Játékosok (A bő keret tagjai)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

pa1908

Re: Játékosok (A bő keret tagjai)

Hozzászólás Szerző: pa1908 »

Wallace-nak nincs rendben még minden papírja, így ezért nincs nevezve a kupa meccsre. A Genoa ellen persze már bevethető lesz.
http://www.fcinternews.it/rassegna-stam ... noa-124238
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Miért volt tegnap a főoldalon (inter.it), hogy Belfodilt nem adjuk el? Én erről nem olvastam semmit sem, valaki hallott erről?
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

A'doma Zajcev Jr. írta:Miért volt tegnap a főoldalon (inter.it), hogy Belfodilt nem adjuk el? Én erről nem olvastam semmit sem, valaki hallott erről?

Napokban rengeteget cikkeztek erről. Miszerint ha jönne Eto, akkor Belfodil kölcsönadnánk. Már több csapat is felmerült (Genoa, Sassoulo).
Sőt több hír szerint már Belfodil ügynöke tárgyalt is velük.
Ezért adta ki ezt a hivatalos közleményt az Inter.
De továbbra is írják, hogy távozik, ha jön Eto.
Csak tudjuk mennyi esélye van Eto érkezésének.
(1%, nem 30% ahogy az ügynöke mondta)

Román barátunkról is hírek érkeztek az Usából. Átesett a műtéten, kb 3-4 hónapot kell kihagynia.
Ezzel gyakorlatilag biztossá vált, hogy nem fog 25 meccsen játszani.
Ami azt jelenti, hogy legkésőbb jövőre távozik.
De még mindig nem tisztázott az idei maradása.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Taider a 21-es mezt kapta.
Capello is a keret része az inter.it szerint. Lehet ezzel rövidre zárták a "kell még egy csatár" kérdést.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Komax írta:Taider a 21-es mezt kapta.
Capello is a keret része az inter.it szerint. Lehet ezzel rövidre zárták a "kell még egy csatár" kérdést.

Szerintem amíg a herceg nem épül fel, addig ott fog ülni a padon és jó esetben kap 1-2 percet.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Komax írta:Taider a 21-es mezt kapta.

nézem a keretet, Mariga feltűnt, nem tudtam hogy még ő is itt van :)

szép népes keretünk van:
kapus: 3
védő: 12
kzp.: 12
csatár: 5
-----------
össz.: 32
DSanton39

jó lenne egy szűkebb 25-ös keret, akiket szerintem el kellene passzolni:
Chivu, Pereira, Jonathan, Mudingayi, Mariga, Kuzmanovic, Schelotto.

ahogy a másik topikban interfan írja Laxalt megy kölcsönbe, és mondjuk jön Wellington, akkor meg is van ez a 25.

ha ez mind sikerülne, akkor azt lehetne mondani hogy egy sikeres mercato-t zárt a csapat. (igazi csoda lenne egy ekkora tisztogatás, félek hogy ez csak egy álom)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

DSanton39 írta:jó lenne egy szűkebb 25-ös keret, akiket szerintem el kellene passzolni:
Chivu, Pereira, Jonathan, Mudingayi, Mariga, Kuzmanovic, Schelotto.

ahogy a másik topikban interfan írja Laxalt megy kölcsönbe, és mondjuk jön Wellington, akkor meg is van ez a 25.

ha ez mind sikerülne, akkor azt lehetne mondani hogy egy sikeres mercato-t zárt a csapat. (igazi csoda lenne egy ekkora tisztogatás, félek hogy ez csak egy álom)

Pereira, Jonathan, Mudingayi szerintem maradnak, a többiek mennek.
Pereira marad Naga cseréjének.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy jobb oldalra nem jön Isla (és így vélhetően senki), így Jonathan elbohóckodik ott Wallace-szal amíg Capitano vissza nem tér. Mudingayi már kérdésesebb, de valószínűleg nem vettük volna meg ha nem lenne rá szükség. Cserének elfér.
Obi és Olsen sorsára leszek még kíváncsi. Szerintem mindkettő megy kölcsönbe...
Komax

DSanton39 írta:szép népes keretünk van:
kapus: 3
védő: 12
kzp.: 12
csatár: 5
-----------
össz.: 32
Mariga, Schelotto, Olsen, Laxalt szinte biztos hogy el lesz adva, vagy kölcsön lesz adva. Kérdéses Kuzmanovic helyzete, de egyre valószínűbb, hogy tőle is búcsút veszünk. Capello valószínű visszajátszik majd a primaveraba. Chivu gyakorlatilag csak egy név a keretben nem hiszem hogy vele komolyan számol Mazzarri. Így máris csak 25fő, 22 mezőnyjátékossal. Ehhez jöhet max. 1-2 last minutes igazolás. Szerintem.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Én még 2-3 érkezőre számítok, akármit is írnak a lapok össze-vissza.
Egy normális szélső mindenképpen kell ehhez a Mazzarri taktikához, enélkül ez nem működne, max a gyengébb csapatok ellen. Most az, hogy SzuperJonatán lehozott egy jó meccset emberelőnyben a másodosztályú Cittadella ellen, semmit sem jelent, mivel előtte XX meccsen megye 1-es szintet ütött meg.

A középpályán szerintem Mudingayi használhatatlan, én sosem csíptem, de így, hogy 1 éve sérült, 32 éves, végképp nincs itt a csapat hasznára. Cambiassot viszont tehermentesíteni (padoztatni?) kéne, mert hiába lesznek csak bajnoki meccseink, egy egész szezont nem bír végig.

Támadóposzton talán még várható last-minute igazolás, mivel Mazza is látja, hogy nincs igazi centerünk.
Nagy kérdés Milito szerepe, vajon mennyi van még benne?
Szerintem ezt senki sem tudja jelenleg.

Én így érzem:
-1 szélső még jönni fog közülük: Isla, Van der Wiel, Marquinho
-1 Cambiasso alternatíva is érkezni fog szerintem: Wellington
-1 támadó is befuthat még: Borriello, Kozák (többször írták már korábban), Marica (lejárt a szerződése, korábban őt is írták velünk).
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Szerintem is kéne még érkező,de előbb ki kéne már rakni a felesleget..1 hónap alatt senkinek se kellett Schelotto és Kuzma,majd most kapkodni fognak értük? Chivunak évek óta fizetjük gálánsan a nyugdíjalapot meg a rehabköltségeket,ő lett a mi állatorvosi lovunk.
A fiatalok közül Laxalt megy Bolognába,Olsen és Capello szerintem még primaveraban lehúznak egy idényt. A sérült fekete seregünk (Obi,Mudi,Mariga) akár jó is lenne Cambiasso helyettesének,de mindhármat itt tartani felesleges, viszont ha itt vannak minek vegyünk még pluszban embert?
Az látszik,hogy elkezdtünk valamiféle koncepciót és talán pislákol a fény az alagút végén,de pl a Mazzari taktikájához alapvető klasszis szélsők még mindig sehol és mindjárt kezdődik a bajnokság...írják Islát meg VanderWielt jobbra,de itt ragadt Johnny,már jött Wallace,elvileg Capitano is arra a posztra jöhet majd vissza,hozunk egy negyedik jobbszélsőt a baloldalt meg Nagaval és Perreirával akarjuk lehozni? Egyiket sem nevezném klasszisnak...Szóval jó lenne még egy-két igazolás,de félek,hogy megint marad rajtunk pár felesleges,lelátón és konditeremben vegetáló emberke,akiket fizetünk a semmiért :?
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Marquino-val semmi bajom, de szerintem a jobb oldal fontosabb lenne. Yuto azért ritkán sérül szerencsére, a gyalogkakukkal kiegészülve, esetleg Zanettivel az az oldal meg van. Jobbra van egy aranylabdás brazilunk, egy ifi-nk akiről semmit nem tudunk, meg Zanetti.

Szerintem nem kérdés, hogy melyik oldalra kéne szélső. Van der Wiel csak vállalná egy 2-2,5-ös fizuért, ha nem, akkor rohadjon a PSG padján nyugodtan.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

PellerG írta:-1 Cambiasso alternatíva is érkezni fog szerintem: Wellington

Cambiasso alternatíva már meg is van Taider személyében. Jobban és többet szerelt az elmúlt idényben. Támadásépítésben is rendben van gyorsaságáról nem is beszélve.
Attól félek, hogy Cambiasso idén már csak azért kezd, mert ő a csapat egyik ikonja...
Szeretem Cuchut, de neki idén már nem a kezdőben van a helye.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Dan-i-nter írta:Marquino-val semmi bajom, de szerintem a jobb oldal fontosabb lenne. Yuto azért ritkán sérül szerencsére, a gyalogkakukkal kiegészülve, esetleg Zanettivel az az oldal meg van. Jobbra van egy aranylabdás brazilunk, egy ifi-nk akiről semmit nem tudunk, meg Zanetti.

Szerintem nem kérdés, hogy melyik oldalra kéne szélső. Van der Wiel csak vállalná egy 2-2,5-ös fizuért, ha nem, akkor rohadjon a PSG padján nyugodtan.

Perreira és Johnny nálam az első csomagban repültek volna július elsején,amiben benne lett volna a Silvestre,Kuzma,Chivu,Schelotto álomnégyesünk is :lol:
Úgy néz ki ők rajtunk maradnak,de Perreira meccsről-meccsre bizonyítja hogy nem szélső,főleg nem klasszis,Johnny talán-talán magára talált,de vele neki menni a szezonnak elég nagy kockázat..Mazza kinevezése óta hajkurásszuk a szélsőket és sikerült eddig egy brazil ifit hozni,bravo. Közben Maicont elhozta a Roma ingyen,Cissokho kölcsönbe került a Poolba,Bastos meg dubájozik..nem azt mondom,hogy ők hosszú távon megoldások lettek volna,de erre a szezonra bármelyik elfért volna a keretben és fizetni se kellett volna értük.
Szerintem Branca és csapata még mindig nem tudja biztosan ki lesz a szélsőnk (azért nem ártana Mazzarival se egyeztetni), maradt 10 napjuk,hogy idehozzanak vkit. Hajrá! ;)
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Szerintem Zanettinek nem akartak túl nagy konkurenciát csinálni. Capitano ezt az évet emelt fővel lehúzza amennyire a sérülése engedi, aztán meglátja milyen kondiba lesz és dönt a folytatásról. Csereember biztosan nem lesz.
Komax

PellerG írta:Cambiassot viszont tehermentesíteni (padoztatni?) kéne, mert hiába lesznek csak bajnoki meccseink, egy egész szezont nem bír végig.
Ezzel vitatkoznék, pont hogy csak heti 1 meccs lesz, azt bírja végig egy ereje teljében lévő 33 éves játékos. Persze olykor legyen csere, de nem kell Őt még tehermentesíteni.
DSanton39

Thohirtól az lenne szimpatikus, ha későn is jön (szeptember), egy 10-12m-t biztosítana arra, hogy a sleppel szerződést bontsanak, és a szükséges végkielégítéseket kifizessék. mindenkinek jobb lenne, az edzőtől a csapatorvosig ha felesleges emberekkel nem kell foglalkozni.
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

...hogy a sleppel szerződést bontsanak...

Ez egy nagyon szimpatikus gondolat.

Ha már sikerült kivágni a gyomot (Cassano, stb) akkor a dudvát is el kellene takarítani sürgősen!
interfan

Stankovic a Genoa elleni meccs előtt búcsúzik a szurkolóktól, csapattól.
Valaki akkor ő megérdemli. Egy igazi Interista volt. Szívét lelkét kitette a csapatért mindig. Nagyon fog hiányozni a küzdőszelleme, az eszméletlen nagy góljai.
Egy bajnok távozik. Itt volt az ideje a búcsúnak, de mégis rossz érzés.
Hiányozni fog az igazi Deki.

http://www.youtube.com/watch?v=ZfZKd3WGYEA

Ciao Deki. Grazie Campione!
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

Youme írta:Ha már sikerült kivágni a gyomot (Cassano, stb) akkor a dudvát is el kellene takarítani sürgősen!

Ez egy jó hasonlat. :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://fedenerazzurra.com/2013/08/23/vi ... r-bologna/

Laxalt 2 gólt vágott a Bologna felkészülési meccsén.
Remélem visszatudjuk hozni ha jó évet zár.
Bár eladtuk az 50-%át és asszem 2,5 milkáért jött szóval simán bukhatunk rajta.
DSanton39

Festa írta:http://fedenerazzurra.com/2013/08/23/video-laxalt-scores-two-goals-in-friendly-for-bologna/

Laxalt 2 gólt vágott a Bologna felkészülési meccsén.
Remélem visszatudjuk hozni ha jó évet zár.
Bár eladtuk az 50-%át és asszem 2,5 milkáért jött szóval simán bukhatunk rajta.

interfan írásából úgy rémlik hogy most kölcsönben van, és csak opciójuk van az 50%-ára.
(a goal.com összesítő táblázatában is "Loan" szerepel)
PellerG

Milito most már egy ideje teljes értékűen együtt edz a csapattal. Nagy valószínűséggel holnapra meghívást kap a Primavera csapat keretébe és pályára is lép majd a Brescia elleni meccsen.
Kiderülhet hol tart, mennyit bír, mennyire jött rendbe.
Ha minden jól megy, a szeptember 15-i Inter-Juvén már felnőtt-kerettag lehet.
http://www.fcinternews.it/rassegna-stam ... one-124818
interfan

Top 10 legjobban kereső Seria A játékos mezőnyében 2 Interes van:
5. Milito 4,5m
10. Cambiasso 4m

Tehát most már biztos, hogy nem csökkent a fizetésük.
Ami még biztos, hogy Milito-é nem is fog.

http://www.fcinter1908.it/in-evidenza/f ... isti-89495
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

De az legalább biztató, hogy "csak" 2014-ig.
PellerG

Egy kis infó a sokunk számára ismeretlen Wallace-ról:

http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... Marsellus/
zesha

Hozzászólás Szerző: zesha »

Kicsit lemaradtam, de igaz, hogy Belfodil kölcsönbe mehet? Mert ha igen, akkor kijárna az összes makinak Brancaval az élen egy csicskalángos... Egész tavalyi évben (Milito sérülése után pedig hatványozottan) csatárgondokkal küzdött a klub. Ennek megoldása képpen érkezett két nagyon fiatal játékos (számomra érthetetlen módon), majd az itteni beszámolók alapján a felkészülési meccsekről azt a játékost tovább adnánk kölcsönbe aki a jobb teljesítményt nyújtotta...WTF????? :shock:
A vezetőség már jó ideje tudta, hogy Mazzarri jönni fog és ezzel azt is, hogy ő a 3-5-2 (vagyis nála ilyen 3-5-1-1) az alaptaktika, aminek iszonyatosan fontos része a két szél. Erre mit csinálnak? Hát semmit! Icardi vagy Belfodil árát beszámítva jöhetett volna egy szélső és egy tapasztaltabb, jó korban lévő támadó is, de itt nem, mert minek alapon. Persze jött egy Wallace, akit Mazzarri nem is kért, és ismerve azt hogy ő mennyi fiatalt játszat, lehet alig-alig lép majd pályára teljesen nagy a káosz. Papíron hiába néznek ki jól az eddigi igazolások, ha gyakorlatban szinte semmit sincs beljebb a csapat a tavalyihoz képest.
Ennek az átigazolási időszaknak is csak annyi haszna volt kis túlzással a szememben, hogy pár olyan játékostól megszabadult illetve még megszabadulhat a klub akinek még az NB I-ben is meg kellene harcolnia a kezdőcsapatba való kerülésért...
Elnézést a negatív hangvételű kommentért, de egyszerűen én jelenleg ennél nem látom jobban a helyzetet. Persze szept 2-ig még van idő, és be lehet tömni a tátongó lyukakat, de az eddigi tapasztalatok nem ezt támasztják alá.
Kezdem sajnálni Mazzat, hogy egy potenciális bajnokesélyes csapattól egy nagy káoszba jött megpróbálni rendet teremteni. Sajnos itt még mindig nagy a Moratti-Branca-Ausilio által gerjesztett ellenszél. Csak az utóbbi évek "sikeredzőihez" hasonlóan őt ne fújja el a szél és vágja a falhoz...
Dan-i-nter

Én már nem keresem a koncepciót a vezetőség munkájában, túl sokáig tartana megtalálnom.

De azért nem igazoltunk annyira rosszul eddig, ha azt vesszük védelemben erősödtünk (Campa az új örökifjú, + elment Silvestre (!) a Milánba(!!)), középpályára érkezett egy nagyon tehetséges fiatal a Bologna-ból, és jött két fiatal csatártehetség, akik együtt csak kiraknak egy épkézláb támadót.

Szélső miatt bánkódok én is, de hát ez van, Icardi helyett én is el tudtam volna képzelni Osvaldo-t azért a pár plusz misiért.

Mindenesetre én bizakodó vagyok, amíg a Genoa nem gurít nekünk egy 3-ast vasárnap :)
PellerG

Milito ma visszatért. A Primaverában játszott egy félidőt a Brescia ellen. A félidőben 2-0-ra ment a Brescia, a vége 2-2 lett, miután Milito már nem volt fent.
Azt írják, bíztató a kondija, és közel a visszatérése. Ez kb annyit jelent, hogy a válogatott meccsek utáni szünetet követően a keretben lehet a Juve ellen.
http://www.inter.it/it/news/63330
http://www.inter.it/it/news/63329
alwin91

Egy kis gondolatmenet arról, hogy milyen csapatot lehetne összehozni a kölcsönben levő fiatalokból(+Schelotto, aki kölcsönbe megy):
------------------Bardi---------------
Bianchetti---Pasa---Mbaye---Biraghi
Schelotto--Benassi--Duncan--Laxalt
-------------Livaja--Longo-----------
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

Ha jól látom Poli volt a milan golszerzője... és a kezdőben volt..................
alwin91

Cinege1986 írta:Ha jól látom Poli volt a milan golszerzője... és a kezdőben volt..................

És Balotelli adta neki a gólpasszt, csak hogy minden szép legyen.
Dan-i-nter

alwin91 írta:
Cinege1986 írta:Ha jól látom Poli volt a milan golszerzője... és a kezdőben volt..................

Polit még csak csak megértem, de azt ne mond, hogy hiányzik az az IQ huszár. :D
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Dan-i-nter írta:
alwin91 írta:

Dunnyogtok itt mikor kiszopott a bilan??! :shock: LUCAAAA TOOOONI :lol: :lol:
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Dan-i-nter írta:Mindenesetre én bizakodó vagyok, amíg a Genoa nem gurít nekünk egy 3-ast vasárnap :)

Szokás szerint nagy volt a jövés-menés náluk,így nevek alapján nem gyengültek de nem is igazán erősödtek,bár leigazolták az általunk is üldözött nagyágyút Lodit.Ehhez párosul hogy van egy 0km-es edzőjük.
Felkészülési meccseken nem igazán remekeltek (mondjuk ez nem jelent semmit),viszont Spezia ellen kiestek a kupából 11-esek után.
Stankov

Nézegettem Deki gólokat ,volt belőle bőven :) volt ugye fél pályás,Milan-Roma ellen de valahogy nekem a Chievonak zúdított marad az örök kedvenc

http://www.youtube.com/watch?v=3YfNViFBCq4
DSanton39

dellarocco írta:Dunnyogtok itt mikor kiszopott a bilan??! :shock: LUCAAAA TOOOONI :lol: :lol:

bizony, és láttátok a Juve meccset? hát én tőlük sem vagyok elájulva, igaz sokat és nagyon esett az eső, ami a Sampnak segített, de a kapusuknak nem kellett vért izzadni hogy tartsák az eredményt, sőt volt egy lesgóljuk, ha az érvényes szerintem nem nyer a Juve. egy szép akció, gól és ennyi. igazából azt nem értem Pirlo mit keres még a top futballban, Vucinic helyett Llorrente vagy Giovinco is ezerszer használhatóbb. de hát addig jó míg Conte hülye :D
Dan-i-nter

DSanton39 írta:
dellarocco írta:Dunnyogtok itt mikor kiszopott a bilan??! :shock: LUCAAAA TOOOONI :lol: :lol:

bizony, és láttátok a Juve meccset? hát én tőlük sem vagyok elájulva, igaz sokat és nagyon esett az eső, ami a Sampnak segített, de a kapusuknak nem kellett vért izzadni hogy tartsák az eredményt, sőt volt egy lesgóljuk, ha az érvényes szerintem nem nyer a Juve. egy szép akció, gól és ennyi. igazából azt nem értem Pirlo mit keres még a top futballban, Vucinic helyett Llorrente vagy Giovinco is ezerszer használhatóbb. de hát addig jó míg Conte hülye :D

Azért, azt is vegyük észre, hogy ez a Samp tegnap nagyon arra lett összerakva, hogy "ölje" a juve játékát, nem véletlen nem volt helyzetük sem az 1. fi-ben. Őket még nem írom le, bár a szuper kupa eredmény is csalóka, mert igazából a Juve nem tolta túl jól ott sem, amíg nem talált egy gólt, onnantól meg összetört a római csapat.

A 3. helyre szerintem mindenképpen van esélyünk, aztán, majd tavasszal meglátjuk, lehet-e merészebbet álmodni.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Közben 3 fiatalunk is játszik a Livornoban. Bardi és Duncan kezdő, Mbayet a 33. percben cserélték be, Benassi pedig a padon ül.
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

Dan-i-nter írta:
alwin91 írta:

Akármit is csinál/csinált, nagyon hiányzik 1 Balotelli az Interbe.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Cinege1986 írta:
Dan-i-nter írta:

Akármit is csinál/csinált, nagyon hiányzik 1 Balotelli az Interbe.

A gólpasszán kívül csak nyavalygott, meg esett-kelt, talán azon kívül 1 jó lövése volt, amikor meg vezették rá a védőkre akkor meg többször elönzőzte... Nekem nem hiányzik egyáltalán.

Inkább Coutinhora mondanám, na ő tényleg hiányzik.
Dan-i-nter

Hiányzik a ...-nak egy ilyen bomlasztó kretén. Másik topikban is írtam, a Milán rövidtávon jól járt vele, hosszú távon szívás. Nem véletlen nem tud sehol sem megmaradni, nem mindig az edzőre kell mutogatni. Én végig néztem a Veronai meccset, amilyen motiválatlanul, és folyton hisztizően játszott, szánalmas volt. Adott 1 gól passzt, az nem volt rossz, bár abban Poli és a Veronai védelem is erősen benne volt, viszont a folytonos színészkedése miatt nem kapott a Milán 1 büntetőt a végén, ami jogos lett volna.

Egyáltalán nem hiányzik, jó helyen van Milánó rondábbik felében, az ő profiljukhoz tökéletesen illik Gattuso, Muntari féle őstulkok követőjeként. Előbb hoznám el El Shaarawyt onnan, benne legalább van potenciál, hogy egy értelmes klasszis váljon, nem egy félszezonos csoda.
PellerG

Dan-i-nter írta:Hiányzik a ...-nak egy ilyen bomlasztó kretén. Másik topikban is írtam, a Milán rövidtávon jól járt vele, hosszú távon szívás. Nem véletlen nem tud sehol sem megmaradni, nem mindig az edzőre kell mutogatni. Én végig néztem a Veronai meccset, amilyen motiválatlanul, és folyton hisztizően játszott, szánalmas volt. Adott 1 gól passzt, az nem volt rossz, bár abban Poli és a Veronai védelem is erősen benne volt, viszont a folytonos színészkedése miatt nem kapott a Milán 1 büntetőt a végén, ami jogos lett volna.

Egyáltalán nem hiányzik, jó helyen van Milánó rondábbik felében, az ő profiljukhoz tökéletesen illik Gattuso, Muntari féle őstulkok követőjeként. Előbb hoznám el El Shaarawyt onnan, benne legalább van potenciál, hogy egy értelmes klasszis váljon, nem egy félszezonos csoda.

Játékosként jó(is lehetne), de a többi szempont miatt egyáltalán nem hiányzik.
A héten megint volt egy videó róla, ahol edzésen csak úgy brahiból derékon térdeli Polit, aki néz hogy ez meg msot mi a jó fenéért kellett.
Szépen eltanulta Ibrától, bravó.
Jó helyen van ott Balo!
http://www.youtube.com/watch?v=y5fa2Mc9IF0
Dan-i-nter

Nálam az alázat midig is fontos szempont volt a játékosok megítélésében, ebből a szempontból Balottelli elemezhetetlen. A képességeit nem vitatom, most hirtelen az EB-s sarkazós labdalevétele ugrott be, ami talán a torna legszebb megmozdulása volt. Viszont fejben nagyon el lett cseszve ez a gyerek. Amikor 16 évesen megverte a Juvét a kupában, akkor még szerettem, mert nagyon tehetséges fiatal focistának tartottam. Aztán tudjuk mi lett a történet vége. Nagy kár érte, bár kitudja egyszer valaki jó erősen pofon vágja, és akkor magához tér.
DSanton39

annyi az esze mint egy kisiskolásnak...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Maicon bekerült a hét válogatottjába

bárcsak ő lenne Jonathan helyet...
Stankov

R9. írta:Maicon bekerült a hét válogatottjába

bárcsak ő lenne Jonathan helyet...

Ennyire ment neki?
Hú de szar őt köcsögmezbe látni...
DSanton39

a 3 új játékosunk (Rolando, Taider, Wallace) bemutatása, YouTube Live Stream:
http://www.youtube.com/watch?v=EPrgacFJLJk
kezdés 15:00
PellerG

Én, ha csak ezek az opciók maradtak (Pereira->Marquinho vagy Antonelli; Belfodil->Gila vagy Borriello), akkor azt mondom maradjon minden a régiben, úgy, ahogy most van.
Velük előrébb nem lépnénk, az viszont bőven benne van, hogy hosszabb távra a nyakunkon maradnának mint pl. Chivu, Jonathan, Kuzma, Muntari.
Obi gondolom végül lelép majd sajnos Parmába. Kár, hogy nem kap esélyt sem. Benne több van.

Kapu: Handanovic, Carrizo, Castellazzi
-Nagy eséllyel csak Handa véd majd a szezonban, mivel csak max 6 kupameccsünk lesz a 38 bajnoki mellett, ami nem sok.

Védelem: Campagnaro, Andreolli, Ranocchia, Samuel, Rolando, Juan, Chivu
-Az alap a Campa-Rano-Juan hármas, itt beugró leginkább Samuel lehet ha nem lesz sérült végig megint, esetleg még Rolando ugorhat be néha. Ha nem lesznek sérülések, szerintem leginkább a kezdő hármasunk játszik majd itt is. Chivu szerintem már nem játszik majd.

Szélek: Jonathan, Wallace, Zanetti - Nagatomo, Pereira
-Egyelőre Jonathan(sajnos) és Nagatomo kezdenek majd. Wallace-t nem ismerjük, így nem tudjuk, mennyi lehetőséget kap majd, hogy megmutassa magát. A balon azért Pereira is fog játszani, mivel Naga sokat sérült, csereként TALÁN hozzá tud tenni valamit Pereira. Zanetti azért nagyon komoly sérülés után lesz, és őszintén ahogy már korábban írtam is, ez a jobbszélső futó poszt nem az ő igazi helye 3 védős rendszerben. De miután felépül, biztos kap majd esélyt.

Középpálya: Guarín, Cambiasso, Kovacic, Taider, Alvarez, Kuzmanovic, Mudingayi
-Gondolom leginkább Guarín, Cambiasso, Kovacic, Taider és Alvarez lesznek játékban, Kuzma talán-talán néha előkerülhet majd sajnos, Mudingayi viszont szerintem alig fog játszani, max 5 pályára lépést jósolok az egész szezont nézve, például mikor 1-0-ra megyünk a Juve ellen és ölni kell a játékot :)

Csatár: Palacio, Icardi, Milito, Belfodil
-Palacio az első számú centerünk. A párja most Icardi, akiben őszintén szólva bízom, jól szállt be a múlt héten is! Milito szerintem csereként hasznos lehet. Arra jelenlegi állapotában is tökéletes lehet, hogy második csatárként bejöjjön, vagy ha két csatárral állunk fel, akkor Icardi helyett beszálljon. Belfodil meg inkább biztonsági tartaléknak tűnik jelenleg, ami tavaly nagyon hiányzott! Esetleg akkor lehet jó, ha kicsit szét kell húzni az ellenfél védelmét, mivel balszélről indulva képes lehet erre, felkészülés alatt az feküdt neki.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Én nagyon bírom Obit, de jobb lesz így, ha igazak a hírek akkor kölcsönbe megy Parmaba, ha elkerülik a sérülések végig nyomhat egy szezont és bizonyíthat, ha meg ide se tudja beverekedni magát, akkor lehet hogy mi értékeltük túl.

Csatársorral kapcsolatban Icardiban én is nagyon bízom sztem ma be is fog találni, de én Belfodilt se küldeném el, nem láttam sok felkészülési meccset de amikor láttam játszani nem volt olyan szörnyű, és többen is itt a fórumon írták h jól mozgott, egy Borielloval semmivel se lennénk előrébb szerintem. Milito meg tökéletes lesz beugrónak, és tanulhatnak tőle edzéseken a fiatalok, ha mást nem is a hozzáállását elleshetik tőle.
Válasz küldése