Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

internaZIOnaLe

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

csak is inter írta:Obinna kérői: Birmingham City, Stoke City, West Ham United
Az ügynöke szerint a West Ham United lenne a legjobb.

Én azt mondom, hogy Ő maradjon! Látok benne potenciált! A felkészülési meccseken rendre jól teljesített! Szerintem egy próbát megér. Ha mégsem válna be, januárban tovább lehet passzolni.

Inkább őt tartsuk meg mint MANCINI-t :twisted:
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... os-santos-

Inter Interested In Signing Tottenham Forward Giovani Dos Santos - Report
Egy újabb héppogó hír .Ezúttal a mexikói "csodagyerekkel" hotak minket hírbe.
Tehetséges,de legalább olyan hangulatember mint Balotelli.Viszont lehet olcsóbb. ;)

Sculliban egy pozitiv lett volna az,hogy olasz.Kéne nekünk1-2 olasz játékos.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

internaZIOnaLe írta:
csak is inter írta:Obinna kérői: Birmingham City, Stoke City, West Ham United
Az ügynöke szerint a West Ham United lenne a legjobb.

Én azt mondom, hogy Ő maradjon! Látok benne potenciált! A felkészülési meccseken rendre jól teljesített! Szerintem egy próbát megér. Ha mégsem válna be, januárban tovább lehet passzolni.

Inkább őt tartsuk meg mint MANCINI-t :twisted:

nincs olyan hülye milliárdos, aki Mancininek annyi fizut adna mint mi, kevesebbért meg nem megy el ez a pénzéhes disznó, úgyhogy a nyakunkon marad 2012-ig.

így azt kell eladni akire van kereslet, és nem létfontosságú játékos.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Giovani tényleg jó játékos, még passzolna is a bal szélünkre, de a BL-ben már nem játszhatna, mivel tegnap játszott a Tottenhamben. Szerintem ez így el is dőlt.
Akik a média hírek alapján maradtak, amolyan Balotelli pótlásnak: Sculli, Kuyt.

L.Suarez nem tudom mennyire illene bele a játékunkba, őt nagyon jónak tartom, de BL-ben már ő se játszhatna nálunk
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

"Akik a média hírek alapján maradtak, amolyan Balotelli pótlásnak: Sculli, Kuyt."

Kettőjük közül inkább Kuyt jöjjön....de jöhet Sculli is ha lesz még távozó
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

parma megszerezte danilo pereira-t
szó volt róla hogy az interrel közös tulajdonba lesz
tud erről valaki valamit?
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

internaZIOnaLe írta:De azt szerintem mindenki beláthatja, hogy ha nem egy Ferkó vagy akit a sajtó a hátán cipel, akkor ha leírta JM akkor el is lett felejtve. PONT JM VOLT AZ AZ EDZŐ AKI ALIG ROTÁLT... szóval én azt mondom, rosszkor jött ő hozzánk! Ill a körülmények nem úgy alakultak, ahogy azokat mindenki szerette volna (játékos, edző, szukoló stb.)
Az edzésmunkáról meg a 2 évről még annyit, hogy JM nem szórakozhatott azzal, hogy próbálgat variációkat, felállásokat, (túl sokáig) játékosokat, mert ott volt a vállán a BL teher, ami miatt szerződtetve lett. Szóval én 1000x inkább őt tartottam volna meg mikiegér helyett.... aki még futni is ritkán szokott. RQ legalább HAJTOTT, küzdött, ment az elveszett labdákért is, ellenben Mancinivel.

Mindegy... én így látom, Pepe te másképp. ;)

Én ezt itt lezártam.

Lehet itt magyarázkodni meg kifogásokat keresni, de attól tény marad hogy egy nagy szar volt nálunk Quaresma.. Kidobtunk érte 20 milliot.. Nem való neki topliga ez már bebizonyosodtt, 3 topliga nagycsapatában megbukott, ez tény, szóval nem nagyon van miről beszélni innestől, mert ha csak itt bukott volna meg, de portón kívül mindenhol beégett.
DSanton39

csak is inter írta:"Akik a média hírek alapján maradtak, amolyan Balotelli pótlásnak: Sculli, Kuyt."

Kettőjük közül inkább Kuyt jöjjön....de jöhet Sculli is ha lesz még távozó

Kuyt is kilőve, holnap nyilván ő is pályára lép..

de a kettő közül inkább Sculli, Serie A-ban ő már bizonyított.
zanetti88

Tommy írta:Lehet itt magyarázkodni meg kifogásokat keresni, de attól tény marad hogy egy nagy szar volt nálunk Quaresma.. Kidobtunk érte 20 milliot.. Nem való neki topliga ez már bebizonyosodtt, 3 topliga nagycsapatában megbukott, ez tény, szóval nem nagyon van miről beszélni innestől, mert ha csak itt bukott volna meg, de portón kívül mindenhol beégett.

hagyjuk inkább quaresmát...
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ricardo_Quaresma
de te ezt legalább olvasd végig hogy képbe legyél a dolgokkal
barcába 22meccset játszott azokon is csak csereként mert akkoriban volt valami bokaszalagszakadása..
nálunk játszott 13 meccset azokon is csak az utolsó percekbe és mindig szint vitt a játékba az olasz lapok mindig a csapat egyik legjobbjának hozták ki...

de mind1...szerintem sokat veszitettünk vele mer semmivel se rosszabb mint rinyáldo vagy nani
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

zanetti88 írta:
Tommy írta:Lehet itt magyarázkodni meg kifogásokat keresni, de attól tény marad hogy egy nagy szar volt nálunk Quaresma.. Kidobtunk érte 20 milliot.. Nem való neki topliga ez már bebizonyosodtt, 3 topliga nagycsapatában megbukott, ez tény, szóval nem nagyon van miről beszélni innestől, mert ha csak itt bukott volna meg, de portón kívül mindenhol beégett.

barcába 22meccset játszott azokon is csak csereként mert akkoriban volt valami bokaszalagszakadása..
nálunk játszott 13 meccset azokon is csak az utolsó percekbe és mindig szint vitt a játékba az olasz lapok mindig a csapat egyik legjobbjának hozták ki...

de mind1...szerintem sokat veszitettünk vele mer semmivel se rosszabb mint rinyáldo vagy nani

értelmetlen hozzájuk hasonlítgatni, mivel a mi csapatunkba nem fért be. de azért hogy edzegessen meg néha beálljon csereként, nem lett volna értelme itt tartani. neki ez a fajta kiegészítő ember szerep nem ment (megy). az alapcsapat pedig nélküle volt a legjobb. a Besiktasban ő lesz a húzóember, érjen el velük minél több sikert, valószínűleg csak sajnálhatjuk, hogy az itt töltött két év alatt nem tudott többet produkálni!
DSanton39

hát Nanival lehet egy szint, de hogy CR-rel hülyeség összehasonlítani az fix. nem csípem a fazont, de azért aranylabdát nem véletlen kapott..
Tommy

zanetti88 írta:

Jajj szegény sráccal mindenhol volt valami, és mindig csere volt, talán nem véletlen? Képbe vagyok a dolgokkal képzeld el.

"nálunk játszott 13 meccset azokon is csak az utolsó percekbe és mindig szint vitt a játékba az olasz lapok mindig a csapat egyik legjobbjának hozták ki..."

???

Az átlagosztályzata mindekét szezonban 5-5,5 között volt, ez pedig borzalmasan rossz. Pontosan emlékszem egyszer választotta a gazzetta a meccs legjobbjának a nyitómeccsén ahol lőtt egy gólt ami megpattant egy védő lábon így övé lett. (amugy kapu közelébe nem ment volna, de lényegtelen akkor tényleg jól játszott) Akkor 7-est kapott. Ez volt a Catania ellen, utána még egyszer kapott a 2 szezon alatt 6,5 öt ami még jónak számít, utána rendre 4-6 között volt az osztályzatai... De felesleges veled vitatozni róla, mert iszonyat elfogult vagy vele kapcsolatban.
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

Nah már megint Quaresma..
Nekem ő a Kedvenc, az Isten, a Király! Sosem hangoztattam itt mert tudtam mien véleménnyel vagytok róla..

Énis rohadtul elfogult szoktam vele szemben lenni, DE amikor gyenge akkor elismerem h gyenge.. Szoktam kritizálni nem is keveset.

Az elmúlt 2 éve ne szépítsük fos volt! Nem hozzá méltó és még Joséval sem jött ki annyira jól.

Ő pont az a spíler aki akkor tudja a legjobbját nyújtani mikor a taktika ráépül és pont ezért nem jó a nagy ligákban. Ő pont odavaló játékos ahol nála gyengébb képességű társak vannak és alkalmazkodnak az eléggé egyéni játékstílusához. Ez megy most a Besiktasnál is. RQ egy szabad stílusú főszereplő játékos.

José nem hiába nem játszatta. Ez a védekező taktika nem az ő pályája.

Kérdés mit tudott volna Benítez kezei alatt csinálni, de azt hiszem ezt már soha többé nem fogjuk megtudni.
Isztambulban a jelek szerint megtalálta a számitásait és ez a legfontosabb. :)
Persze buktunk egy 20-ast, de nem volt még oan csapat a focitörténelemben ahol ne lettek volna rosszabb igazolások. Szóval Forca RQ!

És ő már nem a mi játékosunk szóval kár miatta vitázni szerintem.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Molinaro ára 15 millio euro és burdisso

Lukakut is szóbahozták
zanetti88

DaNi írta:Molinaro ára 15 millio euro és burdisso

Lukakut is szóbahozták

molinaro a stuttgarthoz igazolt :D
szerintem te marchisiora gondolsz...
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

zanetti88 írta:
DaNi írta:Molinaro ára 15 millio euro és burdisso

Lukakut is szóbahozták

molinaro a stuttgarthoz igazolt :D
szerintem te marchisiora gondolsz...

sorry :oops: m m :mrgreen:
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Számomra az évszázad vicce lenne, ha leigazolnánk! Minden nem inter drukker ismerősöm cinkelne vele!!! Inkább Lukaku :)

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... ter_-39003
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

A mai hírek Klose-ról szólnak. Állítólag megkeressük. Internews-on és sat1 txt-en is írják.
Kuytot nem engedi el Hodgson, amit amúgy nem bánok.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/real-madrid-van-der-vaart-tavozhat-mourinho-keretszukitese-miatt-2041585

Van der Vaartot meg lehetne próbálni, ha nem kérnek érte 15 milliónál többet.
Persze mellette meg is kellene szabadulni fél tucat játékostól.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Bombastico írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/real-madrid-van-der-vaart-tavozhat-mourinho-keretszukitese-miatt-2041585

Van der Vaartot meg lehetne próbálni, ha nem kérnek érte 15 milliónál többet.
Persze mellette meg is kellene szabadulni fél tucat játékostól.

Van der Vart nagy kedvencem, több poszon is bevethető,ha eladják szerintem úgy se fognak10-15 többet kérni érte, annyit meg simán megér!
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Nem ide tartozik a hír, de Balotelli góllal mutatkozott be a Citybe Európa liga meccsen!
Az Fc Temesvár ellen idegenben az 57.percben állt be a 72.percben pedig vezetéshez juttatta a Cityt.
Nem semmi bemutatkozás nem gondoltam volna:)
DSanton39

szép bemutatkozás, de majd az angol védők ellen, és közönség előtt lesz az igazi vizsga számára.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

g.e.r.a írta:Nem ide tartozik a hír, de Balotelli góllal mutatkozott be a Citybe Európa liga meccsen!
Az Fc Temesvár ellen idegenben az 57.percben állt be a 72.percben pedig vezetéshez juttatta a Cityt.
Nem semmi bemutatkozás nem gondoltam volna:)

Bonucci is gólt szerzett a Juvéban
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Az Inter ajánlatot készül tenni Kuyt-ért!! :?

http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/08/20/2079106/rafael-benitezs-inter-agree-deal-for-liverpool-forward-dirk-kuyt-

Szerintem nem kell ő már ide, a fiatalokat kellene inkább jobban erőltetni :!:
DSanton39

valószínű jön. nem játszott tegnap, nem véletlen.

másik poolos hír, hogy Hodgson kölcsön akarja adni Aquilanit egy olasz csapatnak. hozzánk is jöhetne.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Azt nem értem, hogy miért nem szereti sok ember Kuyt játékát?
Kell egy szélső támadó. Azon a poszton a holland a legjobb megoldás. Folyamatosan fut, robotol, harcol, küzd és nem sérülékeny. Sculli sem lett volna fiatalabb, viszont sokkal gyengébb játékos (mondom ezt úgy, hogy nem ismerem). Kuyt simán jobb, mint Pandev. Rajta kívül, úgy fest most,hogy Mascherano is itt fog kikötni, persze sok múlik a Barcelonán is, de szerintem minket választana Rafa miatt. Más kérdés, hogy kell e ő ide. Amennyiben továbbra is két védekező középpályással fogunk játszani, akkor szerintem tökéletes választás. Igaz ott van Mariga, de ő még a jövő és csereként tökéletes lehet a következő szezonban. Egyébként sem szabad elfelejteni, hogy (sajnos, vagy nem, majd elválik) Benitez nagyon szereti alkalmazni a rotációt.
Szóval : Cesar-Maicon-Lúcio-Samuel-Zanetti-Cambiasso-Mascerano-Sneijder-Kuyt-Eto'o-Milito
...elég erősnek tűnne.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Hát mondjuk azzal a Kuyt sokkal jobb, mint Pandev dologgal nem teljesen értek 1-et!Azért nézzük azt, h tavaly úgy került ide, h kihagyta az alapozást fél évig profi meccs sem volt a lábában és rögtön alapemberré tudta kinőni magát ebben a csapatban ami azért nem semmi dolog!Pandev egy nagyon jó játékos az esélyt meg kéne adni neki.
Most a csapattal együtt készült jobban össze lesz szokva a társakkal és ebben a szezonban már penge lehet.
Ameddig a Lazio elnöke nem száműzte őt a tartalékokhoz a hátán cipelte a Laziot az esetek 80%-ban jó játékot mutatva.
Szal szerintem idén már hozza majd azt a szintet, amit egy Kuyt hozna nekünk és fiatalabb is.
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Mariga a jövő?? Ha idén is csak néha lép pályára, akkor mindig csak az marad. Ne irkálj már hülyeségeket!! Idén be kell építeni a kezdőbe, ő lesz az új Vieira. Kuyt meg semmivel nem jobb mint Pandev, sőt még öregebb 3 évvel!!! Felesleges a 2 POOLI ez tény.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Na ezért írok ritkán ide. A színvonal miatt, amit néhányan képviseltek... Bízd rám, hogy mit írok, mert az a saját véleményem és hidd el semmivel sem nagyobb hülyeség mint a tiéd. Csak, hogy értsd: Mascherano és Mariga nem egy szint. Kuyt meg szerintem hasznosabb, mint Pandev, szerinted nem. Én sem kezdek el veled személyeskedni, mert másképp gondolod... Suazo is hátán cipelte a Cagliarit mielőtt idejött szóval mindig van ellenpélda. Én személy szerint szeretem Pandevet, de nem szélsőként. Abban a pozícióban szerintem a holland jobb, mint ahogyan irányítóként Pandevet mondanám kettőjük közül.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Ezzel nem vagy egyedül én is egyre ritkábbra fogom mostanában.Az egy dolog,hogy nem értünk egyet,így van rendjén,de a beszólások amit sokan egymás felé megeresztenek,nekem némelyik túl megy egy határon.És amíg én tiszteletbe tartom más véleményét addig ezt fordítva is elvárom.Pedig aztán ilyen kiszól a gödör a ... dolgok ezek.Van 1-2 renitens köztudott,mint mindenhol. :|
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Milyen színvonal ?? :D Már jó párszor átbeszélte itt mindenki, hogy totál felesleges Mascherano+25 milliót megtakarítunk. És még ott van Motta is arra a posztra, aki nagyon jó volt tavasszal. Úgy látszik, hogy az értelmezéseddel valami gond van, mert én sehol nem írtam, hogy egy szint Mariga Mascheranoval. Az igaz, hogy hajt Kuyt, de már 30 éves és 20 millióba kerülne kb, és ha szerinted ennyit megér, akkor inkább nem is mondok semmit, remélem a hír is csak egy nagy vicc... :D
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

DSanton39 írta:valószínű jön. nem játszott tegnap, nem véletlen.

másik poolos hír, hogy Hodgson kölcsön akarja adni Aquilanit egy olasz csapatnak. hozzánk is jöhetne.

Nem csak Kuyt nem játszott az alapcsapatból.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/el ... ol-2041630
Mascherano és Gerrard sem,hétfőn City-Liverpool mecs Hodgson pihentette a kezdőembereket.

NEm szeretném Kuyt-öt akkor inkább porbáljuk meg Obinna,Coutinho,Obi,Biabiany-val valemelyikével helyette.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

"Holland lapértesülés szerint Milánóba költözik a friss világbajnoki ezüstérmes Dirk Kuyt, miután a Liverpool FC megegyezett az eladásáról az Internazionaléval. A De Telegraaf úgy tudja, már szombaton bejelentik az üzletet az érintett felek."
DSanton39

én örülök neki, Scullinál mindenképp jobb igazolásnak tartom.
csak már vágnánk ki a sok felesleget, legalább kölcsönbe. (Kerlon, Mancini, Suazo)
Tommy

Hát nem tudom, én vegyes érzelmekkel fogadom..

Jó játékos, a taktikába beleillik, de már 30 éves..

Mascherano is tuti jönni fog szerintem..
DSanton39

hát nem vele fog kezdődni a jövő Intere, de Scullival sem.

Rossi vagy Agüero lett volna az álom igazolás idén nyáron számomra. előbbi már késő, utóbbi meg megfizethetetlen amúgy is.

Mascherano szerintem Barcába megy, ráadásul mi nem nagyon akarunk költeni a Pool meg sokat kérne érte, max a 15 + Muntari álom üzlettel megérné.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Úgy tűnik megszereztük a Parmatól Antonelli felét kb 5 millióért, és csatlakozik is a csapathoz.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Marco írta:"Holland lapértesülés szerint Milánóba költözik a friss világbajnoki ezüstérmes Dirk Kuyt, miután a Liverpool FC megegyezett az eladásáról az Internazionaléval. A De Telegraaf úgy tudja, már szombaton bejelentik az üzletet az érintett felek."

Nálam is vegyes az érzés kicsit, de meg fogja szerettetni magát ez biztos.
Nagyon jó mentalítású hajtós, pörgős játékos, jobban örülök mintha idehoztunk volna egy Elia féle cselgépet aki bár látványosan játszik de kevésbé hasznos.
Pandevvel jót harcolnak majd a 3. csatár posztért, kell a mélység a csatársorba is.
2-3 évig egyértelműen erősítés lesz, és Sneijder sem lesz egyedüli holland itt.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ha jó ráon hozzuk el Kuyt-öt és nem valamai nagyon magas áron akkor jól járunk vele. Legjobb az lenne ha játékost is tudnánk nekik adni és akkor megszabadulunk egy felesleges embertől meg pénzben is kevesebbet kellene fizetni. :)
Nem a jövő embere ez tény, de 2-3 jó év még simán van benne és hajtós, kiteszi a szívét is a pályán valamint a kapura is veszélyes. ;)
DSanton39

mai hír: a Liverpool visszautasította a Barca 20 M Eurós ajánlatát Mascheranoért, és kijelentették hogy Kuyt nem eladó.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

DSanton39 írta:mai hír: a Liverpool visszautasította a Barca 20 M Eurós ajánlatát Mascheranoért, és kijelentették hogy Kuyt nem eladó.

Mi ajánlatunkat meg tudják Mascherano-ért, Muntari + 15 millió :) Remélem ezt fogadják el, jól járnánk vele, Pool már kevésbé :D
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

antonelli állítólag már orvosi vizsgálaton van nálunk. :shock: :shock:
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=25815
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

bazsi írta:antonelli állítólag már orvosi vizsgálaton van nálunk. :shock: :shock:
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=25815

És ez miért olyan meglepő? :D Már napok óta tényként közlik az érkezését.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

tudom. :) csak hát mégis meglepő igazolás. :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

nemtom már minek vesszük meg mikor ott van santon
DSanton39

kell az olasz utánpótlás, sérülésekre pedig lehet számítani. Zanetti inkább középpályán fog játszani, Maicon-Chivu most az alap kezdő, cserének Santon-Antonelli jó páros lesz.
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

Akkor ennyit Bastos leigazolásáról :(
Neki vhogy jobban örültem volna...
DSanton39

Kuyt ügyben fejlemények, az ajánlatunk 9 millió + Obinna volt, de ezt visszautasították. most két lehetőség van vagy megemeljük 18-ra plusz Obinna, vagy az első ajánlathoz még hozzácsapjuk Muntarit. (calciomercato.com)

én az utóbbit favorizálnám.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

R9. írta:nemtom már minek vesszük meg mikor ott van santon

Én nagyon örülök neki, hogy nem 1 afrikait hozunk, nagyon ügyes játékos, és fiatal, nem hiszem, hogy meg fogjuk bánni!

Kuyt-ot nem hiszem, hogy eladják, főleg ha Barca vagy netalántán mi elhozzuk, meg elég sok nyilatkozatot olvastam, hogy nem eladó.

Scullival mi a helyzet, abbamaradtak a tárgyalások, tudni valamit ? lemaradtam egy kicsit szerintem :roll:
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

DSanton39 írta:Kuyt ügyben fejlemények, az ajánlatunk 9 millió + Obinna volt, de ezt visszautasították. most két lehetőség van vagy megemeljük 18-ra plusz Obinna, vagy az első ajánlathoz még hozzácsapjuk Muntarit. (calciomercato.com)

én az utóbbit favorizálnám.

hmmm ;)
9M + Obinna + Muntari -> Ez jó, ezt át kellene tolni rajtuk.
Ez talán már a Poolnak sem lenne olyan rossz...de valószínű hogy inkább a pénz kellene nekik.
Válasz küldése