A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

tomika431

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Komax írta:Mancini miatt jött Shaqiri és Poldi is. Elmondták, ha nem ő lett volna az Inter edzője nem igazoltak volna ide. Mancinit meg kell tartani.

Ok megkell tartani.Vajon ezt Thoir is majd igy fogja gondolni szezon végén akkor is ha nem végzünk El helyen? Erre mérget nem vennék.Hisz Mazzarri-rol is mondta hogy biztos a helye,hagyni kell dolgozni és láttuk mi lett a vége..
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Semmi értelme meneszteni, azok után, hogy ennyi pénzért idehoztuk, és neki igazoltunk. Ha Thohir nem hosszútávra tervezne vele, akkor nem vállalt volna ennyit érte. Serie A szinten top edző szerintem, Bielsa sem lenne nagyobb előrelépés, jobb meg nem fog jönni, kár reménykedni. Ő legalább valamilyen szinten kötődik a klubhoz (mégha nem is a legjobb hangulatban váltunk meg tőle), nem sok, de szurkolóként ez is számít.

Pl. nem tudom mi a helyzet odakint, de nem hinném, hogy bármelyik ultra kikezdte volna az eredménytelenség miatt, mivel nagy részben nem ő tehet a kialakult helyzetről.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Múltkor Pellegrinit szapulta most meg ez:
http://www.sempreinter.com/2015/03/23/m ... onal-team/

Mister, nem kellene előbb a saját portánkon rendet tenni? Ha ennyi fölös energiája van, akkor üljön többet a taktikai szobában. Kezd már elegem lenni abból, hogy állandóan csak pofázunk, teljesítmény meg nulla. Modja már meg valaki, hogy mi a különbség Mazza és Mancini között? Átállt 3-ról 4 védőre. A hétvégén is látta a fejlődést meg minden. Engem ez rohadtul nem érdekel. 1-0 lett a vége és nem a mi javunkra. Ha ekkorát fejlődtünk, akkor miért kell állandóan kikapni vagy kiesőkkel x-elni (uez volt Mazzarival is persze)? Félek a parmaval is egy X-re leszünk jók. :(
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

möszi írta:Múltkor Pellegrinit szapulta most meg ez:

Mister, nem kellene előbb a saját portánkon rendet tenni? Ha ennyi fölös energiája van, akkor üljön többet a taktikai szobában. Kezd már elegem lenni abból, hogy állandóan csak pofázunk, teljesítmény meg nulla. Modja már meg valaki, hogy mi a különbség Mazza és Mancini között? Átállt 3-ról 4 védőre. A hétvégén is látta a fejlődést meg minden. Engem ez rohadtul nem érdekel. 1-0 lett a vége és nem a mi javunkra. Ha ekkorát fejlődtünk, akkor miért kell állandóan kikapni vagy kiesőkkel x-elni (uez volt Mazzarival is persze)? Félek a parmaval is egy X-re leszünk jók. :(

te sportoltál valaha?
nem úgy tűnik
Dan-i-nter

Ez a cikk szerintem vagy hibás, vagy félre van fordítva. Az első bekezdésben azt írja, hogy szerinte csak az kellene, hogy meghívót kapjon a válogatottba, aki olasz születésű, de a következő bekezdésben meg totál az ellenkezőjét mondja. Ha valaki tud olaszul az belenézhetne az eredetibe, mert ez így zagyvaság.

Egyébként meg ettől függetlenül, ha egy szakembert megkérdeznek a véleményéről, akkor nem nyilatkozhat?

Megmondom mi a különbség Mancini és Mazzarri között. Utóbbinál az utolsó pár meccsén, nem volt már focira emlékeztető megmozdulás (az előtt se sok mondjuk), egysíkú labdagyömöszölés ment, egy 5éves kisegyerek leolvasta a, "kirakom szélre, talán ott a szélső megveri az emberét és megpróbálja beadni, de ha nem jön össze, akkor visszapassz, és ue. a másik oldalon" taktikánkat. Mancini-nél lehet, hogy most még nem érződik eredményekben a különbség, de játékban igen. És ez az amire lehet építeni. Lehet, hogy ez most nem tetszik, de legalább nem egy helyben toporgás megy, mint lett volna Mazzarrival, akinél 2 év alatt semmi fejlődést nem lehetett felfedezni a játékunkban, ami azért kicsit ciki.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Dan-i-nter írta:Ez a cikk szerintem vagy hibás, vagy félre van fordítva. Az első bekezdésben azt írja, hogy szerinte csak az kellene, hogy meghívót kapjon a válogatottba, aki olasz születésű, de a következő bekezdésben meg totál az ellenkezőjét mondja. Ha valaki tud olaszul az belenézhetne az eredetibe, mert ez így zagyvaság.

Egyébként meg ettől függetlenül, ha egy szakembert megkérdeznek a véleményéről, akkor nem nyilatkozhat?

Megmondom mi a különbség Mancini és Mazzarri között. Utóbbinál az utolsó pár meccsén, nem volt már focira emlékeztető megmozdulás (az előtt se sok mondjuk), egysíkú labdagyömöszölés ment, egy 5éves kisegyerek leolvasta a, "kirakom szélre, talán ott a szélső megveri az emberét és megpróbálja beadni, de ha nem jön össze, akkor visszapassz, és ue. a másik oldalon" taktikánkat. Mancini-nél lehet, hogy most még nem érződik eredményekben a különbség, de játékban igen. És ez az amire lehet építeni. Lehet, hogy ez most nem tetszik, de legalább nem egy helyben toporgás megy, mint lett volna Mazzarrival, akinél 2 év alatt semmi fejlődést nem lehetett felfedezni a játékunkban, ami azért kicsit ciki.

Van abban valami amit írsz,hogy a játékban javultunk,de szerintem ennél mindenki jobb eredményeket várt volna.
Cesena ellen iksz az mi?
Nyáron Kovacici és Icardi is távozhat kérdés kik jönnek helyükre és mennyire lelkesen érkeznek majd játékosok ha semmilyen nemzetközi kupában nem indulunk.
Dan-i-nter

Ahogy tegnap a Samp ellen, úgy szerintem a Cesena ellen is jobb eredményt érdemeltünk volna. Sajnos egyik sem nevezhető szerencsés meccsnek, de a Cesena ellen nagyon látványosan elfogytak a játékosaink a hajrára, a 80. perc körül már nem éreztem, hogy megnyernénk, addig viszont végig hajtottunk. (+ ne feledjük el, hogy a Cesena 1 helyzetet alakított ki az egész meccsen, azt leszámítva bunker) Ez az egy ami nem tetszik Mancsban most (bár részben kényszerűség, de van ahol azért van bőven variációs lehetőség), hogy nem rotál kellően, és a kulcs embereink nem bírják a terhelést. Cesena meccs szerintem ezen ment el.

Persze, nem jó azt látni, hogy továbbra sem jönnek az eredmények, de szerintem az amit Mancini nyújt eddig, az adhat okot a bizakodásra (ismét nem az eredményekre gondolok). Icardiról továbbra is azt mondom, hogy nem valószínű a távozása, Kova viszont annál válószínűbb, de ő nem a nemzetközi porond hiánya miatt.

Sajnos nehéz elfogadni, hogy 5 éve nem nyerünk semmit, de jelenleg ez egy ilyen időszak, én próbálok minden pozitívat megragadni, ami akad. Azért ne feledjük mi volt itt Mazzarri utolsó időszakában, senkinek nem volt kedve igazából leülni a meccseinkhez, eredménytől függetlenül ua. a közöny-érzet. Most legalább kivált belőlem valamit 1-1 meccs, ilyen is rég volt már.
möszi

Dris írta:

te sportoltál valaha?
nem úgy tűnik

Kedves Dris! Nem értem a kérdéset causáját. Írtó nagy baromságot kérdezel, de ha már itt tartunk: 13 éves koromtól 22-ig versenyszerűen atletizáltam, kalapácsvető voltam. Nem voltam olimpikon, egyszer majdnem korosztályos válogatott lettem (ha a válogató versenyen az akkori szezon csúcsomat megdobom valszeg a válogatott edzőtáborába is meghívnak, nem így lett). Mindemelett kitűnő tanuló voltam, egyetemet és doktori iskolát végeztem, jelenleg a PhD értekezésemet írom. Egyébként mind a mai napig rendszeresen sportolok (heti 4-5 alkalommal): futok, kerékpározok, úszom, squasholok és focizok; az atlétikával felhagytam, de nagy ritkán, inkább csak nosztalgiából és a volt edzőm munkáját segíteni elmegyek edzésekre. Na már most, hogy megnyugodtál és a fórum szempontjából teljesen érdektelen, OFF információ megosztására kényszerítettél, elmondanád nekem, hogy mi a köze az én sportolói múltamnak Mancini származásalapúságot hangsúlyozó (egyébként - mint már arra itt is utaltak -valószínűleg teljesen félrefordított, rosszul kiemelt) válogatott behívói nyilatkozátához? Amellett, hogy a nyilatkozat - már ha tényleg ezt nyilatkozta - számomra teljes mértékben elfogadhatatlan, pusztán arra utaltam, hogy talán az inter játékával, így SAJÁT MUNKÁJÁVAL kellene foglalkoznia és nem pedig Pellegrini, meg Conte tevékenységének opponenciájával... Mint írtam, 5 év mélyrepülést követően elsődlegesen nem a mutatott játék érdekel, hanem az eredmény. Ha azt látom, hogy kevesebb gólt kapunk és többet lövünk, ergo EREDMÉNYESEK vagyunk, akkor befogom a számat és felőlem azt értékel Mancini akit csak akar. De amíg ez az állapot be nem következik, addig jogosnak érzem az elvárást, hogy ne mások munkájával foglalkozzon, hanem a saját csapatát rázza gatyába... UI: a másokkal való egyet nem értés, nálad miért azonnali személyeskedésben manifesztálódik?
möszi

Dan-i-nter írta:Sajnos nehéz elfogadni, hogy 5 éve nem nyerünk semmit, de jelenleg ez egy ilyen időszak, én próbálok minden pozitívat megragadni, ami akad. Azért ne feledjük mi volt itt Mazzarri utolsó időszakában, senkinek nem volt kedve igazából leülni a meccseinkhez, eredménytől függetlenül ua. a közöny-érzet. Most legalább kivált belőlem valamit 1-1 meccs, ilyen is rég volt már.

Élmény szempontjából Mazzari alatt is fa..verés volt, csak impotens f...on, Mancini alatt meg fa..verés van orgazmus nélkül. Az eredmény mindkét esetben ugyanaz (vagyis nincs eredmény), max utóbbinál van némi remény a boldogulásra. De legyen igazad... Én - a kezdeti lendületet leszámítva - nem érzem azt, hogy van kiút, mert a legégetőbb probléma (kapott gólok száma) tekintetében semmi előrelépést nem látok. De legyünk optimisták: idén még verjük meg a juvét és a milant, amúgy meg vége is lehet a szezonnak. :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

möszi keveset sportoltál szóval hülyeséget írtál :)))
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

möszi írta:
Dris írta:

te sportoltál valaha?
nem úgy tűnik

Kedves Dris! Nem értem a kérdéset causáját. Írtó nagy baromságot kérdezel, de ha már itt tartunk: 13 éves koromtól 22-ig versenyszerűen atletizáltam, kalapácsvető voltam. Nem voltam olimpikon, egyszer majdnem korosztályos válogatott lettem (ha a válogató versenyen az akkori szezon csúcsomat megdobom valszeg a válogatott edzőtáborába is meghívnak, nem így lett). Mindemelett kitűnő tanuló voltam, egyetemet és doktori iskolát végeztem, jelenleg a PhD értekezésemet írom. Egyébként mind a mai napig rendszeresen sportolok (heti 4-5 alkalommal): futok, kerékpározok, úszom, squasholok és focizok; az atlétikával felhagytam, de nagy ritkán, inkább csak nosztalgiából és a volt edzőm munkáját segíteni elmegyek edzésekre. Na már most, hogy megnyugodtál és a fórum szempontjából teljesen érdektelen, OFF információ megosztására kényszerítettél, elmondanád nekem, hogy mi a köze az én sportolói múltamnak Mancini származásalapúságot hangsúlyozó (egyébként - mint már arra itt is utaltak -valószínűleg teljesen félrefordított, rosszul kiemelt) válogatott behívói nyilatkozátához? Amellett, hogy a nyilatkozat - már ha tényleg ezt nyilatkozta - számomra teljes mértékben elfogadhatatlan, pusztán arra utaltam, hogy talán az inter játékával, így SAJÁT MUNKÁJÁVAL kellene foglalkoznia és nem pedig Pellegrini, meg Conte tevékenységének opponenciájával... Mint írtam, 5 év mélyrepülést követően elsődlegesen nem a mutatott játék érdekel, hanem az eredmény. Ha azt látom, hogy kevesebb gólt kapunk és többet lövünk, ergo EREDMÉNYESEK vagyunk, akkor befogom a számat és felőlem azt értékel Mancini akit csak akar. De amíg ez az állapot be nem következik, addig jogosnak érzem az elvárást, hogy ne mások munkájával foglalkozzon, hanem a saját csapatát rázza gatyába... UI: a másokkal való egyet nem értés, nálad miért azonnali személyeskedésben manifesztálódik?

Nyilván nem a származás dologra reflektáltam a kérdésemmel, hanem a többi dologra amit írtál.
De ha ennyit sportoltál nyilván te is tudod, hogy a fejlődést nem csak méterekben, gólokban és pontcsúcsokban mérik. Egy szellemileg leépült csapat, nulla önbizalommal kezd focira utaló jeleket mutatni, de ez egy gyenge szellőtől is összedőlhet pillanatok alatt, mert a sikeresség kulcsa leginkább fejben dől el, nem fizikálisan.
ha tele gatyával álltál a dobókörbe te se dobtál csúcsot gondolom.
ha egy idióta edző hülyeséget gyakoroltat veled, és pszichésen is szarul készít fel, de a következő edző helyre teszi a forgásod mégse dobsz csúcsot, akkor is fejlődtél.

UI:én semmire sem kényszerítettelek!
egyébként meg ez egy fórum, előfordul, hogy nem a legjobb stílusát veszi elő az ember minden esetben.
veled mint jövendőbeli doktorral ez gondolom még nem fordult elő.
felőlem kukás is lehetsz, akkor is egy csapatnak drukkolunk.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Komax írta:Mancini miatt jött Shaqiri és Poldi is. Elmondták, ha nem ő lett volna az Inter edzője nem igazoltak volna ide. Mancinit meg kell tartani.

Egyszerűen nincs is jobb opciónk jelenleg.
Nyilván a szimpátia is benne van mert korábban rengeteg sikert hozott nekünk, de nem látnám értelmét pl egy Bielsának ebben a helyzetben, Manciót meg elküldeni fél év munka után, úgy hogy egy trágyadombot kellett átvennie. Komolyabb nagyobb edző meg nem jönne ide.

Ki kell szórni a "selejtet" és lehozni 1-2 igazán ügyes mercatót, a szurkolók ámítását meg befejezni, hogy scudetto meg ilyenek.
2 éven belül kéne felépíteni egy állandó BL-ben szereplő csapatot, olaszban sima dobogóval, növekednek majd a bevételek, és lehet talán nagy neveket igazolni.

Thohir szerintem valahogyan így képzeli.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2015.03.25. 09:54-kor.
tomika431

mike írta:

Egyszerűen nincs is jobb opciónk jelenleg.
Nyilván a szimpátia is benne van mert korábban rengeteg sikert hozott nekünk, de nem látnám értelmét pl egy Bielsának ebben a helyzetben, Manciót meg elküldeni fél év munka után, úgy hogy egy trágyadombot kellett átvennie. Komolyabb nagyobb edző meg nem jönne ide.

Ki kell szórni a "selejtet" és lehozni 1-2 igazán ügyes mercatót, a szurkolók ámítását kell csak befejezni, hogy scudetto meg ilyenek.
éven belül kéne felépíteni egy állandó BL-bne szereplő csapatot, olaszban sima dobogóval, növekednek majd a bevételek, és lehet talán nagy neveket igazolni.

Thohir szerintem valahogyan így képzeli.

Ezt én is igy gondolom.Mancininek takaritania kell a nyáron.a selejtet kiszórni akikkel nem számol,hozni használható embereket akik illenek az ő taktikájába és kész is vagyunk.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

tomika431

Azért kiváncsi lennék arra egyszer hogy C.Ancelotti mit tudna itt nálunk az Internél mutatni :) mit hozna ki a játékosainkból.
Dan-i-nter

lucky0 írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/inter-fergusonnak-is-het-ev-kellett-manchesterben-mancini-2403079

Egyetértek vele!

Én is, ez egy korrekt nyilatkozat. Ő is látja a hibákat, de csodát nem tud tenni, időre van szükség.

tomika431 írta:Azért kiváncsi lennék arra egyszer hogy C.Ancelotti mit tudna itt nálunk az Internél mutatni :) mit hozna ki a játékosainkból.

Most épp esik szét alatta a Reál, nem hinném, hogy bármit alkotna itt. :) Edzőkről beszélünk, nem varázslókról, még Simeone se hozna ki ebből a romhalmazból sokkal többet (azért írom őt, mert szerintem jelenleg N1 edző)
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Dan-i-nter írta:
lucky0 írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/inter-fergusonnak-is-het-ev-kellett-manchesterben-mancini-2403079

Egyetértek vele!

Én is, ez egy korrekt nyilatkozat. Ő is látja a hibákat, de csodát nem tud tenni, időre van szükség.

tomika431 írta:Azért kiváncsi lennék arra egyszer hogy C.Ancelotti mit tudna itt nálunk az Internél mutatni :) mit hozna ki a játékosainkból.

Most épp esik szét alatta a Reál, nem hinném, hogy bármit alkotna itt. :) Edzőkről beszélünk, nem varázslókról, még Simeone se hozna ki ebből a romhalmazból sokkal többet (azért írom őt, mert szerintem jelenleg N1 edző)

Azért egy Real Madridot nagyon nem könnyű irányítani, pont azért minden poszton világsztár játszik. Realos haverom nagyon szidja a játékosokat, azt mondja, hogy folyamatosan flegmáznak, el is tudom képzelni róluk. Nem beszélve arról, hogy az edzőn és a játékosokon is dupla akkora teher van mint minden más klubnál. 1 vereség és szarrá oltják őket.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Egyetértek vele!

Én is, valóban sokat fejlődött a csapat, az eredmények nem jönnek, de idén már nem számít.

Minél többet kell játszatni a keretet, de ha jövőre sem lesz előre lépés, akkor váltani fog a klub, de nyáron semmiképp sem szabad elengedni Mancini-t.
alwin91

Jött egy ürge a vezetőségbe, aki 12 évet húzott le az UEFA-nál 2013-ig. Nem rossz módszer arra, hogy elkerüljük a büntetéseket :D
Süti

Stankovic újra nálunk dolgozik? :roll:

Kondogbia bemutatásán büszkén feszített mellette.

Jó arc:

https://www.youtube.com/watch?v=8mNdnnMrBi4
Süti

"I am thrilled and excited because I've always said these colours will remain on my skin forever."

Neki el is hiszem. :)

Na ez nagyon jó hír, nem szabad elszórni az ilyen tehetséges embereket.

Sok sikert neki újra a klubnál. ;)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Megint kikapott a cselszki.José lassan elérhető lesz.
alwin91

Stankov írta:Megint kikapott a cselszki.José lassan elérhető lesz.

José már nem a régi szerintem. Szerintem a Madridnál szétmentek az idegei :D Mindenesetre Mancininek adni kell egy kis időt és bízzunk a legjobbakban.
Süti

José bukni fog szerintem, de nem kell ő most ide.
R9.

Süti írta:José bukni fog szerintem, de nem kell ő most ide.

dehogynem :D

nyáron jöhet mancini helyére

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ti-2263939
alwin91

R9. írta:

Ha Mancinivel felépítjük az alapjait ennek a csapatnak és elküldjük Őt José miatt, akkor az egy iszonyatosan gusztustalan lépés lenne. Ha eléri a BL helyek egyikét, kizárt, hogy Thohir kibaszná őt. Moratti megtenné ha még itt lenne afelől nincs kétségem és én örülök, hogy nem élőben FIFA manager-ezik az öreg a klubnál.
Apropó stadion. Most ezzel mi a helyzet? Volt hír arról, hogy 100 évre kibéreltük a San Sirot. Most ez hivatalos volt? Lesz valami fejlődés azon túl, hogy egy nagy boltot csináltak a San Siroban?
R9.

lehet h az de 1 szurkolot se erdekelne :D
Dan-i-nter

alwin91 írta:Ha Mancinivel felépítjük az alapjait ennek a csapatnak és elküldjük Őt José miatt, akkor az egy iszonyatosan gusztustalan lépés lenne. Ha eléri a BL helyek egyikét, kizárt, hogy Thohir kibaszná őt. Moratti megtenné ha még itt lenne afelől nincs kétségem és én örülök, hogy nem élőben FIFA manager-ezik az öreg a klubnál.
Apropó stadion. Most ezzel mi a helyzet? Volt hír arról, hogy 100 évre kibéreltük a San Sirot. Most ez hivatalos volt? Lesz valami fejlődés azon túl, hogy egy nagy boltot csináltak a San Siroban?

Egyetértek. Oké Mancini se csak érzelmi kötődés miatt jött vissza, hisz a 4 millió fizetés azért elég nagy + vonzerőt biztosít, de ez tényleg övön aluli lenne. Mou minden Inter szurkoló szemében egy legenda marad azért amit véghez vitt 2010-ben, de Mancsnak is rengeteget köszönhetünk, könyített bajnokság ide vagy oda. Amikor visszatért emlékszem milyen boldog voltam (persze már annak is külön örültem, hogy a Mr. Palack-prés eltakarodott), végre volt valami ami bizakodásra adott okot. Újra érdekeltek a meccseink, éreztem, hogy jó irányba mozdulnak végre a dolgok. Szerintem jelenleg a legjobb elérhető edző ül a padon, és remélem megadva neki a kellő bizalmat, illetve az embereket akiket kért, végre sikerül egy jó szezont futni.

Joséval egyébként nem tudom mi van mivel nem sok PL-t nézek, tavaly nagyon domináltak a ligában, nem tudom mi miatt ez a visszaesés. De abban egyetértek, hogy 2010 óta, bár így is remek eredményeket ért el és még mindig az egyik legjobb aktív edző, nincs annyira topon. (balhéi, ultra-defenzív mentalitás..)
Festa

R9. írta:

Én nem szeretném ha lerombolná a szobrát itt így aztán jöjjön csak Simeone ;)
alwin91

Fassone lelépett vagy leléptették. Ha jól emlékszem a stadionprojekt miatt hozták ide 3 éve. Nagy előrelépésről nem is igazán tudok.
R9.

The Daily Mail – Next 2 fixtures decisive for Mourinho: Hiddink ready

Mancini out :D
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

R9. írta:The Daily Mail – Next 2 fixtures decisive for Mourinho: Hiddink ready

Mancini out :D

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-ket-csapattal-vette-fel-a-kapcsolatot-mourinho-2446379
R9.

Istenem de szep is lenne, Mancini takarodhatna ahova akar :D
R9.

mar fcinternews is lehozta es a sempreinter is

Mou emberei felvettek a kapcsolatot a psgvel es az interrel
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

Remélem nem jön vissza. Igen, szép volt, jó volt, de Josénak elment az esze. Madridban elpattant nála valami, azóta gyártja az összeesküvés-elméleteket, rombol és balhézik.
Persze lehet velem nem egyet érteni, de én nem örülnék neki :roll:
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Én sem örülnék neki, Mancinit sem szeretem, de ahogy Mourinho elment, na azt nem felejtem el..... Mondjuk az előtte lévő dolgokat sem.... :D
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Csatlakozom. Nem szeretném ha jönne. Viszont Mancininél lehet jobb lenne.
Simeone kell azt kész.
R9.

nem szeretnétek ha mou jönne? :lol:
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Én örülnék neki mert Mancini olyan néha mintha tök amatőr lenne :?
Szerintem semmi esély, hogy év közben váltsunk, max ha 4-5 mecscet veszítenénk zsinorban, akkor talán...Na meg nem is hiszem, hogy jönne Mou év közben, Ő nem az a tipus, max nyáron. ;)
PSG-meg..ha jók lesznek és a BL-ben is menetelnek, akkor nem hinném, hogy kirúgnák Blanc-ot.

Viszont ha nem lesz meg a 3. hely akkor alap, hogy Mancininek mennie kell. Azért kapott játékosokat, elvárás a BL. Na meg ha a 4. szezonban sem lesz BL....az nagyon égő lenne már :( Nem beszélve az anyagi veszteségről.
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

Ha nem lesz meg a BL Mancival, akkor egyébként is teljesen tökmindegy. Ha minden igaz annyira jó a gazdasági helyzetünk, hogy mindent feltettünk 1 lapra, szóval ha nem lesz BL akkor nem költekezés lesz, hanem el kell adnunk pár embert (akit még javarészt ki sem fizettünk). Így pedig kétlem, hogy Mou jönne.
Egyébként sem fog, ha menesztik ő megy a PSG-hez, egyrészt ott van pénz és vásárolnak akit kér, másrészt nyilatkozta, hogy ő lenne az első edző aki 5 országban tudott bajnokságot nyerni.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

R9. írta:nem szeretnétek ha mou jönne? :lol:

Simeone vagy José, csak ennyit szeretnék ;)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Azért racionálisan gondolkodva sajnos belátható, hogy nem sok esély van José-ra.
Most komolyan eltudjátok képzelni, hogy úgy jönne ide, hogy csak ilyen kölcsön + opció meg 5 évre részletekben fizetve meg hasonló szarakodásokkal tudjon igazolni? :? Hát Én nem. :(
Meg azt sem tudom elképzelni, hogy Thohir majd egy edzőnek 8-10 millót fog fizetni egy évre....
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

Cupi írta:Meg azt sem tudom elképzelni, hogy Thohir majd egy edzőnek 8-10 millót fog fizetni egy évre....

Pontosan ennyi pénz megy ki most is edzőre, Mancini + a szararcú mazzari fizetéseire.
Süti

psn írta:Pontosan ennyi pénz megy ki most is edzőre, Mancini + a szararcú mazzari fizetéseire.

Ezt kétlem.
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Süti írta:
psn írta:Pontosan ennyi pénz megy ki most is edzőre, Mancini + a szararcú mazzari fizetéseire.

Ezt kétlem.

Pontosan így van sajnos... Mancini 4 milliót keres, valamit Mazzarri 3,5 milliós fizetését is utaljuk még 2016 nyaráig. A 7,5 millió már nincsen messze a 8-tól :)
Festa

Pontosan annyi esélyt látok Mourinho visszatérésére minthogy a Norvégokat kiejtjük a pótselejtezőn.
Most,hogy ez sok vagy kevés ezt mindenki döntse el saját maga ;)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Nem az Internél van edzőkérdés, hanem az Chelseanél. José lehet egyszer visszatér, de nem most és nem is a nyáron.
kaszasINTER

Hozzászólás Szerző: kaszasINTER »

Szerintem még ne térjen vissza mostanában lehet jobban járna,ha pihenne egy évet mert nagyon kivan égve.Meg nekünk olyan edző kellene inkább aki képes csapatot építeni a költségvetésünkön belül.Én jobban örülnék Simeonénak,mert az Atleticoból elég jó csapatott csinált.
R9.

Komax írta:Nem az Internél van edzőkérdés, hanem az Chelseanél. José lehet egyszer visszatér, de nem most és nem is a nyáron.

nyugi a roma ellen kapunk egy 5-öst és lesz kérdés :D
Válasz küldése