Campione írta:PellerG írta:2-3 év alatt hihetetlen csapatot épített fel, mára már versenyben tud lenni a Real és Barca duó között, és a BL-ben sem leírandók.
Pont ez a lényeg, amit itt sokan elfelejtetek: "2-3 év alatt építette fel"! Ti meg már fél év után elzavarnátok Mazzarit, amikor nem kapta meg azokat a játékosokat, akiket az eredményes játékhoz kért. Nem csak minőségre, darabra sem. Mit kért év elején? Két szélsőt. Mit kért télen? Csatárt.
Bocs srácok, de kezdek egy kicsit besokallni az örök elégedtlenségetektől. Mástól sem volt hangos a fórum tavaly, mint, hogy rohadt Strama nem képes kitalálni egy felállást és azzal felállni. Most mi van? Rohadt Mazzari, csak egy taktikája van.
Nektek semmi sem jó?
Agyba főbe lettünk szopatva az elmúlt években (főleg 2010 óta) mindenféle koncepció nélküli Interrel, jövőkép nélkül. Csak azért nem süllyedtünk el, mert Massimo papa tolta bele a pénzt. 2010-ben kiderült, hogy nem tudunk tovább előre menekülni, azóta csak vergődünk. A szó és a tett nem áll összhangban. Lásd pl. Fiatalítunk = fiatalokat adjuk el
Most itt van az új korszak, nekem úgy tűnik határozott elképzelésekkel, amik tettekben is megnyilvánulnak (D'Ambrosio, Guarin-Vucinic, Hernanes, Branca)
Ha csak a vételhez több hónap kellett, akkor szerintetek a rendszer átalakításához mennyi kell? És mennyi kell, míg látszik majd az eredmény?
Elhiszem, hogy mindenkinek tele van a töke az egésszel, nekem is, de bazzeg ott a fény az alagút végén.
"Mostantól reménykedhetünk, hogy a távoli kis világosság nem a százötvennel szembejövő IC, hanem a kivezető út ebből az éjsötét veremből. "
Simeone egy kiesőzónában tanyázó Atleticot vett át, a szezon végén EL-döntőt játszottak, bajnokságban 5.-ként értek be.
Tehát finoman szólva elindult valami rögtön, látszott rögtön, jó útra tértek.
Itt sajnos ezt nem érzem.
Miért?
-A szurkoló hergelő Kuzma-ügy
-A folyamatos 3-5-1-1, támadók nélküli csapat-védekezőkkel telepakolt kezdő
-A 3 védős rendszer-amiről látjuk kb mivel kecsegtet
-Fiatalok mellőzése.
Elfogadom a Te nézetedet is, de én nem akarok többet látni a dolgok mögött a valós értékeknél.
-Benítez, Gasperini, Strama, szerintem mindnél lehetett rá számítani (biztos volt?), hogy az lesz az eredmény, ami.
-Mazzarrinál még lehetett bizakodni, de mivel 2x bukott meg a rendszere nálunk az elmúlt években, ismét hibának érzem az ő idehozatalát. Fiatalítós projekt (papíron) mellé nem Mazzarri a megfelelő ember.
-Coutinhon látszott világosan, nem az olasz az ő terepe, nincs tere, nincs lehetősége alkotni, itt egyértelműen szenvedett.
Hiába linkelgetnék videót róla hetente a Liverpoolból, attól itt még ugyanazt hozná a mai napig is, amit láttunk.
De sajnos Kovacicnál is fennáll teljesen ugyanez az eset. Mintha ugyanaz történne meg ismét.
Ez nem örök elégedetlenség kérdése nálam, csak szeretek józan ésszel nézni dolgokat.
-És nem akarok várni-várni-várni, "háta lesz belőle nálunk valaki", mikor huzamosabb ideje világos példákkal, ilyen-olyan okból, hogy ez nem reális (Coutinho, Kovacic?).
-Vagy ha egyszerűen rossz edző jön (Gasp), vagy olyan aki valamiért nagyon nem ide passzoló (Benítez, Strama), vagy a korábbi tapasztalatokat leszűrve nem ide illő (Mazzarri), akkor lehet az, hogy már az elején látszik vagy látom, hétről-hétre bizonyosodik meg, hogy ez csak erőlködés és erőltetés.
Ezzel nem örök elégedetlen vagyok, hanem egy olyan vezetőséget szeretnék végre látni, akik okos, átgondolt, értelmes döntéseket hoznak, és nem saját magunk alatt vágjuk a fát ezekkel a döntésekkel.
És ha az edzőnek vennénk meg játékosokat, akiket ő kér, ha olyan edző jönne, aki a mai modern taktikákkal képzeli el a csapatot, ha a vezetőségbe olyan sportigazgató kerülne, akinél végre látszódna bármi nemű értelem, de én még akkor is fújnám a magamét, igen, az örök elégedetlenkedés lenne.
Azt gondolom amíg ezek a dolgok fennállnak, nem jogtalan ha nem tetszik a rendszer.
Amíg fönt nincs rend, lejjebb miért lenne? Ez a rendszer meg nekem nem 1-2 hete nem tetszik, hanem a BL-győzelem óta eltelt lassan 4 éve alapozták meg alaposan azt, hogy így érezzem a dolgokat.
Szeretném ha érkezne egy értelmes, agyas, szimpatikus sportigazgató, és lenne egy olyan edzőnk, akivel modern taktikás focit játszanánk, és nem az önszivatós 3 védőset.
Én ebben bízom