Játékosok (A bő keret tagjai)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
matyinter
Re: Játékosok (A bő keret tagjai)
Hozzuk vissza fele áron, mint ahogy elherdáltuk.
Úgyis kéne egy megbízható középső védő.
- Dris
Baromi kíváncsi leszek De Boer mit kezd majd, Eloge Yaoval, ha egyáltalán kezd vele valamit.
Tavaly végig játszott a srác a feljutó Crotoneban.
-
JJ5
Dris írta:Baromi kíváncsi leszek De Boer mit kezd majd, Eloge Yaoval, ha egyáltalán kezd vele valamit.
Őszintén szólva a védelem közepén megvagyunk (szerencsére), reálisan nézve nem nagyon tudna kiszorítani senkit, sőt én inkább azt remélem, hogy Murillót fogja inkább még jobban összekapni!
- Dris
JJ5 írta:Dris írta:Baromi kíváncsi leszek De Boer mit kezd majd, Eloge Yaoval, ha egyáltalán kezd vele valamit.
Őszintén szólva a védelem közepén megvagyunk (szerencsére), reálisan nézve nem nagyon tudna kiszorítani senkit, sőt én inkább azt remélem, hogy Murillót fogja inkább még jobban összekapni!
Nem arra gondoltam, hogy kezdő lesz csak, hogy megkapja-e az esélyt mondjuk kupa meccseken.
-
JJ5
Dris írta:JJ5 írta:Dris írta:Baromi kíváncsi leszek De Boer mit kezd majd, Eloge Yaoval, ha egyáltalán kezd vele valamit.
Nem arra gondoltam, hogy kezdő lesz csak, hogy megkapja-e az esélyt mondjuk kupa meccseken.
Ha egyáltalán nálunk marad, szerintem esélyesebb, hogy megint kölcsönadjuk, hogy folytonos maradjon a fejlődése.
- drtie
Ansaldi 2-4 hétre kidőlt térdsérülése miatt. Az első, de lehet, hogy a második meccset is ki kell hagynia.
http://www.football-italia.net/89142/ligament-strain-ansaldi
- Süti
drtie írta:Ansaldi 2-4 hétre kidőlt térdsérülése miatt. Az első, de lehet, hogy a második meccset is ki kell hagynia.
Még szerencse, hogy itt van Nagatomo.
- tabi.csaba
Olvasva a hozzászólásokat Santon nagyon nagy Spíler lehet az Interben! Csak az a baj,hogy nála gyengébb képességű játékos nem igen van a csapatban. Mieangut is idevéve! Ez után a teljesítmény után így agyon sztárolni valakit,ezt egyszerűen nem is értem.
- interfan
tabi.csaba írta:Olvasva a hozzászólásokat Santon nagyon nagy Spíler lehet az Interben! Csak az a baj,hogy nála gyengébb képességű játékos nem igen van a csapatban. Mieangut is idevéve! Ez után a teljesítmény után így agyon sztárolni valakit,ezt egyszerűen nem is értem.
Na igen, mert aztán Nagatomo, Erkin jobb...
Ne vicceljünk már...
Santon nem egy Robi Carlos, de úgy csereszintet tud. Ellenben ilyen Nagatomokkal.
De tudom, tudom, Icardi egy zsák szar, Kalinic meg egy világklasszis, szóval inkább nem mondtam semmit.
- Stankov
Miranda kapta a csk szalagot braziloknál.
Nálunk is neki kellene lennie,de sértődés nélkül úgy sem lehet elvenni Icarditól.
Nálunk is neki kellene lennie,de sértődés nélkül úgy sem lehet elvenni Icarditól.
- Stankov
Handa lemondhatta a válogatottságot?
Az ukránok elleni eb-sel.-en volt utoljára.Azóta volt pár barátságos meg mai tétmeccs de nincs ott.
Csak azért mert nem volt erről semmi hír,pedig ezt azért meg szokták jegyezni.
Az ukránok elleni eb-sel.-en volt utoljára.Azóta volt pár barátságos meg mai tétmeccs de nincs ott.
- Komax
Igen lemondta miután nem jutottak ki a EBre. Volt róla hír.Stankov írta:Handa lemondhatta a válogatottságot?
-
JJ5
Annyira nem tudom hova tenni, hogy Gnoukouri miért nem lett nevezve a mai EL meccsre.. pont itt lett volna a lehetőség: nincs Kondog és J. Mário, Medel pihenhet, F. Melo - Gnoukouri - Brozovic középpálya szerintem elég jól hangzott volna. És nem is hiszem, hogy arról van szó, hogy nem akar fiatalokat bevetni, bár Miangue és Yao hiánya is furcsa, mert ott van Zonta és Carraro a Primaverából! Lehet nem elégedett vele (edzésmunka?, mentalitás?) vagy kisebb sérülése van?! Tud valaki erről valamit? Interfan esetleg?
- interfan
JJ5 írta:Annyira nem tudom hova tenni, hogy Gnoukouri miért nem lett nevezve a mai EL meccsre.. pont itt lett volna a lehetőség: nincs Kondog és J. Mário, Medel pihenhet, F. Melo - Gnoukouri - Brozovic középpálya szerintem elég jól hangzott volna. És nem is hiszem, hogy arról van szó, hogy nem akar fiatalokat bevetni, bár Miangue és Yao hiánya is furcsa, mert ott van Zonta és Carraro a Primaverából! Lehet nem elégedett vele (edzésmunka?, mentalitás?) vagy kisebb sérülése van?! Tud valaki erről valamit? Interfan esetleg?
Miangue és Yao valószínű csak egyszerűen kimaradtak, most nem számított rájuk De Boer.
Viszont Gnokourit úgy neveztük be, hogy hivatalosan csak 2016.09.18-tól.
Szóval az ő hiánya ezzel magyarázható.
-
JJ5
interfan írta:JJ5 írta:Annyira nem tudom hova tenni, hogy Gnoukouri miért nem lett nevezve a mai EL meccsre.. pont itt lett volna a lehetőség: nincs Kondog és J. Mário, Medel pihenhet, F. Melo - Gnoukouri - Brozovic középpálya szerintem elég jól hangzott volna. És nem is hiszem, hogy arról van szó, hogy nem akar fiatalokat bevetni, bár Miangue és Yao hiánya is furcsa, mert ott van Zonta és Carraro a Primaverából! Lehet nem elégedett vele (edzésmunka?, mentalitás?) vagy kisebb sérülése van?! Tud valaki erről valamit? Interfan esetleg?
Miangue és Yao valószínű csak egyszerűen kimaradtak, most nem számított rájuk De Boer.
Viszont Gnokourit úgy neveztük be, hogy hivatalosan csak 2016.09.18-tól.
Szóval az ő hiánya ezzel magyarázható.
Ahham, köszi
-
JJ5
-
ricsinter
Tegnapi meccsen Candreva, a mai portugál meccsen pedig Mario két-két gólpasszt adtak.
- Stankov
JJ5 írta:A kapitány hosszabbított! Rászolgált!![]()
http://www.inter.it/en/news/55049/mauro ... -till-2021
Hát igen megkapta évente fog növekedni a fizuja 2021-be "már" 5.3m fog keresni.A gond h Wanda csak kihisztizte a kivásárlási árat ami 110m amit sztem 5-6 csapat ha nem is simán de ki tud fizetni és aki ki ad egy játékosért ennyit az még ha a legmagasabb fizetését is nézem megtudja minimum duplázni ami 10m/év.
Na most úgy gondolom h ki vagyunk szolgáltatva Icardi hűségének,mert innentől csak rajta vagyis inkább a szöszin múlik melyik városba van jobb műkörmös.
-
R9.
Azért a 110 milliót nem fogják csak "úgy" kifizetni....
C Ronaldo se volt annyi
C Ronaldo se volt annyi
- Stankov
R9. írta:Azért a 110 milliót nem fogják csak "úgy" kifizetni....
C Ronaldo se volt annyi
Az hat éve volt azóta nagyon elmentek az árak.
Ha Higanyért a csaló brigád le tudott rakni 94-et akkor egy nála 5 évvel fiatalabb hasonló tudású (sőt) Icardiért a 110 még sztem kevés is.
Egy real,mu,bayern,city,cselszki sztem le fogja rakni ezt.Csak ne hogy úgy járjunk mint a napoli...
-
R9.
110ert mehet is
-
gianluca
Én úgy gondolom, hogy ezt a kivásárlási árat senki nem fizetné meg. Az lehet, hogy elszálltak az árak, de ezzel a 110 millióval a világ 2.(!!!) legdrágább futballistája lenne (nemtom a bukszaszájú Pogbát mennyiért adta el végül rablóbanda). Ennyi pénzért meg gyakorlatilag bárkit el lehet adni, még akár Icardit is, aki az Inter koronájának legszebb ékköve pillanatnyilag. Ismétlem, senki nem fog érte ennyit adni és bízom benne, hogy még egy jó 10 évig Inter mezben látjuk Mauritot.
- mike
Stankov írta:A gond h Wanda csak kihisztizte a kivásárlási árat ami 110m
Na most úgy gondolom h ki vagyunk szolgáltatva Icardi hűségének
Ha egyszer megunja Milánót, ennyiért bármikor mehet is.
A lényeg az volt hogy írjon alá hosszú távra, és ne vihessék el ingyen, vagy bagóért.
Megnyugtató hogy megvan a szerződés.
- Komax
Úgy néz ki az argentin válogatottban sem fog sok vizet zavarni.
- alwin91
Brozovic szép gólt rúgott. Ha már itt marad, kicsit támogatni kellene, hogy vállalja el messzebbről bajnokikon is, mert Ő az egyetlen, aki rá tudja durrantani jól 20-25-ről is akár.
- Festa
alwin91 írta:Brozovic szép gólt rúgott. Ha már itt marad, kicsit támogatni kellene, hogy vállalja el messzebbről bajnokikon is, mert Ő az egyetlen, aki rá tudja durrantani jól 20-25-ről is akár.
Mindkét gólját tizenhatoson kívülről rúgta.
Perisic a végén megkapta a focitörténelem legértelmetlenebb piros lapját.
Egyetértek egy jó mentalitású Brzovicra nagy szükség van.
- Festa
http://index.hu/sport/futball/2016/11/1 ... s_tiltani/
Egyből született egy "színvonalas" Index cik..
Lionel Brozovic,hogy ülhetett eddig a padon?
Egyből született egy "színvonalas" Index cik..
Lionel Brozovic,hogy ülhetett eddig a padon?
-
JJ5
https://www.youtube.com/watch?v=1sif-B3Ig8M
Ezt láttátok?
Az egyenlítő gól után történt. Gabriel azt nyilatkozta róla, hogy gyerekként sok inter meccset látott és elragadták az érzelmek?!
Ezek után elhiszem, hogy Pioli be tudja majd építeni! 
Ezt láttátok?
- alwin91
Medelt megműtik valószínűleg... januárban jön vissza.
-
JJ5
http://www.inter.it/en/news/56033/brozo ... -till-2021
Brozovic hosszabbított, remélem most már a játékra fog koncentrálni!
Brozovic hosszabbított, remélem most már a játékra fog koncentrálni!
- Süti
JJ5 írta:Brozovic hosszabbított
Érinthetetlen.
- Mazzola
Süti írta:JJ5 írta:Brozovic hosszabbított
Érinthetetlen.
Vagy netán éppen így akarja a Klub mindenkinek a tudomására hozni, hogy igenis vihető a horvát csak hát egy kicsit mélyebbre kellene a" zsebbe nyúlni " a kérőknek . Szerintem így min 25-30 M € -t kell majd kifizetni a játékos kivásárlásához.
Ennyiért pedig részemről akár máris mehet ( ne ).
-
JJ5
Mazzola írta:Süti írta:JJ5 írta:Brozovic hosszabbított
Érinthetetlen.
Vagy netán éppen így akarja a Klub mindenkinek a tudomására hozni, hogy igenis vihető a horvát csak hát egy kicsit mélyebbre kellene a" zsebbe nyúlni " a kérőknek . Szerintem így min 25-30 M € -t kell majd kifizetni a játékos kivásárlásához.![]()
Ennyiért pedig részemről akár máris mehet ( ne ).
Elvileg az a 25-30 az 50 millió!
-
Szabr91
Brozovic 24 éves felnőtt férfi. A személyisége kifejlődött, nem fog szerintem változni. Ugyanolyan ingatag lesz, mint volt, erre magunkhoz láncoljuk. Gratulálok a vezetőségnek...
-
JJ5
Szabr91 írta:Brozovic 24 éves felnőtt férfi. A személyisége kifejlődött, nem fog szerintem változni. Ugyanolyan ingatag lesz, mint volt, erre magunkhoz láncoljuk. Gratulálok a vezetőségnek...
Lol, inkább basztuk volna ki a keretből és engedtük volna el ingyen, csak takarodjon az ingatag személyisége!
- alwin91
Felemás érzéseim vannak Brozóval, mert néha nagyon tud, néha meg rohadtul irritáló. A kivásárlási ár az mindig magasabb, mint amennyit a játékos ér, ez inkább arról szól, hogy ne vigyék el olyan áron, ami a klubnak nem éri meg. Elvileg nem a pénzzel lesz a legnagyobb problémánk.
Ma azt olvastam, hogy Banega is leléphet akár télen...sokat tényleg nem mutatott az tény, de nem egyértelmű, hogy azért mert az egész csapat fos, vagy mert nem fekszik neki az olasz foci.
Kondogbia eladását/kölcsönadását mindenhol kész tényként közlik, egy másodpercig sem fogom bánni, ugyanakkora flop, mint Quaresma volt anno. De ilyen Rinconokkal meg nem leszünk előrébb... Kellene egy betonbiztos vkp, kp és akár két fullback is. Januárban azért ezt lehozni nem lesz egyszerű...
Ma azt olvastam, hogy Banega is leléphet akár télen...sokat tényleg nem mutatott az tény, de nem egyértelmű, hogy azért mert az egész csapat fos, vagy mert nem fekszik neki az olasz foci.
Kondogbia eladását/kölcsönadását mindenhol kész tényként közlik, egy másodpercig sem fogom bánni, ugyanakkora flop, mint Quaresma volt anno. De ilyen Rinconokkal meg nem leszünk előrébb... Kellene egy betonbiztos vkp, kp és akár két fullback is. Januárban azért ezt lehozni nem lesz egyszerű...
- Baggio85
" What more Pioli than De Boer ?....Without taking anything away from De Boer, with Pioli you work a lot more on the physical plane. " - D'Ambrosio.
Hát jogos, futballozni már úgy sem fogsz megtanulni (de volt, aki megpróbált volna megtanítani), így meg legalább futni tudjál.
Hát jogos, futballozni már úgy sem fogsz megtanulni (de volt, aki megpróbált volna megtanítani), így meg legalább futni tudjál.
- Tojgli
Valaki(talán R9) írta még a nyáron, hogy Kondogbia az igazolása napján kurvázott és kokózott.
Állítólag a Real Madrid is kurvákkal próbálta Kondogot az átigazolásra sarkallni.
A hírt többek között a L'Equipe is lehozta: http://www.lequipe.fr/Football/Actualit ... bia/760913
Állítólag a Real Madrid is kurvákkal próbálta Kondogot az átigazolásra sarkallni.
A hírt többek között a L'Equipe is lehozta: http://www.lequipe.fr/Football/Actualit ... bia/760913
- Tojgli
Tabi Csabi és a szívroham esete... 

-
JJ5
- Tojgli
Se BL, se Eb, semmi.
Az afrikai fazon is csak azért van ott, hogy az UEFA ne sajátítsa ki ezt a listát is. Kellett egy másik földrész szervezetéből is valaki, aki nem mellesleg szintén BL-t nyert a Mamelodi Sundownsszal.
-
JJ5
https://www.youtube.com/watch?v=Jxh3OvaY4G0
Kondog vágott ma 2 szép gólt edzésen egymás elleni játékban. Kezd magára találni, helyes
Kondog vágott ma 2 szép gólt edzésen egymás elleni játékban. Kezd magára találni, helyes
- Portiere32
JJ5 írta:https://www.youtube.com/watch?v=Jxh3OvaY4G0
Megelőztél... Én is írni akartam, hogy jó lenne ha a személyében lenne egy új januári igazolásunk, nagy szükség lenne rá.
-
R9.
lehet leallt a kokainnal meg a kurvakkal
- Portiere32
R9. írta:lehet leallt a kokainnal meg a kurvakkal
Már vártam a HSZ-ed
Kondog for president!!!
-
JJ5
http://www.inter.it/en/news/55283
Itt egy érdekes cikk Joao Márioról a hivatalos oldalon, amúgy pár hónapja már rendszeresen jelennek meg ilyen jellegű írások a weboldalon és nagyon jók mind! Múltkor azt hiszem Pinamontiról szólt egy szösszenet, valami partneri megállapodás lehet a MundoFutbol-al! Azért elég szépen zárja az író a cikket!
Itt egy érdekes cikk Joao Márioról a hivatalos oldalon, amúgy pár hónapja már rendszeresen jelennek meg ilyen jellegű írások a weboldalon és nagyon jók mind! Múltkor azt hiszem Pinamontiról szólt egy szösszenet, valami partneri megállapodás lehet a MundoFutbol-al! Azért elég szépen zárja az író a cikket!
- DaNi
R9. írta:lehet leallt a kokainnal meg a kurvakkal
Vagy lehet most kezdte el újra
-
JJ5
-
R9.
DaNi írta:R9. írta:lehet leallt a kokainnal meg a kurvakkal
Vagy lehet most kezdte el újra
-
gianluca
Olvastam egy érdekes cikket az ESPN-en a szélső támadóinkról. Szerintük a sikerességünk kulcsa Perisic és Candreva hatékonyságában rejlik. Amin meglepődtem, hogy a sokak által ekézett Candreva a Serie A Nr. 1 a beadási kísérletekben és Nr.3 az ezekből létrejövő helyzetekben.
http://www.espnfc.co.uk/club/internazionale/110/blog/post/3043083/antonio-candreva-and-ivan-perisic-can-take-inter-higher-by-improving-efficiency
Úgy belegondolok, hogy ha többször megtalálnák Mauritot, akkor hol tarthatnánk?
http://www.espnfc.co.uk/club/internazionale/110/blog/post/3043083/antonio-candreva-and-ivan-perisic-can-take-inter-higher-by-improving-efficiency
Úgy belegondolok, hogy ha többször megtalálnák Mauritot, akkor hol tarthatnánk?