A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- intertomega
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Személy szerint én tisztelem a Moratti családot.
Szerették az INTER-t ez tény, ezen nem lehet vitázni. Miféle anyagi gubancok vannak a háttérben ...hát ezt csak találgatni lehet.
Szóval kár , hogy egy korszak lezárul, de ha így eredményesebb lesz a csapat akkor oké a váltás.
Eme fórumon sokan szidták Morattit pedig hatalmas sikert könyvelhetünk el
,, uralkodása idején". Kupák, BL, bajnokság !
Elnök Úr! Köszönjük!
FORZA INTER !!!
Szerették az INTER-t ez tény, ezen nem lehet vitázni. Miféle anyagi gubancok vannak a háttérben ...hát ezt csak találgatni lehet.
Szóval kár , hogy egy korszak lezárul, de ha így eredményesebb lesz a csapat akkor oké a váltás.
Eme fórumon sokan szidták Morattit pedig hatalmas sikert könyvelhetünk el
,, uralkodása idején". Kupák, BL, bajnokság !
Elnök Úr! Köszönjük!
FORZA INTER !!!
- Baggio85
Majd az idő eldönti, hogy Thohir jó "választás" volt-e... Remélem, hogy igen!
MORATTI-nak pedig csak köszönet jár azért, amit az INTER-ért tett. Biztos voltak neki is rossz döntései, de mindig azt nézte, hogy a csapatnak mi a legjobb!
GRAZIE PRESIDENTE!!! Mindegy, hogy milyen szerepet tölt be a jövőben, Morattira mindig emlékezni fognak az Inter szurkolók!
MORATTI-nak pedig csak köszönet jár azért, amit az INTER-ért tett. Biztos voltak neki is rossz döntései, de mindig azt nézte, hogy a csapatnak mi a legjobb!
GRAZIE PRESIDENTE!!! Mindegy, hogy milyen szerepet tölt be a jövőben, Morattira mindig emlékezni fognak az Inter szurkolók!
-
R9.
nem kell drámázni Moratti nem halt meg..+ én is tisztelem Morattit de több kárt okozott a csapatnak az elmúlt években mint hasznot hozott
muszáj volt váltani
muszáj volt váltani
- 20recoba
Minden Tiszletem Massimoé amiért elengedte szíve választottját! Belátta, hogy ő már nem tudja magas szinten tartani a csapatot és inkább eladta a klubot, emiatt jár a pacsi.
Azt ne feledjük el, hogy Moratti a Mancini korszak előtti és Mourinho korszak utáni időket nézve sorozatosan rossz döntéseket hozott. Rossz edzők, rossz igazolások, melyeket ha nem is ő hajtott végre, hanem a stábja, a felelőssége akkor sem csökken, hiszen ő ültette a nem megfelelő embereket ezekbe a komoly pocizókba. Lásd Branca, akinek anno Mancini és Mourinho idején remek igazolásokat hajtott végre, de a triplete óta borzalmas volt a csapat transzfer politikája. A BL győztes csapat sztárjaiból- akik a madridi csoda után a kontinens legkeresettebb játékosai voltak, élükön Maiconnal és Sneijderrel- egy fillér hasznunk nem volt szinte. Sikerült Wesleyt eladni 7,5 m-ért Maicon max 5-ért, ha jól emlékszel, Lúciót meg JC-t ingyen. No Comment. Az ilyen Perreira, Pazzini,Palombo,Gargano,Silvestre féle igazolásokat inkább nem is sorolom de kb 50 millót költöttünk hulladékokra hála a vezetőségnek, de nemsokára előkeresem egy korábbi kommentemet amiben ezzt konkrétan össze is számoltam.
Épp itt volt az ideje a váltásnak!Én örülök!
Azt ne feledjük el, hogy Moratti a Mancini korszak előtti és Mourinho korszak utáni időket nézve sorozatosan rossz döntéseket hozott. Rossz edzők, rossz igazolások, melyeket ha nem is ő hajtott végre, hanem a stábja, a felelőssége akkor sem csökken, hiszen ő ültette a nem megfelelő embereket ezekbe a komoly pocizókba. Lásd Branca, akinek anno Mancini és Mourinho idején remek igazolásokat hajtott végre, de a triplete óta borzalmas volt a csapat transzfer politikája. A BL győztes csapat sztárjaiból- akik a madridi csoda után a kontinens legkeresettebb játékosai voltak, élükön Maiconnal és Sneijderrel- egy fillér hasznunk nem volt szinte. Sikerült Wesleyt eladni 7,5 m-ért Maicon max 5-ért, ha jól emlékszel, Lúciót meg JC-t ingyen. No Comment. Az ilyen Perreira, Pazzini,Palombo,Gargano,Silvestre féle igazolásokat inkább nem is sorolom de kb 50 millót költöttünk hulladékokra hála a vezetőségnek, de nemsokára előkeresem egy korábbi kommentemet amiben ezzt konkrétan össze is számoltam.
Épp itt volt az ideje a váltásnak!Én örülök!
-
Dirtylt
R9. írta:nem kell drámázni Moratti nem halt meg..+ én is tisztelem Morattit de több kárt okozott a csapatnak az elmúlt években mint hasznot hozott
muszáj volt váltani
Ezt túlzásnak érzem, 95-öt óta, azaz 18 év alatt 1 UEFA, 1 BL, 3 Olasz kupagyőzelem, 5 bajnoki győzelem, 4 olasz szuperkupa, 1 klubvilágbajnokság és emellett 3 BL negyeddöntő és 2 BL nyolcaddöntő. (tévedhettem, gyorsan számoltam)
Szóval részemről nagyon nagy köszönet, hogy egy stabil UEFA kupacsapatból BL győztest csinált, köszönöm Ronaldot, mert régen még miatta kezdtem szurkolni a csapatnak, köszönöm Mourinhot, Etoot, Sneijdert, Luciót, Stankovicot, Ibrát, Vieriat, Maicont, Crespot, Figot, Samuelt, Cambiassot, és a legfőbb ikonunkat Zanettit!
-
R9.
Dirtylt írta:R9. írta:nem kell drámázni Moratti nem halt meg..+ én is tisztelem Morattit de több kárt okozott a csapatnak az elmúlt években mint hasznot hozott
muszáj volt váltani
Ezt túlzásnak érzem, 95-öt óta, azaz 18 év alatt 1 UEFA, 1 BL, 3 Olasz kupagyőzelem, 5 bajnoki győzelem, 4 olasz szuperkupa, 1 klubvilágbajnokság és emellett 3 BL negyeddöntő és 2 BL nyolcaddöntő. (tévedhettem, gyorsan számoltam)
Szóval részemről nagyon nagy köszönet, hogy egy stabil UEFA kupacsapatból BL győztest csinált, köszönöm Ronaldot, mert régen még miatta kezdtem szurkolni a csapatnak, köszönöm Mourinhot, Etoot, Sneijdert, Luciót, Stankovicot, Ibrát, Vieriat, Maicont, Crespot, Figot, Samuelt, Cambiassot, és a legfőbb ikonunkat Zanettit!
aranyos
attól függetlenül szerettem mert tényleg ide hozott olyan játékosokat mint Ronaldi aki miatt én is Interes lettem
- Cupi
De lehet marad mint elnök továbbra is, szóval nem kell azért annyira köszöngetni tőle
Gondoljátok el most, hogy hivatalos lett mennyi (drága) pletykát fogunk az átigazolásokról olvasgtani januárig majd nyárig. Előre látom a cikkeket, hogy most rámozdulunk Agüero-ra, stb
Gondoljátok el most, hogy hivatalos lett mennyi (drága) pletykát fogunk az átigazolásokról olvasgtani januárig majd nyárig. Előre látom a cikkeket, hogy most rámozdulunk Agüero-ra, stb
-
Dirtylt
R9. írta:Dirtylt írta:R9. írta:nem kell drámázni Moratti nem halt meg..+ én is tisztelem Morattit de több kárt okozott a csapatnak az elmúlt években mint hasznot hozott
muszáj volt váltani
aranyosde moratti sajnos több kárt csinált mint hasznot, ez nem vélemény ez tény
attól függetlenül szerettem mert tényleg ide hozott olyan játékosokat mint Ronaldi aki miatt én is Interes lettem
Megértelek, csak azt nem tudjuk meg soha, hogy mi történt volna, ha nem veszi át a csapatot. Mert ha nem tol a csapatba ennyi pénzt könnyen megeshetett volna az is, hogy olyanná válunk, mint az FC Torino. Persze azzal egyet értek, hogy ha okosan költi azt a pénzt, akkor óhatatlanul az Inter mindenkori legjobb elnöke-tulaja lehetett volna!
-
R9.
Dirtylt írta:
Megértelek, csak azt nem tudjuk meg soha, hogy mi történt volna, ha nem veszi át a csapatot. Mert ha nem tol a csapatba ennyi pénzt könnyen megeshetett volna az is, hogy olyanná válunk, mint az FC Torino. Persze azzal egyet értek, hogy ha okosan költi azt a pénzt, akkor óhatatlanul az Inter mindenkori legjobb elnöke-tulaja lehetett volna!
ez igaz
Na most már mind1, várom Suarezt előre meg 2 értelmes szélsőt
- Baggio85
R9. írta:Dirtylt írta:R9. írta:nem kell drámázni Moratti nem halt meg..+ én is tisztelem Morattit de több kárt okozott a csapatnak az elmúlt években mint hasznot hozott
muszáj volt váltani
de moratti sajnos több kárt csinált mint hasznot, ez nem vélemény ez tény
Tény?
Moratti a kezdetektől fogva tolta bele a csapatba a saját pénzét, nem 5Ft-okat. Az valóban tény, hogy ennyi pénzt hatékonyabban el lehetett volna TALÁN költeni, dehát ez már sosem fog kiderülni. Az, hogy most eladta a klubbot, annak az eredménye, hogy valószínűleg az ő pénze "fogyott el" (főleg a válság miatt), és már olyan mértékben nem tudta volna támogatni a csapatot, mint korábban. Lehet bármennyire is magyarázni, de a futballt még mindig a pályán játszák, ott dől el, hogy ki a győztes. Ennek érdekében Moratti 2010-ig irgalmatlan mennyiségű pénzt tett bele. Azt ne gondolja senki, hogy az Ibra, Ronaldo, Sneijder, Eto... kaliberű játékosokat csupán a bevételekből meg lehetett volna szerezni. Az is valóban tény, hogy 2010 után/óta lejtőre kerültünk, valószínűleg ez is azért történt, mert elfogyott a pénz. Az, hogy a triplázó csapatból annyi ember elment/elküldtek is ennek az eredménye volt, hiszen csökkenteni kellett a fizetéseket, ami sikerült is. Ráadásul ha megnézem, hogy a távozók most hol játszanak, és milyen teljesítményt nyújtanak, talán annyira nem is érthetetlen, hogy miért váltunk meg tőlük. (Persze, ettől még örök kedvenc marad JC, Macion...)
Természetesen ettől még voltak Morattinak hibás döntései, talán pont az, hogy nem korábban adta el a klubot, de az, hogy több kárt csinált, mint hasznot...Nevetséges!
Arról már nem is beszélve, hogy nehogy a végén egy szerethető, fiatalos "Arsenal" legyünk, amelyik nem nyer soha semmit.
-
Dirtylt
nso.hu
Moratti:
Még nem döntöttem el, hogy maradok-e a klub elnöke, csak rajtam múlik.”
Az Inter egy rövid közleményben is jelezte, hogy tulajdonosváltás lesz a klubnál, amely október 28-án lesz végleges. Novemberben egy rendkívüli gyűlésen kinevezik az új vezetőséget.
A hírek szerint Moratti tulajdonrészének 70 százalékát értékesíti Thohirnek, így az indonéz befektető lesz a milánói egylet többségi tulajdonosa. Thorir állítólag 300 millió fontot (közel 105 milliárd forintot) fizet Morattinak.
Moratti:
Még nem döntöttem el, hogy maradok-e a klub elnöke, csak rajtam múlik.”
Az Inter egy rövid közleményben is jelezte, hogy tulajdonosváltás lesz a klubnál, amely október 28-án lesz végleges. Novemberben egy rendkívüli gyűlésen kinevezik az új vezetőséget.
A hírek szerint Moratti tulajdonrészének 70 százalékát értékesíti Thohirnek, így az indonéz befektető lesz a milánói egylet többségi tulajdonosa. Thorir állítólag 300 millió fontot (közel 105 milliárd forintot) fizet Morattinak.
- Komax
A szurkolók nagy része a Moratti éra alatt lettek Inter szurkolók. Természetes, hogy fenntartásokkal fogadják, ha valami teljesen új dolgok kezdődnek a csapat háza táján. A pénz elfogyott. Láttuk, megéltük, megszenvedtük az elmúlt 3 évet. Moratti azt nem akarta, hogy csak egy csapat legyünk Olaszországban. A döntését meghozta, ezt tiszteletben kell tartani. Egyet tehetünk, bízunk a sikeres jövőben.
(Ha az Inter sikeres lesz állítom hogy 10 éven múlva az Serie A 1/3-a már a milliárdosok kezében lesz.)
(Ha az Inter sikeres lesz állítom hogy 10 éven múlva az Serie A 1/3-a már a milliárdosok kezében lesz.)
- Festa
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... al-2287799
Már a nemzetisport is leközölte!!!
Most már elmerem hinni.
Djamal vagyis az Indiai Ghettomilliárdos megvette hőn szeretett csapatunkat
Lehet készülni a januári átigazolási időszakra.
Már a nemzetisport is leközölte!!!
Most már elmerem hinni.
Djamal vagyis az Indiai Ghettomilliárdos megvette hőn szeretett csapatunkat
Lehet készülni a januári átigazolási időszakra.
- PellerG
aranyosde moratti sajnos több kárt csinált mint hasznot, ez nem vélemény ez tény
Több kárt? 18 évről beszélünk.
Gyakorlatilag mindegyikünk Interes szurkolói pályafutása.
Azért nem kevés sikerélmény jutott nekünk!
Ki tudja hol lenne a csapat, ha ő nem igazgatta volna.
Az, hogy a BL óta csak kárt csinált(ak), az nem kérdés.
De nem lehet 3 évet 18-hoz mérni...
-
A'doma Zajcev Jr.
-
RenciDavid
Sajnos Moratti nem értett a focihoz és nem is a legjobb emberekkel vette körbe magát így ezt nem tudta ellensúlyozni. Hosszú ideig játékostemető voltunk. Ha azt vesszük hogy mennyi pénzt ölt a csapatba akkor sokkal több trófeát lehetett volna nyerni.
-
R9.
PellerG írta:aranyosde moratti sajnos több kárt csinált mint hasznot, ez nem vélemény ez tény
Több kárt? 18 évről beszélünk.
Gyakorlatilag mindegyikünk Interes szurkolói pályafutása.
Azért nem kevés sikerélmény jutott nekünk!Nem kevés sztárjátékossal.
Ki tudja hol lenne a csapat, ha ő nem igazgatta volna.
Az, hogy a BL óta csak kárt csinált(ak), az nem kérdés.
De nem lehet 3 évet 18-hoz mérni...
és előtte miket csinált? ide hozott fűt fát 1 uefa kupát nyert, vagyis Ronaldo megnyerte akit tényleg ő hozott, legjobb döntése volt Zanetti mellett, majd a calciopoli miatt becsúsztak a scudettok és jött josé majd a bl
igazából volt 5 jó évünk a 18-ból
milyen 3-t mérsz a 18-hoz? ekkora ostobaságot... persze ha a szív beszél akkor ő volt a legjobb elnök, de a reálisan nézed akkor az nagyon nem
- Inter101
Hát kiváncsian várom hogy mi sül ki ebböl az indonéz-olasz házasságbol. Nagyon sok jo szerintem nem, de kivánom mindannyiunknak hogy ne legyen igazam!!
Amugy meg egyértelmü volt hogy az eladásnak meg kellett történnie, hiszen Moratti az utobbi években kifujt.
Szerintem nem fog költeni Thohir csak ha nagyon szükséges és akkor sem sztárokat fog venni. Mondjuk jelen pillanatban kéne pár igazolás talán nem kell tulságosan sokat költeni ahhoz hogy ott legyünk a tüz közelében, csak az a baj hogy semmi sem garantálja a BL-t!
Egy amcsi klubtulaj általában a hasznot nézi és semmi mást, hogy az Interben mit lát ilyen téren ....... bár lehet hogy annyi lovéja van hogy csak hobbibol vette meg(ez valoszinü nem igaz közel sincs annyi lovéja mint az olajmágnásoknak, söt!!) és gyerekkorában Inter mezben rohangált. Vannak fenntartásaim!
Forza INTER!!!!!
Amugy meg egyértelmü volt hogy az eladásnak meg kellett történnie, hiszen Moratti az utobbi években kifujt.
Szerintem nem fog költeni Thohir csak ha nagyon szükséges és akkor sem sztárokat fog venni. Mondjuk jelen pillanatban kéne pár igazolás talán nem kell tulságosan sokat költeni ahhoz hogy ott legyünk a tüz közelében, csak az a baj hogy semmi sem garantálja a BL-t!
Egy amcsi klubtulaj általában a hasznot nézi és semmi mást, hogy az Interben mit lát ilyen téren ....... bár lehet hogy annyi lovéja van hogy csak hobbibol vette meg(ez valoszinü nem igaz közel sincs annyi lovéja mint az olajmágnásoknak, söt!!) és gyerekkorában Inter mezben rohangált. Vannak fenntartásaim!
Forza INTER!!!!!
- PetR
- Kapcsolat:
Hát akkor kezdődjön az új éra! 
Maximális respect és köszönet Morattinak amit a csapatért tett, felért a csúcsra, de igaz az is amit többen mondtok, hogy volt jó pár rossz döntése. Bár most már mindegy is. Maradjon a háttérben ő és a családja, hátha egyszer vissza kell vásárolni az Intert.
Remélem ezzel beindul a stadionépítés, adósságtörlesztés, és ha nem is világsztárokat, de ésszerű igazolásokat szeretnék. Bízzunk a legjobbakban! Az idő eldönti... Forza Inter!
Maximális respect és köszönet Morattinak amit a csapatért tett, felért a csúcsra, de igaz az is amit többen mondtok, hogy volt jó pár rossz döntése. Bár most már mindegy is. Maradjon a háttérben ő és a családja, hátha egyszer vissza kell vásárolni az Intert.
Remélem ezzel beindul a stadionépítés, adósságtörlesztés, és ha nem is világsztárokat, de ésszerű igazolásokat szeretnék. Bízzunk a legjobbakban! Az idő eldönti... Forza Inter!
-
BlueSky
Ugy látom a dolgokat ahogy R9 leírta. Ha nincs a bundavád valószínüleg Zanetti bajnoki cím nélkül vonul vissza.
Tisztelem Morattit! de:azt a pénzt amit elköltött,mai mércével mérve M.City,PSG mennyiség,nem hozzáértő módon tette.
Ronaldo,Vieri a világ legdrágább igazolásait hozta össze. Elcsábította Toldot a Fiobol,Cannavarot Parmabol.Nagy dolgok voltak ezek. Köszönet érte!
Tisztelem Morattit! de:azt a pénzt amit elköltött,mai mércével mérve M.City,PSG mennyiség,nem hozzáértő módon tette.
Ronaldo,Vieri a világ legdrágább igazolásait hozta össze. Elcsábította Toldot a Fiobol,Cannavarot Parmabol.Nagy dolgok voltak ezek. Köszönet érte!
- Süti
R9. írta:ha a szív beszél akkor ő volt a legjobb elnök, de a reálisan nézed akkor az nagyon nem
Ez szerintem pont nem igaz, nézzük reálisan:
"Moratti 1995 óta az Inter elnök-tulajdonosa, irányításával a klub 16 trófeát szerzett, ezzel a legeredményesebb elnöknek számít a klubnál."
NSO
Másrészt most mindenki a januári átigazolásokról beszél már, csak nehogy pofára essünk!!!
Moratti jóban-rosszban kiállt a klub mellett, akkor is itt volt, amikor nem ment nagyon ez az egész, majd meglátjuk, hogy Thohir hogyan reagál arra, ha nem jönnek az eredmények úgy ahogy ő elvárja.
- Süti
BlueSky írta:Ha nincs a bundavád valószínüleg Zanetti bajnoki cím nélkül vonul vissza.
Ha a Juve nem bundáz, akkor hányszor lehetett volna bajnok?
-
BlueSky
Soha.
Egy évet leszámítva még tűzközelben se voltunk.
Egy évet leszámítva még tűzközelben se voltunk.
- Baggio85
BlueSky írta:Egy évet leszámítva még tűzközelben se voltunk.
Na azért ez számold át újra!
- versenyszellem
Süti írta: majd meglátjuk, hogy Thohir hogyan reagál arra, ha nem jönnek az eredmények úgy ahogy ő elvárja.
eladja a p-be klubot és hazamegy sírni
tudom, én mindig túl optimista vagyok, de ezen már nem tudok változtatni
továbbra is hiszem és bízom benne hogy egy értelmes megoldás volt a tulajváltás. (lássuk be, azért ahol épp nem a tőzsdén van a csapat, ez időről időre elő kell hogy forduljon) A lényeg hogy gazdaságilag stabilak maradjunk és szépen építkezzünk - akár szó szerint is, ha megéri -, aztán úgyis látni fogja Thohir, mi merre mennyi.
Akkor meg majd mi is látni fogjuk, hogyan képzeli el a dolgokat.
Ha csak a profitkinyerése a célja, már azzal is bőven előrébb leszünk mint az utóbbi 10 évben Mourinho csúcsát leszámítva.
-
BlueSky
97óta figyelem az Intert. 2002. Mit kell ezen átszámolni?
Persze az idő megszépítti a dolgokat...
-
JZ4+MM23
hagyjuk már ezt h a bundabotrány nélkül sehol se lettünk volna hol lenne most a juve ha normális lenne a bíráskodás kaptak ajándékba 4 pontot 1 héten belül ( chievo torino) ha az nincs akkor uannyi pontjuk van mint nekünk!
Nem Moratti kérte meg Moggit h csalja el a meccseket és érdekes módon most is gyakran kedveznek a Juve javára... ( sokkal inkább mint a kárára)
Thohir pedig remélem elsősorban közgazdász mint sem szurkoló ezt úgy értem h nem félév alatt kell megváltania a világot először a legfontosabb a stabil gazdasági háttér és egy stadion utána lehet igazolni nagyobb neveket.
Nem Moratti kérte meg Moggit h csalja el a meccseket és érdekes módon most is gyakran kedveznek a Juve javára... ( sokkal inkább mint a kárára)
Thohir pedig remélem elsősorban közgazdász mint sem szurkoló ezt úgy értem h nem félév alatt kell megváltania a világot először a legfontosabb a stabil gazdasági háttér és egy stadion utána lehet igazolni nagyobb neveket.
- Festa
Most miért kell szidni Moratitt?
Sokat tett ő a klubért és most meg lépte amivel a legtöbbett teheti.
Az a baj,hogy sokszor a szívével gondolkodott.
Lásd Adriano és 120 esélyt kapott is csak nem tudott lejönni a cuccró.
Szerintem Thohir nem fog szarozni.Aki nem üti meg a mércét mehet.
Remélem nem akar majd Mazzari feje fölött dönteni.
Mert akkor lesz gáz ha majd Berlusconit játszik és ő akarja kitalálni a taktikát.
Sokat tett ő a klubért és most meg lépte amivel a legtöbbett teheti.
Az a baj,hogy sokszor a szívével gondolkodott.
Lásd Adriano és 120 esélyt kapott is csak nem tudott lejönni a cuccró.
Szerintem Thohir nem fog szarozni.Aki nem üti meg a mércét mehet.
Remélem nem akar majd Mazzari feje fölött dönteni.
Mert akkor lesz gáz ha majd Berlusconit játszik és ő akarja kitalálni a taktikát.
- Süti
Festa írta:Remélem nem akar majd Mazzari feje fölött dönteni.
Ha annyi BL-t nyerünk vele mint a Milan Berlusconi-val, akkor csak nyugodtan.
- Komax
Legjobb lenne, ha angol mintára adna a managernek egy keretet azt igazoljon akit akar. Én azt mondom, mivel a tavaszi időszakban sem leszünk az Európai kupaporondon nem kell azonnal gigasztárokban gondolkodni, mert látom már elkezdődött a Lavezzi-Suarez vonal jönni.Festa írta:Remélem nem akar majd Mazzari feje fölött dönteni.
- Baggio85
BlueSky írta:97óta figyelem az Intert. 2002. Mit kell ezen átszámolni?
1996–97 · 3. a Serie A-ban
1997–98 · 2. a Serie A-ban
2001–02 · 3. A Serie A-ban (Az a bizonyos május 5.)
2002–03 · 2. a Serie A-ban
2004–05 · 3. a Serie A-ban
Persze kérdés, kinek mi számít tűzközelnek...
-
BlueSky
Szerintem senki nem szidta Morattit.
2002 az közel volt,a többi felejthető.
Remélem marad elnöknek legalább.
A szerződésnek volt vlm feltétele? Új stadion pl?
2002 az közel volt,a többi felejthető.
Remélem marad elnöknek legalább.
A szerződésnek volt vlm feltétele? Új stadion pl?
-
R9.
Baggio85 írta:1996–97 · 3. a Serie A-ban
2. 3. helyet soha senki nem jegyzi
- Festa
R9. írta:Baggio85 írta:1996–97 · 3. a Serie A-ban
2. 3. helyet soha senki nem jegyzi
Minden héten háború
- Festa
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ti-2288115
Hát 90 misiért ne is jöjjön.
Ellenben 30 milkáért még egy Alexis Sánchez beleférhet.
Szerintem Thohir kivár majd és ha közel lesz a 3.hely akkor max egy játékos érkezik majd és a többi nyáron.
A mostani alapcsapat nagyon ígéretes,de azt mindenki látja,hogy van rajta egy két komoly lyuk pl szélsőhátvéd kérdés.
Ezeket kéne befoltozni+ középpáláyaróé egy olyan játékos hiányzik aki a második vonalból is bármikor gólt tud szerezni.
Hamsik,Sztankovic típusú támadó középpályás.Ilyen lehet Naingolann aki persze inkább a robotoláshoz ért.
Viszont őt mint gólszerzőt is eltudom képzelni bármelyik meccsen.
Hát 90 misiért ne is jöjjön.
Ellenben 30 milkáért még egy Alexis Sánchez beleférhet.
Szerintem Thohir kivár majd és ha közel lesz a 3.hely akkor max egy játékos érkezik majd és a többi nyáron.
A mostani alapcsapat nagyon ígéretes,de azt mindenki látja,hogy van rajta egy két komoly lyuk pl szélsőhátvéd kérdés.
Ezeket kéne befoltozni+ középpáláyaróé egy olyan játékos hiányzik aki a második vonalból is bármikor gólt tud szerezni.
Hamsik,Sztankovic típusú támadó középpályás.Ilyen lehet Naingolann aki persze inkább a robotoláshoz ért.
Viszont őt mint gólszerzőt is eltudom képzelni bármelyik meccsen.
-
Chrisprice
R9. írta:2. 3. helyet soha senki nem jegyzi
Nem is arról volt szó itt,hanem arról hogyha pl a Juve nem bundázik akkor ezek lehet nem 2. avagy 3. helyek lettek volna...
R9. írta:persze ha a szív beszél akkor ő volt a legjobb elnök, de a reálisan nézed akkor az nagyon nem
Akkor ki?
Angelo Moratti? Vele sem szereztünk ennyi kupát
Pellegrini,akivel kb 3 komolyabb trofeát szereztünk 11-12 év alatt?
Lehetne sorolni tovább,kíváncsi vagyok Te kire gondoltál...
- Süti
Chrisprice írta:R9. írta:2. 3. helyet soha senki nem jegyzi
Nem is arról volt szó itt,hanem arról hogyha pl a Juve nem bundázik akkor ezek lehet nem 2. avagy 3. helyek lettek volna...R9. írta:persze ha a szív beszél akkor ő volt a legjobb elnök, de a reálisan nézed akkor az nagyon nem
Akkor ki?
Igen a kérdés pont úgy szólt, hogy vajon hány scudetto-t bukott el Zanetti és ezzel a csapat azért mert a Juve elcsalta a mérkőzéseket, és mondjuk ki sem derült.
Ne haragudj R9, de nem értek egyet amit írsz, Moratti a klub történelmének legeredményesebb tulaja és vezetője, az hogy mennyire kedvenc az egy másik kérdés, de "emelt fővel" adhatja át a tulajdonosi jogok egy részét.
- PellerG
Chrisprice írta:R9. írta:2. 3. helyet soha senki nem jegyzi
Nem is arról volt szó itt,hanem arról hogyha pl a Juve nem bundázik akkor ezek lehet nem 2. avagy 3. helyek lettek volna...R9. írta:persze ha a szív beszél akkor ő volt a legjobb elnök, de a reálisan nézed akkor az nagyon nem
Akkor ki?
Vele nem menj bele vitába, fölösleges
R9-t így kell elfogadni
-
R9.
Chrisprice írta:Akkor ki?
nem az Interre gondoltam h a legjobb hanem globalisan
rengeteg hibaja volt, aki nem latja ezt az vak
-
R9.
PellerG írta:
R9-t így kell elfogadni
nem engem kell elfogadni, hanem a tényeket
bl győzelemből lecsúsztunk odáig hogy nevetségesekké váltunk és ez bizony az ő hibája
calcipoli előtt meg sehol nem voltunk általában
ez van
-
Chrisprice
PellerG írta:
R9-t így kell elfogadni
Nem lesz itt vita,kulturált emberek vagyunk,én csak reagáltam a felvetésére.
Mindenkinek meg van a saját véleménye,én azt gondolom az öregről,hogy tényleg voltak hibái,bár ezt innen megítélni elég nehéz,de csupa szívvel igazgatta az Intert,és amíg tehette nem sajnálta a pénzt sem.
Haragudni szerintem nem lehet rá,és az hogy Ő volt a legsikeresebb Presidente,az meg tény.
Reménykedjünk hogy az Indonéz Psy majd túlszárnyalja minden tekintetben.
- sorger=giallo
Grazie, Signor Presidente!!!

FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Tamas76
Én sajnálom, hogy a Moratti korszak véget ért, de sokmindent megértek a miértekből. Massimo az apjának akarhatott megfelelni, ő is BEK/BL győztes csapatot akart összehozni. Próbálkozott olyan játékosokkal,mint Ronaldo, Bergkamp, Baggio, jöttek hozzánk olyan "nevesincs" játékosok,mint Roberto Carlos, megfordult nálunk Angelo Peruzzi és Fabio Cannavaro is, és még sorolhatnám, a gatyáját ráköltötte a csapatra. A csapatára. Aztán sikerült idehoznia Mourinhot, akivel beteljesült az álma,megnyerte a BL-t. Be is rúgtam ennek örömére...
Aztán szerintem úgy gondolta, hogy ő megtette a kötelességét, sajnos néhány játékos is jól lakott (JC, Maicon, Lucio, Sneijder, ...), és elkezdett a FFP felé elmozdulni. Ami nem jelent egyértelműen rosszat, hiszen az iszonyatos kiadásokat rendbe kell hozni, de minket szurkolókat persze ez kellemetlenül érintett, gyorsan hozzászoktunk a jóhoz, aztán jöttek a szűk esztendők. Most meg eladta egy üzletembernek a tulajdon jelentős részét, mert így látta jónak gondolom. A saját és a csapata szempontjából. Egy üzletembernek. Aki pénzt akar a befektetéséből,neki ez nem érzelem,mint Morattiéknak. És ez nekünk, szurkolóknak jót jelenthet. Thohir jelentheti azt a plusz pénzmagot, amit Moratti már nem akart, vagy nem tudott belenyomni a csapatba. Ne féljünk előre az újtól, az nem feltétlenül jelent rosszat. Mármint arrafelé!
Nézzétek meg a MU-nál,mekkora ellenszenv volt annak idején,amikor a Glazer család megvette a klubot! Aztán sorban jöttek a bajnoki címek, volt BL győzelem is, igaz, most sem róluk énekelnek, de már nem utálja őket mindenki. Ha a PSG-ből lehetett európai szinten is csapatot csinálni, akkor ez velünk is előfordulhat!
És végül, köszönjünk meg minden szépet és jót Massimo Morattinak! Q sokat tett ő az Interért!
És végül, köszönjünk meg minden szépet és jót Massimo Morattinak! Q sokat tett ő az Interért!
- Youme
- Adminisztrátor
Sok érdekeset olvashattunk itt a napokban. Moratti nem volt tökéletes, és hozott hülye döntéseket valóban. Azonban nem ítélhetjük meg egyértelműen pozitívan vagy negatívan az ő elnökségét. Nem igaz, hogy a calciopoliig csak szánalmas vergődés lett volna az Internél. Gigi Simoni vagy Hector Cúper csapataival nem volt semmi baj. Sőt én a Mircea Lucescu féle „majdnem zemani” Intert is imádtam. Ja, hogy végül nem lettek ezek bajnokok? Mindenki emlékszik hogy vesztettük el azokat az elsőségeket. Ennyi pedig bőven elég is. Ami mindig is probléma volt szerintem, hogy Moratti szeretett mindig is a játékosok, edzők, szurkolók nagy barátja lenni és maradni. Ezzel sokszor csak ártott, de ő egy ilyen ember. Ezzel sem lehet sokat kezdeni így utólag. Ha a Mancini időszak olyan gyenge ellenfelekből állt, akkor hogy tudott a Milan BL-t nyerni a calciopoli utáni évben? (Költői kérdés volt!) Meg is érkeztünk Mourinhohoz. Ő 120%-ot hozott ki a csapatból. Nem mi voltunk a legjobbak, de ő el tudta hitetni a játékosaival, hogy ők még a Guardiola féle csoda Barcánál is jobbak. Ez volt az a szükséges plusz ami a régebbi szezonokban hiányzott. Azonban Mourinho távozása, hogy nem jött vissza a csapattal ünnepelni Milánóba legalább olyan „gyomros” volt rossz értelemben, mint a BL győzelem „jó” értelemben. Ez is azt mutatja, hogy valami nem működött teljesen tisztán és profi módon ennél a klubnál. Aztán amit a játékosok műveltek „edzőbuktatásilag” pl. Benitezzel, vagy ahogy hirtelen tudtak focizni Leonardonak, és ahogy elfelejtettek tavaly a Juve győzelem után, az már egy más lapra tartozik, nem pedig Moratti kartonjára. A BL győzelem utáni leszállóág kódolva volt a BL győzelembe. A mértéke inkább az ami fájó, és nem az hogy bekövetkezett. Nekem nincsenek se pozitív, se negatív elvárásaim Thohirral kapcsolatban. Egyszerűen kíváncsian várom mi lesz ebből és szurkolok a csapatnak ha esik, ha fúj.
- Youme
- Adminisztrátor
Ez az Agnelli unoka egy igazi Humor-Harold.
Az Inter elnöke, Massimo Moratti klubja hivatalos honlapján igyekezett lenyugtatni a kedélyeket, miután Andrea Agnelli, a Juventus első embere a milánói kék-fekete szurkolókat érzékenyen érintő üzenetet jelentetett meg a Facebookon.
Agnelli ominózus üzenetében egy szóvicc miatt Indonézia (amely Erick Thohir indonéz milliárdos Interbe való bevásárlása kapcsán került szóba) fővárosának neve Jakartáról Jakartone-ra változott, amely a 2006-os úgynevezett Scudetto di Cartone-ra utalt – azaz a zöldasztalnál megnyert bajnoki címre.
„Jót nevettem-e a Jakartone-os viccen? Igen, sms-ben kaptuk meg a viccet, amelyet jómagam és a klub is szellemesnek talált” – jelentette ki Moratti az Inter hivatalos honlapján. „Ez csak egy vicc volt, amellyel szerintem nem érdemes tovább foglalkozni, naiv dolog lenne azt gondolni, hogy ennek mögöttes tartalma van. Erről ennyit. Semmilyen válasz nem lesz erre. Egy csak egy vicc volt és ennyi.”
www.football-italia.net
Az Inter elnöke, Massimo Moratti klubja hivatalos honlapján igyekezett lenyugtatni a kedélyeket, miután Andrea Agnelli, a Juventus első embere a milánói kék-fekete szurkolókat érzékenyen érintő üzenetet jelentetett meg a Facebookon.
Agnelli ominózus üzenetében egy szóvicc miatt Indonézia (amely Erick Thohir indonéz milliárdos Interbe való bevásárlása kapcsán került szóba) fővárosának neve Jakartáról Jakartone-ra változott, amely a 2006-os úgynevezett Scudetto di Cartone-ra utalt – azaz a zöldasztalnál megnyert bajnoki címre.
„Jót nevettem-e a Jakartone-os viccen? Igen, sms-ben kaptuk meg a viccet, amelyet jómagam és a klub is szellemesnek talált” – jelentette ki Moratti az Inter hivatalos honlapján. „Ez csak egy vicc volt, amellyel szerintem nem érdemes tovább foglalkozni, naiv dolog lenne azt gondolni, hogy ennek mögöttes tartalma van. Erről ennyit. Semmilyen válasz nem lesz erre. Egy csak egy vicc volt és ennyi.”
www.football-italia.net
- psn
http://interamala08.altervista.org/la-p ... -al-posto/
nem értem igazából, de valami olyasmit bogóztam ki, hogy Thohir szeretné leváltani Mazzarit is.
nem értem igazából, de valami olyasmit bogóztam ki, hogy Thohir szeretné leváltani Mazzarit is.
- Youme
- Adminisztrátor
Ezek valószínű hosszútávú tervek. Szezon közben nem fog nagyon hozzányúlni. Szezon végére pedig akár elégedett is lehet vele, és Mazzarri simán kitöltheti a második (utolsó) szezonját. Anyagilag sem járna jól ha elküldené, hiszen akkor két misztert kellene fizetnie.
-
RenciDavid
psn írta:http://interamala08.altervista.org/la-panchina-mazzarri-rischio-thohir-vuole-al-posto/
Eredetileg sem akarta inkább hajlandó lett volna jóval magasabb fizetésért igazi klasszis edzőt hozni (Heynckes, Mou stb.)
Moratti viszont ezt a nyarat nem volt hajlandó "átengedni" szerintem ezért is csak most történt megállapodás.
- DSanton39
nem hiszem hogy még most bolygatni kellene Mazzarit. csinálja, aztán szezon végén lehet értékelni. inkább Thohir támogassa meg a csapatot télen pár minőségi igazolással.
-
JZ4+MM23
meglepődnék ha ilyen hülye lenne h ilyeneket nyilatkozzon sztem kacsa az egész