Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

RenciDavid írta:Ha Júli 31 az edzőmeccsek kezdete akkor addigra a főbb igazolásokat nem ártana végrehajtani. Szerintem várható is 1-2 igazolás bejelentése a jövő héten.

Nem lenne rossz ez igaz, de ha később érkezik egy jó játékos az se gáz ;) Sneijder pl a milan ellen a 2. forduló előtt érkezett mégis bevállt nem kicsit :)
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

horas írta:Suazo-nak egyetlen igazi skillje van a gyorsasága.
Én már az első Inter-es szezonjában szélen játszattam volna.
Semi más nem lenne a dolga csak,elrúgni a labdát a játékos melett éslefutni,csatárnak nem elég harcos,rendre elfekszik egy ütközéskor és nem is túl labdaügyes.:
http://www.youtube.com/watch?v=kQtkCnmAvR4
http://www.youtube.com/watch?v=HqhVVOet ... re=related

Két Suazo gólpassz a szélről,itt esetleg látnám hasznát,ha rendesen védekezne,de hát egyetlen esélye a csapatban kerülésbe ez lenne,biztos vagyok benne,hogy megtenné.

De csak gyorsasággal nem lehet megélni. Sőt. Látod ott van Kurázsi is, ő még gyorsasága mellett a labdával is alszik, mégsem volt neki elég.
Suazo ráadásul nem technikás, a kapu előtt is sokszor meginog a lába, emlékszem, nem egyszer hibázott üres kapura is! Előtte a Cagliariban ilyeneket nem nagyon csinált.
Én akkor a kis nigériait, Obinnát tartanám meg. Ő még Suazonál is gyorsabb, és fiatal is, fejlődhet még sokat.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Atosz írta:
Semi más nem lenne a dolga csak,elrúgni a labdát a játékos melett éslefutni,csatárnak nem elég harcos,rendre elfekszik egy ütközéskor és nem is túl labdaügyes.:

Két Suazo gólpassz a szélről,itt esetleg látnám hasznát,ha rendesen védekezne,de hát egyetlen esélye a csapatban kerülésbe ez lenne,biztos vagyok benne,hogy megtenné.

De csak gyorsasággal nem lehet megélni. Sőt. Látod ott van Kurázsi is, ő még gyorsasága mellett a labdával is alszik, mégsem volt neki elég.
Suazo ráadásul nem technikás, a kapu előtt is sokszor meginog a lába, emlékszem, nem egyszer hibázott üres kapura is! Előtte a Cagliariban ilyeneket nem nagyon csinált.
Én akkor a kis nigériait, Obinnát tartanám meg. Ő még Suazonál is gyorsabb, és fiatal is, fejlődhet még sokat.

Quaresma-t ne hasonlítsuk Suazo-hoz emrt utóbbinak volt 20 gól feletti szeoznja és amíg itt volt rúgott egy pár gólt és volt egy két gólpassza Q totális nulla mindenszempontból.
Obinna Suazo-nál biztos,hogy nem gyorsabb,de hogy használhatóbb az lehet.

Maicon-nál lehet,hogy ez már egy beidegződés,hogy azért akar elmenni,hogy BL-t nyerjen,csak közben nyert egyet itt az Inter-el és most nem vágja mivan,mert midnenképp menni akart,de mostmár minek...
:)
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

horas írta:
Atosz írta:

Quaresma-t ne hasonlítsuk Suazo-hoz emrt utóbbinak volt 20 gól feletti szeoznja és amíg itt volt rúgott egy pár gólt és volt egy két gólpassza Q totális nulla mindenszempontból.
Obinna Suazo-nál biztos,hogy nem gyorsabb,de hogy használhatóbb az lehet.

Maicon-nál lehet,hogy ez már egy beidegződés,hogy azért akar elmenni,hogy BL-t nyerjen,csak közben nyert egyet itt az Inter-el és most nem vágja mivan,mert midnenképp menni akart,de mostmár minek...
:)

Igazad van, de Sua a Cagliariban lőtt 20 felett, Q is jó volt a Portoban. De ez mindegy is, a lényeg, hogy a nálunk szerzett 8 gólja 0 teljesítmény, főleg azt figyelembe véve, hogy milyen képességekkel ismertük meg a Cagliariban, és hogy nálunk mennyi helyzetből rúgta azt a 8 gólt.
Szerintem nincs maradása, azt viszont tartom, hogy Obinna gyorsabb :D
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

bazsi írta:http://www.inter.it/aas/news/reader?N=34165&L=en

RANOCCHIA HIVATALOSAN IS A MIÉNK. 65, MILLÁT FIZETTÜNK ÉRTE.
Pardon, mennyit is? :D

Suazo remélhetőleg villant valamit az USA -túrán(ha valóban utazik), az önbizalmának jót tenne és talán valaki végre hajlandó lenne pénzt adni érte, de ha nagyon beindul a srác, azt sem bánom, ha marad sokadik cserének, lefaragott fizetéssel :lol:

FORZA INTER!!!
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Igazad van, de Sua a Cagliariban lőtt 20 felett, Q is jó volt a Portoban. De ez mindegy is, a lényeg, hogy a nálunk szerzett 8 gólja 0 teljesítmény, főleg azt figyelembe véve, hogy milyen képességekkel ismertük meg a Cagliariban, és hogy nálunk mennyi helyzetből rúgta azt a 8 gólt.
Szerintem nincs maradása, azt viszont tartom, hogy Obinna gyorsabb :D

Hát kb ennyi mindkét játékos pozitívuma, hogy gyorsa.. Minden másban szarok. :) Suazo cagliari szint.. Obinna meg nem véletlen ilyen malagákban meg chievokban bohóckodik, és még ezeknél a csapatoknál sem volt valami eredményes, volt az interben 1 jó lövés, a roma ellen, az pont gól lett, az volt az egyetlen értékelhető teljesítménye.. Ilyen hulladékok megtartásán még elgondolkozni sem szabad, lejártak már azok az idők.. :lol: De ők ketten legalább eladhatók valamennyire.. De Rivas, Kerlon, Mancini trió eladhatatlan, annyi nullák, megint az lesz a vége hogy átigazolási piac utolsó napján valahova kölcsönadjuk őket, és szépen kivárjuk hogy lejárjon mindnek a szerződése, vagy bízunk benne hogy csinálnak valami értékelhetőt következő klubjukban és megveszik őket.. Burdisso, Muntari kettősért 15-20 millát lehetne kapni, és az Obinna, Suazo kettősért is 10 körül..
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Tommyval értek egyet, ilyen Suazok és Obinnák menjenek csak, semmi szükség rájuk.
Suazon rengeteget röhögtem mikor itt játszott, csak sajnos kínomban :cry:

El kell adni ezeket a töltelékembereket, minden nyáron ilyen Rivas féle hulladékokkal kínlódunk.

A Balotelli-ManCity tradet reggel írták már egy-két oldalon, 35 milcsi állítólag.
kíváncsi vagyok igaz lesz-e - remélem igen.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Benedetti 5 éves szerződést írt alá. Stevanovicot adtuk érte.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Most olvastam, hogy a Barca is érdeklődik Balotelli iránt. Az év vicce lenne, ha pont nekik adnánk el. Vagy ha el is passzoljuk nekik, remélem hasonlóan jó üzlet keretein belül, mint Ibra esetében. :twisted: :lol:
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Valaki említette Filipe Luist.Na róla lekéstünk,de azért hamar találkozunk vele. :) Úgy hírlik az Atletico leigazolta 11 millióért,már csak az orvosi van hátra.De mivel biztos csak a halál .Ezértamíg nem látom matracosként futkározni,addig nem hiszek semmit :)
DSanton39

realevil írta:Most olvastam, hogy a Barca is érdeklődik Balotelli iránt. Az év vicce lenne, ha pont nekik adnánk el. Vagy ha el is passzoljuk nekik, remélem hasonlóan jó üzlet keretein belül, mint Ibra esetében. :twisted: :lol:

Chelsea, Barca, Manchester United és City... ki kéne használni, és vmi licitet indítani hogy aki a legtöbbet ajánlja az viheti 8-)
sorger=giallo

Az tény, hogy őrületes a felhajtás körülötte és ezt talán ki is használhatná a klub, hogy felverjék MB árát, viszont tartok tőle, hogy eltaktikázzák a dolgot és a nyakunkon marad.
Megjegyzem, ez a Barcelona érdeklődés kissé hihetetlennek tűnik számomra.

FORZA INTER!!!
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Barcának csak és kizárólag Ibra távozása esetén kellhet. Amíg Ibra ott van addig viszont ne vegyük komolyan ezt a hírt.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Mascherano és Rossi is szabad utat kapott, ha ajánlat jön értük akkor elengedik őket :!:
mike

DaNi írta:Mascherano és Rossi is szabad utat kapott, ha ajánlat jön értük akkor elengedik őket :!:

Mindkettő jöhet :D
Balotelli + a Suazo,Burdisso féle (remélem) eladásokból meg is lenne a pénz rájuk.
mike

Maicon menedzsere megmondta a frankót :)
És mennyire igaza van....

„ ha Madridban kellőképpen tisztelik Maicon nevét – utalt a szerződés létrejöttének anyagi vonatkozású sarokpillérére a menedzser; ha ugyanis tavaly Cristiano Ronaldo 94 millió eurót, Kaká pedig 67 millió eurót is megért a blancóknak, akkor Maiconra ugyan miért alkudoznak ennyit. – Ő ugyanis senki mögött nem szorul a második helyre. Többet nyert, mint Cristiano Ronaldo és Kaká. Hiábavaló kifogás arra hivatkozni, hogy védő, mert a posztján igenis a világ legjobbjának számít.”
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Robinhonak van eu-s papírja? Mert áron alul árulják el kellene hozni
horas

Masherano-t továbbra is tartom,hogy toálisan felesleges leigazolni.
Ezen a poszton telítve van a keret,arról nem beszélve,ha mindenképp igazolni akarunk középre akkor inkább olyat kellene aki nem ennyire egyoldalú mint ő.
Jó labdaszerző nagyon de totálisan haszna vehetetlen összjátékban és támadás építésben.Hol van ő Cambiasso-hoz?és mellette egy olyan ember kell mint Motta ki azért tud passzolni és segíteni a támadásokat is.
Mariga potenciális klasszis belőle még bármi lehet teljesen feleslegesnek érzem Masherano leigazolását egy vagyonért.

Egy sokoldalú támadó kell,egy balszélső és egy középhátvéd.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

horas írta:Mariga potenciális klasszis...

Én csak pár meccsen láttam játszani, de azok alapján kicsit erősnek érzem ezt a kijelentést.
Valóban nem ügyetlen játékos, de nem érzem többnek mint mondjuk egy Mottát, vagy egy Jimenezt.
Viszont Mascherano érkezését én is feleslegesnek érzem, mert ua. posztra volt eddig is több alternatívánk. Azért meg kár leigazolni egy ilyen szintű játékost, hogy padozzon. Remélem ha mégis leigazoljuk Cambiasso semmiképp nem szorul ki a kezdőből. :(
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

eddig szó se volt róla, hogy ha jön mascherano akkor cambiasso kiszorul a kezdőből. pont hogy cambi mellé/mögé hozná benitez. többször elárulta, hogy cambiasso nagyon technikás és szeretné kicsit feljebb játszatni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bazsi 2010.07.25. 16:52-kor.
horas

bazsi írta:eddig szó se volt róla, hogy ha jön mascherano akkor cambisso kiszorul a kezdőből. pont hogy cambi mellé/mögé hozná benitez. többször elárulta, hogy cambiasso nagyon technikás és szeretné kicsit feljebb játszatni.

Igen ez jó észrevétel,szervező készsége is van jól psszol és jól érekezik a támadásokhoz második hullámban mikor kicsit feljebb játszott rendre rugdosta is a gólokat,én is vártam már régóta,hogy jöjjön valaki aki kiváltja ebből a nagyon mély szerepkőrből,Touré-t szerettem volna inkább ha már mindenképp vkp-t akarunk,de Mascherano-t akkor is feleslegesnek érzem.

Mariga 22 éves,és tökéletesen pozitív volt amit előadott,az ő szerepkörében nem kell villogni.Elérte évvégre,hogy Mourinho elöbb cserélte be mint a kiskedvenc Muntari-t.Megmondom öszintén a Juve-s Sissoko szintjét megüti a csávó és még fejlődhet.
sorger=giallo

Cupi írta:
RenciDavid írta:Ha Júli 31 az edzőmeccsek kezdete akkor addigra a főbb igazolásokat nem ártana végrehajtani. Szerintem várható is 1-2 igazolás bejelentése a jövő héten.

Nem lenne rossz ez igaz, de ha később érkezik egy jó játékos az se gáz ;) Sneijder pl a milan ellen a 2. forduló előtt érkezett mégis bevállt nem kicsit :)
RQ az ellenpélda, ő szinte az utolsó pillanatban érkezett hozzánk és a többség a közös alapozás, az összeszokottság hiányát emlegette a gyenge forma okaként, de persze volt azért ott más is. Szerintem ez egyénenként változik, hiszen például Wes valóban kiválóan beépült, igen rövid idő alatt.
Véleményem szerint az eladásokra nagyon rá kellene hajtanunk, hiszen Muntari, Balotelli, Mancini, Rivas(és még sorolhatnám) továbbra is Inter játékos, teljesen feleslegesen. Habár természetesen szinte kizárt, hogy a teljes feleslegtől megszabaduljunk ezen a nyáron.

FORZA INTER!!!
DaNi

Állítólag megegyeztünk a cityvel balo ügyében :D 30 millio euróért költözik
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

DaNi írta:Állítólag megegyeztünk a cityvel balo ügyében :D 30 millio euróért költözik

Igen, nagoyn úgy tűnik,h megszületett a megegyezés. Erre a 30ra még jöhetnek a további bónuszok, Mario pedig 5 éves szerződést ír alá évi 4 milláért.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Hát ez a 30 is sztem több mint elfogatható,rem tényleg Rossi jön a helyére neki nagyon-nagyon örülnék.
Stankov

horas írta:Igen ez jó észrevétel,szervező készsége is van jól psszol és jól érekezik a támadásokhoz második hullámban mikor kicsit feljebb játszott rendre rugdosta is a gólokat,én is vártam már régóta,hogy jöjjön valaki aki kiváltja ebből a nagyon mély szerepkőrből,Touré-t szerettem volna inkább ha már mindenképp vkp-t akarunk,de Mascherano-t akkor is feleslegesnek érzem.

Megmondom öszintén én azt hittem Motta azért jött h szabadabban játszon Cuchu, hiszen a testalakata megvan ahoz a poszthoz, és én is ugy gondolom h Cambi el van pazarolva oda
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Kíváncsi vagyok Mancini tudja e majd kezelni.Én nagyon tisztelem és kedveltem őt,mint edző,de amikor az első kisebb összezördülés volt a csapatnál ő rögtön le akart lépni(persze kicsit később ment is).Szóval a kis hisztis tehetség nem könnyű eset,és ahogy olvastam vele együtt 38-as lenne a City kerete már.Nem egy önző hisztis sztárallűrös focistát kell egybetartania,úgy,hogy most már nem lehet kifogása.Kíváncsi vagyok,most megmutathatja mit tud.

Cuchu meg javítsatok ki,mert lehet tévedek és még máshol volt,de eleinte nálunk is előrébb játszott.
bazsi

hát akkor ennyi volt. balotelli a cityé. ciao mario!
tudom, hogy nagy hülye volt itt, de remélem nem bánjuk majd meg!
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Jobb lesz ez így mindenkinek, persze sajnálatos hogy pont saját nevelésű olasz tehetséget kellett eladnunk, de azok után amiket művelt ez volt a legésszerűbb döntés. Egyedül azt remélem hogy 1-2 év angol kirándulás után nem jön vissza a milanba...
DaNi

30 millából Rossit simán megvesszük
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Én azt mondom mint korábban, a vér nem válik vízzé azaz nem hiszem hogy a levegőváltozás miatt egy más mentalitású Balotellit fogunk látni a Citynél. Mindenesetre sokakkal ellentétben én nem ugrálok örömömben hogy elmegy.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

DaNi írta:30 millából Rossit simán megvesszük

Támogatom az ötletet. Bár annyit nem ér ő sem, h 30-at adjunk érte.
A ManCity bőven többet ad Marioért mint amennyit ér.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

benito92 írta:Jobb lesz ez így mindenkinek, persze sajnálatos hogy pont saját nevelésű olasz tehetséget kellett eladnunk, de azok után amiket művelt ez volt a legésszerűbb döntés. Egyedül azt remélem hogy 1-2 év angol kirándulás után nem jön vissza a milanba...

Pedig sanszos hogy rövidre fog sikeredni ez az angliai kiruccanás..és ha nem úgy fog beválni a dolog, mint ahogy azt ő elképzelte, fülét farkát behúzva fog visszajönni olasz honba...és mivel a milan a nagy kedvence, nem lennék meglepve ha végül ott kötne ki. Remélem nem lesz igazam...
horas

Én örülök Balotelli távozásának és örülök,hogy a vezetőség tanult Adriano-ból és rájöttek,hogy nem elehet ennyire játékospártiként hozzállni a dolgokhoz.
Balotelli amit a Barca ellen csinált itthon,az mindenen túl ment,nem arra gondolok,hogy földhöz vágta mezt mert az engem nem érdekel,hanem indenki a seggén vette már a levegőt,Milito többször görcsöt kapott ez a faszkalap meg bejött aztán kocorászott,ott véget ért a történet Balotelli-vel kapcsolatban és örülök,hogy a vezetőség ezt felismerte,és nem homályosította Balotelli tehetsége,úgy ahogy Adriano-nál történt.

Örüljünk,hogy ilyen jó áron megszabadúltunk tőle,majd hanyatesünk a székkel mikor meglátunk mekkora a különbség amikor Balotelli helyett egy legalább olyan tehetséges futballistát látunk aki hajt,küzd és alázatos.
bazsi

állítólag már maicon se lesz sokáig inter-játékos.

A La Gazzetta dello Sport szerint Balotelli megegyezett a Manchester Cityvel, a következő - és egyben utolsó - távozó pedig Maicon lesz! A lap szerint a játékos rövidesen megállapodik a Real Madriddal, s a két klub is lezárja az üzletet. Az Inter a befolyt összegből Mascherano és Kuyt játékjogát vásárolná meg. (madridista.hu)

persze nem kell mindent elhinni, amit írnak. ;)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

30 millióért Rossit? :shock: Tényleg olyan nagy király ez a gyerek? nem kötekedésből írom, kérdezem, mert bevallom nem sokat láttam játszani, de itt sokan nagyon szeretnék ;)
Vagy csak azért szeretnétek, hogy olaszosodjunk? :)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

bazsi írta:állítólag már maicon se lesz sokáig inter-játékos.

A La Gazzetta dello Sport szerint Balotelli megegyezett a Manchester Cityvel, a következő - és egyben utolsó - távozó pedig Maicon lesz! A lap szerint a játékos rövidesen megállapodik a Real Madriddal, s a két klub is lezárja az üzletet. Az Inter a befolyt összegből Mascherano és Kuyt játékjogát vásárolná meg. (madridista.hu)

persze nem kell mindent elhinni, amit írnak. ;)

Na ennek nem nagyon örülnék.Szerintem ha nagyon marasztalnánk akkor ő se akarna menni.Moratti már eldöntötte,hogy eladjuk szerintem.Bele kell nyugondom.
Én még a 30 milliót is keveselem a világ legjobb szélső hátvédjéért.

Inkább Muntari távozásáról szólo híreket olvasnék szíveket.

Kicsit naívan én is azt hittem,hogy BL gyözteskén érkezik majd egy igazi nagy menő.Mascherano és Kuyt is jó játékos,de egyik sem az említett kategória. :cry:
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Cupi írta:

30 millióért Rossit? :shock: Tényleg olyan nagy király ez a gyerek? nem kötekedésből írom, kérdezem, mert bevallom nem sokat láttam játszani, de itt sokan nagyon szeretnék ;)

nem 30 milláért vennénk hanem abból a 30ból amit Marioért kapunk.
szövegértelmezés...
Stankov

Madridista.hu-n mindig azt lehet olvasni amit a kedves látogatók szeretnének olvasni!
Rossi:30at sztem nem ér ahogy Balo sem ,de sztem 20-23 között el lehet hozni és azt simán tudja amit Mario hiszti és szurkolópukassztás nélkül.
bazsi

múltkor rossi ügynöke úgy nyilatkozott, hogy 15-17 millióért már el lehetne hozni.
dandyka!

Hozzászólás Szerző: dandyka! »

Masche a posztján világ egyik legjobbja.... nem hiába hívta a barca is yaya helyére....
Rossit nem ismerem ,de csak azért akarjuk annyira ,mert olasz...
Nem tudom kit lehetne igazolni ,aki klasszis és erősitést jelentene... és el is engedik...Maicont nem lehet pótolni :?
De ,ha menni akar menjen...
Muntari még mehetne a picsába ;)
Torres lenne nálam az aji Morattitól... Navas is jó lenne eléggé:)
EZek meg imádják Benitezt...
Pénzünk azért most akad a Blből ,balloból,Morattiból...Várom a neveket :mrgreen:

FORZA INTER!!!
DSanton39

40-et is ki lehetett volna csikarni a Cityből, Robinho is 37-ért ment oda.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

DSanton39 írta:40-et is ki lehetett volna csikarni a Cityből, Robinho is 37-ért ment oda.

Csak Robinho akkor már jóval kiforrottabb és megbízhatóbb, kiegyensúlyozottabb játékos volt. nagyon jó üzletet hoztak össze Brancaék.
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

Sztem maradjon Muntari is, kell egy játékos aki rendet tart a pályán :D Igaz a Catania meccs után elküldtem a p*csába, de utána egész elfogadható teljesítményt nyújtott. De ha már ennyire pénzt akar csinálni a klub, akkor inkább Muntarit adjuk el mint Maicont. Baromi nehéz jó szélső hátvédet találni a piacon..
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Cupi írta:

Azt nem mondanám, hogy olyan nagy "király" jó játékos, és ami nekem megtetszett benne hogy 90 percből 95öt fut és hajt végig, nem hisztizik a pályán. :roll:
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

A legújabb név akit szóba hoztak velünk:

Utónév: Livaja
Keresztnév: Marko
Pseudonym:
Születésnap: 26.08.1993
Születési év: 1993
Magasság: 180
Álampolgar: Horvátország
Positió: Csatár, Striker
Club: Hajduk Split
A-Válogatot: nem

Van vele egy interjú is ac fcinternews oldalon. Állítása szerint imádja az intert, Sneijdert, Eto'ot, Militot és alíg várja, hogy nálunk játszhasson! Kérdezték még tőle, hogy mi lesz, ha más hasonló nagy csapat is bejelntkezik majd érte. Erre azt mondta, hogy nála MI vagyunk a favoritok, de (jön a közhely) a fociban soha ne mondd, hogy soha!

Látta már valaki őt játszani? Túl sokat nem találtam róla... de szmetlenül fiatal... ez tény! Ja és a Hajduk se egy olyan kis csapat. Na ha már ott játszik (rendszeres kezdőként) akkor tényleg nem lehet ügyetlen a srác! Jó lenne ha megütné mondjuk Jovetic szintjét... hiába nem egy poszt a két emberke! De akkor már megérné őt elhozni! (még ha nem is fejlődne tovább!)

Ramirest rég nem említették már velünk kapcsolatban! Anno elég sok pletyi volt róla, de most a Chelsea-vel boronálják össze napi szinten. Ő jó lenne bal szélre!

Ha Maicon megy... (én már nem bánnám ha pont kerülne az ügye végére!!!) akkor Bastos kellene bal hátvédnek.... vagy nem is tudom.

LEhet megoldanánk házon belül. Zanetti balbunkó, Santon jobb, Chivu közép, vagy beugrik a szélekre. Bár mondjuk akkor így kevesen vagyunk a szélső védő posztra. Oda kellene még legaláb 1 ember... amolyan kiegészítő féle 4. számú védő!

Obinna-t vinné WENGER :shock:

Ám legyen! :D
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

dandyka! írta:Rossit nem ismerem ,de csak azért akarjuk annyira ,mert olasz...

Ez ebben a formában nemigaz. Tény hogy jólenne olaszosodni de nem akárkikkel, és ő nem akárki. Én személy szerint a tavalyi konföderációs kupán szúrtam ki, mert spanyol bajnokságot nem nézek, és meggyőzött, bár ahogy a statisztikát néztem évek óta hozza a 10-12 gólos átlagot a villarrealban. Azt is lippi betegségének tudom be hogy ilyen jakinták szerepeltek a VB-n helyette dehát majd Prandellinél megmutathatja őis.
Tökéletesen illene a szélre. (Forlán és Kuyt helyett is őt favorizálnám) és 15-18 millióért megérné elhozni.

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2010/07/26/2042243/calcio-debate-the-six-stars-who-could-replace-mario-balotelli-at-
mike

DaNi írta:Állítólag megegyeztünk a cityvel balo ügyében :D 30 millio euróért költözik

Mostmár ilyet is írnak:

"Olasz sajtóinformációk szerint Balotelli 35 millió euróért vált csapatot, amely további „kiegészítő elemekkel” eléri a 40 millió eurót is"

Kíváncsi vagyok a hivatalos verzióra, márha lesz olyan :)
A lényeg hogy szerintem mindenképp megérte eladni a kis tahót :mrgreen:
mike

bazsi írta:múltkor rossi ügynöke úgy nyilatkozott, hogy 15-17 millióért már el lehetne hozni.

Jó játékos ha ő és / vagy Kuyt jönne, már nem lenne rossz csatársorunk.
Eto'o-Milito-Kuyt-Rossi-Pandev 8-)
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Olvasgatom itt (is) a neveket, vannak jó ötletek, de olyanok is, amiktől égnek áll az a kevés hajam is, ami van. Na akkor szerintem:
Mascerano: jó játékos, de agyatlan. A posztján ott van Cambiasso, aki azért fényévekkel jobb nála (ha csak a védekező részről beszélünk, a támadásról még nem), és Motta is. Szóval ő teljesen felesleges igazolás lenne, csak Benitez embere, úgyhogy még az is meglehet, hogy jön.
Kuyt: Benitez korábbi csapatából érkezhetne, ez sokat elmod - valószínűleg játszana. Milito és Eto'o helye megkérdőjelezhetetlen, a háromcsatáros játék nem igazán kifizetődő Olaszországban, nem tudom, hogy hová férne be. A véleményem szerint nem is Inter szintű játékos, de sajnos nem sok beleszólásom van az igazolásokba.
Rossi: olasz, ez mindenképpen jó (és furcsa :D ). Jó volt már a MU-ban is, a Villarealban is jól játszik, lövi a gólokat, ő rendben van. Vele az lehet a probléma, hogy nagyon madárcsontú, kicsike. Egy Chiellini féle állat, ha ránéz, összerezzen. Persze, attól még átbújhat a lába között és lőhet 4 percenként egy gólt a Juvénak. Szóval ő jöhetne, bár ő is csatár, mint Kuyt, de szerintem több köze van a focihoz, mint a hollandnak.
A távozásra hajlamosak, ítéltek közül igazán csak Maicont sajnálnám, nálunk lett "valaki", igazán megérdemelné a klub, hogy legyen még egy Zanettije (nem, nem Christianót sírom vissza). Tudom persze, hogy a klubhűség nem a mai játékosok, zsoldosok legfőbb erényei közé tartoznak, de mégsem bánnám, ha tőlünk vonulna vissza, vagy menne el levezetni Amerikába vagy Katarba. Quaresmát, Burdissot, Rivast, Muntarit (?) nem sajnálnám, kiegészítő embereknek tartottam őket mindig, Burdit ráadásul még hálátlannak is. Nem ezt vártam volna el tőle azok után, amit amit az Inter tett érte és a családjáért.
Bocs, hogy kicsit hosszú lett, de ritkán jutok el odáig, hogy írjak.
Válasz küldése