Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

jdanika

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: jdanika »

DSanton39 írta:
hvmetal írta:

Genoaba fog játszani rajtunk keresztül?

erre semmi nem utal a cikkben, sőt, ha 4 éves szerződést ír alá a Genoahoz, akkor még kevésbé valószínű.

14 millió eurót, valamint Alberto Zapater játékjogát adja a lisszaboniaknak....annyit nekünk is megért volna meg 1 Suazot, vagy Obinnat! Mégse 25 milla.... :roll:
jdanika

A Juventus áll a legközelebb ahhoz, hogy megszerezzék az Intertől Burdisso játékjogát, tudta meg a La Gazzetta dello Sport.
Az AS Roma szintén versenyben van a játékosért, Burdisso a fővárosi alakulatnál volt az elmúlt szezonban, kölcsönben. A BBC Sport arról számolt be, hogy az Inter technikai igazgatója, Marco Branca a mai, vagy a holnapi napon találkozhat a római csapat képviselőivel. Ezen a találkozón dől majd el, hogy a Roma kiszáll a versenyből és a Juventus szerzi majd meg Burdisso játékjogát. Az öreg hölgy hajlandó lenne 7,5 millió eurót költeni a 29 éves Argentín védőre, az Inter pedig készen áll elfogadni ezt az ajánlatot, ha a Roma nem tud a "Zebrákkal" lépést tartani.

www.goal.com
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

jdanika írta:A Juventus áll a legközelebb ahhoz, hogy megszerezzék az Intertől Burdisso játékjogát, tudta meg a La Gazzetta dello Sport.
Az AS Roma szintén versenyben van a játékosért

Éljen, a két nyominger csapat verseng a hulladékunkért :mrgreen:
Valamelyik csak elviszi ....
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

a főoldalon lévő cikk alapján, amiben Moratti elképzelései vannak a csapattal kapcsolatban, úgy gondolom sok pénzt nem fogunk költeni játékosokra idén. viszont azt gondolom nem rossz az elképzelés, mert amibe évek óta ölte a pénzt hogy elérjük a rég várt sikert, az meglett. innentől kezdve a fiatalítás, és még inkább az olaszosítás tetszene nekem is. persze azért a bajnokság rovására ne menjen, kell a zsinórban 6. scudetto és cél a 2. csillag 8-)
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

DSanton39 írta:a főoldalon lévő cikk alapján, amiben Moratti elképzelései vannak a csapattal kapcsolatban, úgy gondolom sok pénzt nem fogunk költeni játékosokra idén. viszont azt gondolom nem rossz az elképzelés, mert amibe évek óta ölte a pénzt hogy elérjük a rég várt sikert, az meglett. innentől kezdve a fiatalítás, és még inkább az olaszosítás tetszene nekem is. persze azért a bajnokság rovására ne menjen, kell a zsinórban 6. scudetto és cél a 2. csillag 8-)

Egyetértek mindenben! Amikor olvastam Moratti nyilatkozatát, egyből az ugrott be, hogy nemrég cikkeztek a Barcáról, hogy 552 millió eurós mínuszt tol maga előtt. Aznap bejelentették, hogy Fabregas megegyezett a Barcával, csak az Arsenalon múlik, hogy elengedi-e 45 millióért. És ezt azért írtam le, mert örülök, hogy Moratti elkezdett hosszú távra tervezni!
Persze szerintem egy jó védőt még mindenképp kell igazolnunk, szerintem a Faraoni és Benedetti párost merészség lenne a Serie A-ban szerepeltetni, bár tudom, hogy végszükség esetén jöhetnének szóba, szélsőből pedig nem biztos, hogy elég a Santon, Chivu Zanetti hármas. Én Cristico-ban nem látok fantáziát, és szerintem a juve se adná el.
DSanton39

Criscito a Genoaé. a VB-n nem nyújtott nagyot, de azért nem lenne rossz ő sem.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ez valóban egy lehetőség a fiatalításra, aminek talán része lehet, hogy egyre több olasz, illetve saját nevelésű fiatal kap lehetőséget. Ez talán egy pozitív folyamat első lépése.

Mindezek mellett: Balotellit adjuk már el :twisted: !

FORZA INTER!!!
mike

Nekem is tetszik ez a Moratti féle összefoglalás.
Elhangzik benne Santon,Faroani,Ranocchia,Benedetti,Coutinho,Biabiany beépítése is. Ez több mint az elmúlt pár évben összesen.
Coutinhora már iszonyat kíváncsi vagyok, főleg így hogy több poszton is játszik majd.

"A kreatív szerepkörben továbbra is a vb döntős holland csapat esze és az idei aranylabda szavazás legfőbb várományosa Sneijder mozogna" - remélem bejön ez a jóslat ;)
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/30/2048721/manchester-city-now-offer-inter-26-million-plus-bonuses-for

Azért a kezdeti 35 millió szépen lesoványodott...remélem legalább ezekkel a "bónuszokkal" kijön a 30 legalább.

Közben mai pletyka hogy Schweini Moratti elsőszámú alternatívája arra az esetre ha Mascheranot nem sikerül leigazolni. Nemsok esélyt látok rá hogy a bajorok elengedjék de ha mégis akkor nagy fogás lenne, középpályán gyakrolatilag bárhol bevethető.
jdanika

benito92 írta:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/07/30/2048721/manchester-city-now-offer-inter-26-million-plus-bonuses-for

Azért a kezdeti 35 millió szépen lesoványodott...remélem legalább ezekkel a "bónuszokkal" kijön a 30 legalább.

Közben mai pletyka hogy Schweini Moratti elsőszámú alternatívája arra az esetre ha Mascheranot nem sikerül leigazolni. Nemsok esélyt látok rá hogy a bajorok elengedjék de ha mégis akkor nagy fogás lenne, középpályán gyakrolatilag bárhol bevethető.

Semmi esélyt nem látok Schweinsteiger érkezésére, de nem is szimpatikus nekem, bár ez legyen a legkisebb gond, meg a bajorok elkérnek érte vagy 30 tuti...
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Én azért látok rá esélyt. A Real-al is érdeklődött, de mivel Khedirat megvették így nekik már nem hiszem, hogy kell. Aztán mivel még csak ott játszott a Bayern-ben eddig, így lehet, hogy már hiányzik neki a váltás (megunta a Salátástálaka :D ).A Chelsea felverheti az árát, ha tényleg akarják, de az biztos, hogy nagy fogás lenne.
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

rossi-t jó lenne megvenni
most is 3at rúgott a tottenhamnak.....
DSanton39

úgy tűnik a Real után a City is hülyére akar venni minket, 26 + bónuszok, na lófaszt, adjanak csak szépen 35-öt, és bónuszokat :D
amúgy ezt nem értem, a nem előbb a klubok egyeznek meg az árban és utána a játékossal a szerződésben? mert ahogy én ezt olvasom Baloval most egyeztek meg 3,5 milliós évi fizuban, és most egyezkednek a klubok az árban. nekem ez fura.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Azért bónuszokkal együtt az is 30 millio lenne kb, bőven jó lenne az is érte, de ha lehet minél jobban húzzuk le őket.

Azt meg nem tudhatjuk, hogy kivel egyeztek meg elébb, ujságok össze-vissza írnak mindent, multkor még azt írták interrel megegyeztek de balotellivel nem tudtak a mendzsere miatt..
Qadriano

Hozzászólás Szerző: Qadriano »

Nem hiszem el h Maicon ismét a távozók közé kerül. Ahogy Materazzi is mondta, vele a csapat önbizalma is távozhatna sajnos...
Ezzel együtt és azzal h Moratti így gondolkodik (amúgy teljesen helyesen) én még minden posztra várnék egy játékost. Középre Mascheranot, előre pedig (ugyan a nevét nem nagyon hallani velünk kapcsolatban) Suarezt venném. Védőposztra meg szélsőjátékos érkezését várnám.
Amúgy nagyon jó a kezdeményezés h kidobjuk a hulladékot és fiatalokat építünk be csak a sikerhez azt hiszem még néhány kiforrott játékos is hiányzik.
Amúgy most h így láttam Arnautovicot Werder mezben úgy érzem, fogjuk majd mi még a fejünket amiért elengettük őt...
Ja és még Obiban bízom h lehetőséget kap majd, mert a tavaly látott rövid játéka a Chelsea ellen biztató volt.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... t-of-mario

Robinhot kölcsön adnák nekünk ha menne Balo!
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

http://www.interpersempre.com/apps/blog ... -an-honor-

Giuseppe Rossi szívesen jönne hozzánk.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Szerintem egy Robinho Eto'o Miliot hármas elég durva lenne.
Én elfogadnám a brazilt.

Viszont olvastam,hpgy Rossi szívesen jönne ha megvennénk.Jó lenne azért egy meghatározó olasz játékos a csapatba.
Amúgy a Vb idején még szó volt Elano leigazolásáról szerintem ő is Mascherano szintű játékos csak olcsóbb lenne.
Persze vele nem dolgozott együtt Benitez szóval így annyira nem vonzó lehetöség.

Maicon ügye szerintem eldölt.Ha Moratti elakarja adni akkor már nem sokáik látjuk kékfekete mezben. :?
R9.

ja Robinho már beérett, jó lenne nagyon. Coutinhoval varázsolnának :D
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Ez a kölcsön jól hangzik, legalább nem maradna a nyakunkon, ha itt is problémás lenne. Netán beválik akkor... :D
mike

R9. írta:ja Robinho már beérett, jó lenne nagyon. Coutinhoval varázsolnának :D

Jó futballista, de nagyon problémás ő is.
Végleg ne, kölcsönbe jöhet, de én is inkább Rossira pályáznék :)
Tommy

Kölcsönbe meglehet próbálni, ha beválik akkor meg megvesszük, klasszis játékos, csak problémás.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

kölcsönbe tényleg jó lenne.
jdanika

Rossi nyilatkozott velünk kapcsolatba:

Balotelli távozása esetén Rossi lehet az utód...

A Villareal csatára, Giuseppe Rossi kész csatlakozni az Interhez, annak ellenére is, hogy a Milannak szurkolt...

Az olasz csatárra a Manchester Cityhez távozó félben lévő Mario Balotelli méltó utódjaként tekintenek Milánóban.

"Olvastam az újságokban az Inter érdeklődéséről, de hivatalosan még nem kerestek meg." - kezdte Rossi az Il Corriere dello Sport-nak.

"Természetesen, abban az esetben, ha egy olyan nagyszerű csapat, mint az Inter megkeresne elgondolkodnék a váltáson. Nagyon büszke vagyok erre. Az a tudat, hogy a kontinens legjobb csapatánál felmerült a neven felpezsdítő számomra."

"Milan? Gyerekként hatalmas Milanista voltam, de profiként csak az lebeghet a szemed előtt, hogy mindent beleadj annak a klubnak a színeiben amelynek az alkalmazottja vagy."

www.stopli.hu
DSanton39

Rossi jöhet, Robinho is kölcsönbe. viszont még nincs megegyezés Balotelli-City ügyben, olvasható Moratti közleményében a hivatalos oldalon.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Azért nincs megegyezés mert a 35 millától még messze állnak a felek. A 26 milla+bónuszból lehet az, hogy a bónusz esetleg Robinho 1 éves játékjogát és talán opciót is fog jelenteni.

Én örülnék neki. Coutinho meg egy csapatban lehetne az egyik példaképével. Kakat és Robinhot nevezte meg egy interjúban :)

1. sor: Robinho-Milito-Eto,
cserék: Coutinho-Rossi-Pandev

Suazot meg el kell adni.

A világ egyik legjobb támadósora nálunk lenne és nem kerülne pénzbe! Rossi szerintem 20ért hozható, Balotelliért kapunk 25-30at meg Robinhot.
DSanton39

RenciDavid írta:1. sor: Robinho-Milito-Eto,

ez így nem pontos, mert Rossi nem center. Eto'o-val megcserélve már esetleg.

alap

Kód: Egész kijelölése

Milito
Robinho Sneijder Rossi

csere

Eto'o
Biabiany Coutinho Pandev

a többire nincs szükség, Kerlon, Mancini, Suazo, Obinna mehet
jdanika

DSanton39 írta:

alap

Milito
Robinho Sneijder Rossi

csere

Eto'o
Biabiany Coutinho Pandev

De az is biztos, hogy Eto'o se fog 5 meccsnél többet padozni mert nekiáll megint hisztizni aztán viszi a kis családját aztán mennek ők is az álmokba..... (city)
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Tommy írta:Kölcsönbe meglehet próbálni, ha beválik akkor meg megvesszük, klasszis játékos, csak problémás.

Szerintem a dél-amerikai légkör jót tenne neki
DSanton39

jdanika írta:
DSanton39 írta:

alap

Milito
Robinho Sneijder Rossi

csere

Eto'o
Biabiany Coutinho Pandev

De az is biztos, hogy Eto'o se fog 5 meccsnél többet padozni mert nekiáll megint hisztizni aztán viszi a kis családját aztán mennek ők is az álmokba..... (city)

1. engem nem zavarna ha elhúzna, 2. senki még a City se fogja állni azt a fizut amit mi megadunk neki, úgyhogy marad. :D
R9.

Azért Eto'o-nak több tisztelet járna minthogy "nem zavarna ha elhúzna"
Lehet hogy sok pénzt kap, de ő volt az egyike aki 90 percen keresztül végig hajtott, küzdött, védekezett, nem zavarta hogy nem a saját posztján játszik, ennek ellenére sok pontot hozott a konyhára. Pont belőle nem néztem volna ki hogy ennyire fog küzdeni.
DSanton39

R9. írta:Azért Eto'o-nak több tisztelet járna minthogy "nem zavarna ha elhúzna"
Lehet hogy sok pénzt kap, de ő volt az egyike aki 90 percen keresztül végig hajtott, küzdött, védekezett, nem zavarta hogy nem a saját posztján játszik, ennek ellenére sok pontot hozott a konyhára. Pont belőle nem néztem volna ki hogy ennyire fog küzdeni.

a hajtással nincs gond, de ha azért mert esetleg padra szorul az új érkezők miatt, hisztizik hogy nem kezdő, akkor mehet. de nem fog, mert tudja nincs hova mennie. :)

másrészt Benítez a rotációt alkalmazza, úgyhogy ilyen gondok nem lesznek szerintem, mint Mourinhonál.
mike

Eto'o sehol sem lenne csere, itt sem lesz az, Rossinál azért sokkal jobb játékos.
Tapasztalt, sokat nyert játékos.
Igazi nyerő típus.

Egyébként Benítez tényleg sokat rotál, úgyhogy mindenki fog picit padozni :)
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Még szerencse, hogy fog rotálni, tavaly nagyon látszott a lábakban a lejátszott meccsek száma, a vége felé.

Robinhot meg nagyon is támogatom! Iszonyatosan jó játékos, jól is érezné magát nálunk.
benito92

"Inter Milan are planning a new attempt for Liverpool's Argentine midfielder Javier Mascherano in the form of 24-25 million Euros under a take it or leave it conditions."

A 15 millió + Muntari ajánlat után aztmondják ez az utolsó kísérlet rá, ha ebbe sem mennek bele akkor kalap kabát, hálistennek tényleg nem hiányposztról van szó úgyhogy ha nem hát nem.

Rossira kellene rámozdulni lassan, pláne ezután amit nyilatkozott, robinhot meg úgy lenne érdemes kölcsönvenni ha opciós jogunk lenne rá, (bár én még vele szemben is a kis olaszt preferálom)
R9.

robinho jobb lenne, jobb játékos
Tommy

R9. írta:robinho jobb lenne, jobb játékos

De csak kölcsönbe, mert nagyon problémás, kb Adriano2.

Annyival meg nem jobb rossinál sztem, jobb de nincs nagy különbség köztük.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Ma este biztos leülnek tárgyalni,ha már egymás ellen játszunk :D Pár napon belül mehet Mario,csak csengessék ki a pénzt...nem hiszem,hogy sok könnyet ejtünk,meg kell lépni az eladását.Robinho érdekes lenne,jóban van a labdával, de nem tudom hova férne be..csak kölcsönbe vagy aprópénzért hoznám el.Rossira rá kell menni ha Mario megy, szerintem jó vétel lenne,fiatal,olasz,bal lábas és fejlödhet még sokat.
Mascherano nekem csak akkor kéne ha Muntari barátunkat bevennék a bizniszbe...és a Maicon saga is még mindig képlékeny :roll: 1hónap maradt a mercatoból,hamarosan beindul a jövés-menés úgy érzem. Remélem jól kijövünk belőle a végén..1meglepetést még várok,mint tavaly Lucio ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára brecsinho 2010.08.01. 03:17-kor.
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Nem kell ide Mascherano mostmár biztos vagyok benne, de eddig is így gondoltam. Mariga jobb lesz mint Toure higgyétek el, hihetetlen milyen gyors. Nem kellene a padot koptatnia idén is. Coutinho-nak meg sztem kell egy kis kondit szereznie, mert simán el fogják nyomni Serie a ban is, de egyébként jól mozog.
Dirtylt

Beszarok, Mancity ellen Obinna két gól, Biraghi, akit ma tudtam meg, hogy létezik egy gól, Vieira-t pedig piros lappal leküldik barátságos meccsen a 21. percben! Baszki, ezért érdemes lett volna itthon maradni és megnézni a meccset! Remélem a Citynek tetszett Obi játéka, hátha elviszi pár milkáért :D :D :D
R9.

Obi az ne menjen sehova, maradjon itt, nagy játékos lehet belőle!
benito92

Új név Maicon pótlására Ilsinho, neki most járt le a szerződése a donyecki bányászokkal, így ingyen jöhetne. 24 éves brazil jobbhátvéd, shakhtarban 40 meccsen 7 gól volt a mérlege. Nagyon technikás a srác, és mivel Evrára nemsok esély van ingyen simán megérné. 2005-07 között mikor az ukránok bevásároltak brazilokból akkor került ő is a csapathoz (onnantól indult be a szekér)
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

benito92 írta:Új név Maicon pótlására Ilsinho, neki most járt le a szerződése a donyecki bányászokkal, így ingyen jöhetne. 24 éves brazil jobbhátvéd, shakhtarban 40 meccsen 7 gól volt a mérlege. Nagyon technikás a srác, és mivel Evrára nemsok esély van ingyen simán megérné. 2005-07 között mikor az ukránok bevásároltak brazilokból akkor került ő is a csapathoz (onnantól indult be a szekér)

Védekezni tud? Vagy csak gólt lő?
Mind1, Maicont senki fia nem tudja pótolni.
benito92

Bombastico írta:
benito92 írta:Új név Maicon pótlására Ilsinho, neki most járt le a szerződése a donyecki bányászokkal, így ingyen jöhetne. 24 éves brazil jobbhátvéd, shakhtarban 40 meccsen 7 gól volt a mérlege. Nagyon technikás a srác, és mivel Evrára nemsok esély van ingyen simán megérné. 2005-07 között mikor az ukránok bevásároltak brazilokból akkor került ő is a csapathoz (onnantól indult be a szekér)

Gondolom tud, de tény hogy maicon helyére nehéz lesz megfelelő embert hozni ha a realban köt ki.
Festa

Bombastico írta:

Ez a nagy szomorú igazság:)
Kár,hogy nem vagyunk gazdag klub ,hogy ne kelljen eladnunk ahhaoz,hogy igazolni tudjunk.
Persze én bízom Moratti papában.Tavaly is sopánkodtam az Eto'o-Ibra cserénél aztán szerencsére nem lett igazam.
Tommy

Festa írta:
Bombastico írta:

Kár,hogy nem vagyunk gazdag klub ,hogy ne kelljen eladnunk ahhaoz,hogy igazolni tudjunk.
Persze én bízom Moratti papában.Tavaly is sopánkodtam az Eto'o-Ibra cserénél aztán szerencsére nem lett igazam.

Hát nem sok gazdagabb klub van az internél.

Maicon azért megy mert elakar menni, nem azért mert Moratti elakarja adni, hogy tudjon igazolni..
DSanton39

Festa írta:
Bombastico írta:

olvasd el a főoldali cikket, amiben Moratti leírja a miértjét a dolognak. azok a klubok amelyek úgy igazolnak mintha cukrot vennének is hitelből teszik, azt majd fizethetik vissza.
Festa

Köszi olvastam.Ettöl függetlenül sajnálom egyik kedvencem valószinű távozását. :?
Dirtylt

Hernanes a lazioban folytatja, sajnálom, nagy tehetség és nem is volt drága, 13,5 millió euro (ilyen játékosok vételéről beszéltem én). Viszont örülök, hogy ilyen fiatal tehetségek a Serie-A-t választják, mint ő vagy veloso. Rossi is hazatérhetne! Özil biztos, hogy nem lesz a miénk, mivel nyilatkozta, hogy ottmarad a werderben, mert segíteni akarja a klubját. Érdekes segítség, hogy jövőre ingyen igazolhatóvá válik, nem kell nekünk ilyen ember, max ingyen.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Most Maicon pótlására szóbahozták Dennis Aogot a Hamburg játékosát:!: Kint volt a VB-n, fiatal és tehetséges balhátvéd. 7 millio euro körül van az ára
Válasz küldése