A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Bombastico
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Hát lehetne ennél szebb a péntek? Nem!
Remélem Mancini rendbe teszi a csapatot és szép játékkal verjük a Milant.
Remélem Mancini rendbe teszi a csapatot és szép játékkal verjük a Milant.
- tomika431
Nem tudom pontosan milyen felállást használt Mancini a Citynél de nekem a 4-2-3-1 rémlik.Végre visszaállunk 4 védőre.
- Komax
Az inter.it-n még semmi, de az oldal nem is nagyon működik, csak az olasz nyelvű. Remélem frissítik. 
-
JJ5
Hivatalosan is menesztették Mazzát
De még nem nevezték meg az utódot. Mondjuk tuti Mancini lesz, de még reménykedek vmi meglepetésben 
- PetR
- Kapcsolat:
Komax írta:Az inter.it-n még semmi, de az oldal nem is nagyon működik, csak az olasz nyelvű. Remélem frissítik.
http://www.inter.it/en/news/46908
Baresi tartja az edzéseket az új edző kinevezéséig.
-
R9.
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-
gabesz
A citys korszakát átgondolva nem tudom h örülnöm kéne-e, de eszembe jutnak azok a jó olasz kupák, amiket vele nyertünk
Idén kezdésnek azzal is beérném!
- sorger=giallo
Ha ismét Roberto lesz a dirigens, legalább Mourinho is foglalkozik majd a csapattal, legalább szavakban. Mert, hogy Jose ezt kommentálni fogja, az kb. teljesen biztos.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- tomika431
sorger=giallo írta:Ha ismét Roberto lesz a dirigens, legalább Mourinho is foglalkozik majd a csapattal, legalább szavakban. Mert, hogy Jose ezt kommentálni fogja, az kb. teljesen biztos.![]()
FORZA INTER!!!
Jah..és majd pár év mulva jön leváltani őt.A történelem majd megismétli önmagát
-
Dirtylt
Engem csak az érdekel, hogy játék legyen. Nem érdekel a 7. hely, ha a Juvétól 3-2-re kapunk ki idegenben, vagy ha a Chievo nagy szerencsével egy 2-2-es meccs után otthon tartja a pontot. Csak az ne legyen, mint eddig, ez a kilátástalan labdagyömöszölés.
És most nézegetem, hogy milyen típusú játékosokat vettünk akkor, amikor edző volt nálunk, hát szép nosztalgia: 2005 Julió César, Samuel, Figo 2006 Maicon, Vieira, Ibra, Crespo, Bonucci (most látom, hogy a Juvés Bonucci Inter nevelés), 2007 Chivu
és Balotelli a Primaverából. Remélem tényleg örökre összevesztek a Cityben és nem fogja visszahozni.
És most nézegetem, hogy milyen típusú játékosokat vettünk akkor, amikor edző volt nálunk, hát szép nosztalgia: 2005 Julió César, Samuel, Figo 2006 Maicon, Vieira, Ibra, Crespo, Bonucci (most látom, hogy a Juvés Bonucci Inter nevelés), 2007 Chivu
- sorger=giallo
Én még Maxwellt bírtam nagyon abból az időből.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- psn
YYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH
!!!!! Újra várom a meccseinket !!!! VÉÉGREEEE !!!! HUHHUUUUUUUUUUUUUUUU

- Legoemberhajú
Bírtam Waltert, de tényleg tarthatatlan volt a helyzet... Mancini jó választás, ha csinál egy stabil dobogós csapatot, már azzal megérte a dolog. Sajnos nagyot változott a helyzet az első regnálása óta, de így is bízom benne, hogy stabilizálni tudja a csapatot, és kihozza a srácokból, amit Walter nem tudott.
-
A'doma Zajcev Jr.
Hát ez számomra hatalmas meglepetés. Kellett a váltás nagyon.
Csak ez egy újabb bizonyíték arra, hogy rossz úton kezdtünk el haladni.
Innen már csak felfelé mehetünk.
Csak ez egy újabb bizonyíték arra, hogy rossz úton kezdtünk el haladni.
Innen már csak felfelé mehetünk.
- DSanton39
és ilyenkor nincs itthon pezsgő 
Mazzarri ezzel megkapta karácsonyi ajándékát, egy kb. 5M eurós végkielégítést. bár lehet eljátsszák vele ugyanazt mint Mancini-vel hogy addig fizetik a havi bérét, míg új csapatot nem talál.
Mazzarri ezzel megkapta karácsonyi ajándékát, egy kb. 5M eurós végkielégítést. bár lehet eljátsszák vele ugyanazt mint Mancini-vel hogy addig fizetik a havi bérét, míg új csapatot nem talál.
-
Injoc
3. helyre jó lehet a csapat, de szerintem a sérültek felépülésével arra még Mazza is képes lett volna..
Mancinivel ugyanúgy egy helyben toporgunk.
Átállunk majd 4 védőre, így a középpályán lesz egy plusz ember M'vila vagy Guarín személyében és kb ennyi.
Én még emlékszem, hogy az előző Mancini érában milyen meccseket játszottunk. Arról nem is beszélve, hogy zongorázni lehetne a különbséget az akkori keret és a mostani között...
Na mindegy majd lesz valahogy.
Forza Inter!
Mancinivel ugyanúgy egy helyben toporgunk.
Átállunk majd 4 védőre, így a középpályán lesz egy plusz ember M'vila vagy Guarín személyében és kb ennyi.
Én még emlékszem, hogy az előző Mancini érában milyen meccseket játszottunk. Arról nem is beszélve, hogy zongorázni lehetne a különbséget az akkori keret és a mostani között...
Na mindegy majd lesz valahogy.
Forza Inter!
- alwin91
gabesz írta:A citys korszakát átgondolva nem tudom h örülnöm kéne-e, de eszembe jutnak azok a jó olasz kupák, amiket vele nyertünkIdén kezdésnek azzal is beérném!
Valóban olyan rossz lett volna Mancininek a City-s korszaka?
1 bajnoki győzelem, 1 kupagyőzelem és egy szuperkupa győzelem 3 év alatt. A BL-ben meg most sem megy nekik. Jelen pillanatban reális választás szerintem.
-
Dirtylt
Ebben a váltásban azért elég sok pozitív kicsengés van.
- Mancini hozzá mer nyúlni a fiatalokhoz (Thohir hosszú távú stratégiája a fiatalok beépítése)
- Az edző megkapja a bizalmat, nem raknak rá nyomást azzal, hogy állandóan a kirúgás határán tartják (ugye Moratti alatt már a kirúgás ténye előtt mentek a pletykák, most "hidegzuhanyként" érkezik a hír, hogy edzőváltás történt, pedig két hete még azt mondták, hogy a szezon végéig tuti Mazzarri marad). Láthatóan jól működik a kommunikáció a vezetőségben, és nincs káosz.
- Thohir mégse sajnálja a pénzt, ha baj van, és pozitív, hogy látva Mazzarri taktikai ámokfutását sem szólt bele a csapat életébe.
Nem vagyok meggyőződve, hogy Mancini a jó választás, de ennek ellenére nagyon örülök és újra bizakodok!!!
- Mancini hozzá mer nyúlni a fiatalokhoz (Thohir hosszú távú stratégiája a fiatalok beépítése)
- Az edző megkapja a bizalmat, nem raknak rá nyomást azzal, hogy állandóan a kirúgás határán tartják (ugye Moratti alatt már a kirúgás ténye előtt mentek a pletykák, most "hidegzuhanyként" érkezik a hír, hogy edzőváltás történt, pedig két hete még azt mondták, hogy a szezon végéig tuti Mazzarri marad). Láthatóan jól működik a kommunikáció a vezetőségben, és nincs káosz.
- Thohir mégse sajnálja a pénzt, ha baj van, és pozitív, hogy látva Mazzarri taktikai ámokfutását sem szólt bele a csapat életébe.
Nem vagyok meggyőződve, hogy Mancini a jó választás, de ennek ellenére nagyon örülök és újra bizakodok!!!
- brecsinho
Mazza képes lett volna a 3.helyre? Ezt azért kétlem,de "szerencsére" sosem fog már kiderülni..A görcsös ragaszkodás a 3-5-2-höz egyre szánalmasabb volt már a végén,főleg mikor Obival akart jobbszélsőt játszatni..másfél év alatt képtelen volt egyhuzamban 3 meccset megnyerni,azért ez sokat elárul. Az elérhető edzők közül -főleg akinek van calcio tapasztalata- nálam Mancini és Spalletti volt a két opció. Gondolom Mancini mellett szólt az Interes múlt és a serlegek,remélhetőleg elindulunk vele felfelé. Azért van a keretben kreativitás,egy 4-3-1-2 vagy vmi hasonló felállással kétlem,hogy továbbra is nézhetetlen,"labdagyömöszölős"meccseket játszanánk:
Handa-D'Ambrosio-Ranocchia-Juan-Dodo-Guarin-Medel -Hernanes-Kovacic-Osvaldo -Icardi alap csapattal lehetne kezdeni,mellettük még Vidic,Campagnaro,Palacio tapasztalata jöl jöhet és M'Vila is kaphatna több szerepet ha felépül. Viszont télen mindenképp kell egy támadó és a Jonathan,Nagatomo kettős helyett hozni egy normális szélső hátvédet aki védekezni is tud.
Handa-D'Ambrosio-Ranocchia-Juan-Dodo-Guarin-Medel -Hernanes-Kovacic-Osvaldo -Icardi alap csapattal lehetne kezdeni,mellettük még Vidic,Campagnaro,Palacio tapasztalata jöl jöhet és M'Vila is kaphatna több szerepet ha felépül. Viszont télen mindenképp kell egy támadó és a Jonathan,Nagatomo kettős helyett hozni egy normális szélső hátvédet aki védekezni is tud.
- Akiloz88
Ezért érdemes volt leülni a gép elé. Hatalmas meglepetés volt ez számomra, altattak itt a hírek, hogy De Boer jön télen vagy nyáron és erre...
Anno mikor Mancini volt az edző imádtam meccset nézni (nem úgy mint mostanában Mazzarival, akinél csak azért néztem meg mert az Inter játszott). Igaz nem ok nélkül elnevezték Mister X-nek, de nem emlékszem olyan meccsre ami unalmas lett volna. Kedvencem a Sampdoria elleni 3:2-es győzelem.
Remélem sikerül neki visszarepíteni az elitbe a csapatot. Nagy reményekedt fűzök hozzá...
Anno mikor Mancini volt az edző imádtam meccset nézni (nem úgy mint mostanában Mazzarival, akinél csak azért néztem meg mert az Inter játszott). Igaz nem ok nélkül elnevezték Mister X-nek, de nem emlékszem olyan meccsre ami unalmas lett volna. Kedvencem a Sampdoria elleni 3:2-es győzelem.
Remélem sikerül neki visszarepíteni az elitbe a csapatot. Nagy reményekedt fűzök hozzá...
- alwin91
Jó látni, hogy mindenki boldog. A kinti szurkolók is nagyon várják Mancinit, ez nagy lendületet adhat neki. A játékosok végre visszakerülhetnek a helyükre, Kovacic nagy nyertese lehet ennek.
- mike
EEZZZZZZZZAAAAZZZZ!
Az év Interes híre, a legjobb ami történhetett.
Imádom Manciót, nagy sikerek kötnek hozzá, Thohirnak hatalmas respekt hogy ezt meglépte.
Gyönyörű ez a nap, hogy nem kell tovább Mazzari savanyú képét néznem.
Nem tudom elmondani mennyire örülök, ezért rimánkodtam hetek óta, és végre újra úgy várhatom a meccseket mint régen, amit szép lassan kiöltek belőlem.
-----------Handanovic----------
Jonathan, Ranocchia, Juan, Dodo
--------------Medel--------------
Guarin----------------Hernandes
-------------Kovacic-------------
-------Osvaldo-----Icardi--------
Ezt várom alapkezdőnek, nálam legalábbis ez lenne, szerintam Mancio is hasonlót tervez majd.
Sok sikert Mancio !!!!!!

Imádom Manciót, nagy sikerek kötnek hozzá, Thohirnak hatalmas respekt hogy ezt meglépte.
Nem tudom elmondani mennyire örülök, ezért rimánkodtam hetek óta, és végre újra úgy várhatom a meccseket mint régen, amit szép lassan kiöltek belőlem.
Ezt várom alapkezdőnek, nálam legalábbis ez lenne, szerintam Mancio is hasonlót tervez majd.
Sok sikert Mancio !!!!!!
- alwin91
mike írta:EEZZZZZZZZAAAAZZZZ!
Sok sikert Mancio !!!!!!
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=-s87qYUy6MU
- Baggio85
Az a Mancini, aki egy gyengébb állapotában a szezon 70%-nál, a legfontosabb meccsek előtt bejelentette, hogy szezon végén távozik, aztán még meg volt lepve, hogy Moratti José-t hozta a helyére? Cseberből vederbe estünk, Mancini idejében pont ugyanaz volt a probléma, hogy minden meccsen 2 meg 3-asával kaptuk a gólokat, csak akkor egy "kicsit" erősebb volt a középpályánk meg támadó sorunk. Szerintem Mancini nem jó választás, mert sokkal előrébb nem leszünk vele sem, aztán majd év végén számolgathatjuk megint, hogy mennyit bukik a klub ha idő előtt kell elküldeni. Mind1, ne legyen igazam...
- Akiloz88
mike írta:EEZZZZZZZZAAAAZZZZ!
Nem tudom elmondani mennyire örülök, ezért rimánkodta, és végre újra várhatom a meccseket, amit szép lassin kiöltek belőlem.
Sok sikert Mancio !!!!
Handanovic
Valami ilyesmi taktikát tudok én is elképzelni, viszont szerintem két átlag alatti teljesítő ember kezdő lesz és jobb játékot fognak tanusítani...
Handanovic
Jonathan, Vidic, Juan, Nagatomo
---------------Medel--------------
Guarin-----------------Hernandes
--------------Kovacic-------------
-------Osvaldo------Icardi--------
-
Injoc
Baggio85 írta:Az a Mancini, aki egy gyengébb állapotában a szezon 70%-nál, a legfontosabb meccsek előtt bejelentette, hogy szezon végén távozik, aztán még meg volt lepve, hogy Moratti José-t hozta a helyére? Cseberből vederbe estünk, Mancini idejében pont ugyanaz volt a probléma, hogy minden meccsen 2 meg 3-asával kaptuk a gólokat, csak akkor egy "kicsit" erősebb volt a középpályánk meg támadó sorunk. Szerintem Mancini nem jó választás, mert sokkal előrébb nem leszünk vele sem, aztán majd év végén számolgathatjuk megint, hogy mennyit bukik a klub ha idő előtt kell elküldeni. Mind1, ne legyen igazam...
Sokan csak a szépre emlékeznek.
- mike
alwin91 írta:https://www.youtube.com/watch?v=-s87qYUy6MU
Köszi, imádom minden percét a videónak.
Mennyi örömünk volt ebben a csapatban, számoltuk a zsinórban győztes meccseket, 17-nél álltunk meg:)
Lehet vannak sokkal jobb szakemberek Manciónál, de az Interes sikerei miatt szerintem a jelen helyzetben egy klasszis döntés volt.
3 scudetto + 2 olasz kupa + 2 olasz szuperkupa
A körülmények másodlagosak, a felével is kiegyeznék a köv 4-5 évben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2014.11.14. 16:02-kor.
-
R9.
Mancini a leheto legjobb valasztas volt!
- Baggio85
Injoc írta:Baggio85 írta:Az a Mancini, aki egy gyengébb állapotában a szezon 70%-nál, a legfontosabb meccsek előtt bejelentette, hogy szezon végén távozik, aztán még meg volt lepve, hogy Moratti José-t hozta a helyére? Cseberből vederbe estünk, Mancini idejében pont ugyanaz volt a probléma, hogy minden meccsen 2 meg 3-asával kaptuk a gólokat, csak akkor egy "kicsit" erősebb volt a középpályánk meg támadó sorunk. Szerintem Mancini nem jó választás, mert sokkal előrébb nem leszünk vele sem, aztán majd év végén számolgathatjuk megint, hogy mennyit bukik a klub ha idő előtt kell elküldeni. Mind1, ne legyen igazam...
Sokan csak a szépre emlékeznek.
Az nem is baj, csak úgy érzem, hogy most csalódni fog, aki azt hiszi, hogy innentől irány felfelé.
- mike
Baggio85 írta: Cseberből vederbe estünk, Mancini idejében pont ugyanaz volt a probléma, hogy minden meccsen 2 meg 3-asával kaptuk a gólokat
Ez most komoly ?
Én a scudettókra emlékszem, a kupagyőzelmekre, a győzelmi sorozatokra.
Nem várhattunk Simeone, Mourinho féle edzőfejedelmet.
A BL-t jó időre amúgy is feledhetjük, ahhoz klasszisokat kell vásárolni.
Szerintem örüljünk most ennek, eltűnt a lúzer Mazza, és jött egy olasz és angol bajnok, olasz kupa, olasz szuperkupa győztes edző, aki sikerei 90%-át szeretett klubunknál érte el.
És igen, ne legyen igazad:)
- Baggio85
mike írta:Baggio85 írta: Cseberből vederbe estünk, Mancini idejében pont ugyanaz volt a probléma, hogy minden meccsen 2 meg 3-asával kaptuk a gólokat
Ez most komoly ?
Szerintem örüljünk most ennek, eltűnt a lúzer Mazza, és jött egy olasz és angol bajnok, olasz kupa, olasz szuperkupa győztes edző, aki sikerei 90%-át szeretett klubunknál érte el.
Én elismerem Mancini érdemeit, de én a jövőt nézem, és úgy gondolom, hogy a mostani kerethez Mancini kevés lesz. Ez nem a 8 évvel ezelőtti Inter, meg a Manchester City. Sokkal inkább a Galatasaray, ahol tudjuk hogy végezte.
- alwin91
Baggio85 írta:mike írta:Baggio85 írta: Cseberből vederbe estünk, Mancini idejében pont ugyanaz volt a probléma, hogy minden meccsen 2 meg 3-asával kaptuk a gólokat
Ez most komoly ?
Én elismerem Mancini érdemeit, de én a jövőt nézem, és úgy gondolom, hogy a mostani kerethez Mancini kevés lesz. Ez nem a 8 évvel ezelőtti Inter, meg a Manchester City. Sokkal inkább a Galatasaray, ahol tudjuk hogy végezte.
A Serie A sem a 8 évvel ezelőtti
-
A'doma Zajcev Jr.
Ide jutottunk, hogy örülni kell ha valaki elvállalja a csapatunkat. Mancini szerintem is jó választás lesz.
Gyerünk Mancs!
Gyerünk Mancs!
- Baggio85
alwin91 írta:A Serie A sem a 8 évvel ezelőtti
Jogos, és még egyszer mondom én leszek a legboldogabb, ha nem lesz igazam, csak én így érzem. Mancininek mondjuk még az segítségére lehet, ha egyszer csak Thohir elkezd költeni.
- mike
Baggio85 írta:alwin91 írta:A Serie A sem a 8 évvel ezelőtti
Jogos, és még egyszer mondom én leszek a legboldogabb, ha nem lesz igazam, csak én így érzem. Mancininek mondjuk még az segítségére lehet, ha egyszer csak Thohir elkezd költeni.
Bár úgy lenne, nyilván Ő is látja hogy csak az edzőváltás nem elég.
A keret olasz szinten is max a dobogóra esélyes, legalább 4-5 klasszis kellene, hogy szinteket tudjunk ugrani.
Thohirnak van miből költenie, reméljük Mancio odatesz elé egy jó kis listát:)
- DSanton39
Baggio85 írta:alwin91 írta:A Serie A sem a 8 évvel ezelőtti
Mancini sokkal tudatosabb taktikai elképzelésekkel rendelkezik, mint Mazzarri. függetlenül attól hogy korább erősebb vagy gyengébb kerettel kellett alkotnia.
- PetR
- Kapcsolat:
Az a helyzet, hogy ha Mancini-t is kevésnek tartjuk, akkor Mazzarri nagyon a legalja volt. 
Én például úgy számítok hogy Mancsal (ha tényleg ő lesz kinevezve) sem lesz habostorta a szezon, meg a következő sem valószínű, tuti lesznek szar meccseink, de nem hagyhatunk itt szezon végéig egy olyan edzőt aki már számtalanszor leszerepelt másfél év alatt a szemünkben. Lehet jobb volt anno a keretünk, lehet hogy kellettek a riválisok gyengeségei (és a csalók visszasorolása) Mancini scudettoihoz, lehet még ezer meg ezer okot találni ellene, de mégis akár mikor szívesebben olvasom a nevét mint Mazzarriét, mégis nagyobb a bele vetett bizalmam, és szerintem a többség így van vele. És akkor is ezt fogom mondani hogy ha év végén az EL-t sem érjük el.
Ha a játékosokat a posztján játszatja, és messzire száműzi a 3 védős dolgokat, akkor rosszabb nem lehet!
Hajrá Mancini, én drukkolok!
Én például úgy számítok hogy Mancsal (ha tényleg ő lesz kinevezve) sem lesz habostorta a szezon, meg a következő sem valószínű, tuti lesznek szar meccseink, de nem hagyhatunk itt szezon végéig egy olyan edzőt aki már számtalanszor leszerepelt másfél év alatt a szemünkben. Lehet jobb volt anno a keretünk, lehet hogy kellettek a riválisok gyengeségei (és a csalók visszasorolása) Mancini scudettoihoz, lehet még ezer meg ezer okot találni ellene, de mégis akár mikor szívesebben olvasom a nevét mint Mazzarriét, mégis nagyobb a bele vetett bizalmam, és szerintem a többség így van vele. És akkor is ezt fogom mondani hogy ha év végén az EL-t sem érjük el.
Ha a játékosokat a posztján játszatja, és messzire száműzi a 3 védős dolgokat, akkor rosszabb nem lehet!
Hajrá Mancini, én drukkolok!
- Dan-i-nter
Hihetetlen boldog vagyok.
Végre Thohir átlépte a saját árnyékát és kirúgta ezt a szerencsétlent. Nyilván Mancinivel szemben elfogultak vagyunk a sikerek miatt, de jelenlegi helyzetünket tekintve vagy ő vagy Spalletti lett volna az elérhetőek közül a legjobb választás, nyilván Thohir a szurkolókra is gondolt ennél a döntésénél (ami fontos is hiszen eléggé megerősödtek az indulatok mostanság). Van 2 hete, hogy megismerkedjen a kerettel, abban biztos leszek, hogy a Derby-re rohadtul fel leszünk tüzelve. Egy ottani siker meg akár lökést is adhatna a szezonnak, ahogy sokan írtátok már, még nincs veszve a szezon.
Azért ez a keret ennél jóval többre képes, mint amit eddig láttunk. Labdagyömöszölés mikor ilyen szervezőink vannak mint Kova meg Hernanes... Remélem azzal, hogy Thohir felismerte a lépés szükségességét azzal együtt Januárban is aktívak leszünk és megerősítjük a keretet, Palának lassan kell egy utód, mert kezd kiégni ő is a korral.
Uh még mindig nem tudom elhinni!!! Ez most tényleg egy komoly fordulópont lehet a 2010-es mélyrepülésünk után. Sokan már Thohir eljövetelével ezt látták, de nekem most ez az igazi ilyen pillanat. Aztán, hogy ez azért van mert ennyire kilátástalan volt a helyzetünk, vagy mert tényleg minőségi előrelépés, majd az idő eldönti, de aki most nem boldog, az nem tudom mitől reménykedhetne a mi helyzetünkben.
FORZA INTER ÉS SOK SIKERT MANCINI!! (tudom még nem hivatalos, de akkor is
)
Azért ez a keret ennél jóval többre képes, mint amit eddig láttunk. Labdagyömöszölés mikor ilyen szervezőink vannak mint Kova meg Hernanes... Remélem azzal, hogy Thohir felismerte a lépés szükségességét azzal együtt Januárban is aktívak leszünk és megerősítjük a keretet, Palának lassan kell egy utód, mert kezd kiégni ő is a korral.
Uh még mindig nem tudom elhinni!!! Ez most tényleg egy komoly fordulópont lehet a 2010-es mélyrepülésünk után. Sokan már Thohir eljövetelével ezt látták, de nekem most ez az igazi ilyen pillanat. Aztán, hogy ez azért van mert ennyire kilátástalan volt a helyzetünk, vagy mert tényleg minőségi előrelépés, majd az idő eldönti, de aki most nem boldog, az nem tudom mitől reménykedhetne a mi helyzetünkben.
FORZA INTER ÉS SOK SIKERT MANCINI!! (tudom még nem hivatalos, de akkor is
- psn
Nem értem az elégedetleneket. Minden szempontból csak nyertünk ! Nincs mazza, kommentálni sem kell már ez mekkora plussz. Thohirnak van agya, időben rúgta ki, van még Mancinak ideje megismerni a csapatot és hozzá igazolni nemsokára. Csodát persze nem kell várni, de az biztos, hogy a keretünk ennél sokkal többre képes, mint mazzával ! Jók leszünk !!
FORZA INTER !!!!!!!!!!
- mike
psn írta:Nem értem az elégedetleneket.
Én sem.
Mazza lépett, ez a lényeg, ha Tornyi Barna jött volna a helyére akkor is előrébb lennénk
És jött egy Interrel korábban 7 trófeát nyerő olasz edző, szerintem többet most nem várhattunk.
- Festa
Mancini az Inter edzője 2008 májusa után.Nem gondoltam volna,hogy erre a hírre érek haza.
Én örülök.Ment Mazzari és egy olyan edző jött akivel már nyert nem kevés kupát az inter.
Persze az más csapat volt,de a játékosoknak segíthet visszaszerezni az önbizalmukat.
Mazzari utolsó dobása az lehetett,amikor 30 mp-re lecsereléte Icardit a 93.percben.Aki ezt "csöndesen" magába roskadva fogadta.
Wm-nem menni kellett,mert akármit is nyilatkoztak a játékosok nem fogadták el igazán.
A 3 védős rendszernek annyi.Jöhet a 4-4-2? Én egy egézséges Medelt és M'vilat tudnék elképzelni mint két szürő.
Én örülök.Ment Mazzari és egy olyan edző jött akivel már nyert nem kevés kupát az inter.
Persze az más csapat volt,de a játékosoknak segíthet visszaszerezni az önbizalmukat.
Mazzari utolsó dobása az lehetett,amikor 30 mp-re lecsereléte Icardit a 93.percben.Aki ezt "csöndesen" magába roskadva fogadta.
Wm-nem menni kellett,mert akármit is nyilatkoztak a játékosok nem fogadták el igazán.
A 3 védős rendszernek annyi.Jöhet a 4-4-2? Én egy egézséges Medelt és M'vilat tudnék elképzelni mint két szürő.
- Dan-i-nter
UFFICIALE: ROBERTO MANCINI NUOVO ALLENATORE DELL'INTER! 
- g.e.r.a
Annak örülök, hogy Mazzarri repült!
De másnak nagyon nem. Akárki akármit mond Mancini nem klasszis edző...azt meg felejtsük most el, hogy mennyi kupát nyert nekünk az Interrel, mert az az Inter egy merőben más Inter volt. Akkoriban elég nagy csalódás lett volna, ha nem nyer trófeákat az Interrel. Messze az Internek volt a legjobb csapata a többi fényévekkel lemaradva. A city is egy más kávéház volt ahol ne felejtsük el, hogy azt a bajnokságot inkább az United vesztette el mintsem a City nyerte meg. Aztán meg láttuk mi következett a Galatasaraynál, ami Török szinten erős csapat, de esélye sem volt a bajnoki címre pedig illett volna. BL-ben meg nem, ment semmire sem az Interrel sem a Cityvel! Tudom nekünk nincs most BL, de azért nem bánnék egy EL győzelmet, ha összejönne.
De megpróbálok ezektől én is elvonatkoztatni és sok sikert kívánok Mancininek!!
Forza Inter!!
De másnak nagyon nem. Akárki akármit mond Mancini nem klasszis edző...azt meg felejtsük most el, hogy mennyi kupát nyert nekünk az Interrel, mert az az Inter egy merőben más Inter volt. Akkoriban elég nagy csalódás lett volna, ha nem nyer trófeákat az Interrel. Messze az Internek volt a legjobb csapata a többi fényévekkel lemaradva. A city is egy más kávéház volt ahol ne felejtsük el, hogy azt a bajnokságot inkább az United vesztette el mintsem a City nyerte meg. Aztán meg láttuk mi következett a Galatasaraynál, ami Török szinten erős csapat, de esélye sem volt a bajnoki címre pedig illett volna. BL-ben meg nem, ment semmire sem az Interrel sem a Cityvel! Tudom nekünk nincs most BL, de azért nem bánnék egy EL győzelmet, ha összejönne.
De megpróbálok ezektől én is elvonatkoztatni és sok sikert kívánok Mancininek!!
Forza Inter!!
- Süti
Baggio85 írta:Én a scudettókra emlékszem, a kupagyőzelmekre, a győzelmi sorozatokra.
Végre.
Talán még menthető a szezon...
- PellerG
Hihetetlen boldog vagyok a hírtől!!!!
Az én szememben ezzel most tényleg tett végre valamit Thohir, végre nem Ausilioékra bízta a dolgokat (Zenga már beugrásra kész volt).
Ezt nem lehetett már tovább így hagyni, szerintem velem együtt sokan oda jutottak, hogy ezek elrontották a fő kikapcsolódási- és örömforrást, mivel már inkább indulatot és dühöt okozott a meccseink és az utána való vezetői, edzői kommentárok követése, és azon gondolkoztam meg sem nézem a jövő heti Derbyt, mivel olyan szinten taszított már ez a Mazzarri-féle makacsság, egysíkúság és képmutatás.
Lehetett volna egy átmeneti megoldást is találni, mint Zenga vagy Vecchi, de velük inkább hátrébb mentünk volna a tabellán mint előrébb...
Hosszabb távra az elérhető edzők közül pedig egyértelműen Mancini volt a legjobb lehetőség, nagyon alá van itt becsülve ő szerintem.
Angliában akármilyen csapattal, akárhogy is nyersz bajnokságot, az hatalmas tett, ismerjük a bajnokság, az egész körítés színvonalát.
Mellé még FA kupa, és később a Galatát is egészen jól mozgatta a BL-ben.
Sokan elfelejtik, hogy az a nagy Inter, amelyik küzdött, sosem adta fel, mindenhonnan volt visszaút vesztett állásból, az nála épült fel, ő építette fel annak a csapatnak az alapjait ami erről híres köztünk is a mai napig, és amelyiket aztán Mourinho továbbfejlesztve learatta a babérokat.
Vannak hibái, mint túlzott rotálás, BL-fóbia, de jelen helyzetünkben ő egy minőségi edző, aki nem ismeretlenül jön ide.
Azt meg had' ne elemezzük, hogy a Simeone, Mourinho-szintre egy percig nincs ma esélyünk, felesleges is lenne bízni ebben, mivel Mourinho ~12 milliós fizetéssel dolgozik, Simeone meg nyártól nagy eséllyel a City vagy a PSG edzője lesz majd, gondolom hasonlóan alacsony összegért, Inter szív ide vagy oda...
Nagyon bízom benne, ezzel jó ideig nem kell háromvédős taktikát látnom az Internél, nagyon elegem lett belőle mostanra.
Főleg így, ahogy Mazzarri próbálta ezt erőltetni, még véletlenül sem belátva, hogy ez nem működik 17 hónap után sem.
Be kell vallani, mostanra Strama-i mélységekbe kerültünk, hasonló káosz kezdett kialakulni már.
Bízom benne Mancini érkezésével olyan "játékosok", mint Jonathan és Nagatomo idővel elkerülnek a csapattól!
Úgy gondolom Mancini nem írt volna alá, ha lehetetlen körülményeket és jövőképet látott volna, ha nem lenne esély erősítgetni a kereten.
És ő nem az a fajta, aki beéri Jonathan-félékkel, akinek mindegy hogy Kuzmát vagy De Jongot tesznek eléd, azt gondolom ő kiállna akár a vezetőséggel szemben is ha úgy kívánja a helyzet.
Remélem Thohir előbb-utóbb felismeri Ausilio hozzá nem értését is, esetleg talál egy okos sportigazgatót, és akkor úgy gondolom már tényleg elindulhatnánk felfelé.
Az én szememben ezzel most tényleg tett végre valamit Thohir, végre nem Ausilioékra bízta a dolgokat (Zenga már beugrásra kész volt).
Ezt nem lehetett már tovább így hagyni, szerintem velem együtt sokan oda jutottak, hogy ezek elrontották a fő kikapcsolódási- és örömforrást, mivel már inkább indulatot és dühöt okozott a meccseink és az utána való vezetői, edzői kommentárok követése, és azon gondolkoztam meg sem nézem a jövő heti Derbyt, mivel olyan szinten taszított már ez a Mazzarri-féle makacsság, egysíkúság és képmutatás.
Lehetett volna egy átmeneti megoldást is találni, mint Zenga vagy Vecchi, de velük inkább hátrébb mentünk volna a tabellán mint előrébb...
Hosszabb távra az elérhető edzők közül pedig egyértelműen Mancini volt a legjobb lehetőség, nagyon alá van itt becsülve ő szerintem.
Angliában akármilyen csapattal, akárhogy is nyersz bajnokságot, az hatalmas tett, ismerjük a bajnokság, az egész körítés színvonalát.
Sokan elfelejtik, hogy az a nagy Inter, amelyik küzdött, sosem adta fel, mindenhonnan volt visszaút vesztett állásból, az nála épült fel, ő építette fel annak a csapatnak az alapjait ami erről híres köztünk is a mai napig, és amelyiket aztán Mourinho továbbfejlesztve learatta a babérokat.
Vannak hibái, mint túlzott rotálás, BL-fóbia, de jelen helyzetünkben ő egy minőségi edző, aki nem ismeretlenül jön ide.
Azt meg had' ne elemezzük, hogy a Simeone, Mourinho-szintre egy percig nincs ma esélyünk, felesleges is lenne bízni ebben, mivel Mourinho ~12 milliós fizetéssel dolgozik, Simeone meg nyártól nagy eséllyel a City vagy a PSG edzője lesz majd, gondolom hasonlóan alacsony összegért, Inter szív ide vagy oda...
Nagyon bízom benne, ezzel jó ideig nem kell háromvédős taktikát látnom az Internél, nagyon elegem lett belőle mostanra.
Főleg így, ahogy Mazzarri próbálta ezt erőltetni, még véletlenül sem belátva, hogy ez nem működik 17 hónap után sem.
Be kell vallani, mostanra Strama-i mélységekbe kerültünk, hasonló káosz kezdett kialakulni már.
Bízom benne Mancini érkezésével olyan "játékosok", mint Jonathan és Nagatomo idővel elkerülnek a csapattól!
Úgy gondolom Mancini nem írt volna alá, ha lehetetlen körülményeket és jövőképet látott volna, ha nem lenne esély erősítgetni a kereten.
És ő nem az a fajta, aki beéri Jonathan-félékkel, akinek mindegy hogy Kuzmát vagy De Jongot tesznek eléd, azt gondolom ő kiállna akár a vezetőséggel szemben is ha úgy kívánja a helyzet.
Remélem Thohir előbb-utóbb felismeri Ausilio hozzá nem értését is, esetleg talál egy okos sportigazgatót, és akkor úgy gondolom már tényleg elindulhatnánk felfelé.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2014.11.14. 18:25-kor.
- Süti
PellerG írta:Simeone, Mourinho-szintre egy percig nincs ma esélyünk, felesleges is lenne bízni ebben, mivel Mourinho ~12 milliós fizetéssel dolgozik, Simeone meg nyártól nagy eséllyel a City vagy a PSG edzője lesz
Tudja már valaki, hogy mennyiért és hány évre írt alá Mancini?
- PellerG
Süti írta:PellerG írta:Simeone, Mourinho-szintre egy percig nincs ma esélyünk, felesleges is lenne bízni ebben, mivel Mourinho ~12 milliós fizetéssel dolgozik, Simeone meg nyártól nagy eséllyel a City vagy a PSG edzője lesz
Tudja már valaki, hogy mennyiért és hány évre írt alá Mancini?
Az utolsó álláspont szerint 4 millió nettó (Mazzarri 3.5-t kapott), mellé bónusz, amit csak én tippelek hogy BL-helyhez lehet kötve.
Így lehetne meg egy 5 milliós összeg, amiről írnak a lapok most.
2.5 évre írt alá, 2017 nyaráig.
- Mazzola
Én is nagyon boldog vagyok,hogy végre kirúgták ezt a szerencsétlen Mazzarrit és , hogy Mancini visszatért hozzánk ! Bízom abban, hogy vége a kis, és középcsapatokkal szembeni megmagyarázhatatlan vereségeknek, a nézhetetlen minden elképzelést nélkülöző játékunknak , és talán a régi - új edzőnkkel visszatalálunk előbb Italia, majd Európa élvonalába.
Tud -e valaki konkrétumot a felmentés részleteiről és, hogy mennyibe fájt a Klubnak Mazzarri menesztése ??
Tud -e valaki konkrétumot a felmentés részleteiről és, hogy mennyibe fájt a Klubnak Mazzarri menesztése ??
- mike
g.e.r.a írta:Akkoriban elég nagy csalódás lett volna, ha nem nyer trófeákat az Interrel. Messze az Internek volt a legjobb csapata a többi fényévekkel lemaradva. A city is egy más kávéház volt ahol ne felejtsük el, hogy azt a bajnokságot inkább az United vesztette el mintsem a City nyerte meg.
Minden tiszteletem a tied de a kupákat bajnoki címeket nehogy már meg kelljen magyarázni.
Angol bajnokságot nyerni nem is dolog, Wengerrel, Fergusonnal stb. szemben.
Ilyen alapon az összes Barca, Real címet el lehetne vitatni mert nekik van a legjobb csapatuk, nekik van Messi, C Ronaldo.
4 év alatt 7 ! címet nyert az Interrel, nem hiszem hogy ez külön kommentárt igényelne
- mike
PellerG írta:Hosszabb távra az elérhető edzők közül pedig egyértelműen Mancini volt a legjobb lehetőség, nagyon alá van itt becsülve ő szerintem.
Minden szavaddal egyetértek, örülök hogy van aki ugyanúgy gondolkozik.
Aki nem örül neki az is ezerrel drukkol majd neki, és a csapatnak hogy újra igazi nagycsapat legyünk.
Kellett már ez a váltás, és valóban jó hogy egy egykori Interes sikeredző érkezik, talán jó üzenet lesz : )