A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

brecsinho
It’s my birthday

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

interfan írta:
brecsinho írta:Szerintem ez is egy lehetséges forgatókönyv: Conte marad, Allegri lelép a PSG-be vagy Arsenalba és Spalletti megy a csalókhoz. Akkor kit hozunk? Gasperinit vissza? :lol:

Mancinit vissza. :D
Ja, vagy szabad Zenga és Zola is, Ausilio kb már tárgyal. :D

Viccet félretéve, azért még egy Blanc szabad.

Az a baj,hogy az ő neve idén még nem merült fel és nem illik be annyira az olasz edző vagy olasz ligát ismerő edző vonalba..oké,hogy játszott itt 15 éve,de az nem most volt. Attól tartok amennyire all-int nyomtunk Contera és/vagy Cholora nehogy a végén a két szék közé a földre essünk és a június castingolással teljen. Kíváncsi leszek Sabatini sajtótájékoztatójára,lesz-e valami konkrétum..
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

brecsinho írta:Szerintem ez is egy lehetséges forgatókönyv: Conte marad, Allegri lelép a PSG-be vagy Arsenalba és Spalletti megy a csalókhoz. Akkor kit hozunk? Gasperinit vissza? :lol:

Akkor Emery felszabadul, és Blanc is szabad.

Vagy ha mindenképpen olasz, akkor jön Di Francesco.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Hát 3 dologban bízhatunk:
- 1. Conte
- 2. Allegri
- 3. Spalletti

Sajnos rettegek attól, ha egyik sem jön, akkor tényleg teljesül a rémálom, és visszatér Mancini.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta:Hát 3 dologban bízhatunk:
- 1. Conte
- 2. Allegri
- 3. Spalletti

Sajnos rettegek attól, ha egyik sem jön, akkor tényleg teljesül a rémálom, és visszatér Mancini.

Én úgy tudom, hogy kapott végkielégítést Mancini, ergo nem magától húzott el. Szerintem összekapott a vezetőséggel, úgyhogy nem hiszem, hogy visszehozzák ide.
interfan

mike írta:

Akkor Emery felszabadul, és Blanc is szabad.

Vagy ha mindenképpen olasz, akkor jön Di Francesco.

Egyetértek, Emery és Blanc is jó megoldás lenne.
De ha ennyire olasz, akkor tényleg Di Francesco is megérne egy próbált.
brecsinho
It’s my birthday

Így is rajtunk röhög már kb. a fél világ, hogy hova jutottunk a tripla óta,ha visszahoznánk Mancinit az a világ szégyene lenne... még ha a kínaiak teljesen vakon is lennének,azért szerintem legalább Mancsban van annyi,hogy nem csinál ekkora hülyét magából.
mike

Mancs nem lesz az tuti, ne is emlegessük jó ? :D
interfan

mike írta:Mancs nem lesz az tuti, ne is emlegessük jó ? :D

Igazi rémàlom lenne.
De szerintem nem lesz itt ekkora kavarás, és bejön a realitás, az edző meg Spalletti lesz.
És hát valljuk be, ha Conte nem jön, akkor lehet annyira rosszul nem járunk Spallettivel.
Mert hát ilyen Di Francesconal jobb, Allegrinel nem biztos hogy rosszabb, Mancinit meg nem is említsük.
interfan

Közben nem csak Simeone, hanem Andrea Berta is bejelentette, hogy marad az Atleticoban.
Visszautasította a PSG ajánlatát, és marad Simoene mellett Madridban.
Az első Atleticos igazolás is megvan, a Lyon elnöke jelentette be, hogy mindenen megállapodtak Lazacette ügyében az Atleticoval.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta:

Igazi rémàlom lenne.
De szerintem nem lesz itt ekkora kavarás, és bejön a realitás, az edző meg Spalletti lesz.
És hát valljuk be, ha Conte nem jön, akkor lehet annyira rosszul nem járunk Spallettivel.
Mert hát ilyen Di Francesconal jobb, Allegrinel nem biztos hogy rosszabb, Mancinit meg nem is említsük.

Csak akkor minek ez az időhúzás?
interfan

Festa írta:
interfan írta:

Igazi rémàlom lenne.

Csak akkor minek ez az időhúzás?

Várunk Conte válaszára.
Meg valószínű Allegri helyzetére.
Festa

Allegri egy juve után minek jönne ide?
Csak Spalettinél lenne reális a döntés. ;)
mike

interfan írta:Az első Atleticos igazolás is megvan, a Lyon elnöke jelentette be, hogy mindenen megállapodtak Lazacette ügyében az Atleticoval.

Valamit piszkosul tudnak ott csatárok tekintetében.
F Torres, Forlan, Aguero, Falcao, Griezmann mind ott lett igazi klasszis, és Lacazette sem fog besülni.

Spalletti minél hamarabb nevezzék ki és haladjunk.
Idén elég jól tartották a lépést a csalókkal, Conte úgyis csak hülyít minket.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

Azért azt ne felejtsük el, hogy az esélyes edzők közül, még jó párnak még nem ért véget a szezon. Conténak szombaton lesz FA kupa döntője, Allegrinek BL döntője, és Spallettinek is lesz egy mérkőzése még Rómában, ahol valószínűleg nem fogadnák kitörő lelkesedéssel a fanok, ha addigra aláírna hozzánk. Most már biztos megvárják az idény végét, de nem vagyunk elkésve.
mike

Persze, ez természetes, de a szezon vége után minél előtt meg kell oldani ezt a kérdést, így gondoltam.
Contéra hiába várunk.
interfan

drrossgeller írta:Azért azt ne felejtsük el, hogy az esélyes edzők közül, még jó párnak még nem ért véget a szezon. Conténak szombaton lesz FA kupa döntője, Allegrinek BL döntője, és Spallettinek is lesz egy mérkőzése még Rómában, ahol valószínűleg nem fogadnák kitörő lelkesedéssel a fanok, ha addigra aláírna hozzánk. Most már biztos megvárják az idény végét, de nem vagyunk elkésve.

Nagyon jól írod, egyértelműen ez a helyzet.
Ebből a 3 edzobol kerül majd ki az új vezető.
És hát igen amit irsz, ezeknek az edzőknek van még meccse, és nem fognak az utolsó meccs elott bejelenteni semmit.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Simeone ügyet azt hiszem, most már le lehet zárni végleg. Lenyilatkozta x+100. alkalommal, hogy marad.
Inkább ott marad, ahol van jövő, a pénz nem minden..
interfan

Gyakorlatilag a hírek nem változnak, csak azért írom le, mert az olaszok is ezt írják:
- Az ember el sem hiszi, de VÉGRE, csodák csodájára, az olasz lapokban is VÉGLEG, lezárult a Simeone ügy.
Tényleg ezért kellett hónapokig erről írni, amikor az elejétől egyértelmű.
A tegnapi 100. Simeone nyilatkozat, amiben elmondta, "most már kijelenthetem, maradok az Atleticoban, a jövőm itt van", után végre lezárult a lapokban is. Most már Simeone sehol nem lehetőség, sehol nincs 1%, mivel Simeone hivatalosan is lezárta a témát.
- Sabatini Milánóba érkezésével megy tovább az edzőkeresés.
- 200. All-In megy Conteert, aki még mindig nem zárta le a jövőjét.
A szombati FA Kupa után, Conte elmond mindent.
Tehát szombaton lezárul a Conte ügy is, vagy így, vagy úgy.
- Allegri jövője a BL döntőig nem ismert, utána az övé is kiderül.
Amennyiben Conte nemet mond, akkor várunk a BL döntőig, és Allegri válaszára.
Tehát az Allegri ügy a BL döntő után zárul.
- És ha Allegri is nemet mond, akkor aláírjuk Spalletti már meglévő szerződését.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Most őszintén, egy csúcsra járatott juve után /ha meglesz a BL is/ pont az Interhez írna alá Allegri? Ez minden józan gondolkodásnak ellent mond.
interfan

Komax írta:Most őszintén, egy csúcsra járatott juve után /ha meglesz a BL is/ pont az Interhez írna alá Allegri? Ez minden józan gondolkodásnak ellent mond.

Mint ahogy a Contes sztori sem az ésszerűséget tükrözi.
Viszont Allegri biztosan lép, ha mindent nyernek.
PSG, max Arsenal ha Wenger lép, ami lehetőség lenne neki rajtunk kívül.
De nekem Allegri egyáltalán nem biztos, hogy jobb mint mondjuk Spalletti.
Komax

interfan írta:De nekem Allegri egyáltalán nem biztos, hogy jobb mint mondjuk Spalletti.
Na ezzel kurvára egyetértek. Sztem ha Spallettinek nem kellett volna állandóan a Totti image-al is megküzdenie roma cél ért volna vele. 2010ben minket is majdnem megcsípett a kopasz, de volt egy bizonyos Pazzini a Sampban aki lerendezte a sorsukat. :D
interfan

Közben már Marrotta is megszólalt Conte-Inter ügyben.
Elmondta boldog lenne, ha Conte érkezne az Interhez.
Mivel akkor a Seria erősebb bajnokság lenne, nagyobb show lenne, és jobb érzés lenni úgy nyerni a Juvenak, hogy legyőzik a Conte féle Intert.
Festa

interfan írta:
drrossgeller írta:Azért azt ne felejtsük el, hogy az esélyes edzők közül, még jó párnak még nem ért véget a szezon. Conténak szombaton lesz FA kupa döntője, Allegrinek BL döntője, és Spallettinek is lesz egy mérkőzése még Rómában, ahol valószínűleg nem fogadnák kitörő lelkesedéssel a fanok, ha addigra aláírna hozzánk. Most már biztos megvárják az idény végét, de nem vagyunk elkésve.

És hát igen amit irsz, ezeknek az edzőknek van még meccse, és nem fognak az utolsó meccs elott bejelenteni semmit.

És vajon a Fa kupa meccs után mit jelent be majd Conte?
Maradok a Chelseanél. :D
Egy hét van még legalább ,hogy kiderüljön ki lesz az edzőnk.
Addig kb semmi értelme az átigazolási pletykáknak.
interfan

Festa írta:
interfan írta:

És vajon a Fa kupa meccs után mit jelent be majd Conte?
Maradok a Chelseanél. :D
Egy hét van még legalább ,hogy kiderüljön ki lesz az edzőnk.
Addig kb semmi értelme az átigazolási pletykáknak.

Azért ha már Marrota is erről nyilatkozik....
Persze továbbra is tartom, max 5%-ot adok Contera.
De azért nem kell sokat gondlokozni, ha akarunk látni valamit a dolgok mögött.
Hónapok óta miket mond Conte, Zhang fia is elmondta mindent megteszünk, már Marrotta is erről nyilatkozik.
Semmi ész érv nincs a dologban, és szinte fixre mondom hogy Spalletti érkezik.
De történnek csodák...
És ez aztán az lenne, a világ legnagyobb csodája.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Conte-re nem sok esélyt látok.Ha esetleg olyat lehetne olvasni hogy a Chelsea edzőkkel is tárgyal akkor lenne alapja hogy érkezik.Ami meggyőzheti Contet az a család hogy váltson országot.
interfan

Miahajlovicot úgy néz ki kirúgják a Toro.
Még a végén nehogy ő is felmerüljön. :D
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

Én Allegrit jobb edzőnek tartom, mint Spallettit, mert előbbi tud meccselni. Taktikailag szerintem mindegyik magasan képzett edző, a csapataik meccs közben is formációt tudnak váltani és nem nagyon szoktak beégni, általában jó, stabil csapatokat raknak össze.
Spalletti viszont a nagy meccseken sokszor mellényúl, például idén a Lyon ellen, 10 éve az Old Traffordon, stb. Mindemellett azt érzem, hogy ha a kopasz ülne le a padra, akkor végre lenne egy jó és karakteres edzőnk. Ő is megérdemelné, hogy a Roma után kapjon egy olyan klubot ahol bíznak benne és felépíthet egy Scudetto esélyes csapatot. Szerintem Blancnál jobb edző, én örülnék ha ő jönne.
drrossgeller

Komax írta:
interfan írta:De nekem Allegri egyáltalán nem biztos, hogy jobb mint mondjuk Spalletti.
Na ezzel kurvára egyetértek. Sztem ha Spallettinek nem kellett volna állandóan a Totti image-al is megküzdenie roma cél ért volna vele. 2010ben minket is majdnem megcsípett a kopasz, de volt egy bizonyos Pazzini a Sampban aki lerendezte a sorsukat. :D

2010-ben már Ranieri ült a Róma kispadján, miután Spalletti és a Róma útjai különváltak 2009 szeptemberében.
interfan

Tojgli írta:Én Allegrit jobb edzőnek tartom, mint Spallettit, mert előbbi tud meccselni. Taktikailag szerintem mindegyik magasan képzett edző, a csapataik meccs közben is formációt tudnak váltani és nem nagyon szoktak beégni, általában jó, stabil csapatokat raknak össze.
Spalletti viszont a nagy meccseken sokszor mellényúl, például idén a Lyon ellen, 10 éve az Old Traffordon, stb. Mindemellett azt érzem, hogy ha a kopasz ülne le a padra, akkor végre lenne egy jó és karakteres edzőnk. Ő is megérdemelné, hogy a Roma után kapjon egy olyan klubot ahol bíznak benne és felépíthet egy Scudetto esélyes csapatot. Szerintem Blancnál jobb edző, én örülnék ha ő jönne.

Én megértem hogy várunk a végleges Conte válaszra.
Azt is megértem, hogy 2.korben Allegriért is megyunk egy kört.
Viszont tényleg jó lenne lezárni ezt az edzőkérdést.
Conte 99% hogy nemet mond, Allegri ha lép külföldre fog.
Simeone, Pochettino nemet mondtak.
Egyszerűen nem marad más mint Spalletti.
Persze lehetne ilyen Blanc vagy Emery, de kérdés melyik a nagyobb kockázat.
Szóval ésszerűen, és egyszerű megoldás csak Spalletti lehet.
Aki nagyon nem egy top szint, de egy úgy mond elfogadható megoldás lehet.
És hát az ilyen Mancini, Mihaj, Zola, Zenga sorhoz képest, Spalletti top-top kategória.
JJ5

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

interfan írta:
Tojgli írta:Én Allegrit jobb edzőnek tartom, mint Spallettit, mert előbbi tud meccselni. Taktikailag szerintem mindegyik magasan képzett edző, a csapataik meccs közben is formációt tudnak váltani és nem nagyon szoktak beégni, általában jó, stabil csapatokat raknak össze.

Én megértem hogy várunk a végleges Conte válaszra.
Azt is megértem, hogy 2.korben Allegriért is megyunk egy kört.
Viszont tényleg jó lenne lezárni ezt az edzőkérdést.
Conte 99% hogy nemet mond, Allegri ha lép külföldre fog.
Simeone, Pochettino nemet mondtak.
Egyszerűen nem marad más mint Spalletti.
Persze lehetne ilyen Blanc vagy Emery, de kérdés melyik a nagyobb kockázat.
Szóval ésszerűen, és egyszerű megoldás csak Spalletti lehet.
Aki nagyon nem egy top szint, de egy úgy mond elfogadható megoldás lehet.
És hát az ilyen Mancini, Mihaj, Zola, Zenga sorhoz képest, Spalletti top-top kategória.

Tényleg szépen összefoglaltad: hozzuk el Spallettit, aki amúgy nekem sosem volt különösen kiemelkedő, sótlan edzőnek tartom, de jelenleg ésszerűnek tűnik. Jelentsük be minél hamarabb, aztán kezdjünk el alapozni jövőre!
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

Valószínűleg Spalletti lesz és már be is jelentettük volna, ha a Romának biztos lenne a második hely, de így, hogy még kell egyet játszaniuk a biztos BL-helyért tiszteletlenség lenne bejelenteni a fővárosiakkal szemben.
brecsinho
It’s my birthday

Ha Allegri lelép és elmegy a PSG-hez/Arsenalhoz, akkor a csalóknak is kell majd edző. Még télen voltak arról hírek,hogy Spallettivel tárgyalnak,lehet már rég le van zsírozva nekik a kopasz..én még várok egy pár csavart itt a következő hetekben :lol:
interfan

brecsinho írta:Ha Allegri lelép és elmegy a PSG-hez/Arsenalhoz, akkor a csalóknak is kell majd edző. Még télen voltak arról hírek,hogy Spallettivel tárgyalnak,lehet már rég le van zsírozva nekik a kopasz..én még várok egy pár csavart itt a következő hetekben :lol:

Már meg is van pár csavar.
Hírek szerint a Chelseanel Allegri az első számú jelölt, ha Conte megy.
Sőt Allegri a Chelsea hívására vár.
Allegri csak a Chelseabe menne, esetleg Arsenal ha Wenger lép.
Viszont az Interbe nem jönne, és a hírek szerint nemet mondott.
Ha nem hívja a Chelsea vagy az Arsenal, akkor bármi is van, valószínű marad a Juveban.
interfan

Vasárnap, legkésőbb hétfőn várható az új edző bejelentése.
Conte megmondja a végleges választ a szombati FA kupa meccs után.
Amennyiben "nem" érkezik, akkor bejelentjük Spallettit.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Edes Istenem csak mondjon igent :D
interfan

R9. írta:Edes Istenem csak mondjon igent :D

Csoda lenne, sőt a világ legnagyobb csodája.
Én igy látom: Spalletti 99%, Conte 1%.
Bízunk a csodában, és néha a futballban vannak csodák.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta:
R9. írta:Edes Istenem csak mondjon igent :D

Csoda lenne, sőt a világ legnagyobb csodája.
Én igy látom: Spalletti 99%, Conte 1%.
Bízunk a csodában, és néha a futballban vannak csodák.

Túl sok az az 1%, amit írsz. Szerintem Conte elég nyilvánvalóan és érthetően elmondta, hogy marad a Chelsea-nél (még ha láthatóan élvezi is, hogy vannak újságírók, akiknek ezt szájba kell rágni, mert nem értik). Itt már valami, az Inter-en teljesen kívül álló dolognak kell történnie, hogy ott hagyja Londont.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan

R9. írta:http://www.football-italia.net/102972/inter-announce-spalletti-week

hat ez vszinu, jobb mint mancini :D

Ugyanezt irtam ma le kétszer is.
Conte megmondja a végleges és utolsó választ szombaton.
Ha pedig nemet mond, vasárnap de inkább hétfőn bejelentjuk Spallettit.
mike

interfan írta:Conte megmondja a végleges és utolsó választ szombaton.
Ha pedig nemet mond, vasárnap de inkább hétfőn bejelentjuk Spallettit.

Nem annyira Spallettinek, hanem inkább a ténynek örülök, hogy a szezon vége után azonnal meglesz az edzőnk.

Egyébként jelen helyzetünkben Spalletti nem rossz megoldás, a nagy nevek kosarat adtak, és Spalletti idén jól dolgozott. Biztosabb megoldás mint pl Emery, vagy a korábban nálam előrébb szereplő Blanc.

Új szakmai főnök, új vezetőedző, örülök hogy a mercato elejére már ki lesznek nevezve.
Van mit melózni a nyáron.
brecsinho
It’s my birthday

Lassan már ott tartok,hogy inkább jelentsék be a kopaszt minél előbb, nehogy róla is lecsússzunk :roll:
Komax

drrossgeller írta:
Komax írta:

2010-ben már Ranieri ült a Róma kispadján, miután Spalletti és a Róma útjai különváltak 2009 szeptemberében.

Upssz, valóban. Kösz, hogy kisegítettél. ;)
interfan

Tegnapi nap folyamán Sabatin-Zhang fia-Spalletti találkozó volt Romában.
Itt az utolsó részleteket is tisztázták Spalletti érkezése kapcsán.
3 éves szerződést kap, és évi 4m-s fizetést.
Gyakorlatilag mindenben megállapodtak a felek, és már csak a hivatalos bejelentés hiányzik.
És legkésőbb jövőhét hétfőn, hivatalos bejelentés lesz.

Már a Suning vezetése is elvesztette a hitet Conteban.
Már csak egy szenzációs fordulatban bíznak, hogy Conte elhagyja a Chelseat.
De ami eddig is nyílvánvaló volt, most már a Suning vezetése, és az olasz lapok is belátják, gyakorlatilag semmi esély erre.
Ezért történt meg az utolsó részletetkben is a megállapodás Spallettivel, ha Conte szombaton nemet mond, akkor már csak bejelenti keljen Spallettit.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta:Tegnapi nap folyamán Sabatin-Zhang fia-Spalletti találkozó volt Romában.
Itt az utolsó részleteket is tisztázták Spalletti érkezése kapcsán.
3 éves szerződést kap, és évi 4m-s fizetést.
Gyakorlatilag mindenben megállapodtak a felek, és már csak a hivatalos bejelentés hiányzik.
És legkésőbb jövőhét hétfőn, hivatalos bejelentés lesz.

Már a Suning vezetése is elvesztette a hitet Conteban.
Már csak egy szenzációs fordulatban bíznak, hogy Conte elhagyja a Chelseat.
De ami eddig is nyílvánvaló volt, most már a Suning vezetése, és az olasz lapok is belátják, gyakorlatilag semmi esély erre.
Ezért történt meg az utolsó részletetkben is a megállapodás Spallettivel, ha Conte szombaton nemet mond, akkor már csak bejelenti keljen Spallettit.

Nem hiszem, hogy vele bajnokok leszünk, viszont meggyőződésem, hogy normális mercatoval dobogósok. Első körben ennek is bőven örülnék.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Szerintem is, Spalletti kisebb kockázat, mint az Emery, Blanc, Jardim hármas (ha egyáltalán ők valaha is valós alternatívák voltak). Viszont, ez most furcsán fog hangzani, de Spallettinek pont az a nagy hátránya, ami az erőssége is:
évek óta ott van az olasz fociban, tapasztalt, nagy csapat padján ült többet évet... és mégis, soha nem nyert semmit!!! Persze most lehet mondani, hogy nálunk jelenleg nem is az a cél, csak nem tudom elképzelni, hogy azoknak a játékosoknak, akik idén 3 edzőt buktattak meg (jó, kérdés, hány marad itt nyáron közülük; reméljük, minél kevesebb), mennyire lesz motiváló egy Spalletti-múltú / eredményű edzővel dolgozni. Szóval azért ő nem az a Mourinho,Simeone,Conte féle edző, akiknek elég belépni az öltözőbe, és megáll körülöttük a levegő. Ráadásul az ő támadó focijával megint nem lesz normális védelmünk, ez szinte biztos, azt meg már évről évre bizonyítja a Juve is, de még a triplázó csapatunk is, hogy az olasz bajnokságban az az alapja mindennek.
Még Sarri-t is inkább el tudnám képzelni, mert ő már az Empoli-val is jó focit játszott, meg a mostani Napolin is látszik a keze nyoma.

Persze az is igaz, hogy jelen helyzetünkben, a lehetőségek közül talán tényleg Spalletti legkevésbé kockázatos, de még egyszer mondom, én benne semmi extrát nem látok. Amikor kellett, akkor a Roma-val mindig betlizett (bajnokság, BL...). És ha már felmerült, akkor igen: én Mancinit is jobb edzőnek tartom nála, még ha nem is sokkal. De mondjuk azért remélem, hogy olyan helyzetbe nem kerülünk, hogy őt kelljen visszahozni. :D
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Baggio85 írta: csak nem tudom elképzelni, hogy azoknak a játékosoknak, akik idén 3 edzőt buktattak meg (jó, kérdés, hány marad itt nyáron közülük; reméljük, minél kevesebb), mennyire lesz motiváló egy Spalletti-múltú / eredményű edzővel dolgozni. Szóval azért ő nem az a Mourinho,Simeone,Conte féle edző, akiknek elég belépni az öltözőbe, és megáll körülöttük a levegő.

Ez szerintem vegtelenul egyszeru, a vezetosegnek kell tudnia az edzo moge allnia es kezelnie a helyzetet, ergo, aki nem kepes beallni a sorba es felsorakozni Spalletti es elvarasai moge, az kb mehet a tarcsiba labdat szedni.
(Brozo es Kondog is meg tudta magat emberelni, ha akar csak latszolag is, amikor deBoer fegyelmezett es a vezetoseg meg mogotte volt)

Ugyhogy a legtobb ezen fog mulni, ha 3 vagy 5 vagy X rossz meccs utan vagy Spallettinek lesz szava az oltozoben es ertelmesen szankcionalhat , vagy a jatekosok fognak sirni mogotte a vezetoknek, hogy masik edzo kell mert vele bukas lesz a szezon..
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Sajnos ma már tényleg minden cikk Spallettiről szól. Azért mondom, hogy sajnos, mert szerintem gyorsan meg fog bukni ő is, ezekkel a játékosokkal ő sem fog tudni boldogulni, nincs meg a kellő tekintélye hozzá.
De a 4 milliós fizu arra enged következtetni, hogy látja a rizikót a vezetőség is, ezzel a fizuval bármikor, de legkésőbb 1 év múlva kirúgható. Az az érzésem, hogy ez megint egy éves átmeneti megoldás lesz...
drrossgeller

versenyszellem írta:
Baggio85 írta: csak nem tudom elképzelni, hogy azoknak a játékosoknak, akik idén 3 edzőt buktattak meg (jó, kérdés, hány marad itt nyáron közülük; reméljük, minél kevesebb), mennyire lesz motiváló egy Spalletti-múltú / eredményű edzővel dolgozni. Szóval azért ő nem az a Mourinho,Simeone,Conte féle edző, akiknek elég belépni az öltözőbe, és megáll körülöttük a levegő.

Ez szerintem vegtelenul egyszeru, a vezetosegnek kell tudnia az edzo moge allnia es kezelnie a helyzetet, ergo, aki nem kepes beallni a sorba es felsorakozni Spalletti es elvarasai moge, az kb mehet a tarcsiba labdat szedni.
(Brozo es Kondog is meg tudta magat emberelni, ha akar csak latszolag is, amikor deBoer fegyelmezett es a vezetoseg meg mogotte volt)

Ugyhogy a legtobb ezen fog mulni, ha 3 vagy 5 vagy X rossz meccs utan vagy Spallettinek lesz szava az oltozoben es ertelmesen szankcionalhat , vagy a jatekosok fognak sirni mogotte a vezetoknek, hogy masik edzo kell mert vele bukas lesz a szezon..

Egyetértek veletek. Baggio85 kolléga jól írta le félelmét, né is ettől tartok. Jó pár éve van nagy csapatnál, de olasz kupa és orosz bajnoki címen felül nem igazán tud felmutatni nagy dolgot, és pár vereség után félek, hogy nem kapja meg Spelletti a bizalmat vezetői oldalról sem, hiszen van nagyobb hal nála...
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Ezek a játékosok pont ugyanúgy cirkuszolnának bármelyik neves edzőnek mint mondjuk Piolinak. Mou-nak is meggyűlt már a baja az öltözőben a játékosokkal (RM, Chelsea)és nem ő jött ki győztesen belőle.

Én személy szerint örülök a kopasznak, jobb megoldásnak tartom őt Blanc-nál és Emery-nél is. Ismeri a közeget, jó kapcsolatot ápol Sabatini-vel, Olasz (Boer-nál láttuk hogy azért sokat számít), elég masszív csapatokat szokott összereakni mindig ott van az élen. Az meg hogy nem nyert semmit, azért ahoz kellett egy nagyon egységes Inter, meg egy Juve, de még így is sikerült megszorongatni az övénél erősebb csapatokat a bajnokságban. Nem azt mondom hogy ő volt az álom edző számomra de jelen pillanatban ő volt a legjobb választás aki el is jön hozzánk.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

DaNi írta:Az meg hogy nem nyert semmit, azért ahoz kellett egy nagyon egységes Inter, meg egy Juve, de még így is sikerült megszorongatni az övénél erősebb csapatokat a bajnokságban.

Két olasz kupa egy olasz szuperkupa, két orosz bajnoki cím, egy orosz kupa és egy orosz szuperkupa.
Válasz küldése