Játékosok (A bő keret tagjai)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Süti

Re: Játékosok (A bő keret tagjai)

Hozzászólás Szerző: Süti »

A főoladalon írjátok, hogy Milito "rásérült" a korábbiakra.

Lehet azt tudni, hogy pontosan ezt mi jelent?

Meddig kell még kimaradnia????
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Süti írta:A főoladalon írjátok, hogy Milito "rásérült" a korábbiakra.

Lehet azt tudni, hogy pontosan ezt mi jelent?

Meddig kell még kimaradnia????

1 hónap kb
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Nézem ennek a Wallace-nak milyen kis kövér feje van. Gondolom José ezért is küldte ide nekünk. "Menj le fiam Appiano Gentilébe! Ismerem azt a helyet, ott jól főznek. Ehetsz annyit amennyit csak akarsz!"
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Campagnaronak milyen sérülése van? Sehol nem találtam róla infót. Meddig nem játszhat?
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Icardit ma műtötték lágyéksérvvel. Hetek óta ezzel küszködik, emiatt nem is tudott rendesen edzeni és meccseken sem nagyon kapott szerepet.
Várhatóan 1 hónapot hagy ki. Militonak is nagyjából 3-4 hét még mire beszállhat. Addig marad Palacio és az eltiltás után visszatérő Belfodil.
http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... ero-132137
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

PellerG írta:Icardit ma műtötték lágyéksérvvel. Hetek óta ezzel küszködik, emiatt nem is tudott rendesen edzeni és meccseken sem nagyon kapott szerepet.
Várhatóan 1 hónapot hagy ki. Militonak is nagyjából 3-4 hét még mire beszállhat. Addig marad Palacio és az eltiltás után visszatérő Belfodil.

Na akkor most kell megmutatni Belfodilnak!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Jó hír, hogy csak 1 hónap kihagyás, már kezdtem aggódni, hogy komolyabb a baj. Ez az év az ifiké lehet, kár lenne, ha nem tudnának eleget játszani ilyen-olyan okokból.
+ Ha eddig nem a 100%-os Icardit láttuk, akkor nagyon várom a visszatérését. :)

Belfodillal az a gondom, hogy Cassano fiatalabb kiadásban. Oké, hogy ügyes a labdával, de fizikálisan eddig 1szer nem láttam olyan szinten teljesíteni, mint pl. a többi csapat lelkes ificsatárait, akik egész meccseken keresztül hajtanak. És november elejére már elvárnánk egy olyan kondit, hogy le tudjon játszani 90 percet egyhuzamban magas szinten.
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

PellerG írta:Icardit ma műtötték lágyéksérvvel. Hetek óta ezzel küszködik, emiatt nem is tudott rendesen edzeni és meccseken sem nagyon kapott szerepet.

Remélem azért még Milito le tud játszani egymás után 2 meccset sérülés nélkül...Egy kicsit szkeptikus vagyok már vele kapcsolatban. Imádom meg minden, de nem lesz már teljes értékű futballista.
R9.

Campat behívták a válogatottba...akkor annyira csak nem sérült
megy a sunyulás
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

Belfodilról lehet tudni h hány meccsre tiltották el? A Livorno ellen már játszhat?
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

JZ4+MM23 írta:Belfodilról lehet tudni h hány meccsre tiltották el? A Livorno ellen már játszhat?

Kép

Elvileg igen. :)
JZ4+MM23

köszi én örülök neki sokan nem kedvelik sztem viszont gyors és nem ügyetlen számomra reményteljes igazolásnak tűnik cserének sztem jó
Dan-i-nter

Szerintem kevés még erre a szintre, pedig hol van a mostani szint a korábbi évekhez képest. (no nem a tavalyihoz viszonyítva)

Lehet, hogy gyors, de nem fut, csak, ha épp nála van a labda, egyébként a mezőnymunkája hihetetlen nagy 0. Egész meccseket nem bír még mindig, pedig már 3 hónapja benne van az edzésmunkában. Helyzetkihasználása eddig igen gyengécske, pedig lett volna alkalma gólt rúgni. Lehet, hogy Icardi-nál technikásabb, de az argentin többet dolgozik, és emellett a kevés játéklehetőség alatt, amit kap, rúgja is a gólokat, méghozzá nem könnyű meccseken.

Ettől függetlenül, a potenciál meg van benne, hogy egy jó játékossá váljon, de egyenlőre nem tartom a csapat erősségének.
Süti

R9.

Süti írta:Ki ez a srác???

Puscas??

http://www.youtube.com/watch?v=p7BZmIFej18

romániából igazoltuk, nagyapja magyar
arsenalnal is volt próbajátékon de hozzánk jött végül
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

R9. írta:
Süti írta:Ki ez a srác???

Puscas??

http://www.youtube.com/watch?v=p7BZmIFej18

romániából igazoltuk, nagyapja magyar
arsenalnal is volt próbajátékon de hozzánk jött végül

Puskás Gyuri Margittán született (Parciumi városka magyar polgármesterrel stb...)...szerintem magyarul is tud. Én követtem őt a román U19es csapatban...korosztályában kúrva jó volt...ha csak nem áll rá az Alibec-Daminuta vonalra: nem kezd el bulizni s inni (ahogy a román játékosok szokták) s ha eligazol innen egy olyan csapatba ahol értenek a fiatalok felfuttatásához lehet belőle valaki. :D
R9.

jaja olvastam h tud magyarul is
Süti

R9. írta:jaja olvastam h tud magyarul is

Inter.it-en nincs valami sok info róla: http://www.inter.it/en/squadra/G0934

Mazzarri dícsérte...

Magyarul is beszélnek a videón, és amikor gólt lő is magyarok örülnek neki. :)

Köszi az infókat, ma már a padon lesz. :)
R9.

Süti írta:
R9. írta:jaja olvastam h tud magyarul is

Inter.it-en nincs valami sok info róla: http://www.inter.it/en/squadra/G0934

Mazzarri dícsérte...

Magyarul is beszélnek a videón, és amikor gólt lő is magyarok örülnek neki. :)

Köszi az infókat, ma már a padon lesz. :)

múlt héten is ott volt :P
majd inter-milanra viszünk neki 1 drapit
Süti

R9. írta:majd inter-milanra viszünk neki 1 drapit

Ez szép gesztus lesz. :)

Nekem csak most tűnt fel....

Capello is nagy tehetégnek számít, ha jól tudom most a Bologna-nál van kölcsönben.

Tudja valaki mit nyújt ott?
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Süti írta:
R9. írta:majd inter-milanra viszünk neki 1 drapit

Ez szép gesztus lesz. :)

Nekem csak most tűnt fel....

Capello is nagy tehetégnek számít, ha jól tudom most a Bologna-nál van kölcsönben.

Tudja valaki mit nyújt ott?

Ő a Bologna-ból jött, most a primavera-ban játszik.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

http://www.intermania.hu/zanetti-konyv-giocare-da-uomo

Elvileg tavasszal fog megjelenni magyarul :)
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

zsizsi14 írta:http://www.intermania.hu/zanetti-konyv-giocare-da-uomo

Elvileg tavasszal fog megjelenni magyarul :)

VÉGRE! Reménykedtem hogy lesz fordítás. :) Szerintem hamarosan elő is rendelem. :)
R9.

Kovacic passzol a legpontosabban a serie a-ban 92,7%
JZ4+MM23

R9. írta:Kovacic passzol a legpontosabban a serie a-ban 92,7%

nem túl beszédes statisztika főleg ha figyelembe vesszük h eddig a szezon felét kihagyta ráadásul figyelembe veszik itt az oldal és hátra passzokat is amik nem feltétlen a támadást építik. Ettől függetlenül dicséretes teljesítmény csak nem sokat ér
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

R9. írta:Kovacic passzol a legpontosabban a serie a-ban 92,7%

De csak a csapatban a legpontosabb. Összes csapatot figyelembe véve 4-en is jobbak nála.
R9.

Viszont amit a livorno ellen csinált az brutális volt, ezután remélem az önbizalma is megnőtt csak sajna Zanetti elvette tőle úgymond a dicsőséget :)
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

R9. írta:Viszont amit a livorno ellen csinált az brutális volt, ezután remélem az önbizalma is megnőtt csak sajna Zanetti elvette tőle úgymond a dicsőséget :)

Egyetértek, sokan lehúzzák őt nagyon. Tény idén nem remekelt még, megvolt a lemaradása, de tavaly megmutatta hogy tud jól játszani és hasznosan, és most is meccsről meccsre jobb. Szezon végére csapat egyik leghasznosabb tagja lesz szerintem.
Injoc

Marco írta:
R9. írta:Viszont amit a livorno ellen csinált az brutális volt, ezután remélem az önbizalma is megnőtt csak sajna Zanetti elvette tőle úgymond a dicsőséget :)

Egyetértek, sokan lehúzzák őt nagyon. Tény idén nem remekelt még, megvolt a lemaradása, de tavaly megmutatta hogy tud jól játszani és hasznosan, és most is meccsről meccsre jobb. Szezon végére csapat egyik leghasznosabb tagja lesz szerintem.

Kova ugyanúgy járt mint tavaly Ricky. Kihagyta a teljes alapozást és egész idényben a formáját keresi. Idén kicsit még szokja a légkört jövőre meg lehet robbantani Taiderrel, Icardival, Belfodillal egyetemben.
R9.

Injoc írta:Belfodillal egyetemben.

én Belfodilban valahogy nem érzem azt az átütő erőt, remélem jön helyette vmi sztárcsatár
Injoc

R9. írta:
Injoc írta:Belfodillal egyetemben.

én Belfodilban valahogy nem érzem azt az átütő erőt, remélem jön helyette vmi sztárcsatár

Én nem tudom miért, de valahogy bírom a srácot. Sokkal összetettebb játékos mint Icardi, noha tény, hogy eddig ezt nem kamatoztatta. Magassága ellenére ő sokkal inkább él visszavont csatárként, mint centerként. Tud cselezni, gyors és erős is. Fejben kellene őt rendbe rakni, mint Jonnyt és Rickyt. Remélem nem kallódik el, sajnálnám.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Icardi belenyúlt a lecsóba rendesen..nem mondom,igen durva a béby, főleg 3 gyerek után,de Maxi Lopez biztos nem repdes örömében,hogy a kis taknyos haverja ráment az asszonyra :lol:

http://www.teamleaks.com/Soccer/inters- ... -3-months/
Injoc

http://fedenerazzurra.com/2013/11/19/th ... is-season/

Van egy olyan érzésem, hogy szezon végén az argentin brigád egy jelentős része távozni fog. Militoval és Samuellel már megbékéltünk, de szerintem Cambiasso és Zanetti is távozni fognak.
Youme
Adminisztrátor

brecsinho írta:Icardi belenyúlt a lecsóba rendesen..nem mondom,igen durva a béby, főleg 3 gyerek után,de Maxi Lopez biztos nem repdes örömében,hogy a kis taknyos haverja ráment az asszonyra :lol:
http://www.teamleaks.com/Soccer/inters- ... -3-months/

Úgy tudom már nincsenek együtt Lopezzel (Ex-wife). Amúgy elég csak beírni a keresőbe, hogy "Wanda Nara" és ezeknél sokkal jobb képeket is kidob az asszonykáról a google képkeresője. ;)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://sportgeza.hu/futball/2013/11/19/ ... haromszog/

Már az indexig is eljutott a hír.
Milyen sokat foglalkoznak Icardival ahhoz képest,hogy egy meccsen sem volt kezdő az idényben. ;)
Dan-i-nter

Valaki nem tudja, hogy Kova fog-e ma kezdeni a Horvát-Izland meccsen? Csak mert akkor lehet belenézek. :)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Dan-i-nter írta:Valaki nem tudja, hogy Kova fog-e ma kezdeni a Horvát-Izland meccsen? Csak mert akkor lehet belenézek. :)

Biztos nem,Modric és Rakitic is előtte a sorba,nem is nagyon kezdő talán egy barátságos meccs volt ahol eddig kezdő volt,tét meccsen sztem még nem kezdett és nem is egy ilyen kiélezett helyzetbe fogják bedobni a mélyvízbe
Stankov

Még jó hogy nem fogadtam rá!Kezdő :D
Dan-i-nter

Stankov írta:Még jó hogy nem fogadtam rá!Kezdő :D

:)
Youme
Adminisztrátor

És a 2. gólnál gólpassz is! :D
Stankov

Youme írta:És a 2. gólnál gólpassz is! :D

Szép szóló volt az asziszt előtt,utána is szlalomozott egyet kis híján gólt rúgott
Türelmesnek kell lenni vele,nagyon nagy játékos lesz
R9.

Baggio85

Kicsit félek tőle, hogy nem lesz sokáig Inter-játékos...Vagy nem kap elég időt (lásd Coutinho példája), vagy 2-3 éven belül elviszik. Hacsak addigra nem sikerül egy olyan Intert felépíteni, amit már nem lenne könnyű neki otthagyni. Mindenesetre nagyon jót fog tenni számára, hogy 20 évesen szerepelhet majd a VB-n. Rengeteg tapasztalatot szerezhet.
R9.

Baggio85 írta:Kicsit félek tőle, hogy nem lesz sokáig Inter-játékos...Vagy nem kap elég időt (lásd Coutinho példája), vagy 2-3 éven belül elviszik. Hacsak addigra nem sikerül egy olyan Intert felépíteni, amit már nem lenne könnyű neki otthagyni. Mindenesetre nagyon jót fog tenni számára, hogy 20 évesen szerepelhet majd a VB-n. Rengeteg tapasztalatot szerezhet.

főleg ha ott 1-2 meccsen csinál ilyen megindulásokat ( ami jellemző rá egyébként ) utána még hypeolják is

úgy tér vissza mint ricky idén :)
Festa

R9. írta:
Baggio85 írta:Kicsit félek tőle, hogy nem lesz sokáig Inter-játékos...Vagy nem kap elég időt (lásd Coutinho példája), vagy 2-3 éven belül elviszik. Hacsak addigra nem sikerül egy olyan Intert felépíteni, amit már nem lenne könnyű neki otthagyni. Mindenesetre nagyon jót fog tenni számára, hogy 20 évesen szerepelhet majd a VB-n. Rengeteg tapasztalatot szerezhet.

főleg ha ott 1-2 meccsen csinál ilyen megindulásokat ( ami jellemző rá egyébként ) utána még hypeolják is

Most picit direkt provokálok,de én nehezen tudok kedvence találni egy olyan középpályást aki nem tud gólt lőnni.
Mióta itt van kb egy kapuralővése volt.Ő nálam Guarin ellenpárja hiszen a kis horvát már akkor sem mer kapura lőnni ha senki nincs előtte Freddy meg ugye minden a meccsen a hét gólját akarja meglőnni.Szóval sosem lesz belőle Sztankovics és tudom,hogy nem ugyanaz a posztjuk,de nálam nagy mínusz ha egy középpályásra nem számíthattunk a gólszerzés területén.
Baggio85

Festa írta:
R9. írta:

Most picit direkt provokálok,de én nehezen tudok kedvence találni egy olyan középpályást aki nem tud gólt lőnni.
Mióta itt van kb egy kapuralővése volt.Ő nálam Guarin ellenpárja hiszen a kis horvát már akkor sem mer kapura lőnni ha senki nincs előtte Freddy meg ugye minden a meccsen a hét gólját akarja meglőnni.Szóval sosem lesz belőle Sztankovics és tudom,hogy nem ugyanaz a posztjuk,de nálam nagy mínusz ha egy középpályásra nem számíthattunk a gólszerzés területén.

Szerintem nem hasonlítható össze sem Guarin-nal, sem Stankoval. Más típusú játékos, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem fog később gólokat lőni. Azért azt vegyük figyelembe, hogy 19(!!!) évesen játszik Európa egyik legerősebb bajnokságának, egyik legerősebb csapatában, és a horvát válogatottban stabilan kezdő. Nyilván van még tanulnivalója, de szerintem nagyon nagy tehetség, aki be is fog érni, csak időt kell adni neki. Ez persze azzal jár, hogy lesznek gyengébb meccsei még bőven, dehát még1x mondom, 19 éves! Ha 2-3 éven keresztül játszik és folyamatosan tapasztalatot és rutint szerez, még mindig csak 21-22 éves lesz. + Azt azért ne felejtsük el, hogy szinte az egész nyári felkészülést ki kellett hagynia! Neki kb. most kezdődik majd a szezon a formáját tekintve.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

És attól sem kell nagyon félnünk, hogy ha jól teljesít akkor 21-22 évesen eladásra kerül, mivel elméletileg van egy új tulajunk, aki hosszú távra tervez és nem fogja úgy eladogatni a fiataljainkat, mint Moratti az elmúlt időben. Ha meg eladja, akkor tud kérni érte olyan pénzt, hogy ne fájjon nekünk!
Gabosska
Kapcsolat:

Hát srácok én a meccset végignéztem és a két solot leszámítva sehol nem volt és csupa kétméteres alibi visszapasszai voltak...kiállítás előtt irányítóként volt pályán (nem tud üresben helyezkedni, mindig el volt bújva egy izlandi mögé és rettentően lassította a támadásokat...ezt megfigyelhetjük calcio meccsen is mikor a csatárok mögött játszik: amikor kimozog oldalra, amikor keresi a lyukat mindig le van maradva két ütemmel és sosem lehet megkapni a labdával), kiállítás után visszább lett vonva és akkor elkezdte a Kovacic féle látványos és eredményes előretöréseket...irányítónak súlytalan, mélységinek meg semmi köze a szereléshez, a védekezéshez....foghatja a fejét Mazza....mert egy ilyen kvalitású tinisztárnak helyet kell kapni....csak hol? Mélységhez kell tudni védekezni, előrevonthoz meg kell kérni a labdát...

Amíg nem volt meg az első értékelhető mozzanata (gólpassz) a whoscored szerint 5.9-es volt (a csapat leggyengébbje). Fingom nincs mit lehetne neki kitalálni...

Taider miatt néztem az algér meccset is...hozta a szokásos fegyelmezetten, elvégzem ami a dolgom teljesítményt....jó lesz ő.... :)
Gabosska
Kapcsolat:

Meg kellne tanítani védekezni...vérbeli regista lenne, ha lenne halovány köze a védekezéshez.
Festa

Gabosska írta:Meg kellne tanítani védekezni...vérbeli regista lenne, ha lenne halovány köze a védekezéshez.

Nincs hozzá alkata.Egyébként jól cselez,de nincs lövőereje.
Guarint és Kovacicot összekéne gyúrni kapnák egy világklasszist aki tud passzolni is meg kapura lőnni.
Válasz küldése