Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- vaskalap
Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)
Kondog gólt lőtt a Valenciába,nem is kicsit.
-
R9.
-
bali06
milan tizenegyesekkel verte a Laziot és bejutottak a kupadöntőbe. Fáradtak lesznek a hétvégén, de ez is újabb lökést fog adni nekik a hétvégi meccsre. Nyerni kéne bárhogy mert még a végén 18 pont hátrányból megelőznek minket.
- internaZIOnaLe
Jééé Márió akkora nagy pengés Eb győztes király játékos, hogy már a WestHam-be se fér be. Erről ennyit és a kivásárlásukról. Örüljünk ha 10 millát ad majd érte valaki.
- Stankov
Tegnapit leszámítva minden meccsen játszott eddig.Nem olyan lehetetlen h megveszik,Brighton elleni után Moyes nagyon dicsérte,abba összefoglaló utáni nyilatkozatba pont belefutottam.30m még "ezek" közép csapatok is simán kiköhögnek.internaZIOnaLe írta: ↑2018.03.04. 07:48 Jééé Márió akkora nagy pengés Eb győztes király játékos, hogy már a WestHam-be se fér be. Erről ennyit és a kivásárlásukról. Örüljünk ha 10 millát ad majd érte valaki.
- internaZIOnaLe
Stankov írta: ↑2018.03.04. 08:45Tegnapit leszámítva minden meccsen játszott eddig.Nem olyan lehetetlen h megveszik,Brighton elleni után Moyes nagyon dicsérte,abba összefoglaló utáni nyilatkozatba pont belefutottam.30m még "ezek" közép csapatok is simán kiköhögnek.internaZIOnaLe írta: ↑2018.03.04. 07:48 Jééé Márió akkora nagy pengés Eb győztes király játékos, hogy már a WestHam-be se fér be. Erről ennyit és a kivásárlásukról. Örüljünk ha 10 millát ad majd érte valaki.
eredmények.com-on én is nézegetem mindig hogy játszik-e. Az első meccsén gólpasszt adott, és el-el csíptem hogy játszogatott (hogy hogyan, azt nem tudom).. és a mostanin láttam hogy már be se cserélték! Neked legyen igazad hogy elviszik!
- interfan
http://comment.blog.hu/2018/03/08/oszto ... aign=index
Erdekes lehet.
Mint anno a Sport 1 fenykoraban.
Erdekes lehet.
Mint anno a Sport 1 fenykoraban.
- Komax
Úgy érzem inkább a sport tv kivéreztetés a cél hosszú távon. Úgy tudom a sport tv Simicska-birodalom érdekköréhez tartozik.
Ha a digi elvesztené a serie a-t újabb komoly mélyütés lenne nekik. 1-2 éven belül BL, PL Serie A. Lehúzhatnák ők is. Mondjuk kb. 9-10 évvel ezelőtt a digi is ilyen agresszíven vásárolta fel a közvetítési jogokat. Én sajnálnám, ha a digiről elkerülne az olasz foci. 1-2 kommentátort leszámítva elég színvonalas a közvetítés. Mind a stúdió, mind a meccs.
Ha a digi elvesztené a serie a-t újabb komoly mélyütés lenne nekik. 1-2 éven belül BL, PL Serie A. Lehúzhatnák ők is. Mondjuk kb. 9-10 évvel ezelőtt a digi is ilyen agresszíven vásárolta fel a közvetítési jogokat. Én sajnálnám, ha a digiről elkerülne az olasz foci. 1-2 kommentátort leszámítva elég színvonalas a közvetítés. Mind a stúdió, mind a meccs.
- versenyszellem
jott ma egy korlevel az Intertol, bemasolom ide, hatha nem mindenki regisztralt az inter.it-n, de erdekelheti a program:
Kedves Nerazzurro!
Nagy örömmel jelentjük be, hogy az Inter Academy végre megérkezett Budapestre! Jöjjön és ünnepeljen velünk az Inter Academy Szent Pál - Hungary megnyitóján és élje át velünk az első budapesti edzést, amelyen díszvendégünk Javier Zanetti az FC Internazionale volt csapatkapitánya és elnökhelyettese is részt vesz. Találkozzunk március 20-án, délelőtt 10:30-kor a Groupama Arénában! Cím: 1091 Budapest, Üllői út 129. (Főbejárat)
---------------
Dear Nerazzurro,
We are glad to announce that Inter Academy has finally arrived in Budapest. Come and celebrate with us the opening of Inter Academy Szent-Pal Hungary and witness the first Inter Academy training in Budapest with a special guest, FC Internazionale former captain and Vice president Javier Zanetti. See you on March 20th at 10.30 AM at GROUPAMA ARENA: 1091 Budapest, Üllői út 129!
Kedves Nerazzurro!
Nagy örömmel jelentjük be, hogy az Inter Academy végre megérkezett Budapestre! Jöjjön és ünnepeljen velünk az Inter Academy Szent Pál - Hungary megnyitóján és élje át velünk az első budapesti edzést, amelyen díszvendégünk Javier Zanetti az FC Internazionale volt csapatkapitánya és elnökhelyettese is részt vesz. Találkozzunk március 20-án, délelőtt 10:30-kor a Groupama Arénában! Cím: 1091 Budapest, Üllői út 129. (Főbejárat)
---------------
Dear Nerazzurro,
We are glad to announce that Inter Academy has finally arrived in Budapest. Come and celebrate with us the opening of Inter Academy Szent-Pal Hungary and witness the first Inter Academy training in Budapest with a special guest, FC Internazionale former captain and Vice president Javier Zanetti. See you on March 20th at 10.30 AM at GROUPAMA ARENA: 1091 Budapest, Üllői út 129!
-
R9.
ezert jo klubtagnak lenni, ok talalkozhatnak zanettivel 
- PetR
- Kapcsolat:
Miért, erre csak klubtagok mehetnek? Én is kaptam körlevelet, bár ebben a szezonban nem tudtam az ICU-t befizetni sajnos. Vagy a kettőnek nincs köze egymáshoz? Tervezem hogy elmegyek pedig BP-re.
Szerk.: Már látom az Intermania FB-jén hogy lesz egy külön ICU tagos rendezvény. De talán anélkül is lesz lehetőség
- Festa
Roma-Barcelona 3-0 !!! Óriási bravúr Dzekoéktól.
Ezzel tovább fárasztják magukat a Bl-ben.
A meccset látva csoda,hogy ettől a csapattól csak egy pontra vagyunk lemaradva.
Ezzel tovább fárasztják magukat a Bl-ben.
A meccset látva csoda,hogy ettől a csapattól csak egy pontra vagyunk lemaradva.
- PellerG
De jól jönne nekünk bal belső KH posztra Juan!
A 3 védős témát is feltehetnénk vele...
Köszi Mancini!
- PellerG
Játékosügynököknek kifizetett összegek 2017-ben:
https://www.transfermarkt.de/offizielle ... ews/305598
https://www.transfermarkt.de/offizielle ... ews/305598
- PetR
- Kapcsolat:
https://www.inter.it/en/news/62735/spec ... er-forever
Ezt nevezem motivációnak! Együtt edzett az Inter Forever a jelenlegi első csapattal!
Mit mondhatott Cuchu mikor átkarolta Brozovicot?
"Ha így folytatod talán a nyomomba érhetsz egyszer..."
Ezt nevezem motivációnak! Együtt edzett az Inter Forever a jelenlegi első csapattal!
Mit mondhatott Cuchu mikor átkarolta Brozovicot?
- internaZIOnaLe
Tegnap meccseltek az öregek a Chelsea öreg fiúkkal...
4-1re nyertünk! Cambi olyan gólpasszt tolt...
Karagounis is alkotott.... Trakesz meg trakesz... még most is robotol!
[url][/https://www.youtube.com/watch?v=oHihDxBSIqQ[url]
- Cupi
Lehet a focihoz öregek de elnézve a technikai tudásukat...egy két játékosunk irigykedhetinternaZIOnaLe írta: ↑2018.05.19. 10:37 Tegnap meccseltek az öregek a Chelsea öreg fiúkkal...
- Pazzo
Újabb 5 szponzorral sikerült megállapodást kötni,az elmúlt hetekben,ami alapján,ha jól veszem ki a dolgokat,a következő években 197,4 millió euró plusz bevétel jelent a klubnak. Azért teszik a dolgukat a háttérben szépen Suningék 
http://www.fcinter1908.it/copertina/int ... 4-milioni/
-
cuchu11
Ez nagyobb hír, mint Cé leigazolása! 8 komoly új szponzor pár hónap alatt. És ezekkel -ha jól sejtem - gyakorlatilag le is dolgoztuk a Juventussal szembeni gazdasági hátrányunkat! Top10 klub vagyunk! Teatyaúristen! Fantasztikus!Pazzo írta: ↑2018.07.14. 11:00 Újabb 5 szponzorral sikerült megállapodást kötni,az elmúlt hetekben,ami alapján,ha jól veszem ki a dolgokat,a következő években 197,4 millió euró plusz bevétel jelent a klubnak. Azért teszik a dolgukat a háttérben szépen Suningék
- PellerG
Kicsit OFF, de...
Tud valaki súgni abban, hogy ugye ősztől a Spíleren lesz az olasz bajnokság, hogy milyen lehetőségeim lesznek szolgáltató cserére?
Jelenleg a Diginél vagyok, de ugye róluk váltanom kell majd...
Köszönöm előre is!
Tud valaki súgni abban, hogy ugye ősztől a Spíleren lesz az olasz bajnokság, hogy milyen lehetőségeim lesznek szolgáltató cserére?
Jelenleg a Diginél vagyok, de ugye róluk váltanom kell majd...
Köszönöm előre is!
- mike
Ez tényleg nagyon jó hír.cuchu11 írta: ↑2018.07.14. 20:28Ez nagyobb hír, mint Cé leigazolása! 8 komoly új szponzor pár hónap alatt. És ezekkel -ha jól sejtem - gyakorlatilag le is dolgoztuk a Juventussal szembeni gazdasági hátrányunkat! Top10 klub vagyunk! Teatyaúristen! Fantasztikus!Pazzo írta: ↑2018.07.14. 11:00 Újabb 5 szponzorral sikerült megállapodást kötni,az elmúlt hetekben,ami alapján,ha jól veszem ki a dolgokat,a következő években 197,4 millió euró plusz bevétel jelent a klubnak. Azért teszik a dolgukat a háttérben szépen Suningék
Remélem minél hamarabb látható jelei is lesznek a megállapodásoknak.
Ha elenged végre minket ez a rohadt FFP dolog, nagyot kell alakítani:)
- alwin91
-
cuchu11
Fel. Az NSO-nál nagyon szeretik az Intert, ez már többször kiderült...alwin91 írta: ↑2018.07.17. 16:37 http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... be-2647839
Fel lett csak fújva?
- PellerG
Adjuk már el könyörgöm...cuchu11 írta: ↑2018.07.17. 16:39Fel. Az NSO-nál nagyon szeretik az Intert, ez már többször kiderült...alwin91 írta: ↑2018.07.17. 16:37 http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... be-2647839
Fel lett csak fújva?
Ilyenek miatt (s)nincs mozgásterünk a piacon...
- Cupi
Lehet, hogy fel lett fújva de akkoris gáz...látszik, hogy idegből megy neki a srácnak...dupla 0 Candreva....PellerG írta: ↑2018.07.17. 18:35Adjuk már el könyörgöm...cuchu11 írta: ↑2018.07.17. 16:39Fel. Az NSO-nál nagyon szeretik az Intert, ez már többször kiderült...alwin91 írta: ↑2018.07.17. 16:37 http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... be-2647839
Fel lett csak fújva?
Ilyenek miatt (s)nincs mozgásterünk a piacon...
- matrix23
Esetleg valaki nem tudja mikor lesz a bajnokság sorsolása?
- Cupi
- PellerG
Ezeken jót szoktam nevetni 
http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... ion-283222
PS: Azon sajnos kevésbé, hogy Leonardo lett a Milan sportigazgatója...
Jó kezekbe kerülnek.
http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... ion-283222
PS: Azon sajnos kevésbé, hogy Leonardo lett a Milan sportigazgatója...
Jó kezekbe kerülnek.
-
R9.
Sorsolas hanykor lesz ma?
- vaskalap
9.forduló,Inter-Milan
- interfan
1. fordulo: Sassulo-Inter
2. fordulo: Inter-Torino
3.fordulo: Bologna-Inter
4.fordulo: Inter-Parma
5.fordulo: Samp-Inter
6.fordulo: Inter-Fiorentina
7.fordulo: Inter-Cagliari
8.fordulo: Spal-Inter
9.fordulo: Inter-Milan
10.fordulo: Lazio-Inter
11.fordulo: Inter-Genoa
12.fordulo: Atalanta-Inter
13.fordulo: Inter-Frosinone
14.fordulo: Roma-Inter
15.fordulo: Juventus-Inter
16.fordulo: Inter-Udine
17.fordulo: Chievo-Inter
18.fordulo: Inter-Napoli
19.fordulo: Empoli-Inter
- Festa
A tavaly Fio ,Roma indulás után ez jobbnak tűnik.interfan írta: ↑2018.07.26. 20:081. fordulo: Sassulo-Inter
2. fordulo: Inter-Torino
3.fordulo: Bologna-Inter
4.fordulo: Inter-Parma
5.fordulo: Samp-Inter
6.fordulo: Inter-Fiorentina
7.fordulo: Inter-Cagliari
8.fordulo: Spal-Inter
9.fordulo: Inter-Milan
10.fordulo: Lazio-Inter
11.fordulo: Inter-Genoa
12.fordulo: Atalanta-Inter
13.fordulo: Inter-Frosinone
14.fordulo: Roma-Inter
15.fordulo: Juventus-Inter
16.fordulo: Inter-Udine
17.fordulo: Chievo-Inter
18.fordulo: Inter-Napoli
19.fordulo: Empoli-Inter
Rangadók annyira nincsenek egymáson Milan,Lazio és Roma,Juve egymás után amúgy el van osztva rendesen.
- mike
Remek.
Minimum 4-5 uj jatekos lesz a kezdoben, orulok hogy lesz ido osszerazodni a rangadok elott.
Minimum 4-5 uj jatekos lesz a kezdoben, orulok hogy lesz ido osszerazodni a rangadok elott.
- Cupi
Bajnoki közvetítésekről tud valaki valamit? Ki adja? Eddig az volt a Spíler TV de ők tegnap adtak ki egy közleményt az új csatornáikról és, hogy miket adnak rajta de szó nem esik a Serie-A-ról.
Marad a Digin?
https://spilertv.hu/infopult/sajtokozle ... extra.html
https://spilertv.hu/infopult/sajtokozle ... extra.html
-
ricsinter
Sanszos így, hogy maradni fog a Digin, bár erről még semmi hivatalos info nincs. Ezzel egybevágóan nekem meg olyan kérdésem lenne, hogy valaki nem tud valamilyen előfizetéses oldalt, ahol normális minőségben lehet követni a meccseket? Előző szezonban legalább vagy 4-5-ször maradtam le amiatt, mert nem találtam normális streamet... 
- Stankov
Volt erről szó h más céghez került a közvetítés értékesítési joga,a Spíler még az előzővel egyezett meg.Volt már ilyen néhány éve akkor a spanyollal ott emlékszem a Sport1-nek elővásárlási joga volt és élt is vele,tehát maradt ott.
- Cupi
Annyit olvastam még nem dőlt el ki adja az olasz bajnokikat.
Lehet a Digi de az is lehet lesz Spíler 3 és ott lesz.
- Baggio85
Gazzetta-n lehetett sokáig olvasni híreket, ha jól vettem ki arról, hogy csak néhány napja dőlt el, hogy Olaszországban kihez kerülnek a közvetítési jogok. Gondolom velük kell majd az itteni szolgáltatónak is megállapodni, de az idő rövidsége miatt még ez nem sikerült. De ez csak egy tipp.
- alwin91
Ezt jó lenne tudni, szeptemberben köttetek be kábelt 
- versenyszellem
biztos hogy a hazai es a kulfoldi jogok ertekesites kulon zajlik, szoval ez szerintem kizart, nem beszelve hogy a spiler is reklamozta magat hogy naluk van a jog..Baggio85 írta: ↑2018.07.27. 12:13 Gazzetta-n lehetett sokáig olvasni híreket, ha jól vettem ki arról, hogy csak néhány napja dőlt el, hogy Olaszországban kihez kerülnek a közvetítési jogok. Gondolom velük kell majd az itteni szolgáltatónak is megállapodni, de az idő rövidsége miatt még ez nem sikerült. De ez csak egy tipp.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_S ... oadcasters
de azert meglepo a nagy csend a spilertol, ha mar naluk van a jog, es tervezik is kozvetiteni, mondtak volna hogy kesobb jovon tovabbi infokkal pl az olasz meccsekrol. szoval lehet hogy meg ok se tudjak mit csinalnak
- vaskalap
A ma esti meccset adja valamelyik csatorna,vagy csak stream-en nézhető?
- Süti
És remélem, hogy nem a 10-ik fordulótól kezdik majd el a közvetítést.versenyszellem írta: ↑2018.07.27. 16:21 de azert meglepo a nagy csend a spilertol, ha mar naluk van a jog, es tervezik is kozvetiteni, mondtak volna hogy kesobb jovon tovabbi infokkal pl az olasz meccsekrol. szoval lehet hogy meg ok se tudjak mit csinalnak![]()
- Festa
versenyszellem írta: ↑2018.07.27. 16:21biztos hogy a hazai es a kulfoldi jogok ertekesites kulon zajlik, szoval ez szerintem kizart, nem beszelve hogy a spiler is reklamozta magat hogy naluk van a jog..Baggio85 írta: ↑2018.07.27. 12:13 Gazzetta-n lehetett sokáig olvasni híreket, ha jól vettem ki arról, hogy csak néhány napja dőlt el, hogy Olaszországban kihez kerülnek a közvetítési jogok. Gondolom velük kell majd az itteni szolgáltatónak is megállapodni, de az idő rövidsége miatt még ez nem sikerült. De ez csak egy tipp.
de azert meglepo a nagy csend a spilertol, ha mar naluk van a jog, es tervezik is kozvetiteni, mondtak volna hogy kesobb jovon tovabbi infokkal pl az olasz meccsekrol. szoval lehet hogy meg ok se tudjak mit csinalnak![]()
Állítólag C.Ronaldo olaszrszágba igazolása kavart be.
Ez felveri az árakat
- Festa
Festa írta: ↑2018.07.30. 10:48versenyszellem írta: ↑2018.07.27. 16:21biztos hogy a hazai es a kulfoldi jogok ertekesites kulon zajlik, szoval ez szerintem kizart, nem beszelve hogy a spiler is reklamozta magat hogy naluk van a jog..Baggio85 írta: ↑2018.07.27. 12:13 Gazzetta-n lehetett sokáig olvasni híreket, ha jól vettem ki arról, hogy csak néhány napja dőlt el, hogy Olaszországban kihez kerülnek a közvetítési jogok. Gondolom velük kell majd az itteni szolgáltatónak is megállapodni, de az idő rövidsége miatt még ez nem sikerült. De ez csak egy tipp.
de azert meglepo a nagy csend a spilertol, ha mar naluk van a jog, es tervezik is kozvetiteni, mondtak volna hogy kesobb jovon tovabbi infokkal pl az olasz meccsekrol. szoval lehet hogy meg ok se tudjak mit csinalnak![]()
Állítólag C.Ronaldo olaszországba igazolása kavart be.
Ez felveri az árakat
- versenyszellem
https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2 ... meccsirol/
jaja, persze hogy CR az oka, kocsog juves
odaigazol es egybol megy a kavaras
))
Addig is szerintem kezdjuk gyujteni a kocsmakat, ahol adnak olasz meccseket kulfoldi csatornakrol, streamekrol, mert lehet hogy ez tenyleg el fog huzodni..

edit: itt pl a Digit irjak egy fel bekezdesben elemezve a temat..
jaja, persze hogy CR az oka, kocsog juves
Addig is szerintem kezdjuk gyujteni a kocsmakat, ahol adnak olasz meccseket kulfoldi csatornakrol, streamekrol, mert lehet hogy ez tenyleg el fog huzodni..
- Festa
Az elég szégyen lenne,hogyha 2002 után megint nem lehetne olasz bajnokit nézni Magyarországon.versenyszellem írta: ↑2018.07.30. 12:48 https://rangado.24.hu/nemzetkozi_foci/2 ... meccsirol/
jaja, persze hogy CR az oka, kocsog juvesodaigazol es egybol megy a kavaras
))
Addig is szerintem kezdjuk gyujteni a kocsmakat, ahol adnak olasz meccseket kulfoldi csatornakrol, streamekrol, mert lehet hogy ez tenyleg el fog huzodni..![]()
Én remélem,hogy az a verzió nyer,hogy visszakerül a Digi SPortot mivel egy éve kötöttem be a DIgit.
A szakadozós orosz ,arab ,kínai streamek világa annyira nem vonz.
- Festa
Ma este BL sorsolás az M4-en!
Egyet érzek.
Lesz egy madridi utazásunk,
Az egyik út Simeone a másik út Madrid miatt lehet érdekes.
Egyet érzek.
Lesz egy madridi utazásunk,
Az egyik út Simeone a másik út Madrid miatt lehet érdekes.
-
matyinter
Lokomotiv-Porto csoportban jók is vagyunk 
- mike
A D csoport kéne:)
Az F is oké eddig.
Az F is oké eddig.
- Pazzo