A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

JJ5

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

interfan írta:Egy dolog biztos, vége a Thohir korszaknak.
A többit meglátjuk...

Viszont olaszországban hatalmas az öröm Thohir távozása miatt.
Rengeteg újságíró, szurkoló, és szakértő támadja őt de nagyon az itt eltöltött ideje miatt.

http://www.calciomercato.com/news/thohi ... da--650788
http://www.fcinter1908.it/ultimora/bias ... -arrivato/
http://www.fcinter1908.it/ultimora/mara ... ra-storia/

Az első cikk Thohir képmutatásáról, és a szurkolók teljes hülyének nézéséről szól.
Hogy egy szót nem mondott a klub teljes eladásáról, ő mindig csak kisebbségi befektetőt mondott.
Hétfőn még a jövő évi Inter terveit sorolta, közben meg már kb aláírta az Inter eladását.
Folyamatosan hazudott a szurkolóknak, és nem mondott igazat.
Sosem költött igazán, és saját zsebből nem áldozott az Interre.
Hanem hatalmas kölcsönöket vett fel, amiket hát vissza is kell fizetni, ez pedig nem ment neki ezért tovább áll.
Képmutatás volt amit a mercato kapcsán is művelt, mivel végig a fiatalokról beszélt.
Erre tudjuk mi lett itt a fiatalok sorsa...
Thohir nem oldotta meg az Inter gazdasági problémáit, hanem erősítette őket.
Valamint megjegyezi a cikk hogy semmiféle szenvedély nem volt benne az Inter iránt.
Hatalmas hiba volt őt választani anno.
Végén pedig leírják, hogy remélik a Kínaiakkal jobban járunk, és hogy Thohirnál rosszabb nem lehet.

Második cikk a gazdasági egyensúlyról szól.
Amikor megérkezett Thohir az Inter teljes adóssága 350m euró körül volt.
Ez most 2016 nyarán 600m euró.
Az eszméletlen kölcsönfelvételek miatt -200, és -200m-s éves hiányt tud felmutatni a Thohir éra.
A gazdasági helyzetünk nem javult, hanem majdnem duplájára ugrott a tartozás.

Harmadik cikk pedig szintén Thohir megérkezése utáni igéretekkel fogalklozik.
Azzal hogy nemzetközi hírnevűvé csinálja az Intert.
Ehhez képest semmi nem történt, sőt etéren is visszaesés következett be.
Szintén a bankok és a hitelek miatt óriási kamatokat emelik ki amik finoman szólva sem tettek jót gazdaságilag.

Egyszóval olaszországba most nem az a kérdés Mancinivel vagy nélküle, hanem hogy végre Thohir nélkül.

Mi ez a sok bullshit? Erről most hallok először, hogy Thohir duplájára növelte az adósságot.. Biztos költenek a kínaiak 700 milliót a klub megvételére aztán még 600-at az adósságra. 2 éve 0-ra hozzuk ki a mercatókat mégis diplájára nőtt az adósság? :lol: érdekes :roll: ne keltsük már feleslegesen a feszültséget!

Én sajnálom, hogy Thohir átadja a stafétát, szimpatikus volt, amit eddig csinált, mert én továbbra is azt gondolom, hogy pénzügyi stabilitást hozott, az UEFA sem baszogat minket most már. Én inkább attól félnék, hogy mi csak egy újgazdag zsoldos csapat leszünk, ha folytatódna az utóbbi évek intelligens átigazolási politikája csak most már pénzzel az nem lenne rossz. Pl. Berardi 25 milla ok, de egy brazil csaodagyerek 40 milláért nem ok. :)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Nem hinném hogy ez esetben bullshitről van itt szó.
Olasz újságírók csak jobban belelátnak az ilyen dolgokba mint mi, de nem is ez a lényeg.
Itt igazából egyáltalán nem a mercato 0-át kell nézni, mert azért ha pontosan utána számolunk az sem 0-ra jön ki, de ez is mindegy.
Itt sokkal inkább a tavalyi 200m-s banki kölcsönt kell nézni + amikor Thohir megvette az Intert akkor is egy ezméletlen nagy összegű kölcsönt vett fel.
És az összes cikk a hihetetlen magas banki kamatokat írja, nem pedig a 0-ás mercatokat.
Arról meg nem is beszélve, hogy a Kínaik úgy veszik meg annyiért a csapatot, hogy abban már az adósság benne van.
Szóval nem 700 + 600m-t kell majd fizetniük.
De ebbe megint nem láttunk bele innen, sem a pontos számokba, se a pontos adatokba.
Maradjunk annyiban hogy akik ezzel foglalkoznak, egyetértenek ebben a dolgokban, ahogy azt a cikkek is mutatják.
Azt meg szerintem senki nem gondolja hogy minden szakértő, újságíró baromságot beszél az adósságról.
JJ5

Akkor kérlek arra válaszolj, hogy ez eddig - az utóbbi 2/3 évben - miért nem volt hír? Miért nem volt hír, hogy "Thohir mekkora adósságba taszítja az Intert" ? Ezt meg tudod nekem válaszolni? Szerintem ez megint csak egy médiatúlkapás, h belerúgjanak egyet Thohirba, hogy eladják az újságot ezekkel a fals hírekkel. Mi oka lett volna rá, hogy hatalmas kölcsönöket vegyen fel hatalmas kamatokkal??! Igaz, hogy én nem tudok olaszul ezért csak angolul szoktam interes híreket olvasni de ezzel én még nem találkoztam..
interfan

Két dolog biztos.
Egyik hogy amikor Thohir megvette a klubbot, a Goldman Sachs bankcsoportból vett fel egy óriási hitelt. Mivel neki nem volt meg a kellő pénze a klub megvételére.
Másik pedig a tavaly nyári 200m-s banki kölcsön, amit a mercatora, és az olasz szövetséggel szemben fenálló adósságra vett fel.

Ezek a biztos dolgok, többit nem tudjuk mi ment a háttérben.
Lehet ezt újságíró sárdobálásnak is nevezni, ezt mindenki döntse el maga.
De kedve JJ5 kolléga, légyszíves ne engem támadj mert leírom azt amitől az egész olasz média hangos.
Az hogy az én véleményem mi az egy más kérdés, de ez az olaszok véleménye.
Szóval legyél olyan szíves és ezért ne velem személyeskedj.
interfan

Ez nem olasz média, ez nem találgatás, ez nem sárdobálás ami most következik.
Hanem tények...

Thohir 2013 novemberében érkezett, és az első mercato vele a 2014 januári mercato volt.
Tehát 5 mercatot éltünk meg Thohirral.
Ezt venném végig egyesével, bevétel és kiadás terén.
Kötelező opciók, bónuszok mind-mind beleszámolva.

- 2014 tél:
Kiadás: 19,75m
Bevétel: 0m
Össz: -19,75m

- 2014 nyár:
Kiadás: 19,9m
Bevétel: 14,25m
Össz: -5,65m

- 2015 tél:
Kiadás: 27,3m
Bevétel: 7m
Össz: -20,3m

- 2015 nyár:
Kiadás: 100,85m
Bevétel: 79,9m
Össz: -20,95m

- 2016 tél:
Kiadás: 13m
Bevétel: 15,5m
Össz: +2,5m

Tehát ha az 5 mercatot nézzük, akkor összesen...
Kiadás: 180,8m
Bevétel: 116,65m
Össz: -64,15m

És ezek csak szigorúan az átigazolási díjak.
Nem tudjuk pontosan fizetéssel hogy állunk, sajnos azután már nagyon sok idő lenne utánnakeresni.
Ugye volt egy Mazza fizetés is 1,5 éven át, ami évi 3,5m, ami a klubbnak éves szinten bruttó 7m.
Ez akkor 1,5 év alatt kb -10m.
És hát ugye az elmúlt években a fizetések is eléggé megszaladtak.
Jó páran vannak akik 3-4,5m között keresnek jelenleg a csapatban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2016.06.02. 11:28-kor.
JJ5

interfan írta:Két dolog biztos.
Egyik hogy amikor Thohir megvette a klubbot, a Goldman Sachs bankcsoportból vett fel egy óriási hitelt. Mivel neki nem volt meg a kellő pénze a klub megvételére.
Másik pedig a tavaly nyári 200m-s banki kölcsön, amit a mercatora, és az olasz szövetséggel szemben fenálló adósságra vett fel.

De kedve JJ5 kolléga, légyszíves ne engem támadj mert leírom azt amitől az egész olasz média hangos.

Akkor viszont az első 200 millió nem a klub adóssága, hanem Thohiré, nem mindegy :D Ne haragudj nem akarok személyeskedni, de rendre kinyílik a bicska a zsebembe, amikor a hozzászólásaidat olvasom, mert mindegyik olyan negatív, pesszimista és borúlátó, hogy az utóbbi időben már nem is olvastam őket, hogy ne idegesítsem fel magam. Tudom, hogy nem te találod ki ezeket, de leírni ide és előadni, hogy már pedig ez meg ez lesz, mert az olasz bulvár szerint tuti, hogy ez lesz (és hányszor nem az lett) baromi nem jó dolog, mert sokat készpénznek veszik és az egész fórum elkezd sírni meg együtt várni a világvégét. :) De megígérem, hogy többet nem reagálok ezekre!
interfan

JJ5 írta:

Akkor viszont az első 200 millió nem a klub adóssága, hanem Thohiré, nem mindegy :D Ne haragudj nem akarok személyeskedni, de rendre kinyílik a bicska a zsebembe, amikor a hozzászólásaidat olvasom, mert mindegyik olyan negatív, pesszimista és borúlátó, hogy az utóbbi időben már nem is olvastam őket, hogy ne idegesítsem fel magam. Tudom, hogy nem te találod ki ezeket, de leírni ide és előadni, hogy már pedig ez meg ez lesz, mert az olasz bulvár szerint tuti, hogy ez lesz (és hányszor nem az lett) baromi nem jó dolog, mert sokat készpénznek veszik és az egész fórum elkezd sírni meg együtt várni a világvégét. :) De megígérem, hogy többet nem reagálok ezekre!

Csak hát Thohir ezeket a hihetetlen összegű kölcsönöket az Interre vette fel, az Inter mint biztosíték.
Szóval ezért ezekkel az adósságokkal együtt fizetnek a Kínaiak.
Tehát az elég egyértelmű hogy nem Thohir kap 500m-t és ennyi, az eszméletlen banki adóssága meg ránk marad.
Hanem amit adnak a Kínaik Thohir 40%-ért, az kb megy az adósság rendezésbe.
Morattinak meg mivel már nincs adóssága, az ő 30%-ért adott pénz nagyrésze a saját zsebébe landol.

De felejtsük el ezeket a száraz gazdasági adatokat.
Reméljük a legjobbat, és hogy a Kínaik végre valamint hoznak az elmúlt évek után.
Meglátjuk mi, tényleg mindenki reménykedjen a legjobba.
JJ5

interfan írta:
JJ5 írta:

Csak hát Thohir ezeket a hihetetlen összegű kölcsönöket az Interre vette fel, az Inter mint biztosíték.
Tehát az elég egyértelmű hogy nem Thohir kap 500m-t és ennyi, az eszméletlen banki adóssága meg ránk marad.
Morattinak meg mivel már nincs adóssága, az ő 30%-ért adott pénz nagyrésze a saját zsebébe landol.

Reméljük a legjobbat, és hogy a Kínaik végre valamint hoznak az elmúlt évek után.

Ez már tetszik, legyen így! :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Gondold azt hogy kifizetik az adósságot és jön Simeone is :D
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

A Forbes folyamatosan monitorozza és rangsorolja a klubokat. Itt vannak a gazdasági adatok:
http://www.forbes.com/teams/inter-milan/
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Azért ez elég durva. Én még mindig nem akarom elhinni. Végre úgy tünt, hogy egy értelmes menedzsment jött össze és haladunk valamire. Most megint jön valaki, akiröl semmit sem tudunk igazából, csak azt, hogy elvileg van pénze. (gondolom Thohir sem volt csóró, ha meg tudta venni a többségi tulajdont)
Ezeket a számokat az adóssággal kapcsolatban én óvatosan kezelem. Ilyen adatokat nem nagyon adnak ki a médának. Ezek a mercatos veszteségek nekem meg sántitanak keményen. A fizetések meg vagy 50%-kal csökkentek 2010 óta, erről volt egy cikk régebben, persze a szerződések sem hivatalosak, tehát a fene tudja. Mindenesetre nincs már Eto'o, Sneijder, Milito stb, akik egy vagyonba kerültek. (az első kettő ezért is lett eladva, ha jól tudom)
Akiloz88

Hozzászólás Szerző: Akiloz88 »

interfan írta:Ahogy arra számítani lehetett, hiába a Suning többségi érkezése, most azonnal komoly változások nem lesznek.
Tegnapi nap folyamán Mancinit biztosította mindenki, hogy vele képzeljük el a folytatást jövőre.
Mint ahogy a Gardini, Ausilio, Bollingbroke sor sem lesz most megváltoztatva.
Ennek oka pedig az idő hiánya, valamint hogy az új tulajok is látni akarják mire elég a jelenlegi vonal.

Mercato kapcsán se várjunk nagy csodákat, mivel a FFP miatt az UEFA-val megkötött megállapodásunkhoz tartani kell magunkat.
Ez pedig arról szól hogy nem lehet mínuszos a költvégvetés.
Egyszóval az eladásoknak fedeznie kell az érkezőkre kiadott összeget.
Mancinivel a tegnapi nap folyamán 5 órás tárgyalás volt a mercato kapcsán.
Továbbra is ragaszkodik Mancini a Zabaleta/Ansaldi, Toure/Biglia, Candreva sorhoz. Ezekre a játékosokra pedig az eladásokból lesz meg a pénz.
Szóval most így elsőre senki ne számoljon óriási pénzköltéssel, mivel ugye a FFP.
Egyedül a Suning Kínai csapatával, a JS Suningal való üzletelés lehet képbe.
Itt játszik ugye Ramires valamint Alex Texeira, akik adott esetben kölcsön érkezhetnének.
Csak hát azért ez sem egy egyszerű ügy, mert hát tudjuk a horror fizetésüket.

Valószínűleg tisztában vannak egyes emberek munkálataival, nem úgy vették meg a klubbot, hogy nem tudnak róluk semmit. Nem lennék meglepődve, ha az első bajnokikor új edző lenne és a stáb egy része kicserélődne...
interfan

Mercatos adatok 99,99%ban pontosak.
Ennek bárki bárhogy bármikor utánna számolhat.

Közbe már Moratti is elismerte a Suning érkezését.
Most már tenyleg csak a hivatalos bejelentés hiányzik.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta:Mercatos adatok 99,99%ban pontosak.
Ennek bárki bárhogy bármikor utánna számolhat.

Közbe már Moratti is elismerte a Suning érkezését.

Örülünk Vincent,izé Interfan?
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:Közbe már Moratti is elismerte a Suning érkezését.

A Milant nem akarta a Suning megvenni korábban?
horbi7

Hozzászólás Szerző: horbi7 »

interfan írta:
JJ5 írta:

Nagyon ritkán kommentelek, de most állást szeretnék foglalni. JJ5-tel maximálisan egyetértek, feszültségkeltésnek tűnik az olasz "média" részéről és sok dolog bűzlik. Például a klubok megvételére felvett kölcsönök, klubra való ráterhelése a MU-Glazer üzlet óta, tudtommal tilos. Az átigazolási +- sem fekszik nekem. De nem szeretném elemezni a dolgokat, pár napon belül úgyis elválik pontosan mi lesz, pár hónap múlva pedig letisztázódik, mi volt. Viszont a médiát azért tettem idézőjelbe, mert ezek a cikkek nem szakértői kezek munkájának tűnnek, hanem pont olyan cikkeknek, amilyenek alapján a Juve szurkolók meggyőződéssel állítják, hogy ők ártatlanok, nem kellett őket kizárni, ellenben az Intert kellett volna küldeni a másodosztályba. Emlékeztetőül, az ilyen cikkek alapján, volt már itt beállítva Ausilio is egy béna balf**z kóklernek (közben 0 pénzből, értelmes menedzsment, definiált irányvonal és célok mellett, karmesteri pálcával a kezében kiváló munkát végzett). Jópár biztos/tuti hír nem volt igaz, szóval az ilyen cikkek igazságtartalmával kapcsolatban vannak fenntartásaim. (nem támadás, félre ne értsd interfan, csak a helyzet expoja az én szemszögemből)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta:Közbe már Moratti is elismerte a Suning érkezését.

Brutális, lehet megint miért izgulni.

Kőkazdag ez a csoport, reméljük nem csak játékszernek képzelik az Intert.
Engem korábban sem zavart volna ha vmi pénzzsák veszi meg a klubot, írta valaki hogy ezek teszik tönkre a labdarúgást, de ha már lehet akkor mi is legyünk gazdagok : )

Játékosfonton ha átpasszolnák Teixeirát és Ramirest már komoly erősítés lenne, gondolom ők sem bánnák.
A japánokat meg nyilván nem igazán szeretik a kínaiak, lehet Nagatomo helyes is kérdőjeles lesz :D
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Én összességében nem bánom azt, hogy Thorir eladja a klubot, mert ahogy előttem valaki írta, én sem éreztem benne azt a szenvedélyt, ami szükséges egy ilyen patinás klub irányításához, mint amilyen az Inter.
Viszont felmerül a kérdés, hogy egy kínai brigád mennyivel lesz elhivatottabb az irányunkba, folytatódik-e egyfajta identitásválság a csapatnál, ami Thorir érkezése óta megvolt, talán a némileg kijelöletlen irányvonalak miatt.
Összességében nagyon bízom benne, hogy jó kezekbe kerül a csapat és nem csak azért, mert kiszakadnak a pénzeszsákok, hanem azért is, mert remélem, hogy kialakul egy kölcsönös elfogadás a vezetők és a szurkolók között, mert arra azért kíváncsi lennék, az olaszok miként fogadják a kínaiak érkezését.
R9.

Kinaiak megveszik messit h sok mezt eladhassanak kinaban :D
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

RenciDavid írta:A másik lehetőség az FFP kikerülésére ha a kínai csapat vásárol sztárokat akiket aztán az Internek ad tovább. Szóval nem kell parázni, a gazdag emberek kikerülik a szabályokat, ezért bukott meg az egész rendszer.

Na ebben a trükkben gondolkodik a Jiangu is.
Toure úgy jöhet, hogy a Jiangsu veszi meg, de 2 évre kölcsön adja. Ezzel a megoldással akár a fizetését is állhatják a kínaiak.
Szóval FFP ide vagy oda, ha a kínaiak akarnak venni nagy neveket akkor tudnak már most nyáron is.
http://www.sempreinter.com/2016/06/03/c ... d-jiangsu/
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

RenciDavid írta:
RenciDavid írta:A másik lehetőség az FFP kikerülésére ha a kínai csapat vásárol sztárokat akiket aztán az Internek ad tovább. Szóval nem kell parázni, a gazdag emberek kikerülik a szabályokat, ezért bukott meg az egész rendszer.

Na ebben a trükkben gondolkodik a Jiangu is.
Toure úgy jöhet, hogy a Jiangsu veszi meg, de 2 évre kölcsön adja. Ezzel a megoldással akár a fizetését is állhatják a kínaiak.
Szóval FFP ide vagy oda, ha a kínaiak akarnak venni nagy neveket akkor tudnak már most nyáron is.
http://www.sempreinter.com/2016/06/03/c ... d-jiangsu/
Sztem is erről szólhat az egész. Az UEFA kb. bekaphatja. Már arról is olvasni hogy, Ramires és Alex Teixeira is az Interhez kerülhetnek kölcsönben. A csapat adósságát így sokkal könnyebben fel lehet számolni.
interfan

Thohir és a Suning vezetése a mai napon találkozik, és zárják le végleg az Inter eladását.
Holnapi napon hivatalos sajtótájékoztató lesz, ahol bejelentik a Suning érkezését.
Egy dolog a biztos, a Suning most elsőre 70%-os tulajdonrészt szerez.
Most ez kérdés hogy oszlik majd meg, mert a legújabb hírek szerint lehet Thohir 50%-ot ad el, Moratti pedig 20%-ot.
Így még Moratti maradna az Internél 10%-al, és segítené a Suning munkáját.

Egyébként Moratti elmondta hogy reméli a Suning tanul a hibákból, és több olasz vezetőt választ majd a csapatnál. (Ezzel egyértelműen Thohirra célzott)
Valamint Moratti felesége is elmondta, hogy egy csapat vezetéséhez szenvedély is kell, valamint megfelelő focihoz értő szakemberek. Hozzátette hiba volt anno Thohirnak adni a csapatot.

Elég keveset tudni még a Suning terveiről.
De nagyon úgy néz ki hogy Ausilio, Mancini helye biztos.
Viszont Thohir emberei, azaz Bollingbroke és Willensom repülni fognak.
Már felmerült egy esetleges Fassone visszatérés is, de erről még korai beszélni.
Viszont Thohir személyes emberei menni fognak ez szinte fix.

Ausilio elmondta a napokba, hogy Mancini helyzete nem is kérdés.
Tisztázták a tulajváltás kapcsán felmerülő dolgokat, és 4 órán keresztül a jövőévi Interről tárgyaltak.

Közben a PSG-nél eldöntötték hogy váltás lesz, és egyértelmű jelölt ott Simeone.
Aki a hírek szerint az első ajánlatra nemet mondott, viszont a PSG új ajánlattal állt elő.
Évi 20m eurós fizetés, és 4 éves szerződés.
Erre azért nehéz lesz nemet mondani...
Spanyol és Francia források szerint Simeone előtt most 2 út van.
Vagy elkezd egy totál újjáépítést az Atleticonál, és új 3-4 éves tervvel. De ehhez kérdés van e elég pénz, és Simeonek türelme.
Vagy pedig egyszerűen igent mond a PSG 20m-s évi ajánlatára, és a kimerülhetetlen pénzcsapra.
Tegnapi nap folyamán volt egy olyan hír, hogy Blanc ugye klubnélküli lesz, és esetleg Mancini helyére jöhetne.
De ezek a hangok újra elhallgattak, és látjuk tényleg nincs kérdés Mancini kapcsán.

Főleg azért nincs kérdés Mancini kapcsán, mert 100%-ban az ő neveivel és elképzeléseivel történnek az események.
Ausilio is már Yaya Toure esetleges ideigazolásáról beszélt, valamint nagyon úgy néz ki a akár pár héten belül már itt lehet.
Mivel vele kapcsolatban a Suning és Mancini megegyeztek.
Megpróbáljuk ingyen elhozni, évi 7-8m-s fizuval, 2 éves szerződéssel.
A 2 év letelte után, pedig talán még nagyobb összegért Kínába menne levezetni.
Suning pedig teljes mértékben támogatja ezt a tervet.
Handa utód is meglehet, aki ugye Mancini első számú jelölt, Sirigu.
Legújabb hírek szerint pár millió euró + Sirigu = Handa üzlet lehet ebből.
Jobbhátvéd posztjára továbbra is Mancini 2 neve Ansaldi vagy Zabaleta van.
KH posztra Mancini álma Murillo helyére Benatia vagy Kompany lenne. De Benatia szinte fixen Juve, Kompanyt meg nem adja a City. Ezért itt lehet be kell érnie majd egy Brumaval.
Elől szélre pedig egyértelmű all in lesz Candrevaért.

Jó pár fiatal neve is felmerült itt az elmúlt napokban, de gyakorlatilag az összeset megvétózta Mancini.
- Mamanna KH a River játékosa. 10m körül van az ára, a Chelsea, Roma is sorban áll érte.
- Vilhena aki ingyen érkezhetne, viszont Mancini nem számol vele. Csak abban az esetben jöhetne, ha egyből kölcsönadjuk tovább.
- Wallace fiatal brazil KP. Érte is több európai csapat köztük a Lazio, Valencia, Monaco, Sevilla áll sorba. De egyáltalán nem tervez KP-ra fiatal játékost Mancini. 10m körül van az ára.
- Egyik legnagyobb Brazil tehetség Gabriel Jesus neve is felmerült.
De hát vele is a gond hogy fiatal.
25m körül van az ára, a Juve egyre komolyabban rámegy.
Mancini elől pedig Candreva, Nasri, Nani vonalba gondolkozik.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Miert nem kuldik mar el a faszba ezt a majmot?! Fiatalitas mi?! Candreva Kompany Toure... felmegy a pumpa mikor ezeket a neveket kell olvasnom ujra es ujra. Juve Chelsea meg Real bevasarol fiatal tehetsegeket kesobb meg ha ugy van tovabb passzolja 40+ ert.
R9.

Es a penz miert is lesz gond nalunk? Elvileg nem fogjak sajnalni a penzt
interfan

Morattiek ahogy eddig is olvasni lehetett, egy Interhez közel álló vezetést akarnak.
Pontosan ezt nevezték meg Thohirek egyik legnagyobb hibájának, hogy 0 szenvedély volt a klub irányába tőlük.
Ahogy azt korábban is írtam Thohir és az saját emberei biztosan távoznak (Bollingbroke, Williemson, stb).
Moratti azon dolgozik, hogy ő maradjon min 10%-os részesedéssel.
Így a Suning 70%, Thohir 20%, Moratti 10% lenne a klub tulajdonrésze.
Moratti maradna ezzel mint egy tanácsadó, aki segíti a Kínaikat a személyügyi döntésekbe.
Valamint Moratti álma hogy Zanetti legyen az elnök. És ezért próbál mindenáron kampányolni a Kínaiaknál.

A legújabb hírek szerint 525m-ért veszi meg a Suning az Inter 70%-át.
Az most jelenleg nem világos hogy 40% Thohir és 30% Moratti, vagy 50% Thohir és 20% Moratti tulajdonrészt vásárolva.
Ebben az 525m-ban benne van a Thohir által felvett banki hitel, aminek az összege jelenleg 230m.
Szóval ezt a 230m-s banki tartózást is átvállalja a Sunning.
További 108m-s Thohir adósság van, de ez a hírek szerint Thohir személyes adóssága.
Jelenlegi hírek szerint az 525m-s árban, csak a 230m-s Thohir féle adósság átvállalás van.
interfan

R9. írta:Es a penz miert is lesz gond nalunk? Elvileg nem fogjak sajnalni a penzt

Nem lesz gond a pénz, pontosan ezért kaptak Mancini kiszemeltje zöld utat.
Toure fizetése maga min 7m lesz évente, eddig ezt nem engedhetük volna meg.
De Toure min 2 éves szerződést kap, de lehet 3 év is lesz, mindezt évi min 7m-s fizuval.
Candreva leigazolása min 25m-ba fog kerülni, akinek szintén 4-6m-s fizu fog járni.

Emlékszünk tavaly volt egy UEFA büntetésünk a FFP miatt.
Mivel évek óta minuszos kb az összes mercatonk.
Ezt az UEFA anno felfügesztette számunkra bizonyos feltételek mellett.
Ez a feltétel a 2016 téli valamint 2016 nyári mercatora vonatkozott biztosan.
Nem lehet újabb minuszos mercato, mert akkor életbe lép a 60m-s FFP büntetés.
Télen ezt ki is hoztuk 0-ra, mivel Guarin el 13m, Eder be 13m.
Most az UEFA továbbra is figyel minket, ezért kellenek ugye nekünk áldozatok.
Handa, Murillo, Medel, Jovetic, esetleg Brozovic és/vagy Icardi.
Mert hát látjuk hogy azért a Mancini nevekért zsebbe kell nyúlni, ő pedig ezekhez a nevekhez ragaszkodik.

Volt itt szó a Kínai Jiangsu Suningal való együtmüködésről is.
De ezt is kimondottan szigorúan figyeli az UEFA, a tiltott klubfinanszírozást.
Pontosan ezért kapott már nagyon komoly büntetéseket a PSG és a City is, csak hát nekik a szponzori pénzek miatt.
R9.

és az FFP ilyenkor csak a mercatot nézi vagy pedig az éves eredményt?

Úgy tudom hogy UEFA-val újra lesz tárgyalva a Suning érkezése miatt, megfogják oldani hogy lehessen igazolni és ne kelljen eladni játékost :) Ilyen volumennél az UEFA is jól fog járni.

De én Mancini embereivel várnék még, hétfőn jelentik meg jövő héten lesz még 1 csomó csavar...ha Moratti marad pl akkor Mancini távozik és jön Siemone sztem ez tuti.
interfan

R9. írta:és az FFP ilyenkor csak a mercatot nézi vagy pedig az éves eredményt?

Úgy tudom hogy UEFA-val újra lesz tárgyalva a Suning érkezése miatt, megfogják oldani hogy lehessen igazolni és ne kelljen eladni játékost :) Ilyen volumennél az UEFA is jól fog járni.

De én Mancini embereivel várnék még, hétfőn jelentik meg jövő héten lesz még 1 csomó csavar...ha Moratti marad pl akkor Mancini távozik és jön Siemone sztem ez tuti.

Az anno tavaly ellenünk meghozott szankció a mercatora vonatkozik leginkább.
Ezt láthattuk is télen, a 0-ás mercatoval.
Szóval abban szinte biztosak lehetünk, hogy itt nem lesz kánaán, és nem lesznek -50m-s mercatoink.

Persze szép álom, hihetünk is ebben még kb pár hétig, hogy na majd Simeone...
De látjuk mi a valóság...
Simeone a PSG-vel tárgyal, és évi 20m-s fizuval csábítják.
Mi pedig totálisan Mancini neveivel vagyunk elfoglalva.
Sirigu, Zabaleta/Ansaldi, Toure, Biglia, Candreva.
Ha mi nem Mancinivel terveznénk, akkor itt az életben nem lenne szó Tourerol.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Gyerekek nekem ettől a Biglia Candreva duótól feláll a hátamon a nem létező szőr.
REndben hogy nem rossz játékosok, de egyik sem jelentene lényeges javulást. 30 körül járnak és rendesen zsebbe is kellene nyúlni értük. MINEK ŐK?????

Egy 27-28 éves játékos is lehet már bőven rutinos, de még 4-5 évet le tudnának húzni nálunk. Inkább ilyen emberekre kellene fókuszálni.

A Simeone-s témához meg csak annyit, hogy ha annyira mehetnéke lenne Cholo-nak már első körben is rábólintott volna a PSG ajánlatára.

Az is lehet hogy az csak kacsa és már rég le van zsírozva hogy hozzánk jön.

Én ezeknek a MANCS FÉLE NEVEKNEK felét se hiszem el....
Szabr91

Hozzászólás Szerző: Szabr91 »

internaZIOnaLe írta:Én ezeknek a MANCS FÉLE NEVEKNEK felét se hiszem el....

De miért nem? :cry: Hisz interfan ezeket írta.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

interfan írta:Thohir és a Suning vezetése a mai napon találkozik, és zárják le végleg az Inter eladását.
Holnapi napon hivatalos sajtótájékoztató lesz, ahol bejelentik a Suning érkezését.
Akkor várjuk meg a holnapot, addig minden csak találgatás.

interfan írta:Egyébként Moratti elmondta hogy reméli a Suning tanul a hibákból, és több olasz vezetőt választ majd a csapatnál. (Ezzel egyértelműen Thohirra célzott)
Valamint Moratti felesége is elmondta, hogy egy csapat vezetéséhez szenvedély is kell, valamint megfelelő focihoz értő szakemberek. Hozzátette hiba volt anno Thohirnak adni a csapatot.
Valamin nagyon összeveszhettek, mert korábban mindig tisztelettel és dicsérően beszéltek egymásról. Most meg folyamatosan ekézik Thohirt. Jogos, hogy kell szenvedély is, de láttuk hova vezetett a triplázás. Mindenki becsukta a szemét a sikerek miatt, közben mély gazdasági válságba sodródott a klub. Thohir és a Suning csoport emberei kőkemény üzletemberek. Ami őket érdekli a pénz, bevétel, haszon. Az ilyen felfogás elengedhetetlen, ha sikert szeretnénk. Persze, az érzelmek is fontosak.
alwin91

interfan írta:Morattiek ahogy eddig is olvasni lehetett, egy Interhez közel álló vezetést akarnak.
Pontosan ezt nevezték meg Thohirek egyik legnagyobb hibájának, hogy 0 szenvedély volt a klub irányába tőlük.
Ahogy azt korábban is írtam Thohir és az saját emberei biztosan távoznak (Bollingbroke, Williemson, stb).
Moratti azon dolgozik, hogy ő maradjon min 10%-os részesedéssel.
Így a Suning 70%, Thohir 20%, Moratti 10% lenne a klub tulajdonrésze.
Moratti maradna ezzel mint egy tanácsadó, aki segíti a Kínaikat a személyügyi döntésekbe.
Valamint Moratti álma hogy Zanetti legyen az elnök. És ezért próbál mindenáron kampányolni a Kínaiaknál.

A legújabb hírek szerint 525m-ért veszi meg a Suning az Inter 70%-át.
Az most jelenleg nem világos hogy 40% Thohir és 30% Moratti, vagy 50% Thohir és 20% Moratti tulajdonrészt vásárolva.
Ebben az 525m-ban benne van a Thohir által felvett banki hitel, aminek az összege jelenleg 230m.
Szóval ezt a 230m-s banki tartózást is átvállalja a Sunning.
További 108m-s Thohir adósság van, de ez a hírek szerint Thohir személyes adóssága.
Jelenlegi hírek szerint az 525m-s árban, csak a 230m-s Thohir féle adósság átvállalás van.

Szenvedély... Ez alatt mit értenek pontosan? Mert én pont nem egy újabb Moratti, Berlusconi, Zamparini, De Lau stb... (tipikus olasz maffiafőnök alkat...) féle vezetőt szeretnék, aki folyamatosan az edző nyakán ülve akarja irányítani a csapatot és élőben FIFA managerezik. Tisztelem Morattit, azért amit tett, a triplázás meg minden, de abból a pénzből amit Ő lapátolt a csapatba 3 BL döntőt kellett volna játszani és rég egy saját 60 000-es stadionba költözni. Thohir nekem igenis szimpatikus, az edzőnek igazol, nem magának és nem szól annyit bele a csapat életébe, mint Moratti. Pont ahogy egy tulajdonosnak ezt kell.
Én őszintén megmondom Interfan, hogy ezt a 230 milliós hitelt még mindig sehol sem láttam (fcinternews-t olvasok meg sempreintert).
mike

internaZIOnaLe írta:Gyerekek nekem ettől a Biglia Candreva duótól feláll a hátamon a nem létező szőr.
REndben hogy nem rossz játékosok, de egyik sem jelentene lényeges javulást. 30 körül járnak és rendesen zsebbe is kellene nyúlni értük. MINEK ŐK?????

Nekem meg Yayától, 7M éves fizetéssel egy lefelé ketyegő, futni alig tudó kp-t ???
A két évi fizetéséből vehetnénk egy fiatal tehetséges kp, akiből 1 év alatt lehetne egy Brovo vagy Kova....

Inkább odaadnám azt a 14 milliót Simeone fizetésére, és akor új játékos is alig kellene. ;)
alwin91

interfan írta:http://www.fcinter1908.it/ultimora/la-stampa-thohir-in-fuga-restano-230mln-di-debiti-chi-ha-fatto-laffare/

Köszi. Ezt az oldalt nem szoktam olvasni, de azért fenntartással kezelem. Persze lehet, van benne igazság.
JJ5

Tehát, ha a Suning kb 600-ért megveszi a klubot, abból kifizetik a 200 millás adósságot, megy kb 200 Thohirnak akinek elv van még egy 100-as adóssága, marad neki kb ugyanennyi és Moratti is kap 200-at. Szóval, ha minden igaz hosszú évek után az Inter, mint klub 100%-ig adósságmentes lesz? :D Ez azért hatalmas dolog, úgy tudom, a legnagyobb kluboknak is több száz milliós tartozásuk van, MU-nak talán ilyen 400?! Az éves költségvetés így kijöhet pozitívra, ha nem kell mindig év végén eurómilliókat utalni a bankoknak, már ezzel hatalmas lépést tehet a klub a top10-be való visszajutást illetően. :) Ha nem így van valaki javítson ki, a gazdasági dolgokhoz nem nagyon értek.. ;)
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Elvileg holnap sajtótájékoztató és gondolom minden részlet kiderül,addig csak találgatás folyik. Amiről interfan írt,az valóban létezik,Thohir felvett 230m hitelt a Goldman Sachs csoporttól az adósság finanszírozására,aminek ketyeg az éves kamata. Ezt pár google kattintással simán meg lehet találni:

http://www.financeasia.com/News/388048, ... -loan.aspx

Amiről JJ5 kolléga ír:minden nagyvállalatnál (sőt kicsinél is) teljesen nomális a banki hitel,külső finanszírozás,kötvénykibocsátás stb. Ez még nem jelenti azt,hogy be kell csukni a boltot,mert adósságban van a klub. Minden befektetéshez forrás kell és természetesen ezt külsős cégek,bankok,befektetők is adhatják,nem csak a tulajdonos saját pénzéből lehet fedezni. Az esetek nagy százalékában a külső forrás olcsóbb is és általában kedvezőbb adózású,de most nem akarok annyira gazdasági órát tartani. A lényeg: a triplázás után (de már előtte is) minden évet mínuszban zártunk és ez egy hitel elbírálásnal, befektetetőknél nem túl jó előjel. Mivel Moratti elzárta a pénzcsapot, a hiány folyamatosan nőtt és erre az lett a megoldás,hogy új tulajdonost keresett. Thohir az önfenntartó klubmodellre tette le a voksát,de mint látjuk ez BL és saját stadion nélkül kivitelezhetetlen. Mivel saját zsebből nem tolt be a kint levőségek törlesztésésre,ezért vette fel az említett hitelt,amit természetesen az új tulajdonosnak is át kell vállalnia. Na röviden most ennyit,holnap figyeljük a híreket és remélhetőleg sikerül jó üzletet kötni a kínaiakkal.
Kajla

Hozzászólás Szerző: Kajla »

interfan írta:Thohir és a Suning vezetése a mai napon találkozik, és zárják le végleg az Inter eladását.
Egy dolog a biztos, a Suning most elsőre 70%-os tulajdonrészt szerez.
Most ez kérdés hogy oszlik majd meg, mert a legújabb hírek szerint lehet Thohir 50%-ot ad el, Moratti pedig 20%-ot.
Így még Moratti maradna az Internél 10%-al, és segítené a Suning munkáját.

Egyébként Moratti elmondta hogy reméli a Suning tanul a hibákból, és több olasz vezetőt választ majd a csapatnál. (Ezzel egyértelműen Thohirra célzott)

Elég keveset tudni még a Suning terveiről.
De nagyon úgy néz ki hogy Ausilio, Mancini helye biztos.
Viszont Thohir emberei, azaz Bollingbroke és Willensom repülni fognak.
Már felmerült egy esetleges Fassone visszatérés is, de erről még korai beszélni.
Viszont Thohir személyes emberei menni fognak ez szinte fix.

Ausilio elmondta a napokba, hogy Mancini helyzete nem is kérdés.
Tisztázták a tulajváltás kapcsán felmerülő dolgokat, és 4 órán keresztül a jövőévi Interről tárgyaltak.

Közben a PSG-nél eldöntötték hogy váltás lesz, és egyértelmű jelölt ott Simeone.
Aki a hírek szerint az első ajánlatra nemet mondott, viszont a PSG új ajánlattal állt elő.
Évi 20m eurós fizetés, és 4 éves szerződés.
Erre azért nehéz lesz nemet mondani...
Spanyol és Francia források szerint Simeone előtt most 2 út van.
Vagy elkezd egy totál újjáépítést az Atleticonál, és új 3-4 éves tervvel. De ehhez kérdés van e elég pénz, és Simeonek türelme.
Vagy pedig egyszerűen igent mond a PSG 20m-s évi ajánlatára, és a kimerülhetetlen pénzcsapra.
Tegnapi nap folyamán volt egy olyan hír, hogy Blanc ugye klubnélküli lesz, és esetleg Mancini helyére jöhetne.
De ezek a hangok újra elhallgattak, és látjuk tényleg nincs kérdés Mancini kapcsán.

Főleg azért nincs kérdés Mancini kapcsán, mert 100%-ban az ő neveivel és elképzeléseivel történnek az események.
Ausilio is már Yaya Toure esetleges ideigazolásáról beszélt, valamint nagyon úgy néz ki a akár pár héten belül már itt lehet.
Mivel vele kapcsolatban a Suning és Mancini megegyeztek.
Megpróbáljuk ingyen elhozni, évi 7-8m-s fizuval, 2 éves szerződéssel.
A 2 év letelte után, pedig talán még nagyobb összegért Kínába menne levezetni.
Suning pedig teljes mértékben támogatja ezt a tervet.
Handa utód is meglehet, aki ugye Mancini első számú jelölt, Sirigu.
Legújabb hírek szerint pár millió euró + Sirigu = Handa üzlet lehet ebből.
Jobbhátvéd posztjára továbbra is Mancini 2 neve Ansaldi vagy Zabaleta van.
KH posztra Mancini álma Murillo helyére Benatia vagy Kompany lenne. De Benatia szinte fixen Juve, Kompanyt meg nem adja a City. Ezért itt lehet be kell érnie majd egy Brumaval.
Elől szélre pedig egyértelmű all in lesz Candrevaért.

Jó pár fiatal neve is felmerült itt az elmúlt napokban, de gyakorlatilag az összeset megvétózta Mancini.
- Mamanna KH a River játékosa. 10m körül van az ára, a Chelsea, Roma is sorban áll érte.
- Vilhena aki ingyen érkezhetne, viszont Mancini nem számol vele. Csak abban az esetben jöhetne, ha egyből kölcsönadjuk tovább.
- Wallace fiatal brazil KP. Érte is több európai csapat köztük a Lazio, Valencia, Monaco, Sevilla áll sorba. De egyáltalán nem tervez KP-ra fiatal játékost Mancini. 10m körül van az ára.
- Egyik legnagyobb Brazil tehetség Gabriel Jesus neve is felmerült.
De hát vele is a gond hogy fiatal.
25m körül van az ára, a Juve egyre komolyabban rámegy.
Mancini elől pedig Candreva, Nasri, Nani vonalba gondolkozik.

Azért azt enyhe túlzásnak érzem, hogy Mancini az összes fiatal leigazolását megvétózta, illetve hogy Mancini egyátalán nem akar a középpályára fiatal játékost...
Ilyeneket, akárhonnan is szedted csak egy mezei hírportál írna le...Mancini szinte csak fiatalabb játékosokat igazolt eddig Miranda és Felipe Melo kivételével, de Miranda bőven el is fér a rutinjával.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nekem ebből az egészből az jön le,hogy Thohir felvette a kölcsönt,hozta mancsot,és mindent felrakva megcélozta a BL-t.Siker esetén nyílván maradt volna,de mivel nem lett meg a BL,így jobbnak látta ha odébb áll.Szerencsére(vagy tudatosan)rátalált a Sunningra,a többi már ismert.
JJ5

brecsinho írta:Elvileg holnap sajtótájékoztató és gondolom minden részlet kiderül,addig csak találgatás folyik. Amiről interfan írt,az valóban létezik,Thohir felvett 230m hitelt a Goldman Sachs csoporttól az adósság finanszírozására,aminek ketyeg az éves kamata. Ezt pár google kattintással simán meg lehet találni:

http://www.financeasia.com/News/388048, ... -loan.aspx

Amiről JJ5 kolléga ír:minden nagyvállalatnál (sőt kicsinél is) teljesen nomális a banki hitel,külső finanszírozás,kötvénykibocsátás stb. Ez még nem jelenti azt,hogy be kell csukni a boltot,mert adósságban van a klub. Minden befektetéshez forrás kell és természetesen ezt külsős cégek,bankok,befektetők is adhatják,nem csak a tulajdonos saját pénzéből lehet fedezni. Az esetek nagy százalékában a külső forrás olcsóbb is és általában kedvezőbb adózású,de most nem akarok annyira gazdasági órát tartani. A lényeg: a triplázás után (de már előtte is) minden évet mínuszban zártunk és ez egy hitel elbírálásnal, befektetetőknél nem túl jó előjel. Mivel Moratti elzárta a pénzcsapot, a hiány folyamatosan nőtt és erre az lett a megoldás,hogy új tulajdonost keresett. Thohir az önfenntartó klubmodellre tette le a voksát,de mint látjuk ez BL és saját stadion nélkül kivitelezhetetlen. Mivel saját zsebből nem tolt be a kint levőségek törlesztésésre,ezért vette fel az említett hitelt,amit természetesen az új tulajdonosnak is át kell vállalnia. Na röviden most ennyit,holnap figyeljük a híreket és remélhetőleg sikerül jó üzletet kötni a kínaiakkal.

Köszi a választ, ezekkel még úgy nagyjából tisztában is voltam, de akkor szerinted a Suning ki akarja egybe perkálni az adósságunkat a Sachs felé? Vagy nekik sem céljuk, hogy full adósságmentesek legyünk és inkább fizetik ők is évente, csak nekik van miből? :D

szerk.: bár így belegondolva, ha van pénze a tulajoknak és megtudják oldani a FFP által is elfogadott módon a finanszírozást, akkor a kérdésem gyakorlatilag lényegtelen :)
interfan

vaskalap írta:Nekem ebből az egészből az jön le,hogy Thohir felvette a kölcsönt,hozta mancsot,és mindent felrakva megcélozta a BL-t.Siker esetén nyílván maradt volna,de mivel nem lett meg a BL,így jobbnak látta ha odébb áll.Szerencsére(vagy tudatosan)rátalált a Sunningra,a többi már ismert.

Azt hiszem a lényeget ragadtad meg ezzel.
Thohir pontosan ezt akarta, és pontosan ezt csinálta.
Már amikor megérkezett a 2 éven belül újra a BL-ben dolgot hangoztatta.
Na meg hát ugye a saját stadiont.
Saját stadion, BL, és önfinanszírozó nyereséges klub.
Ez volt a terv.
Csak hát több ponton ez elbukott.
Tavaly Thohir egyértelműen mondott egy dupla all-int a nyáron.
Már akkor nagyon benne volt ez, miszerint vagy meglesz a BL, vagy sajnos az adósság túlmegy Thohiron és tovább áll.
alwin91

http://www.inter.it/en/news/53163/press ... day-6-june

Hát akkor nincs sok érdemi kérdés azzal kapcsolatban, hogy ki a következő tulaj. Én egy hasonlóan okos építkezés folytatásában bízok, több pénzzel. Aztán majd kiderül mi lesz...
JJ5

alwin91 írta:http://www.inter.it/en/news/53163/press-conference-in-nanjing-9-00-cest-on-monday-6-june

Hát akkor nincs sok érdemi kérdés azzal kapcsolatban, hogy ki a következő tulaj. Én egy hasonlóan okos építkezés folytatásában bízok, több pénzzel. Aztán majd kiderül mi lesz...

Egészen hihetetlen milyen gyorsan végbement a biznisz, én is pontosan abban reménykedek, amiben te is! ;)
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

JJ5 írta:Egészen hihetetlen milyen gyorsan végbement a biznisz, én is pontosan abban reménykedek, amiben te is! ;)

Igazad van ilyen tulajdonos váltások éveket vesznek igénybe. Csak az átvilágítás hónapok. Gyanítom nem most kezdődött el a közeledés a felek között.
Azon a vonalon kell tovább menni, mint eddig. Erős gazdasági alapokra kell helyezni a csapatot és elindítani a stadion építést.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Azt lehet tudni, hogy mi lesz az új felállás végül a Thorir-Moratti-Suning hármas vonatkozásában?
R9.

interfan

Fan Gusto írta:Azt lehet tudni, hogy mi lesz az új felállás végül a Thorir-Moratti-Suning hármas vonatkozásában?

Nehéz most még belelátni a dolgokba, de azért van már pár biztos dolog.
A Suning ugye 70% tulajdonrészt vett, ez nem teljesen 70% hanem olyan 68,99%. De vegyük ezt 70%-nak.
Thohir adott el 40%-ot, Moratti pedig 30%-ot.
Így Thohirnak még most marad 30%-os részesedése, Morattinak viszont semmi.
525m-t fizetett a Suning összesen a 70%-ért.
Ebből 230m a Thohir féle banki adósság, amit ugye átvállaltak.
Ez eddig a hivatalos.

És akkor a többi ami még nem fix:
- Moratti felajánlotta szolgálatait a Kínaiaknak, kérdés ők mit akarnak. Cikkeztek a napokban arról, hogy mint tanácsadó maradna Moratti. Meglátjuk mi lesz.
- Thohir most még első körben valószínű megmarad még mint elnök. Mint anno amikor Thohir jött, Moratti marad mint tiszteletbeli elnök. Thohir valószínű most még egy ideig ugyanezt a funkciót tölti majd be.
- Voltak hírek arról, hogy Zanetti lesz elnök, mondván Moratti nagyon ezt szeretné. De úgy néz ki hogy ez az ötlet most nem valósul meg. Zanetti megmarad mint alelnök.
- Thohir féle stábból jópáran távoznak.
Két fontos név van közöttük, egyik Bollingbroke, másik meg Williemson.
Már jönnek a hírek ki érkezhet helyettük.
Bollingbroke volt most a legnagyobb főnök, az ő helyére kezdték el írni most Fassone visszatérését, bedobták meg Leot is, valamint Baldinit.
- Ausilio, a most érkező Gardini, Stankovic helyük pedig biztosnak látszik, ők most biztosan maradnak.
- Mancini helye is szinte fix, mivel 1-2 kósza cikken kívül mindig mindenki a maradásáról beszél.
Viszont a Suning nem akarja úgy hogy nem hosszabbít.
Szóval amint lerendeződik az eladás körüli procedúra, azok után biztosan leülnek Mancinivel a hosszabbítás miatt.
Aki a hírek szerint hajlik a hosszabbításra, kérdés mi lesz a Suning álláspontja.

Jelenleg ennyi, de idővel minden tisztább lesz.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Amúgy egy dolgot nem.érték....

Ha nincs nálunk edző kérdés és annyira biztos Mancs helye, miért kell 2 naponta megerősíteni a pozícióját? Ez furcsa azért....????
alwin91

A'doma Zajcev Jr. írta:
JJ5 írta:Egészen hihetetlen milyen gyorsan végbement a biznisz, én is pontosan abban reménykedek, amiben te is! ;)

Igazad van ilyen tulajdonos váltások éveket vesznek igénybe. Csak az átvilágítás hónapok. Gyanítom nem most kezdődött el a közeledés a felek között.
Azon a vonalon kell tovább menni, mint eddig. Erős gazdasági alapokra kell helyezni a csapatot és elindítani a stadion építést.

Lehet, hogy Thohir eredeti ötlete sem az volt, hogy Ő itt majd egyedül operál valamit. Moratti próbálta már ugye eladni a klubot kínaiaknak csak nem jött össze. Lehet, hogy ehhez kellett Thohir? Fene tudja.
Mindenesetre az ürge nem hülye. Idejött, kicsit felpörgette a klubot, emelt picit az értékén és eladta egy kőgazdag kínai cégnek. Nem hinném, hogy szarul járt :D
mike

alwin91 írta:Nem hinném, hogy szarul járt :D

Remélem mi sem : )

Ez a rohadt FFP csak azért lett kitalálva hogy a vezető klubok helyzetét senki se veszélyeztesse.
A kicsik azok is maradjanak, a csillárdos klubok meg tovább nyerjék a sorozatokat.
Ez alól szinte csak így lehet kibújni, egy óriási tőkéjű cégen keresztül. Biztosan van kibúvó az FFP alól, a PSG, Man City és többi csapat is így lett felépítve.

A kínai főnök lehetne Thohir tesója is :D
http://www.forbes.com/profile/zhang-jindong/
Válasz küldése