Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- e.szabi
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Özilnek most tényleg 15 milla az ára, de 2011-ben lejár a szerződése, szóval vagy most adják el pénzért, akkor jövőre ingyen mehet, feltéve ha nem hosszabbít, de biztos vannak olyan érdeklődők, szóval nem igen fog hosszabbítani. Állítólag kedvenc csapata a Barca, és őket is szóba hozzák vele kapcsolatban. 20 milla alatt úgysem ússzuk meg Özilt. Gondolom csak a vb után tudunk majd esetleg megegyezni a Werderrel és Özillel is, és addigra bőven lesz 20 milla.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára e.szabi 2010.06.28. 13:26-kor.
- Nia
DaNi írta:Remélem ,hogy a "SZTÁR" balszélre jön, Joe Cole szabadlistán van őt érdemes lenn leigazolni, de Özil és Elia miatt sem bánkódnék
Elvileg már Branca rámozdult Özilre, 15 milla lenne az ára, gyorsan kéne cselekedni mert ha így játszik akkor hamar felmegy az ára.
A Real Maiconért 25 millát és Gagot adnáezt érdemes lenne elfogadni, mert ennél jobb ajánlatot úgyse kapunk, mert Moratti Maicon érdekeit is szem előtt tartja
Özil játékát nem ismerem,mivel nem szeretem a Német focit,ezért gőzöm nincs,hogy játszik.elia-t most láttam játszani.Az alapján nem rossz.
Gagot már írtam,iszonyat tehetség volt mikor pár éve megvette a Real,a kis Redondo mást.Mostanában mellőzve volt,de hát ebbe a Realban...Szerintem így megérné.
Mascherano helyett én még mindig Palombot favorizálom.Bár tényleg nagy kérdés jönne-e?
OFF:) http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-j ... elli-36918
20 éves és a 3 éves gyerek értelmi szintjével rendelkezik.Egy idióta.Valószínű még nem mondták neki,hogy egyszer fel kell nőni.Sorry ha ezzel a pártoló tagokat megbántottam.
- bazsi
jajj most egy hülyéskedésből ne csináljanak már ekkora ügyet. mindenki szokott a haverokkal hülyülni. tudom h volt előtte is jó pár ügye, de ez akkor is nevetséges. csak azért fújják fel mert marióról van szó.
-
Injoc
Nia írta:OFF:) http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-j ... elli-36918
20 éves és a 3 éves gyerek értelmi szintjével rendelkezik.Egy idióta.Valószínű még nem mondták neki,hogy egyszer fel kell nőni.Sorry ha ezzel a pártoló tagokat megbántottam.
Ne túlozd el....jó ha van 2 éves...
- DSanton39
az ilyen híreket is ugyanazok a gyökér újságírók írják, akik a Mascherano-Cambiasso cserét, nem kell komolyan venni. 
-
RenciDavid
A Gazzetta írta eredetileg, onnan vették át... Meg lehet nézni, én már reggel olvastam ott...
- benito92
Ma a pletykák szemezgetése közben olvastam hogy a pool-al most állítólag szünetelnek, a tárgyalások mert nem akarnak engedni Mascherano árából, ami szerintük 35-40 millió euró
teljesen irreális.
Volt szó itt Biabianyról, hát én nemsok parma meccset néztem idén de azt a párat amit láttam azokon ő volt a csapat legjobbja, gyors, technikás jól cselez. Quaresma féle szerencsétlenkedéseknél fényévekkel jobb lesz, tud játszani széleken is csatárként is, fiatal, saját nevelés, kíváncsian várom
Volt szó itt Biabianyról, hát én nemsok parma meccset néztem idén de azt a párat amit láttam azokon ő volt a csapat legjobbja, gyors, technikás jól cselez. Quaresma féle szerencsétlenkedéseknél fényévekkel jobb lesz, tud játszani széleken is csatárként is, fiatal, saját nevelés, kíváncsian várom
- mike
benito92 írta:Ma a pletykák szemezgetése közben olvastam hogy a pool-al most állítólag szünetelnek, a tárgyalások mert nem akarnak engedni Mascherano árából, ami szerintük 35-40 millió euróteljesen irreális.
Láthatjuk hogyan állnak hozzá a topklubok a játékos eladásokhoz.
Tartsuk mi is magunkat ehhez a margittal szemben, és ne engedjünk Maicon árából
- Adriano92
Tegnap Salcido milyen jól játszott már!Szerintem elférne a védelemben.
Szerintetek? 
- benito92
mike írta:benito92 írta:Ma a pletykák szemezgetése közben olvastam hogy a pool-al most állítólag szünetelnek, a tárgyalások mert nem akarnak engedni Mascherano árából, ami szerintük 35-40 millió euróteljesen irreális.
Láthatjuk hogyan állnak hozzá a topklubok a játékos eladásokhoz.
Tartsuk mi is magunkat ehhez a margittal szemben, és ne engedjünk Maicon árából
Jaja, bár azért szerintem Maiconért 35 millió sokkal reálisabb lenne mint Mascheranoért
- Stankov
Adriano92 írta:Tegnap Salcido milyen jól játszott már!Szerintem elférne a védelemben.Szerintetek?
Hátha jobban szeretnéd Lucio vagy Samu helyett látni a mexikoit lelked rajta.Volt 3 jó lövése mindjárt "sztár" lett csak úgy mint Elano.
- horas
Stankov írta:Adriano92 írta:Tegnap Salcido milyen jól játszott már!Szerintem elférne a védelemben.Szerintetek?
Hátha jobban szeretnéd Lucio vagy Samu helyett látni a mexikoit lelked rajta.Volt 3 jó lövése mindjárt "sztár" lett csak úgy mint Elano.
Salcido a szélen játszott,nem középen és ott volt jó,veszélyesen játszott,nem lett sztár csak szóba került,tudod egy játékos akkor szokot szóba kerülni egy csapattal kapcsolatban,ha valahol lehet látni ahogy játszik és az esetleg jó.
Ha kicsit fiatalabb lenne,talán elgondokodtató lenne a szerződtetése vagy megszerezni az idei szezonból egy pár meccsét,utána járni,de mivel 30 éves így felesleges.
Ennyi erővel felesleges megdicsérni bármilyen eddig kevésbé ismert játékos jó teljesítményét,"mert csak 3 jó lövése volt","volt két jó meccse és sztár lett pfőe..."
- DSanton39
Stankov írta:Adriano92 írta:Tegnap Salcido milyen jól játszott már!Szerintem elférne a védelemben.Szerintetek?
szerintem bal hátvédnek gondolta, mert tegnap is azt játszott.
amúgy már 30 éves, kár belé a pénz.
-
Rolinho87
Salcido én úgy tudom balbunkót játszik a PSV-ben. Ennek ellenére felesleges szerintem mert ha jön az Uruguay-ból a jobb bekk srác akkor lenne 1 Santonunk jobbra vagy balra attól függ , hogy Zanettit hol vesszük számításba. Balra ott van még Chivu így Maicon pótlása nagyjából megoldott.
- horas
Eddig akik rám jó benyomást tettek és szerintem ezekre a posztokra keres embereket a csapat.:
Özil-támadó középpályás 1988.Okt.15.
Elia-szélső 1987.Feb.13.
Johnathan Mensah-középső védő 1990.Jul.3.
Prince Boateng-középső/támadó középpályás 1987.márc.6
Ayew-szélső 1989.Dec.17.
Annan-védekező középpályás 1986.Júl.21.
Honda-támadó középpályás 1986.Jún.13.
Bastos-szélső védő/támadó 1983.Aug.2.
Remélem,Branca-ék nem akarják megtartani Muntari-t.Konkrétan nem fér be a Ghánai válogatottba.
Özil-támadó középpályás 1988.Okt.15.
Elia-szélső 1987.Feb.13.
Johnathan Mensah-középső védő 1990.Jul.3.
Prince Boateng-középső/támadó középpályás 1987.márc.6
Ayew-szélső 1989.Dec.17.
Annan-védekező középpályás 1986.Júl.21.
Honda-támadó középpályás 1986.Jún.13.
Bastos-szélső védő/támadó 1983.Aug.2.
Remélem,Branca-ék nem akarják megtartani Muntari-t.Konkrétan nem fér be a Ghánai válogatottba.
- g.e.r.a
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én ezt a Ramires gyereket elnézegetném az Interbe....nem is értem ez eddig miért nem volt kezdő a Braziloknál!
Mondjuk várhatóan a Benfica irreális összeget kéne érte:S
Mondjuk várhatóan a Benfica irreális összeget kéne érte:S
- DSanton39
fcinternews-on azt olvasom, Maicon-Real tárgyalásokon patt helyzet van, mert mi ragaszkodunk 35 millió euróhoz, a Real pedig nem akar 20-22 milliónál többet adni. hozzáteszem nagyon helyes, nehogy már minket basszanak át, 20-22 milla??? teljesen érthetetlen. 
- mike
DSanton39 írta:fcinternews-on azt olvasom, Maicon-Real tárgyalásokon patt helyzet van, mert mi ragaszkodunk 35 millió euróhoz, a Real pedig nem akar 20-22 milliónál többet adni. hozzáteszem nagyon helyes, nehogy már minket basszanak át, 20-22 milla??? teljesen érthetetlen.
Már rég meg kellett volna mondani Perezéknek hogy menjenek a p.csába
Komolytalan.
- mike
Mai hír: Henry szerződést bontott a Barcelonával.
Mindig útáltam a franciákat, de Henry szerintem az elmúlt 10-15 év legjobb játékosa aki végül nem kapott aranylabdát.
33 éves, még mindig nagyon gyors, a bal oldalon szépen elfickándozna - én megpróbálnám idehozni.
Etoo-Milito-Henry
Mit szólnátok hozzá ?
Mindig útáltam a franciákat, de Henry szerintem az elmúlt 10-15 év legjobb játékosa aki végül nem kapott aranylabdát.
33 éves, még mindig nagyon gyors, a bal oldalon szépen elfickándozna - én megpróbálnám idehozni.
Etoo-Milito-Henry
Mit szólnátok hozzá ?
- Bombastico
mike írta:Mai hír: Henry szerződést bontott a Barcelonával.
Etoo-Milito-Henry![]()
Mit szólnátok hozzá ?
francia és német ellenes vagyok, ugyhogy nem szívesen látnám nálunk.
A kvalitásai megkérdőjelezhetetlenek, de nem hiszem, h rá lenne szükségünk.
1 csatár már így is a vonalon futkározott, nem kell még1 ráadásul neki még annyira se menne mint a kameruninak.
- g.e.r.a
Persze a Dí Maria gyerekért aki semmit nem tett még le az asztalra és a vb-n is jelenleg egy rakás fos 25 milliót fizetnek....ezenfelül persze pengés játékos lehet, mert tehetséges!
Erre egy kiforrot sztárért talán a világ legjobb jobbhátvédjéért, ha nem a legjobbért fagyi pénzt akarnak adni durván fogalmazva!
Akkor húzzanak a picsába és maradjon Ramos náluk a jobb szélen:)
Ami nem megy nem kell erőltetni!Jobban van a 2 klub, de annyira nem, hogy ennyire pofátlanok legyenek....én ráadásul személy szerint utálom a Realt!:D
Erre egy kiforrot sztárért talán a világ legjobb jobbhátvédjéért, ha nem a legjobbért fagyi pénzt akarnak adni durván fogalmazva!
Akkor húzzanak a picsába és maradjon Ramos náluk a jobb szélen:)
Ami nem megy nem kell erőltetni!Jobban van a 2 klub, de annyira nem, hogy ennyire pofátlanok legyenek....én ráadásul személy szerint utálom a Realt!:D
-
Dirtylt
Nekem 4 játékos nyerte el a tetszésem, mint sokaknak a fórumon. Özil, Ramires, Bastos és Elia. Mind a négyet szívesen látnám Inter mezben.
Viszont ha pótolnom kellene Maicon-t, akkor egy lehetséges alternatívának a City-s Micah Richard-ot látom. Nekem tetszik a játéka, elég fiatal, nem mellesleg kb. 9 millióért elhozható.
Kíváncsian várom az átigazolási időszakot, remélem nem egy "Megvette az Inter Macheranot rekordösszegért" lesz a nyár slágere, de nagyon félek, hogy csalódni fogunk a mercato-ban. A tavalyi majdnem tökéletes után nehéz lesz nagyot alkotni!
Viszont ha pótolnom kellene Maicon-t, akkor egy lehetséges alternatívának a City-s Micah Richard-ot látom. Nekem tetszik a játéka, elég fiatal, nem mellesleg kb. 9 millióért elhozható.
Kíváncsian várom az átigazolási időszakot, remélem nem egy "Megvette az Inter Macheranot rekordösszegért" lesz a nyár slágere, de nagyon félek, hogy csalódni fogunk a mercato-ban. A tavalyi majdnem tökéletes után nehéz lesz nagyot alkotni!
- Cupi
DSanton39 írta:fcinternews-on azt olvasom, Maicon-Real tárgyalásokon patt helyzet van, mert mi ragaszkodunk 35 millió euróhoz, a Real pedig nem akar 20-22 milliónál többet adni. hozzáteszem nagyon helyes, nehogy már minket basszanak át, 20-22 milla??? teljesen érthetetlen.
Annyi változatott lehetett már olvasni ezzel kapcsolatban....
Totál hülyének néz minket a madrid...
Viszont Özil-re rástartolunk állítólag. 2011 nyarán lejár a szerződése, ezért viszonylag jó áron meg lehetne szerezni (12-15 millió euro) Persze nem csak mi szeretnénk leigazolni, szóval nem lesz ez olyan egyszerű.
- e.szabi
Én most azt olvastam, hogy Benitez belemenne egy az egyben Maicon-Xabi Alonso cserébe.
- horas
Az télleg nevetséges,hogy a Real-nem hajlandó kifizetni azt a 35-t.
Maicon egy teljesen kész kiforot perpillanat a posztján number 1 világklasszis.
Tavaly Benzema-ért aki télleg egy tehetséges srác,de volt egy igazi jó szezonja a francia bajnsokágban,símán kiköhögték a 35-öt.
Vicc.Nem baj maradjon Maicon és Milito fejezzék be itt a karrierjüket itt lettek azok akik,maradjanak.
Maicon egy teljesen kész kiforot perpillanat a posztján number 1 világklasszis.
Tavaly Benzema-ért aki télleg egy tehetséges srác,de volt egy igazi jó szezonja a francia bajnsokágban,símán kiköhögték a 35-öt.
Vicc.Nem baj maradjon Maicon és Milito fejezzék be itt a karrierjüket itt lettek azok akik,maradjanak.
- DaNi
e.szabi írta:Én most azt olvastam, hogy Benitez belemenne egy az egyben Maicon-Xabi Alonso cserébe.
Azért egy Xabi Alonso Cambi védekező páros se lenne semmi, és Alonso tudná a támadásokat is segíteni. Ha már embet cserélünk akkor én inkább ezt a variációt választanám.
- horas
Szóba került Bastos,a Lyon bizonyos mennyiségű pénz mellett szeretné Mancini-t.Ha ez így összetudna jönni megütnék a lottót szinte.Bstos a sélen szinte mindenhol tud játszani.Akár balhátvédet is.Nagyon támogatom ezt a transzfert.
Cavani-tól nem kell tartani,a Spurs leigazolta Kjaer-el együtt.
Cavani-tól nem kell tartani,a Spurs leigazolta Kjaer-el együtt.
- Komax
Ámen, nem kell sajnálni a pénzt, csak húzzon innen.horas írta:Szóba került Bastos,a Lyon bizonyos mennyiségű pénz mellett szeretné Mancini-t.
- DSanton39
e.szabi írta:Én most azt olvastam, hogy Benitez belemenne egy az egyben Maicon-Xabi Alonso cserébe.
ez már jobb üzlet lenne. érdemes megfontolni.
- Komax
Ötletnek nem rossz, de szerintem ennek Mourinho lesz az akadálya. Továbbá Maicon, sikerei miatt jobban van menedzselve, azaz szvsz többet ér.e.szabi írta:Én most azt olvastam, hogy Benitez belemenne egy az egyben Maicon-Xabi Alonso cserébe.
- tomika431
M.Bastos-t én is támogatnám,nagyon jo vétel lenne,tud játszodni középpályást és védőként széleken....erősités lenne az tuti...szerintem nekünk elég ha leigazoljuk Bastos-t,Özil-t,Montolivo-t..vagy esetleg még Elia-t....ennyi.
- horas
tomika431 írta:M.Bastos-t én is támogatnám,nagyon jo vétel lenne,tud játszodni középpályást és védőként széleken....erősités lenne az tuti...szerintem nekünk elég ha leigazoljuk Bastos-t,Özil-t,Montolivo-t..vagy esetleg még Elia-t....ennyi.
Ez a négy ember közel 70 millió euró lenne kb.
Kettő elég Bastos és Özil vagy Bastos és Elia
- benito92
Ez a Maicon-Csabi Alonso csere úgy nézne ki hogy a spanyol mellé még fizetnének 6 millió eurót. Mascherano gondolom innentől lenne tárgytalan. Ha a liverpoolnak igazán pénzre van szüksége akkor elfogadja azt a kevesebb de biztos lóvét, nem 40 milliós cédulákat tűznek ki, bár még elvileg ott a barca.
- DaNi
Szerintem elég lenne Xabi Alonso, Bastos és Elia
--------------JC
Zanetti--Lucio--Samuel--Bastos
---Cambiasso--Xabi Alonso
Eto'o------Sneijder---------Elia
-------------Milito
Ez agy nagyon erős csapat lenne
És nem is lenne olyan drága: Elia 16 és Bastos is 16 milla lenne kb. ebből még lejönne ha belevonnánk játékosokat is( Mancini, Muntari, Jimenez, Suazo )
--------------JC
Zanetti--Lucio--Samuel--Bastos
---Cambiasso--Xabi Alonso
Eto'o------Sneijder---------Elia
-------------Milito
Ez agy nagyon erős csapat lenne
- Cupi
Sajnálom, hogy Bonucci nem kellett nekünk, szerintem egy kicsit megsértődött:
„A mai naptól kezdve számomra csak a Juve létezik.”, jelentette a 23 esztendős védő. „Az Inter nem több, mint egy ellenfél, akit természetesen le kell majd győznünk a pályán. Sohasem éreztem, hogy ők valóban érdeklődnének utánam. A Juve engem akart én pedig a Juvét.”
Maicon = Xabi Alonso + 5 millió ezt így el is fogadnám
Az a baj Mascherano jó játékos, de nagyon sokat kérnek érte.
Özil és Bastos is jó lenne, de nem kevés pénzbe kerülnének Ők ketten
„A mai naptól kezdve számomra csak a Juve létezik.”, jelentette a 23 esztendős védő. „Az Inter nem több, mint egy ellenfél, akit természetesen le kell majd győznünk a pályán. Sohasem éreztem, hogy ők valóban érdeklődnének utánam. A Juve engem akart én pedig a Juvét.”
Maicon = Xabi Alonso + 5 millió ezt így el is fogadnám
Özil és Bastos is jó lenne, de nem kevés pénzbe kerülnének Ők ketten
- benito92
Cupi írta:Sajnálom, hogy Bonucci nem kellett nekünk, szerintem egy kicsit megsértődött:
Énis nagyon sajnálom de mostmár túl kell lépnünk rajta, innentől kezdve őis csak egy ellenfél lesz nekünk nem több. Sok sikert azért nem kívánok mert azokat inkább magunknak tartogatom
- Stankov
horas írta:Ennyi erővel felesleges megdicsérni bármilyen eddig kevésbé ismert játékos jó teljesítményét,"mert csak 3 jó lövése volt","volt két jó meccse és sztár lett pfőe..."
Nem a megdicsérésről van szó hanem h "elférne a védelembe",én érzek különbséget a két dolog között.
Salcido a psv-ben amit én láttam ott belsöt játszott.
- jdanika
Elia, nagyon villog a vb-n szerintem, de nálunk mióta 4:3:3 ba játszunk, nincs kifejezetten szélső játék! nemtudom kicsit beljebb mennyit tudna csinálni, de akkor már a Chliei Sanchez-t kéne elhozni szerintem olcsóbban megúsznánk.
Látom felmerült itt pár embernél Xabi Alonso neve, szerintem felesleges,Mascherano is, Melot én megpróbálnám, ő is Brazil, és nekik most megy az interbe sztem.
Látom felmerült itt pár embernél Xabi Alonso neve, szerintem felesleges,Mascherano is, Melot én megpróbálnám, ő is Brazil, és nekik most megy az interbe sztem.
- e.szabi
Úgy jött szóba Xabi Alonso, hogy Benitez állítólag őt kérné Maicon-ért cserébe, ha nem jön össze, akkor állítólag csakis kizárólag 35 millió euro az ára. Egyébként jó üzlet lenne. Nagyon jó távoli lövései vannak, és jól is védekezik.
-
Dirtylt
Benítez nem fog 4-3-3-ban játszani, szerintem ez 100%. Ahogy látom, bővíteni akarja a középpályát. Bastos tud szélsőt játszani, be tud csúszni mögé Chivu, vagy esetleg fordítva. Özil kp, Élia támadókp, Csabialonzó védekezőkp, szóval szerintem véget ért az internél a 4-3-3, jah és ne felejtsük el Bibianyt meg Marigát. Szóval szerintem kezd itt alakulni egy 4-5-1 vagy egy 4-1-2-1-2, és egy rövid passzos labdatartóbb játék. Mondjuk én beleszerettem Mou direkt passzos taktikájába.
- Marco
Dirtylt írta:Benítez nem fog 4-3-3-ban játszani, szerintem ez 100%. Ahogy látom, bővíteni akarja a középpályát. Bastos tud szélsőt játszani, be tud csúszni mögé Chivu, vagy esetleg fordítva. Özil kp, Élia támadókp, Csabialonzó védekezőkp, szóval szerintem véget ért az internél a 4-3-3, jah és ne felejtsük el Bibianyt meg Marigát. Szóval szerintem kezd itt alakulni egy 4-5-1 vagy egy 4-1-2-1-2, és egy rövid passzos labdatartóbb játék. Mondjuk én beleszerettem Mou direkt passzos taktikájába.
Özil támadókp de szélen is jól nyomja, Elia meg kifejezetten szélső nem tkp. És Biabiany is szélen tolja.
- Tommy
4-3-3at nem is játszottunk csak pár meccsen..
4-2-3-1 teljesen más mint a 4-3-3. Benitez a poolnál is 4-2-3-1-et nyomatott, itt is azt fogja. Xabi Alonso nagy igazolás lenne..
4-2-3-1 teljesen más mint a 4-3-3. Benitez a poolnál is 4-2-3-1-et nyomatott, itt is azt fogja. Xabi Alonso nagy igazolás lenne..
- dellarocco
Sztem ezzel a Xabi Alonso+ 6 millával rosszul semmiképp se járnánk...eddig számomra ez tűnik a legtetszetősebb ajánlatnak 
- mike
Dirtylt írta:Benítez nem fog 4-3-3-ban játszani, szerintem ez 100%. Ahogy látom, bővíteni akarja a középpályát. Bastos tud szélsőt játszani, be tud csúszni mögé Chivu, vagy esetleg fordítva. Özil kp, Élia támadókp, Csabialonzó védekezőkp, szóval szerintem véget ért az internél a 4-3-3, jah és ne felejtsük el Bibianyt meg Marigát. Szóval szerintem kezd itt alakulni egy 4-5-1 vagy egy 4-1-2-1-2, és egy rövid passzos labdatartóbb játék. Mondjuk én beleszerettem Mou direkt passzos taktikájába.
A 4-3-3 sztem tökre ugyanaz mint a 4-5-1 vagy a 4-1-2-1-2 vagy mi
Rugalmasak már a játékrendszerek, Mourinhonál is védekezésben 4-5-1 volt, támadásban meg 4-2-3-1.
Benitez is szinte ugyanezt játszatta a Poolnál, és ez a legelterjedtebb manapság.
Szerintem marad nálunk is ennél.
- tomika431
Spanyol lapértesülések szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Xabi Alonso elhagyja a Real Madridot azért, hogy Maicon érkezhessen. A spanyol középpályás csereüzlet keretében menne az Interhez.
A madridiak a játékoson felül 7 millió eurót is adnának az olaszoknak, amit maga Massimo Moratti Inter-elnök is elfogadható ajánlatnak tartana. (sporthiradó)
A madridiak a játékoson felül 7 millió eurót is adnának az olaszoknak, amit maga Massimo Moratti Inter-elnök is elfogadható ajánlatnak tartana. (sporthiradó)
- realevil
Azt pletykálják, hogy a görögök fiatal tehetségét, Sotiris Ninis-t szívesen leigazolná (többek között) az Inter (is).
Egyébként a juvés Legrottaglie elég optimistán nyilatkozik Bonucciról:
"He and Chiellini could be the central defence pairing for the next 10 years."
Hát remélem max vagy 2 évet húz le náluk, utána pedig szépen hazajön.
Egyébként a juvés Legrottaglie elég optimistán nyilatkozik Bonucciról:
"He and Chiellini could be the central defence pairing for the next 10 years."
Hát remélem max vagy 2 évet húz le náluk, utána pedig szépen hazajön.
- Cupi
jdanika írta:Elia, nagyon villog a vb-n szerintem, de nálunk mióta 4:3:3 ba játszunk, nincs kifejezetten szélső játék! nemtudom kicsit beljebb mennyit tudna csinálni, de akkor már a Chliei Sanchez-t kéne elhozni szerintem olcsóbban megúsznánk.
Udinese elnöke pár napja kijelentette, hogy Sanchez 30 millió alatt senkiken sem eladó. na annyiért nem is tudná eladni, de nem is ér annyit
- realevil
Eljero Elia értéke 14.000.000 €, de ennyiért nem hiszem, hogy kivásárolható lenne.
Pláne nem, ha a vb-n marad a jó teljesítménye.
Szerintem...
Pláne nem, ha a vb-n marad a jó teljesítménye.
Szerintem...
- DaNi
tomika431 írta:Spanyol lapértesülések szerint egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy Xabi Alonso elhagyja a Real Madridot azért, hogy Maicon érkezhessen. A spanyol középpályás csereüzlet keretében menne az Interhez.
Ez szerintem egy jó ajánlat elkéne fogadni, skkor már csak egy balszélső és egy balhátvéd kéne
- Tommy
Ez már tényleg nagyon jó ajánlat, ha elakarjuk adni ezt elkell fogadni..