R9. írta:Na most Mancini neve merult fel..
Na neeeeeee!
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
R9. írta:Na most Mancini neve merult fel..
vaskalap írta:R9. írta:Na most Mancini neve merult fel..
Na neeeeeee!
Süti írta:jakupecs írta:Nem akarok róla írni, mindenki tudja milyen.
Egyre inkább én is kritikus vagyok vele szemben.
Az az érdekes, hogy a kis és középcsapatoknál dolgozó edzők képesek voltak nálunk presztízskérdést csinálni a hibáikból.
Itt volt Gasperini, az istennek se akarta megváltoztatni a nézeteit, hogy hanyagolnia kellene a 3 védős felállást, ami lehet egy Genoa szintű csapatnál belefér, sőt erény, de itt ahogy írtad/írtátok öngyilkos edzői taktika.
Olyan érzésem van, hogy akiket az elején favorizált és nem váltak be nem tudja hanyagolni, például be akarja bizonyítani hogy Joni egy jó hátvéd. Hát nem az, M'baye simán már most jobb nála, Alvarez... stb.
José is mást akart játszatni a csapattal, de 3-4 hét alatt rájött, hogy ez itt nem fog menni, és kidolgozott egy olyan stratégiát, amivel megnyert mindent, én Mazza-tól is ezt vártam, de úgy tűnik ő is egy "Gasperini" szintű edző, aki jó szakember, de ennél feljebb már nem tud jutni.
Stankov írta:Nem vagyok a statisztika híve de vannak mikor a számok nem hazudnak!
https://www.facebook.com/SempreIntercom ... =1&theater
gianluca írta:Kicsit árnyaltabb a kép, ha a megszerzett pontokat nézzük. Ekkor már az "állsimogató" Mancioval és Cúperrel együtt áll.
És talán még árnyaltabb lehetne, ha az összes meccsüket néznénk és nem csak kiragadnánk az első 35-öt. Akkor már miért nem az első 22,67 meccsről beszélünk, vagy az első 15 meccs első 15 percéről
Mondjuk ez sem változtat azon, hogy Mazzarri egy szar
DSanton39 írta:Strama-t Moratti rosszkor ültette le a padra az az igazság, és nem tudom most mit csinál, de lehet elbaszták a karrierjét is.
megnyerte az ifi BL-t az Inter-rel, ha ezután kap egy állást egy rendezettebb, de kisebb csapatnál, és utána egy-két-öt évre jön ide, fő edzőnek, akkor más lenne a helyzet. Moratti spórolni akart, leültetett egy rookie-t, aki klubon belül már sikert ért el, de nagyon mély vízbe dobták, hisz egy olyan csapat volt itt, aki nem akartak/tudtak tisztességesen játszani. ezt azért látni kell. 11-ből 4-5 fék minimum volt mindig a pályán.
PellerG írta:DSanton39 írta:Strama-t Moratti rosszkor ültette le a padra az az igazság, és nem tudom most mit csinál, de lehet elbaszták a karrierjét is.
megnyerte az ifi BL-t az Inter-rel, ha ezután kap egy állást egy rendezettebb, de kisebb csapatnál, és utána egy-két-öt évre jön ide, fő edzőnek, akkor más lenne a helyzet. Moratti spórolni akart, leültetett egy rookie-t, aki klubon belül már sikert ért el, de nagyon mély vízbe dobták, hisz egy olyan csapat volt itt, aki nem akartak/tudtak tisztességesen játszani. ezt azért látni kell. 11-ből 4-5 fék minimum volt mindig a pályán.
Szerintem a végeredmény, a kész tények beszédesebbek, mint 35 kiragadott meccs.
A komplexebb kép reálisabb eredményt mutat.
Így van ez most is.
Azért lett most akkora edző Strama, mert a nagyobb név, a háromszor akkora fizetésért dolgozó Mazzarri sem bírkózik meg a feladattal.
Csak ettől épp nem az elődje válik jó edzővé, hanem a jelenlegi sem extraklasszis...
Az idő könnyen megszépít mindent...
DSanton39 írta:Strama-t Moratti rosszkor ültette le a padra az az igazság, és nem tudom most mit csinál, de lehet elbaszták a karrierjét is.
tomika431 írta:Én reménykedem hogy egy nap Simeone lesz az edzőnk..Kurva jól összerakta ezt az Atl.Madridot.Respect neki!
Cupi írta:tomika431 írta:Én reménykedem hogy egy nap Simeone lesz az edzőnk..Kurva jól összerakta ezt az Atl.Madridot.Respect neki!
Ja, ráadásul az Atletico kerete gyengébb mint amivel mi Tripláztunk 2010-ben. Lehet Ő is mint José, majd a csúcson akar váltani és nyáron lelép, jön hozzánk.![]()
R9. írta:idejönne ősszel meg már a fejét követelnétek h mekkora fos
hvmetal írta:Jó. Gasperini,Benitez,Stramaccioni,Mazzarri
Ezek közül maximum Benitez-nek hittem volna el,hogy ütőképes csapatot csinál 2 év alatt,ha megkapja a pénzt.
Gasperini,Mazzarri elképzelései formált Inter-t max egy juventino,milanista akarna látni. Épp eszű Inter szurkoló nem...
Stankov írta:City psg milan bajban kb 20 csapat.Pénzt büntetés+ átigazolástol eltiltás lehet ha valóban komolyan gondolják.Erre nagyon kíváncsi vagyok
Süti írta:Stankov írta:City psg milan bajban kb 20 csapat.Pénzt büntetés+ átigazolástol eltiltás lehet ha valóban komolyan gondolják.Erre nagyon kíváncsi vagyok
Én is.
versenyszellem írta:azért vicces lenne azzal büntetni azokat a csapatokat amelyek a 'müködési bevételükhöz' képest túl sokat költöttek, hogy akkor még adakozzanak kicsit az uefának is
mondjuk legyünk nagyvonalúak és csapatonként fizessenek 1 mill euro büntit be.
..óriási büntetés lenne ezeknek a csapatoknak..
ergo: ha telejsz az uefának, nem kell betartanod a szabályait.
ez ám a fair play...
szóval bármi más, csak ne pénzbüntetés
legyen stadionbezárás, kupainduláskorlátozás, transzferekből kizárás akármi egyéb, ami kb amúgy sem pénzkérdés!
(nem mintha hinnék az ilyen csodákban)
psn írta:Sky-Matteo Barzaghi értesülése szerint Mazzarri a következő szezonban a 4 védős rendszerre áll át.
Mazzarri egy sajtótájékoztatón erősítette meg Barzaghi értesülését.
tomika431 írta:Ha 4 védős felállásunk lesz akkor én a 4-3-3-at vagy a 4-3-2-1-et tudom elképzelni.
tomika431 írta:Ha 4 védős felállásunk lesz
alwin91 írta:tomika431 írta:Ha 4 védős felállásunk lesz akkor én a 4-3-3-at vagy a 4-3-2-1-et tudom elképzelni.
-----------------------Bardi-------------------
----D'Ambrosio----Ranocchia----Juan----Mbaye----
----------------Kovacic ----- ???-----???------------
------------------------Hernanes---------------------
-------------Palacio/???----------Icardi/???----------
Hasonló kezdőt tudok elképzelni. Két középpályás ehhez kellene mindenképpen, valamint legalább egy 15-20 gólos csatár.
alwin91 írta:tomika431 írta:Ha 4 védős felállásunk lesz akkor én a 4-3-3-at vagy a 4-3-2-1-et tudom elképzelni.
-----------------------Bardi-------------------
----D'Ambrosio----Ranocchia----Juan----Mbaye----
----------------Kovacic ----- ???-----???------------
------------------------Hernanes---------------------
-------------Palacio/???----------Icardi/???----------
Hasonló kezdőt tudok elképzelni. Két középpályás ehhez kellene mindenképpen, valamint legalább egy 15-20 gólos csatár.
Süti írta:tomika431 írta:Ha 4 védős felállásunk lesz
Csak már látnám.
möszi írta:Azért egy kicsit furának és átgondolatlannak tartom, hogy állandóan előveszitek az edzőt (főleg 2 idegenbeli győzelem után...). Emlékszem, amikor egyesek Mou takarodását is kívánták... Most komolyan mi is a baj az edzővel? Hogy nem lesz BL hely? A 2013-as nyári "erősítések alapján" a 4. hely is csúcs lenne, de az 5. bőven elfogadható. Eddig az volt a baj, hogy nincsen taktikánk. Most van egy alap. Azt írjátok, hogy szervezetlenek vagyunk, meg rohangálunk össze-vissza stb... Ez a fejetlenség jellemezte a Strama, Leo féle csapatot, de a mostanira ezt egyértelműen nem lehet mondani. Szar a 3 védős, mert európában nem sikeres??? Ad 1.: ezt mi támasztja alá; ad 2. hol vagyunk most az európai elit focitól? Kb. olyan messze mint kis hazánk Európától (nem földrajzilag persze)... Ezen kár most keseregni. Én sokakkal ellentétben látok fejlődést. De persze ésszerű elküldeni az edzőt, és hozni mondjuk egy Zengat nem??? Tényleg nem értek pár embert.
möszi írta:Ez a fejetlenség jellemezte a Strama, Leo féle csapatot, de a mostanira ezt egyértelműen nem lehet mondani. Szar a 3 védős, mert európában nem sikeres??? Ad 1.: ezt mi támasztja alá; ad 2. hol vagyunk most az európai elit focitól? Kb. olyan messze mint kis hazánk Európától (nem földrajzilag persze)... Ezen kár most keseregni. Én sokakkal ellentétben látok fejlődést. De persze ésszerű elküldeni az edzőt, és hozni mondjuk egy Zengat nem??? Tényleg nem értek pár embert.
Neked! Senki nem várta el hogy a Scudettoért küzdjünk. Gyakorlatilag azért hozta ide Moratti, hogy legalább a bronz esélye meglegyen. Európa ligának az a hátránya, hogy csütörtökönként játszhatunk súlytalan csapatokkal a világ végén. Az utazásban jobban elfáradunk, mint a meccsen.möszi írta:A 2013-as nyári "erősítések alapján" a 4. hely is csúcs lenne, de az 5. bőven elfogadható.