Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Atosz

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Atosz »

horas írta:
Nia írta:
Tommy írta:

Nia! A kor nagyon sokat számít.. Forlán világklasszis, de nálunk csak Milito helyén játszhatna, így felesleges igazolás lenne.. És mivel 31 éves már max 2-3 jó szezon van benne. Agüeroban meg vagy 10. :) 30 alatti játékosokat kell igazolni, mert ha 30 feletiekket igazolunk ugy járunk mit a milan, persze 1-2 kivétel lehet néha mint Milito. Agüerot meg ne hasonlítsuk forlánhoz más poszt, középen játszott már, bár ritkán, de ott is megállja a helyét. Túlsztárolva szerintem meg nincsen..

Tudod valahogy előbb játszódik le az agyamban,Simao gólja,Forlan játéka,Perea futása,de még Seitaridis és Torres is anno,mint a kis Kun,ha azt mondják Atletico.De ebben biztosan benne van egy ellenszenv is,ami nem tudom miért alakult ki.Úgy hogy mivel én mondom mindig,hogy pártatlanul próbáljunk ítélni,ezért én részemről lezárva,mert nem menne.De te és én vélemény :)
És mivel nyitott ember vagyok jó pár éve van még,hogy változtasson a véleményemen,és meg teszi el ismerem.

De azért minden csapatba elfér 1-2 30 feletti.De írtam,hogy én messze nem Forlan leigazolására célzom,jó helyen van ott ahol van(inkább a képességeire,amik most is fantasztikusak).Találkozunk vele :)

Nia nem akarlak emgbántani,de ha neked Perea(!!!),Seitaridis(!!!) atyaúristen meg Simao elöbb ugrik be az Atlético-ról mnt Agüero,akkor inkább hagyjuk a témát...
Agüero az egyik legnagyobb tehetség perpillanat ma a piacon.
Mondj egy nála nagyobb tehetséget ennyi idősen?

Jó, hát Seitaridis, akit kirúgtak az Atleticobol, nyilván túlzás volt... :) gondolom én...
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Újabb fiatal olasz tehetséget igazoltunk a védelembe, Lorenzo Paramatti a Bolognától jött a Khrin üzlet részeként elvileg, aki nem kölcsönbe ment hanem közöstulajdonban van.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Felmerült itt már Balotelli helyére a teljesség igénye nélkül:

Kuyt,Tevez,Rossi,Agüero,Forlan,Lavezzi,Cassano,Elia,Hazard
:D
Szerintem itt senki sem bánná ha ezek közül lenne valaki.

Viszont Benitez eddig talány számomra, nagyon csendben van, a játékosokról
és igazolásokról sem nagyon nyilatkozott eddig, persze ez nem feltétlenül baj,viszont Mourinho után nagyon furcsa :D
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Ederson-nal mi van? Régebben őt is emlegették és hasonló nagy tehetségnek tartják mint Hazard-ot is!

Más!

Mascherano hivatalosan is kérte a Liverpool-t, hogy engedjék el őt! Elvileg 15 milliót + Muntari-t adnánk érte!

ÁM LEGYEN! 1 agyatlan elmenne a csapatból, és érkezne egy hasznos, kiforrott játékos helyette!
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Ederson már 24 éves, annyira nem a tehetség kategória. De már hosszú ideje szó sincs róla. Utoljára télen került szóba.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

horas írta:

Nia nem akarlak emgbántani,de ha neked Perea(!!!),Seitaridis(!!!) atyaúristen meg Simao elöbb ugrik be az Atlético-ról mnt Agüero,akkor inkább hagyjuk a témát...

Igen az ő játékuk maradt meg bennem,de mondtam biztos benne van az ellenszenv is.Ez egy vélemény,amit mondtam hogy úgysem írom pártatlanul),azért hadd döntsem már el kinek a gólja marad meg bennem :)Mindenkinek van szimpatikus és unszimpatikus játékos.Ennyi.Aki antipatikus az kevésbé marad meg benned.Ezt mondtam tegnap.,.Olvass,mielőtt hülyének nézel.Az inter tavalyi szezonjából is maicon gólja él bennem a legerősebben,ez is gond???
Sok-sok tehetség van ennyi idősen,nagyon sok...és mennyi veszik el :)Pereat és Seiteridist csak úgy felhoztam,igazán Forlanról volt szó.Egyébként remek játékosok voltak!!!!!!!!!!!!(hisz bár nem vagyok trófea párti,de volt mindegyiknek elég),ha ezt nem láttad,nem láttál sok Atletico meccset.Jó idények voltak azok :)!!!Hiszen nem hiába fociztak ott.És Simao is remek focista volt és még most is az,nem semmi karrierje van...Ezen nincs mit vitázni :)Nézz vissza pár meccset.

És nem mondtam,hogy nem tehetség,csak túlsztárolt és van nála nagyobb durranás.Külföldön meg nem mindenki állja meg a helyét.Ennyit mondtam.

Ja igen és azért hozzáteszem,tartom,hogy ebben a pillanatban semmi szükség változásra elől...
Na ez túl erős lett,rossz napom van ,sorry.Szóval sokszor nem egyezik a véleményünk,de attól én még senkit nem nézek hülyének és tiszteletben tartom azt,hogy vannak kedvenc játékosai...De mondtam zárjuk le,mert szeretem az Atleticot,de nem szeretem őt a csapatban így úgysem fogom reálisan látni.
mike

internaZIOnaLe írta:Mascherano hivatalosan is kérte a Liverpool-t, hogy engedjék el őt! Elvileg 15 milliót + Muntari-t adnánk érte!

Mekkora üzlet lenne ez te jó ég :)
Csak nem hiszem hogy a poolnál is így gondolják.

Mindenesetre nagy lenne ha a két legbutább játékosunkat angliába adnánk tovább :mrgreen:
Nia

Megmondom őszintén,mivel nemigazán nézem angol bajnokit(max. elkapok néha 1-1 Chelsea meccset:)),így nem láttam Mascheranot játszani,de most öntsetek nekem tiszta vizet a pohárban.Szóval ő elfér Cuchuval,ha Cuchut előrébb toljuk,igaz?De egyébként az ő helyén játszik?Tehát Cambiasso visszamehet előrébb és csak így fér el.Vagy tud ő is máshol játszani?Mert annyi félét írtatok már ti és máshol is.

Adjuk csak Muntarit érte :mrgreen:
mike

Nia írta: elfér Cuchuval,ha Cuchut előrébb toljuk,igaz?

Simán, korábban még a nyominger Maradona előtt így is játszottak a válogatottban Riquelme mögött.
Tökéletes védekező páros, csak ugye Cambi így sokkal többet támadhatna.
Ami azért idén kicsit hiányzott nekem, kevesebbett mehetett előre mint az előző években.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

mike írta:
internaZIOnaLe írta:Mascherano hivatalosan is kérte a Liverpool-t, hogy engedjék el őt! Elvileg 15 milliót + Muntari-t adnánk érte!

Mekkora üzlet lenne ez te jó ég :)
Csak nem hiszem hogy a poolnál is így gondolják.

Mindenesetre nagy lenne ha a két legbutább játékosunkat angliába adnánk tovább :mrgreen:

Ez kb. reális ár lenne érte..ennél többet nem ér. Muntari kb 10 millió + ehhez 15 az 25 és akkor mind a 2 fél jól jár..Muntari azért annyira nem borzalmas játékos...
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Nia írta:
horas írta:

NIA IDÉZET:

Igen az ő játékuk maradt meg bennem,de mondtam biztos benne van az ellenszenv is.Ez egy vélemény,amit mondtam hogy úgysem írom pártatlanul),azért hadd döntsem már el kinek a gólja marad meg bennem :)Mindenkinek van szimpatikus és unszimpatikus játékos.Ennyi.Aki antipatikus az kevésbé marad meg benned.Ezt mondtam tegnap.
Sok-sok tehetség van ennyi idősen,nagyon sok...és mennyi veszik el :)Pereat és Seiteridist csak úgy felhoztam,igazán Forlanról volt szó.Egyébként remek játékosok voltak!!!!!!!!!!!!Simao is remek focista volt és még most is az,nem semmi karrierje van...

És nem mondtam,hogy nem tehetség,csak túlsztárolt és van nála nagyobb durranás.
Ja igen és azért hozzáteszem,tartom,hogy ebben a pillanatban semmi szükség változásra elől...

Legelöszőr is,nem néztelek,hülyének,csak reagáltam arra amit írtál ami számomra elég érdekes volt.
Perea kb Burdisso leggyengébb formájával egyenértékű játékos,Seitaridis pedig csak a győztes görög Eb miatt kerülhetett relatíve nagyobb csapatba,ő a görög bajnokságba való,semmi több.Simao szerintem sem rossz játékos,de mi az a "nem semmi karrier"?
Nyert 31 évesen egy EL-t,úgy,hogy nehéz lenne azt állítani,hogy nélküle nem sikerült volna...
Ronaldo és Messi sem a szívem csücske de nem mondok ilyet,hogy O'shea vagy Brown játéka sokkal jobban megmaradt,vagy Messi-ével kapcsoltaban Busquets vagy Abidal...
Már kérdeztem miért is túl sztárolt?
Azt is kérdeztem mondj nála egy nagyobb durranást az ő korában?
Nincs szükség változtatásra elől?
Balotelli szinte tény,hogy elmegy...
????????
Nia

Jelen pillanatban!!!Mert ugyebár még itt van.És én nem hiszek semmit,amíg nem látom.

De látod ezért is kértem tegnap,hogy részemről hagyjuk,mert nem kedvelem sem ő sem a játékát,így nem tudom úgy nézni ahogy te vagy Tommy,de emiatt még normális vagyok ,és nem kell lenézni:)De mondtam változhat,és van ilyen,nem?...Tudod ez olyan Balo-s eset .Őt is van aki kedveli van aki nem,de attól még iszonyat tehetség ő is.Miért neked a Barcából,csak Messi rémlik?(költői).Ronaldot sem kedveltem soha :) De egy gólja azért megvan,tökéletesen :)
Torres,Ramos )még most sem sokkal idősebbek,és már hol tartanak)ők akik be is futottak ,akik nem is vannak jó páran.És ez csak 2 név.Egyébként én kedveltem Seitaridist is,mint játékos és Pereat is.Ennyi.Simao nálam meg már 10 éve ismert játékos,úgy hogy eleve a nagyobb kategóriába sorolom.És szeretnél te olyan csapatok meghatározó embere lenni,mint ő:)

De szerintem már eléggé Off-olunk...Úgyhogy ennyi :)
internaZIOnaLe

NIA, HORAS!

Hagyjátok már ezt az eszmefuttatást! Kívülállóknak (mint amilyen én is vagyok a kis nézeteltéréseteket tekintve) tökéletesen látszik, hogy a felek... miről is beszélnek!

MIndkettőtöknek igaza van, csak túl spirázzátok a dolgot! NYUGI VAN!!! :mrgreen:

Nem csendre akartam inteni egyikőtöket sem, csak felesleges a "semmi" miatt koptatni az újjatokat a billentyűzeten!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Velosoról van vmi hír hogy a Genoába kerül rajtunk keresztül :?: nem pontosan értem
horas

Nia írta:Jelen pillanatban!!!Mert ugyebár még itt van.És én nem hiszek semmit,amíg nem látom.

De látod ezért is kértem tegnap,hogy részemről hagyjuk,mert nem kedvelem sem ő sem a játékát,így nem tudom úgy nézni ahogy te vagy Tommy,de emiatt még normális vagyok ,és nem kell lenézni:)De mondtam változhat,és van ilyen,nem?...Tudod ez olyan Balo-s eset .Őt is van aki kedveli van aki nem,de attól még iszonyat tehetség ő is.Miért neked a Barcából,csak Messi rémlik?(költői).Ronaldot sem kedveltem soha :) De egy gólja azért megvan,tökéletesen :)
Torres,Ramos )még most sem sokkal idősebbek,és már hol tartanak)ők akik be is futottak ,akik nem is vannak jó páran.És ez csak 2 név.Egyébként én kedveltem Seitaridist is,mint játékos és Pereat is.Ennyi.Simao nálam meg már 10 éve ismert játékos,úgy hogy eleve a nagyobb kategóriába sorolom.És szeretnél te olyan csapatok meghatározó embere lenni,mint ő:)

De szerintem már eléggé Off-olunk...Úgyhogy ennyi :)

Ez komoly érvelés,hogy Simao jobb focista mint én....ettől még mindig ugyanaz a második harmadik kategóriás szélső mint aki volt...

Torres 4 Ramos 2 évvel idősebb,utóbbi védő míg Agüero támadó,nem igazán túl jó példák ezek.Nem csak Messi rémlik,egyértelmű,csak érzékeltetni akartam,egy példával,hogy mit írtál.

Én nem vitatkozok,csak beszélgetünk,azért emrt valamiben nem értünk egyet attól még nincs harag vagy vita,ha azt lehet normális stíulsban kivitelezni.

Balotelli-t hiába utálom példáúl én,nem mondok iylet,hogy Muntari játéka jobban megmaradt vagy Burdisso-é.Balotelli-vel az a gond,hogy ő már olyan szinten deviáns viselkedésű,hogy az már kihat a teljesítmémnyére.Vesződjön vele más.

Amúgy parttalan a vita mert,te nem szereted Agüero-t azért nem szeretnéd,hogy jöjjön,ezzel nincs is semmi gond,de Seitaridis meg Perea iszonyat meredek volt érvelés gyanánt.
:)
Nia

Nem érveltem velük csak megemlítettem.Összehasonlítani???Nem is láttalak focizni :)Szó sem volt róla.

És tényleg hagyjuk már,mindjárt úgy is lépek :)Úgy hogy 10 napig nem kell olvasnod a hülyeségeimet,utána meg ki tudja.Szia.
R9.

Nia írta:Úgy hogy 10 napig nem kell olvasnod a hülyeségeimet

:) :) :) :) :)
Nia

R9. írta:
Nia írta:Úgy hogy 10 napig nem kell olvasnod a hülyeségeimet

:)

Hát még én ,hogy örülök drága.Tudod mi sosem fogunk kijönni ,pontosan tudod miért:)épp ezért kértelek hagyj figyelmen kívül,én is ezt szoktam :) :mrgreen: hú ma tényleg bal lábbal keltem kedvesem,kettővel is :)
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Látom jól elvagytok :D

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/28/2045412/inter-to-offer-liverpool-15-million-sulley-muntari-for

Ez fasza kis tanszfer lenne de ahhoz képest amennyit a pool kér Mascheranoért...márpedig írják is hogy Moratti nem akar 25-30 milliókat rákölteni.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

benito92 írta:Látom jól elvagytok :D

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/28/2045412/inter-to-offer-liverpool-15-million-sulley-muntari-for

Ez fasza kis tanszfer lenne de ahhoz képest amennyit a pool kér Mascheranoért...márpedig írják is hogy Moratti nem akar 25-30 milliókat rákölteni.

az év üzlete lenne :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

pár napot leszámítva Messi egy évvel idősebb Agüeronál.Messi pedig nem 1 éve világklasszis.nem véletlenül kapott aranylabdát már.szerintem ő nagyobb játékos,mint Kun és nagyobb is lesz.neki kellett egy év,Agüeronak több kellesz,de én sem tartom őt egy következő Maradonának.22éves,1-2éve már Európában játszik és akkorát még nem domborított,mint akkora neve van(legalábbis szerintem) Ha például ezután a 2év után Messi teljesítene úgy,mint Kun akkor azt mondanánk nem a legjobb szezonja.. persze biztos jobb lesz Kun,lehet a spanyolfocinál sokkal jobban feküdne neki az olasz,de...jobban örülnék ha inkább szereznénk helyette egy fiatal,tehetséges olaszt.Capitano lesz 30év múlva is nekem a Best of.nem hiszem,hogy lesz még 1 olyan játékos akit ennyire fogok tisztelni.Cambi,Samuel,Milito is kedvencek közé tartozik szóval nincs gondom az argentinokkal,sőt nálunk nagyon beválnak,de a jóból is sok egyszer.elkezdtünk Scudettot nyerni,pedig meddig...utána BL. most már szeretnék egy fiatal olasz vezért,Totti,Del Piero képességekkel,Capitano jellemmel.persze ha az öreg marad egy 10est még nem kell.
hvmetal

Moratti eközben megegyezett Messivel titokban.ma már egy edzőmeccsre be is szállt.2 gólt rúgott.
http://www.calciolive.eu/wp-content/uploads/messi9.jpg
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

hvmetal írta:Moratti eközben megegyezett Messivel titokban.ma már egy edzőmeccsre be is szállt.2 gólt rúgott.
http://www.calciolive.eu/wp-content/uploads/messi9.jpg

:lol:
horas

hvmetal írta:pár napot leszámítva Messi egy évvel idősebb Agüeronál.Messi pedig nem 1 éve világklasszis.nem véletlenül kapott aranylabdát már.szerintem ő nagyobb játékos,mint Kun és nagyobb is lesz.neki kellett egy év,Agüeronak több kellesz,de én sem tartom őt egy következő Maradonának.22éves,1-2éve már Európában játszik és akkorát még nem domborított,mint akkora neve van(legalábbis szerintem) Ha például ezután a 2év után Messi teljesítene úgy,mint Kun akkor azt mondanánk nem a legjobb szezonja.. persze biztos jobb lesz Kun,lehet a spanyolfocinál sokkal jobban feküdne neki az olasz,de...jobban örülnék ha inkább szereznénk helyette egy fiatal,tehetséges olaszt.Capitano lesz 30év múlva is nekem a Best of.nem hiszem,hogy lesz még 1 olyan játékos akit ennyire fogok tisztelni.Cambi,Samuel,Milito is kedvencek közé tartozik szóval nincs gondom az argentinokkal,sőt nálunk nagyon beválnak,de a jóból is sok egyszer.elkezdtünk Scudettot nyerni,pedig meddig...utána BL. most már szeretnék egy fiatal olasz vezért,Totti,Del Piero képességekkel,Capitano jellemmel.persze ha az öreg marad egy 10est még nem kell.

Msot könnyű Agüero-t a éegjobbakhoz hasonéítani ellenérvként.
De óriási tehetség,ahova nekünk kell ember ő tud ott játszani.
Kaká 27 évesen lett aranylabdás...ez nem számít,most nem az a léyneg,hogy Messi ennyi idősen aranylabdás volt,akkor,hogy jöhet egyáltalán szóba Rossi meg iylen arcok...akkor ne is beszélgessünk iylenről,zárjuk le a témát MEssi-t szerezzük meg,mert ki volt annyi idősen aranylabdás mint ő...
hvmetal

horas írta:
hvmetal írta:pár napot leszámítva Messi egy évvel idősebb Agüeronál.Messi pedig nem 1 éve világklasszis.nem véletlenül kapott aranylabdát már.szerintem ő nagyobb játékos,mint Kun és nagyobb is lesz.neki kellett egy év,Agüeronak több kellesz,de én sem tartom őt egy következő Maradonának.22éves,1-2éve már Európában játszik és akkorát még nem domborított,mint akkora neve van(legalábbis szerintem) Ha például ezután a 2év után Messi teljesítene úgy,mint Kun akkor azt mondanánk nem a legjobb szezonja.. persze biztos jobb lesz Kun,lehet a spanyolfocinál sokkal jobban feküdne neki az olasz,de...jobban örülnék ha inkább szereznénk helyette egy fiatal,tehetséges olaszt.Capitano lesz 30év múlva is nekem a Best of.nem hiszem,hogy lesz még 1 olyan játékos akit ennyire fogok tisztelni.Cambi,Samuel,Milito is kedvencek közé tartozik szóval nincs gondom az argentinokkal,sőt nálunk nagyon beválnak,de a jóból is sok egyszer.elkezdtünk Scudettot nyerni,pedig meddig...utána BL. most már szeretnék egy fiatal olasz vezért,Totti,Del Piero képességekkel,Capitano jellemmel.persze ha az öreg marad egy 10est még nem kell.

Msot könnyű Agüero-t a éegjobbakhoz hasonéítani ellenérvként.
De óriási tehetség,ahova nekünk kell ember ő tud ott játszani.
Kaká 27 évesen lett aranylabdás...ez nem számít,most nem az a léyneg,hogy Messi ennyi idősen aranylabdás volt,akkor,hogy jöhet egyáltalán szóba Rossi meg iylen arcok...akkor ne is beszélgessünk iylenről,zárjuk le a témát MEssi-t szerezzük meg,mert ki volt annyi idősen aranylabdás mint ő...

Owen?
Messis dolgot támogatom.bár őt nem tudom más mezben elképzelni,mint kék-feketében(ha lép a barcából,22éves,szerintem 1-2év max és megy,ha kihívásokra vágyik.biztos vagyok benne,hogy látjuk még Inter mezben.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Az év átigazolása lenne ha Muntarit belvennénk a Masche üzletbe :mrgreen:
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

R9. írta:Velosoról van vmi hír hogy a Genoába kerül rajtunk keresztül :?: nem pontosan értem

Gyakorlatialg már a Genoa játékosa, napok kérdése, hogy hivatalosan is bejelentsék, az hogy rajtunk keresztül kerül-e oda, nem tudom, de nem lennék meglepve.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

DaNi írta:Az év átigazolása lenne ha Muntarit belvennénk a Masche üzletbe :mrgreen:

Ha még Mancinit is becsomagolná Muntari 1 böröndbe akkor "I will be so happy"
mike

Tommy írta:
R9. írta:Velosoról van vmi hír hogy a Genoába kerül rajtunk keresztül :?: nem pontosan értem

Gyakorlatialg már a Genoa játékosa, napok kérdése, hogy hivatalosan is bejelentsék, az hogy rajtunk keresztül kerül-e oda, nem tudom, de nem lennék meglepve.

Akkor már maradhatna is itt nálunk, ez esetben Masche sem kéne, csak akkor hogyan sóznánk rá a poolra a buta muntarit :mrgreen:
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Muntarit tényleg el kéne már passzolni, főleg ha jön Mascherano, vagy akár a Rossi üzletbe is be lehetne vonni szerintem :twisted:
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Nos... Mino Raiola nevét már megjegyeztem annyit emlegették és gondolom még fogják is. Hogy ki Ő? Hát Super Mario ügynöke. Tegnap a Cityhez utazott mert az Internél rábolintottak a 35 millás ajánlatra. Valaki korábban 25 millát írt nem tudom mi a valós ár én 35-öt olvastam. Szóval a lényeg az hogy már csak Balonak és a ManCinak kell megállapodni és mehet. Ez a megállapodás ha tegnap este nem született meg akkor ma reggel vagy délelőtt folytatják. De gondolom ez már csak formaság. Számomra elképzelhetetlen hogy ne tudjanak megállapodni vele.
Paolilloról aki tud írja meg hogy meddig van a klubnál. Vagy már elment csak nyilatkozataiba megemlíti az Intert... Most azt mondta Balo is és Maicon is távozik. Balo ugye már elég valószínű hova... Maicon meg a már sokat említett Realba. Legalábbis Paolillo szerint. Kb. 2 hete meg azt mondta hogy az Inter most a fiatal olaszokra fog építeni.
Ebbe van is valami mert Lorenzo Paramatti személyében érkrzett egy védő a Bolognatól. 95-ös a srác szóval 15 éves.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

A Roma kiszált a Burdiért való harcból :!: már csak a Juve maradt, remélem leigazolják az Argentint. A Juve 7,5 millát adna érte ezt mér szentem lekéne fogadni.

Ha Maicon megy akkor szerintem kéne egy balhátvéd, mert szerintem a Zanetti, Santon ,Chivu trio kevés lesz egy szezonra
internaZIOnaLe

Még a hét elején volt egy cikk az fcinternwes.it-en, mi szerint leigazoltuk Federico Scappi-t!

Már nem emlékszem pontosan az adatokra, de ha jól rémlik a Reggina játékosa és talán 94-es születésű! A posztját akkor (mikor olvastam a hírt) próbáltam megkeresni, de nem találtam!

Valaki tud róla valamit?

Balo 35 misiért nagyon nagyon nagyon és még 1x nagyon megérte! Kb 18-20 millió a reális értéke és még lehet, hogy sokat is mondtam! Bár amennyiért a brazil csodakölköket "árulják".... lehet hogy annyira nem is. Mindegy... mindenki döntse el saját maga!

Mascherano meg jó lesz... remélem a pool rábólint a 15+ Muntari-ra! Burdit tényleg el kell adni, főleg amennyire kinyílvánította unszimpátiáját a csapattal kapcsolatban... NINCS MARADÁSA!

A 7,5 milliónál jobb ajánlatra alig ha várhatunk, ennél többet nem fognak adni érte, főleg hogy mindenki tudja... NEM AKARJUK A CASPATBAN LÁTNI! tehát az ő esetében nem arról van szó, hoyg számítunk rá és úgy vinné valaki, mert akkor lehetne érte kérni mondjuk 12-15 milliót, de így NEM!
BRANCA... LEGYÉL ÉSZNÉL!!!

Nagyon el kéne kezdeni mocorogni a piacon végre, mert vasánap már aug. 1!!!!! Főként a selejtek elpasszolására értem ezt! Na meg a távozók pótlásának (Maicon, Feri) megoldására!

Evra-t nem tartom jó ötletnek.... inkább akkor már Vargas... akiről most megint cikkeznek a lapok!

Majdnem minden nagy csapat igazolt már nagyobb nevet, de mi még senkit!

Barca-Villa
Real-Di Maria
Liverpool-J. Cole

Kicsit bele kéne húzni! Bár nem vagyunk elkésve sem, csak ÉN VAGYOK TÜRELMETLEN!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára internaZIOnaLe 2010.07.29. 11:57-kor.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

DaNi írta:A Roma kiszált a Burdiért való harcból :!: már csak a Juve maradt, remélem leigazolják az Argentint. A Juve 7,5 millát adna érte ezt mér szentem lekéne fogadni.

Ha Maicon megy akkor szerintem kéne egy balhátvéd, mert szerintem a Zanetti, Santon ,Chivu trio kevés lesz egy szezonra

Korábban arról volt szó, h a Roma 10et adna érte a juve meg fölé ajánlott, de tökmindegy 7.5ért is mehet.
internaZIOnaLe

Na most már tényleg biztos, hogy Mascherano készül valamire, mivel NEM UTAZOTT EL A POOL SORON KÖVETKEZŐ MACEDÓN EL MECCSÉRE! Így szinte kizárható annak a lehetősége, hogy ovábbra is a vörösök játékosa marad! Nagyon nagyon készül milánó kék fekete részébe és ez most már nem puszta újságírói fantazmagória... ezek már TÉNYEK!

Magára is haragította rendesen az angolok vezetőségét, de hát ez nem a mi problémánk! Ha máshogy nem engedik el, az argentin tesz róla, hogy ne nagyon akarják marasztalni őt tovább és mihamarabb fogadják el az ajánlatunkat! :mrgreen:

Grazie Mascherano ezt a magatartást...... így könnyebben és olcsóbban meg tudunk majd venni téged! :mrgreen: ;)
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

internaZIOnaLe írta:Még a hét elején volt egy cikk az fcinternwes.it-en, mi szerint leigazoltuk Federico Scappi-t!

Már nem emlékszem pontosan az adatokra, de ha jól rémlik a Reggina játékosa és talán 94-es születésű! A posztját akkor (mikor olvastam a hírt) próbáltam megkeresni, de nem találtam!

Valaki tud róla valamit?

védő és tényleg leigazoltuk inter.it-n is írták
R9.

Azért Di Maria és J. Cole nem olyan nagy nevek :D egyik hurkább mint a másik!

De tény hogy jó lenne ha Mascherano jönne, bomba erős középpályánk lenne. Én azért Robinhot vagy Kunt elhoznám a biztonság kedvéért, de tőlem még Forlán is jöhetne, viszont akkor Eto'o-nak nem lenne olyan posztja ahol több gólt tudna rúgni. Eto'o és Principe jól megértik egymást, jó lenne 2 közép csatárral nyomni. Írták a főoldalon hogy Maicon helyére jönne Evra, de ő balhátvéd nem? Én Maicont se adnám el, bár most már csak Maiconon múlik, viszont zavaró hogy 35misiről volt szó erre már 28-nál elengedik.... Moratti mindig engedékeny volt. Remélem nem adják meg neki a 7 milliót és marad, de sztem 90% h menni fog. Lényeg hogy a gerinc ( Cambiasso-Sneijder-Milito ) megmaradt.
mike

R9. írta:Írták a főoldalon hogy Maicon helyére jönne Evra, de ő balhátvéd nem?

De igen, jó is ha inkább oda hozunk vkit, mert ha Maicon menne, akkor Santon és Zanetti megoldanák a jobb oldali védő pozíciót.
Tök jó lenne mert Santon (szeretném ha véglegesen beépülne a kezdőbe, Zanetti tudná tanítani) és Zanetti tud mindkét oldalon játszani + Chivu tud balbekket és belső védőt is.
Viszont jó lenne egy igazi vérbeli vérbeli balbunkó :)

Burdit akár 5M-ért is adnám csak vigye már valaki.....
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Ha a vezetőség mindenképp rutinos támadót akar. Akkor nekem van egy alternatívám. Miccoli. nekem nagyon bejön a játéka. Persze jöhet Forlan is vagy Kuyt nekem mind1 nem én döntök.
Mikor ellenünk játszott akkor rendre a szélről indúlt befele. És bizony Maicon mellett sok labdát betett középre. Én neki is örülnék. Nem tudom mozdítható-e... Meg a neve sem merűlt fel sehol csak én gondoltam rá.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Na, ez a Veloso-s téma már tetszik. A jövő embere lehet! Az is tetszik, hogy töltik fel a primavera-t. Nagyon várom már az átigazolási időszak végét, mert remélem nem jön hozzánk Kuyt. Jövőre már úgyse vennénk meg, mert túl öreg lenne, bár szerintem már most is az. Burdissora 6 milliót ajánlott a Roma, a Juve 7.5-et. Úgyhogy menjen szépen a juvéba, úgyis utálatos játékos, pont az ő csapata. Maiconért pedig Moratti ugyan 35-öt kér, a real 28-at adna, de legutóbbi hírek szerint azt a 7 milliót áthidalják bónuszokkal. Jó esetben, tehát egy Inter BL győzelem, RealM. második hellyel, úgy hogy a RealM. nyeri a bajnokságot egész jó kis üzlet lenne! :D
jdanika

Én személy szerint Maicont 50milla alatt el se adnám,de ha még is távozik akkor Coentrao (portugál válogatottba nagyon jól játszott, és megszerezhető lenne szerintem) Bastos (balbekket is tud játszani és akár elől is bevethető lenne) vagy akár Criscito, ő fiatal és olasz is.
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Criscito nagyon nagy fogás lenne, olasz, fiatal és nagyon tehetséges. A világbajnokság alatt tűnt fel nekem először, hogy mennyire kitűnik abból a nem éppen jó olasz válogatottból pozitív irányba.
Bastos nem balhátvéd! ő bal szélső középpályás, csak Dunga nem érti a dolgát.
Coentrao szintén nagyon ügyes, benne is van fantázia és a jövő az övé.

Szóval az én jelöltjeim Criscito és Coentrao, mivel számomra elképzelhetetlennek tűnik Evrát elmozdítani a Manchesterből.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Nagyon úgynézki Kuyt lesz a befutó balotelli helyére, Rossit meg elfelejthetjük legnagyobb sajnálatomra. Persze van még hátra a mercatoból de eddig semmi jel nem utal arra hogy rámozdulnánk. A holland mellett az szól hogy nagy munkabírású, hajt ezerrel, és Benítezzel már sokat dolgoztak együtt, csak sajnos a Serie A ban ez nem garancia semmire.
hvmetal

benito92 írta:Nagyon úgynézki Kuyt lesz a befutó balotelli helyére, Rossit meg elfelejthetjük legnagyobb sajnálatomra. Persze van még hátra a mercatoból de eddig semmi jel nem utal arra hogy rámozdulnánk. A holland mellett az szól hogy nagy munkabírású, hajt ezerrel, és Benítezzel már sokat dolgoztak együtt, csak sajnos a Serie A ban ez nem garancia semmire.

nem is baj.tök mindegyn,hogy 30 vagy 28.18-22évesekre kell építeni hosszútávon,majd őket szépen beépíteni.
Kuyt nagyszerű játékos,nagyon jó mentalitású,és egyáltlán nem ügyetlen.én örülök is neki,2-3éve mindenképp van benne,bár ha Capitanora gondolok.Sneijder mellett szerintem ő volt még jó a hollandok közül.na meg több poszton bevethető,számíthatnánk tőle gólokra.Forlant viszont én már nem erőltetném,helyette inkább 1játékoson gondolkodnék.elment a Barcától,de elég jó kis szezont produkált a cataniában.olasz útlevele is van és szerintem benne sokkal több van
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Rabotnicki-Liverpool meccsen sem Kuyt, sem Mascherano nem lép pályára.
hvmetal

Genoaba fog játszani rajtunk keresztül?
jdanika

Hát én nemtudom, nem akarok hülyeséget mondani, de az Interről nem esik szó szóval én nem tudom most hogy vagyunk :?
DSanton39

hvmetal írta:

Genoaba fog játszani rajtunk keresztül?

erre semmi nem utal a cikkben, sőt, ha 4 éves szerződést ír alá a Genoahoz, akkor még kevésbé valószínű.
DSanton39

legfrissebb információk szerint ma még nem volt megegyezés Balotelli ügyben, de a tárgyalások nem záródtak le.
Válasz küldése