A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

vaskalap

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

R9. írta:Na most Mancini neve merult fel..

Na neeeeeee!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

vaskalap írta:
R9. írta:Na most Mancini neve merult fel..

Na neeeeeee!

Legértelmesebb edzőnk lenne José óta.
Nem tartom bajnoknak, és vele sem lennénk 2. helyen idén,de pénzzel,őt képesnek látom,hogy újra felépítsen egy csapatot.

Neki mindenképp kellene előre egy klasszis,aki kihúzza a csapatot a szarból.
Hozhatná Sneijdert is magával :)

Realitás az,hogy bolond lesz visszajönni ide. Moratti nem hiszem,hogy engedné.
jakupecs

Hozzászólás Szerző: jakupecs »

Süti írta:
jakupecs írta:Nem akarok róla írni, mindenki tudja milyen.

Egyre inkább én is kritikus vagyok vele szemben.

Az az érdekes, hogy a kis és középcsapatoknál dolgozó edzők képesek voltak nálunk presztízskérdést csinálni a hibáikból.

Itt volt Gasperini, az istennek se akarta megváltoztatni a nézeteit, hogy hanyagolnia kellene a 3 védős felállást, ami lehet egy Genoa szintű csapatnál belefér, sőt erény, de itt ahogy írtad/írtátok öngyilkos edzői taktika.

Olyan érzésem van, hogy akiket az elején favorizált és nem váltak be nem tudja hanyagolni, például be akarja bizonyítani hogy Joni egy jó hátvéd. Hát nem az, M'baye simán már most jobb nála, Alvarez... stb.

José is mást akart játszatni a csapattal, de 3-4 hét alatt rájött, hogy ez itt nem fog menni, és kidolgozott egy olyan stratégiát, amivel megnyert mindent, én Mazza-tól is ezt vártam, de úgy tűnik ő is egy "Gasperini" szintű edző, aki jó szakember, de ennél feljebb már nem tud jutni.

Ez a lényeg! Egy jó edző tud váltani ha kell....
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nem vagyok a statisztika híve de vannak mikor a számok nem hazudnak!

https://www.facebook.com/SempreIntercom ... =1&theater
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Stankov írta:Nem vagyok a statisztika híve de vannak mikor a számok nem hazudnak!

https://www.facebook.com/SempreIntercom ... =1&theater

Pont ezt akartam belinkelni én is. Durva, a sokat szidott Strama volt Mou után a legjobb statisztikával rendelkező edző... Kicsit azért sajnálom, pár év tapasztalatszerzés után viszont látnám.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Mancini 18 döntetlen. :)
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Kicsit árnyaltabb a kép, ha a megszerzett pontokat nézzük. Ekkor már az "állsimogató" Mancioval és Cúperrel együtt áll.
És talán még árnyaltabb lehetne, ha az összes meccsüket néznénk és nem csak kiragadnánk az első 35-öt. Akkor már miért nem az első 22,67 meccsről beszélünk, vagy az első 15 meccs első 15 percéről :)

Mondjuk ez sem változtat azon, hogy Mazzarri egy szar
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

gianluca írta:Kicsit árnyaltabb a kép, ha a megszerzett pontokat nézzük. Ekkor már az "állsimogató" Mancioval és Cúperrel együtt áll.
És talán még árnyaltabb lehetne, ha az összes meccsüket néznénk és nem csak kiragadnánk az első 35-öt. Akkor már miért nem az első 22,67 meccsről beszélünk, vagy az első 15 meccs első 15 percéről :)

Mondjuk ez sem változtat azon, hogy Mazzarri egy szar

Mazzari nem szar,csak egy átlagedző aki ebből a szilárd masszából amit nevezzünk Internek nem tud nyerő gárdát varázsolni.
Tartósan nyerő gárdát csak Mancini(-BL) és Mourinho tudott itt összehozni.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

De Mancini is csak úgy, hogy az első szezonja felejthető volt. Ő futtatta fel a rombuszt. Először nem tudom milyen taktikával próbálkozott.
Mazzarriban nincs meg a váltásra való hajlam. Thohirban lehet meglesz idény végén az ő irányába.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Egy alapvető gond van a Strama fanokkal:
Attól, hogy most úgy szerepelünk Mazzarrival, ahogy, még nem lett jó edző Strama, mint ahogy azt sokan állítják.
Attól még ugyanúgy övé az Inter történetének talán leggyengébb szezonja, negatív gólaránnyal!!, rekord vereségszámmal, nagyjából 20!! kipróbált taktikával.
A helyzet az, hogy Mazzarri sem tud megbírkózni ezzel (a nem egyszerű) feladattal, pedig jóval nagyobb rutinnal rendelkezik.
Nem csak edzőkérdés van nálunk, ez tény.
De az is, hogy 3.5 M-s fizetéssel többet várna az ember Mazzától, joggal.
Irreális ez az összeg nagyon.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Strama-t Moratti rosszkor ültette le a padra az az igazság, és nem tudom most mit csinál, de lehet elbaszták a karrierjét is.
megnyerte az ifi BL-t az Inter-rel, ha ezután kap egy állást egy rendezettebb, de kisebb csapatnál, és utána egy-két-öt évre jön ide, fő edzőnek, akkor más lenne a helyzet. Moratti spórolni akart, leültetett egy rookie-t, aki klubon belül már sikert ért el, de nagyon mély vízbe dobták, hisz egy olyan csapat volt itt, aki nem akartak/tudtak tisztességesen játszani. ezt azért látni kell. 11-ből 4-5 fék minimum volt mindig a pályán.
PellerG

DSanton39 írta:Strama-t Moratti rosszkor ültette le a padra az az igazság, és nem tudom most mit csinál, de lehet elbaszták a karrierjét is.
megnyerte az ifi BL-t az Inter-rel, ha ezután kap egy állást egy rendezettebb, de kisebb csapatnál, és utána egy-két-öt évre jön ide, fő edzőnek, akkor más lenne a helyzet. Moratti spórolni akart, leültetett egy rookie-t, aki klubon belül már sikert ért el, de nagyon mély vízbe dobták, hisz egy olyan csapat volt itt, aki nem akartak/tudtak tisztességesen játszani. ezt azért látni kell. 11-ből 4-5 fék minimum volt mindig a pályán.

Szerintem a végeredmény, a kész tények beszédesebbek, mint 35 kiragadott meccs.
A komplexebb kép reálisabb eredményt mutat.
Így van ez most is.
Azért lett most akkora edző Strama, mert a nagyobb név, a háromszor akkora fizetésért dolgozó Mazzarri sem bírkózik meg a feladattal.
Csak ettől épp nem az elődje válik jó edzővé, hanem a jelenlegi sem extraklasszis...
Az idő könnyen megszépít mindent...
DSanton39

PellerG írta:
DSanton39 írta:Strama-t Moratti rosszkor ültette le a padra az az igazság, és nem tudom most mit csinál, de lehet elbaszták a karrierjét is.

Szerintem a végeredmény, a kész tények beszédesebbek, mint 35 kiragadott meccs.
A komplexebb kép reálisabb eredményt mutat.
Így van ez most is.
Azért lett most akkora edző Strama, mert a nagyobb név, a háromszor akkora fizetésért dolgozó Mazzarri sem bírkózik meg a feladattal.
Csak ettől épp nem az elődje válik jó edzővé, hanem a jelenlegi sem extraklasszis...
Az idő könnyen megszépít mindent...

szerintem nem mondtam ellent neked. csak azt hogy volt benne potenciál, és korai volt neki adni ezt a munkát. törvényszerű volt hogy belebukik.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Stramanak elkellene mennie Jose melle a kispadra tanulni :)
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Én reménykedem hogy egy nap Simeone lesz az edzőnk..Kurva jól összerakta ezt az Atl.Madridot.Respect neki!
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Háááát, én ebben nem nagyon hiszek. Ha valaki olyan kib...ul tehetséges edző, akkor az már 34 évesen is meglátszik a munkáján. Lehet, hogy elkövet néhány hibát, elbuk egy-két meccset a rutintalansága miatt, de összességében vezető típus és van víziója arról, hogy mit akar elérni, honnan hová akar eljutni.
Ha ez valakin nem látszik, akkor az 65 évesen, 30 évnyi edzői tapasztalattal a háta mögött sem lesz jó edző. Márpedig Stramaccioni szvsz ilyen. Egy vízió nélküli puhapöcs.

Az ellenpélda pedig Cholo Simeone. negyvenegypár évesen gyakorlatilag egy nem kiemelkedő játékoskeretű csapattal, EL-t nyert, most pedig BL elődöntős és vezeti a spanyol ligát. A rettegett Barcelonát úgy vették le 3 meccsen (bajnoki+BL) a pályáról, hogy nyomuk sem látszott. Egyszerűen annak a faszinak van karizmája, elképzelése és respektje a játékosok előtt. De ue. a kategória Guardiola.

Szóval példa bőven van arra, hogy egy rookie hogy tud sikeres lenni. Állsimogató barátunk egyszerűen nem ilyen. Ha nincs karaktere, meg elképzelése, akkor meg b...hatja hogy mennyi remek taktikai variáció van a fejében.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

tomika431 írta:Én reménykedem hogy egy nap Simeone lesz az edzőnk..Kurva jól összerakta ezt az Atl.Madridot.Respect neki!

Ja, ráadásul az Atletico kerete gyengébb mint amivel mi Tripláztunk 2010-ben. Lehet Ő is mint José, majd a csúcson akar váltani és nyáron lelép, jön hozzánk. ;) :)
tomika431

Cupi írta:
tomika431 írta:Én reménykedem hogy egy nap Simeone lesz az edzőnk..Kurva jól összerakta ezt az Atl.Madridot.Respect neki!

Ja, ráadásul az Atletico kerete gyengébb mint amivel mi Tripláztunk 2010-ben. Lehet Ő is mint José, majd a csúcson akar váltani és nyáron lelép, jön hozzánk. ;) :)

Hát én örülnék neki nagyon ha igy lenne.Félek attól,hogy egy top csapatot választ majd és ide majd csak levezetni fog jönni vagyis mint edzői pályafutását befejezni egy klubban ahol játszott és szerették a szurkolók.
R9.

idejönne ősszel meg már a fejét követelnétek h mekkora fos :D
PellerG

R9. írta:idejönne ősszel meg már a fejét követelnétek h mekkora fos :D

Veled az élen ;)
hvmetal

Jó. Gasperini,Benitez,Stramaccioni,Mazzarri

Ezek közül maximum Benitez-nek hittem volna el,hogy ütőképes csapatot csinál 2 év alatt,ha megkapja a pénzt.

Gasperini,Mazzarri elképzelései formált Inter-t max egy juventino,milanista akarna látni. Épp eszű Inter szurkoló nem...
Festa

hvmetal írta:Jó. Gasperini,Benitez,Stramaccioni,Mazzarri

Ezek közül maximum Benitez-nek hittem volna el,hogy ütőképes csapatot csinál 2 év alatt,ha megkapja a pénzt.

Gasperini,Mazzarri elképzelései formált Inter-t max egy juventino,milanista akarna látni. Épp eszű Inter szurkoló nem...

Én épp eszű Inter szurkolónak tartom magam,de mégise lehittem Mazzairnak,hog yképes minkegt legalább egy Napoli szinter felhozni!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Töketlen az egész stáb...falábú játékosok....
Néztem a BL sorsolást és annyira idegesít, hogy nemhogy az elődöntőben nem lehetünk ott, de még a köv. szezonban a csoportmeccseken sem. :(
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Inkább ne is legyünk ott, ezek a csapatok 10-0-ás összesítés alatt nem állnának meg ellenünk. De már a nyolcad döntő is húzós lett volna egy-két csapatot leszámítva.
Jó lesz nekünk az EL, jövőre legalább már fog valamit érni a sorozat megnyerése. + Kár azt mondogatnunk, hogy ne induljunk több sorozatban egyszerre, mert láthatóan rohadtul nem számít, hogy hány fronton harcolunk.

Na majd jövőre egy normális edzővel. Pls Thohir PLS!!
Stankov

Állítólag a héten a pénzügyi fair play dolgait vizsgálják
City psg milan bajban kb 20 csapat.Pénzt büntetés+ átigazolástol eltiltás lehet ha valóban komolyan gondolják.Erre nagyon kíváncsi vagyok
Süti

Stankov írta:City psg milan bajban kb 20 csapat.Pénzt büntetés+ átigazolástol eltiltás lehet ha valóban komolyan gondolják.Erre nagyon kíváncsi vagyok

Én is.
PellerG

A sokak által emlegetett salzburgi edző, Roger Schmidt lesz valószínűleg a Frankfurt új edzője a nyártól.
1.5 M Euro a kivásárlási ára, amit a németek ki is fizetnének.
Én is egy nagyobb csapatot sejtettem volna neki a háttérben, de ez a lépésről-lépésre való okos haladás.

http://www.transfermarkt.de/de/sge-kand ... 56299.html

http://www.transfermarkt.de/de/roger-sc ... _3865.html
Stankov

Süti írta:
Stankov írta:City psg milan bajban kb 20 csapat.Pénzt büntetés+ átigazolástol eltiltás lehet ha valóban komolyan gondolják.Erre nagyon kíváncsi vagyok

Én is.

Ja nem milan,Madrid :lol: .Morrattiék ügye erre fogták a pénzcsap elzárását.City P$g tuti h nem fognak megfelelni a kérdés az a szankció,szerintem megússzák egy ejnye-bejnyével
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

azért vicces lenne azzal büntetni azokat a csapatokat amelyek a 'müködési bevételükhöz' képest túl sokat költöttek, hogy akkor még adakozzanak kicsit az uefának is :D

mondjuk legyünk nagyvonalúak és csapatonként fizessenek 1 mill euro büntit be.
..óriási büntetés lenne ezeknek a csapatoknak..

ergo: ha telejsz az uefának, nem kell betartanod a szabályait.
ez ám a fair play...

szóval bármi más, csak ne pénzbüntetés
legyen stadionbezárás, kupainduláskorlátozás, transzferekből kizárás akármi egyéb, ami kb amúgy sem pénzkérdés!

(nem mintha hinnék az ilyen csodákban :) )
Festa

versenyszellem írta:azért vicces lenne azzal büntetni azokat a csapatokat amelyek a 'müködési bevételükhöz' képest túl sokat költöttek, hogy akkor még adakozzanak kicsit az uefának is :D

mondjuk legyünk nagyvonalúak és csapatonként fizessenek 1 mill euro büntit be.
..óriási büntetés lenne ezeknek a csapatoknak..

ergo: ha telejsz az uefának, nem kell betartanod a szabályait.
ez ám a fair play...

szóval bármi más, csak ne pénzbüntetés
legyen stadionbezárás, kupainduláskorlátozás, transzferekből kizárás akármi egyéb, ami kb amúgy sem pénzkérdés!

(nem mintha hinnék az ilyen csodákban :) )

Van igazság abban amit írsz.
Szerintem az átigazolási időszakból kizárás a legkeményebb büntetés ,mert a nézők hiánya a zsoldosoknak fel sem tűnik.
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

Sky-Matteo Barzaghi értesülése szerint Mazzarri a következő szezonban a 4 védős rendszerre áll át.
Mazzarri egy sajtótájékoztatón erősítette meg Barzaghi értesülését.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

psn írta:Sky-Matteo Barzaghi értesülése szerint Mazzarri a következő szezonban a 4 védős rendszerre áll át.
Mazzarri egy sajtótájékoztatón erősítette meg Barzaghi értesülését.

Csak remélem, hogy nem nálunk :D
R9.

Tuti maradni fog..főleg ha most hozzuk ezt a formát és napolit is verjük meg a milant
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Hát ha ezen múlik, akkor kapjunk ki a Napolitól, Milannal meg x-eljünk és húzzon el...

Átállunk majd 4 védőre vele, meg majd kikönyörgi Behramit meg Maggiot magának és szenvedhetünk velük még egy évet...
Stankov

Már a Napoli ellen el gondolkozhatna 4 védőn,mert a Campa-Rano-Anderolli 3-asból kinézem h a szezon eleji össze-vissza futkosás lesz mint pl pont Nápolyba
tomika431

Ha 4 védős felállásunk lesz akkor én a 4-3-3-at vagy a 4-3-2-1-et tudom elképzelni.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

tomika431 írta:Ha 4 védős felállásunk lesz akkor én a 4-3-3-at vagy a 4-3-2-1-et tudom elképzelni.

-----------------------Bardi-------------------
----D'Ambrosio----Ranocchia----Juan----Mbaye----
----------------Kovacic ----- ???-----???------------
------------------------Hernanes---------------------
-------------Palacio/???----------Icardi/???----------

Hasonló kezdőt tudok elképzelni. Két középpályás ehhez kellene mindenképpen, valamint legalább egy 15-20 gólos csatár.
Süti

tomika431 írta:Ha 4 védős felállásunk lesz

Csak már látnám.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Alwin91 kezdöje szimpi de Mazzanak sztem túl fiatal
Festa

alwin91 írta:
tomika431 írta:Ha 4 védős felállásunk lesz akkor én a 4-3-3-at vagy a 4-3-2-1-et tudom elképzelni.

Hasonló kezdőt tudok elképzelni. Két középpályás ehhez kellene mindenképpen, valamint legalább egy 15-20 gólos csatár.

JACKSON MARTINEZ!!!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

alwin91 írta:

Rano helyett Rolando-t tenném mindenképpen, kb. 1-2 hibával lehozta eddig a szezont, nem tudom van-e még a ligában hozzá hasonló kpső védő, aki minden meccsen ugyanazt a jó teljesítményt nyújtja komolyabb megingások nélkül.

És sajnos a Parma ellen megint láthattuk, hogy D'ambrosio nem véletlen pár milliós igazolás, bántóan lassú. Akik Alvarezt ekézik a sebessége miatt, azok vessenek egy pillantást az olaszra is. Jelenleg Jonathan bőven előtte van a sorban, lehet, hogy a brazil suta, de legalább tud támadni. Lehet, hogy védekezésben jobb lenne (bár a Parma elleni meccsen ezt nem bizonyította be) de, hogy jobb oldali támadásaink nem lesznek, max a szélső tkp-tól, az biztos.

??? helyére már rakhatjuk is Taider-t, és Guarin is ott van még. De valóban pótolni kell Cambiasso-t.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Rolando kicsit Lucióra emlékeztet mikor reklamál. Egyébként ha még Benatiát hozzuk pl Campa helyett akkor igazi bomba védelmünk lenne. Campa a szezon elején tanár volt, aztán a sérülése óta nem tudja azt az arcát mutatni.
Samu beugrónak jó, de kicsit ciki a fiatalokra nézve, hogy nem tudják kiszorítani őt.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Nem az van, hogy Rolando nem lesz a Napoli ellen? Mintha valahol ezt olvastam volna.

FORZA INTER!!!
hvmetal

Süti írta:
tomika431 írta:Ha 4 védős felállásunk lesz

Csak már látnám.

Tök jó. Edzői karrierje során preferált 3 védős rendszerrel, egy teljes szezon nem volt elég,hogy bármiféle elképzelést beépítsen a játékunkba. Majd a számára is szokatlan 4 védős rendszerrel kijön,hogy Capello,Ancelotti mellett a helye.

Ugyan, most őszintén. Itt valaki tudja mit akarunk játszani?
Ha nincs a kiállítás a 2 meccsen,Handa visszatérése,most miről beszélnénk?

Páran jól játszanak, végre el tudnak dönteni meccseket. De játékban cseppet sem változott semmi az Atalanta elleni meccs óta. (lényegtelen,illetve szomorú,hogy a tavaszi vagy az őszi Bergamoiak elleni meccsre gondolunk)
Stankov

Sztem Mazza most mindent megígér h maradhasson,hátha egy nyáron megerősített kerettel jobb eredményt tudna elérni,vagy csak szimplán azért h az állása megmaradjon.
4 védőnek még csak a nyomait sem lehet felfedezni,én nem hiszem el neki h hosszú távon abban gondolkodna.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Azért egy kicsit furának és átgondolatlannak tartom, hogy állandóan előveszitek az edzőt (főleg 2 idegenbeli győzelem után...). Emlékszem, amikor egyesek Mou takarodását is kívánták... Most komolyan mi is a baj az edzővel? Hogy nem lesz BL hely? A 2013-as nyári "erősítések alapján" a 4. hely is csúcs lenne, de az 5. bőven elfogadható. Eddig az volt a baj, hogy nincsen taktikánk. Most van egy alap. Azt írjátok, hogy szervezetlenek vagyunk, meg rohangálunk össze-vissza stb... Ez a fejetlenség jellemezte a Strama, Leo féle csapatot, de a mostanira ezt egyértelműen nem lehet mondani. Szar a 3 védős, mert európában nem sikeres??? Ad 1.: ezt mi támasztja alá; ad 2. hol vagyunk most az európai elit focitól? Kb. olyan messze mint kis hazánk Európától (nem földrajzilag persze)... Ezen kár most keseregni. Én sokakkal ellentétben látok fejlődést. De persze ésszerű elküldeni az edzőt, és hozni mondjuk egy Zengat nem??? Tényleg nem értek pár embert.
DSanton39

möszi írta:Azért egy kicsit furának és átgondolatlannak tartom, hogy állandóan előveszitek az edzőt (főleg 2 idegenbeli győzelem után...). Emlékszem, amikor egyesek Mou takarodását is kívánták... Most komolyan mi is a baj az edzővel? Hogy nem lesz BL hely? A 2013-as nyári "erősítések alapján" a 4. hely is csúcs lenne, de az 5. bőven elfogadható. Eddig az volt a baj, hogy nincsen taktikánk. Most van egy alap. Azt írjátok, hogy szervezetlenek vagyunk, meg rohangálunk össze-vissza stb... Ez a fejetlenség jellemezte a Strama, Leo féle csapatot, de a mostanira ezt egyértelműen nem lehet mondani. Szar a 3 védős, mert európában nem sikeres??? Ad 1.: ezt mi támasztja alá; ad 2. hol vagyunk most az európai elit focitól? Kb. olyan messze mint kis hazánk Európától (nem földrajzilag persze)... Ezen kár most keseregni. Én sokakkal ellentétben látok fejlődést. De persze ésszerű elküldeni az edzőt, és hozni mondjuk egy Zengat nem??? Tényleg nem értek pár embert.

a jelenlegi edző személyét komolytalanná és súlytalanná teszi hogy vezetői nyomásra rakja csak be a megfelelő embereket, Icardi, Kova, stb. amíg Thohir át nem vette itt komolyan a gyeplőt, eszébe nem jutott WM-nek a fiatalabbakat játszatni. csak a haverok voltak a kezdők, a hatékonyság mellékes volt neki. taktikától függetlenül ez nem jó. nálam minden renoméját elvesztette az öreg, a Napoli edzőjeként azt gondoltam jó edző, de most már a Napnál is világosabb, hogy egy kókler.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DSanton39 2014.04.23. 13:06-kor.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

möszi írta:Ez a fejetlenség jellemezte a Strama, Leo féle csapatot, de a mostanira ezt egyértelműen nem lehet mondani. Szar a 3 védős, mert európában nem sikeres??? Ad 1.: ezt mi támasztja alá; ad 2. hol vagyunk most az európai elit focitól? Kb. olyan messze mint kis hazánk Európától (nem földrajzilag persze)... Ezen kár most keseregni. Én sokakkal ellentétben látok fejlődést. De persze ésszerű elküldeni az edzőt, és hozni mondjuk egy Zengat nem??? Tényleg nem értek pár embert.

Szerintem az, hogy kiscsapatok ellen totyorgunk és bemákolunk néha egy-egy gólt nem nevezhető szervezettségnek. Sokszor látni, hogy elképzelése sincs a játékosoknak, hogy mit kéne csinálni. A nagyobb csapatok ellen pedig esélyünk sincs. (kivétel itt a Fio, ellenük kijött a lépés).
A 3 védős rendszerről:
ad 1.: mondj egy csapatot, amelyik tartósan ezzel a taktikával eredményt tud felmutatni!
ad 2.: A juve megbukott, a napoli megbukott, a liverpool is próbálkozott a szezon elején ilyesmivel, de gyorsan rájöttek, hogy nem vezet sehová.
Mazzarri nem azért jött ide mert Thohir őt találta megfelelőnek a projektjéhez, hanem mert Moratti idehozta még mielőtt kiderült volna, hogy az új tulaj milyen irányba is szeretne menni. Ez a totális kreténség már megint, amit évek óta csinálnak. 3,5 millás fizuval...
Az, hogy a vezetőség eddig fogalmatlan emberekben gondolkodott, mindenféle koncepciót figyelmen kívül hagyva nem azt jelenti, hogy továbbra is ezen az úton kell haladni. Zengán kívül pedig van pár olyan név, aki fiatal ambiciózus és modern taktikát játszat a csapataival.
Attól mert régen is szar volt valami nem kell elfogadni a középszart!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

möszi írta:A 2013-as nyári "erősítések alapján" a 4. hely is csúcs lenne, de az 5. bőven elfogadható.
Neked! Senki nem várta el hogy a Scudettoért küzdjünk. Gyakorlatilag azért hozta ide Moratti, hogy legalább a bronz esélye meglegyen. Európa ligának az a hátránya, hogy csütörtökönként játszhatunk súlytalan csapatokkal a világ végén. Az utazásban jobban elfáradunk, mint a meccsen. :)
Nehéz megítélni Mazzarrit. Olasz szinten jó edző, de hiányzik belőle az a plusz, amitől igazán jó legyen. Napolival sztem bajnokságot kellett volna nyernie. Cavani-Hamsik-Lavezzi hármast minden topcsapat elfogadna a támadószekcióba. 4 év alatt nyertek 1 olasz kupát. Én most azt mondom, hogy mivel új éra kezdődött el az Internazionale életében a csapatnak is új edzővel/managerrel kell nekiindulni a következő szezonnak. Kb. egy éve is azt mondtam, hogy nekünk a Serie A élmezőnyébe kell visszatalálni (lásd:Roma), utána kell Európában vitézkedni.
zesha

Hozzászólás Szerző: zesha »

Azért ez egy összetett probléma.
Jelenlegi Interbe igazán nagy edző nem fog jönni (hacsak nem Thohir eszetlen mód költekezni)
Meg kell várni a nyarat, hogy milyen irányba halad el a vezetés (lesznek-e változások - Ausilioék) és hogy a játékospiacon lesz-e súlyunk?
El kell kezdeni egy 3-5 éves projektet aminek a végére újra stabil BL csapattá válunk valamint gazdaságilag is újra stabil tud lenni a csapat. Mindezek mellé a stadion projektről is jó lenne hallani valamit, mert nagyon elcsöndesedtek az erről szóló hírek.
Ez egy nagy türelemjáték, amit ki kell várni, de ha lesz türelem, akkor a végére megint jóra fordulhat a helyzet.
Válasz küldése