RenciDavid írta:Ha Júli 31 az edzőmeccsek kezdete akkor addigra a főbb igazolásokat nem ártana végrehajtani. Szerintem várható is 1-2 igazolás bejelentése a jövő héten.
Nem lenne rossz ez igaz, de ha később érkezik egy jó játékos az se gáz
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
RenciDavid írta:Ha Júli 31 az edzőmeccsek kezdete akkor addigra a főbb igazolásokat nem ártana végrehajtani. Szerintem várható is 1-2 igazolás bejelentése a jövő héten.
horas írta:Suazo-nak egyetlen igazi skillje van a gyorsasága.
Én már az első Inter-es szezonjában szélen játszattam volna.
Semi más nem lenne a dolga csak,elrúgni a labdát a játékos melett éslefutni,csatárnak nem elég harcos,rendre elfekszik egy ütközéskor és nem is túl labdaügyes.:
http://www.youtube.com/watch?v=kQtkCnmAvR4
http://www.youtube.com/watch?v=HqhVVOet ... re=related
Két Suazo gólpassz a szélről,itt esetleg látnám hasznát,ha rendesen védekezne,de hát egyetlen esélye a csapatban kerülésbe ez lenne,biztos vagyok benne,hogy megtenné.
Atosz írta:horas írta:Suazo-nak egyetlen igazi skillje van a gyorsasága.
Semi más nem lenne a dolga csak,elrúgni a labdát a játékos melett éslefutni,csatárnak nem elég harcos,rendre elfekszik egy ütközéskor és nem is túl labdaügyes.:
Két Suazo gólpassz a szélről,itt esetleg látnám hasznát,ha rendesen védekezne,de hát egyetlen esélye a csapatban kerülésbe ez lenne,biztos vagyok benne,hogy megtenné.
De csak gyorsasággal nem lehet megélni. Sőt. Látod ott van Kurázsi is, ő még gyorsasága mellett a labdával is alszik, mégsem volt neki elég.
Suazo ráadásul nem technikás, a kapu előtt is sokszor meginog a lába, emlékszem, nem egyszer hibázott üres kapura is! Előtte a Cagliariban ilyeneket nem nagyon csinált.
Én akkor a kis nigériait, Obinnát tartanám meg. Ő még Suazonál is gyorsabb, és fiatal is, fejlődhet még sokat.
horas írta:Atosz írta:horas írta:Suazo-nak egyetlen igazi skillje van a gyorsasága.
De csak gyorsasággal nem lehet megélni. Sőt. Látod ott van Kurázsi is, ő még gyorsasága mellett a labdával is alszik, mégsem volt neki elég.
Suazo ráadásul nem technikás, a kapu előtt is sokszor meginog a lába, emlékszem, nem egyszer hibázott üres kapura is! Előtte a Cagliariban ilyeneket nem nagyon csinált.
Én akkor a kis nigériait, Obinnát tartanám meg. Ő még Suazonál is gyorsabb, és fiatal is, fejlődhet még sokat.
Quaresma-t ne hasonlítsuk Suazo-hoz emrt utóbbinak volt 20 gól feletti szeoznja és amíg itt volt rúgott egy pár gólt és volt egy két gólpassza Q totális nulla mindenszempontból.
Obinna Suazo-nál biztos,hogy nem gyorsabb,de hogy használhatóbb az lehet.
Maicon-nál lehet,hogy ez már egy beidegződés,hogy azért akar elmenni,hogy BL-t nyerjen,csak közben nyert egyet itt az Inter-el és most nem vágja mivan,mert midnenképp menni akart,de mostmár minek...
Pardon, mennyit is?bazsi írta:http://www.inter.it/aas/news/reader?N=34165&L=en
RANOCCHIA HIVATALOSAN IS A MIÉNK. 65, MILLÁT FIZETTÜNK ÉRTE.
Igazad van, de Sua a Cagliariban lőtt 20 felett, Q is jó volt a Portoban. De ez mindegy is, a lényeg, hogy a nálunk szerzett 8 gólja 0 teljesítmény, főleg azt figyelembe véve, hogy milyen képességekkel ismertük meg a Cagliariban, és hogy nálunk mennyi helyzetből rúgta azt a 8 gólt.
Szerintem nincs maradása, azt viszont tartom, hogy Obinna gyorsabb
realevil írta:Most olvastam, hogy a Barca is érdeklődik Balotelli iránt. Az év vicce lenne, ha pont nekik adnánk el. Vagy ha el is passzoljuk nekik, remélem hasonlóan jó üzlet keretein belül, mint Ibra esetében.![]()
DaNi írta:Mascherano és Rossi is szabad utat kapott, ha ajánlat jön értük akkor elengedik őket
horas írta:Mariga potenciális klasszis...
bazsi írta:eddig szó se volt róla, hogy ha jön mascherano akkor cambisso kiszorul a kezdőből. pont hogy cambi mellé/mögé hozná benitez. többször elárulta, hogy cambiasso nagyon technikás és szeretné kicsit feljebb játszatni.
RQ az ellenpélda, ő szinte az utolsó pillanatban érkezett hozzánk és a többség a közös alapozás, az összeszokottság hiányát emlegette a gyenge forma okaként, de persze volt azért ott más is. Szerintem ez egyénenként változik, hiszen például Wes valóban kiválóan beépült, igen rövid idő alatt.Cupi írta:RenciDavid írta:Ha Júli 31 az edzőmeccsek kezdete akkor addigra a főbb igazolásokat nem ártana végrehajtani. Szerintem várható is 1-2 igazolás bejelentése a jövő héten.
Nem lenne rossz ez igaz, de ha később érkezik egy jó játékos az se gázSneijder pl a milan ellen a 2. forduló előtt érkezett mégis bevállt nem kicsit
DaNi írta:Állítólag megegyeztünk a cityvel balo ügyében30 millio euróért költözik
horas írta:Igen ez jó észrevétel,szervező készsége is van jól psszol és jól érekezik a támadásokhoz második hullámban mikor kicsit feljebb játszott rendre rugdosta is a gólokat,én is vártam már régóta,hogy jöjjön valaki aki kiváltja ebből a nagyon mély szerepkőrből,Touré-t szerettem volna inkább ha már mindenképp vkp-t akarunk,de Mascherano-t akkor is feleslegesnek érzem.
DaNi írta:30 millából Rossit simán megvesszük
benito92 írta:Jobb lesz ez így mindenkinek, persze sajnálatos hogy pont saját nevelésű olasz tehetséget kellett eladnunk, de azok után amiket művelt ez volt a legésszerűbb döntés. Egyedül azt remélem hogy 1-2 év angol kirándulás után nem jön vissza a milanba...
DaNi írta:30 millából Rossit simán megvesszük
bazsi írta:állítólag már maicon se lesz sokáig inter-játékos.
A La Gazzetta dello Sport szerint Balotelli megegyezett a Manchester Cityvel, a következő - és egyben utolsó - távozó pedig Maicon lesz! A lap szerint a játékos rövidesen megállapodik a Real Madriddal, s a két klub is lezárja az üzletet. Az Inter a befolyt összegből Mascherano és Kuyt játékjogát vásárolná meg. (madridista.hu)
persze nem kell mindent elhinni, amit írnak.
Cupi írta:DaNi írta:30 millából Rossit simán megvesszük
30 millióért Rossit?Tényleg olyan nagy király ez a gyerek? nem kötekedésből írom, kérdezem, mert bevallom nem sokat láttam játszani, de itt sokan nagyon szeretnék
![]()
Vagy csak azért szeretnétek, hogy olaszosodjunk?
DSanton39 írta:40-et is ki lehetett volna csikarni a Cityből, Robinho is 37-ért ment oda.
Cupi írta:DaNi írta:30 millából Rossit simán megvesszük
30 millióért Rossit?Tényleg olyan nagy király ez a gyerek? nem kötekedésből írom, kérdezem, mert bevallom nem sokat láttam játszani, de itt sokan nagyon szeretnék
![]()
Vagy csak azért szeretnétek, hogy olaszosodjunk?
dandyka! írta:Rossit nem ismerem ,de csak azért akarjuk annyira ,mert olasz...
DaNi írta:Állítólag megegyeztünk a cityvel balo ügyében30 millio euróért költözik
bazsi írta:múltkor rossi ügynöke úgy nyilatkozott, hogy 15-17 millióért már el lehetne hozni.