Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

benito92

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: benito92 »

internaZIOnaLe írta:Az, hogy az elnökük lenyilatkozta, hogy a mi játékosunk, még nem azt jelenti, hogy az így is van! Ne parázzatok már!
Cavani hányszor volt pl. az inter rooney-ja????

Amúgy meg a Juve is szeretné vinni, így lehet hogy nem miattunk maradt ki a csapatból!

Nekem foglamam sincs, mit tud ő! A nevét ismerem, de nincs előttem, hogy mit is várhatok tőle!

Olasz, tuti hogy olcsó, szerintem nem Balo heylére jön ha jön, mert azt visiz Pandev, Coutinho, Biabiany 3-as, max az ő pótlásukra!

Gasperini vezetőedző, nem elnök. Sok oka meg nincs hazudni de tény hogy amíg Inter.it-n nincs fent vagy Branca nem jelenti be addig nem 200%
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Toldo meg milan nevelés, és mégis mindenki szerette és egyik leghűségesebb játékosunk volt, imádta a csapatot.. Szal az hogy milyen nevelés engem nem nagyon érdekel.

Nem rossz játékos Sculli, stabil kezdő évek óta a genoában, militoval anno tényleg jó páros voltak. Valószínű nem kezdőnek jön.

4-2-3-1 alaptaktika, kell 4 szélső/csatár.

Eto'o, Pandev valószínű alapkezdő a 2 szélen, cseránek ott van Biabiany és Sculli és még Coutinho is szóbajöhet mert ő mondta középen és balszélen szeret/tud játszani. Obinna, Mancini, Suazo, Obi négyes meg biztos megy, csak sajnos valószínű majd a mercato előtt 1 nappal valahova kölcsönbe, mert nem hinném hogy kellenének valamelyik csapatnak is.. Talán Obinna eladható lesz. Obi tuti kölcsön, ő később még jó lehet. Mancini meg Suazo hulladék évek óta, kizárt hogy valaki őket megvegye.. Rivast detto csak kölcsönbe fogjuk tudni eladni.. Muntarit eltudjuk adni.
patyi65

Hozzászólás Szerző: patyi65 »

A legfrissebb hírek szerint Arnával gondok vannak a Brémánál. Nem jó a hozzáállása az edző szerint. Már érthető, hogy nem kellett nekünk :evil:
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

patyi65 írta:A legfrissebb hírek szerint Arnával gondok vannak a Brémánál. Nem jó a hozzáállása az edző szerint. Már érthető, hogy nem kellett nekünk :evil:

Pedig én biztosra vettem, hogy mikor hozzánk került játszani fog, és nagyon elégedettek leszünk vele...de hát ha valami nem megy...

Ezt a Sculli-t ügyet szerintem felejtsük el :)
Rossi le nyilatkozta hogy szívesen jönne hozzánk, ha elmegy Balo akkor ne csináljunk hülyeséget......
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=24614

Én örülök(nék) Scullinak, hamár bonucciból göthös gobbo lett, Sculli nyomja le nálunk pályafutása csúcséveit. Bajnokságban pályára sem lépett zebrában, Criscitot is sokan látnánk szívesen ő vele ugyanez a helyzet majdnem.
A most következő szezonban nyilván nem a BL címvédés lesz a tét bármilyen szép is lenne, hanem elsősorban hazai bajnokságban kellene megvédeni a címeket és ebben ő igenis hasznos tagja lehet a csapatnak. A Pandev, Eto'o, Biabiany, Coutinho, Obi? névsorba sokkal szívesebben tenném őt mint mancinit vagy obinnát. Nemfog irreális összeget keresni remélhetőleg és nemfog bőgni a padozás miatt. Milito, Motta révén még a beilleszkedés sem lesz nehéz. Persze mindenkinek más a véleménye, tiszeteltben is tartom, nyilván nem egy Robinho a srác de ő hajtani fog minden adandó alkalommal ellentétben balotellivel.
(számomra külön öröm hogy olasz :) )

Rossi még a végén Firenzében köt ki most hogy Jovetic kidőlt...
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Valószínűleg kiegészítő embernek jön, Serie A-ban egész jónak számít, de messze nem klasszis. A lényeg, hogy ennek ellenére megkapja párszor a lehetőséget, mert ha leépül, akkor teljesen haszontalan lesz, mint Jimenez Mourinhonál.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Számomra sem tűnik rossz ötletnek Sculli.
A kezdőbe amúgy sem nagyon tudunk olaszt hozni, mert aki erősítéls lenne (DeRossi) az elhozhatatlan, kiegészítő embernek pl. 4.-5. csatárnak viszont teljesen megfelelnek az ilyen játékosok is.

Rossit azért hozzuk el !!!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Annyira nem vagyok képbe a BL nevezéssel, de szvsz mivel Balotelli olasz és Ő szinte már a Man.Cityé ezért kell helyette egy másik olasz, hogy meglegyen a BL nevezési kvóta. (ugye hűek vagy nevünkhöz, vagy légiós bőven :D ) Vagy Sculli nélkül is menne :?:
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

A M. City most bepróbálkozik Forlannál hátha őt olcsóbban vinnék mint Balot :!: 25 millio euro az ajánlat az uruért
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Komax írta:Annyira nem vagyok képbe a BL nevezéssel, de szvsz mivel Balotelli olasz és Ő szinte már a Man.Cityé ezért kell helyette egy másik olasz, hogy meglegyen a BL nevezési kvóta. (ugye hűek vagy nevünkhöz, vagy légiós bőven :D ) Vagy Sculli nélkül is menne :?:

4 saját nevelés, és 8 az országban nevelkedett kell a nevezéshez. de ebbe a 8-ba értelemszerűen már benne van a 4 saját nevelt.
saját nevelt Santon, Obi, Balotelli (ha marad) + primaveraból kell nevezni embert.
Orlandoni, Castellazzi, Pandev, Materazzi lehet a plusz 4 országban nevelkedett emberünk.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

DSanton39 írta:
Komax írta:Annyira nem vagyok képbe a BL nevezéssel, de szvsz mivel Balotelli olasz és Ő szinte már a Man.Cityé ezért kell helyette egy másik olasz, hogy meglegyen a BL nevezési kvóta. (ugye hűek vagy nevünkhöz, vagy légiós bőven :D ) Vagy Sculli nélkül is menne :?:

4 saját nevelés, és 8 az országban nevelkedett kell a nevezéshez. de ebbe a 8-ba értelemszerűen már benne van a 4 saját nevelt.
saját nevelt Santon, Obi, Balotelli (ha marad) + primaveraból kell nevezni embert.
Orlandoni, Castellazzi, Pandev, Materazzi lehet a plusz 4 országban nevelkedett emberünk.

Orlandoni és Pandev sajátnevelés.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

DaNi írta:A M. City most bepróbálkozik Forlannál hátha őt olcsóbban vinnék mint Balot :!: 25 millio euro az ajánlat az uruért

Mennyire hülyék, Forlán 500szor elmondta már, h ő soha többet nem megy vissza Angliába. viszont hozzánk tényleg jöhetne.
Annak nem örülnék ha eladnánk Mariot, de kölcsön lehetne adni. Nem értem miért, de ez eddig még szóba se került, vagy csak én nem hallottam/láttam.
DSanton39

Marco írta:
DSanton39 írta:

Orlandoni és Pandev sajátnevelés.

valóban, akkor Balotelli eladása se lesz gond ebből a szempontból.
jdanika

graziejosé írta:
DaNi írta:A M. City most bepróbálkozik Forlannál hátha őt olcsóbban vinnék mint Balot :!: 25 millio euro az ajánlat az uruért

Mennyire hülyék, Forlán 500szor elmondta már, h ő soha többet nem megy vissza Angliába. viszont hozzánk tényleg jöhetne.
Annak nem örülnék ha eladnánk Mariot, de kölcsön lehetne adni. Nem értem miért, de ez eddig még szóba se került, vagy csak én nem hallottam/láttam.

Forlán-t nem fogják eladni annyiért szerintem, nagyon meg akarják tartani ami érthető is....
Balotelli, a végén még tényleg marad igen lecsökkent a hírek száma :P
DSanton39

legújabb hírek szerint visszautasítottuk a margit legújabb, 26 millió eurós ajánlatát Maiconért. valamint Balotelli pótlására egy új név merült fel, Juan Mata a Valenciaból.
Marco

DSanton39 írta:legújabb hírek szerint visszautasítottuk a margit legújabb, 26 millió eurós ajánlatát Maiconért. valamint Balotelli pótlására egy új név merült fel, Juan Mata a Valenciaból.

Hát rem is h nem adják el ennyiért, tényleg ennyire hülyének néznek minket madridban? először 35 millióról volt szó folyton csökken multkor már arról volt szó h 28ért megegyeztünk ere most meg már 26... menjenek el a .... mostmár, maradjon csak itt Maicon tegnap is adott egy szép gólpaszt Militonak.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Annyira nem vagyok képbe a BL nevezéssel, de szvsz mivel Balotelli olasz és Ő szinte már a Man.Cityé ezért kell helyette egy másik olasz, hogy meglegyen a BL nevezési kvóta. (ugye hűek vagy nevünkhöz, vagy légiós bőven :D ) Vagy Sculli nélkül is menne :?:/quote]
Orlandoni, Castellazzi, Pandev, Materazzi lehet a plusz 4 országban nevelkedett emberünk./quote]
Orlandoni és Pandev sajátnevelés./quote]
valóban, akkor Balotelli eladása se lesz gond ebből a szempontból.

de ha átnyilazod Orlandonit és Pandevet a saját nevelésűkek özé, akkor viszont az olasz nevelésű emberekből lesz kevés. Ennyiből szerencsés Sculli lehetséges ideigazolása és sztem Biabiany is idetartozik.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Mindenképp meg van a létszám ugyanis Mariga és Muntari is az országban nevelkedettnek számít :!:
versenyszellem

Stankov írta:Mindenképp meg van a létszám ugyanis Mariga és Muntari is az országban nevelkedettnek számít :!:

Muntarit úgy kezelem hogy elpasszoljuk :)
Marigában pedig nem voltam (vagyok) biztos, mert ő elvileg 20 évesen került a Parmahoz.
mike

DSanton39 írta:legújabb hírek szerint visszautasítottuk a margit legújabb, 26 millió eurós ajánlatát Maiconért. valamint Balotelli pótlására egy új név merült fel, Juan Mata a Valenciaból.

Hányingerem van már a nyomorult madridtól, teljesen hülyének néznek minket.
Már rég el kellett volna küldeni őket a fenébe :evil:
Jelentsük ki hogy Maicon nem eladó és kész :)
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Most meg már azt lehet olvasni, hogy a City letett Mario megszerzéséről.
DSanton39

graziejosé írta:Most meg már azt lehet olvasni, hogy a City letett Mario megszerzéséről.

várjál azzal mert van cáfolat is :D
Mancini nyilatkozta, hogy jönni fog Balotelli és Milner is.
Milnert könnyen megvehetik mivel ő kijelentette a Villánál, hogy menni akar, adják el.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

DSanton39 írta:
graziejosé írta:Most meg már azt lehet olvasni, hogy a City letett Mario megszerzéséről.

várjál azzal mert van cáfolat is :D
Mancini nyilatkozta, hogy jönni fog Balotelli és Milner is.
Milnert könnyen megvehetik mivel ő kijelentette a Villánál, hogy menni akar, adják el.

És akkor már lesznek vagy 40-en a csapatban. A rajtig le kell csökkenteniük 25-re a keretet. A lényeg, h vigyék el Balotellit.
DSanton39

hát ja :D bár azt nekünk sem ártana, el kéne kezdeni kigereblyézni a ganét :)

azért nem csodálom hogy megy ez a huzavona Maicon és Balo ügyében, pár hete még úgy állt hogy kb 65-70 millió euró jön be a két játékos eladásából, most már úgy hogy max 50.
25 milliónál többet egyik fél se adna ki, pedig van miből.
jdanika

DSanton39 írta:hát ja :D bár azt nekünk sem ártana, el kéne kezdeni kigereblyézni a ganét :)

azért nem csodálom hogy megy ez a huzavona Maicon és Balo ügyében, pár hete még úgy állt hogy kb 65-70 millió euró jön be a két játékos eladásából, most már úgy hogy max 50.

Maicont nagyon sajnálnám ha elmenne, meg nem is tudom már melyik meccs után ordibálta, hogy itt maradok...ha én lennék a góré 50 alatt nem adnám el tuti 8-)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

versenyszellem írta:
Stankov írta:Mindenképp meg van a létszám ugyanis Mariga és Muntari is az országban nevelkedettnek számít :!:

Marigában pedig nem voltam (vagyok) biztos, mert ő elvileg 20 évesen került a Parmahoz.

Igazad van bár én ugy emlékeztem h Marigat éppen azért(is) igazoltuk le mert h ö országban nevelkedettnek számít.
A szabály ha jól tudom ugy szól h 21éves kora elött 3évet a klub alkalmazásában kell lennie.Marigánál ez akkor nem áll fennt,sőt akkor sztem Pandev sem saját nevelés,"csak" országban nevelkedett
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Stankov írta:
versenyszellem írta:

Igazad van bár én ugy emlékeztem h Marigat éppen azért(is) igazoltuk le mert h ö országban nevelkedettnek számít.
A szabály ha jól tudom ugy szól h 21éves kora elött 3évet a klub alkalmazásában kell lennie.Marigánál ez akkor nem áll fennt,sőt akkor sztem Pandev sem saját nevelés,"csak" országban nevelkedett

pandev 2001 és 2004 között az inter alkalmazásában állt csak mindig kölcsön volt adva.és öt 18 évesen igazoltuk
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

jdanika írta:
DSanton39 írta:hát ja :D bár azt nekünk sem ártana, el kéne kezdeni kigereblyézni a ganét :)

Maicont nagyon sajnálnám ha elmenne, meg nem is tudom már melyik meccs után ordibálta, hogy itt maradok...ha én lennék a góré 50 alatt nem adnám el tuti 8-)

Én arra szavazok,hogy maradjon Maicon még akkor is ha így Maschernao nem jön.
Az biztos,hogy útobbi nem ér többet mint Maicon márpedig a pool többet kér érte mint amenyit ér.
Azt olvastam,hogy Benitez szeretne ha maradna Maicon lehet ,hogy most kiderül mennyire karakteres az új edzönk.
Egy biztos Mourinho bármelyik játéksát megtudná győzni arról,hogy maradjon.persze ugyan ez igaz a távozási szándékra is :lol:
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Szerintem ha Maicont meg szeretnénk tartani, akkor emelni kellene a fizuját. Pont ezért gondolkodnak abban, hogy ha jó áron eladják, akkor egy magas fizetéssel is csökken a költség. Sajnos én nem látom azt, hogy mivel lehetne őt itt tartani. Ehhez Rafa kevés lesz. Hátha megdobban benne az Inter szív, és komolyan gondolja azt, amit anno mondott!
Tommy

Semmilyen Inter szív nincsen neki, csak egy zsoldos ő is.. Egyik meccsen veregeti az Inter címert, és azt ordítja marad, utána meg arról beszél hogy ő lehet távozna, és most meg a realal alkudozik már, gyűlölöm az ilyen képmutató játékosokat. Teljesen gyértelmű, hogy távozni akar, Moratti nem adná el ha maradni akarna, nem hülye ő sem. Ha meg menni akar meg menjen, nem kötelező itt játszana, én amondó vagyok aki távozni akar az távozzon is, és ne maradjon itt kényszerből mert nem kellett annak a csapatnak amelyik megakarta venni.. Őt José se tudná itt tartani ha menni akarna, azért ő sem Isten.. Ibrát se tudta meggyőzni, hogy maradjon.
versenyszellem

Szerintem Morattiék úgy vannak vele, hogy Maicon piacon van. Nem tartozik érinthetetlen kategóriába. De ugyanakkor reaális árat kérnek érte, nem szándéka a klubnak elkótyavetyélni.
Ha Morattiiék kijelentenék, hogy Maicon érinthetetlen, akkor valószínűleg már rég más célpont után nézett volna a Madrid.

A reális árat pedig Morattiék szabják meg. ha nekik tetszik amit a Madrid kínál, akkor Macion menni fog.
A média pedig bármit összehordhat ezen kívül :)
Toldo
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Toldo »

Maicon egyszer se mondta, hogy menni akar, csak az ellenkezőjét...
Az meg, hogy az újságok mit írnak...
De ha én menni akarok akkor nem a fizetésem et akarom felemeltetni a duplájára az új csapattal... hanem megyek annyiér amennyiért tudok...
Ha megy szerintem csak azért, hogy Morattiéknak legyen pénzük belölle és visszaforgathassák...
Tommy

Eddig még nem adtuk el kulcsjátékost aki maradni akart volna.. Ibra, Ronaldo, Roby Carlos csak pár példa távozni akartak és eladtuk őket, ne higyjétek, hogy Maicon maradni akar, pénzéhessége meg undorító, nem lepődnek meg ha realal nem egyezne meg, akkor itt követelné a 7 millios fizetést.. Moratti meg pont arról híres, hogy kulcsjátékost ad el, aki amugy maradni akar..
DSanton39

a legtöbbször a játékosok ügynökei kavarják a szart, mindig ők nyilatkoznak a játékosok helyett, hogy ide vagy oda akar menni, vagy hogy maradni akar, de fizetés emelést akar. ezek mozgatják a szálakat, mert nekik ebből van lé. most őszintén, szerintetek Maiconnak nem mindegy 5 vagy 7 vagy 10 milliót kap? szerintem neki édes mindegy, minden összeg amit így top szinten keresnek elég a luxus életükhöz ha arra vágynak. viszont minél nagyobb egy játékos fizetése annál több jut az ügynök zsebébe is. és gyanítom az átigazolásoknál is leesik nekik némi lé, ha megkötik "az év üzletét".
Dirtylt

Azért valljuk be, mindenki a pénzért játszik! Az ügynök is a pénzért dolgozik. És az, hogy zsoldos??? Hát igen, mindenki zsoldos. Csak van olyan játékos, aki nem annyira száll el, mint a többi. Szerencsére nagyon sok jó példa van az interben!!! Én nem szidnám Maicon-t, sokat tett ő is a csapatért, mint Ibra. Sajnos a barcamezcsókolgató majomra is azt kell mondanom, hogy nyert nekünk egy scudettot. Nem lehet mindenki Cambi vagy Capitano!

Viszont ami szembetűnő, nagyon beállt a játékospiac. Amit moratti mondott, hogy lesz egy sztárigazolás, azt el kell felejteni. Most már csak kiegészítő emberekre számíthatunk, mint ez a sculli gyerek, őszintén nem várok nagy játékosmozgást, de nem is bánom!

Emellett nagyon várom Ranocchiát, Materazzi nagyon leült és córdoba se az igazi. Nem lesz normális cserénk középhátvéd posztra fél évig!!! És senki ne mondja, hogy jajj, ott van Benedetti meg Faraoni.....
mike

Dirtylt írta:Emellett nagyon várom Ranocchiát, Materazzi nagyon leült és córdoba se az igazi. Nem lesz normális cserénk középhátvéd posztra fél évig!!! És senki ne mondja, hogy jajj, ott van Benedetti meg Faraoni.....

Balbekk kéne inkább, és akkor Chivut is lehet használni középen. Egyébként is sokkal jöbban megy neki középen, 4.-5. középső védőként meg jó Matrix és Cordoba is.
Tommy

Dirtylt írta:Emellett nagyon várom Ranocchiát, Materazzi nagyon leült és córdoba se az igazi. Nem lesz normális cserénk középhátvéd posztra fél évig!!! És senki ne mondja, hogy jajj, ott van Benedetti meg Faraoni.....

2 felkészülési meccs miatt ne írjuk le se Mátrixot se Cordobát, tavaly is nagyon jó beugróemberek voltak.
Dirtylt

Tommy írta:

2 felkészülési meccs miatt ne írjuk le se Mátrixot se Cordobát, tavaly is nagyon jó beugróemberek voltak.

Remélem igazad lesz.
Ha Balo megy két ember a kiszemelt a pótlására, az egyik Mata (a Marca szerint), a másik Cassano (NSO). Én nagyon várom már, hogy menjen!
patyi65

http://translate.google.hu/translate?hl ... u%26sa%3DG

Olasz hírforrások szerint, amit már hivatalosnak vesznek, Maicont kivonták a piacról, tehát marad nálunk :D
DSanton39

he? miért nem a cikket linkeled?
a tutto főoldalán csak egy Zanetti nyilatkozatot látok, de semmi több.
DSanton39

Balotelli pótlására egy újabb kiszemeltünk Cassano lenne. na hát neki örülnék, Scullinál sokkal jobb megoldás lenne. 8-)
patyi65

DSanton39 írta:he? miért nem a cikket linkeled?

Valahányszor a cikkre kattintok, mindig a főoldal jön be. De ha ott rámész az Inter mezére egyszerre olvashatod is az aktuális híreket. Ezt is meg fogod találni ott.
DSanton39

patyi65 írta:
DSanton39 írta:he? miért nem a cikket linkeled?

Valahányszor a cikkre kattintok, mindig a főoldal jön be. De ha ott rámész az Inter mezére egyszerre olvashatod is az aktuális híreket. Ezt is meg fogod találni ott.

ja így már megvan.
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?action=read&idnet=ZmNpbnRlcjE5MDguaXQtOTUzMw
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

ez jó hír!!! :D
Marco

de hát a tuttomercato... nem akarok hülyeséget írni de nem a legszínvonalasabb lap, ne legyünk még annyira biztosak Maicon maradásában.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

de most ez a hír mitől hivatalos?
DSanton39

bazsi írta:de most ez a hír mitől hivatalos?

attól hogy oda van írva: Ufficiale :D

viccet félre téve, szerintem se tekinthető hivatalosnak, mivel a tutto két olyan forrást jelöl meg amik szintén csak ilyen szurkolói oldalak, a klubhoz semmi közük, és még csak nem is egy Gazzetta vagy Corriere szintű lapok.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Én majd akkor hiszek Maicon maradásában ha lezárult az átigazolási időszak is még nálunk van.
Amit Tommy írt Maicon elkötelezetségéről abban sok igazság van.
Tudomásul kell venni,hogy a keretben kevés játékosnak van olyan Inter szíve mint Zanettinek és talán Cambiassonak.
A játékosok többségének a legfontosabb a saját karrierje és az egzisztenciája.
Szerencsére egy Bl siker után a sztárok sem vágynak sokkal többre nálunk nagy fegyvertény,hogy megtudtuk tartani Militot és Sneijdert.

Egyébként szerintem is az ügynökök kavarnak sokszor.Én örülnék Douglas 8-) maradásának mert játékosként szükségünk van rá.
Dirtylt

DSanton39 írta:
bazsi írta:de most ez a hír mitől hivatalos?

attól hogy oda van írva: Ufficiale :D

viccet félre téve, szerintem se tekinthető hivatalosnak, mivel a tutto két olyan forrást jelöl meg amik szintén csak ilyen szurkolói oldalak, a klubhoz semmi közük, és még csak nem is egy Gazzetta vagy Corriere szintű lapok.

Annyi hivatalos, hogy Maicon kikerült az átigazolási piacról Moratti és Branca közös döntése alapján. Megy a szájkarate keményen!!!
Nem tudom mennyire ideillő hírek, a juventussal kapcsolatosak, van benne jó és rossz is.
Le akarják igazolni Pazzinit a samptól 20 millióért. Ez csak azért lehet fontos nekünk, hogy ha a samp belemegy, akkor nem valószínű, hogy elengedi Cassanot is, BL-hez kellenek emberek. Csatár mellett keresnek szélsőt is, felvetődött Sculli neve, ami jó lenne nekünk, viszont ott van a kalapban még Bastos és Vargas is (őket azért sajnálnám, ha juvésok lennének). Éliáról viszont lemondott a juventus! Úgyhogy valszeg azért vár az Inter, mert nem akar a Juventussal árat felhajtani, szerintem kivárjuk a jövő hetet, hogy a zebrák mit lépnek, és aszerint fogunk mi dönteni. Nem tudom, hogy ez jó taktika-e, de mindenképp olcsó!
jdanika

"Fellélegezhetnek az interisták: Maicon marad Milánóban"
http://stopli.hu/1/index.php?option=com_content&view=article&id=8256:fellelegezhetnek-az-interistak-maicon-marad-milanoban-&catid=40:serie-a&Itemid=83

Reméljük nem csak kacsa!
Elia-t nem hiszem, hogy Moratti annyira akarná, nem nagyon cikkeznek róla, bár engem eléggé meggyőzött a vb-n nyújtott teljesytménye.
Válasz küldése