Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Portiere32

Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Festa írta:
Süti írta:Ez amúgy elég érdekes, hogy átlagosan az Inter meccsekre járnak a legtöbben, nem tudom mi magyarázhatja ezt?

Nem a mutatott játék az biztos.

Voltak sokkal jobb csapataink és baromira alacsony volt az átlag nézőszám.

Mert a remyény hal meg utoljára ;)

Nem a remény hal meg utoljára hanem a sejtszintű enzimműködés :D Nálunk a remény már meghalt :D

Amúgy tényleg megsüvegelendő ez a nézőszám!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Szép ez a nézőszám, csak egy 85000-es stadionban ez lesarkítva félházat jelent. Sokszor el is vesztek így a nézők. A csalóknak "csak" 40e-es stadionjuk van, nem nagyon tudnak nagyobb nézőszámot produkálni.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Komax írta:Szép ez a nézőszám, csak egy 85000-es stadionban ez lesarkítva félházat jelent. Sokszor el is vesztek így a nézők. A csalóknak "csak" 40e-es stadionjuk van, nem nagyon tudnak nagyobb nézőszámot produkálni.

azért ott nem véletlen építettek ekkorát, amikor a torinói olimpiai stadionban nyomták, sem mentek ki többen.
jól felmérték mekkora nézőszámra van lehetőség számukra Torinóban, ahol ugyebár nem ők a népszerűbb társaság.

ha mi saját stadionban gondolkodunk, 65-70 ezresnél nagyobbat nem szabad építeni, az is csak a rangadókon telne meg.
Chrisprice

Hozzászólás Szerző: Chrisprice »

DSanton39 írta:azért ott nem véletlen építettek ekkorát, amikor a torinói olimpiai stadionban nyomták, sem mentek ki többen.
jól felmérték mekkora nézőszámra van lehetőség számukra Torinóban, ahol ugyebár nem ők a népszerűbb társaság.

ha mi saját stadionban gondolkodunk, 65-70 ezresnél nagyobbat nem szabad építeni, az is csak a rangadókon telne meg.

Ez csak városi legenda, Torinoban is népszerűbb a Juve, ezt az utóbbi években is felmérték párszor.
De amúgy teljesen igazad van,amíg nagyobb stadionokban játszottak, akkor sem volt jelentősen nagyobb a nézőszám,számukra ez a stadion az ideális.
Viszont a mi nézőszámaink, ilyen szezonok után szerintem bőven jó, és elismerés az embereknek akik kijárnak.

A Tv-s nézőszámokban is jól állunk (második hely) bár ott a Juve bőven a legnézettebb Olaszországban,de pl a mi meccseinket kb annyian nézik mint a Napoli és a Roma meccseit együttvéve,ami azért elég jó arány.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Portiere32 írta:
Festa írta:
Süti írta:Ez amúgy elég érdekes, hogy átlagosan az Inter meccsekre járnak a legtöbben, nem tudom mi magyarázhatja ezt?

Nem a remény hal meg utoljára hanem a sejtszintű enzimműködés :D Nálunk a remény már meghalt :D

Lájkoltam,de azért én nem tudnám elképzelni,hogy olyan szarul játszunk,hogy ne akarjam megnézni élőben a csapatot.
Komax

A hazai nagyon jól néz ki, de ezek zöme szurkolói tervek.

http://www.footyheadlines.com/2014/05/t ... e-kit.html
Ezen az oldalon, adidas-os Inter mezt is kreáltak már. :D
jakupecs

Hozzászólás Szerző: jakupecs »

https://www.youtube.com/watch?v=EoTxg5wlj-I

Majdnem megkönnyeztem, mikor néztem :)

Ez pedig Moratti nyilatkozata magyarul:

Moratti: „Ronaldo hihetetlen játékos volt. Zanetti kiváló sportigazgató lesz. Recoba és Thohir…

Az Inter tiszteletbeli elnökével, Massimo Morattival készített interjút az RSI rengeteg dologgal kapcsolatban, kezdve Javier Zanettivel:

„Javier Zanetti az Inter szimbóluma és az is lesz mindig. Hamarosan megkezdi sportigazgatói munkásságát, és minden képessége megvan ahhoz, hogy jól végezze a munkáját. Ahogyan Giancinto Fachetti tette ugyanezt. Ronaldo? Ő egy pazar tehetség volt, a sérülése után is remekül teljesített. Számomra technikailag egy játékos sem ér fel Alvaro Recoba-hoz, bár neki is megvolt a maga keresztje: nem kímélték a sérülések. Innen kívánom neki a legjobbakat.”

Ezután Massimo Moratti beszélt arról, amit édesapja, Angelo tanított neki:

„A feladat egy csapat elnökeként nem más, mint a boldogság közvetítése az emberek felé. Győzelemmel, egy jó igazolással, érzelmekkel. Thohir? Az Inter nála jó kezekben van. Volt szerencsém találkozni a Thohir családdal, akikben rendkívül keményen dolgozó, hozzáértő és a média által jól ismert embereket ismerhettem meg. Azt hiszem a legjobb döntést hoztuk meg, amikor is a futball nem egy nemzetnek, hanem az egész világnak szól."

Visszatérve Recoba-ra és Ronaldo-ra, Moratti a következőket mondta, először Recoba-ról:

„Ő világklasszis lehetett volna, a legjobb a világon. Olyan képességei voltak mint senki másnak. Bár nem edzett elég keményen, nem érdemelt ennyi fájdalmat. Sokkalta rosszabb karrierje volt, mint amire a képességei alapján hivatott lett volna. Ronaldo sérülése sajnálatos volt a 98-as VB után. Nagyszerű karriert futott be és csodás játékos volt, ha elkerülték volna a sérülések, még jobb lehetett volna.”

Moratti beszédét Mancinivel és Mourinhoval zárta:

„Mancini sok mindent megnyert és remek csapatot épített. Nagyszerű munkát végzett. Mourinho megismételte Mancini első éves sikerét. Aztán következett a Treble szezon, ami elismerendő teljesítmény volt egy csodás embertől.”

Forrás: Fcinternews.it

Eddig is tudtam, hogy Recoba volt neki is a kedvence :D
jakupecs

Ja és remélem, hogy a CSK szalagot véletlen sem kapja meg a japó és Rano sem. Azt ki kell érdemelni. Rano azért ne legyen CSK mert Olasz. A japánról meg nem is érdemes írni. Ebből a keretből egyértelmű, hogy Pala, Hernanes vagy még ha marad Handa kaphatná meg. Pala még itt lesz pár évig és a fiatalok felnézhetnek rá. Hernanes meg lehet, hogy csak fél éve van itt, de egyértelmű, hogy ennek a csapatnak évekig vezére lehet.

De mikor olvasom ezeket a neveket, hogy Rano, hát kiráz a hideg. Én szívfájdalom nélkül eladnám, ha jönne érte egy jó ajánlat.
Komax

Nike olyan egyszerű mint a faék. A Barca jövőévi meze pont ugyanolyan csíkozású, mint a mi 12/13-as mezünk. :D
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

jakupecs írta:Ja és remélem, hogy a CSK szalagot véletlen sem kapja meg a japó és Rano sem. Azt ki kell érdemelni. Rano azért ne legyen CSK mert Olasz. A japánról meg nem is érdemes írni. Ebből a keretből egyértelmű, hogy Pala, Hernanes vagy még ha marad Handa kaphatná meg. Pala még itt lesz pár évig és a fiatalok felnézhetnek rá. Hernanes meg lehet, hogy csak fél éve van itt, de egyértelmű, hogy ennek a csapatnak évekig vezére lehet.

De mikor olvasom ezeket a neveket, hogy Rano, hát kiráz a hideg. Én szívfájdalom nélkül eladnám, ha jönne érte egy jó ajánlat.

Szerintem meg a legjobb lenne megszavaztatni az öltözőt ahogy sok csapatban szokták. Legyen az akit a legtöbben elfogadnak.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

RenciDavid írta:
jakupecs írta:Ja és remélem, hogy a CSK szalagot véletlen sem kapja meg a japó és Rano sem. Azt ki kell érdemelni. Rano azért ne legyen CSK mert Olasz. A japánról meg nem is érdemes írni. Ebből a keretből egyértelmű, hogy Pala, Hernanes vagy még ha marad Handa kaphatná meg. Pala még itt lesz pár évig és a fiatalok felnézhetnek rá. Hernanes meg lehet, hogy csak fél éve van itt, de egyértelmű, hogy ennek a csapatnak évekig vezére lehet.

Szerintem meg a legjobb lenne megszavaztatni az öltözőt ahogy sok csapatban szokták. Legyen az akit a legtöbben elfogadnak.

Én biztos hogy Vidicnek adnám, kötődés ide vagy oda.
Mások sem kötődnek ide még annyira...(Ha fognak egyáltalán).
Vidic viszont igazi profi, óriási rutinnal, rengeteg nagy derbyvel a háta mögött.
2-3 évre még jó lehet ő, azalatt le lehet tenni a következő Inter alapjait.
Ehhez ő tökéletes vezér lehet hátul, szemben egy bohóc Nagatomoval, vagy egy finoman szólva hullámzó Ranocchiával.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Tapasztalat alapján tényleg Vidic,de olyan ember kell aki ismeri a közeget és a közeg is ismeri őt.Pala tökéletes lenne de nem az a vezér alkat,talán Hernyó.
Ausilio (asszem ő mondta) szerintem úgy gondolta h majd ő lehet a csk,nem biztos h a köv. szezontól gondolta.Viszont lehet h Brekinek jót tenne egy ilyen felelős poszt,lehet ez billentené helyre és tudná a jó formáját állandósítani.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Stankov írta:Tapasztalat alapján tényleg Vidic,de olyan ember kell aki ismeri a közeget és a közeg is ismeri őt.Pala tökéletes lenne de nem az a vezér alkat,talán Hernyó.
Ausilio (asszem ő mondta) szerintem úgy gondolta h majd ő lehet a csk,nem biztos h a köv. szezontól gondolta.Viszont lehet h Brekinek jót tenne egy ilyen felelős poszt,lehet ez billentené helyre és tudná a jó formáját állandósítani.

Csak olyannak kéne lenni,aki vezér a pályán és azon kívül is,Ranocchia pedig nem nagyon tűnik annak. Ráadásul,ha valami csoda folytán átállnánk 4 védőre szerintem nem is lesz kezdő,mert Vidic-JJ páros lesz valószínű belül,az meg elég hülyén nézne ki,ha csapatkapitányunk egész szezonba a padot koptatná (ráadásul még nem is hosszabbított,és jövőre lejár a szerződése).
Én Hernanesnek adnám.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Kép

Icardi barátunk megházasodott :)
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

PetR írta:Kép

Icardi barátunk megházasodott :)

Valamit nagyon tudhat ez a Wanda... Icardi egy kezdő húszas, karrierje kezdetén álló ismert, tehetséges, jól kereső és nem is ocsmány poszt- tini, erre elveszi a 3x éves 2 gyerekes családanyát??? Ahelyett, hogy élne a "sztárság" előnyeivel... Lehet így 30 körül már mást gondol az ember, de kb. sorban állnak érte a jobbnál jobb 18-20 éves bombázók, ő meg elveszi - korosztályban - kb. az anyját? Ne legyen igazam, de félek nem lesz hosszú ez a kapcsolat... Ettől függetlenül persze sok boldogságot nekik.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Értem amit mondasz,de a csaj 86-os születésű,annyira azért nem öreg :) Gondolom Mauro barátunkat úgy szétszedte az ágyban,hogy a srác egyből belezúgott..van ilyen. Kérdés,hogy hosszú távon meddig tart ki ez a dolog,de ez legyen az ő bajuk. Én remélem,hogy mostantól a pályán is egy érettebb,higgadtabb Icardit látunk,aki a teljesítményével (is) felhívja magára a figyelmet,nem csak az aszzonykájával.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

brecsinho írta:Értem amit mondasz,de a csaj 86-os születésű,annyira azért nem öreg :) Gondolom Mauro barátunkat úgy szétszedte az ágyban,hogy a srác egyből belezúgott..van ilyen. Kérdés,hogy hosszú távon meddig tart ki ez a dolog,de ez legyen az ő bajuk. Én remélem,hogy mostantól a pályán is egy érettebb,higgadtabb Icardit látunk,aki a teljesítményével (is) felhívja magára a figyelmet,nem csak az aszzonykájával.

Hoppá. Ezt nem tudtam. Egy évvel fiatalabb tőlem? Nagyon is jó korban van! Sőt! Ebben az esetben inkább úgy fogalmaznék, hogy szemtelenül fiatal. :) Lehet a két gyerkőc zavart be nálam...:)
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Így visszanézve elég sok gól szereztünk abból, hogy Johnny vagy Naga meghúzta szélen és Palának csak be kellett passzolnia. De ha két értelmesebb szélsőnk van akkor sokkal több akciót végzünk sikerrel. :(
DSanton39

PetR írta:Icardi barátunk megházasodott :)

Maxi-t vajon meghívták eme eseményre? :D
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Portiere32 írta:
Festa írta:

Bizony ez nagyon jó érzés , hogy ennyien látogatják csapatunk meccseit.
Egyébként hosszú hosszú ideje az INTER mérkőzéseire és a Milán meccseire járnak a legtöbben. A milánói club között állandó versengés , hogy kinek van több bérletese hol legmagasabb az átlagban a nézőszám stb.
A Meazza most 80 és nem 85/86 ezres mint régebben azt feltüntették különböző ismertetőkben.
Miért vannak még mindig ennyien noha nem sziporkázott a gárda?
Miért?? Mert az INTER egy olyan városban játszik ami közel 1,5 milliós!
Mert egy drukker nem változtat csapatot. ( Az FTC bármilyen gyengén is produkált mindig a legtöbb ember látogatott ki a stadionba.)
Csak hogy míg hazánkban 10 -20 000 néző már óriási szám addig pl. Milánóban ez megszokott mármint a 40- 50- 60 ezer néző.
Mivel többször voltam kint, láttam a következőt is.

A NORD fiatalokból áll (bár vannak idősebbek is) fanatikusok, lelkesek és az ultra ugyebár akkor is ott van ha a csapat harmat gyenge.
De a milánói INTER drukkerek sokasága IS hűséges és szereti a csapatot a kék fekete színeket és kitart. CSALÁDI HAGYOMÁNY-ból IS !!!
Ezért vannak sokan ill. többen mint kisebb város stadionjaiban.
És még valami: Családok járnak ki ! Kislányok meg nagyok, apák anyák nyugdíjasok! Nem a NORD-ba hanem az oldalsó szektorokba. Ők is szurkolók!
Jah és a bérletesek száma is nálunk a legtöbb! (Gazdag északi város)
Most már csak űjra egy JÓ csapat kell ! Egy mindenkit verő :D
FORZA INTER !!!
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Ma van Erick barátunk szülinapja :) remélem nyáron meglep minket :D
DSanton39

zsizsi14 írta:Ma van Erick barátunk szülinapja :) remélem nyáron meglep minket :D

44 éves lett, ezért vegyem egy játékost 44 millióért :D
(bár örülhetünk ha összesen költünk 44 milliót :))
DSanton39

volt már szó róla, de azért hátha vki nem olvasta eddig itt a fórumon:
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/udinese-kispadon-a-volt-inter-edzo-stramaccioni-2340569
jakupecs

Nem tudjátok, hogy játszottak tegnap a játékosaink? Pala rúgott egy gólt és adott egy gólpasszt. Remélem stabil kezdő lesz a vb-én. :) Beállt Riki is csereként. Valamint Campa is kezdőben kapott helyett és ő végig nyomta. De nem tudom összességében, hogyan játszottak :)

https://www.youtube.com/watch?v=Cnj1VPKgIrg

Tegnap Taider is a kezdőben játszott, és a 60. perc környékén cserélték le a Románok a ellen.

Ha valaki tud valamit kíváncsi vagyok :)

Én már csak a mieink miatt szurkolok Argentínának. Palát ott nagyon szeretik, mikor a Bokában játszott egy félisten volt ott. Remélem Messi most nem egy fék lesz a csapatban....
DSanton39

én még mindig amondó vagyok, nem lesznek kezdők a mieink, ez egy felkészülési meccs több hiányzóval.

elölről, Agüero és Higany, hátulról Garay és Zabaleta (az ő helyén játszott most Campa).

a legtöbbet hármuk közül Pala fog játszani, mert szélsőként és befejezőként is jó. de az alap hármas elől Messi,Higany,Agüero lehet. csere meg Pala és Lavezzi széleken.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Alvarezt nem is értem mit keres a keretben ilyen gyenge szezon után. Palacio is talán akkor fog kezdeni Nigéria ellen, ha 2 meccs után továbbjutnak a csoportból.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Annak idején Burdissot is rendszeresen behívták. Alvarez 1-2 meccsen nyújtott jó teljesítményt az idény elején. Most megmutathatná magát, hátha valaki elvinné tőlünk.
Stankov

A'doma Zajcev Jr. írta:Annak idején Burdissot is rendszeresen behívták. Alvarez 1-2 meccsen nyújtott jó teljesítményt az idény elején. Most megmutathatná magát, hátha valaki elvinné tőlünk.

Burdisso addig nem volt rossz amíg folyamatosan kezdő volt,aztán mikor jöttek a "helyére" és csak beugrós volt na akkor jöttek sorba a kapitális hibák.

Bombastico írta:Alvarezt nem is értem mit keres a keretben ilyen gyenge szezon után. Palacio is talán akkor fog kezdeni Nigéria ellen, ha 2 meccs után továbbjutnak a csoportból.

Hát biztos nem az utolsó szezont nézi mert akkor Tevez tuti kint lenne,azt néztem a középpályájuk nagyon gyenge lesz legalábbis nevek alapján.Akik ismertek Mascherano már nem a régi sőt Pool'-i teljesítményét meg sem közelíti,Gago sosem volt akkora játékos mint amekkora hype volt körülötte.Di Maria,Maxi Rodríguez és Ricky nem az tipikus kk lazios Biglia még aki talán-talán de ő sem az hu de nagy kaliber
DSanton39

Stankov írta:
A'doma Zajcev Jr. írta:Annak idején Burdissot is rendszeresen behívták. Alvarez 1-2 meccsen nyújtott jó teljesítményt az idény elején. Most megmutathatná magát, hátha valaki elvinné tőlünk.

Burdisso addig nem volt rossz amíg folyamatosan kezdő volt,aztán mikor jöttek a "helyére" és csak beugrós volt na akkor jöttek sorba a kapitális hibák.

Bombastico írta:Alvarezt nem is értem mit keres a keretben ilyen gyenge szezon után. Palacio is talán akkor fog kezdeni Nigéria ellen, ha 2 meccs után továbbjutnak a csoportból.

Hát biztos nem az utolsó szezont nézi mert akkor Tevez tuti kint lenne,azt néztem a középpályájuk nagyon gyenge lesz legalábbis nevek alapján.Akik ismertek Mascherano már nem a régi sőt Pool'-i teljesítményét meg sem közelíti,Gago sosem volt akkora játékos mint amekkora hype volt körülötte.Di Maria,Maxi Rodríguez és Ricky nem az tipikus kk lazios Biglia még aki talán-talán de ő sem az hu de nagy kaliber

nincs egy klasszikus, jó vkp-juk, bár ha a sok passzos játék megy, akkor nem lesz rá szükségük. Tevezt úgy tudom személyes okból nem válogatták be.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

DSanton39 írta:volt már szó róla, de azért hátha vki nem olvasta eddig itt a fórumon:
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/udinese-kispadon-a-volt-inter-edzo-stramaccioni-2340569

Stankovic lesz a segededzo :) Strama kurva jo edzo lesz, kar h nalunk elastak es babkent hasznaltak
Stankov

Ja Tevezt nem tudtam,hát elég nehéz egy vb-n úgy dominálni minden meccsen h ne kelljen egy vkp,de ott van Mascherano amekkora érzékem van ezen dolgok megítéléséhez (lehet h Várhidi rokon)pont ő lesz a vb legjobbja :) Gyengét a támadó szekcióhoz képest értettem,mert még a védelem az még úgy-ahogy
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

R9. írta:Strama kurva jo edzo lesz,

Majd meglátjuk...
Festa

Stankov írta:Ja Tevezt nem tudtam,hát elég nehéz egy vb-n úgy dominálni minden meccsen h ne kelljen egy vkp,de ott van Mascherano amekkora érzékem van ezen dolgok megítéléséhez (lehet h Várhidi rokon)pont ő lesz a vb legjobbja :) Gyengét a támadó szekcióhoz képest értettem,mert még a védelem az még úgy-ahogy

Gago Biglia is erre a szerepre van.Bár az elég nagy meglepetés volt,hogy Banega kimaradt.
Tevez kihagyása egyáltalán nem volt az mivel Sabella korábban elmondta,hogy nem számít rá.
Palacio azért tegnap rúgott egy gól és adott egy gólpasszt.Szerintem a 3 Interes közül ő kaphatja a legnagyobb szerepet.
Még akkor is ha az Albicelestének a támadófronton van a legnagyobb választéka.
Stankov

R9. írta:
DSanton39 írta:volt már szó róla, de azért hátha vki nem olvasta eddig itt a fórumon:

Stankovic lesz a segededzo :) Strama kurva jo edzo lesz, kar h nalunk elastak es babkent hasznaltak

Kíváncsi leszek hány fiatalunk fog ott kikötni
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Mazzarri a mai meccs után le fogja nyilatkozni, hogy mindenki láthatja, hogy a 3 védős rendszer a nyerő :D
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Irányítóval az ékek mögött Stramával is ez volt a taktika a győzelmi sorozatunk alatt, de Mazza szeret 8 emberrel védekezni. + nem árt olyan szélső, aki nemhogy a 16-osról, de félpályáról pontosabban ad be mint a mi 3 szélső védőnk. Ez a Blind jó kis játékos.
jakupecs

Nézte valaki a Belgium - Algéria meccset? Hogy játszott Taider?
Festa

jakupecs írta:Nézte valaki a Belgium - Algéria meccset? Hogy játszott Taider?

Nem játszott rosszul,de ez a meccs a Belgákról szólt.
De bruyne,Felliani,Mertens,Hazard.Ránk férne egy két belga játékos ha nem lenne ilyen magas fizetésük.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Festa írta:

De bruyne,Felliani,Mertens,Hazard.Ránk férne egy két belga játékos ha nem lenne ilyen magas fizetésük.

De bruyne a gólpasszon kívül semmit nem csinált... nagy nulla. Viszont Witsel nagyon jól tolta... ahogy Kompany is.
Na meg a kis csere csatár.... piszok gyors és technikásnak tűnik.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

internaZIOnaLe írta:
Festa írta:

De bruyne a gólpasszon kívül semmit nem csinált... nagy nulla. Viszont Witsel nagyon jól tolta... ahogy Kompany is.
Na meg a kis csere csatár.... piszok gyors és technikásnak tűnik.

A Napoli játékosa, egyébként egy tenyérbemászo .......ög. Valoban De Bruyne nem volt jo(enyhén szolva sem), mint ahogy az egész belga csapat sem. Hiányzik középröl nekik egy Sforza! :D
Festa

Mertens nagyon jó kis szélső.A Napoliban is nem kevés gólt rúgott.
A Belgák meg való igaz,nem voltak csúcsformában,de hosszú még a vb.
Hazardék még meglephetik a hagyományos nagyokat.
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

jakupecs írta:http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-a-milan-jotekony-ghanaija-a-brazil-nyomornegyed-hose-2344547

Ki gondolta volna.... :)
Nemes gesztus, de azért a módszerén finomíthatna: "Az AC Milan labdarúgója az utcát járva osztogatott pénzt és autogramot..." :D
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

Hernanes sérült vagy eltiltott? Tegnap a padon sem volt.
DSanton39

psn írta:Hernanes sérült vagy eltiltott? Tegnap a padon sem volt.

az eredmenyek.com összeállítása szerint a padon volt.
Festa

DSanton39 írta:
psn írta:Hernanes sérült vagy eltiltott? Tegnap a padon sem volt.

az eredmenyek.com összeállítása szerint a padon volt.

Sajnos Scolari nem nagyon szereti.Még a Willian gyerek is előtte van a sorban...
Válasz küldése