Játékosok (A bő keret tagjai)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Gabosska
Kapcsolat:

Re: Játékosok (A bő keret tagjai)

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Festa írta:
Gabosska írta:Meg kellne tanítani védekezni...vérbeli regista lenne, ha lenne halovány köze a védekezéshez.

Nincs hozzá alkata.Egyébként jól cselez,de nincs lövőereje.
Guarint és Kovacicot összekéne gyúrni kapnák egy világklasszist aki tud passzolni is meg kapura lőnni.

Amúgy élvezettel olvasom, hogy egyesen szerint jól szerel....erről még WM is nyilatkozott, hogy azért tolta előre a csatárok mögé mert nincsenek védekező kvalitásai. :))
Chrisprice

Hozzászólás Szerző: Chrisprice »

Gabosska írta:Amúgy élvezettel olvasom, hogy egyesen szerint jól szerel....erről még WM is nyilatkozott, hogy azért tolta előre a csatárok mögé mert nincsenek védekező kvalitásai. :))

Csak utána néznék a dolgoknak,mielőtt írok róluk...
Konkrétan szerelés per meccs átlagban jobb a sokszor helyén játszó Taidernél,de jobb Guarínal,Ranonal!,Jonathannal,Pereiranal.
Passz mutatói nagyon jók,ő a legpontosabban passzoló a csapatba (na jó,Kuzma és Wallace előtte van,csak hát ők nem sokat játszanak).
Nem egy Cambiasso,de hogy nincsenek védekező kvalitásai az nem igaz.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

A passz mutatóit nem emelném ki annyira lévén sokszor ezek oldal/hátrapasszok, de! erről nem feltétlen ő tehet. Pont az Atalanta elleni meccsen figyeltem meg, hogy mennyire nem tud kinek passzolni előre felé, mert az előtte lévő egyszem Palacio folyton a szélre húzódik. Ettől függetlenül neki ilyen Pirlo féle szerepkör lenne a jó (ő se a sok labdaszerzése miatt híres, mégis elbírja a Dzsuve középpályája a szerepeltetését, és Kova valóban aktívabb védekezésben). Ne feledjük, hogy Alvarez is irányító elvileg, most meg a csapatunk legtöbbet szerelő játékosa, emellett gólokat is rúg ezen a visszavont poszton.

Én amondó vagyok, hogyha végre szerkezetet váltunk 2 klasszikus csatáros játékra, vagy 3 támadósra (1/2 támadó kp-ással), és lesz, akinek előrefele tud passzolni, akkor fogja szórni az asszisztokat. Amíg ez nem történik meg, addig tőle se várjunk sokkal aktívabb előrejátékot, mert nincs kit megjátszani, illetve ő nem Messi, hogy 5 embert átcselezzen. Hosszútávon viszont óriási hasznára lehet a csapatnak, mert az ő játékstílusa több taktikába is jól belepasszol. (sajnos a 3-5-1-1 nem nagyon van köztük).
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Dan-i-nter írta: illetve ő nem Messi, hogy 5 embert átcselezzen. Hosszútávon viszont óriási hasznára lehet a csapatnak, mert az ő játékstílusa több taktikába is jól belepasszol. (sajnos a 3-5-1-1 nem nagyon van köztük).

pedig néha átcselez 5 embert :)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Festa írta:nálam nagy mínusz ha egy középpályásra nem számíthattunk a gólszerzés területén.

Nálam elég, ha szórja a gólpasszokat, aztán idővel úgyis megjön majd az a várva várt gól.

Nagyon fiatal még, és Zanetti nyilatkozta, hogy Ronaldo óta nem volt olyan tehetsége az Inter-nek mint Kovacic, és a Capitano azért látott már ezt-azt a klubnál. :)

Nem szabad eladni, kivéve ha nagyon menni akar, és én inkább ebben látom a problémát, hogy a fiataloknak ha lehetőséget kapnak gyorsan elmegy a kedvük nálunk, nem tudom miért van ez így? :roll:
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Süti írta: a fiataloknak ha lehetőséget kapnak gyorsan elmegy a kedvük nálunk, nem tudom miért van ez így? :roll:

Amikor a saját közönsége morog, vagy fütyül ki 1-1 rossz megmozdulás után egy 18-19 éves srácot szerencsétlennek még az életkedve is elmegy. Legközelebb már félve fog átvenni egy labdát és ez még több hibát generál. Elég csak tavalyi Rickyre van Jonnyra gondolni és ők már nem is voltak tizenévesek. Ha nincs kész fejben egy játékos akkor minden sokkal nehezebb. Kovának szerintem megvan a magabiztossága, és meg is kell tartania mert csak így lehet klasszis. Azért 16 évesen bemutatkozni egy Dinamo Zagrebben sem lehetett leányálom, de azt is megcsinálta. Nem lesz itt gond, csak találjunk neki helyet és legyen egy kicsit több "töke" a játékhoz.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Szerintem a türelmetlenek vagyunk a fiatalokkal, mi is itt a fórumon de "kint" is.
Ha van egy fiatal tehetség lejátszik 4-5 meccset a korához képest magasabb szinten utána már mindenki azt várja hogy az lesz az alap és ha utána nem nyújt olyat mint amit a "kész" játékostól várunk akkor már mindjárt megy a zúgolódás tökéletes példa erre Kova.
Vicc hogy őt (Kovát) szinte hetente meg kell védeni itt fórumon.
Jó néhányan nincsenek tisztába a "fiatal tehetség" fogalmával
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Én alig várom hogy valamelyik fiatal nálunk érjen be igazán.Kova,Icardi,Belfodil,Taider vagy bármelyik ifista.pl. simán kibasznám Frédyt a kezdőből a szar teljesítményei után Kova és/vagy Taider miatt.
Süti

Injoc írta:Kovának szerintem megvan a magabiztossága, és meg is kell tartania mert csak így lehet klasszis. Azért 16 évesen bemutatkozni egy Dinamo Zagrebben sem lehetett leányálom, de azt is megcsinálta. Nem lesz itt gond, csak találjunk neki helyet és legyen egy kicsit több "töke" a játékhoz.

Tegnap pont olyan volt mint egy megszeppent kisfiú, nagyon sokat kell még fejlődnie. :(

Meg ráadásul a posztját sem találja Mazzarri.
Injoc

http://www.azzurri.co.hu/index.php/item ... er%C3%A9ke

Érdekes, ő is inkább a csatárok mögötti posztot gondolja Kovának.
Dan-i-nter

A Sampdoria-H.Verona 4-1-es találkozóján, a végre kezdőbe került Longo lőtte a vendégek egyetlen gólját. 80 percet kapott egyébként.

a szépségdíjas gól itt látható :) :
http://www.youtube.com/watch?v=NqowjUS17UY
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Dan-i-nter írta:A Sampdoria-H.Verona 4-1-es találkozóján, a végre kezdőbe került Longo lőtte a vendégek egyetlen gólját. 80 percet kapott egyébként.

a szépségdíjas gól itt látható :) :
http://www.youtube.com/watch?v=NqowjUS17UY

Tényleg szép gólt lőtt, de sok helyzetet el is rontott. Amúgy Longo végig a pályán volt a 80. percben Albertazzi ment le és az ő helyére jött Luca Toni.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

a kölcsönben lévő játékosok közül vannak akik egész jó teljesítményt nyújtanak.
nem térnék ki mindenkire de Mbaye, Crisetig és Benedetti is egész jó osztályzatokat kapnak.
igaz utóbbi kettő csak a serie b-ben de ettől még nem rossz!és mind a három olyan poszton játszik, ami fontos lehet nálunk a közeljövőben.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Dris írta:a kölcsönben lévő játékosok közül vannak akik egész jó teljesítményt nyújtanak.
nem térnék ki mindenkire de Mbaye, Crisetig és Benedetti is egész jó osztályzatokat kapnak.
igaz utóbbi kettő csak a serie b-ben de ettől még nem rossz!és mind a három olyan poszton játszik, ami fontos lehet nálunk a közeljövőben.

Ez jó hír. Még meg kell említeni Siligardi-t is aki szintén jól muzsikál. Nem egy gól van már idén is a neve mellett a Livornoban!! Nem azt mondom, hogy extra klasszis (bár még az is lehet majd idővel), de a padon lehet elférne a légiósok helyett. Ismerve a vezetőségünket persze erre vajmi kevés az esély! :D :roll: :evil:
Dris

internaZIOnaLe írta:
Dris írta:a kölcsönben lévő játékosok közül vannak akik egész jó teljesítményt nyújtanak.

Ez jó hír. Még meg kell említeni Siligardi-t is aki szintén jól muzsikál. Nem egy gól van már idén is a neve mellett a Livornoban!! Nem azt mondom, hogy extra klasszis (bár még az is lehet majd idővel), de a padon lehet elférne a légiósok helyett. Ismerve a vezetőségünket persze erre vajmi kevés az esély! :D :roll: :evil:

Siligardi nem az Inter tulajdona:)
Stankov

Nem kellene őket is elherdálni.Caldirola és Donati is folyamatosan kezdők ami különösen az utóbbinál nagy szó,hisz' egy Bl csapatba alapember
Injoc

Injoc

Inter’s Colombian midfielder Fredy Guarin excels in some less than flattering Serie A statistics for 2013. According to reports from the agency OptaSports he is the player who has the most lost balls during this 12 months with 479 lost balls.

Source: fcinternews.it

Guarin adta el a legtöbb labdát a Serie A-ban idén.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Injoc írta:Inter’s Colombian midfielder Fredy Guarin excels in some less than flattering Serie A statistics for 2013. According to reports from the agency OptaSports he is the player who has the most lost balls during this 12 months with 479 lost balls.

Akkor ő egy igen jó értékesítő!
Lehet pályát tévesztett. :D
Stankov

Festa írta:
Injoc írta:Inter’s Colombian midfielder Fredy Guarin excels in some less than flattering Serie A statistics for 2013. According to reports from the agency OptaSports he is the player who has the most lost balls during this 12 months with 479 lost balls.

Akkor ő egy igen jó értékesítő!
Lehet pályát tévesztett. :D

:D hát több labdát adott el mint az adidas
Injoc

http://www.sempreinter.com/2013/12/31/2 ... -in-italy/

Közben kiderült, hogy Palacio volt a legjobb gólvágó 2013-ban. 24 gólt lőtt!
2. Balotelli (21)
3. Di Natale (19)
Injoc

http://www.sempreinter.com/2014/01/01/s ... the-break/

Taider megsérült, kihagyja a Lazio elleni bajnokit.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Injoc írta:http://www.sempreinter.com/2014/01/01/saphir-taider-injured-during-the-break/

Taider megsérült, kihagyja a Lazio elleni bajnokit.

Legalább Kovacic tuti kezd :)
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Várjuk ki a végét! Még a végén Mazzarri beteszi Kuzmát a kezdőbe. Nagyon remélem, hogy könnymentes búcsút veszünk a szerbtől ebben a hónapban.

más: Most figyeltem, hogy JulioCesar egy meccsen sem játszott a Championshipben. A szerencsétlen Green véd egész szezonban pedig közel sincsenek 1 szinten. Nem tudom így szerephez juthat-e majd a VB. Remélem igen.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Obi beállt a Torino ellen az utolsó negyed órára. Direkt miatta kapcsoltam be a streamet. A középpálya bal szélén illetve a közepén mozgott, bár ennyi idő alatt nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Én anno nagyon megkedveltem, de félek hogy a sérülései miatt sosem lesz alapember nálunk (ne legyen igazam). Azért remélem az idény hátralévő részét már a pályán tölti és nem a rehabon.
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Mindenki látja, hogy hol vannak a hibák. Igazándiból mindenhol.

Kapus: Handanovic hiper szuper kapusként érkezett, de olyan alapvető dolgokat képtelen megoldadni, hogy az emberek már sírnak kínjukban. Gyorsan el kellene adni, amíg még valami pénz visszajön az árából, és venni egy normális kapust, vagy ha már úgyis mindegy és nem lesz az Interből 2-3 éven belül BL-ben induló csapat akkor felhozni Bardit.

Középső védők: Itt kb. megvagyunk J.J, Ranocchia, Rolando, Campa elégnek kellene lennie. Sőt Cambiassonak én csak akkor adnák új szerződést, ha belemegy, hogy már csak hátvédként léphet pályára. Jó védő lenne belőle! Andreolli meg elpadozgat szó nélkül. Samuellel amint lehet, szerződést kell bontani, mert csak viszi a pénzt!

Szélsők: Nagatomo ügyes, idén Jonathan is, de ide mindenképp kellene még valaki. Pereira-ból lehetne valami kis pénzt kihozni. Wallace mehet vissza Joséhoz. Zanetti és Chivu esetében is amint lehet, szerződést kell bontani, mert csak viszik a pénzt! Sajnálom Capitanot, de ezt a dolgot már jobb lenne ha nem eröltetné tovább.

Középpálya: Ez a legnagyobb probléma jelenleg. Ide hozni kellene nagy munkabírású, futni is képes taktikailag fegyelmezett ütköző labdaszerző embereket. Minimum kettőt, lehetőleg a "megfélemlítő" fajtából. Taider és Kovacic akikben esetleg látni valami jövőképet. Kuzmanovic, Mundigayi, Mariga nem megoldás semmire. Guarint és Alvarezt pedig azonnal el kell zavarni! Egyszerűen akkora egójuk van, hogy képtelenek fegyelmezetten focizni. Csak az önző egyéni érdekeik lebegnek a szemeik előtt. Tehetségesek, de sajnos több kárt okoznak, mint hasznoz hoznak. Talán valami aprópénzt is kapnánk Rickyért cserébe aki még futni sem tud rendesen.

Támadók: Hozni kell egy igazi gólerős csatárt, erre most nem szabadna sajnálni a pénzt! Palacio és Icardi maradhatnak, de ők inkább "árnyék" csatároknak. Belfodiltól meg kell szabadulni valahogy, Militóval pedig szintén amint lehet, szerződést kell bontani mert ő is csak viszi a pénzt!

A lyukakakt pedig fel kell tölteni a kölcsönadott jtékosokkal (Pl. Livorno), vagy az IFI-vel. Ha már annyira nincs pénzünk...
Injoc

Youme írta:
A lyukakakt pedig fel kell tölteni a kölcsönadott jtékosokkal (Pl. Livorno), vagy az IFI-vel. Ha már annyira nincs pénzünk...

Annyi játékossal bontottál szerződést és zavartál el, hogy más sem maradt a csapatból csak egy nagy lyuk :lol: Tény hogy mindenki ideges, mert lófasz sem történt 2010 óta, de ha ifikkel vagy olyan kölcsönjátékosokkal akik még a kis csapatokban, vagy Serie B-ben sem állandó kezdők, egy Inter mit kezdene? Valószínűleg az utolsó fordulóig izgulnánk hogy bent maradjunk.
Én is egyértelműen a fiatalítás mellett vagyok, de mindent ésszel kell.
Arra sem árt gondolni hogy Zanetti, Cambiasso, Samuel, Milito mind visszavonulnak, vagy ingyen távoznak ez 4 ember! A helyükre venni kell játékosokat és ez mind a védelmet, mind a középpályát, mind a támadókat érintik.
Én már korábban is leírtam, szerintem nem lesznek itt nagy igazolások
Ha egy D'Ambrosioért nem vagyunk képesek kifizetni 2 milliót hanem inkább bevonnánk egy játékos felét, ez sok mindent elmond.
A végén még tényleg igazad lesz és jönnek a primaverások, de akkor nagyon kíváncsi leszek hogy itt ki mit fog szólni 1-1 vereség után...
Dris

Injoc írta:
Youme írta:

Arra sem árt gondolni hogy Zanetti, Cambiasso, Samuel, Milito mind visszavonulnak, vagy ingyen távoznak ez 4 ember! A helyükre venni kell játékosokat és ez mind a védelmet, mind a középpályát, mind a támadókat érintik.
.

pont ezt a 4 játékost lehetne szerintem pótolni.
bár abban teljesen igazat adok hogy ésszel kell csinálni mindent, ami nálunk nem divat.
de ha úgy vesszük:
Zanetti->Mbaye
Cambiasso->Duncan
Samuel->Benedetti
Milito->na ide kéne egy jó igazolás
tudom hogy az öregek régi szintjét jelenleg meg sem közelíti a három fiatal, de nem kéne addig várni amíg már csak járókerettel tudnak mozogni Cambiassoék!
egyébként a kölcsön adott fiatalok azért kapnak kevés lehetőséget mert ez Olaszország.
itt valahogy nem bíznak sehol se a fiatalokban, tök mindegy hogy kiesőjelölt vagy élcsapat.
ott van pl Longo. az Espanyolban kölcsönjátékosként 21 meccsen lépett pályára.idén eddig 83 percet játszott összesen...
Injoc

Dris írta:pont ezt a 4 játékost lehetne szerintem pótolni.
bár abban teljesen igazat adok hogy ésszel kell csinálni mindent, ami nálunk nem divat.
de ha úgy vesszük:
Zanetti->Mbaye
Cambiasso->Duncan
Samuel->Benedetti
tudom hogy az öregek régi szintjét jelenleg meg sem közelíti a három fiatal, de nem kéne addig várni amíg már csak járókerettel tudnak mozogni Cambiassoék!
egyébként a kölcsön adott fiatalok azért kapnak kevés lehetőséget mert ez Olaszország.
itt valahogy nem bíznak sehol se a fiatalokban, tök mindegy hogy kiesőjelölt vagy élcsapat.
ott van pl Longo. az Espanyolban kölcsönjátékosként 21 meccsen lépett pályára.idén eddig 83 percet játszott összesen...

Mbaye már most is elférne a padon a 0 perces kölcsönbrazil helyett. Duncannak jobban kellene teljesítenie a Livornoban ahhoz, hogy érdemben számolni lehessen vele (én őt nagyon szeretném ha beérne). Benedetti pedig még messze van ettől a szinttől.
Jó lenne ha ők beérnének, de ehhez olyan felfogásra lenne szükség ami megrengetné a Serie A baromságait. Félek egy eredménykényszerben lévő Internél ilyet sosem fogunk látni, max ha csődbe megyünk. :?
Youme
Adminisztrátor

Annyi játékossal bontottál szerződést és zavartál el, hogy más sem maradt a csapatból csak egy nagy lyuk

Talán tegnap telt be a pohár. Elég volt a sok alibihuszárból. A selejt mehet! :-) Egyébként nem egyszerre kellene, hanem ahogy írtad ésszel. Persze ez az ami nálunk nem nagyon szokot menni...

Tegyük hozzá még Chivut is a teljesség kedvéért. Ebből az 5-ből 4-et hosszú hónapok óta (van akit hosszú évek óta) teljesen feleslegesen etetünk, itatunk. Ennél még az is jobb ha egy 17 éves ifi van helyettük a keretben. Az se játszik, ahogy ezek se játszanak, de legalább nem 4.5 milliót keresnek hanem 300 ezret.

Vagyis ez nem igaz mert Zanetti játszik. Na ez a baj!
Süti

Nekem is ez a dilemmám, hogy oké hogy kiszórunk játékosokat, na de kik érkeznek??? :shock:
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Dris írta:
Injoc írta:
Youme írta:

.

pont ezt a 4 játékost lehetne szerintem pótolni.
de ha úgy vesszük:
Zanetti->Mbaye
Cambiasso->Duncan
Samuel->Benedetti

Szerintem a Livornoban szereplő kölcsönjátékosaink elég sok lehetőséghez jutnak. Ráadásul a Livorno egy igazi "klasszikus" olasz masszív(közép)csapat benyomását kelti. Mbaye és Bardi alapember. Benassi majdnem, a legtöbb esetben Duncan a cseréje. Szóval az első kettővel pár éven belül számolnunk kell szerintem (ha nem is az internél, akkor egy nagyobb olasz középcsapatban biztosan), a Benassi-Duncan kettősből pedig minimum 1-nek szintén szép karrierje lehet. Csak az a baj, hogy olaszéknál és főleg nálunk az internél kevés a türelem a fiatalokkal. :( Belegondolni is rossz, hogy az utánpótlásnevelésünk egyes tagjai ma milyen szinten és hol képesek játszani (Bonucci, Santon, Baloghferi, Destro ... de mostanra már Coutinhot is saját nevelésnek lehetett volna tekinteni). A Barcánál ezek a fiatalok valahogy beérnek és a nagycsapatnál is maradanak. Én bízom benne, hogy ha sok pénzünk nem is lesz, de Thohir megerősíti az up képzést és utána a nagycsapatnál maradás lehetőségét hatékonyabban biztosítja (olyan nincs, hogy valaki a Juvénál, Románál vagy az angol bajnokságban stabilan, jól játszik, nálunk meg nem láttunk benne "semmit"). Ehhez viszont az kell, hogy ne legyen ekkora "szakadék" a primavera és a felnőtt csapat között. Viszont a "gyors" átmenethez elengedhetetlen az is, hogy pl. a kicsik ugyanolyan játékrendszerben és felfogásban dolgozzanak, meccseljenk, mint a nagyok. Így a felnőtteknek lenne egy mini alteregó csapata, ahonnan a tehetségeket rögtön posztra lehetne illleszteni. De ehhez komoly állandóság kell és legfőképpen egy hosszú ideje (jól)működő állandó taktika. Na az nincsen nálunk sajnos. :(
Youme
Adminisztrátor

Sajnos Olaszországban az a divat, hogy inkább vesznek 30 év körüli játékosokat mint, hogy beépítsék a fiatalokat. Azt mondják, hogy a 30 éves már kész játékos az "ifi" meg még nem az. Egyébként nekem teljesen mindegy, hogy kit hoznak a semmit nem csináló szenátoraink (Chivu, Milito, Samuel) és Zanetti helyére. Ha van pénz akkor jöjjön nagy név, ha nincs akkor meg kis név. Megjegyzem úgy néz ki, hogy nincs pénz és Thohir maga sem tudja/érti, hogy mibe is nyúlt bele. Ha nincs pénz, akkor viszont tuti középcsapat maradunk -ez nem kérdés-, de akkor legalább éljünk is úgy (fizetésileg, igazolásilag, ifi felhozatalilag, stb) és tessék ezt a szurkolókkal is nyíltan közölni. Persze ez már majdndem politika, és ugyebár a politikus sem mondja soha azt, hogy gondok vannak. Helyette inkább azt halljuk majd, hogy az "Inter jobban teljesít!" :-)
Süti

Youme írta:úgy néz ki, hogy nincs pénz és Thohir maga sem tudja/érti, hogy mibe is nyúlt bele

Ez az idei legjobb hír eddig. :(
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

Olvasgatok különböző olasz Interes fórumokat. Kimondottan az érdekel,hogy mit gondolnak Kováról,mert úgy általában a csapatról és Brancáékról ismerem a véleményüket,az ugyanolyan lesújtó mint itthon.
Az a helyzet,hogy már ott is elfogyott a türelem vele szemben. Nagy tehetség és fiatal,de egy helyben toporog. Alibizik,nem bízik magában.Mazzari nem egy inspiráló edző,rajta látszik,hogy kényszerből játszatja a fiatalokat, ha egyáltalán játszatja...Ez a tegnapi első félidős nyugdíjas,lassú,ötlettelen csapat mindent elmond.Pedig fiatalokat itt lehetett volna kipróbálni.Mondjuk az tény,hogy Icardi és Taider sérült volt és egyedül Botta volt fiatal a padon,de engem érdekelt volna ez az Olsen gyerek is,nem tudom vele mi van.Ezért kellett volna tovább jutni,hogy legyen terep nekik.A második félidő támadóbb szerkezete bebizonyította,hogy van potenciál a csapatban,de minden meccs első félidejét feladjuk ezzel a szar,ötlettelen szerkezettel.Roppant kíváncsi vagyok a következő bajnokira,hogy milyen lesz a kezdő...Ha 3-6-1,akkor szerintem Mazzari egy beszari keménykalapos arc.Mondom ezt attól függetlenül,hogy úgy érzem,az Internél már nem edző kérdés van,hanem sokkal mélyebb problémák.Bennünket gyakorlatilag a bl győzelem tönkre tett,mint Brand.Nagy siker volt,de ott valami történt,amiből nem tudunk kilábalni.
Ha nincs pénz,akkor (is) szerintem új vezetők kellenek.Inter kötődésű,jobb manager alkatok,jobb kapcsolatokkal.Ilyen lehetne Figo,Zanetti,Baggio stb.Valamit mindenképpen lépni kell,mert így olasz középcsapat lesz az Inter.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Voltaképp megérteném Mazzarri ragaszkodását az idősekhez, ha a mutatott játék, illetve az eredmények ezt bizonyítanák.
Az idény elején volt egy szép ívű fejlődés a csapat játékában meccsről-meccsre. Aztán Campa sérülésével minden megváltozott. Nincs egy olyan vezérünk aki nyugalmat tudna a csapatnak mutatni, inkább csak az öncélú egyénieskedés jellemző.

Ahhoz, hogy itt rend legyen a január nem elegendő. BL elúszott, EL elúszni látszik. Reális célok kellenek és ideje lenne már nyílt lapokkal játszani.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

a keret nem minőségi, de messze nem ilyen szar, mint amit Mazzarri belőlük kihoz.
igazából az a baj, hogy tényleg beszari edző, nem volt egy, az az egy meccs sem ahol 2 tényleges támadóval kezdtünk volna, tök mindegy hogy a Milan vagy a Chievo volt az ellenfél. nem tudom mit vár ha minden meccset behúzott fékkel kezdünk.
szerintem azonnali hatállyal meneszteni kellene, ez az Udine elleni vereség az utolsó csepp, az alkalmatlanság tengerében.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

DSanton39 írta:szerintem azonnali hatállyal meneszteni kellene, ez az Udine elleni vereség az utolsó csepp, az alkalmatlanság tengerében.

És kit hoznál helyette? Nekem már konkrétan a tököm kivan ezzel az edzőkeringővel. Most vagy minden tréner alkalmatlan az Inter padjára, vagy valaki megmondja nekik kit kellene játszatni.
Mourinho egy nagy álom mindenki számára (már akinek nem esett irtó rosszul ahogyan távozott...), de ha az egyéni érdekei miatti távozása után ugyanilyen összeomlás várható akkor inkább nem szeretném ha jönne akármikor is.
DSanton39

A'doma Zajcev Jr. írta:
DSanton39 írta:szerintem azonnali hatállyal meneszteni kellene, ez az Udine elleni vereség az utolsó csepp, az alkalmatlanság tengerében.

És kit hoznál helyette? Nekem már konkrétan a tököm kivan ezzel az edzőkeringővel. Most vagy minden tréner alkalmatlan az Inter padjára, vagy valaki megmondja nekik kit kellene játszatni.
Mourinho egy nagy álom mindenki számára (már akinek nem esett irtó rosszul ahogyan távozott...), de ha az egyéni érdekei miatti távozása után ugyanilyen összeomlás várható akkor inkább nem szeretném ha jönne akármikor is.

szerintem se jöjjön vissza, ő is csak akkor eredményes, ha van minőség, és akkor sem mindig, lásd Real.

mivel úgy tűnik itt minőség nem várható, én olyan edzőt hoznék, aki hoz egy standard 4-4-2-es taktikát, nem akar hős lenne, nem kikezdhetetlen az egója, ha vmi elsőre nem úgy sül el, tudjon, merjen változtatni a saját elképzelésein, és legfőképpen elfogadja azt hogy az új Inter projekt arról szól hogy fiatal tehetségekre kell építeni csapatot, nem letűnt sztárokra.

egyébként nekem is gyanús hogy Cambiassoék az urak az öltözőben Mou távozása óta, talán ha távoznak nyáron sok minden megváltozhat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DSanton39 2014.01.10. 09:00-kor.
Pinci

A'doma Zajcev Jr. írta:

Nekem rosszul esett ahogy elment és emiatt nem kedvelem. Jó edző és sokat köszönhetünk neki,de túl kéne már rajta lépnünk. Ezzel a jelenlegi helyzettel ő sem tudna mit kezdeni,ő egy manager,aki a játékosmozgást is a kezében tartja és az elveiért markánsan kiáll.Nem mindig kapta meg itt sem akit kért,de azért az igazolásokat ő felügyelte.Mazzari és a többi kirúgott edző ehhez nem volt elég erős.Nyilvánosan egy ember pattogott a játékospolitikánk miatt,őt azonnali hatállyal kirúgták A többiek elfogadták sajnos a keretet...Mazzaritól ezen a területen vártam többet,azt hittem jobban tudja irányítani a mercatot.( és persze egy kicsit nagyobb taktikai repertoárt...)
Pinci

DSanton39 írta:
A'doma Zajcev Jr. írta:

szerintem se jöjjön vissza, ő is csak akkor eredményes, ha van minőség, és akkor sem mindig, lásd Real.

mivel úgy tűnik itt minőség nem várható, én olyan edzőt hoznék, aki hoz egy standard 4-4-2-es taktikát, nem akar hős lenne, nem kikezdhetetlen az egója, ha vmi elsőre nem úgy sül el, tudjon, merjen változtatni a saját elképzelésein, és legfőképpen elfogadja azt hogy az új Inter projekt arról szól hogy fiatal tehetségekre kell építeni csapatot, nem letűnt sztárokra.

egyébként nekem is gyanús hogy Cambiassoék az urak az öltözőben Mou távozása óta, talán ha távoznak nyáron sok minden megváltozhat.

Biztos,hogy Cambiék az urak az öltözőben!Ranieri v. Gasp (nem emlékszem) egyszer rakta tartósan a kispadra és azonnal jött Zanetti és megcsinálta a fesztivált és elmondta,hogy az öregek nem ezt érdemlik stb...rövid időn belül megtörtént az edzőcsere...
Festa

és ugye ott van Cambiassno mutogatása a Novara meccsen,hogy mégis csak 4 védővel játszunk?

Szegény Zanetti (leszmítva a livorno ellen megindulást) már csak a saját szobrát döntögeti.
Ami viszont érdekes,hogy tegnap a meccs végére már 7 argentin volt a pályán.
Én nagyon bírom az Albicelestét,de nem lesz ez már egy kicsit sok.
Lehet Zanetti és Cambiasso dönti el,hogy kit igazoljunk.Ők meg nyilván elfogultak a honfiátsak iránt.
Festa

Pinci írta:
A'doma Zajcev Jr. írta:

Nekem rosszul esett ahogy elment és emiatt nem kedvelem. Jó edző és sokat köszönhetünk neki,de túl kéne már rajta lépnünk. Ezzel a jelenlegi helyzettel ő sem tudna mit kezdeni,ő egy manager,aki a játékosmozgást is a kezében tartja és az elveiért markánsan kiáll.Nem mindig kapta meg itt sem akit kért,de azért az igazolásokat ő felügyelte.Mazzari és a többi kirúgott edző ehhez nem volt elég erős.Nyilvánosan egy ember pattogott a játékospolitikánk miatt,őt azonnali hatállyal kirúgták A többiek elfogadták sajnos a keretet...Mazzaritól ezen a területen vártam többet,azt hittem jobban tudja irányítani a mercatot.( és persze egy kicsit nagyobb taktikai repertoárt...)

Benítezre gondolsz aki a Napolival most elég korrekt teljesítményt nyút? Nálunk mindenki utálta a nápolyiaknál meg kedvelt edző lesz.
Mazzarit Nápolyba szerették ,itt meg lassan elakarják küldeni. Milyen furcsa.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Az egyetlen eset, mikor Icardi elszántnak és boldognak látszik:
Wandával vásárlás közben, és persze a kocsival a háttérben.
Hosszú hetek óta ez megy.
Óriási kétségeim vannak, lesz e belőle valaha valaki...
http://www.gazzetta.it/Foto-Gallery/Cal ... 20.shtml#6

Ha fele ennyit koncentrálna az Interre, az edzésekre (hetente újságba kerülnek valami celebtémával), már Palacio mellett fix csatár lehetne.
Injoc

PellerG írta:Az egyetlen eset, mikor Icardi elszántnak és boldognak látszik:

Ha fele ennyit koncentrálna az Interre, az edzésekre (hetente újságba kerülnek valami celebtémával), már Palacio mellett fix csatár lehetne.

Én alapvetően fiatal párti vagyok, és örülnék ha minél több lehetőséget kapnának, de szerintem Icardiba egy kicsit sokat gondolnak bele az emberek. Tipikus befejezőcsatár, de nem a Milito vagy Eto'o féle, hanem inkább a statikusabb Pazzo féle. Én pl sokkal jobban örültem volna ha Mazza "felépíti" Belfodilt, mert az ő magasságával, gyorsaságával és cselezőképességével többre mentünk volna, de hát ez nem így történt.
Icardi meg jó lenne már ha felépülne és megmutatná hogy nem csak Wandával tud a címlapokra kerülni...
DSanton39

PellerG írta:Az egyetlen eset, mikor Icardi elszántnak és boldognak látszik:

de egyébként ez kit érdekel? a pályán eddig 8 meccs 2 gól úgy hogy mindegyiken csere volt és amúgy sem számít rá Mazza (ahogy Belfodilra sem). azért nem lehet azt mondani hogy ez olyan rossz sérülések és padoztatások mellett. fog ő még bizonyítani a pályán, nem kell leírni azért mert csajozik. a többi játékosunk is valószínűleg elmegy a csajával vásárolgatni, max nem fotózzák le őket.
Dan-i-nter

Ha egy húszéves csatár 8-10 perccel a beállása után gólt lő a Derby d'talián, akkor az a játékos minden csak nem rossz. Belfodil lehet, hogy technikásabb, de egy lufi. Icardi, ha végre felépül, és kap 10 percnél több játékpercet, akkor fogja rugdosni a gólokat, ebben biztosak lehetünk.
Youme
Adminisztrátor

Azok után, hogy a mai napra is pihenőt kapott Guarin, ma jelentkezett edzésre Mazzarrinál.

Le a kalappal előtte!!!!! Inkább kinéztem volna belőle, hogy duzzogva kavarja a sz@rt a héttérben. Így viszont kezdetben idegenben, később a Meazzában is simán játszatnám, hacsak végül el nem adjuk őt valakinek.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Dan-i-nter írta:Ha egy húszéves csatár 8-10 perccel a beállása után gólt lő a Derby d'talián, akkor az a játékos minden csak nem rossz. Belfodil lehet, hogy technikásabb, de egy lufi. Icardi, ha végre felépül, és kap 10 percnél több játékpercet, akkor fogja rugdosni a gólokat, ebben biztosak lehetünk.

ezzel egyetértünk :) én is igy gondolom.
Festa

Youme írta:Azok után, hogy a mai napra is pihenőt kapott Guarin, ma jelentkezett edzésre Mazzarrinál.

Le a kalappal előtte!!!!! Inkább kinéztem volna belőle, hogy duzzogva kavarja a sz@rt a héttérben. Így viszont kezdetben idegenben, később a Meazzában is simán játszatnám, hacsak végül el nem adjuk őt valakinek.

Csúcspoén az lenne,ha játszana és győztes gólt rúgna a Catania ellen.
Furcsa velük edzeni amikor,már elköszönt tőlük.
Válasz küldése