Játékosok (A bő keret tagjai)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
gianluca
Re: Játékosok (A bő keret tagjai)
Most olvasom az enesón, hogy jelen állás szerint Maurito 1 gólnyira van az Aranylabdától, holtversenyben a 2. helyen.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/aranycipo-hatos-holtverseny-messivel-es-cavanival-2548389
Persze ez egyelőre álom kategória, mert Messikével vagy a harapós Suarezzel úgyis megrúgatják azt a gólmennyiséget, ami az Aranycipőhöz kell, de hátha... Hatalmas lenne.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/aranycipo-hatos-holtverseny-messivel-es-cavanival-2548389
Persze ez egyelőre álom kategória, mert Messikével vagy a harapós Suarezzel úgyis megrúgatják azt a gólmennyiséget, ami az Aranycipőhöz kell, de hátha... Hatalmas lenne.
- Festa
J.Mario a múlt heti győztes gólja után tegnap is betalált.
A Bologna ellen meg 2 gólpasszt adott.Egyértelműen ő volt a legjobb játékos a 2016/2017-es igazolások közül.
Nem tudom ki dobta be a nevét,de telitalálat volt.
Pedig tavaly nem is rúgott gólt a Sportingban.
http://int.soccerway.com/players/joao-m ... o-/217198/
A Bologna ellen meg 2 gólpasszt adott.Egyértelműen ő volt a legjobb játékos a 2016/2017-es igazolások közül.
- Tojgli
Festa írta:J.Mario a múlt heti győztes gólja után tegnap is betalált.
Dehogynem lőtt, csak elnézted a sort. Az idei szezonban 1 meccset játszott a Sportingban és azon nem szerzett gólt, de tavaly 6 gól szerezett a bajnokságban.
- Stankov
Kia Joorabchian ajánlotta őt a Suning-nak még akkor is mikor Sporting emelte az árát.
Nagyon szkeptikus voltam vele,pedig olyan haver is mondta h q jó aki kint volt az EB-n két meccsen is látta.Azt mondta nagyot fogtunk vele.
Hát igazuk volt,nagyon szimpatikus h ha kell védekezik is,sokat fut pl a Palermo ellen is szélén labdát vesztett a kontrát Murillo állította meg kb 20m-re a kapunktól J.M ott volt 5m-re már kérte is a kh-tól a labdát.
Nekem ez sokkal inkább bejön mint a "adjátok ide majd ÉN" stílusú Banega aki felét nem futja mint a portugál
Nagyon szkeptikus voltam vele,pedig olyan haver is mondta h q jó aki kint volt az EB-n két meccsen is látta.Azt mondta nagyot fogtunk vele.
Hát igazuk volt,nagyon szimpatikus h ha kell védekezik is,sokat fut pl a Palermo ellen is szélén labdát vesztett a kontrát Murillo állította meg kb 20m-re a kapunktól J.M ott volt 5m-re már kérte is a kh-tól a labdát.
Nekem ez sokkal inkább bejön mint a "adjátok ide majd ÉN" stílusú Banega aki felét nem futja mint a portugál
- Festa
Tojgli írta:Festa írta:J.Mario a múlt heti győztes gólja után tegnap is betalált.
Dehogynem lőtt, csak elnézted a sort. Az idei szezonban 1 meccset játszott a Sportingban és azon nem szerzett gólt, de tavaly 6 gól szerezett a bajnokságban.
Togli elismerem valóban dioptriát kell cserélnem...
Előtte meg 5 gólt rúgott,de FDB alatt ő sem mert túl sokat vállalni.
Most viszont megjött az önbizalma.A Bologna ellen és a Pescara ellen is kihagyott egy-egy nagyobb ziccert.
Tehát ő is tud még fejlődni.A kivásárlási értéke jelentősen emelkedhet aztán majd megérjük,hogy a Real első számú kiszemeltje lesz a Kínába távozó Casemiro helyére.
-
R9.
Rano golpassz
vegen adnak erte 1 marok szotyit 
- Süti
30 méteres indításából szerezték a 2. góljukat. Beszarás.
Nem kívánok neki semmi rosszat, ha jól teljesít vegyék meg.
- alwin91
Süti írta:30 méteres indításából szerezték a 2. góljukat. Beszarás.![]()
pontosan, sok sikert neki és bízzunk benne, hogy csengetnek érte.
- vaskalap
alwin91 írta:Süti írta:30 méteres indításából szerezték a 2. góljukat. Beszarás.![]()
pontosan, sok sikert neki és bízzunk benne, hogy csengetnek érte.
Néztem a meccset,elég jól teljesített+micsoda gólpassz.Jót tett neki a környezet változás.Legalábbis egyenlőre.
-
R9.
Icardit megelozte Mertens a gollovolistan, nevetseges 
-
matyinter
R9. írta:Icardit megelozte Mertens a gollovolistan, nevetseges
Csak estig, nem probléma.
- Festa
R9. írta:Icardit megelozte Mertens a gollovolistan, nevetseges
Az a nevetséges,hogy nyáron mindenáron Candrevát akartuk leigazolni és nem Mertenst.
Pedig állítólag akartuk.
-
R9.
Robertot kell megkerdezni
de mertens 2 meccsen lott 7 golt..
de mertens 2 meccsen lott 7 golt..
- Akiloz88
Brozovic eltörte a lábujját, úgy néz ki, hogy a következő három meccsen nem játszhat (Empoli, Bologna és Roma).
Nem azt mondom, hogy örülök neki, de legalább Kondogbia kezdhet. Utóbbi időben a horvát nem nyújtott túl jó teljesítményt Kondoggal ellentétbe.
Nem azt mondom, hogy örülök neki, de legalább Kondogbia kezdhet. Utóbbi időben a horvát nem nyújtott túl jó teljesítményt Kondoggal ellentétbe.
- Festa
Akiloz88 írta:Brozovic eltörte a lábujját, úgy néz ki, hogy a következő három meccsen nem játszhat (Empoli, Bologna és Roma).
Én meg nagyon remélem ,hogy Banega ideje jön el.
- Marco
Gnoukourinál szívproblémát állapítottak meg az Udinese orvosai, 3 hónap pihenő vár rá aztán újra megvizsgálják. 
- Baggio85
https://www.facebook.com/JavierZanetti/ ... 873785143/
Mindenkinek megáll!!! Óriási respect Capitano!!! Nem csak nagy futballista voltál, de nagyon jó ember is vagy!
Mindenkinek megáll!!! Óriási respect Capitano!!! Nem csak nagy futballista voltál, de nagyon jó ember is vagy!
- Festa
Jovetic 2 gólpasszt adott ma a Sevilla-Eibar meccsen.
Szerintem nem kérdé,hogy megveszik majd.
- drtie
Festa írta:Jovetic 2 gólpasszt adott ma a Sevilla-Eibar meccsen.
Mindig is tudtuk, hogy jó játékos. A spanyol statja viszont kimagasló. 7 mérkőzés 3 gól és 3 gólpassz. Kár, hogy nem illik a rendszerünkbe.
- mike
drtie írta:Festa írta:Jovetic 2 gólpasszt adott ma a Sevilla-Eibar meccsen.
Mindig is tudtuk, hogy jó játékos. A spanyol statja viszont kimagasló. 7 mérkőzés 3 gól és 3 gólpassz. Kár, hogy nem illik a rendszerünkbe.
A spanyol bohócligában könnyebb dolga van, ott megbüntetik azt a bekket aki oda akar lépni
Védekezés nulla.
Jojo remek focista, sajnálom, mert most pl Pala helyére elférne.
- Marco
Pescara-Genoa 4-0 (Zeman visszatért
) Biraghi gyönyörű gólpasszt adott Caprarinak, aki már kettőnél jár.
A második is elég szép lett.
-
JJ5
Marco írta:Pescara-Genoa 4-0 (Zeman visszatért) Biraghi gyönyörű gólpasszt adott Caprarinak, aki már kettőnél jár.
Megelőztél!
- Marco
Icardinak hivatalosan most hány gólpassza van? 8 vagy 9? Olvastam ilyet is olyat is. Volt egy meccs ahol az egyik passzát számolják gólpassznak vhol meg nem. A konkrét meccsre már nem emlékszem.
- Marco
Négy játékosunk is bekerült az olasz válogatott keretébe.
D'Ambrosio, Gagliardini, Candreva és Eder.
Gagliardini várható volt, hogy oda kerül de szerintem D'Ambrosio is megérdemli a mostanság nyújtott teljesítményével.
D'Ambrosio, Gagliardini, Candreva és Eder.
Gagliardini várható volt, hogy oda kerül de szerintem D'Ambrosio is megérdemli a mostanság nyújtott teljesítményével.
- interfan
Marco írta:Icardinak hivatalosan most hány gólpassza van? 8 vagy 9? Olvastam ilyet is olyat is. Volt egy meccs ahol az egyik passzát számolják gólpassznak vhol meg nem. A konkrét meccsre már nem emlékszem.
Icardi 33 meccs 22 gól 9 gólpassz.
- Marco
interfan írta:Marco írta:Icardinak hivatalosan most hány gólpassza van? 8 vagy 9? Olvastam ilyet is olyat is. Volt egy meccs ahol az egyik passzát számolják gólpassznak vhol meg nem. A konkrét meccsre már nem emlékszem.
Icardi 33 meccs 22 gól 9 gólpassz.
Köszi
- Tojgli
D'Ambrosio 2021-ig hosszabbított! Én személy szerint bírom a srácot. Nem klasszis, de a vételárát már bőven megszolgálta.
http://www.inter.it/en/news/57849/dambr ... until-2021
http://www.inter.it/en/news/57849/dambr ... until-2021
- Akiloz88
Gnoukouriról lehet tudni valamit? Látjuk még valaha a pályán vagy ezt a néhány idiótát kell?
- Marco
Akiloz88 írta:Gnoukouriról lehet tudni valamit? Látjuk még valaha a pályán vagy ezt a néhány idiótát kell?
Nem tudom, hogy a betegségére gondolsz vagy mire pontosan, de Gnoukouri kölcsönbe van az Udineben, de ott se játszhat mivel szívproblémát diagnosztizáltak nála, így a szezonban nem léphet pályára aztán majd kiderül mi lesz vele folytathatja-e.
-
JJ5
http://www.fcinternews.it/en/icardi-i-l ... -it-246767
Ezt mindenki látta?! Twitterre rakta ki Icardi. Efelett azért ne menjünk el szó nélkül, ha igaz, és én elhiszem, hogy az, akkor Icardi nálam nem kérdés, hogy megfelelő CSK. Ő lehetne a mi Raulunk, Zanettihez kell még vagy 10 év!
Hagyjunk neki időt, szerintem pár év és beleszokik a karszalagba, kiérdemli még jobban!
Ezt mindenki látta?! Twitterre rakta ki Icardi. Efelett azért ne menjünk el szó nélkül, ha igaz, és én elhiszem, hogy az, akkor Icardi nálam nem kérdés, hogy megfelelő CSK. Ő lehetne a mi Raulunk, Zanettihez kell még vagy 10 év!
-
drrossgeller
JJ5 írta:http://www.fcinternews.it/en/icardi-i-ll-play-the-champions-league-at-inter-because-i-love-it-246767
Ezt mindenki látta?! Twitterre rakta ki Icardi. Efelett azért ne menjünk el szó nélkül, ha igaz, és én elhiszem, hogy az, akkor Icardi nálam nem kérdés, hogy megfelelő CSK. Ő lehetne a mi Raulunk, Zanettihez kell még vagy 10 év!![]()
Hagyjunk neki időt, szerintem pár év és beleszokik a karszalagba, kiérdemli még jobban!
Kiválóan kommunikál, ez már évek óta stimmel, csak nekem a háttér nem tetszik... Balhé a Norddal, Wanda Nápolyban tárgyal, a könyv, Pioli búcsúján sem volt ott, és láthatjuk, hogy az öltözői morál sem szuper (persze erről nem csak ő tehet, de tenni sem tudott ellene a jelek szerint).
Én is csak keresem az okokat, és remélem neked van igazad, most én nem érzem úgy.
-
JJ5
drrossgeller írta:JJ5 írta:http://www.fcinternews.it/en/icardi-i-ll-play-the-champions-league-at-inter-because-i-love-it-246767
Ezt mindenki látta?! Twitterre rakta ki Icardi. Efelett azért ne menjünk el szó nélkül, ha igaz, és én elhiszem, hogy az, akkor Icardi nálam nem kérdés, hogy megfelelő CSK. Ő lehetne a mi Raulunk, Zanettihez kell még vagy 10 év!![]()
Kiválóan kommunikál, ez már évek óta stimmel, csak nekem a háttér nem tetszik... Balhé a Norddal, Wanda Nápolyban tárgyal, a könyv, Pioli búcsúján sem volt ott, és láthatjuk, hogy az öltözői morál sem szuper (persze erről nem csak ő tehet, de tenni sem tudott ellene a jelek szerint).
Én is csak keresem az okokat, és remélem neked van igazad, most én nem érzem úgy.
Senki sem tökéletes
-
matyinter
Pinamonti 18. születésnapjára kapott egy szerződéshosszabbítást 2021-ig!
- PetR
- Kapcsolat:
matyinter írta:Pinamonti 18. születésnapjára kapott egy szerződéshosszabbítást 2021-ig!
Icardit meg behívták a válogatottba!
-
gianluca
Tegnap el is kerülte a figyelmemet, hogy a "nagyszerű" barbózánk lesétált a meccs vége előtt a padról az öltözőbe... ez aztán az igazi profi. Azt hiszem értem már, hogy miért nem kerül be ez semmilyen edzőnél a csapatba.
Mit képzel magáról ez a takony??!!! Soha semmilyen szinten nem bizonyított semmit. Inter (edző)mezben két egyeneset nem rúgott egymás után a labdába. Mire fel van neki ez a fene nagy öntudata? Takarodjon innen a francba, akár ingyen! Ilyen nagyarcú majmokra semmi szükség nincs egy olyan klubnál, aminek a mezét olyan alázatos futballisták viselték, mint Facchetti, Bergomi vagy Zanetti.
Nem szeretném ezt a kis fingot kék-feketében látni.
Mit képzel magáról ez a takony??!!! Soha semmilyen szinten nem bizonyított semmit. Inter (edző)mezben két egyeneset nem rúgott egymás után a labdába. Mire fel van neki ez a fene nagy öntudata? Takarodjon innen a francba, akár ingyen! Ilyen nagyarcú majmokra semmi szükség nincs egy olyan klubnál, aminek a mezét olyan alázatos futballisták viselték, mint Facchetti, Bergomi vagy Zanetti.
- Tojgli
gianluca írta:Tegnap el is kerülte a figyelmemet, hogy a "nagyszerű" barbózánk lesétált a meccs vége előtt a padról az öltözőbe... ez aztán az igazi profi. Azt hiszem értem már, hogy miért nem kerül be ez semmilyen edzőnél a csapatba.
Számomra sosem volt szimpatikus a srác, de eladni semmiképp sem adnám. Egy kölcsön, ahol meg is kapja a lehetőséget jót tenne neki, mondjuk bevonni egy Bernanrdeschi vagy Berardi üzlet részeként. Vagy úgy eladni, mint a Real Moratát, az MU Depayt, hogy majd X összegért visszavásárolhatjuk.
Egyébként még gyerek, a Santosnál félisten volt, már 2 jó megmozdulás után, itt meg egy senki és ezt úgy látszik nem tudja hova tenni. Kéne mellé valaki aki leszállítja a földre és megmondja, hogy ha nem dolgozol akkor senki nem lesz belőled.
- sly89
Tojgli írta:gianluca írta:Tegnap el is kerülte a figyelmemet, hogy a "nagyszerű" barbózánk lesétált a meccs vége előtt a padról az öltözőbe... ez aztán az igazi profi. Azt hiszem értem már, hogy miért nem kerül be ez semmilyen edzőnél a csapatba.
Számomra sosem volt szimpatikus a srác, de eladni semmiképp sem adnám. Egy kölcsön, ahol meg is kapja a lehetőséget jót tenne neki, mondjuk bevonni egy Bernanrdeschi vagy Berardi üzlet részeként. Vagy úgy eladni, mint a Real Moratát, az MU Depayt, hogy majd X összegért visszavásárolhatjuk.
Egyébként még gyerek, a Santosnál félisten volt, már 2 jó megmozdulás után, itt meg egy senki és ezt úgy látszik nem tudja hova tenni. Kéne mellé valaki aki leszállítja a földre és megmondja, hogy ha nem dolgozol akkor senki nem lesz belőled.
Az olaszok is megőrülnek a stadionban ha hozzá kerül a labda (félévente mikor bejön 5 percre).
Pinamonti játéka nekem sokkal jobban tetszett mikor mindketten a pályán voltak régebben, Barbosa kb mindig feltartott valakit, nagyon rosszul helyezkedett.
Kellene neki 1-2 év egy kisebb olasz csapatban, talán ott összeszedné magát.
- Süti
Betelt nála is a pohár, és én sem tartom elfogadhatónak amit tett, de amikor kettős emberelőnyben Pinamonte áll be és nem ő, az azért elég durva.
Akkor Barbosa most hányadik számú csatár?
Akkor Barbosa most hányadik számú csatár?
-
R9.
teljesen ertheto de az is lehet hogy csak rajott a fosas
mult heten is egesz san siro az o nevet skandalta..
anno masok is balheztak lecserelesnel nemotm mit kell ezt felfujni
mult heten is egesz san siro az o nevet skandalta..
anno masok is balheztak lecserelesnel nemotm mit kell ezt felfujni
- Süti
R9. írta:de az is lehet hogy csak rajott a fosas
De a cserét megvárta.
Sajnálom, mert ennyire mellőzött játékosra nem nagyon emlékszem a múltban.
Ahol Kovacic és Biabiany egy évet kaptak a bizonyításra, ahol Nagatomo évekig kezdett, ahol Ranocchia szerencsétlenkedett évekig stb., ott egy ilyen szintű játékos/ígéret nem kap 5 perceket.
-
R9.
szanalom
pedig barmikor beallt nem jatszott rosszul..
pedig barmikor beallt nem jatszott rosszul..
- brecsinho
Arról nem beszélve,hogy Brozovic tegnap kezdőként végig nyomta, úgy hogy hónapok óta egy értelmes megmozdulása nincs...érthetetlen mit művelnek Barbosaval
- Tojgli
Süti írta:R9. írta:de az is lehet hogy csak rajott a fosas
De a cserét megvárta.![]()
Sajnálom, mert ennyire mellőzött játékosra nem nagyon emlékszem a múltban.
Ahol Kovacic és Biabiany egy évet kaptak a bizonyításra, ahol Nagatomo évekig kezdett, ahol Ranocchia szerencsétlenkedett évekig stb., ott egy ilyen szintű játékos/ígéret nem kap 5 perceket.
Kovacicot ne hasonlítsuk egyik szarrágóhoz sem. Én érzem magam sértve. A sráctól tinikét vártak csodát, de akármikor játszott látszott rajta, hogy rengeteg potenciál van benne. Kár volt elkótyavetyélni. A Real nagy erőssége lesz pár év múlva.
- Abel15
Miért nem játszott Mauro? 
- Tojgli
Abel15 írta:Miért nem játszott Mauro?
Combsérülés.
- Abel15
Köszönöm szépen!!! 
-
R9.
- Süti
Tojgli írta:Kovacicot ne hasonlítsuk egyik szarrágóhoz sem. Én érzem magam sértve.
Pedig pont ezt tettem.
Nem értem mi volt ebben a sértő?
(Arra céloztam, hogy például Kovacic is Gabigolhoz képest százszor több lehetőséget kapott.)
- DaNi
Barbossa a következő meccset a lelátóról nézi majd büntetésül mert a meccs vége előtt állt fel a kispadról.
- Komax
Magyarán egy sorral feljebb fog ülni, mint szokott.DaNi írta:Barbossa a következő meccset a lelátóról nézi majd büntetésül mert a meccs vége előtt állt fel a kispadról.