Komax írta:Milan ezzel ki is írta magát ebből a bajnokságból
Balotelliért eddig összesen 69,86 millió eurót adtak ki különböző klubok
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Komax írta:Milan ezzel ki is írta magát ebből a bajnokságból
Süti írta:Azért az egy vicc, hogy 18 millióért megveszi a Liverpool a Milan-tól, szinte végig padozik, majd ezt követőn kölcsön, "ingyen" visszatér, és még a 6 milliós fizetéséből 4-et a Liverpool fizet.
alwin91 írta:Komax írta:Milan ezzel ki is írta magát ebből a bajnokságból
Balotelliért eddig összesen 69,86 millió eurót adtak ki különböző klubokNem vagyunk jók eladásban, de óriási dolog volt ezen a idiótán majdnem 30 milliót kaszálni.
lucky0 írta:alwin91 írta:Komax írta:Milan ezzel ki is írta magát ebből a bajnokságból
Balotelliért eddig összesen 69,86 millió eurót adtak ki különböző klubokNem vagyunk jók eladásban, de óriási dolog volt ezen a idiótán majdnem 30 milliót kaszálni.
Ezt is Mancsnak köszönhetjük, ha jól emlékszem az ő kérésére igazolta le anno a City mert akkor még bízott benne, vagy az is lehet hogy már akkor tudta hogy egyszer újra az Inter edzője lesz és elkezdte kiszórni a selejtet!
Szabr91 írta:Azért Baccara és pláne Luiz Adrianora azt mondani, hogy klasszis, erős túlzás. Vagy netán Balotellire gondoltál?
Szabr91 írta:Azért Baccara és pláne Luiz Adrianora azt mondani, hogy klasszis, erős túlzás. Vagy netán Balotellire gondoltál?
Festa írta:Szabr91 írta:Azért Baccara és pláne Luiz Adrianora azt mondani, hogy klasszis, erős túlzás. Vagy netán Balotellire gondoltál?
Én is fázom a két említett pirosfekete csatártól.Az MM páros igazi tesztje jön majd élesben nem nyári bohóckodás lesz majd.
Egyébként nekem se tetszett,hogy egy újoncnál ennyire ráültünk az eredményre,de az utolsó újonc akit idegenben megvetünk az Sassulo volt 7-0-ra és mire mentünk vele.Inkább nyerjünk hétszer 1-0-ra mint egyszer 7-0-ra.
zsizsi14 írta:Jól látszik Thohir marketinges csapatának a munkája. Szerintem komoly munka volt, hogy Olaszországból csak mi legyünk benne a Fifa 16 Demo-ban.
Legoemberhajú írta:Durva, pár éve nem gondoltam volna, hogy a miénk lesz a legfiatalabb keret a Serie A-ban![]()
Viszont a lényeg is elhangzik a cikkben, most derül ki mit tud Mancs, nincs több kifogás.
http://hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi-foci/serie-a-nemzetkozi-foci/mancini-te-jossz
drtie írta:Legoemberhajú írta:Durva, pár éve nem gondoltam volna, hogy a miénk lesz a legfiatalabb keret a Serie A-ban![]()
Viszont a lényeg is elhangzik a cikkben, most derül ki mit tud Mancs, nincs több kifogás.
http://hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi-foci/serie-a-nemzetkozi-foci/mancini-te-jossz
Nem rossz a cikk. Amit az átlagéletkor és a "nincs több kifogás" mellett kiemelnék, az a következő: "A másik ugye Kongdobia lenne, akinek a Milan sokkal magasabb fizetést kínált, de épp az edző személye miatt választotta a fekete-kékeket. Így volt ezzel Jovetic is."
Ennyit jelent az edző személye!
Legoemberhajú írta:Hetvegen ismet a sarokbol vonultak be a csapatok (es nem kozeprol), valaki tudja, hogy mi volt ennek az oka? Vagy lemaradtam valamirol es ujra ez az altalanos?
matrix23 írta:Legoemberhajú írta:Hetvegen ismet a sarokbol vonultak be a csapatok (es nem kozeprol), valaki tudja, hogy mi volt ennek az oka? Vagy lemaradtam valamirol es ujra ez az altalanos?
Szerintem az átépítéshez lehet köze. A kispad elhelyezkedése is más, mint eddig.
http://www.inter.it/img/230085.jpg
http://www.inter.it/img/230086.jpg
Festa írta:Toni lesérült Jankovic pirosat kapot a Veronában.
Egyik sem lesz majd a szerdai Inter-Hellas meccsen.
Reméljük Murillot összekaparják mert Ranocchiától már csereként is fázom.
tabi.csaba írta:Festa írta:Toni lesérült Jankovic pirosat kapot a Veronában.
Valószínűleg azok fognak szerepelni akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Gondolok itt Ljajic ,Palacio,Brozovic közül többen a kezdőben találhatják magukat. Ranocchia biztosan kezd még,ha Murillo felépül is! Sajnos! Jovetic is fáradt,Icardi pedig csontgyenge.
Stankov írta:tabi.csaba írta:Festa írta:Toni lesérült Jankovic pirosat kapot a Veronában.
Valószínűleg azok fognak szerepelni akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Gondolok itt Ljajic ,Palacio,Brozovic közül többen a kezdőben találhatják magukat. Ranocchia biztosan kezd még,ha Murillo felépül is! Sajnos! Jovetic is fáradt,Icardi pedig csontgyenge.
Azért mondjuk Pazzot inkább Rano fogja mint Medel
drtie írta:Ez most nagyon OFF, de nem tudom magamban tartani.
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már kezdem sajnálni Mout. Nem tudom Neki elfelejteni azokat a szép éveket és remélem összeszedi a csapatát!
Cupi írta:Azért vicces de a történelem ismételheti önmagát.Ugye emlékszünk még amikor Mou-t a Chelsea év közben rúgta ki majd szezon végén kikötött nálunk és egy bizonyos Mancinit váltott....
Janicsár írta:Szerintem ezek nagyon negatív feltételezések.
tabi.csaba írta:Figyelem! Szerdán fél ötkor a Digi megismétli a Torino-Inter szépségdíjas összecsapást!
tabi.csaba írta:Figyelem! Szerdán fél ötkor a Digi megismétli a Torino-Inter szépségdíjas összecsapást!
Stankov írta:
Érdekes és egyben elkeserítő is.
Nem jók ezek a kölcsön dobálások.Mennyi saját nevelésünk veszett így kárba....
Pinci írta:Stankov írta:
Érdekes és egyben elkeserítő is.
Nem jók ezek a kölcsön dobálások.Mennyi saját nevelésünk veszett így kárba....
Mennyi?
Mennyi?
Sok.Elég csak a ifi bl győztes csapatra gondolni