A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Süti
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Ritkán írok ilyet, de egyetértek Capello-val, és ezek szerint neki is feltűnt, hogy az elmúlt évek után nem fér még bele pár év "átalakításra".
-
Pinci
horbi7 írta:Pinci írta:Közben Capelló diszkréten leocsizta Thohírt,mely szerint az Inter olasz nemzeti kincs és az új tulajdonosnak kutya kötelessége lenne a rendkívül gyenge csapatot megerősíteni és nem átmeneti évekről hazudozni.
Ezt be tudnád linkelni?
Én ezt olvasgattam:
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/M ... 8963.shtml
- Youme
- Adminisztrátor
Capello ha ennyire szívén viseli klubunk sorsát, akkor az orosz VB kudarc után nyugodtan fel is ajánlhatja szolgálatait Thohirnak. 
- tomika431
Branca lassan a vezetőséggel együtt úgy lefogja építeni ezt a csapatot,hogy egy edzőnek nem lesz kedve idejönni vagy ha idejönne el is menne a kedve idővel....a vezetőség buktatná meg nem is a csapat...
- Youme
- Adminisztrátor
A ma esti történések jól mutatják, hogy Thohir és a Milánóban maradt régi vezetőség (Branca + társai) között milyen harmónikus összhang van. Ezek képesek lettek volna az elnök háta mögött a púposoknak ajándékozni (Vucinicért) azt a Guarint akit pár napja nem adtunk oda 15 millióért a Chelseanek.
Kiváncsi leszek...
Kiváncsi leszek...
- tomika431
Ha Thoir meneszti Brancát és Ausiliot akkor a helyükre a Figo,Orialli párosnak adnék bizalmat.Orialli ha nem jönne akkor Figo,Cordoba esetleg vagy valaki más.
- Marco
Kicsit abszurdan hangzik tudom, de én Brancáékat, a Leonardo-Materazzi párosra cserélném. A brazilnak meg vannak a kapcsolatai, meg az érzéke az üzletekhez, Marconak meg Interes szíve van, a legjobbat akarná mindig a klubnak, és üzleti érzéke se lehet rossz, ha már boltja is van Milánóban.
- tomika431
Marco írta:Kicsit abszurdan hangzik tudom, de én Brancáékat, a Leonardo-Materazzi párosra cserélném. A brazilnak meg vannak a kapcsolatai, meg az érzéke az üzletekhez, Marconak meg Interes szíve van, a legjobbat akarná mindig a klubnak, és üzleti érzéke se lehet rossz, ha már boltja is van Milánóban.
én elfogadnám ezt is.
- brecsinho
Mindenképp kell néhány igazi Interista az új vezetőségbe!! Ahogy hallom Fassone ellen is tüntetnek az ultrák,úgyhogy simán benne van,hogy mind3 jómadár (Branca, Fassone,Ausilio)repül..feb.1-től új gazdasági vezető jön USA-ból,ő Thohir bizalmasa lesz gondolom. Leonardo és Oriali is jöhetnének,de én már Zanettit is bevetném jövőre,hacsak nem akar egy évet pihenni.
- PellerG
Marco írta:Kicsit abszurdan hangzik tudom, de én Brancáékat, a Leonardo-Materazzi párosra cserélném. A brazilnak meg vannak a kapcsolatai, meg az érzéke az üzletekhez, Marconak meg Interes szíve van, a legjobbat akarná mindig a klubnak, és üzleti érzéke se lehet rossz, ha már boltja is van Milánóban.
Materazzi Leonardo miatt ment el.
Azt mondta, akkor még úgy volt, marad a következő szezonra is Leo, és nem számol majd vele.
Aztán ugye végül Leo sem maradt.
De nincsenek jóban.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... do-rafael-
-
Pinci
brecsinho írta:Mindenképp kell néhány igazi Interista az új vezetőségbe!! Ahogy hallom Fassone ellen is tüntetnek az ultrák,úgyhogy simán benne van,hogy mind3 jómadár (Branca, Fassone,Ausilio)repül..feb.1-től új gazdasági vezető jön USA-ból,ő Thohir bizalmasa lesz gondolom. Leonardo és Oriali is jöhetnének,de én már Zanettit is bevetném jövőre,hacsak nem akar egy évet pihenni.
Fassonét konkrétan Juventinónak titulálták...
Szerintem ez a legnagyobb sértés csizma országban...
- versenyszellem
Pinci írta:brecsinho írta:Mindenképp kell néhány igazi Interista az új vezetőségbe!! Ahogy hallom Fassone ellen is tüntetnek az ultrák,úgyhogy simán benne van,hogy mind3 jómadár (Branca, Fassone,Ausilio)repül..feb.1-től új gazdasági vezető jön USA-ból,ő Thohir bizalmasa lesz gondolom. Leonardo és Oriali is jöhetnének,de én már Zanettit is bevetném jövőre,hacsak nem akar egy évet pihenni.
Fassonét konkrétan Juventinónak titulálták...
Szerintem ez a legnagyobb sértés csizma országban...
Volt már szó itt a forumon is Fassonéról korábban. és a Juventinot cseppet sem sértésnek szánták:

Tommy írta:<A szezon végén le kell vonni a következtetéseket..
Kezdjük ezzel ma:
Mi erre a magyarázat???>
A képen Marco Fassone van aki jelenleg az Inter ügyvezető igazgatója, de régen a Juve-nél is dolgozott. A képen pedig egy juve szurkolók által készített poloval pózol vigyorogva, amin ez áll: Még mindig jobb egy szezon nulla címmel, mint egy életen át szánalmasnak lenni..
viewtopic.php?f=3&t=6&p=48310&hilit=fassone#p48310
viewtopic.php?f=3&t=4&p=44477&hilit=fassone#p44477
- Marco
PellerG írta:Marco írta:Kicsit abszurdan hangzik tudom, de én Brancáékat, a Leonardo-Materazzi párosra cserélném. A brazilnak meg vannak a kapcsolatai, meg az érzéke az üzletekhez, Marconak meg Interes szíve van, a legjobbat akarná mindig a klubnak, és üzleti érzéke se lehet rossz, ha már boltja is van Milánóban.
Materazzi Leonardo miatt ment el.
Azt mondta, akkor még úgy volt, marad a következő szezonra is Leo, és nem számol majd vele.
Aztán ugye végül Leo sem maradt.
De nincsenek jóban.
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... do-rafael-
Tényleg, ezt el is felejtettem. Ez úgyis csak egy felvetés volt.
- Süti
Nekem ez már úgy tűnik mintha az első "kisebb" válságmenedzsmenten lenne túl Thohir.
Branca-ék valószínűleg bepróbálkoztak, tudni akarták meddig mehetnek el, remélem jó messze innen, és nem azért mert összességében én őt annyira rossznak tartom, voltak jó döntései igaz más anyagi feltételek mellett, de az elmúlt pár év alapján rászolgált, rászolgáltak.
Vucinic Guarin-ért?? Az év igazolása lett volna, tényleg talán az utolsó még komoly áron értékesíthető játékosunkat is majdnem kijátszották a Juve-nak, az eszem megáll.
"I decided not to continue negotiations with Juventus."
Egy nagyon fontos szabályt tanult meg Thohir, tartsa meg a jó szokását.
http://www.inter.it/en/news/44732
Branca-ék valószínűleg bepróbálkoztak, tudni akarták meddig mehetnek el, remélem jó messze innen, és nem azért mert összességében én őt annyira rossznak tartom, voltak jó döntései igaz más anyagi feltételek mellett, de az elmúlt pár év alapján rászolgált, rászolgáltak.
Vucinic Guarin-ért?? Az év igazolása lett volna, tényleg talán az utolsó még komoly áron értékesíthető játékosunkat is majdnem kijátszották a Juve-nak, az eszem megáll.
"I decided not to continue negotiations with Juventus."
Egy nagyon fontos szabályt tanult meg Thohir, tartsa meg a jó szokását.
http://www.inter.it/en/news/44732
- PellerG
-
R9.
- PellerG
Fassone: "Nem mondok le! Elszántabb vagyok mint valaha! (Mire? Már előre félek...)
Holnap Juve sajtótájékoztató az esetről? Remélem nem sérül a velük meglévő jó kapcsolat (Azért érzi hogy rendeset kavartak megint...)"
SZÁNALMAS
Nem lepődnék meg, ha még be is perelnének minket akár aláírt szerződések miatt az üggyel kapcsolatban.
Ha ezek után sem lesznek eltávolítva a jól ismert főkolomposok- akik lehet a Juve beépített emberei amúgy, mert tökéletesen megoldották a rájuk bízott 3.5 éves projektet, vagyis hogy tegyék tönkre minél rövidebb idő alatt szeretett csapatunkat- akkor nem tudom mi kell még ahhoz, hogy a szurkolók 99%-án kívül végre egy közvetlenül felelős személy (Thohir és emberei; Moratti) is észrevegye mi zajlik, és ha ennek nem vetnek véget, nem indulhatunk meg felfelé.
A csúcspont ma lett volna: gyakorlatilag ingyen ment volna a Juvéba a legértékesebb játékosunk.
Ha a SZURKOLÓK nem lépnek közbe!
http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... amo-139837
Holnap Juve sajtótájékoztató az esetről? Remélem nem sérül a velük meglévő jó kapcsolat (Azért érzi hogy rendeset kavartak megint...)"
SZÁNALMAS
Nem lepődnék meg, ha még be is perelnének minket akár aláírt szerződések miatt az üggyel kapcsolatban.
Ha ezek után sem lesznek eltávolítva a jól ismert főkolomposok- akik lehet a Juve beépített emberei amúgy, mert tökéletesen megoldották a rájuk bízott 3.5 éves projektet, vagyis hogy tegyék tönkre minél rövidebb idő alatt szeretett csapatunkat- akkor nem tudom mi kell még ahhoz, hogy a szurkolók 99%-án kívül végre egy közvetlenül felelős személy (Thohir és emberei; Moratti) is észrevegye mi zajlik, és ha ennek nem vetnek véget, nem indulhatunk meg felfelé.
A csúcspont ma lett volna: gyakorlatilag ingyen ment volna a Juvéba a legértékesebb játékosunk.
Ha a SZURKOLÓK nem lépnek közbe!
http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... amo-139837
- Youme
- Adminisztrátor
Szerintem ha lennének aláírt szerződések akkor már nem igen lehetett volna visszatáncolni. Az üzleti életben ha már valamit aláírtál akkor nincs vita, teljesíteni kell az abban foglaltakat. Szerintem semmi más nem történt csupán ugyanaz mint nyáron Islával. Akkor is már minden le volt zsírozva Marotta és Brancáék között, a játékoson szinte már rajta volt az Inter mez, aztán Conte lefújta az egészet.
Igen, kéremszépen. Egy Juve edző lefújhatja, azzal nincsen semmi baj. Az Inter elnöke és tulajdonosa ezt viszont nem teheti meg. Az már az üzleti életben a "hiteltelenség" kategória ahogy olvasom más fórumokon a Juve fanok kommentjeit.
Abban sajnos viszont igazuk van, hogy nagy a fejetlenség.
Jó lenne hamar rendet vágni. Reméljük ez a tegnapi az első lépés volt ezügyben.
- Komax
Guarin további pofára esése pedig az, hogy ha a juve ennyire szeretné Őt, akkor miért nem próbálkoznak tovább, más opciókkal, vagy csak pénzel. Ebből is látszik, hogy nem volt életbe vágó nekik Guarin, sőt! Nálunk meg tovább folyik a belső rothasztás. Egyszerűen nem érdeke ezeknek az embereknek az Inter sikere. Én már azt sem tartom kizártnak, hogy ez a triumvirátus Moggi emberei lesznek. Hihetetlen hogy ez az üzlet kis híján megköttetett.
- brecsinho
Fassone gyanús,hogy beépített ember,Ausilio nem tudom kinek a bizalmasa és honnan jött,de valószínű ő csak egy végrehajtó..Branca meg lehet, hogy egyszerűen csak ennyit tud 
De így visszanézve az elmúlt évek történéseit bizony elég durva összeesküvéselméletek fogalmazódnak meg bennem is...egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire vakon lennének, valami lehetett a háttérben. Persze Olaszországban vagyunk,úgyhogy kis maffia,zsarolás,vesztegetés nem lenne meglepő...
De így visszanézve az elmúlt évek történéseit bizony elég durva összeesküvéselméletek fogalmazódnak meg bennem is...egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyire vakon lennének, valami lehetett a háttérben. Persze Olaszországban vagyunk,úgyhogy kis maffia,zsarolás,vesztegetés nem lenne meglepő...
- Baggio85
-
pa1908
Ha már Juve meg Moggi. Nyilatkozott az öreg [URL], mégpedig röviden annyit, hogy véleménye szerint Thohir jó döntést hozott. Az első két mondata különösen érdekes, ha igaz, hogy az átigazolásért felelős emberek az indonéz előzetes értesítése nélkül kezdtek üzletelni. Nem lennék meglepve, ha ez tényleg így történt volna. Voltak az elmúlt 1-2 napban erre utaló hírek.
Én abban bízok, hogy a jövőt illetően ez az átigazolási blama számunkra pozitív irányba tereli a szervezeten belüli átalakításokat és az indonéz elkezdi átlátni a problémákat, s tényleg cselekedni fog.
Én abban bízok, hogy a jövőt illetően ez az átigazolási blama számunkra pozitív irányba tereli a szervezeten belüli átalakításokat és az indonéz elkezdi átlátni a problémákat, s tényleg cselekedni fog.
- tomika431
Ha tényleg a fiatalitás nálunk a projekt,akkor olyan edzőt kellett volna hozni aki bátran nyúl a fiatalokhoz és van ebben tapasztalata.Nem minden edző szeret a fiatalokkal variálni,valaki jobban szereti a rutinosabb,kész kiforott játékosokat.Szerintem Thoir szezon végén lehet meneszti Mazzarrit,hisz nem ő hozta ide,nem az ő kivánságára jött.Mintha olyat olvastam volna valahol hogy ő M.Laudrupot szemelte ki a Swansea edzőjét.Ez még a Moratti éra ugy látom ezért is van ez a helyzet,nem akar most szezon közben lépni,nehogy az még rosszabb hatással legyen a csapatra.Thoir szezonja vagy munkája az nyártól fog kezdődni ezt tudja ő is.
-
möszi
Youme írta:Nem lepődnék meg, ha még be is perelnének minket akár aláírt szerződések miatt az üggyel kapcsolatban.
Szerintem ha lennének aláírt szerződések akkor már nem igen lehetett volna visszatáncolni. Az üzleti életben ha már valamit aláírtál akkor nincs vita, teljesíteni kell az abban foglaltakat. Szerintem semmi más nem történt csupán ugyanaz mint nyáron Islával. Akkor is már minden le volt zsírozva Marotta és Brancáék között, a játékoson szinte már rajta volt az Inter mez, aztán Conte lefújta az egészet.
Nem szeretnék feltétlenül szakmázni, de simán visszatáncolhatsz az alárt szerződéstől is. Ebben az esetben persze a szerződés, mint kötelem fennál. Vagyis az aláírtaknak megfelelően köteles vagy teljesíteni (persze mindkét fél!!!). Magyarán, ha aláírt szerződésünk van - és csak mi nem jártunk volna el szerződésszerűen -, akkor simán peresítheti a juve. Ebben az esetben valószínűleg a szerződésben foglaltakat kell teljesíteni. Persze adott esetben lehet hivatkozni a szerződés érvénytelenségére (mondjuk a szerződési akarat hiány=pl.: megtévesztettek stb...). Ami még fontos, hogy az Inter egy gazdasági társaság szerű képződmény, ha csak nem effektíve Rt. (nem tudom mi az olasz megfelelője). Summa summarum jogi személy. Az, hogy ki képviselheti a jogi személyt egy ügylet megkötésénél elég komolyan le kell legyen szabályozva (ha jogszabályban itáliában nem is, de létesítő okiratban tuti). Egy ilyen társaságot általában az elnök képviselhet, max adhat meghatalmazást, esetleg megbízást egy konkrét ügylet elvégzésére. A megbízás viszont lehet akár olyan is, hogy végy egy játékost ilyen és ilyen feltételekkel... Ha nem így teszel, akkor megbízás nélküli ügyvivő vagy és beáll az egyéni felelősség. Szóval, ha nem Thohir írta alá a szerződést, hanem bárki más, az is valszeg csak meghatalmazás vagy megbízás alapján tehette. Ilyenkor érdekes lehet annak a tartalma is. Magyarán lehet fennáll egy három oldalú "jogviszony".
- Youme
- Adminisztrátor
Köszi a részletes magyarázatot. Úgy tudom az Inter a mi ZRT-nek megfelelő jogi személy.
-
R9.
möszi írta:Youme írta:Nem lepődnék meg, ha még be is perelnének minket akár aláírt szerződések miatt az üggyel kapcsolatban.
Nem szeretnék feltétlenül szakmázni, de simán visszatáncolhatsz az alárt szerződéstől is. Ebben az esetben persze a szerződés, mint kötelem fennál. Vagyis az aláírtaknak megfelelően köteles vagy teljesíteni (persze mindkét fél!!!). Magyarán, ha aláírt szerződésünk van - és csak mi nem jártunk volna el szerződésszerűen -, akkor simán peresítheti a juve. Ebben az esetben valószínűleg a szerződésben foglaltakat kell teljesíteni. Persze adott esetben lehet hivatkozni a szerződés érvénytelenségére (mondjuk a szerződési akarat hiány=pl.: megtévesztettek stb...). Ami még fontos, hogy az Inter egy gazdasági társaság szerű képződmény, ha csak nem effektíve Rt. (nem tudom mi az olasz megfelelője). Summa summarum jogi személy. Az, hogy ki képviselheti a jogi személyt egy ügylet megkötésénél elég komolyan le kell legyen szabályozva (ha jogszabályban itáliában nem is, de létesítő okiratban tuti). Egy ilyen társaságot általában az elnök képviselhet, max adhat meghatalmazást, esetleg megbízást egy konkrét ügylet elvégzésére. A megbízás viszont lehet akár olyan is, hogy végy egy játékost ilyen és ilyen feltételekkel... Ha nem így teszel, akkor megbízás nélküli ügyvivő vagy és beáll az egyéni felelősség. Szóval, ha nem Thohir írta alá a szerződést, hanem bárki más, az is valszeg csak meghatalmazás vagy megbízás alapján tehette. Ilyenkor érdekes lehet annak a tartalma is. Magyarán lehet fennáll egy három oldalú "jogviszony".Elég sok elágazása lehet jogilag a történetnek. Konkrétumok nélkül csak hipotézis. Azonban úgy gondolom nem volt érvényes szerződés mert: 1. a Juve nem így reagált volna (=duzzog), 2. a teljesítés mindkét oldalról kötelezettség (ergo szerződéses vita max akkor lett volna, ha nálunk van Vucininc, mi meg nem adjuk oda Guarint. Amennyiben volt aláírt szerződés, akkor mindkét fél nem szerződésszerűen teljesített; én ugyanis nem látom Vucinincet az inter.it-en). Persze mondom ezt úgy, hogy ahány szerződés annyi megoldás... Így nehéz okosnak lenni.
Nagyjából ennyi a "szakmázás".
-
RenciDavid
Nem hinném hogy Branca vagy Fassone köthet transzfert az elnök aláírása nélkül.
-
möszi
RenciDavid írta:Nem hinném hogy Branca vagy Fassone köthet transzfert az elnök aláírása nélkül.
Szerintem se. Ergo valszeg nem volt szerződés.
- Dris
szerintem max fél évig kell még néznünk Branca és csapata áldásos tevékenységét.
februárban jön ugye az amerikai muksó, ő gondolom majd Fassone dolgait veszi át gazdasági vezetőként.
nyártól meg jöhetne Oriali, Leonardoval kézen fogva, hogy a két bohócot el lehessen zavarni!
februárban jön ugye az amerikai muksó, ő gondolom majd Fassone dolgait veszi át gazdasági vezetőként.
nyártól meg jöhetne Oriali, Leonardoval kézen fogva, hogy a két bohócot el lehessen zavarni!
- Youme
- Adminisztrátor
möszi írta:RenciDavid írta:Nem hinném hogy Branca vagy Fassone köthet transzfert az elnök aláírása nélkül.
Szerintem se. Ergo valszeg nem volt szerződés.
Marotta szerint is csak "erős" szóbeli megállapodás volt. Viszont azt sérelmezte, hogy a játékosok már egymás orvosi stábjainál voltak. Elutaztak, stb. Szerinte felnőtt embereket, profi labdarúgókat nem szabadna így ugráltatni, mert megalázó.
Mondjuk szerintem annál megalázóbb nincs mint amikor 2000-ben Crespoért cserébe a Parmahoz zavarták Sergio Conceicaot és Matias Almeydát a Laziotól. A két játékos hallani sem akart a Parmaról, mégis akaratuk ellenére menniük kellett.
Ja és jellemző, hogy később ezek ketten is itt kötöttek ki nálunk. Mondjuk őszintén, ki nem volt nálunk a 90-es 2000-es években?
-
A'doma Zajcev Jr.
A Juventus orvosi stábja a rejtélyes sérülései miatt tanácsot kért a mieinktől, ezért Vucinicet megvizsgálták. Hogy Torinoba se unatkozzanak elment Guarin. Ennyi a történet. Frédi valószínűleg gyomorrontást kapott ott, ezért nem edzett tegnap. 
- Youme
- Adminisztrátor
DELOITTE FOOTBALL MONEY LEAGUE-RANGSOR A 2012–2013-AS SZEZON BEVÉTELEI ALAPJÁN
Helyezés (előző év) Klub Bevétel 2012–2013 (2011–2012)
1. (1.) Real Madrid 518.9 (512.6)
2. (2.) Barcelona 482.6 (483)
3. (4.) Bayern München 431.2 (368.4)
4. (3.) Manchester United 423.8 (395.9)
5. (10.) Paris Saint-Germain 398.8 (220.5)
6. (7.) Manchester City 316.2 (285.6)
7. (5.) Chelsea 303.4 (322.6)
8. (6.) Arsenal 284.3 (290.3)
9. (13.) Juventus 272.4 (195.4)
10. (8.) Milan 263.5 (256.9)
11. (12.) Dortmund 256.2 (196.7)
12. (9.) Liverpool 240.6 (233.2)
13. (15.) Schalke 198.2 (174.5)
14. (14.) Tottenham 172 (178.2)
15. (11.) Internazionale 168.8 (200.6)
16. (19.) Galatasaray 157 (129.7)
17. (20.) Hamburg 135.4 (121.1)
18. (új) Fenerbahce 126.4 (103.2)
19. (új) Roma 124.4 (115.9)
20. (új) Atlético Madrid 120 (107.9)

Helyezés (előző év) Klub Bevétel 2012–2013 (2011–2012)
1. (1.) Real Madrid 518.9 (512.6)
2. (2.) Barcelona 482.6 (483)
3. (4.) Bayern München 431.2 (368.4)
4. (3.) Manchester United 423.8 (395.9)
5. (10.) Paris Saint-Germain 398.8 (220.5)
6. (7.) Manchester City 316.2 (285.6)
7. (5.) Chelsea 303.4 (322.6)
8. (6.) Arsenal 284.3 (290.3)
9. (13.) Juventus 272.4 (195.4)
10. (8.) Milan 263.5 (256.9)
11. (12.) Dortmund 256.2 (196.7)
12. (9.) Liverpool 240.6 (233.2)
13. (15.) Schalke 198.2 (174.5)
14. (14.) Tottenham 172 (178.2)
15. (11.) Internazionale 168.8 (200.6)
16. (19.) Galatasaray 157 (129.7)
17. (20.) Hamburg 135.4 (121.1)
18. (új) Fenerbahce 126.4 (103.2)
19. (új) Roma 124.4 (115.9)
20. (új) Atlético Madrid 120 (107.9)

-
RenciDavid
Gianluca Di Marzio szerint Brancának már csak az utolsó napjai vannak hátra. Gondolom most már erre a pár napra nem rúgják ki, de ha vége az átigazolási időszaknak akkor remélhetőleg menni fog.
- interfan
RenciDavid írta:Gianluca Di Marzio szerint Brancának már csak az utolsó napjai vannak hátra. Gondolom most már erre a pár napra nem rúgják ki, de ha vége az átigazolási időszaknak akkor remélhetőleg menni fog.
Az addig oké hogy Brancat kirúgjuk.
De kb ő már itt semmit nem intéz, és semmit nem csinál.
Ezt az egész téli mercatot Ausilio intézi.
Ő utazott Londoba Guarin eladásáról tárgyalni, láttuk mennyi sikerrel.
Ő tett le egy kölcsön + 13m-s ajánlatot, egy 30-40m-s játékosért Mataért.
És ő intézte ezt az egész csoda Vucinic-Guarin cserét egy az egyben.
Itt azóta van ez a totál káosz, amióta 2010 nyarán Ausilio betette a lábát.
Előtte is voltak a Branca-Oriali párosnak rossz üzletei.
Elég csak Quarema-Mancinire gondolni, de ki gondolta hogy ők így megbuknak.
Mi is megváltóként vártuk őket anno.
De kb az egész tripla csapatot ők építették fel. Semmi pénzből jöttek Julio, Cambi, Maicon, Pandev és még sorolhatnám.
Volt egy Ibra-Eto + pénz üzlet, ami kb a világ eddigi legjobb transzfere volt.
Volt pár mellényúlás, de 90%-ban bombaüzletek és jó igazolások voltak.
De 2010 óta amióta megjött Ausilio, nézzük meg mi történik.
Kb érkezett 4-5 normális, jó, hasznos játékos.
De érkezett kb 30 selejt, semmi, vagy totál mellényúlás, vagy teljesen érthetetlen igazolás. Mindez kb 100m-ból.
Most egy Vucinic-Guarin cserét akart.
Meg hát a kölcsön + opciós igazolások.
De ha lenne 20m, azt is elszarná mint tavaly télen.
Branca is hibás, mennie kell. Undorító módon bánt Julio és Sneijderrel is.
De a jelenlegi legnagyobb bűnös itt igazolások terén az Ausilio.
Azt se tudja senki ki volt ő 2010 előtt, vagy mit csinált.
De hogy a focihoz nem ért az 100%.
Ide egy szakember kell, mint ahogy megvan ez mindenhol.
Galliani, Marrotta, Prade, Sabatini, Bigon.
Nem pedig 2 majom.
Mert amíg ők itt lesznek, addig nem várhatunk normális igazolásokat.
Ha lenne pénzünk akkor is totál értelmetlen, vagy totál selejteket hoznak belőle.
Fassone is idejött, hogy majd a stadion projektet csinálja.
(Ezt a Juvenal jól megcsinálta)
De amíg nincs stadion, és belátható időn belül nem is lesz új stadion, addig miért is van itt? Mert kb semmi értelme.
- Dris
interfan írta:
De amíg nincs stadion, és belátható időn belül nem is lesz új stadion, addig miért is van itt? Mert kb semmi értelme.
Fassone, Paolillo helyére jött mint managing director.
bár nem értem hogy minek ennyi menedzser amúgy.
ha Branca repül akkor a következő nevek közül jöhet valaki állítólag: Djorkaeff, Andrea Berta (Atletico Madrid), Leonardo, Sabatini (Roma), Corvino
http://www.calciomercato.com/news/thohi ... cco-892158
- Komax
Emlékezzünk csak az asszonyok nyilatkozataira. Ők már akkoriban is pedzegették, hogy sötét dolgok vannak az Inter körül.interfan írta:Branca is hibás, mennie kell. Undorító módon bánt Julio és Sneijderrel is.
De a jelenlegi legnagyobb bűnös itt igazolások terén az Ausilio.
-
RenciDavid
Dris írta:interfan írta:
Fassone, Paolillo helyére jött mint managing director.
bár nem értem hogy minek ennyi menedzser amúgy.
ha Branca repül akkor a következő nevek közül jöhet valaki állítólag: Djorkaeff, Andrea Berta (Atletico Madrid), Leonardo, Sabatini (Roma), Corvino
http://www.calciomercato.com/news/thohi ... cco-892158
Football Managerben Corvino a legjobb Director of Football az egész játékban
- Festa
Egyszer majd könyv jelenik meg,hogy mivel zsarolta meg Fassone Morattit,hogy így belülről tudták bomlasztani a csapatot.
- tomika431
Ventola megvédte Thohirt. Az indonéz kedvenc interistája szerint, amihez a Presidente hozzányúl, arannyá változik.forrás azzuri.co.hu
- tomika431
Thoir első dolga szezon végeztével az legyen hogy megköszönje Fassone,Branca és Ausilio munkáját.Mese nincs ha top csapat akarunk lenni,akkor a nem hozzáértő emberek takarodjanak a stábból!Szivesen látnék volt inter játékosokat a stábba mint pl.Matterazzi,Zanetti,Toldo,Figo.
- hvmetal
Branca is focizott itt.
Zanetti,Marco más kategória,de ide nem biztos,hogy önmagában elég lenne a klub szeretet.
Oriali vagy Leonardo mellé kéne egy Capitano,Matrix,nem helyett.
Zanetti,Marco más kategória,de ide nem biztos,hogy önmagában elég lenne a klub szeretet.
Oriali vagy Leonardo mellé kéne egy Capitano,Matrix,nem helyett.
- hvmetal
"Egyszer majd könyv jelenik meg,hogy mivel zsarolta meg Fassone Morattit,hogy így belülről tudták bomlasztani a csapatot."
Arra is kíváncsi lennék,hogy az öreg minek hozta ide ezt a f.szfejt
Arra is kíváncsi lennék,hogy az öreg minek hozta ide ezt a f.szfejt
- Süti
0:0
Ez egyre szánalmasabb, de ami legjobban zavar az Thohir nyilatkoztatainak hiánya és a mögöttes érvelés, hogy neki majd nyáron jön el az ideje.
Egy faszt, neki akkor jött el az ideje, amikor megvette a klubbot.
Valaki szóljon (ennek a faszfejnek), hogy ez nem az NBA itt nem jár a szezon legrosszabbjának az I/I-es Draft, válságban van a klub, most, ismétlem most kell cselekedni, mert szarrá megy a klub.
Világ bohócai vagyunk...
Ez egyre szánalmasabb, de ami legjobban zavar az Thohir nyilatkoztatainak hiánya és a mögöttes érvelés, hogy neki majd nyáron jön el az ideje.
Egy faszt, neki akkor jött el az ideje, amikor megvette a klubbot.
Valaki szóljon (ennek a faszfejnek), hogy ez nem az NBA itt nem jár a szezon legrosszabbjának az I/I-es Draft, válságban van a klub, most, ismétlem most kell cselekedni, mert szarrá megy a klub.
Világ bohócai vagyunk...
- brecsinho
Pinci írta:Nicola Volpiról mit tudunk?
http://investing.businessweek.com/resea ... erige%20AB
Komoly üzletembernek tűnik,reméljük nem juve drukker
- Youme
- Adminisztrátor
Nicola Volpi 52 éves üzletember. Komoly múlttal. Jelenleg is több nagy cégben van benne. Thohir őt fogja kinevezni első számú gazdasági és pénzügyi tanácsadónak a klubnál.
Az átalakulás elindult úgy néz ki.
Igazgató: Ferretti S.p.A. (Luxus hajók)
Igazgató: Intelsat (Luxembourg) S.A. (Műholdas kommunikáció)
Igazgató: Associazione Italiana del Private Equity (Befektetés)
Volt igazgató: Marazzi Group S.p.A (Csempe, padlólap)
Volt igazgató: Seat Pagine Gialle S.p.A. (Térkép, telefonkönyv)
Igazgató: Sisal Holding Istituto di Pagamento S.p.A (Sportfogadás***)
SanPaolo IMI S.p.A. = Bank és Biztosítás. A mi CIB bankunk anya cége.
*** Ez még jól jöhet ???
Angolul részletek:
This person is connected to 5 Board Members in 5 different organizations across 5 different industries.
Mr. Nicola Volpi serves as a Director of Ferretti S.p.A. He has been a Director of Sisal Holding Istituto di Pagamento S.p.A since 2007. He also serves as the Director of Sisal Holding Finanziaria S.p.A. Mr. Volpi serves as the Director of Associazione Italiana del Private Equity e Venture Capital. He serves as a Director at Marazzi Gruppo Ceramiche SpA. He was a Partner and Head of Milan Office at Permira Advisers Ltd. Mr. Volpi joined Permira in 1995 and serves as Chief Executive Officer of Permira Associati S.p.A. Mr. Volpi served as an Executive Officer at SanPaolo IMI S.p.A. He became a Partner in 1997. He worked across all sectors with particular focus on the consumer and financial services sector. Mr. Volpi was an Equity Capital Markets executive at Sanpaolo Finance. Prior to joining Sanpaolo Finance, Mr. Volpi worked in Sefimeta as an Analyst for the development of new financial products. Prior to 1995, Mr. Volpi spent eight years with Sanpaolo Finance, where he worked in the Private Equity division on several leveraged buy-outs. In 1987, Mr. Volpi began working at Sefimeta, Montedison Group in the new Financial Products Division. He serves as a Director at Intelsat (Luxembourg) S.A. He served as a Non Executive Director of Seat Pagine Gialle Spa since December 23, 2003. He served as a Director at Marazzi Group S.p.A. He holds Bachelor's Degree in Economics from Universita' Bocconi. Mr. Volpi received a Masters in Finance and degree in Business Administration from Bocconi University, Milan.
Director: Ferretti S.p.A.
Director: Intelsat (Luxembourg) S.A.
Director: Associazione Italiana del Private Equity e Venture Capital
Former Director: Marazzi Group S.p.A.
Former Non-Executive Director: Seat Pagine Gialle S.p.A.
Director: Sisal Holding Istituto di Pagamento S.p.A
Az átalakulás elindult úgy néz ki.
Igazgató: Ferretti S.p.A. (Luxus hajók)
Igazgató: Intelsat (Luxembourg) S.A. (Műholdas kommunikáció)
Igazgató: Associazione Italiana del Private Equity (Befektetés)
Volt igazgató: Marazzi Group S.p.A (Csempe, padlólap)
Volt igazgató: Seat Pagine Gialle S.p.A. (Térkép, telefonkönyv)
Igazgató: Sisal Holding Istituto di Pagamento S.p.A (Sportfogadás***)
SanPaolo IMI S.p.A. = Bank és Biztosítás. A mi CIB bankunk anya cége.
*** Ez még jól jöhet ???
Angolul részletek:
This person is connected to 5 Board Members in 5 different organizations across 5 different industries.
Mr. Nicola Volpi serves as a Director of Ferretti S.p.A. He has been a Director of Sisal Holding Istituto di Pagamento S.p.A since 2007. He also serves as the Director of Sisal Holding Finanziaria S.p.A. Mr. Volpi serves as the Director of Associazione Italiana del Private Equity e Venture Capital. He serves as a Director at Marazzi Gruppo Ceramiche SpA. He was a Partner and Head of Milan Office at Permira Advisers Ltd. Mr. Volpi joined Permira in 1995 and serves as Chief Executive Officer of Permira Associati S.p.A. Mr. Volpi served as an Executive Officer at SanPaolo IMI S.p.A. He became a Partner in 1997. He worked across all sectors with particular focus on the consumer and financial services sector. Mr. Volpi was an Equity Capital Markets executive at Sanpaolo Finance. Prior to joining Sanpaolo Finance, Mr. Volpi worked in Sefimeta as an Analyst for the development of new financial products. Prior to 1995, Mr. Volpi spent eight years with Sanpaolo Finance, where he worked in the Private Equity division on several leveraged buy-outs. In 1987, Mr. Volpi began working at Sefimeta, Montedison Group in the new Financial Products Division. He serves as a Director at Intelsat (Luxembourg) S.A. He served as a Non Executive Director of Seat Pagine Gialle Spa since December 23, 2003. He served as a Director at Marazzi Group S.p.A. He holds Bachelor's Degree in Economics from Universita' Bocconi. Mr. Volpi received a Masters in Finance and degree in Business Administration from Bocconi University, Milan.
Director: Ferretti S.p.A.
Director: Intelsat (Luxembourg) S.A.
Director: Associazione Italiana del Private Equity e Venture Capital
Former Director: Marazzi Group S.p.A.
Former Non-Executive Director: Seat Pagine Gialle S.p.A.
Director: Sisal Holding Istituto di Pagamento S.p.A
-
pa1908
Az fcinternews a La Repubblica-ra hivatkozva azt írja, hogy néhány napon belül hivatalos lehet Branca távozása, valamint a technikai igazgató pozíció megszűnne a szervezeten belül. Ausilio maradna, továbbra is az átigazolásokon dolgozna, a munkáját pedig a klubhoz újonnan érkező szakember(ek) segítenék, így pl. Giovanni Branchini, Beppe Accardi, akiket névként bedobtak. Nem ismerem őket, tud róluk valaki vmit? Olaszul. Angolul.
- alwin91
Azért ha Branca és Ausilio közül választani kellett volna, akkor az az előbbi, neki még voltak jó dolgai is, nem úgy, mint Ausilio barátunknak. A két új úriemberről pedig nem tudok semmit, ennél rosszabbak nem nagyon lehetnek.
- Süti
A Milan elleni győztes (!!) derby óta 5 forduló 2 pont.
Mazzarri lassan de biztosan kaparja el magát, ennél azért a Torino-val többre lehet menni, ez már-már kiesési szinten lévő csapatmutató.
Mazzarri lassan de biztosan kaparja el magát, ennél azért a Torino-val többre lehet menni, ez már-már kiesési szinten lévő csapatmutató.
- Festa
Süti írta:A Milan elleni győztes (!!) derby óta 5 forduló 2 pont.
Ezt tényleg elég csúnya sorozat.
Én a a Sassulo elleni meccsig várnék meglátjuk mit kezd az általa kért Hernanessel.
Ha vele sem sikerül nyerni akkor valamit lépni kell.