Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tommy

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Az egész idei szezont 3 csatárral toltuk végig, nem értem miért írod hogy nem jó..

Etoo-Milito-Pandev/Balotelli

Általában ez volt a felállás, természetesen Etoo és Pandev is visszább játszott, amolyan szélsőt, de attól még 3 csatár volt a pályán, teljesen egyértelmű hogy Kuytnak vagy Rossinak hol lenne a helye. Olaszországban elég sok csapatnál csatárok játszanak szélen, mert hát nem a calcio a trükkös vonalszélsők bajnoksága az biztos, mi is rendre befürödtünk a szélsőinkel az elmult 10 évben talán csak Figo kivétel, de ő is inkább 2 csatár mögött játszott.. 1 csatűr mindenképp kell Balotelli helyére, és olyan aki szélen is tud játszani. Kuyt jó játékos, csak már 30 lesz, és elég kevés gólt lő, inkább Rossi lenne a jobb választás, fiatal, olasz, tehetséges..

4-2-3-1-be tökéletesen beleillenek.

Hát a brazilból meg biztos nem lesz Zanetti, az inkább Cambiasso. :)
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

régiúj nevek: vargas, aguero
őket még korábban írogatták velünk kapcsolatban. aguero király lenne.
de nálam inkább rossi lenne a befutó.
meglátjuk...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Ezt a Mascherano agyatlan dumát nem értem,valaki feldobta itt anno, és azóta szinte csak ezt hallom. Nézzétek meg hány sárgát pirosat kapott az elmúlt években, szinte alig...

Ez az agyatlan egyedül védekezett az argentin kp-n a vb-n, nem vagyok szerelmes belé,
de azért egy Mottát ne hasonlítsunk már hozzá. Mottának volt 4-5 jó meccse egész évben, a többin meg totál hulladék volt.
Mascherano szerintem top5 védekező kp jelenleg, Cambiasso meg top1 ;)

Tartom hogy a Masche-Cambi-Sneijder hármassal brutál jók lennénk.
Cambiasso még jobb lehetne (ha lehet ilyet egyáltalán), Masche elég jól tehermentesítené...
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

mike írta:Ezt a Mascherano agyatlan dumát nem értem,valaki feldobta itt anno, és azóta szinte csak ezt hallom. Nézzétek meg hány sárgát pirosat kapott az elmúlt években, szinte alig...

Ez az agyatlan egyedül védekezett az argentin kp-n a vb-n, nem vagyok szerelmes belé,
de azért egy Mottát ne hasonlítsunk már hozzá. Mottának volt 4-5 jó meccse egész évben, a többin meg totál hulladék volt.
Mascherano szerintem top5 védekező kp jelenleg, Cambiasso meg top1 ;)

Tartom hogy a Masche-Cambi-Sneijder hármassal brutál jók lennénk.
Cambiasso még jobb lehetne (ha lehet ilyet egyáltalán), Masche elég jól tehermentesítené...

Jah, egyetértek.
Szerintem is fantasztikusan erős magunk lenne a középpályán. Cambi felvehetné a visszavont irányító szerepkört, fiatal korában nagyon jól ment neki hazájában, de az biztos, hogy gólt nem kapnánk. :)
Sneijder meg foglalkozhatna 100%-ig a támadásokkal. Szerintem jó vétel lenne.

Viszont remélem Kuytöt nem hozza magával Beni. Maradjon csak a Poolba, ott lubickoljon.
Ő egy Torghelle magasabb szinten. Szíve van, annyi. Tény, hogy ez nagyon sokat jelent, de nekünk már vannak ilyenek. Mitöbb Eto'o lelkesedése is Kuytével vetekedik, előre nem kell mégegy.
Oda jöjjön csak Rossi. Nagyon jó lenne, higgyétek el. Bal lábas, technikás, gólerős. Várom szeretettel.
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Gondolom, nekem szólt a megszólítás Mascerano ügyben. Hát az, hogy egy-egy idényben nem szórják meg lapokkal, attól a szememben még nem lett agyilag is érett játékos. Nézzétek meg olyan meccseken, amikor pörögni kell, mint pl. a MU ellen, akkor a "lelkesedése" nagyobb, mint az ésszerűsége. És Olszországban, ahol a sporik nem feltétlenül fújnak egyformán, számolni kell azzal is, hogy van legalább két meccs a Juve, a Roma meg a Milan ellen is. Ahol egy piros nem csak arra a meccsre szól, hanem még legalább két-három meccsre. Na ezért gondolom úgy, hogy ő kb. olyan riziokófaktor lenne, mint én, csak drágább. A tüdőmet én is kiköpném a csapatért.

Az kimaradt, hogy idegileg instabil. És Benitez sem tudta kezelni, ezt bebizonytotta. Az is igaz, hogy nem egy Chiellini féle mészáros, de attól még tartom, hogy nagy kockázatot jelent.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Remélem Benítez nem elképzelés nélkül jött ide. Eddig nagyon gyenge a mercatonk, engem nem dobnak fel azok a nevek, akik keringenek a sajtóban. Nekem már az is furi, hogy a BL győztes csapatunkból eladjuk Maicont nagyjából 28 m euróért+bónuszok. Ezzel szemben egy saját magát leégető harmatgyenge, rossz teljesítményű csapatból leigazoljuk az edzőt, és hagyjuk, hogy garázdálkodjon, és az egy év alatt semmit nem mutató játékosait idehozza hasonló áron. Ne vicceljünk, ha Maicon 28-at ér a Madridnak, egy Mascherano hol ér 25-öt???

Én valami olyasmit képzeltem el, hogy most van csapatunk, amin nem nagyon kell változtatni, van pénzünk, vásárolhatunk fiatal tehetségeket, CR-eket, Messiket úgy, hogy ne fájjon a 19 éves srácért kiadni tízenmillió eurókat. Nekem nagyon hiányzik az, hogy ilyen Ramiresek, Neymarok, Hernanesek, Velosok, David Luizok legyenek célkeresztben.

Remélem ez a Kuyt-ös téma csak vicc, nem ismerem Rossit, de akkor inkább őt!
Tommy

Azaz edző aki itt "garázdálkodik" nyert 2* spanyol bajnokságot, uefa kupát blt stb... Ne azt az 1-2 rossz szezonját vegyük figyelembe.

A mercato meg miért gyenge? Hova siessünk? Ráérünk, a csapat bombaerős, nagy változásra nincs szükség.. Azt meg ki nem szarja le, hogy a sajtó milyen nevekkel hozza a csapatot hírbe.. Maicon pedig nem ment el 28 millioért, még itt játszik, és írták már kb 10 féle árat, hogy mennyiért távozik.. Ha megy akkor azért megy, mert távozni akar, és nem azért mert elakarjuk adni..

Tehetségek pedig jöttek.. Coutinho egyik legnagyobb tehetség, Faraoni, Benedetti szintén nagy olasz tehetségek, ja hogy őket nem 10-20 millioékért vettük, az a baj? Inkább neveljünk ki tehetségeket, vagy szerezzünk olcsóbban minthogy 10-20 milliokat fizessünk értük. Nem tudom mit kell itt sírni, pláne ilyen baromságokon, hogy kikkel hozza szóba az ujság a klubot, meg hogy nem veszünk 20 millioért tehetségeket..
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Szerintem pár játékost el kéne passzolni: Burdisso, Rivas,Muntari,Mancini,Obinna,Suazo, Balotelli meg eligazoltnak tekinthető, nemkell mindenki helyére hozni valakit, de pár játékos azért jöhetne ha nem is messi szintü de aki fiatal bizonyítani akar, és szükség is lenne rá nem Mascherano-k mert szerintem is felesleges, Mariga, Cambiasso, Muntari, Motta is játszhat a helyén szerintem!

Ez is csak 1 vélemény lehet fikázni! ;)
bazsi

ami a sajtóban kering annak kb. 90 %-a az elmebeteg újságírók által kitalált hülyeség. nem kell mindent komolyan venni amit írnak.

a mercato fele meg még hátra van. eddig szerintem pont hogy nagyon jól igazoltunk. fiatal tehetségek: coutinho, faraoni, benedetti, ranocchia jövőre, biabianyt visszahoztuk, és mariga játékjogát is megszereztük teljesen.

balotelli távozása miatt kell egy csatár, aki képes a szélen is játszani (giuseppe rossi) és ha benitez annyira akarja mascherano is jöhet.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Torres komolyan jöhetne, meglenne a nagy név, Benítezzel dolgozott, vb-n nem is ment fel az ára.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

graziejosé írta:Torres komolyan jöhetne, meglenne a nagy név, Benítezzel dolgozott, vb-n nem is ment fel az ára.
Ő szerintem kissé rizikós a sérülékenysége miatt és az ára is elég durva, megfejelve azzal, hogy például a Chelsea is szeretné leigazolni, akikkel nem egyszerű anyagiak terén versenyezni.

FORZA INTER!!!
graziejosé

sorger=giallo írta:
graziejosé írta:Torres komolyan jöhetne, meglenne a nagy név, Benítezzel dolgozott, vb-n nem is ment fel az ára.
Ő szerintem kissé rizikós a sérülékenysége miatt és az ára is elég durva, megfejelve azzal, hogy például a Chelsea is szeretné leigazolni, akikkel nem egyszerű anyagiak terén versenyezni.

FORZA INTER!!!

A sérülékenységében szerintem az is benne van, hogy a favágóbajnokságban játszik, a Serie A-ban valószínű ez máshogy lenne. Az viszont igaz, hogy nem lenne olcsó. Én annak örülnék a legjobban, ha Mario nem igazolna el, amire nagyon kevés esélyt látok, de amíg mindkét klub honlapján hivatalosan be nem jelentik, én bízom benne, hogy marad.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Balotelli helyére inkább olyanok kellenének akik tudnak a szélen is játszani én őket látnám szívesen:
Agüero
Lavezzi
Jovetic-tudná játszani Sneijder helyett is
Bastos-tud balhávédet is játszani lelenne a gond arról is
Vucinic
Elia-nagyon jónak tűnik bár ő sokadik a rangsorban
Hazard-dettó
Cassano-kicsit rizikós a természete miatt,de sokuk álma szerintem,bárhol bevethető elől
Dzeko-ő inkább középcsatár,de eszméletlenül tehetséges,jó borsos is az ára

Középpályára nem kell senki inkább Krhin probálgassuk,ha már télleg angy tehetség.és én szeretnék egy középhátvédet mert Córdoba,Matrix már nagyon koros és már régóta nem játszanak rendszeresen,Samuel és Lucio sem fitala egyetlen üzemképes csere középhátvéd Chivu,oda még egy ember kellene.
Egy bal- és egy középhátvéd és Balotelli helyére valaki és megvagyunk.
Atosz

horas írta:Balotelli helyére inkább olyanok kellenének akik tudnak a szélen is játszani én őket látnám szívesen:
Agüero
Lavezzi
Vucinic
Hazard-dettó
Cassano-kicsit rizikós a természete miatt,de sokuk álma szerintem,bárhol bevethető elől

Középpályára nem kell senki inkább Krhin probálgassuk,ha már télleg angy tehetség.és én szeretnék egy középhátvédet mert Córdoba,Matrix már nagyon koros és már régóta nem játszanak rendszeresen,Samuel és Lucio sem fitala egyetlen üzemképes csere középhátvéd Chivu,oda még egy ember kellene.
Egy bal- és egy középhátvéd és Balotelli helyére valaki és megvagyunk.

Bármelyikőjüket szívesen látnám. Dzeko erőcsatár, ő sem padozna, meg Milito sem, szóval talán az ő kivételével. A sorba még beállítanám Rossit és Pastorét mindenképp, de ők mind nagyon ígéretesek. Szóval csak Köjt ne jöjjön, helyette 1000 meg 1000 jobb játékos van arra a posztra. Nem feltétlen kell mindig idehozni a menedzserkedvence játékosokat, Mounál is bebizonyosodott ugye Deco és Carvalho ügyében.
Hazard, Cassano nálam nagy favoritok, Lavezzi és Agüero pedig régi álmom.
Az biztos, van kiből válogatni.

Filipe egyébként aláírt az Atmához.

Jah, és Ninist sem hagynám ki. :)
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

horas írta:Balotelli helyére inkább olyanok kellenének akik tudnak a szélen is játszani én őket látnám szívesen:
Agüero
Lavezzi
Vucinic
Hazard-dettó

Egy bal- és egy középhátvéd .

Remélem nem bántalak meg ha kicsit más véleményen vagyunk pl. Agueroról.Szerintem túl van sztárolva a Maradona unokanemző.Forlan 100szor jobban nyomja nála még az Atleticoban is.De az én véleményem,sok Atletico meccsel.
Jovetic és Lavezzi nem rossz.Vucinicot-bár Rómás és tudod a véleményem a Rómáról-jó játékos és a napokban szóba is hozták velünk.Elia,Hazard azt hiszem már másfele tartanak.Cassano túl balhés most engedtünk el egy ilyet.Nem kell aki rontsa a csapategységet és ő Mourinhoval volt jóba.Dzekot is a Milannal és a Juvéval emlegetik sokszor.középhátvéd:Nálam még mindig B.Alves.
graziejosé

goal.com-on olvastam egy ilyet: 6 név Balotelli pótlására: Diego Forlán, Mesut Özil, Arjen Robben, Giuseppe Rossi, Alexis Sanchez, Carlos Tevez.

Forlán nagyon nagy király, ezt láthatta mindenki a mostani vb-n is, régóta szeretném fekete-kékben látni. Igaz nem fiatal, de 3-4 jó éve még simán lehet. Pár napja nyilatkozta, hogy ott akar lenne a következő világbajnokságon is.

Ez az Özil gyerek viszont fogalmam sincs mire akkor sztár, akarja a Barca, Real, Chelsea, United, de miért? Ellenünk láttam játszani, meg a vb meccseken és szerintem szörnyű volt, főleg a helyzetkihasználása. Nem lenne méltó, ahhoz a kevés, de annál jobb, korábban nálunk játszó németekhez.

Robbent hagyjuk már, irreálisan drága lenne, fölösleges és folyton sérült.

Rossi, szerintem se lenne rossz, főleg ha tényleg meg lehetne szerezni 20 alatt. Biztos nem viselkedne úgy mint Mario, bár szerintem annyira nem is jó. De tehetséges fiatal olasz gyerek és ez mind pozitív.

Sanchezről nem is hallottam korábban, hogy szóbakerült a leigazolás, ezért nem is tartom valószínőnek.

Tevez se rossz, bár nem tudom mennyire válna be, Javierék mindenesetre biztos örülnének neki.
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Olyan játékos kell aki szeretne is itt játszani.
Igaz Sneijder sem akart nagyon ide jönni aztán tessék.
Rossi azért lenne jó mert olasz,s egy-két éven bellül eljöhet az amikor kell legalább 4-5 olasz a csapatba.
Forlan egy csupa szív,profi futbalista szerintem simán vissza térülne az ára akár mennyibe is kerülne.
Tevez ........ARGENTIN ezért hamar be tudna ileszkedni.
Balo árából és ha kell még belenyúlhatunk a zsebbe is ami nem üres......szinte bárkit megvehetünk.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Itt sokan már eladott terméknek veszik Mariot. Pedig az ügynök szerint nincs megállapodás. Tegnap az olasz sajtó világgá kűrtölte hogy megállapodtak de ezekszerint ez még nincs meg. Ez ma reggeli hír. Amúgy Balo amerikába van a többiekkel. Szóval még ne vegyünk senkit az árából.
Amúgy is Moratti nem nagyon akar mélyen a zsebbe nyúlni. Valóban nem üres de a pénzügyi fair-playnek meg akar felelni. 150 milla a "mínusz" kb. 100 jött be az előző szezonból ehhez kb. 40-50 milla kellene még. És ez ugye Balo tranzakcióból menne. De idén még valószínű nem hozzuk ki nullára csak teszünk egy nagy lépést.
bazsi

egyre több helyen írják, hogy balotelli, maicon duó távozik és kuyt, mascherano, evra hármas érkezik. persze tudom, nem kell mindent elhinni, de nagyon olyan érzésem van, hogy maicon is elhagyja az intert.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... sid=119407

Jó fej ez a srác...most akarna bizonyítani..gondolom nem is a jó kis fizuja miatt maradna ;)
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Tommy írta:Azaz edző aki itt "garázdálkodik" nyert 2* spanyol bajnokságot, uefa kupát blt stb... Ne azt az 1-2 rossz szezonját vegyük figyelembe.

A mercato meg miért gyenge? Hova siessünk? Ráérünk, a csapat bombaerős, nagy változásra nincs szükség.. Azt meg ki nem szarja le, hogy a sajtó milyen nevekkel hozza a csapatot hírbe.. Maicon pedig nem ment el 28 millioért, még itt játszik, és írták már kb 10 féle árat, hogy mennyiért távozik.. Ha megy akkor azért megy, mert távozni akar, és nem azért mert elakarjuk adni..

Tehetségek pedig jöttek.. Coutinho egyik legnagyobb tehetség, Faraoni, Benedetti szintén nagy olasz tehetségek, ja hogy őket nem 10-20 millioékért vettük, az a baj? Inkább neveljünk ki tehetségeket, vagy szerezzünk olcsóbban minthogy 10-20 milliokat fizessünk értük. Nem tudom mit kell itt sírni, pláne ilyen baromságokon, hogy kikkel hozza szóba az ujság a klubot, meg hogy nem veszünk 20 millioért tehetségeket..

Nem szeretném és nem is tudnám Coutinho-t szembe állítani egy 19 éves CR-rel vagy egy Messivel. Nem véletlen a több, mint 10millió euró árkülönbség. Az, hogy igazolunk a primaverába fiatal tehetségeket, szerintem minimum követelmény egy topligás topcsapattól. Ha van egy kész csapat, amin nem nagyon kell változtatni, és van pénz, de nem tudunk sztárokat vásárolni, akkor kézenfekvő megoldás olyan fiatalokat venni, akik még nem nagy sztárok, de nagy az esély rá, hogy azok legyenek. Pl. ahogy írtam Neymar, Hernanes vagy Ramires, akit a nagycsapat kispadjára ültetek, mert már van annyi elsőosztályú meccs a lábában, hogy nem kell a kicsik között játszatni.
És az, hogy Maicon elmegy, tényleg nem 100%, de én abból indulok ki, hogy ha valaki el akar menni, akkor el is fog + tegnapi hírek szerint a real fizetne érte 28milliót + bónuszok, ami elég közel van a Moratti által állítólag kért 35 millióhoz, és mint tudjuk, ilyenkor általában megállapodás születik.
És bár elég negatív hangvételű volt a hozzászólásom, de hidd el, hogy minden vágyam az, hogy Benítez bajnok, bl, szuperkupa, világkupa, kupa, európai szuperkupa győztes legyen a csapattal!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Inter Have €160 Million To Spend On Transfers - Report
Maicon and Balotelli sales plus other income have given Inter a treasure chest of transfer cash...

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ers-report

Hát én kétlem,hogy 160 misit költenénk igazolásokra.

Szerintem Mascherano jönni fog..Annyiszor emlegetik már.
+ egy csatár is jönni fog.Én Tevezt sem tartom elképzlehtlennek mivel úgy tudom nem jön ki túl jól Mancinivel.
Viszont Rossinak örülnék a legjobban.Ha csak santon nem játszik akkor megint nem lesz olasz a csapatban. :?
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Maschernao leigazolásának csak úgy van értelme ha 1-2 embert eladunk onnan.

Arra a posztra van Cambiasso,Muntari,Motta,Mariga és még Zanetti is meg Stankovic is oda sorolható. Szóval totál értelmetlen lenne alapvetően oda igazolni.

Ami nekünk kell az 1 baloldali támadó és egy cserecsatár.

Védőt nem mondom h igazoljunk, mert ezt a szezont még kihúzhatjuk Cordobával meg Materazzival aztán jövőre jön Ranocchia és beérhet Faraoni és Caldirola is.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Festa írta:Inter Have €160 Million To Spend On Transfers - Report
Maicon and Balotelli sales plus other income have given Inter a treasure chest of transfer cash...

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ers-report

Hát én kétlem,hogy 160 misit költenénk igazolásokra.

Szerintem Mascherano jönni fog..Annyiszor emlegetik már.
+ egy csatár is jönni fog.Én Tevezt sem tartom elképzlehtlennek mivel úgy tudom nem jön ki túl jól Mancinivel.
Viszont Rossinak örülnék a legjobban.Ha csak santon nem játszik akkor megint nem lesz olasz a csapatban. :?

Költhetnénk ennyit és még nem is nőne az adósságunk ez igaz. Csak Morattinak nem az a célja, hanem az, hogy ne legyen adósságunk mivel 1-2 év múlva az adóssággal rendelkező klubok kizárhatóak lesznek a kupákból a pénzügyi fair play miatt. Szóval szerintem ennek még a felét sem fogjuk igazolásokra költeni.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... at-2030400
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

mai infók szerint Balo 24 millió fontért (28,6 m euró) és Maicon 28 m euróért megy. nem igazán tetszik hogy mindkét esetben sikerül lejjebb verniük az árukat. :?

szerk.:
a másik, ha van 160 milliónk igazolni, akkor nehogy már Kuytok meg Evrák jöjjenek :(
abból lehet minőséget igazolni: Agüero v Rossi, Mascherano v Veloso :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DSanton39 2010.07.27. 12:06-kor.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Szerencsére nem is kell itt 160M-t költeni.
Az esetleges távozókat kell pótolni, meg talán + 1 szélsőt kell venni.

Evra nem rossz, de úgy látszik vannak vele mentális gondok, meg francia :mrgreen: - akkor már inkább Bastos jobb lenne.
Forlán álomigazolás lenne, fantasztikus játékos!
Rossi nekem is szimpatikus, olasz és nem is drága.
Tevezt már többször beírtam ide, de a vb-n nem tetszett a játéka, nem csapatember.
Robbent hagyjuk békén sztem, állandóan sérült meg önző is nagyon, pedig nagy játékos lehetne kisebb arccal.
Özil meg remélem csak vicc, a legtúlértékeltebb játékos manapság.

A Maicon és Balotelli féle ügyletektől függ minden....
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

..Balotelli helyett itt lesz nekünk Coutinho,akiről pozitivan nyilatkozott Rafa egy edzés után.Szerinte már most látszik,hogy nagy erőssége lesz a csapatnak.de örülnék,ha érkezne Rossi vagy Agüiero-őt már régota szeretném inter mezben látni,de nem lesz könnyü megszerezni...
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Balo helyére nem kell senki, mert sztem Biabiany elboldogul a poszton. Ha mégis valakit akarnak, akkor sztem csak fiatal jöjjön, és ne valami drága játékos, mert totál felesleges. Hazard, meg nagyon tehetséges, és ne Elia val említsétek egy lapon. A Pool-Lille mecsen hülyét csinált a védelemből, és nem is egyszer. Zidane ajánlgatta a RM-nak. Én csak Hazard, és Rossi érkezését tartom jó ötletnek előre. A védelem ezt az évet reméljük még lehozza, de én nem vagyok nyugodt ezzel kapcsolatban.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

mike írta:Forlán álomigazolás lenne, fantasztikus játékos!
Nálam Forlan teljessen felesleges. Idei szezon volt a zenit az Ő pályafutásában. Nagyszerű játékos természetesen, de már 30 felett van, ne rá építsünk jövőt. Különben is van nekünk Militónk Eto'onk. Balotelli helyett (ha megy) egy Pandev tipusú játékost kellene venni, aki jó a szélen, gólveszélyes és forintos labdái vannak. Szerintem vkp nem kell, van annyi mint égen a csillag, most nem sorolnám. Ha jönne Mascherano onnan vki lapátra kerülne, menne kölcsönbe vagy el lenne adva. Maicon pótolható házon belül, üzleti szempontból most ér a legtöbbet.
Atosz

hazafi írta:Balo helyére nem kell senki, mert sztem Biabiany elboldogul a poszton. Ha mégis valakit akarnak, akkor sztem csak fiatal jöjjön, és ne valami drága játékos, mert totál felesleges. Hazard, meg nagyon tehetséges, és ne Elia val említsétek egy lapon. A Pool-Lille mecsen hülyét csinált a védelemből, és nem is egyszer. Zidane ajánlgatta a RM-nak. Én csak Hazard, és Rossi érkezését tartom jó ötletnek előre. A védelem ezt az évet reméljük még lehozza, de én nem vagyok nyugodt ezzel kapcsolatban.

Hazard tényleg iszonyat vétel lenne, nagyon örülnék neki, belőle biztos hatalmas játékos lesz, pár éven belül.
Coutinho szerintem középen szeretne játszani, de ott nyilván Sneijder fog játszani, ezért ha játszatni akarják, lehet tényleg kidobják szélre.
Biabiany nem Balot kell, hogy pótolja, ő tavaly is elfért volna, mert 4 csatárral (+ Kurázsi) hoztunk le egy szezont 3 csatáros taktikával... kevés.

Egyébként ne csodálkozzunk, hogy nem igazolunk előre, jelenleg tele vagyunk csatárokkal, a tölteléket is nézve:
Milito, Eto'o, Pandev, Balotelli, Biabiany, Mancini, Suazo, Obinna.
Csak söprögetés után vásárolhatunk, felelőtlenség lenne, még a végén nyakunkon marad vagy 10 csatár!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Coutinho azt nyilatkozta h Sneijder és Ronaldinho posztján érzi jól magát
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

hazafi írta:Balo helyére nem kell senki, mert sztem Biabiany elboldogul a poszton. Ha mégis valakit akarnak, akkor sztem csak fiatal jöjjön, és ne valami drága játékos, mert totál felesleges. Hazard, meg nagyon tehetséges, és ne Elia val említsétek egy lapon. A Pool-Lille mecsen hülyét csinált a védelemből, és nem is egyszer. Zidane ajánlgatta a RM-nak. Én csak Hazard, és Rossi érkezését tartom jó ötletnek előre. A védelem ezt az évet reméljük még lehozza, de én nem vagyok nyugodt ezzel kapcsolatban.

Én szivesebben látnám Rossit intermezben mint Hazardot
R9.

Robbent kéne elhozni ebből a pénzből nem pedig Kuyt-t :D
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

R9. írta:Coutinho azt nyilatkozta h Sneijder és Ronaldinho posztján érzi jól magát

Szerintem meg lehetne próbálni berakni őt 4-2-3-1-ben valamelyik szélre...és akkor meglenne/maradna a kreativitás elől..
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

szó van róla hogy Mascheranoért Muntarit plusz némi lóvét adnánk. rohadt jó lenne ha sikerülne eltakarítani egy füst alatt a hulladékot is. 8-)
Tommy

Injoc írta:
R9. írta:Coutinho azt nyilatkozta h Sneijder és Ronaldinho posztján érzi jól magát

Szerintem meg lehetne próbálni berakni őt 4-2-3-1-ben valamelyik szélre...és akkor meglenne/maradna a kreativitás elől..

Azt nyilatkozta középen és balszélen tud játszani.
graziejosé

Tommy írta:
Injoc írta:

Azt nyilatkozta középen és balszélen tud játszani.

A balszél jól hangzik, szeretném már látni játszani a gyereket.
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

A már jól ismert Goal.com most megint Agüero-rol cikkez, és hogy a Balotelliért kapott pénzből őt hoznánk.(Sztem megint csak pletyka, mivel 30-35 millából nem hiszem hogy megvennénk)
bazsi

hivatalos: khrin bolognába került kölcsönbe. opciós joguk viszont nincs.

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23975
horas

Nia írta:
Agüero
Lavezzi
Vucinic
Hazard-dettó

Egy bal- és egy középhátvéd .

Remélem nem bántalak meg ha kicsit más véleményen vagyunk pl. Agueroról.Szerintem túl van sztárolva a Maradona unokanemző.Forlan 100szor jobban nyomja nála még az Atleticoban is.De az én véleményem,sok Atletico meccsel.
Jovetic és Lavezzi nem rossz.Vucinicot-bár Rómás és tudod a véleményem a Rómáról-jó játékos és a napokban szóba is hozták velünk.Elia,Hazard azt hiszem már másfele tartanak.Cassano túl balhés most engedtünk el egy ilyet.Nem kell aki rontsa a csapategységet és ő Mourinhoval volt jóba.Dzekot is a Milannal és a Juvéval emlegetik sokszor.középhátvéd:Nálam még mindig B.Alves.

Agüero pontosan 10 évvel fiatalabb mint Forlán viszont sokoldalúbb az igaz,de Agüero-val kapcsolatban a legkisebb rikizkó faktor,hogy nem jön be.
Agüero miért is van túlsztárolva?
Tommy

Agüero sztem pont hogy nincs túlsztárolva.. Forlánnal nem érdemes összehasoníltani, az uru befejező csatár, az argentin meg szélső/visszavont csatár és még irányítót is tud játszani, nagy vétel lenne, nekem nagy kedvencem.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Tommy írta:Agüero sztem pont hogy nincs túlsztárolva.. Forlánnal nem érdemes összehasoníltani, az uru befejező csatár, az argentin meg szélső/visszavont csatár és még irányítót is tud játszani, nagy vétel lenne, nekem nagy kedvencem.

Teljesen eggyetértek veled Tommy, és tavaly volt 1 nyilatkozat tőle, hogy szívesen jönne az Interbe, és Maradona is azt tanácsolta neki,hogy igazoljon hozzánk.
Nia

1.Fura itt milyen gyorsan változnak a vélemények :)
2.Túl sztárolt,főleg amióta maradona rokon lett.Pedig kis szerény fiúcska volt.Az Atleticoban sem alkot mostanság.Az elején középen nagyobbat alkotott. Forlan mindig "legyőzi".Egyébként nektek a mindenetek a kor.Egyszer mindenki megöregszik :) És sokan nem mindenhol állják meg a helyüket.(És ezzel nem célzok leigazolásra)Én emlékszem Kun első meccsére az Atleticoban és azóta is láttam vagy 70-et :) Tommy,hogy te hol láttad irányítót játszani,biztos amikor melóztam(csak vicc volt)...Ne mindegy Atleticoban kicsit otthon vagyok és ez az én véleményem.Más csapatról az Atleticon és a Sevillan kívül úgysem tudok vitázni.:)Esetleg még Francia csapat :).Na maradona meg a tanácsai:)

Nekem nem kedvenc,pedig az Atletico az.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.07.27. 19:30-kor.
R9.

Kun-nak vannak jó megindulásai amivel lendületből cselekkel betudja magát vinni és életveszélyes lehet, és még tud bőven fejlődni, ha jó áron ellehet hozni, ámen
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Tevez,Agüero,Torres szerintem nem kell ide.egyiket sem kedvelem,nekem nagyon nem hiányoznának.ha idejönnének olyan lenne számomra,mintha egy milános jönne.rossz szájíz akármennyire is beválna bármelyik is.
nálam továbbra is Rossi,Palombo a favorit.remélem Coutinhoval erősödtünk,az biztos,hogy a takonnyal ha lelép erősödünk.kéne legalább egy 23-24év körüli tehetséges középhátvéd.Kolarovot vitte a City,kár.
Muntari elgondolkodtató..volt ugye a Catania elleni meccs,de azelőtt voltak jó meccsei,sokszor kihajtotta magából a szart,olykor még szimpatikus is volt.na meg 1-2gólt rúgott is.én nem küldeném el,mert benne ezerszer nagyobb szív volt mindig,mint Baloban,csak hát néha az agy hiányzott.
Criscito,Ranocchio,Faraoni,Rossi,Montolivo olasz magott viszont 1-2éven belűl eltudnám képzelni kék-feketében.
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

Tommy írta:Maicon pedig nem ment el 28 millioért, még itt játszik, és írták már kb 10 féle árat, hogy mennyiért távozik.. Ha megy akkor azért megy, mert távozni akar, és nem azért mert elakarjuk adni..

Én úgy emlékszem azt nyilatkozta h itt szeretne maradni, és csak akkor menne el ha Moratti is úgy akarná...
Tommy

gabesz írta:
Tommy írta:Maicon pedig nem ment el 28 millioért, még itt játszik, és írták már kb 10 féle árat, hogy mennyiért távozik.. Ha megy akkor azért megy, mert távozni akar, és nem azért mert elakarjuk adni..

Én úgy emlékszem azt nyilatkozta h itt szeretne maradni, és csak akkor menne el ha Moratti is úgy akarná...

Szerintem Moratti olyan játékost nem ad el aki nem akar elmenni, azért ő se hülye. :) Maicon meg az ügynöke meg nyilatkozott már sok mindent..

Nia! A kor nagyon sokat számít.. Forlán világklasszis, de nálunk csak Milito helyén játszhatna, így felesleges igazolás lenne.. És mivel 31 éves már max 2-3 jó szezon van benne. Agüeroban meg vagy 10. :) 30 alatti játékosokat kell igazolni, mert ha 30 feletiekket igazolunk ugy járunk mit a milan, persze 1-2 kivétel lehet néha mint Milito. Agüerot meg ne hasonlítsuk forlánhoz más poszt, középen játszott már, bár ritkán, de ott is megállja a helyét. Túlsztárolva szerintem meg nincsen..
Nia

Tommy írta:

Nia! A kor nagyon sokat számít.. Forlán világklasszis, de nálunk csak Milito helyén játszhatna, így felesleges igazolás lenne.. És mivel 31 éves már max 2-3 jó szezon van benne. Agüeroban meg vagy 10. :) 30 alatti játékosokat kell igazolni, mert ha 30 feletiekket igazolunk ugy járunk mit a milan, persze 1-2 kivétel lehet néha mint Milito. Agüerot meg ne hasonlítsuk forlánhoz más poszt, középen játszott már, bár ritkán, de ott is megállja a helyét. Túlsztárolva szerintem meg nincsen..

Tudod valahogy előbb játszódik le az agyamban,Simao gólja,Forlan játéka,Perea futása,de még Seitaridis és Torres is anno,mint a kis Kun,ha azt mondják Atletico.De ebben biztosan benne van egy ellenszenv is,ami nem tudom miért alakult ki.Úgy hogy mivel én mondom mindig,hogy pártatlanul próbáljunk ítélni,ezért én részemről lezárva,mert nem menne.De te és én vélemény :)
És mivel nyitott ember vagyok jó pár éve van még,hogy változtasson a véleményemen,és meg teszi el ismerem.

De azért minden csapatba elfér 1-2 30 feletti.De írtam,hogy én messze nem Forlan leigazolására célzom,jó helyen van ott ahol van(inkább a képességeire,amik most is fantasztikusak).Találkozunk vele :)
horas

Nia írta:
Tommy írta:

Tudod valahogy előbb játszódik le az agyamban,Simao gólja,Forlan játéka,Perea futása,de még Seitaridis és Torres is anno,mint a kis Kun,ha azt mondják Atletico.De ebben biztosan benne van egy ellenszenv is,ami nem tudom miért alakult ki.Úgy hogy mivel én mondom mindig,hogy pártatlanul próbáljunk ítélni,ezért én részemről lezárva,mert nem menne.De te és én vélemény :)
És mivel nyitott ember vagyok jó pár éve van még,hogy változtasson a véleményemen,és meg teszi el ismerem.

De azért minden csapatba elfér 1-2 30 feletti.De írtam,hogy én messze nem Forlan leigazolására célzom,jó helyen van ott ahol van(inkább a képességeire,amik most is fantasztikusak).Találkozunk vele :)

Nia nem akarlak emgbántani,de ha neked Perea(!!!),Seitaridis(!!!) atyaúristen meg Simao elöbb ugrik be az Atlético-ról mnt Agüero,akkor inkább hagyjuk a témát...
Agüero az egyik legnagyobb tehetség perpillanat ma a piacon.
Mondj egy nála nagyobb tehetséget ennyi idősen?
Válasz küldése