A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

RenciDavid

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Szerintem elég nyilvánvaló a helyzet:
A Suning nem tervez Mancinivel hosszú távon, ahogy te is írtad Interfan, jövő nyáron akarnak edzőt váltani. A legkényelmesebb nekik az, ha addig marad Mancini, vagy magától lemond és nem kell fizetni 4 milliót. Akinek ez szar szitu az Mancini, lehet ő is tudja, hogy meg vannak számlálva a napjai, és nem véletlen, hogy nem akarnak megvenni senkit akit kér, hiszen ha csak átmeneti megoldásként számolnak vele, akkor hülyék lennének teljesíteni az igényeit. Ebben a helyzetben szakmailag Mancininek és az Internek is az lenne a legjobb ha Mancini önként távozna, de per pill nem akar lemondani a pénzről ezért ezt még nem teszi meg, mi pedig nem akarunk végkielégítést fizetni, ezért nem rúgjuk ki...
JJ5

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

RenciDavid írta:Szerintem elég nyilvánvaló a helyzet:
A Suning nem tervez Mancinivel hosszú távon, ahogy te is írtad Interfan, jövő nyáron akarnak edzőt váltani. A legkényelmesebb nekik az, ha addig marad Mancini, vagy magától lemond és nem kell fizetni 4 milliót. Akinek ez szar szitu az Mancini, lehet ő is tudja, hogy meg vannak számlálva a napjai, és nem véletlen, hogy nem akarnak megvenni senkit akit kér, hiszen ha csak átmeneti megoldásként számolnak vele, akkor hülyék lennének teljesíteni az igényeit. Ebben a helyzetben szakmailag Mancininek és az Internek is az lenne a legjobb ha Mancini önként távozna, de per pill nem akar lemondani a pénzről ezért ezt még nem teszi meg, mi pedig nem akarunk végkielégítést fizetni, ezért nem rúgjuk ki...

Szerintem is valami ilyesmiről lehet szó, Mancininél az verhette ki a biztosítékot, hogy annak ellenére, hogy megerősítették nyár elején a pozícióját, nem akarják az ő neveit igazolni. Érdekes szitu, mondjuk nekem az is fura, hogy a 4(5) kezdőjátékosunk csak augusztusban lesz először a csapattal: Banega, Medel, Murillo, Perisic, Brozovic és Eder. Nem tudom eldönteni, hogy ez jó-e vagy sem..
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

RenciDavid írta: A Suning nem tervez Mancinivel hosszú távon, ahogy te is írtad Interfan, jövő nyáron akarnak edzőt váltani. A legkényelmesebb nekik az, ha addig marad Mancini, vagy magától lemond és nem kell fizetni 4 milliót.

Kérdés hogy megér-e 4 milliót az, hogy még egy teljes évig bomlasztja a csapatot, és nem fogadja el az új embereket akiket a Suning akar.
Nem hiszem hogy megéri, azonnal meneszteni kellene, ha jövőre tényleg hozható Simeone akkor egy évre Leo is megtenné, gondolom ő örülne egy Gabriel Jesusnak ;)
Bielsa sztem túl rizikós, és a keret sem a 3 védős rendszerére van kitalálva, hanyagolnám.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ahogy azt a hírekből hallani lehetett Thohir mindent megtesz Mancini maradásáért.
Ezért küldte Bollingbrokeot Los Angelesből Brunicoba, aki Mancini miatt utazott 20 órát.
Mint tudjuk egy félórát beszélgettek összesen.
Thohir azóta telefonom megnyugtatta Mancinit, mondván mindent megtesz érte.
Azóta a hírek szerint már a Suning vezetőivel is felvette a kapcsolatot, hogy meggyőze őket a Mancini projekt sikerességéről. És ezáltal hogy adják meg Mancininek a kért játékosokat.
Ezeket a híreket most alátámasztja Thohir nyilatkozata is.
Elmondta Mancini számunkra a top játékos, ő a garancia a sikerre, és eddig is megtett minden érte, és ezután is megfog.
Valamint elmondta alig várja már hogy újra személyesen is tudjon beszélni Mancinivel.

A helyzet úgy látszik rendeződni látszik, látjuk Thohir mindent megtesz ezért.
Valamint nagyon úgy néz ki hogy a Mancini által "kért" segítő, Angelo Gregucci is megérkezik.
Akinek jelenleg az Alessandria csapatával van szerződése, de hamarosan ez felbontásra kerül, és csatlalkozik a Mancini stábhoz.
mike

Thohir a legnagyobb troll :o
RenciDavid

A kínaiak szerintem telibeszarják Thohirt, hiszen vele sem számolnak hosszú távon. Csak az átmenet miatt maradhatott elnök. Nem azért vették meg a klub többségi tulajdonát, hogy az indonéz bármibe is érdemben beleszóljon.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Persze h leszarjak
Mancini napjai megvannak szamlalva
R9.

Interfan te kit valasztanal leo bielsea prandelli kozul ?
interfan

R9. írta:Persze h leszarjak
Mancini napjai megvannak szamlalva

Őszintén remélem hogy igazad lesz ezzel, és tényleg menni fog.
Nagyon jó lenne ha végre nem az én megérzéseim válnának be.
Mert hát sajnos eddig ez történt...
interfan

R9. írta:Interfan te kit valasztanal leo bielsea prandelli kozul ?

Jó ötlet ez amúgy, hogy tényleg ki szerint ki lenne itt a megoldás.
Szóval ha te is gondolod írd le, és ha mások is szívesen olvassuk szerintem egymás véleményét.

Nekem ott kezdődik minden hogy Mancinit ne, nagyon ne.
Egyszerűen az általa képzelt foci, általa képzelt alap, azt ne.
Nekem ez a 30+-os vonal nagyon nem.

Szerintem itt kb mindenki álma Simeone lenne.
Ezzel én is így vagyok, szerintem jelenleg ő a világ legjobb edzője.
De mint tudjuk ő most nem jött.
Ahhoz hogy jövőre legyen esély rá, ahhoz BL létfontosság + azért egy megfelelő keret.
Megfelelő keret alatt értek egy Witsel, G.Jesus, Lamela szintű érkezőket.
Szóval itt most tényleg 1 évre kéne keresni valakit, akinek az elképzelése hasonlít a Suning által elképzelt játékospolitikához.
Én sokszor írtam már a Blanc, Pellegrini, AVB hármast. Mindet tartom valamire, de az egyértelmű ők 1 é re nem jönnének.
Mint ahogy De Boer sem az az 1 évre aláírok típus.
Ezért az olasz média tényleg nagyon jól érezte meg a Bielsa, Leo, Prandelli sort.
Itt én az egyéni véleményemet írnám le röviden róluk:
- Leo:
Számomra egy nagyon szimpatikus ember ő. Tényleg vele volt eredmény egyedül Mou után.
De azért az ő edzői képességei hiányosak.
Emlékezzünk a Cambi-Motta cseréjéről. És hogy mennyire nem ment neki a védekezés megszervezése.
Ezt leszámítva én örülnék neki, nálam ő 2.helyen lenne.
- Bielsa:
Nem egyszer esett már róla itt szó.
Tudjuk egy eszméletlen nagy zsarnok ő, de ahogy azt nem egy kis ember mondta talán a világ legfelkészültebb edzője.
Számomra ő lenne jelenleg most 1 évre biztosan a megoldás.
Igazából a legfőbb érv mellette a fiatalokra való építésén van.
Tényleg csak pár név: Alexis Sanchez, Vidal, Javi Martinez, Ander Herrera, Imbula, Mendy, Ayew.
Arról nem is beszélve hogy ő robbantotta be igazán Payet is.
- Prandelli:
Nekem ő eléggé Mazza vonal 2.0.
De őt is hamarabb választanám mint Mancinit, mivel kiegyezne a Suning által képzelt játékospolitikával.

Szóval nálam:
1. Bielsa
2. Leo
3. Prandelli

De ahogy írtam, nagyon remélem neked lesz igazad R9 kolléga, és tényleg repül Mancini.
Én sajnos nem tudom ezt elképzelni.
RenciDavid

Ha nem egy évről van szó, akkor Bielsa. De ha tényleg csak 1 évre keresünk egy "balekot", akkor akár Figo-t is megnézném. Amúgy ebben az esetben Leonardo.
RenciDavid

Közben a Gazzetta szerint az orosz szövetség Mancinit szeretné szövetségi kapitánynak. A legjobb lenne, ha elvállalná.
http://www.gazzettaworld.com/news/serie ... by-russia/
R9.

interfan írta:
R9. írta:Interfan te kit valasztanal leo bielsea prandelli kozul ?

Jó ötlet ez amúgy, hogy tényleg ki szerint ki lenne itt a megoldás.
Szóval ha te is gondolod írd le, és ha mások is szívesen olvassuk szerintem egymás véleményét.

Nekem ott kezdődik minden hogy Mancinit ne, nagyon ne.
Egyszerűen az általa képzelt foci, általa képzelt alap, azt ne.
Nekem ez a 30+-os vonal nagyon nem.

Szerintem itt kb mindenki álma Simeone lenne.
Ezzel én is így vagyok, szerintem jelenleg ő a világ legjobb edzője.
De mint tudjuk ő most nem jött.
Ahhoz hogy jövőre legyen esély rá, ahhoz BL létfontosság + azért egy megfelelő keret.
Megfelelő keret alatt értek egy Witsel, G.Jesus, Lamela szintű érkezőket.
Szóval itt most tényleg 1 évre kéne keresni valakit, akinek az elképzelése hasonlít a Suning által elképzelt játékospolitikához.
Én sokszor írtam már a Blanc, Pellegrini, AVB hármast. Mindet tartom valamire, de az egyértelmű ők 1 é re nem jönnének.
Mint ahogy De Boer sem az az 1 évre aláírok típus.
Ezért az olasz média tényleg nagyon jól érezte meg a Bielsa, Leo, Prandelli sort.
Itt én az egyéni véleményemet írnám le röviden róluk:
- Leo:
Számomra egy nagyon szimpatikus ember ő. Tényleg vele volt eredmény egyedül Mou után.
De azért az ő edzői képességei hiányosak.
Emlékezzünk a Cambi-Motta cseréjéről. És hogy mennyire nem ment neki a védekezés megszervezése.
Ezt leszámítva én örülnék neki, nálam ő 2.helyen lenne.
- Bielsa:
Nem egyszer esett már róla itt szó.
Tudjuk egy eszméletlen nagy zsarnok ő, de ahogy azt nem egy kis ember mondta talán a világ legfelkészültebb edzője.
Számomra ő lenne jelenleg most 1 évre biztosan a megoldás.
Igazából a legfőbb érv mellette a fiatalokra való építésén van.
Tényleg csak pár név: Alexis Sanchez, Vidal, Javi Martinez, Ander Herrera, Imbula, Mendy, Ayew.
Arról nem is beszélve hogy ő robbantotta be igazán Payet is.
- Prandelli:
Nekem ő eléggé Mazza vonal 2.0.
De őt is hamarabb választanám mint Mancinit, mivel kiegyezne a Suning által képzelt játékospolitikával.

Szóval nálam:
1. Bielsa
2. Leo
3. Prandelli

De ahogy írtam, nagyon remélem neked lesz igazad R9 kolléga, és tényleg repül Mancini.
Én sajnos nem tudom ezt elképzelni.

Teljesen egyetertek
Olasz edzo nem lenne jo, bielsa v leo de inkabb bielsa
Miratti mondta anno h az Inter padjara orult valo mint jose is volt
Nem veletlen pazza inter szlogen se -orult inter-
R9.

Egyebkent hiaba a sok thohir meg mas interjuk mancini biztos maradasarol ha megnezitek honapok ota folyamatosan van vmi a tavozasarol
Nem zorog...
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

Bielsát én szeretem, mert mindig zseniális focit játszat a csapataival(Chile, Bilbao, Marseille amiket én láttam, meg van pár halvány emlékem az általa edzett argentin válogatottról). Viszont egy rohadt nehezen beilleszkedő és soha nem megalkuvó ember. Én azt mondom, hogy ez még nagyon jól is elsülhet, ha Ő lenne az edző.

Angolul tudok előnyben: http://8by8mag.com/el-loco/
Jonathan Wilson írt róla egy fasza kis posztot, érdemes elolvasni.

Az biztos, hogy vele nem ötlettelen szar lenne a játékunk. Támogatnám a kinevezését.

2. Prandelli
3. Leonardo
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Ha egy évbe gondolkodunk csak, akkor én is Bielsat választanám, de csak átmeneti megoldásként, Simeone érkezéséig. Ha ő nem jönne össze és hosszabb távon gondolkozunk, viszont akkor én semmiképpen se Bielsat, tudom, hogy sokan imádják itt, de én annyira azért nem vagyok elájulva tőle, és azért tudjuk, hogy mindig elég sok a zűr körülötte. Hosszabb távra ebben az esetben én adnék egy esélyt De Boernak. Ha pedig egy évre kell edző és nem Bielsa akkor Leo szerintem jó lenne addig, aztán maradhatna valami sportigazgatóként.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Azért azt ne feledjük, hogy az 1 évre gondolkodunk dolog nagyban függ az eredményektől is. Pl Bielsa lenne és elméletileg csak 1 lévre szeretnénk majd bajnokok lennénk vagy egy szoros küzdelemben másodikok akkor szerintem tuti maradna és már nem is lenne szó Simeone-ról. Egyébként is szerintem ez az 1 évre edző dolog tök hülyeség. Szerzünk egy arcot aki hajlandó erre csak azért, hogy jövőre már talán jönne Simeone? Persze főleg akkor ha BL helyen végzünk? Egy vészmegoldás arccal majd simán elérjük min a 3. helyet? De ha meg igen akkor miért is ne maradhatna tovább is? ;)
Jó lenne ha Mancini menne, de akkor rúgjuk ki 1 héten belül és kész. Totál lúzer dolog lenne ha végig csinálnánk vele a felkészülést és monjduk 1 héttel a bajnokság kezdete előtt jönne egy új edző. :D Nem kéne ezen szenvedni mert megint a csapat fogja megszívni. Vagy rúgjuk ki gyorsan vagy akkor maradjon és reménykedjünk hátha nem egy újabb szenvedős év jön. :?
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

Cupi írta:Azért azt ne feledjük, hogy az 1 évre gondolkodunk dolog nagyban függ az eredményektől is. Pl Bielsa lenne és elméletileg csak 1 lévre szeretnénk majd bajnokok lennénk vagy egy szoros küzdelemben másodikok akkor szerintem tuti maradna és már nem is lenne szó Simeone-ról. Egyébként is szerintem ez az 1 évre edző dolog tök hülyeség. Szerzünk egy arcot aki hajlandó erre csak azért, hogy jövőre már talán jönne Simeone? Persze főleg akkor ha BL helyen végzünk? Egy vészmegoldás arccal majd simán elérjük min a 3. helyet? De ha meg igen akkor miért is ne maradhatna tovább is? ;)
Jó lenne ha Mancini menne, de akkor rúgjuk ki 1 héten belül és kész. Totál lúzer dolog lenne ha végig csinálnánk vele a felkészülést és monjduk 1 héttel a bajnokság kezdete előtt jönne egy új edző. :D Nem kéne ezen szenvedni mert megint a csapat fogja megszívni. Vagy rúgjuk ki gyorsan vagy akkor maradjon és reménykedjünk hátha nem egy újabb szenvedős év jön. :?

Attól nem kell félni, hogy Bielsa 1 évnél tovább marad. Valahogy a kezdeti lendület után mindig megbukik.
R9.

Gazzetta Capellot dobta be..allitolag felvettek a fiaval a kapcsolatot
Mondjuk nyilvan kamu de sztem az o stilusa nem illik az Interhez ahogy Lippis is megbukott
De az tuti h jobb mint roberto
RenciDavid

interfan

Ez a Capello téma tényleg eszméletlen nagy pletykának néz ki.
Még maga a cikk is megcáfolja önmagát.
Mivel a cikk szerint csak mint csapatmenedzser jönne, vagy valami hasonló háttérszereplő.
De le is írják egyből, hogy azért nagyon nehéz elképzelni hogy Mancini és Capello együtt dolgozzon.
Írják itt hogy ha esetleg menne Mancini, akkor 1 évre átvehetné a csapatot.
Viszont ez sem igaz, mivel ő már jópár éve elmondta, hogy már nem lesz többet klubcsapat edzője.
Az elmúlt félévbe felmerült ő a Chelsea, Juve, Roma, Milan sornál is, de a vége mindig ugyanaz lett.
Capello már nem lesz klubcsapat edzője.

Még Bielsarol pár szó.
Ő ahogy előttem is írták, nem az az edző aki évekig biztosan maradna.
Tudjuk milyen zsarnok ő, tudjuk milyen a természete.
És hát tényleg 1 év után mindig egyszerűen belefárad az eszméletlen mennyiségű munkába.
Csak egy idézet ami szerintem mindent elmond róla:
"Bielsa ezután kimerültségre hivatkozva távozott a klubtól, és Mexikóban edzősködött. Karrierje során többször kénytelen hosszabb-rövidebb szüneteket beiktatni, ugyanis olyan megszállottsággal végzi a munkáját, hogy az előbb-utóbb elemészti – és az általa követelt játék jellemzően elemészti klubcsapatait is. Karácsonykor is akkor érzi magát a legjobban, ha jut ideje napi 14 óra videóelemzésre; két meccset tud párhuzamosan nézni, sémákat keres, nem konkrét jeleneteket. A videók gyűjtése, vágása és analizálása teszi ki munkája jelentős részét, ezt senkihez nem hasonlítható alapossággal végzi, az ellenfelek játékát ízekre szedve. Sokak szerint nemcsak gyűjteménye, de a fejében a futballról felhalmozott tudás is olyan szintű, amelynek a közelébe nem érhet élő ember."
Szóval ahogy írtam ő 1 évre szerintem tökéletes megoldás lenne.
Főleg a fiatalokkal való bánásmódja miatt, tényleg nem semmi neveket fedezett fel.
(És értsd ezalatt a 27 éves Payetet is)

Viszont sajnos ezek mind csak álmok kb.
Mivel ahogy már tegnapi hír volt Thohir mindent megtesz a Suningnal Mancini maradásáért.
Első nagyon komoly jel Mancini maradására, hogy az általa kért segítő érkezik az Alessandriatol.
Mai hír pedig hogy a Suning teljesítheti Mancini egyik nagy kívánságát, és előre érkezhet Candreva.
Szóval ezt ahogy írtam, ebből ez lesz...
Szabr91

Hozzászólás Szerző: Szabr91 »

Az én opcióim az edzői kérdés megoldására a következők lennének:

Mancinit mindenképpen elküldeném már most, ez a fix.

Nekem szimpatikus Leonardo és Prandelli is, Bielsa szerintem úgy nem valószínű, hogy aláírna, ha közölnék vele, hogy fix az 1 év, mert utána Simeone a cél, tehát nincs opció további évekre. Szóval ha Leonardo lenne most az edző, az azért lenne nagyon jó lehetőség, mert 1 évig irányíthatná a csapatot és ugye ő szeret is fiatalokkal dolgozni, meg jó szeme is van a játékosokhoz, szóval 1 év edzőség, jön Simeone, Leo pedig marad egy sportigazgató-féle szerepkörben. (Álom páros a Simeone-Leonardo). Ha esetleg Prandelli is elvállalná, az sem lenne rossz, képesnek tartom BL-helyre vinni a csapatot, de Leonardot mindenképpen meg kell fogni az Internek, akár egyelőre edzői szerepkörbe, akár a vezetőségbe, szóval Prandelli mellé is jöhetne Leo, csak már alapból sportigazgatónak. Bielsát nem tartom túl valószínűnek, hogy vállalná az 1 évet, bár kitudja, de talán neki örülnék a legkevésbé, ugyanis ő még akaratosabb Mancininél, és ha nála kihúzzák a gyufát fogja magát aztán lemond a francba, szóval kiszámíthatatlan, na. Mindenesetre bízom a kínaiakban, hogy nem hülyék és lepattintják Mancinit, amivel megmenthetnék a szezont és a csapatot. Thohirnak pedig kb. semmi szava már, hála az Istennek. Ha ő lenne a fő tulaj, akkor már itt lenne Zabaleta és Candreva meg Mancini vigyorogna egy 5 éves szerződéssel.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Sanszos, hogy ha van is Capelloval barmilyen egyeztetes az gyerekcipoben jarhat. De szerintem a Gazzetta nem dobalozik hoaxal.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Tavaly is ugyanez volt. Biztosra vettük, hogy elérjük a BLt, akkor Mancs megy, Simeone jön. Pofára esés lett a vége. Semmi biztosíték nincs arra, hogy BL helyen végzünk az előttünk álló szezonban. Normális edző 1 évre nem fog leülni, semmi értelme nem lenne. Sztem a forgatókönyv az lesz: Mancini marad, ha nem jönnek az eredmények kirúgják szezon közben. Ha jönnek, akkor könnyes búcsút vesznek egymástól a szezon végén. Mondván lejárt a szerződése. Az "emberi" közül kap egyet, hogy megnyugodjon. Jut is, marad is. Mindenki megnyugszik.
interfan

Szépen lezárul a Mancini saga kb 10. felvonása.
Mancininek érkezik egy új segítője Gregucci, aki a mai napon felmondott az Alessandrianal hogy csatlakozzon az Interhez.
Thohir a hírek szerint meggyőzte a Suning vezetőit, és elkezdik kielégíteni Mancini igényeit.
Ennek legfőbb példája Candreva.
A hírek szerint újra rámegyünk (persze Mancini miatt), és megpróbálják elhozni Mancininek.
Másik Mancini jelölt előre Gabbiadini, akire a hírek szerint újra rámegyünk.
Szóval szépen elindul a Suning is a Mancini irányba.
Így a júli 27-én történő találkozás már csak az érkező nevek miatt lesz érdekes.
Szabr91

interfan írta:Szépen lezárul a Mancini saga kb 10. felvonása.
Mancininek érkezik egy új segítője Gregucci, aki a mai napon felmondott az Alessandrianal hogy csatlakozzon az Interhez.
Thohir a hírek szerint meggyőzte a Suning vezetőit, és elkezdik kielégíteni Mancini igényeit.
A hírek szerint újra rámegyünk (persze Mancini miatt), és megpróbálják elhozni Mancininek.
Így a júli 27-én történő találkozás már csak az érkező nevek miatt lesz érdekes.

Jó hülyék akkor a kínaiak is...
interfan

Komax írta:Tavaly is ugyanez volt. Biztosra vettük, hogy elérjük a BLt, akkor Mancs megy, Simeone jön. Pofára esés lett a vége. Semmi biztosíték nincs arra, hogy BL helyen végzünk az előttünk álló szezonban. Normális edző 1 évre nem fog leülni, semmi értelme nem lenne. Sztem a forgatókönyv az lesz: Mancini marad, ha nem jönnek az eredmények kirúgják szezon közben. Ha jönnek, akkor könnyes búcsút vesznek egymástól a szezon végén. Mondván lejárt a szerződése. Az "emberi" közül kap egyet, hogy megnyugodjon. Jut is, marad is. Mindenki megnyugszik.

A lényeget ragattad meg teljes mértében.
Ugyanezt éreztem és gondoltam én is mint te, és ezt a legfrisebb hírek is alátámasztják.
Mancini besírt, Thohir bepánikolt, és szépen megvan az eredmény.
Mancini majd kap egy Candrevat + még valakit, és meg is nyugszik a helyzet.
Számomra sajnos eddig sem volt edzőkérdés.
interfan

Szabr91 írta:

Jó hülyék akkor a kínaiak is...

Ez az edzőkérdés sajnos csak a mi fantáziákban volt.
A kínaiak eddig sem akartak edzőt cserélni, most meg már főleg nem.
Ha edzőt akartak volna cserélni, akkor június elején de legkésőbb végén kiteszik Mancinit.
De egyáltalán semmi ilyenről nem volt szó.
Mancini fenyegetőzött már kb 10. alkalommal a lemondással, ha nem kapja meg akit kér...
Kínaik gondolnak egy vonalt, és ez nagyon nem a 30+-os Mancini vonal.
De egyszerűbb lesz nekik is egy köztes megoldás, ahogy látjuk kap Mancini egy Candrevat, mint hogy Mancinit kirúgni, fizetni, és új edző.
Valóságban eddig sem volt edzőkérdés...
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Logikus hogy ha valoban 1 evre akarnak edzot hogy Mancini maradjon. Egyreszt lejar a szerzodese, masreszt 1,5 evet mar lenyomott es a felkeszulest is vele csinaljak, ne feledjuk a kinaiak par hete tulajok! Rajuk amugy sem a kapkodas jellemzo, vannak celjaik es azt el fogjak erni, de nem olaszok hogy ripsz ropsz mindent hanem szepen tudatosan epitkezve(ez jellemzo az egesz gondolkodasukra).
En sem szeretnem meg egy evet a Mancini fele Intert nezni, de ha valoban jovore durrantani akarunk(ebben remenykedik mindenki, bar szerintem erre semmi biztositek nincs hacsak nem annyi hogy a kinaiak bohockodni biztosan nem vettek volna meg egy Intert!!) es hoznank Simeonet es o valoban jonne is, es az az ara hogy Mancini idegbajat kell majd a jovo szezonban neznem, en igerem,mosolyogva ki fogom birni a kovetkezo evi szenvedest!!!!
Forza INTER!!!!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

interfan írta:Mancini majd kap egy Candrevat + még valakit, és meg is nyugszik a helyzet.
Számomra sajnos eddig sem volt edzőkérdés.
Még Candrevanak van a legtöbb értelme leigazolni. 29 éves, még évei vannak a karrierjéből ezen a szinten. YT lehet a világ egyik legjobb kp-ja, de pályafutása zenitjén már túl van, fizetése irreálisan magas a jelenlegi Interhez mérten. Zabaleta nekem 12 egy tucat.

Én is úgy gondolom, hogy nem lesz edzőváltás a felkészülési időszakban, ez elég amatőr lenne. Suning érkezésekor kellett volna, ha annyira nem tetszik nekik Mancini.
norbibacsi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: norbibacsi »

semmi baj nem lenne candrevával, ha nem 25 millióról lenne szó. szerintem egy hernanes 2 lesz a dologból
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Engem csak az idegesít, hogy Pellegrini még mindig szabadúszó. Őt kellett volna még a nyár elején gyorsan elhozni. Viszont, ha már maradt Mancini, akkor az sem megoldás, hogy nem kapja meg akiket kér. Touré/Candreva közül egyik jöjjön. Egy nagyobb igazolás jöhetne a Suningtól azért.
mike

Nagyszerű, elcseszünk még egy évet, amatőr húzás.

A kínaiaknak van egy elképzelésük, amivel a jelenlegi edző totálisan szembe megy, páros lábbal kéne picsán rúgni.
Ez nevetséges, és megkérdőjelezi az egésznek a komolyságát.

Végülis ráérünk, lassan 6 éve kínlódunk, minek is sietni.....a csalók közben Benatiát, Pjanicsot, Higuaint igazolgatnak...
interfan

mike írta:

Nagyszerű, elcseszünk még egy évet, amatőr húzás.

A kínaiaknak van egy elképzelésük, amivel a jelenlegi edző totálisan szembe megy, páros lábbal kéne picsán rúgni.
Ez nevetséges, és megkérdőjelezi az egésznek a komolyságát.

Végülis ráérünk, lassan 6 éve kínlódunk, minek is sietni.....a csalók közben Benatiát, Pjanicsot, Higuaint igazolgatnak...

Senki ne aggódjon, a Kínaiak Thohir győzködésére és Mancini megnyugtatására, megteszzük 20m + bónuszok ajánlatunkat Candrevaért.
Így Mancini egyik fő-fő célpontja érkezik.
R9.

interfan írta:Senki ne aggódjon, a Kínaiak Thohir győzködésére és Mancini megnyugtatására, megteszzük 20m + bónuszok ajánlatunkat Candrevaért.
Így Mancini egyik fő-fő célpontja érkezik.

:D :D :D kva jo
RenciDavid

Candreva azért nem Touré vagy Zabaleta. Ő biztosan erősítést fog jelenteni és azért Serie A szinten 2-3 évig még top játékos lesz. Ha 5 évre ír alá sem lesz nagy baj.
R9.

nem candrevaval van a baj hanem az elvvel
interfan

Mancini a hírek szerint újra besokalt, és újra ultimátumot adott a Suning vezetőinek.
Azonnali minimum 1 de inkább 2 éves szerződés hosszabbítás + azonnal 2 új érkező akiket ő választ ki.
Egyik ebből bármi áron, akár 25-30m-ért is Candreva, másik meg ugye tudjuk Yaya Toure.
Ha nem teljesítik kéréseit, akkor távozik.
Thohirral ma vagy holnap fog találkozni, aki Mancini megnyugtatására, és a közös stratégia kidolgozása miatt ül le vele, hogy kidolgozzák mivel győzzék meg a Suning vezetőit.
Thohir ahogy a napokban elmondta, Mancini a garancia a projekt sikerességére, és ő a mi sztáredzőnk akiért bármit megtenne.
Thohir szintén jelen lesz a Mancini-Suning találkozón, aki mint egy közvetítő lesz ott a felek közt.

A Suning kiszemeltjei közben mind-mind távolodnak.
Múlthéten Joao Mariorol maradtunk le, most szinte fixen Gabriel Jesus is kiszállt.
Cuadradoért szintén nem fogunk 25m-t fizetni, mint ahogy Lamelaért sem.
Witselt pedig Mancini vétozta meg, ezért áll a transzfer. Viszont a Juve és több PL-s klub azonnal kifizetné a 22m-s árát.
Candreva viszont a hírek szerint 1 lépésre került az Intertől.
18m + 2m-s bónusz volt az első ajánlat, most a Mancini-Thohir páros arról akarja meggyőzni a Suningot hogy 20-22m + bónuszok ajánlatot tegyünk, amire már igent mond Lotito.
Hiába a megdöbbenés, a hírek szerint Mancini tényleg komolyan gondolja Balotelli visszacsábítását is.
Szabr91

interfan írta:Mancini a hírek szerint újra besokalt, és újra ultimátumot adott a Suning vezetőinek.
Azonnali minimum 1 de inkább 2 éves szerződés hosszabbítás + azonnal 2 új érkező akiket ő választ ki.
Egyik ebből bármi áron, akár 25-30m-ért is Candreva, másik meg ugye tudjuk Yaya Toure.
Ha nem teljesítik kéréseit, akkor távozik.
Thohirral ma vagy holnap fog találkozni, aki Mancini megnyugtatására, és a közös stratégia kidolgozása miatt ül le vele, hogy kidolgozzák mivel győzzék meg a Suning vezetőit.
Thohir ahogy a napokban elmondta, Mancini a garancia a projekt sikerességére, és ő a mi sztáredzőnk akiért bármit megtenne.
Thohir szintén jelen lesz a Mancini-Suning találkozón, aki mint egy közvetítő lesz ott a felek közt.

A Suning kiszemeltjei közben mind-mind távolodnak.
Múlthéten Joao Mariorol maradtunk le, most szinte fixen Gabriel Jesus is kiszállt.
Cuadradoért szintén nem fogunk 25m-t fizetni, mint ahogy Lamelaért sem.
Witselt pedig Mancini vétozta meg, ezért áll a transzfer. Viszont a Juve és több PL-s klub azonnal kifizetné a 22m-s árát.
Candreva viszont a hírek szerint 1 lépésre került az Intertől.
18m + 2m-s bónusz volt az első ajánlat, most a Mancini-Thohir páros arról akarja meggyőzni a Suningot hogy 20-22m + bónuszok ajánlatot tegyünk, amire már igent mond Lotito.
Hiába a megdöbbenés, a hírek szerint Mancini tényleg komolyan gondolja Balotelli visszacsábítását is.

Ezt amúgy valaki el tudja hinni, hogy kína hatalmas befolyással bíró cége a Suning, Zhang Jindong a cég vezetője. Nekik ad Mancini ultimátumot és csak úgy bedőlnek neki és hozzák a kért játékosait...? Ráadásul még szerződéshosszabbításért hisztizik...? Szerintem ha ez így történt volna, akkor már nem lenne az Inter edzője.
RenciDavid

Gondolom Mancininek lennének egyéb ajánlatai, lehet hogy az orosz szövetség megkeresése is igaz, így a részéről jogos, hogy nem akar balekként 1 évet itt lenni, ha utána úgysem számolnak vele. Továbbra is azt mondom, mindenki azzal jár ról, ha Mancini távozik.
alwin91

Nekem egy kérdésem van, Ranocchia mit szerencsétlenkedik még itt?
Akiloz88

Hozzászólás Szerző: Akiloz88 »

alwin91 írta:Nekem egy kérdésem van, Ranocchia mit szerencsétlenkedik még itt?

Olasz bajnokságban nevelkedett, így ennek a kritériumnak megfelel. Öt vagy hat ilyen játékosnak kell keretbe lennie...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Furcsálom, hogy nem készült Youtube videó a Sampdoriás félévéről, döbbenet miket alakított szó szerint minden meccsen :)
Ezek után nem csodálom, hogy senkinek sem kell, max kölcsön.
A Samp abszolút nem akarta vissza, a Sassuolo meg nem ment bele a cserébe Acerbire.
Top 10 Inter baklövés volt 18,5 millióért :)
alwin91

Akiloz88 írta:

Olasz bajnokságban nevelkedett, így ennek a kritériumnak megfelel. Öt vagy hat ilyen játékosnak kell keretbe lennie...

Az nem kritérium, hogy futballistának is kell lenni?
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Van egy gazdag kínai tulajunk és még mindig nem tudunk igazolni???
Erkin és Banega már a szezon közben megvolt és Ansaldi meg nem rossz játékos,de ő sem egy Maicon.

Ultra kevés gólt rúgtunk az előző idényben és még nincs ember előre!!!!
Mancini meg zsarolja a tulajdonosokat az overage kívánságaival :x
Hát hol vagyunk mi Mezökövösden?

Valaki írta Pellegrinit,hogy még szabad hát lehet a világ legjobb "tűzoltóját" Hiddinket kéne gyorsan tárcsázni,mert gyakorlatilag
már a nyár közepén elúszik az idényünk.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Festa írta:Van egy gazdag kínai tulajunk és még mindig nem tudunk igazolni???
Erkin és Banega már a szezon közben megvolt és Ansaldi meg nem rossz játékos,de ő sem egy Maicon.

Ultra kevés gólt rúgtunk az előző idényben és még nincs ember előre!!!!
Mancini meg zsarolja a tulajdonosokat az overage kívánságaival :x
Hát hol vagyunk mi Mezökövösden?

Valaki írta Pellegrinit,hogy még szabad hát lehet a világ legjobb "tűzoltóját" Hiddinket kéne gyorsan tárcsázni,mert gyakorlatilag
már a nyár közepén elúszik az idényünk.

Ez a hozzászólás a végtelen sivatagban számomra egy zöld Oázis ! :D
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Az az igazság, hogy szerintem mi az FFP-vel nagyon meg vagyunk szopatva, már elnézést a kifejezésért! :D
Tehát itt nem arról van szó, hogy 50 millió euró helyett csak 40-et tudnánk kifizetni egy játékosért, hanem szerintem Thohir konkrétan azért járt tavaly többször az UEFA-nál, hogy egyáltalán idén az EL-ben el tudjunk indulni, és ne zárjanak ki.

Hiába van gazdag tulajdonos, ha semmit nem ér a pénze, mert nem használhatja fel... Márpedig nálunk úgy néz ki, ez van.
Ha eladunk valakit 30-40 millióért, akkor tudunk kb venni egy másik játékost ugyanennyiért (lásd Kongogbia-Kovacic), de egyébként teljesen esélytelen vagyunk egy olyan versenyben, ahol a Bayern, Real, Barca, PSG, MU stb. csapatokkal kéne versenyeznünk egy játékosért. Egy valóban jó játékosra meg nyilván egyből felfigyelnek ezek a csapatok is.
RenciDavid

Ha minden igaz a mai Gazzetta az Internél lévő vezetői válságról ír. Sajnos az elmúlt hetek eseményei alapján tényleg úgy néz ki, hogy az átadás-átvétel után nem sikerült felállítani egy új stábot. Mancini is erről beszélt, amikor azt mondta, hogy nem tudja ki felelős jelenleg a klubon belül az átigazolásokért. Látjuk, hogy Thohir mozgolódik, de az ő keze minden bizonnyal meg van kötve. Sajnos ez a nyár könnyen rámehet erre a tulajdonosváltásra...
RenciDavid

- A Tuttosport szerint Mancinivel közölni fogják, hogy nem tartanak rá igényt 2017-től. 27-én találkozik a vezetőség a kínaiakkal, ahol végre véglegesen eldőlhet Mancini sorsa és a jövőbeli tervek, igazolások is tisztázva lesznek.
http://www.tuttosport.com/news/calcio/c ... llenatore/

Közben az NSO is megírta:
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ir-2515023
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Rengeteg-rengeteg indokolhatatlan, érthetetlen döntést hoztak meg a tulajdonosok, vezetők 2010 óta, de nálam az élre kerülne, ha Mancinivel most szerződést hosszabbítanának úgy, hogy tavaly nem egy, nem két SOS ülés volt a vezetőség és a keret közt, mert rendkívül hitehagyott, motiválatlan volt a csapat, és nem hiszem, hogy ezért más lenne felelős, mint az edző.
Arról már nem beszélve, hogy focink nem volt, hogy az igazolásokat Mancini nem tudja használni, beépíteni, inkább azonnal továbbpasszolja őket ha nem boldogul velük (azon sem lepődnék meg, ha megkapná Tourét, majd rájönne, hogy jéé, közben eltelt 3 év, ez a Touré már nem az a Touré, aztán ő is hamar lapátra kerülne, hiába a rá áldozott súlyos milliók...).
A fiatalok helyzetéről ne is beszéljünk, mert hiába mondja, hogy számít rájuk, Gnoukouri az első fordulóban kapott 45 percet, az utolsóban meg szintén 1-2 Primaverás kapott 10-20 percet. Nálam ez minden, de nem bizalom a fiatalok iránt, szándék a beépítésükre.

Tisztán látszik, hogy az új vezetőség alapjaiban másképp gondolkozna a jövőről.
Ha ennek ellenére mégis Thohir akarata érvényesül, arra én már nehezen találnék szavakat.
Válasz küldése