gazdasági oldalát nézi a dolognak, a többit el kell intézze, az általa megfizetett szakmai stáb.
Csányi sem azért került az MLSZ élére mert k.rvára értene egy futball liga vezetéséhez..
Csányi sem azért került az MLSZ élére mert k.rvára értene egy futball liga vezetéséhez..
- Süti
DSanton39 írta: mert k.rvára értene egy futball liga vezetéséhez..
Ahhoz én is értek, meg szerintem te is, Mo-n ezt mindenki keni-vágja.
Én csak azt mondom, hogy ha valaki ennyi pénzt akar beleölni, az ma nekem inkább tűnik egy úri szórakozásnak, mint sokat hozó vállalkozásnak.
Thohir-nak vannak tengerentúli üzletei, sokan tudjátok, hogy az NBA-ben is komolyan érdekelt, márpedig oda nem engednek kutyaütőket, csak akik komolyan gondolják és tudnak csapatot-klubbot vezetni.
Van rutinja, és áldozni fog rá. Én sajnálom Moratti háttérbe szorulását, de (most) ez van...
- DSanton39
Süti írta: Én sajnálom Moratti háttérbe szorulását, de (most) ez van...
abból a szempontból nem sajnálom hogy, már egyszerűen nem tudott többet hozzátenni a csapat jövőjéhez, és most nem a pénzről beszélek, mert abból bőven tett bele 15 év alatt, hanem a koncepció hiányzott, megvolt a BL, Mou elment, látták hogy ok, most be kell húzni a féket (nem csak az Inter volt ilyen helyzetben a világon), és jöttek ezek a látvány igazolások, mind játékos mind edzői téren. ha a BL-t követő szezonban elkezdik a tárgyalásokat CSENDBEN Sneijder JC és a többiek eladásáról, nem csak hogy gazdagabban de tisztességesebben is jött volna ki belőle. majd 2011 nyarán rá kellett volna állni egy teljes utánpotlásból táplálkozó modellre. és mindezt persze akkor már ki kommunikálva hogy hát kedves szurkolók, ez a klub érdeke, kell megújulás stb. ehelyett megy még a mai napig is a sunnyogás, a látvány igazolás, és az edzőkeringő.
- alwin91
Ezek a leggazdagabb ember listák kb annyira jók mint a FIFA világranglista.
- Campione
Youme írta:Jó ez a cikk ami szerint Thohir az Arsenal modellt akarja. Azaz nem BL-t és bajnoki címeket, hanem marha sok pénzt akar nyerni?
http://www.calciomercato.com/altre-noti ... nal-484959
Nem teljesen akarja az Arsenal politikát, hanem csak annyiban, hogy fiatal tehetségeket kinevelünk az első csapatnak. Ezt már hallottuk eddig, de eddig üres puffogtatásnak tűnt csak.
-
RenciDavid
Ezek a ki a leggazdagabb listák semmit sem érnek. Mindenki vagyona többszöröse a hivatalosan fellelhetőnek ami alapján kiszámolják ezeket a vagyonokat. A valós sorrendet soha nem fogjuk megtudni 
- interfan
- Thohir ma megérkezett Milánóba. Délután már tárgyalt is Angelmario Morrattival.
Az utolsó akadályokat kell megoldani.
Jelenleg a klub adóssága jelenti még a problémát.
Kb 200m-s adósság van. Amit Morattiék szeretnék, ha Thohir rendezné.
De Thohir fele-fele arányban akarja ezt megoldani.
- zsizsi14
interfan írta:- Thohir ma megérkezett Milánóba. Délután már tárgyalt is Angelmario Morrattival.
Ez elég nagy akadálynak tűnik nekem :S
- DSanton39
zsizsi14 írta:interfan írta:- Thohir ma megérkezett Milánóba. Délután már tárgyalt is Angelmario Morrattival.
Ez elég nagy akadálynak tűnik nekem :S
hát igen, bár megoldható hogy kevesebbet fizet a klubért (75%-áért) és akkor rendezi az adósságokat. Morattiék 200 M euróval is jól ellesz, ha innentől nem az ő pénzéből mennek majd az igazolások.
-
A'doma Zajcev Jr.
Azt lehet tudni, hogy kik felé ekkora az adóssága a csapatnak? Transzferek, fizetések, vagy egyéb költségek?
- Festa
A'doma Zajcev Jr. írta:Azt lehet tudni, hogy kik felé ekkora az adóssága a csapatnak? Transzferek, fizetések, vagy egyéb költségek?
Szerintem azért kevés klub van a nagy csapatok közül amelyiknek nincs adóssága.
Ez szerintem egy szükséges lépés,hogy újraindulhassunk és pár év múlva stabil BL-ben induló csapat lehessünk.
Mondjuk a 75% biztos már akkor nem tudom mibe fáj Thohirnak az pár vacak Euro.
-
A'doma Zajcev Jr.
Én azért kíváncsi lennék kinek tartozunk.
Szerintetek Mazza papa nem frusztrált egy kicsit, hogy a távozása után a Napoli soha nem látott költekezésbe és keret erősítésbe kezdett? Bízom benne, hogy Benő bá ott is kudarcot vall.
Szerintetek Mazza papa nem frusztrált egy kicsit, hogy a távozása után a Napoli soha nem látott költekezésbe és keret erősítésbe kezdett? Bízom benne, hogy Benő bá ott is kudarcot vall.
- interfan
Jelen pillanatban szó szerint minden Thohirol szól:
- Jól informált olasz újságírók azt is tudni vélik, hogy vasárnapra ügyvédek és közjegyzők vannak előjegyezve. Ezen a napon írhatják alá az adásvételi szerződést. De mivel még nagyon sok a kérdés, ezért 10 napot is csúszhat az üzlet.
Egyik nagy kérdés a tartozások, az a bizonyos 200m. Hírek szerint Angelmario igent mondott Thohir kérelmére, és 40-50m-t átvállal a tartozásból.
Bankgaranciát már benyújtotta Thohir a következő 3 évre.
346m-t fizet most azonnal, a klub 75.67%-ért. Moratti családnak marad 22.63%.
Moratti szerepe is kérdés még, minden bizonnyal maradna mint elnök.
Angelmario Moratti szerepe is kérdés, egyes hírek szerint Thohir őt akarja elnöknek. Neki lehet a legnagyobb szerepe az Új Interben. Apja Massimo meg megmaradna mint tiszteletbeli elnök.
Gazdasági és marketing szakember is érkezhetnek Thohiral.
De ő további változásokat akar.
Leonardot akarja sportigazgatónak, ezáltal Ausilio távozna.
Visszavásárlási opció sincs még tisztázva.
Ma további tárgyalás várható az Armani Hotelben.
Thohir egyébként 6 szakemberrel érkezett Milánóba.
- Jól informált olasz újságírók azt is tudni vélik, hogy vasárnapra ügyvédek és közjegyzők vannak előjegyezve. Ezen a napon írhatják alá az adásvételi szerződést. De mivel még nagyon sok a kérdés, ezért 10 napot is csúszhat az üzlet.
Egyik nagy kérdés a tartozások, az a bizonyos 200m. Hírek szerint Angelmario igent mondott Thohir kérelmére, és 40-50m-t átvállal a tartozásból.
Bankgaranciát már benyújtotta Thohir a következő 3 évre.
346m-t fizet most azonnal, a klub 75.67%-ért. Moratti családnak marad 22.63%.
Moratti szerepe is kérdés még, minden bizonnyal maradna mint elnök.
Angelmario Moratti szerepe is kérdés, egyes hírek szerint Thohir őt akarja elnöknek. Neki lehet a legnagyobb szerepe az Új Interben. Apja Massimo meg megmaradna mint tiszteletbeli elnök.
Gazdasági és marketing szakember is érkezhetnek Thohiral.
De ő további változásokat akar.
Leonardot akarja sportigazgatónak, ezáltal Ausilio távozna.
Visszavásárlási opció sincs még tisztázva.
Ma további tárgyalás várható az Armani Hotelben.
Thohir egyébként 6 szakemberrel érkezett Milánóba.
- Süti
interfan írta:Angelmario Moratti szerepe is kérdés, egyes hírek szerint Thohir őt akarja elnöknek. Neki lehet a legnagyobb szerepe az Új Interben. Apja Massimo meg megmaradna mint tiszteletbeli elnök.
Még nagyon az elején vagyunk, és még el sem dőlt semmi, de ez azért egy pozitívumként is értelmezhető, hogy Moratti-ékra továbbra is számít.
- interfan
- Na Thohir is megszólalt.
Azt mondta, hogy maximálisan tiszteletben tartja a Moratti családot, ezért nem mond semmit a tárgyalásokról.
80%-os részesedést tagadta. Valamint hogy hallott Leonardo felől, de ez nem igaz.
Piacot sem akarja befolyásolni, közös döntések kellenek.
Megérti hogy idő kell Morattiéknak. Holnap pedig elhagyja Milánót, és visszatér Indonéziába.
Tehát a vasárnapi ügyvédek, közjegyzők, és az adásvételi szerződés így ugrik.
http://www.fcinter1908.it/copertina/tho ... cato-87297
Azt mondta, hogy maximálisan tiszteletben tartja a Moratti családot, ezért nem mond semmit a tárgyalásokról.
80%-os részesedést tagadta. Valamint hogy hallott Leonardo felől, de ez nem igaz.
Megérti hogy idő kell Morattiéknak. Holnap pedig elhagyja Milánót, és visszatér Indonéziába.
-
vivainter
Olvasgatom az elmúlt hetek, hónapok híreit, tájékozodva a klub anyagi helyzetéről és nem térek magamhoz, hogy mi folyik itt nálunk: ha abból indulok ki, hogy az Inter egy top klub, és a mai foci -sajnos- ma már inkább üzlet, mint sport, akkor számomra van néhány olyan nélkülözhetetlen kérdés, amit ha Milánóban élnék és lenne valamiféle ankét, akkor feltétlenül a vezetők pofájába röffentenék. Gazdasági cégként müködünk, ehhez képest már számtalan a klubot anyagilag és erköcsileg is hátrányosan érintő döntés született, hogy az minimum 1 páros lábbal való kirúgással járna, ehhez képest itt semmi nem történik, semmi! Olyan ez, mintha bárki bármit megtehetne, mindenféle következmények nélkül. Nincs semmiféle racionalitás, egy egészséges hierarchia felépítve, Moratti is csak bóhockódik itt, hogy ő nem ért a focihoz stb.. AZ ő klubja, ő a felelős minden egyes rossz és jó döntésért, és úgy látom ő ezt már nem érzi át. Igazoltunk Jonathant, Silvestret, Scelottot, és Chivuval is már többször hosszabítottunk, most meg szenvedünk tőlük, hogy nem tudjuk eladni. ELeve nem is szabadott volna idehozni őket, mert közük nincs a csapat hírnevéhez méltó játékhoz, de ez csak 1 dolog, évről évre egymásnak ellentmondó döntések születnek, teljesen átláthatatlanok. Nem tudom kiféle ez a Thohir de nagyon bizom benne, ha jön akkor ezt a szemétdombot, ami kialakult a klub vezetésében, azt nagyon gyorsan elsöpri! És jólenne anak is utána nézni, hogy miért jutott ilyen mélyre 1 olyan klub, mely 3 éve még mindent megnyert... Komolyan mondom, már már büntetőjogi következményei lehetnek annak, ami nálunk folyik teljesen zavartalanul. Én ilyen üzleteket kötnék 1 olyan cégnek, mely az alapvető müködésünket veszélyezteti, vagy súlyosan korlátozza hátrányosan, akkor minimum kirúgnának. Itt meg tényleg semmi! Szánalom..
- DSanton39
interfan írta:- Na Thohir is megszólalt.
akkor vége is a nyári parasztvakításnak. szerintem ebből nem lesz üzlet.
- interfan
Nem véletlenül nem mondott igazából semmit Thohir.
Olasz, sőt az Indonéz média is biztos benne, hogy Thohir az Inter új tulaja lesz.
Részletkérdések vannak már csak.
Amit fentebb említettem.
Olasz, sőt az Indonéz média is biztos benne, hogy Thohir az Inter új tulaja lesz.
Részletkérdések vannak már csak.
Amit fentebb említettem.
- hvmetal
"Részletkérdések vannak már csak. "
Hát igen,1 hónapja minden nap már csak részletkérdések vannak
Isla saga sem semmi,na,de ez.
Legalább tudunk egy 200 millió eurós tartozásról. Azért az nem csúnya
Hát igen,1 hónapja minden nap már csak részletkérdések vannak
Isla saga sem semmi,na,de ez.
Legalább tudunk egy 200 millió eurós tartozásról. Azért az nem csúnya
- Festa
DSanton39 írta:interfan írta:- Na Thohir is megszólalt.
akkor vége is a nyári parasztvakításnak. szerintem ebből nem lesz üzlet.
Ez csak a sajtónak szólt.Már rég elvan döntve minden.Pláne mivel már "szemilis papa" Moratti is beismert mindent.
- interfan
Az egész tárgyalás sorozatot a média megkerülésével akarják csinálni.
Persze hogy nem fogja azt mondani Thohir, hogy én leszek az új elnök és tulaj.
Jó pár kérdés van még, ezeket tisztázni kell.
De minden hírforrás biztos benne, hogy Thohir lesz az új tulajdonos.
Állítólag a vezetőségben is nagy változások lehetnek.
Egyedül Mazzarri és Angelmario Moratti helye a biztos. Aki akár új elnök is lehet.
Massimo meg tiszteletbeli elnök lenne.
Branca, Ausilio, Fassone helye sem biztos.
Fassone mindenképp maradna, csak lehet a feladata csak a stadion építési munkák lesz.
Thohir ügyvédekkel érkezett Milánóba.
Nagy barátja és üzlettársa Jason Levien nélkül. Aki tegnap bejelentette, hogy új stadiont épít a D.C United.
Egyes hírek szerint hamarosan ő is Milánóba érkezhet.
Az biztos ha érkezik Thohir, akkor Levien fontos szerepet tölthet be.
Akár alelnökként is.
Egyedül Mazzarri és Angelmario Moratti helye a biztos. Aki akár új elnök is lehet.
Fassone mindenképp maradna, csak lehet a feladata csak a stadion építési munkák lesz.
Nagy barátja és üzlettársa Jason Levien nélkül. Aki tegnap bejelentette, hogy új stadiont épít a D.C United.
Akár alelnökként is.
- versenyszellem
A'doma Zajcev Jr. írta:Én azért kíváncsi lennék kinek tartozunk.
szerintem bankoknak és egyéb hitelt nyújtó szervezeteknek
-
Dirtylt
versenyszellem írta:A'doma Zajcev Jr. írta:Én azért kíváncsi lennék kinek tartozunk.
szerintem bankoknak és egyéb hitelt nyújtó szervezeteknek
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... en-2092991
-
RenciDavid
interfan írta:Az egész tárgyalás sorozatot a média megkerülésével akarják csinálni.
Akár alelnökként is.
Ha Branca menni fog akkor már megérte
-
Injoc
http://fedenerazzurra.com/2013/07/26/le ... -director/
"The cover of today’s Corriere dello Sport reports that former Inter head coach, Leonardo Araújo will indeed become the Nerazzurri’s executive director..."
"The cover of today’s Corriere dello Sport reports that former Inter head coach, Leonardo Araújo will indeed become the Nerazzurri’s executive director..."
-
Dirtylt
Még Thohirral is nagyon kevesek leszünk az átigazolási piacon, mert nem csak a bajnoki táblázatban, hanem mint klub is nagyon mélyen vagyunk. Ausillio bepróbálkozott a Sevillánál, hogy eladják-e Kondogbiát nekünk, de falba ütközött, mert állítólag már a Reallal egyezett meg. A Juventus 5,5 milliót ajánlott Zunigáért, kiröhögték őket Nápolyban, de gyorsan megjegyezték, hogy 10 millióért mehet. Nekünk mennyit kellett volna fizetni érte?
Sportvezetőnek ide Leonardo se lenne megfelelő, mert talán még én is el tudtam volna hozni 64millióért Cavanit, meg 35-ért Marquinhost. De nekünk 5ért kell Isla és 15-ért Tevez 3m/év részletre. Ezt Leo se tudná megoldani!
Ott kellene kezdeni az új Inter építését, hogy a vezetőségben a posztokra szaktekintélyeket kell ültetni. Nem dolgozókat, hanem vezetőket!
Sportvezetőnek ide Leonardo se lenne megfelelő, mert talán még én is el tudtam volna hozni 64millióért Cavanit, meg 35-ért Marquinhost. De nekünk 5ért kell Isla és 15-ért Tevez 3m/év részletre. Ezt Leo se tudná megoldani!
Ott kellene kezdeni az új Inter építését, hogy a vezetőségben a posztokra szaktekintélyeket kell ültetni. Nem dolgozókat, hanem vezetőket!
- hvmetal
Leo-nál jobbat nem igazán találnánk. (aki szóba állna velünk)
Azért Kaká,T.Silva,Pato is ott van a neve mellett. Én annyira nem kedvelem az argentinokat (Capitano remélem nem olvas) és eladhatóság,marketing szempontból sem lenne rossz,ha 5 év alatt kifogna nekünk olcsón egy Oscar-t,előszerződéssel egy Lucas-t.
Ez az uruguayi,argentin vonal nem annyira eladható,mint pl a brazil,olasz,holland.
Lehet az egész Thohir ügy egy nagy átb.szás,de
eddig a cikkekből az derült ki,hogy építenénk a kinevelésre,és jókor lennénk,jó helyen a használható,nagy jövő előtt álló fiataloknál.
Szerintem Paulinho,Casemiro könnyen meglehetett volna olcsóbban,ha Leo ténykedik a 2 riói díszpolgár helyett.
Jelenleg viszont ott tartunk,hogy 1 Dragovic-ért el kell adni Ranocchia-t vagy Guarin-t.tudunk 200 millió eurós adósságról és csak reménykedhetünk,hogy ez az indonéziai megmenti a klubbot,és később úgyis bánik vele ahogy kell.
Azért Kaká,T.Silva,Pato is ott van a neve mellett. Én annyira nem kedvelem az argentinokat (Capitano remélem nem olvas) és eladhatóság,marketing szempontból sem lenne rossz,ha 5 év alatt kifogna nekünk olcsón egy Oscar-t,előszerződéssel egy Lucas-t.
Ez az uruguayi,argentin vonal nem annyira eladható,mint pl a brazil,olasz,holland.
Lehet az egész Thohir ügy egy nagy átb.szás,de
eddig a cikkekből az derült ki,hogy építenénk a kinevelésre,és jókor lennénk,jó helyen a használható,nagy jövő előtt álló fiataloknál.
Szerintem Paulinho,Casemiro könnyen meglehetett volna olcsóbban,ha Leo ténykedik a 2 riói díszpolgár helyett.
Jelenleg viszont ott tartunk,hogy 1 Dragovic-ért el kell adni Ranocchia-t vagy Guarin-t.tudunk 200 millió eurós adósságról és csak reménykedhetünk,hogy ez az indonéziai megmenti a klubbot,és később úgyis bánik vele ahogy kell.
- Youme
- Adminisztrátor
Nem értem ezt a Leonardo dolgot. Nem az van hogy 1 évig eltiltott? Vagy csak 2014-től jönne? Rühellném ha 1 évig azon kellene aggódni mikor bukik le, és olvasgatni a zebra firkászok szerinti büntetésekről amit a klubunk kap majd.
- Inter101
Youme írta:Nem értem ezt a Leonardo dolgot. Nem az van hogy 1 évig eltiltott? Vagy csak 2014-től jönne? Rühellném ha 1 évig azon kellene aggódni mikor bukik le, és olvasgatni a zebra firkászok szerinti büntetésekről amit a klubunk kap majd.
Amugy én meg azt nem értem ha a francia bajnokin valaki rosszalkodik és a szövetség eltiltja a bajnoki tevékenységtöl(gondolom ök nem tilthatják el a nemzetközitöl nem?) akkor az miért vonatkozik olaszországra is?
- hvmetal
Így én sem. Most vagy a francia szövetség vagy az UEFA tiltotta el?
Tökös srác ez a Leo azért.
Tökös srác ez a Leo azért.
-
Injoc
"Leonardót a Francia Labdarúgó Szövetség májusban kilenc hónapos eltiltással büntette, mert a brazil szakember a játékoskijáróban inzultálta Alexandre Castro játékvezetőt, amiért az a Valenciennes ellen 1-1-re végződött meccsen piros lapot adott Thiago Silvának, a PSG védőjének. "
- Inter101
Injoc írta:"Leonardót a Francia Labdarúgó Szövetség májusban kilenc hónapos eltiltással büntette, mert a brazil szakember a játékoskijáróban inzultálta Alexandre Castro játékvezetőt, amiért az a Valenciennes ellen 1-1-re végződött meccsen piros lapot adott Thiago Silvának, a PSG védőjének. "
Én is igy tudtam, azért nem értem miért téma az hogy nem vállalhat szerepet! Némelyik hir elég furcsa!!
- Youme
- Adminisztrátor
OK, akkor megnyugodtam. Nálunk tevékenykedhetne...
- interfan
- Thohir barátunk elhagyta Milánót.
Ezt mondta: Viszlát, és hamarosan találkozunk újra.
Legfrissebb hírek szerint 65-70% lehet az övé.
A korábban írt Levien helyett, pedig Rosan Perkasa Roslani lehet az üzlettársa itt.
Gyakorlatilag mindenki kész tényként kezeli az egész ügyet.
Mindenki biztos benne, hogy Thohir lesz az Inter új többségi tulajdonosa.
Ezt mondta: Viszlát, és hamarosan találkozunk újra.
Legfrissebb hírek szerint 65-70% lehet az övé.
A korábban írt Levien helyett, pedig Rosan Perkasa Roslani lehet az üzlettársa itt.
Gyakorlatilag mindenki kész tényként kezeli az egész ügyet.
Mindenki biztos benne, hogy Thohir lesz az Inter új többségi tulajdonosa.
- Youme
- Adminisztrátor
Egy dolgot még mindig nem értek. Valaki segíthetne! Ha Moratti eladja a saját 75% körüli részvényeit Thohirnak az emlegetett 300 millió euróért. Az miért az Inter (a klub) pénze lesz, és miért nem Moratti magán vagyonát gyarapítja majd? Nekem az utóbbi tűnne logikusnak. Vagy Moratti még utoljára a klubnak adja azt a pénzt ajándékba? Nehezen hihető...
- interfan
Youme írta:Egy dolgot még mindig nem értek. Valaki segíthetne! Ha Moratti eladja a saját 75% körüli részvényeit Thohirnak az emlegetett 300 millió euróért. Az miért az Inter (a klub) pénze lesz, és miért nem Moratti magán vagyonát gyarapítja majd? Nekem az utóbbi tűnne logikusnak. Vagy Moratti még utoljára a klubnak adja azt a pénzt ajándékba? Nehezen hihető...
Nem az Inter klub pénze lesz!
Az ahogy írod Moratti családnak megy.
Moratti marad 30-35%-ban.
- Dan-i-nter
Moratti részvényei tulajdonképpen a vagyona részei. Attól még, hogy pénzre váltja őket attól még az Inter nem profitál. A mi pénzünk azzal gyarapodik, hogy Indonéz barátunk a csapatba invesztál (remélhetőleg).
- Youme
- Adminisztrátor
Na így már érthető, csak például gaRRy írta ma a cikkében (és még 1000 helyen olvasni napok óta hasonlókat), hogy idézem
"... hiszen most 300-350 millió euróról van szó és ez az összeg nagyot segíthetne a mérlegen és megkönnyíteni a játékos igazolásokat is."
Ezt nem értettem, hogy ez a pénz hogy segíthetne a klubon ha Moratti magán bankszámláján landol?
Annak lenne mondjuk értelme, hogy Thohir kifizeti Morattit és még rendezi a klub problémás anyagi helyzetét is, de szerintem ez utóbbi egy sokkal hosszabb távú dolog lesz (nem most nyáron kerül rá sor) és csak akkor lép életbe ha már ővé a többségi rész. Tehát Thohir nem 300 hanem alaphangon 500 millióval kell hogy beszálljon majd.
"... hiszen most 300-350 millió euróról van szó és ez az összeg nagyot segíthetne a mérlegen és megkönnyíteni a játékos igazolásokat is."
Ezt nem értettem, hogy ez a pénz hogy segíthetne a klubon ha Moratti magán bankszámláján landol?
Annak lenne mondjuk értelme, hogy Thohir kifizeti Morattit és még rendezi a klub problémás anyagi helyzetét is, de szerintem ez utóbbi egy sokkal hosszabb távú dolog lesz (nem most nyáron kerül rá sor) és csak akkor lép életbe ha már ővé a többségi rész. Tehát Thohir nem 300 hanem alaphangon 500 millióval kell hogy beszálljon majd.
- DSanton39
Youme írta:Na így már érthető, csak például gaRRy írta ma a cikkében (és még 1000 helyen olvasni napok óta hasonlókat), hogy idézem
na ez ami nem lesz, legalább is erről egyeztettek hogy a tartozás felét Morattiék fizetik.
- DSanton39
amúgy kérdezte vki hogy mi ez a sok tartozás, én arra tippelek hogy az évek alatt nagy igazolásokra költött pénz jórésze valószínűleg hitelekből lett fedezve, ami a válság hatására ugye csúnyán kamatozott, egy kisebb része pedig lehet maradék ki nem fizetett szerződésbontási díj, vagy részletfizetéses transfer (bár ebből szerintem már kevesebb van mert 2010 óta komoly pénzt nem adtak ki játékosra)
- zsizsi14
Abból kiindulva, hogy a Barca meccsen mondták, hogy nekik több, mint 300 millás adósságuk van. Pár éve még a Real meg Manu felől 500 millás adósságokról hallottam...
- Youme
- Adminisztrátor
Évek óta veszteségesek vagyunk. Az adósság így csak gyarapodik...
- DSanton39
Youme írta:Évek óta veszteségesek vagyunk. Az adósság így csak gyarapodik...
ha lehet hinni a különböző hírforrásoknak, akkor ez az esetünkben nem igaz, mert mikor BL-t nyertük abban az évben láttam egy listát erről és 300 M volt az adósság, most meg 200-ra csökkent, köszönhetően annak hogy tényleg spórolnak a játékosokon (fizetés/igazolás).
- Youme
- Adminisztrátor
Én itt néztem a "működési bevételeinket":
http://www.forbes.com/teams/inter-milan/
2010: -14 millió $
2011: +49 millió $
2012: -84 millió $
2013: -89 millió $
-
RenciDavid
Youme írta:Én itt néztem a "működési bevételeinket":
Egy saját stadion állítólag +80 milliót hozna.
- Inter101
RenciDavid írta:Youme írta:Én itt néztem a "működési bevételeinket":
Egy saját stadion állítólag +80 milliót hozna.
Kérdés mennyire lenne tele! Ezzel a 80M plusszal majdnem nullán vagyunk, viszont meg lehet nézni milyen kerettel, milyen fizetésekkel. Ha a keretet felturbozzák akkor a fizetések is eluszhatnak igaz akkor talán lehet egy kis plusz bevétel a BL-böl(remélhetöleg).
Nem ismerem a gondolatait, de nekem ez az indonéz forma nem ugy néz ki mint aki 2 kézzel szorja a lovét, persze ne is tegye nem ez a cél!
Ha egyenesbe kerülünk, ha végre ismét a bajnokesélyesek között emlegetik majd az Intert, stabil alapokon nyugszik majd a klub, ha saját stadion lesz, ha a vezetökön észrevehetö némi hozzáértés(remélem lecserélik a teljes bagázst!) akkor lehet azt mondani hogy oké, jo kezekben van az Inter. Én nagyon remélem hogy igy lesz, de félek ettöl a palitol, megmondom öszintén.