möszi írta:Dris írta:möszi írta:Múltkor Pellegrinit szapulta most meg ez:
http://www.sempreinter.com/2015/03/23/m ... onal-team/Mister, nem kellene előbb a saját portánkon rendet tenni? Ha ennyi fölös energiája van, akkor üljön többet a taktikai szobában. Kezd már elegem lenni abból, hogy állandóan csak pofázunk, teljesítmény meg nulla. Modja már meg valaki, hogy mi a különbség Mazza és Mancini között? Átállt 3-ról 4 védőre. A hétvégén is látta a fejlődést meg minden. Engem ez rohadtul nem érdekel. 1-0 lett a vége és nem a mi javunkra. Ha ekkorát fejlődtünk, akkor miért kell állandóan kikapni vagy kiesőkkel x-elni (uez volt Mazzarival is persze)? Félek a parmaval is egy X-re leszünk jók.

te sportoltál valaha?
nem úgy tűnik
Kedves Dris! Nem értem a kérdéset causáját. Írtó nagy baromságot kérdezel, de ha már itt tartunk: 13 éves koromtól 22-ig versenyszerűen atletizáltam, kalapácsvető voltam. Nem voltam olimpikon, egyszer majdnem korosztályos válogatott lettem (ha a válogató versenyen az akkori szezon csúcsomat megdobom valszeg a válogatott edzőtáborába is meghívnak, nem így lett). Mindemelett kitűnő tanuló voltam, egyetemet és doktori iskolát végeztem, jelenleg a PhD értekezésemet írom. Egyébként mind a mai napig rendszeresen sportolok (heti 4-5 alkalommal): futok, kerékpározok, úszom, squasholok és focizok; az atlétikával felhagytam, de nagy ritkán, inkább csak nosztalgiából és a volt edzőm munkáját segíteni elmegyek edzésekre. Na már most, hogy megnyugodtál és a fórum szempontjából teljesen érdektelen, OFF információ megosztására kényszerítettél, elmondanád nekem, hogy mi a köze az én sportolói múltamnak Mancini származásalapúságot hangsúlyozó (egyébként - mint már arra itt is utaltak -valószínűleg teljesen félrefordított, rosszul kiemelt) válogatott behívói nyilatkozátához? Amellett, hogy a nyilatkozat - már ha tényleg ezt nyilatkozta - számomra teljes mértékben elfogadhatatlan, pusztán arra utaltam, hogy talán az inter játékával, így SAJÁT MUNKÁJÁVAL kellene foglalkoznia és nem pedig Pellegrini, meg Conte tevékenységének opponenciájával... Mint írtam, 5 év mélyrepülést követően elsődlegesen nem a mutatott játék érdekel, hanem az eredmény. Ha azt látom, hogy kevesebb gólt kapunk és többet lövünk, ergo EREDMÉNYESEK vagyunk, akkor befogom a számat és felőlem azt értékel Mancini akit csak akar. De amíg ez az állapot be nem következik, addig jogosnak érzem az elvárást, hogy ne mások munkájával foglalkozzon, hanem a saját csapatát rázza gatyába... UI: a másokkal való egyet nem értés, nálad miért azonnali személyeskedésben manifesztálódik?
Nyilván nem a származás dologra reflektáltam a kérdésemmel, hanem a többi dologra amit írtál.
De ha ennyit sportoltál nyilván te is tudod, hogy a fejlődést nem csak méterekben, gólokban és pontcsúcsokban mérik. Egy szellemileg leépült csapat, nulla önbizalommal kezd focira utaló jeleket mutatni, de ez egy gyenge szellőtől is összedőlhet pillanatok alatt, mert a sikeresség kulcsa leginkább fejben dől el, nem fizikálisan.
ha tele gatyával álltál a dobókörbe te se dobtál csúcsot gondolom.
ha egy idióta edző hülyeséget gyakoroltat veled, és pszichésen is szarul készít fel, de a következő edző helyre teszi a forgásod mégse dobsz csúcsot, akkor is fejlődtél.
UI:én semmire sem kényszerítettelek!
egyébként meg ez egy fórum, előfordul, hogy nem a legjobb stílusát veszi elő az ember minden esetben.
veled mint jövendőbeli doktorral ez gondolom még nem fordult elő.
felőlem kukás is lehetsz, akkor is egy csapatnak drukkolunk.