A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Francesco
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Sziasztok,
pár gondolatom lenne a csapattal és a szezonnal kapcsolatosan.
Sokszor olvastam, hogy szidjátok a csapatot és Mancini-t is. Nyilván joggal. Nem láttam túl sok meccset ebben a szezonban, mert már jó pár éve minősíthetetlenül gyenge a keret és a produktum. Azonban van itt valami.
Mióta ET itt van az 5 éves tervet hangoztatja. Ebből jelenleg két év telt el. Vissza van még három. Az előző szezonhoz képest ténylegesen előrelépés történt, hiszen nem csak több pontot szereztünk, de hosszú idő után a végéig harcban voltunk a dobogóért. Szerintem ez vitathatatlan. A játék színvonala egy másik kérdés. Amíg az elején nyertük a meccseket mindegy volt, hogy hogyan játszunk, aztán előtérbe került, pedig pont ugyanaz volt, csak kevesebb szerencsével. Voltak jó meccsek, és emlékezetes meccsek is, ami szintén nem volt jellemző az elmúlt évekre. Ugyanakkor látni kell, hogy ez a csapat sokkal nem erősebb a jelenlegi helyénél. A kezdőt nézve ott van Handa, D'ambrosio, Nagatomo, Medel, Icardi, Brozovic a csapatban azok közül, akik Mancini előtt is itt voltak. Az persze más kérdés, hogy sok rossz igazolása is volt a Misternek. Csakhogy ne feledjük az volt Mourinhonak is. Illetve lett is volna, csak szerencsére nem ő igazolt, ezért jött ide Eto'o, Sneijder, Milito, Motta, Lúció. Azaz az alapja a BL győztes Internek.
Ugyanakkor a most emlegetett játékosok már egy szinttel erősebbek lennének, mint azok, akiket hozott eddig. Ráadásul elég tökös ahhoz, hogy kikényszerítsen neveket az elnökünktől. Ez mindenképpen pozitívum. Én azt mondom, hogy kell neki adni még egy évet. Csak nyerhetünk. Az építkezéshez biztos pontok kellenek és ilyen az edző személye. Elindult egy úton. Jövőre a BL hely már alap lesz, ha nem éri el az semmiképp sem nevezhető előrelépésnek, akkor úgyis kirúgják.
Nem gondolom, hogy baj, ha idősebb játékosokat is hoz, mert a BL-t nyert Interhez képes még így is fiatal lesz a csapat.
Más kérdés persze, hogy kiket tudunk ténylegesen igazolni, de én még egy szezont adnék neki.
Elég hangos a sajtó pár névből és persze volt már ilyen, de szerintem egy:
Sirigu-Zabaleta-Miranda-Murillo-Erkin-Yaya-Konogbia-Banega-Perisic-Thauvin-Icardi
sor már előrelépés lenne a mostanihoz képest.
És akkor még nem is beszéltünk a kínai befektetőkről. Nem lennék meglepve, ha és amennyiben ők érkeznek, akkor ide irányítanák a volt Shaktar-os, Teixeira-t.
Mindenesetre, ha lesz pénz igazolásokra, akkor végképp tudni fogja Mancini, hogy most vagy soha. Nem rombolás zajlik, így mindegy, hogy most érkezik másik edző, vagy jövőre. Persze ez csak egy vélemény.
pár gondolatom lenne a csapattal és a szezonnal kapcsolatosan.
Sokszor olvastam, hogy szidjátok a csapatot és Mancini-t is. Nyilván joggal. Nem láttam túl sok meccset ebben a szezonban, mert már jó pár éve minősíthetetlenül gyenge a keret és a produktum. Azonban van itt valami.
Mióta ET itt van az 5 éves tervet hangoztatja. Ebből jelenleg két év telt el. Vissza van még három. Az előző szezonhoz képest ténylegesen előrelépés történt, hiszen nem csak több pontot szereztünk, de hosszú idő után a végéig harcban voltunk a dobogóért. Szerintem ez vitathatatlan. A játék színvonala egy másik kérdés. Amíg az elején nyertük a meccseket mindegy volt, hogy hogyan játszunk, aztán előtérbe került, pedig pont ugyanaz volt, csak kevesebb szerencsével. Voltak jó meccsek, és emlékezetes meccsek is, ami szintén nem volt jellemző az elmúlt évekre. Ugyanakkor látni kell, hogy ez a csapat sokkal nem erősebb a jelenlegi helyénél. A kezdőt nézve ott van Handa, D'ambrosio, Nagatomo, Medel, Icardi, Brozovic a csapatban azok közül, akik Mancini előtt is itt voltak. Az persze más kérdés, hogy sok rossz igazolása is volt a Misternek. Csakhogy ne feledjük az volt Mourinhonak is. Illetve lett is volna, csak szerencsére nem ő igazolt, ezért jött ide Eto'o, Sneijder, Milito, Motta, Lúció. Azaz az alapja a BL győztes Internek.
Ugyanakkor a most emlegetett játékosok már egy szinttel erősebbek lennének, mint azok, akiket hozott eddig. Ráadásul elég tökös ahhoz, hogy kikényszerítsen neveket az elnökünktől. Ez mindenképpen pozitívum. Én azt mondom, hogy kell neki adni még egy évet. Csak nyerhetünk. Az építkezéshez biztos pontok kellenek és ilyen az edző személye. Elindult egy úton. Jövőre a BL hely már alap lesz, ha nem éri el az semmiképp sem nevezhető előrelépésnek, akkor úgyis kirúgják.
Nem gondolom, hogy baj, ha idősebb játékosokat is hoz, mert a BL-t nyert Interhez képes még így is fiatal lesz a csapat.
Más kérdés persze, hogy kiket tudunk ténylegesen igazolni, de én még egy szezont adnék neki.
Elég hangos a sajtó pár névből és persze volt már ilyen, de szerintem egy:
Sirigu-Zabaleta-Miranda-Murillo-Erkin-Yaya-Konogbia-Banega-Perisic-Thauvin-Icardi
És akkor még nem is beszéltünk a kínai befektetőkről. Nem lennék meglepve, ha és amennyiben ők érkeznek, akkor ide irányítanák a volt Shaktar-os, Teixeira-t.
Mindenesetre, ha lesz pénz igazolásokra, akkor végképp tudni fogja Mancini, hogy most vagy soha. Nem rombolás zajlik, így mindegy, hogy most érkezik másik edző, vagy jövőre. Persze ez csak egy vélemény.
- mike
Francesco írta:Az előző szezonhoz képest ténylegesen előrelépés történt, hiszen nem csak több pontot szereztünk, de hosszú idő után a végéig harcban voltunk a dobogóért. Szerintem ez vitathatatlan.
Interfan is írta hogy 120 millió körül költöttünk tavaly, és ebből nem hogy a scudettóért, még a BL-ért sem tudtunk versenybe szállni. Én voltam az egyik aki sokáig védte Mancsot, de vakhangya volt egész évben, Joveticset, Ljajicot, Édert is teljesen leírta, Kondogbiát 1 év alatt sem sikerült beépítenie. Az a mázlija hogy ez a keret már igen erős, de egy normális szakemberrel legalább dobogósok lettünk volna, és mehetnénk a BL-be.
Francesco írta:Elég hangos a sajtó pár névből és persze volt már ilyen, de szerintem egy:
Ez újabb 6 új ember lenne a kezdőbe, aminek semmi értelme, tavaly is több mint tíz érkezett.
Egy Yaya-KonDog belső páros európa leglassabb belső kettőse lenne, még járókerettel is szétfutnák őket.
Yaya nem kell, épp azért jött KonDog, belőle kéne kihozni a maximumot, Mancs láthatóan erre sem képes.
Én nem játékosokban hanem új edzőben gondolkodnék, a csapatot meg együtt kéne tartani, 2-3 poszton kellene minőséget hozni és simán mehetnénk a scudettóért.
- Süti
Francesco írta:Mióta ET itt van az 5 éves tervet hangoztatja. Ebből jelenleg két év telt el. Vissza van még három.
A Bl-Scudetto-Olasz Kupa triplázás óta meg hat év telt el, és azóta semmi.
Nem biztos, hogy mindenki olyan nyugodtan nézi majd ezt az "5 éves tervet", mert ez Európában és a fociban nem működik.
Minden évben kupákat kellene nyernie egy olyan klubnak mint az Inter, vagy legalábbis törekedni rá, ez egy mentalitásbeli különbség.
Thohir még a Major League sportok világában él, ahol 5 év alatt felhoz egy csapatot majd öt év múlva semmi és nincsen belőle gond.
Itt lesz.
-
Francesco
Nem Mancini védelmében, de nem tudhatjuk, hogy mi történik a csapat háza táján. Jovetic szerint jó a kapcsolata az edzővel, ehhez képest alig játszott. Ljajic ugyan ez. Nyilván megvan az oka. Persze az edzők szeretnek kitartani csökönyösen a saját elképzelésük mellett, de pl. valamiért Naga kirobbanthatatlan mindegyik edzőnél. Vajon ennek mi oka lehet? Az Ázsiai piac? Lehet.
Ugyanakkor fontosnak tartom megjegyezni azt is, hogy -tudom nem teljesen jó összehasonlítás-, de 2009-ben sem egy-két ember lett beépítve a csapatba.
Ahogy írtam is, akkor jött Motta, Milito, Eto'o, Sneijder, Lúcio és kicsit később Pandev is.
Az 5 éves tervhez és, hogy hol kéne tartania az Internek, pedig annyit, hogy mindez igaz is lenne, ha nem építették volna le ennyire a csapatot. Ha lett volna bármilyen folytonosság az elmúlt most már 6 év alatt. Vagy, ha a mai futballban a 120 millió olyan nagy pénz lenne, mint akkor. Sajnos nem nagyon volt az elmúlt években piacképes játékosunk. Persze mondhatjuk Coutinho-t, vagy Kovacicet, de itt egyik sem élt a lehetőséggel. Egyikből sem jöttünk ki rosszul anyagilag és most hagyjuk mennyit ér Coutinho. A másik pedig az, hogy nem nagyon lehet már olcsón megszerezni jó korban lévő játékosokat lsd. 2009.
Szerintem addig kár álmodozni jobb edzőről, amíg nincs meg hozzá az állomány. Márpedig ehhez Mancini nem rossz választás, mert neki igazoolnak nem úgy, mint a többi x edzőnek, akik itt voltak az évek alatt.
Sajnos Moratti 2010-ben a szívére hallgatott és nem az eszére, ezért nem lettek értékesítve a már akkor sem fiatal játékosaink. Aztán tudjuk mi lett.
Értem én, hogy miért kellene küzdenie egy Internek, de ez a jelenlegi csapat árnyéka önmagának. Ezeket figyelembe véve igenis előrelépés a 4. hely és az, hogy anyagilag stabilizálódni látszik a gárda, hogy a menedzsmentben gazdasági szakemberek vannak és végre megint felkerültünk Európa futball térképére, valamint hogy talán már ismét tudunk igazolni nevesebb játékosokat.
Mondhatjuk, hogy az Internek a bajnoki arany a cél, meg a kupák elhódítása, de ez a csapat két éve még egy marék lisztet sem nagyon ért, gazdaságilag romokban hevert.
Jobb a keret, van pénz igazolni, vannak olyan játékosaink akikre lehet építeni, ott vagyunk Európába és egy olyan edzőnk van, aki ide tud csábítani nevesebb játékosokat is. Nem beszélve, hogy kezd nyereséges lenni az Inter, mint márka és még nem beszéltünk a kínai befektetőkről.
Ugyanakkor fontosnak tartom megjegyezni azt is, hogy -tudom nem teljesen jó összehasonlítás-, de 2009-ben sem egy-két ember lett beépítve a csapatba.
Ahogy írtam is, akkor jött Motta, Milito, Eto'o, Sneijder, Lúcio és kicsit később Pandev is.
Az 5 éves tervhez és, hogy hol kéne tartania az Internek, pedig annyit, hogy mindez igaz is lenne, ha nem építették volna le ennyire a csapatot. Ha lett volna bármilyen folytonosság az elmúlt most már 6 év alatt. Vagy, ha a mai futballban a 120 millió olyan nagy pénz lenne, mint akkor. Sajnos nem nagyon volt az elmúlt években piacképes játékosunk. Persze mondhatjuk Coutinho-t, vagy Kovacicet, de itt egyik sem élt a lehetőséggel. Egyikből sem jöttünk ki rosszul anyagilag és most hagyjuk mennyit ér Coutinho. A másik pedig az, hogy nem nagyon lehet már olcsón megszerezni jó korban lévő játékosokat lsd. 2009.
Szerintem addig kár álmodozni jobb edzőről, amíg nincs meg hozzá az állomány. Márpedig ehhez Mancini nem rossz választás, mert neki igazoolnak nem úgy, mint a többi x edzőnek, akik itt voltak az évek alatt.
Sajnos Moratti 2010-ben a szívére hallgatott és nem az eszére, ezért nem lettek értékesítve a már akkor sem fiatal játékosaink. Aztán tudjuk mi lett.
Értem én, hogy miért kellene küzdenie egy Internek, de ez a jelenlegi csapat árnyéka önmagának. Ezeket figyelembe véve igenis előrelépés a 4. hely és az, hogy anyagilag stabilizálódni látszik a gárda, hogy a menedzsmentben gazdasági szakemberek vannak és végre megint felkerültünk Európa futball térképére, valamint hogy talán már ismét tudunk igazolni nevesebb játékosokat.
Mondhatjuk, hogy az Internek a bajnoki arany a cél, meg a kupák elhódítása, de ez a csapat két éve még egy marék lisztet sem nagyon ért, gazdaságilag romokban hevert.
Jobb a keret, van pénz igazolni, vannak olyan játékosaink akikre lehet építeni, ott vagyunk Európába és egy olyan edzőnk van, aki ide tud csábítani nevesebb játékosokat is. Nem beszélve, hogy kezd nyereséges lenni az Inter, mint márka és még nem beszéltünk a kínai befektetőkről.
-
JJ5
Francesco írta:Nem Mancini védelmében, de nem tudhatjuk, hogy mi történik a csapat háza táján. Jovetic szerint jó a kapcsolata az edzővel, ehhez képest alig játszott. Ljajic ugyan ez. Nyilván megvan az oka. Persze az edzők szeretnek kitartani csökönyösen a saját elképzelésük mellett, de pl. valamiért Naga kirobbanthatatlan mindegyik edzőnél. Vajon ennek mi oka lehet? Az Ázsiai piac? Lehet.
Annyira üdítő pozitív felfogású és intelligens kommenteket is olvasni a sok 'Mancini takarodjon' között, hogy muszáj leírnom mennyire egyet értek veled!
- Veko
JJ5 írta:Francesco írta:Nem Mancini védelmében, de nem tudhatjuk, hogy mi történik a csapat háza táján. Jovetic szerint jó a kapcsolata az edzővel, ehhez képest alig játszott. Ljajic ugyan ez. Nyilván megvan az oka. Persze az edzők szeretnek kitartani csökönyösen a saját elképzelésük mellett, de pl. valamiért Naga kirobbanthatatlan mindegyik edzőnél. Vajon ennek mi oka lehet? Az Ázsiai piac? Lehet.
Annyira üdítő pozitív felfogású és intelligens kommenteket is olvasni a sok 'Mancini takarodjon' között, hogy muszáj leírnom mennyire egyet értek veled!
Csatlakozom!
- brecsinho
Francesco írta:
Nem láttam túl sok meccset ebben a szezonban
Viszont aki látta az összes meccset,annak feltűnt,hogy Mancininek nincs taktikája,koncepciója,cserélni és belenyúlni a meccsbe képtelen,össze vissza variálja kezdőt annak ellenére,hogy idén nem volt nemzetközi kupa,kiállt a juve ellen 9 védekezővel,nem tudunk dominálni még kis csapatok ellen sem,támadójátékunk ebben a szezonban nem létezett,csak a játékosok egyéni képességeiben bízhatunk.
Kb. ennyi hirtelenjében, de a szezon alatt voltak még hajmeresztő dolgok. Ennek ellenére én is azt mondom,hogy a korábbi évekhez képest gazdaságilag és játékoskeretben előre léptünk és végre nem zuhantunk tovább,de egyszerűen nem látom Manciniben azt az embert,aki hozzá tudja tenni azt az extrát amivel 11 játékosból egy masszív és taktikus csapatot tud formálni...de cáfoljon rám a következő szezonban.
-
Francesco
A folyamatos rotáció számomra is talány, ugyanakkor nyilván Mancini sem oktalan annyira, hogy ne tudná a folytonosság kellene. Itt szintén nagy kérdés, hogy akkor minek változtatta folyton a felállást. Ennek két magyarázata lehet. Egyrészt lehetett azért, mert az edzésmunka alapján az éppen pályára küldött kezdő tizenegyet érezte a legmotiváltabbnak/legerősebbnek. Viszont van egy másik logikusnak tűnő indok is. Mi szurkolók nyilván nem 5 éves tervekben gondolkodunk, hanem kupákban, lehetőleg azonnal. Mindazonáltal, ha a Misterrel tényleg leültek és egy hosszútávú célt tűztek ki, akkor ahhoz elengedhetetlen, hogy a megfelelő játékosokat találja meg. Ehhez pedig mindenkinek folyamatos játéklehetőséget kell kapnia, hiszen így derülhet ki, hogy megüti-e azt a szintet, ami a jövő nagy Interéhez -még, ha kicsit bután hangzik is- elengedhetetlen. Elképzelhetőnek tartom, hogy most nyáron azok fognak távozni, akik nem éltek a lehetőséggel, mert azt aztán tényleg nem mondhatja senki, hogy nem kapta meg a sanszot a bizonyításra.
Tökéletes példa erre Brozovic, akit én továbbra sem tudok hová tenni. A szezon elején volt néhány jobb meccse, aztán eltűnt. Akkor simán eláshatta volna magát, ha nem kapja meg folyton x fordulónként a bizonyítási lehetőséget. És mi történt? Kis túlzással fél Európa szívesen látná soraiban és rendesen fel is szökött az ára. Nem azt mondom, hogy egy Stankovic (egyelőre), de a kezdeti kisfiús szerepből egy olyan játékossá nőtte ki magát, aki jobb napjain képes eldönteni egy-egy mérkőzést és szerb barátjához hasonlóan feltüzelni a csapatot.
Abban egyet kell értenem viszont Mancinivel, hogy kellenek az idősebb játékosok. Ez az Inter nagyon fiatal ahhoz, hogy egy ennyire taktikus bajnokságban megállja a helyét. Európáról pedig ne is beszéljünk. Nincs azzal semmi gond, ha akár radikálisan öregítjük a keretet, mert ahogy sokan mondjátok ez az Inter és nem egy tehetségeket kinevelő csapat. Ha ők már túl öregek lesznek, nem nyújtanak jó teljesítményt, le lehet cserélni őket jobb korban és passzban lévő játékosokra.
Most teljesen laikusan úgy látom, hogy a csapat gerince megvan. Azt gondolom, hogy Miranda, Brozovic, Kondogbia, Perisic, Icardi, Murillo, Medel, Handanovic és Jovetic azok a játékosok, akik megütik a szintet. Nyilván ezek közül is lehetnek "áldozatok", hiszen a portás a BL-be vágyik, illetve egyik másikért bejöhet olyan ajánlat, amiért el kell engedni. Ugyanakkor megfelelő pótlással és kiegészítéssel egy sokkal erősebb csapatunk lehet jövőre.
Nincs mese, nem csak jó és ügyes játékosokat kell igazolnunk, hanem karaktereket. Olyanokat, mint anno Maicon, Stankovic, vagy éppen Zanetti volt.
Nem feltétlenül abban látnám a nagy Inter-t, hogy sorra nyerjük egy gólokkal a meccseket, hanem abban, hogy harapunk, és ha ki is kapunk akár egy Juventus-tól, akár egy Verona-tól, úgy kapunk ki, hogy a végén megtapsolják a csapatot, mert tökösek voltak, küzdöttek és ez most ennyire volt elég.
Tökélestesen igaza van Mancininek - és nem gondolom, hogy véletlen nyilatkozat volt -, hogy azok maradhatnak, akik átérzik mit jelent az Inter.
Tökéletes példa erre Brozovic, akit én továbbra sem tudok hová tenni. A szezon elején volt néhány jobb meccse, aztán eltűnt. Akkor simán eláshatta volna magát, ha nem kapja meg folyton x fordulónként a bizonyítási lehetőséget. És mi történt? Kis túlzással fél Európa szívesen látná soraiban és rendesen fel is szökött az ára. Nem azt mondom, hogy egy Stankovic (egyelőre), de a kezdeti kisfiús szerepből egy olyan játékossá nőtte ki magát, aki jobb napjain képes eldönteni egy-egy mérkőzést és szerb barátjához hasonlóan feltüzelni a csapatot.
Abban egyet kell értenem viszont Mancinivel, hogy kellenek az idősebb játékosok. Ez az Inter nagyon fiatal ahhoz, hogy egy ennyire taktikus bajnokságban megállja a helyét. Európáról pedig ne is beszéljünk. Nincs azzal semmi gond, ha akár radikálisan öregítjük a keretet, mert ahogy sokan mondjátok ez az Inter és nem egy tehetségeket kinevelő csapat. Ha ők már túl öregek lesznek, nem nyújtanak jó teljesítményt, le lehet cserélni őket jobb korban és passzban lévő játékosokra.
Most teljesen laikusan úgy látom, hogy a csapat gerince megvan. Azt gondolom, hogy Miranda, Brozovic, Kondogbia, Perisic, Icardi, Murillo, Medel, Handanovic és Jovetic azok a játékosok, akik megütik a szintet. Nyilván ezek közül is lehetnek "áldozatok", hiszen a portás a BL-be vágyik, illetve egyik másikért bejöhet olyan ajánlat, amiért el kell engedni. Ugyanakkor megfelelő pótlással és kiegészítéssel egy sokkal erősebb csapatunk lehet jövőre.
Nincs mese, nem csak jó és ügyes játékosokat kell igazolnunk, hanem karaktereket. Olyanokat, mint anno Maicon, Stankovic, vagy éppen Zanetti volt.
Nem feltétlenül abban látnám a nagy Inter-t, hogy sorra nyerjük egy gólokkal a meccseket, hanem abban, hogy harapunk, és ha ki is kapunk akár egy Juventus-tól, akár egy Verona-tól, úgy kapunk ki, hogy a végén megtapsolják a csapatot, mert tökösek voltak, küzdöttek és ez most ennyire volt elég.
Tökélestesen igaza van Mancininek - és nem gondolom, hogy véletlen nyilatkozat volt -, hogy azok maradhatnak, akik átérzik mit jelent az Inter.
- interfan
Nem mintha eddig valós kérdés lett volna Mancini jövője, de már az utolsó kérdőjelek is eltűnnek.
Mancini múlthéten nyilatkozta hogy marad, azóta ezt elmondta Moratti is.
Tegnap pedig Zanetti mondta hogy teljesen biztos Mancini maradása 100%.
Thohirnak az új befektetővel sikerül meggyőzni Mancini, így lesz pénz számára igazolni.
És az általa kért Zabaleta/Ansaldi, Toure/Biglia, Candreva/Nasri vonalra minden esély megvan.
Simeone eddig sem volt realitás, de aki bízott benne annak az utolsó remény is elszállt.
Simeonehoz közel álló források nyilatkozták, hogy semmiképpen nem jönne az Interbe Simeone.
Csak BL-ben résztvevő, és megfelelő játékoskerettel rendelkező csapathoz távozna.
Ha nem nyer BL-t, akkor semmikképpen nem távozik.
Ha esetleg megnyeri, akkor viszont első sorban ott van érte a PSG.
Akik 200m-s igazolási budget-vel + 10m körüli fizetéssel csábítják.
Ha esetleg valami csoda történne, és mégsem érkezne az a pénz ami Mancininek kell.
(Erre 0,000001% esély van még pár napig)
Akkor nem hogy Simeone vagy Mou lehetne a jelölt.
Még Bielsa, Pellegrini, AVB, De Boer vonal sem.
Sokkal inkább a Mihajlovic, Zenga, Leo sor kerülne elő.
De mivel Mancini marad, ezért erről felesleges is tovább beszélni.
Mancini múlthéten nyilatkozta hogy marad, azóta ezt elmondta Moratti is.
Tegnap pedig Zanetti mondta hogy teljesen biztos Mancini maradása 100%.
Thohirnak az új befektetővel sikerül meggyőzni Mancini, így lesz pénz számára igazolni.
És az általa kért Zabaleta/Ansaldi, Toure/Biglia, Candreva/Nasri vonalra minden esély megvan.
Simeone eddig sem volt realitás, de aki bízott benne annak az utolsó remény is elszállt.
Simeonehoz közel álló források nyilatkozták, hogy semmiképpen nem jönne az Interbe Simeone.
Csak BL-ben résztvevő, és megfelelő játékoskerettel rendelkező csapathoz távozna.
Ha nem nyer BL-t, akkor semmikképpen nem távozik.
Ha esetleg megnyeri, akkor viszont első sorban ott van érte a PSG.
Akik 200m-s igazolási budget-vel + 10m körüli fizetéssel csábítják.
Ha esetleg valami csoda történne, és mégsem érkezne az a pénz ami Mancininek kell.
(Erre 0,000001% esély van még pár napig)
Akkor nem hogy Simeone vagy Mou lehetne a jelölt.
Még Bielsa, Pellegrini, AVB, De Boer vonal sem.
Sokkal inkább a Mihajlovic, Zenga, Leo sor kerülne elő.
De mivel Mancini marad, ezért erről felesleges is tovább beszélni.
- interfan
Frank De Boer közös megegyezéssel hivatalosan is távozott az Ajax éléről.
Elmondta minden ajánlat érdekli, semmit nem zár ki, mindenkit meghallgat.
De eddig csak az Everton és a Valencia kereste fel, viszont mindkét ajánlat nagyon meggyőző számára.
Nem mintha érintene minket, csak hogy lássa mindenki rá is lenne esély.
Elmondta minden ajánlat érdekli, semmit nem zár ki, mindenkit meghallgat.
De eddig csak az Everton és a Valencia kereste fel, viszont mindkét ajánlat nagyon meggyőző számára.
Nem mintha érintene minket, csak hogy lássa mindenki rá is lenne esély.
- Wesley10
Eddig azt hajtogattad,hogy nincs rá esély...
Mancsnál szerintem még bőven benn van a pakliban a válogatott, ha felkérik akkor lép.Simeone maga mondta hogy egyszer az inter edzője lesz. Ennyit a pletykákról,meg hogy ki lesz/nem lesz az edzőnk.ha a szövetség bekínálja Mancsot akkor borul az egész "Mancini marad" teória.
Mancsnál szerintem még bőven benn van a pakliban a válogatott, ha felkérik akkor lép.Simeone maga mondta hogy egyszer az inter edzője lesz. Ennyit a pletykákról,meg hogy ki lesz/nem lesz az edzőnk.ha a szövetség bekínálja Mancsot akkor borul az egész "Mancini marad" teória.
-
Fan Gusto
Leonardo előkerülhet, mint potenciális edzőjelölt?
Nem arról volt szó, hogy ő nem szeretne edzősködni, inkább a sportigazgatói poszt fekszik neki?
Nem arról volt szó, hogy ő nem szeretne edzősködni, inkább a sportigazgatói poszt fekszik neki?
-
R9.
interfan írta:Simeone eddig sem volt realitás, de aki bízott benne annak az utolsó remény is elszállt.
siman realitas lett volna ha nem idiotak ulnenek fent a vezetosegben
most melyik a hitelesebb? maga simeone vagy a kozel allo forrasok?
- interfan
R9. írta:interfan írta:Simeone eddig sem volt realitás, de aki bízott benne annak az utolsó remény is elszállt.
siman realitas lett volna ha nem idiotak ulnenek fent a vezetosegben
most melyik a hitelesebb? maga simeone vagy a kozel allo forrasok?
Persze mint tudjuk mindenkire van esély, csak egy akarni kell, kettő meg kell hozzá egy háttér.
Lehetne esély Alexis Sanchezre is meg Pogbara is, ha lenne 150m eurónk.
Mou is elmondta kb 15x hogy visszatér egy nap, rá is lehetne esély ha lenne 10m csak az ő fizetésére.
Nem hiszem hogy van olyan ember a világon, aki azt mondaná ne legyen Simeone az edző.
Vagy esetleg Mou.
De látjuk sokak szerint sem Pellegrini, sem De Boer nem reális, mert nem akarnak olaszba jönni.
Eltelt pár hónap, és kiderült mindkettő abszolult reális lenne.
Egyiknek sincs csapatba + jönnének is.
De itt a probléma...
Hogy nem azon múlik ők eljönnének e, hanem azon hogy mi egyáltalán nem akarunk edzőt cserélni.
Sőt mint Mancinivel képzeljük el a jövőt.
Persze a válogatott tudjuk...
De május közepe van, hova hülyítenének még tovább???
Mert ha van tét a bajnokságba akkor lehet mondani, jajj biztos csak kifelé mutatjuk ezt.
De most már 1 db tétnélküli meccsünk van, és még mindig ugyanaz a kommunikáció.
Hogy Mancini marad, nem is kérdés, 100%, vele képzeljük a jövőt.
Szóval sajnos lassan fel kell fogni, hogy ez nem megtévesztés volt ez a kommunikáció hónapokig, hanem tényleg ezt gondolják Thohirek.
Persze ne legyen igazam, és tényleg menjen Mancini.
Azt hiszem én lennék a legboldogabb, de hát...
-
R9.
nem azzal van a baj h marad, hanem hogy mazzarri effektus lesz
ősszel folytatjuk a rossz szériánkat és akkor fog repülni, közben milan úgy néz ki rámegy a sevilla edzőjére
ősszel folytatjuk a rossz szériánkat és akkor fog repülni, közben milan úgy néz ki rámegy a sevilla edzőjére
- interfan
R9. írta:nem azzal van a baj h marad, hanem hogy mazzarri effektus lesz
Pontosan azzal van a baj hogy marad...
Ugyanezt érzem én is, jön a következő Mazza effekt.
Folytatódik tovább ez a szar, csak lesz még pár Mancini név.
És majd kb decemberre leesik Thohireknak hogy váltani kellett volna.
Milannal nem csak Emery van képbe, hanem egyre inkább Pellegrini is.
Valamint Montella meg Lippi akik még esélyesek lehetnek.
Emery vagy Pellegrini edzőnek + Kova és Ibra mint első két igazolás.
Ez ott a terv most.
-
Szabr91
A legszebb majd az lesz, hogy szezon közben szenvedve ezzel a szar játékkal, rájönnek Thohirék, hogy váltani kéne, csak nem lesz kire, mert de Boer, Pellegrini, AVB, Mou és a többiek mind-mind elkelt.
-
R9.
hátha mou szabad marad
bár most h van gaal elkúrta a bl-t..
-
Szabr91
Az Evertonn azonnali hatállyal menesztette Martinezt. Oda megy de Boer.
- vaskalap
Egyetlen esélyünk,ha Mancs az EB után átvenné a válogatottat.Én nagyon bízom benne!
-
Szabr91
vaskalap írta:Egyetlen esélyünk,ha Mancs az EB után átvenné a válogatottat.Én nagyon bízom benne!
Figyelj. Emlékszem mikor Hiddink asszem 2006-ban egyszerre volt majdnem 1 éven keresztül a PSV és az ausztrál válogatott edzője is. Mi lenne ha Mancinivel is ez lenne?
- internaZIOnaLe
Gyerekek én láttam már olyat egy bizonyos olasz csapatnál akik kék feketében nyomják és történetesen nem Atalanta néven szerepelnek..... hogy mindent lekommunikált a klub és rá X napra a totál ellenkezője történt.
Tehát én simán nem lepődnék meg ha itt a nagy MANCS MARAD... MEG ÍGY ÚGY TERV után pár nap múlva már más edzőnk lenne...
Persze az is lehet hogy most az egyszer tényelg az igazat tolják az arcunkba (bár kétlem)
Tehát én simán nem lepődnék meg ha itt a nagy MANCS MARAD... MEG ÍGY ÚGY TERV után pár nap múlva már más edzőnk lenne...
Persze az is lehet hogy most az egyszer tényelg az igazat tolják az arcunkba (bár kétlem)
- interfan
Mancini elmondta hogy marad az Inter edzője, ha mindenki elégedett vele.
Viszont ha a vezetőség vagy a szurkolók nem elégedettek, akkor lemond és felbontják a szerződését.
Ami által senki nem tartozik senkinek, és nem kell végkielégítést fizetni.
Beszélni fog Thohirral a jövőt illetően, és meglátjuk mi lesz.
Továbbá elmondta hogy számára világos elképzelés kell a jövőt illetően, mivel csak így tud tervezni.
Ahogy mondta valószínű a BL döntő után lesz a találkozó Thohirral, ahol minden eldől a jövőt illetően.
Viszont ha a vezetőség vagy a szurkolók nem elégedettek, akkor lemond és felbontják a szerződését.
Továbbá elmondta hogy számára világos elképzelés kell a jövőt illetően, mivel csak így tud tervezni.
Ahogy mondta valószínű a BL döntő után lesz a találkozó Thohirral, ahol minden eldől a jövőt illetően.
-
R9.
interfan írta:Mancini elmondta hogy marad az Inter edzője, ha mindenki elégedett vele.
ez azért elég zavaros, tipikus olasz hozzáállás viszont korrekt mancinitől h nem kéri a pénzt
- interfan
Nekem elég tisztának tűnik az amit Mancini mond.
Neki van egy elképzelése hogy lehet újra csapatot építeni, kiket akar, milyen kaliberű játékosokra van szüksége.
Ezt el is mondta hogy Toure óriási igazolás lenne, és szerinte a mai napig a világ egyik legjobb játékosa.
Valamint azt mondta Ibra is a világ legjobbja, szóval mindkettőt szívesen látná.
Mancini elképzelése teljesen egyértelmű, ő a 30+os régi világklasszisokra építene, az egyéniségekre.
Viszont ahogy elmondta, nem tudja Thohir hogy képzeli a jövőt és az építkezést.
Szóval egyértelműen azon áll a dolog, hogy Thohir belemegy e a Mancini féle 30+-os vonalba, és az ezáltal való építkezésbe.
Szó volt itt a napokban az 5 éves projektről.
És hogy sokak szerint ez milyen sikeres, már milyen előrelépés a 4.hely, újra európa, stb.
Azért az jegyezzük meg hogy Thohir lassan 3 éve itt van.
És az első éve után is szerepeltünk az EL-ben.
De nem is ez a lényeg...
Hanem hogy amikor megjött Thohir egyértelmű elképzelése volt.
Új stadion, fiatal játékosokra építeni, fiatalokat kinevelni, és max 25-26 éves játékosokat hozni, és minél kevesebb 30 feletti.
Nem véletlenül volt akkor anno szó De Boer és Bielsarol, akik mindketten kiemelkedően értenek a fiatalokhoz.
És azért valljuk be, nagyon elment már egy más irányba ez a Thohir projekt.
Se stadion, se fiatalok, se jó korban lévő játékosok.
Szóval itt most Thohiron áll vagy bukik a dolog.
Megbízik továbbra is vakon Manciniben, és saját magát szempeköpve jönnek a további 30+-os játékosok.
Vagy észhez tér, és eszébe jut nagyon nem ez volt a projekt lényege. És elindulunk egy projekthez illő edző felé.
Neki van egy elképzelése hogy lehet újra csapatot építeni, kiket akar, milyen kaliberű játékosokra van szüksége.
Ezt el is mondta hogy Toure óriási igazolás lenne, és szerinte a mai napig a világ egyik legjobb játékosa.
Valamint azt mondta Ibra is a világ legjobbja, szóval mindkettőt szívesen látná.
Mancini elképzelése teljesen egyértelmű, ő a 30+os régi világklasszisokra építene, az egyéniségekre.
Viszont ahogy elmondta, nem tudja Thohir hogy képzeli a jövőt és az építkezést.
Szóval egyértelműen azon áll a dolog, hogy Thohir belemegy e a Mancini féle 30+-os vonalba, és az ezáltal való építkezésbe.
Szó volt itt a napokban az 5 éves projektről.
És hogy sokak szerint ez milyen sikeres, már milyen előrelépés a 4.hely, újra európa, stb.
Azért az jegyezzük meg hogy Thohir lassan 3 éve itt van.
És az első éve után is szerepeltünk az EL-ben.
De nem is ez a lényeg...
Hanem hogy amikor megjött Thohir egyértelmű elképzelése volt.
Új stadion, fiatal játékosokra építeni, fiatalokat kinevelni, és max 25-26 éves játékosokat hozni, és minél kevesebb 30 feletti.
Nem véletlenül volt akkor anno szó De Boer és Bielsarol, akik mindketten kiemelkedően értenek a fiatalokhoz.
És azért valljuk be, nagyon elment már egy más irányba ez a Thohir projekt.
Megbízik továbbra is vakon Manciniben, és saját magát szempeköpve jönnek a további 30+-os játékosok.
Vagy észhez tér, és eszébe jut nagyon nem ez volt a projekt lényege. És elindulunk egy projekthez illő edző felé.
- vaskalap
Azért 30+-os játékosokra építeni,és ezt elfogadni,lássuk be elég nagy blödség.Ha Mancs ezt a kijelentést komolyan gondolja,nos inkább távozzon.Azért ha a vezetőség mégis rábólint erre,az a totális hozzá nem értés.
- Dris
interfan írta:Viszont ahogy elmondta, nem tudja Thohir hogy képzeli a jövőt és az építkezést.
Mancini másfél éve itt van, de nem tudja Thohir, hogy képzeli a jövőt?
akkor mi az istenről szoktak tanácskozni?az időjárásról?
se fiatalok, se jó korban lévő játékosok?
tehát a keretünk csak öregekből áll?
az összes értékelhető játékosunk vagy fiatal vagy a legjobb korban van...Handa, Murillo, Kondogbia, Brozovic, Perisic, Jovetic, Icardi.
- alwin91
"If someone is not happy we can terminate this contract". Roberto Mancini's wirds pronounced durin the press conference
Nem tünik annyira betonbiztosnak a maradása, de én még mindig úgy gondolom, hogy maradni fog. Feszültség az van az egyszer biztos. A Lyon a jelenlegi 65 pontjával biztosan a csoportkörben van, mig a Villareal 64 ponttal biztosan megküzdhet a csoportba kerülésért. A németek ugyan kevesebb meccset játszanak, de ha azt nézzük, hogy 33 meccs után a Mönchengladbachnak 52 pontja, ha ezt megtoldjuk 15 ponttal (mintha 5 meccset nyernének zsinórba és 38 fordulót játszanának) akkor is csak 67 pontjuk lenne és BL selejtezőt játszhatnának.
A számokat nézve azt mondhatjuk, hogy eléggé szerencsétlenek vagyunk. Egyébként meg az idei produkció alapján nem érdemeltük meg a BL-t.
Nem tünik annyira betonbiztosnak a maradása, de én még mindig úgy gondolom, hogy maradni fog. Feszültség az van az egyszer biztos. A Lyon a jelenlegi 65 pontjával biztosan a csoportkörben van, mig a Villareal 64 ponttal biztosan megküzdhet a csoportba kerülésért. A németek ugyan kevesebb meccset játszanak, de ha azt nézzük, hogy 33 meccs után a Mönchengladbachnak 52 pontja, ha ezt megtoldjuk 15 ponttal (mintha 5 meccset nyernének zsinórba és 38 fordulót játszanának) akkor is csak 67 pontjuk lenne és BL selejtezőt játszhatnának.
A számokat nézve azt mondhatjuk, hogy eléggé szerencsétlenek vagyunk. Egyébként meg az idei produkció alapján nem érdemeltük meg a BL-t.
- Tojgli
alwin91 írta:"If someone is not happy we can terminate this contract". Roberto Mancini's wirds pronounced durin the press conference
Ilyenkor érdemes megnézni a pont/meccs átlagot. A 'Gladbaché 1,61-es, a miénk 1,81 a mai meccs nélkül(ha kikapunk, akkor 1,76). Ha holnap nyer a Villarreal, akkor nekik is 1,76, Lyon 1,75, ha kikapnak, akkor 1,71, City is szintén ilyen 1,7 körül van.
Tehát elmondható, hogy nagyjából mindenhol 1,7 körüli pontátlag kellett a 4. helyhez(Franciaországban a Nice 1,6 és ugye a már fentebb említett Gladbach).
Az olaszoknak vissza kéne szerezni a 4 BL helyet, de idén már pontokat buktak az angolokkal szemben, így már biztosan nem lesz előzés.

Jövőre rá kell rakni erre a teljesítményre még egy lapáttal, mert a 3. helyhez és attól felfelé mindenképp 2,0 feletti pontátlag kell már.
-
Szabr91
Sziasztok! Kirúgták már Mancinit?
szerk: Amúgy borzasztó álmaim voltak az utóbbi időben. kb. 3-3,5 hónapja olyan álmom volt, hogy Mourinho lesz a Valencia edzője, ma reggel 5-kor pedig arra riadtam fel, hogy Mourinho vigyorog az Inter címer előtt.
szerk: Amúgy borzasztó álmaim voltak az utóbbi időben. kb. 3-3,5 hónapja olyan álmom volt, hogy Mourinho lesz a Valencia edzője, ma reggel 5-kor pedig arra riadtam fel, hogy Mourinho vigyorog az Inter címer előtt.
- Stankov
Ez a Mancs nyilatkozat is sztem az ultimátum része.
Korrekt dolog ez h lemond a végkielégítésről,de ebbe az is benn lehet h elfogadja más csapat ajánlatát így igy se úgyse járna neki.
Itt most Thohir válasz út előtt van,vagy mást választ vagy marad Mancsnál de akkor szerződést is kell a nyáron hosszabbítani mert úgy járhatunk mint a City,Bayern h van esély a kitűzött célra de az előre bejelentett edző csere miatt elúszik a dolog.
Meglátjuk,sztem most a köztes megoldás lenne a legrosszabb döntés.
Az viszont érdekes h vajon miért a bl döntő után beszélik meg a továbbiakat?(tom' h unalmas már de Simeone
)
Remélem nem lesz szétszedve a keret.
Én elégedett lennék egy Erkin,Banega és bassza sas Zabaleta +1 támadó előre HA nem lesz szétbombázva a keret,nem lesz nagy áldozat csak Mancini kedvéért
Korrekt dolog ez h lemond a végkielégítésről,de ebbe az is benn lehet h elfogadja más csapat ajánlatát így igy se úgyse járna neki.
Itt most Thohir válasz út előtt van,vagy mást választ vagy marad Mancsnál de akkor szerződést is kell a nyáron hosszabbítani mert úgy járhatunk mint a City,Bayern h van esély a kitűzött célra de az előre bejelentett edző csere miatt elúszik a dolog.
Az viszont érdekes h vajon miért a bl döntő után beszélik meg a továbbiakat?(tom' h unalmas már de Simeone
Én elégedett lennék egy Erkin,Banega és bassza sas Zabaleta +1 támadó előre HA nem lesz szétbombázva a keret,nem lesz nagy áldozat csak Mancini kedvéért
- alwin91
Stankov írta:Ez a Mancs nyilatkozat is sztem az ultimátum része.
Az viszont érdekes h vajon miért a bl döntő után beszélik meg a továbbiakat?(tom' h unalmas már de Simeone)
Nagyon úgy tűnik, hogy a nagy távozó Handanovic lesz. D'Ambro, Miranda, Murillo, Brozovic, Kondog, Perisic, Icardi mag maradni fog szerintem. A többiek jövője meg simán kérdéses szerintem.
- drtie
alwin91 írta:Nagyon úgy tűnik, hogy a nagy távozó Handanovic lesz. D'Ambro, Miranda, Murillo, Brozovic, Kondog, Perisic, Icardi mag maradni fog szerintem. A többiek jövője meg simán kérdéses szerintem.
Tegnap, mikor megnéztem a kezdőt, az jutott eszembe, hogy vajon ez egy jel arra, milyen is lehet jövőre a csapat? (Se Handa, se Miranda, se Icardi...) Nagyon nem szeretném!!!
-
matyinter
Nagy távozó Handanovic lesz. Igen, ő valószínűleg menni fog, de kapunk érte max 15 millát és akkor a pótlásáról még nem is beszélek. Azzal, ha ő megy még nem leszünk beljebb pénzügyileg.
- interfan
Továbbra sem tiszta teljesen Mancini helyzete és jövője.
Mancini a meccs után is elmondta ugye az álláspontját.
Zanetti elmondta megyünk előre Mancinivel, és teljes a bizalom felé.
Thohir tegnap szólalt meg, és elmondta közös a tervük Mancinivel.
Ma pedig elmondta sokak kérték hogy váltsa le Mancinit, de ő azon a véleményen van hogy az edzőváltás nem oldja meg a problémákat.
Szóval jövőre ő mindenképpen Mancinivel tervez.
Mancini elrepült az USA-ba pihenni.
Washington majd Miamiba tölti a szabadidejét.
Telefonon egyeztettek Thohirral, de semmi konkrét nem derült ki.
A végleges és egyben legfontosabb találkozó Milánóban lehet a BL döntő után.
Ahol ugye azon áll vagy bukik Mancini maradása, hogy Thohir tudja e az általa kért neveket biztosítani.
Mancini a meccs után is elmondta ugye az álláspontját.
Zanetti elmondta megyünk előre Mancinivel, és teljes a bizalom felé.
Thohir tegnap szólalt meg, és elmondta közös a tervük Mancinivel.
Ma pedig elmondta sokak kérték hogy váltsa le Mancinit, de ő azon a véleményen van hogy az edzőváltás nem oldja meg a problémákat.
Szóval jövőre ő mindenképpen Mancinivel tervez.
Mancini elrepült az USA-ba pihenni.
Washington majd Miamiba tölti a szabadidejét.
Telefonon egyeztettek Thohirral, de semmi konkrét nem derült ki.
A végleges és egyben legfontosabb találkozó Milánóban lehet a BL döntő után.
Ahol ugye azon áll vagy bukik Mancini maradása, hogy Thohir tudja e az általa kért neveket biztosítani.
-
R9.
Es h Simeone megnyeri-e a BL-t
-
R9.
Mancini: ‘Good Inter season’
ezektol falnak megyek
ezektol falnak megyek
- alwin91
R9. írta:Mancini: ‘Good Inter season’
ezektol falnak megyek
Megkapta a 4 millióját és nem rúgják ki annak ellenére, hogy nem érte el a célját. Hogy a fenébe ne lenne ez egy jó szezon?
- interfan
Legújabb hírek szerint megtörtént a nagy áttörés, és már minden kész a Thohir féle Sunning Group érkezéséhez.
Thohir, Bollingbroke, és Gardini azonnal Kínába repültek hogy hivatalosan is lezárják az üzletet.
Eddig Moratti vétója, és nem tetszése miatt akadt meg az ügy, de most már megérkezett Moratti igenje is.
20%-ot vesz meg a Thohir üzlettárs Sunning Group, mindezt 80m euróért.
14%-ot ad el Thohir, 6%-ot pedig Moratti.
Így Thohir 56%, Moratti 23,5%, Sunning 20%, 0,5% egyéb, így alakul az Inter tulajdonrésze.
Thohirnak ezzel minden eddigi komoly nehézsége megoldódott.
Mivel ugye a tavaly felvett 200m-s hitelt kell törlesztenie, na meg Mancini játékosait hozni.
Most ebből a Thohirnal maradó kb 57m-ból lesz pénz érre.
Moratti kb 23m-t kap a most bejövő 80m-ból, de mivel ezzel az ő sorsa megpecsételődik, ő már nem fektet be a klubba egyáltalán.
Thohir, Bollingbroke, és Gardini azonnal Kínába repültek hogy hivatalosan is lezárják az üzletet.
Eddig Moratti vétója, és nem tetszése miatt akadt meg az ügy, de most már megérkezett Moratti igenje is.
Így Thohir 56%, Moratti 23,5%, Sunning 20%, 0,5% egyéb, így alakul az Inter tulajdonrésze.
Mivel ugye a tavaly felvett 200m-s hitelt kell törlesztenie, na meg Mancini játékosait hozni.
Moratti kb 23m-t kap a most bejövő 80m-ból, de mivel ezzel az ő sorsa megpecsételődik, ő már nem fektet be a klubba egyáltalán.
- Akiloz88
interfan írta:Legújabb hírek szerint megtörtént a nagy áttörés, és már minden kész a Thohir féle Sunning Group érkezéséhez.
Amikor először szó volt arról, hogy megállapodnak a Sunning-gal akkor olyat írtak, hogy más edzőt akarnak a kispadra. Most ez már nincs képbe?
- Stankov
+ náluk volt az a hír h hoznák belépőként Alex Teixeirat,mert h a brazil jelenlegi csapata is az ő érdekeltségűkhöz tartozik
-
JJ5
A (gondolom) sokak által kívánt Sevilla edzőről, Unai Emeríről van egy cikk az indexen és felhívnám a figyelmet a következő mondatra:
"Sem a Valenciánál, sem a Sevillánál nem kezdett kétszer egymás után ugyanazzal a 11 játékossal." XDD
Ismerős?
Lehet Mancini mégsem egy akkora kókler?
Ne értsetek félre, nem vagyok Mancini fan, de ahogy olvastam a cikket, arra gondoltam ezt muszáj megosztanom!
http://index.hu/sport/futball/2016/05/2 ... as_monchi/
"Sem a Valenciánál, sem a Sevillánál nem kezdett kétszer egymás után ugyanazzal a 11 játékossal." XDD
Ismerős?
-
R9.
Zanetti: “Inter forever, I know Simeone wants a return but Mancini is great”
ilyenkor kaparom a falat
ilyenkor kaparom a falat
- Süti
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/topligak-leicester-17-hertha-5-valencia-9-newcastle-10-2502907
Mi költöttük a második legtöbbet a Juventus mögött játékosokra a Serie A-ban.
Mi költöttük a második legtöbbet a Juventus mögött játékosokra a Serie A-ban.
-
Szabr91
Simeone: "18 évvel ezelőtt 28 évesen győztesként távoztam az Intertől miután megnyertük az UEFA kupát a későbbi egyesületem a Lazio ellen. Szombat este 46 évesen a BL trófeával szeretnék a kezemben." (érkezni?) 
-
Dirtylt
JJ5 írta:A (gondolom) sokak által kívánt Sevilla edzőről, Unai Emeríről van egy cikk az indexen és felhívnám a figyelmet a következő mondatra:
Ismerős?Lehet Mancini mégsem egy akkora kókler?
Ne értsetek félre, nem vagyok Mancini fan, de ahogy olvastam a cikket, arra gondoltam ezt muszáj megosztanom!
![]()
Ha végigolvasod a cikket, akkor kiderül, hogy Emery munkamániás, minden csapatot, minden játékost (mind a sajátját, mind az ellenfélét) mindig leelemez. Az, hogy mindig más 11 van a pályán így már egyáltalán nem baj, mert tisztában van azzal, hogy melyik poszton kinek kell játszania ahhoz, hogy a maximumot nyújtsa a csapat. Ezzel szemben a mi kis Mancinink nem tudom hány ellenfelet elemzett mélyrehatóan. És pont ennek a hiánya volt érezhető az 1-0-ás győztes, és a vesztes kiscsapatos idegenbeli meccseinken.
-
JJ5
Dirtylt írta:JJ5 írta:A (gondolom) sokak által kívánt Sevilla edzőről, Unai Emeríről van egy cikk az indexen és felhívnám a figyelmet a következő mondatra:
![]()
Ha végigolvasod a cikket, akkor kiderül, hogy Emery munkamániás, minden csapatot, minden játékost (mind a sajátját, mind az ellenfélét) mindig leelemez. Az, hogy mindig más 11 van a pályán így már egyáltalán nem baj, mert tisztában van azzal, hogy melyik poszton kinek kell játszania ahhoz, hogy a maximumot nyújtsa a csapat. Ezzel szemben a mi kis Mancinink nem tudom hány ellenfelet elemzett mélyrehatóan. És pont ennek a hiánya volt érezhető az 1-0-ás győztes, és a vesztes kiscsapatos idegenbeli meccseinken.
Olvastam a cikket
- alwin91
JJ5 írta:Dirtylt írta:JJ5 írta:A (gondolom) sokak által kívánt Sevilla edzőről, Unai Emeríről van egy cikk az indexen és felhívnám a figyelmet a következő mondatra:
![]()
Olvastam a cikketTehát akkor nem baj ha mindig más a kezdő, ha "szakmai" okai vannak? Mancini szerinted poénból csinálta ugyanezt?
Amikor a Roma ellen felküldte Dambrót és Nagát a semmiből és le is radírozták az ellenfél szélsőit, akkor szerinted nem pont ezt történt? De megfordítom, szerinted a Sevillánál nem ugyanaz történhetett, mint nálunk, hogy nem volt egy összeszokott kezdő? Kicsit árnyaltabb a kép valóban, mert Emery már évek óta ott van, de ha ennyire jó edző a bajnokságban is elérhetne egy leg 4. helyet. Idén csak 7. lettek, egy Celta meg egy Athletic is megelőzte őket. Ha meg feláldozza az EL-ért cserébe a bajnokságot, nálunk azt nem értenék meg a szurkolók, joggal! Bár ez mind csak fikció, azért én is elnéznék a padunk mellett egy ilyen "munkás" edzőt!
Ezt akartam írni én is
-
Dirtylt
JJ5 írta:Dirtylt írta:JJ5 írta:A (gondolom) sokak által kívánt Sevilla edzőről, Unai Emeríről van egy cikk az indexen és felhívnám a figyelmet a következő mondatra:
![]()
Olvastam a cikketTehát akkor nem baj ha mindig más a kezdő, ha "szakmai" okai vannak? Mancini szerinted poénból csinálta ugyanezt?
Amikor a Roma ellen felküldte Dambrót és Nagát a semmiből és le is radírozták az ellenfél szélsőit, akkor szerinted nem pont ezt történt? De megfordítom, szerinted a Sevillánál nem ugyanaz történhetett, mint nálunk, hogy nem volt egy összeszokott kezdő? Kicsit árnyaltabb a kép valóban, mert Emery már évek óta ott van, de ha ennyire jó edző a bajnokságban is elérhetne egy leg 4. helyet. Idén csak 7. lettek, egy Celta meg egy Athletic is megelőzte őket. Ha meg feláldozza az EL-ért cserébe a bajnokságot, nálunk azt nem értenék meg a szurkolók, joggal! Bár ez mind csak fikció, azért én is elnéznék a padunk mellett egy ilyen "munkás" edzőt!
Bocsánat, gondoltam, hogy végigolvastad a cikket. Azzal én is teljesen egyetértek, hogy kell egy folyamatos kezdő csapat. Csak arra próbáltam utalni, hogy Emery szerintem sokkal tudatosabban rotálja a keretét, mint Mancini. Gondolom ezt abból, hogy Mancininél volt olyan, hogy vesztes meccs után nem változtatott, viszont a győztes meccsek után soha nem állt ki ugyanaz a kezdő. Ez nekem nagyon fura.
- versenyszellem
Most arrol a Sevillarol van szo amelyik zsinorban 3 ELt nyert? Hol vagyunk mi barmilyen europai kupadontohoz kepest??
Amugy meg van kis kulonbseg hogy valaki 20 fordulo alatt nem kuldott 2 megegyezo kezdőt a palyara vagy hogy vki teszem azt, egy kontrakepesebb kezdot kuld palyara idegenben egy ladbabiztosabb hazai kezdo helyett rendszeresen. Ami kb ket szisztema es nem végtelen ahogy a mi Mancionk probalja eloadni
Amugy meg van kis kulonbseg hogy valaki 20 fordulo alatt nem kuldott 2 megegyezo kezdőt a palyara vagy hogy vki teszem azt, egy kontrakepesebb kezdot kuld palyara idegenben egy ladbabiztosabb hazai kezdo helyett rendszeresen. Ami kb ket szisztema es nem végtelen ahogy a mi Mancionk probalja eloadni