Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
gabesz
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Ez ki igazol rosszul, ki nem ez egy baromság. Milyen szempontból garantált az h xy egy A csapat után egy B csapatban is ugyanolyan teljesítményt fog nyújtani? Mancini meg Quaresma is világklasszis volt az előző csapatában. Én azért nem örülnék Beníteznek, mert hozná magával a spanyol haverjait, de ez egyéni probléma
A másik, h az nagyon nem ért a focihoz, aki szerint Guardiola egy gyenge edző. Egy csatárt a góljai, egy edzőt az eredményei minősítik.
- Atosz
Hát igen, szép lassan összejöhetne egy ilyen védelem:
Santon----------Bonucci--------Ranocchia----------Criscito.
Legkevésbé sem vetném meg.
- kiscivis
Antonio Caliendo: "Maicon helyzete tiszta, szerintem még sosem volt ilyen átlátható. Az életben minden eladó és minden megvehető, kivéve a szerelem. A mérkőzés ezekben a napokban dől el. De nem csak a Madridról van szó, a City kívánságlistájának is az első helyén áll az ügyfelem.""Matías Aguirregaray majdnem az Inter játékosa, már lefoglalták a játékost. Kiváló igazolás, mert Zanetti és Maicon keveréke, és még nagyon fiatal. A Juventus is megpróbálta leigazolni." Az Inter tehát igazolt egy jobbhátvédet, méghozzá Maicon utódját! (madridista)
A hír már több helyne is megjelent, szóval ebből lehet vmi. Az kérdés, h Maicon utód-e, még azért csak 21 éves, szóval ezzel bánjunk óvatosan.
A hír már több helyne is megjelent, szóval ebből lehet vmi. Az kérdés, h Maicon utód-e, még azért csak 21 éves, szóval ezzel bánjunk óvatosan.
- DaNi
Nem rossz védő
Szeretem az urugváji védőket
nagyon kemények
http://www.youtube.com/watch?v=7DyTKuEC ... r_embedded
- Cupi
DaNi írta:Nem rossz védőSzeretem az urugváji védőket
nagyon kemények
Valamit lehet még tudni erről az elméletileg új igazolásról? Wikipédián már a klubjának az Inter van beírva.
Mondjuk lehet megy majd kölcsönben, nem biztos, hogy rögtön hozzánk kerül!
Még az sem biztos, hogy Maicon lelép! Remélem 30 alatt nem adjuk el
- versenyszellem
horas írta:DaNi írta:Benitez nem rossz edzőA Poolnál azért igazolt olyan szarul mert sose kapott annyi pénzt ,hogy azokat vegye meg akik kellenek( kivétel Torres ). De azért remélem Torres nem jön ,rühellem azt az embert
Ez pont,hogy nem igaz Benítez többet költött mint Ferguson az elmúlt 4-5 évben,Benítez-en pont ez a legnagyobb támadási felület,hog nem tud igazolni.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... nitez.html
De nem kell teljesen szabad kezet adni neki és ez a dolog talán átívelhető.
Ha Benítez lesz az edzőn tán-tán,minden Torres érkezésével lesz tele figyeljétek meg.
Azért elég sokat lehetett hallani arról, hogy a 'Pool tulajdonosai csupán üzleti lehetőséget láttak a klubban és nem éppen az volt a céljuk hogy hosszú évekig nyomják a pénzt bele, ahogy nálunk tette, teszi Moratti.
utolsó két évben azért lehet látni, hogy 6-6 millió minusz lett az igazolások egyenlege.
Ha leszámítjuk az Ibra eladásunkat, igencsak forgatná a szemét mindenki, ha egy mercato során netto 6 millio eurot áldozunk játékosokra.
Szóval nem kell aggódni emiatt.
Már csak azért sem, mert itt kész a csapat. a csapat képes 3-4 féle taktikában is jól játszani.
Szóval ez az igazolásosdi szerintem abszolút nem fog nálunk gondot okozni, ha jön is Benitez!
-
colyn
versenyszellem írta:horas írta:DaNi írta:Benitez nem rossz edzőA Poolnál azért igazolt olyan szarul mert sose kapott annyi pénzt ,hogy azokat vegye meg akik kellenek( kivétel Torres ). De azért remélem Torres nem jön ,rühellem azt az embert
Ez pont,hogy nem igaz Benítez többet költött mint Ferguson az elmúlt 4-5 évben,Benítez-en pont ez a legnagyobb támadási felület,hog nem tud igazolni.
http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... nitez.html
De nem kell teljesen szabad kezet adni neki és ez a dolog talán átívelhető.
Ha Benítez lesz az edzőn tán-tán,minden Torres érkezésével lesz tele figyeljétek meg.
Azért elég sokat lehetett hallani arról, hogy a 'Pool tulajdonosai csupán üzleti lehetőséget láttak a klubban és nem éppen az volt a céljuk hogy hosszú évekig nyomják a pénzt bele, ahogy nálunk tette, teszi Moratti.
utolsó két évben azért lehet látni, hogy 6-6 millió minusz lett az igazolások egyenlege.
Ha leszámítjuk az Ibra eladásunkat, igencsak forgatná a szemét mindenki, ha egy mercato során netto 6 millio eurot áldozunk játékosokra.
Szóval nem kell aggódni emiatt.
Már csak azért sem, mert itt kész a csapat. a csapat képes 3-4 féle taktikában is jól játszani.
Szóval ez az igazolásosdi szerintem abszolút nem fog nálunk gondot okozni, ha jön is Benitez!
hagyjuk mar ezt a " Benitez nem jol igazol" temat.Egyreszt nalunk itt van Branca. Masodszor szeretnem,ha valaki leirna,ki az a rohadt rossz igazolas a Poolnal? Mert oke,Keane-nel leszerepelt,de ki mondta volna meg elore,hogy az aki hosszu eveket jatszott kiemelkedoen a Tottenhamnel,egyszeruen leblokkol a vorosoknel. Vagy Auqulliani? Akit ugy vettek meg,hogy serult volt,az orvosok 2-3 het felepulest josoltak neki,lett belole 4 honap.Max az orvosi stab hibaja.
Nem azt mondom,hogy ot szeretnem,de van benne fantazia.Es szerintem valtani is fog iden,mert rohadt nagy kupleraj van most itt.
- sorger=giallo
Tényleg nem hangzik rosszul, habár azért némi időre, tapasztalatra és kondícióra szükség lenne ahhoz, hogy egy ilyen kezdő összeállítás pályára lépjen a védelemben.Atosz írta:Hát igen, szép lassan összejöhetne egy ilyen védelem:
FORZA INTER!!!
- Nia
horas írta:Torres 26 éves és már most 293 tétmérközése van,emellett 72-szeres válogatott ez majdnem 400 mérközés én ezt nem nevezném sérülékenynek.
Torres pályáját szinte az elejétől "láttam".Az Atleticoban nem hiába lett minden idők legfiatalabb CSK-ja.Ott nem volt annyi sérülése összesen,mint Liverpoolban 3 év alatt.Túl kemény neki az a bajnokság,és az Olasz sem kisasszonyfoci.Nem hiába nyilatkozta azt,hogy nem akar sokáig Angliában maradni,mert már egy roncs lesz és ezzel egyet is értek...Ott nagyon sérülékeny...
És ahogy mondtam,állítólag marad ott még egy évet ahol van.Nagyszerű csatár.
Milito már a szívünk csücske lett és bőven van még benne.Csak hol volt idáig
internaZIOnaLe írta:Bárkit, csak Benitezt NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira ellenszenves egy pali és ráadásul szerintem nincs is olyan széles repertoárja mint Hiddinknek!
Nekem pl. Capello nem szimpatikus,de jó edző.Szerintem Benítez is.Azért elég jól nyomja a BL-t.Tekintsük el ettől az évtől.A PL meg...
Még egy kérdés?Miért akarunk mi jelenleg eladni 3/4 csapatot és pénzt kasszírozni?Azért elég egy alapembert eladni.Pénz meg van most bőven.Szóval adjunk el mindenkit aki sok pénzt hoz?Azért vonulhatnak vissza játékosok az Interből is
Nincs olyan edző akinek ne lett volna "baklövése"...
- realevil
kiscivis írta:realevil írta:Maicon meg had menjen, akár 20 milláért is. A helyére meg Ranocchia + Bonucci kellene.
? 20 milla a világ legjobb jobb-bekkjéért, a helyére meg 2 középsővédő?
1 senki sem pótolhatatlan, szerintem
2 szélre is marad még bevethető minőségi játékos, ha Maiconunk elmegy
+ egy focista olyan poszton játszik ahol a legnagyobb szükség van rá...
http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/06/01/1953501/inter-signing-of-mat%C3%ADas-aguirregaray-paves-maicons-exit-for-real-
- PellerG
De Zanettin kívül ki a minőségi játékos a jobbszélre!?
Santont hagyjuk már....
Túl van sztárolva itt a fórumon. Persze örülök neki nagyon, h végre találtunk egy saját nevelésű és tehetséges olasz játékost, de eddig játszott össz 25 meccset.
Tavaly, mikor Mourinho betette a keretbe, tényleg volt 7-8 átlag feletti meccse, de utána közvetlenül el is tűnt, és ki is került a kezdőből.
Mourinho is azt mondta róla h fizikailag még igencsak meg kéne erősödnie, h megállja a helyét, és folyamatosan lehessen rá számítani. Ez is benne lehet abban, hogy az elmúlt szezon 70%-ában sérült volt.
Így nem lehet-jelenleg, egyelőre-rá építeni egy egész szezont kezdőként.
Persze nagyon örülnék neki, ha 1-2 éven belül már fontos tag lenne a kezdőben! Hajrá!
Santont hagyjuk már....
Túl van sztárolva itt a fórumon. Persze örülök neki nagyon, h végre találtunk egy saját nevelésű és tehetséges olasz játékost, de eddig játszott össz 25 meccset.
Tavaly, mikor Mourinho betette a keretbe, tényleg volt 7-8 átlag feletti meccse, de utána közvetlenül el is tűnt, és ki is került a kezdőből.
Mourinho is azt mondta róla h fizikailag még igencsak meg kéne erősödnie, h megállja a helyét, és folyamatosan lehessen rá számítani. Ez is benne lehet abban, hogy az elmúlt szezon 70%-ában sérült volt.
Így nem lehet-jelenleg, egyelőre-rá építeni egy egész szezont kezdőként.
Persze nagyon örülnék neki, ha 1-2 éven belül már fontos tag lenne a kezdőben! Hajrá!
- mike
Ha Maicon megy akkor fizessenek érte, nehogy már 20 mill-ért odaadjuk.
Főleg mikor mindenki le akar húzni minket is pénzzel, ilyen balfék Muntarikat lehet venni ennyiért.
Ha megy is, Zanetti és Santon megoldja a jobboldalt, Chivu mellé kell balra valaki (Pl: Kolarov).
Santont jó lenne játszatni hosszú távon is, különben el kell adni és évek múlva a többszöröséért akarjuk majd visszahozni.
Főleg mikor mindenki le akar húzni minket is pénzzel, ilyen balfék Muntarikat lehet venni ennyiért.
Ha megy is, Zanetti és Santon megoldja a jobboldalt, Chivu mellé kell balra valaki (Pl: Kolarov).
Santont jó lenne játszatni hosszú távon is, különben el kell adni és évek múlva a többszöröséért akarjuk majd visszahozni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2010.06.02. 14:37-kor.
- BandInter
A calciomercato szerint a cselszki vinné Wes-t!!
Álmodozzanak csak! Nem is értem ezeket a dolgokat. Nem hiszem hogy egy csapat amely hosszú idő után a csúcsra ér eladná a meghatározó embereit! Úgy néz ki mások reménykednek ebbe.
Ne essetek nekem!
Csak gondoltam megosztom veletek. Nem tartom én ezt valósnak mivel 1.: Sneijdi csókolgatta a címert, 2.: kijelentette hogy marad.
Tényleg jó lenne már ha eldőlne ki lesz az edzőnk!! Nem kell elsietni de jó lenne ha ilyen téren minél hamarabb megnyugodhatna mindenki.
Mondok egy másik lehetőséget! Mi lenne ha Beppe Baresi lenne az edző? 2 évig Mou mellett tanúlhatott és így maradna az a mentalítás ami eddig is volt. Nem tudom jó döntés lenne vagy sem...
Álmodozzanak csak! Nem is értem ezeket a dolgokat. Nem hiszem hogy egy csapat amely hosszú idő után a csúcsra ér eladná a meghatározó embereit! Úgy néz ki mások reménykednek ebbe.
Ne essetek nekem!
Tényleg jó lenne már ha eldőlne ki lesz az edzőnk!! Nem kell elsietni de jó lenne ha ilyen téren minél hamarabb megnyugodhatna mindenki.
Mondok egy másik lehetőséget! Mi lenne ha Beppe Baresi lenne az edző? 2 évig Mou mellett tanúlhatott és így maradna az a mentalítás ami eddig is volt. Nem tudom jó döntés lenne vagy sem...
- mike
BandInter írta:A calciomercato szerint a cselszki vinné Wes-t!!![]()
Ja, kell is Lampard,Ballack, és Deco mellé még egy irányító
Sztem kacsa, de ha nem akkor hülyék a cseszkinél.
Persze Wes most jobb mindegyiknél
- realevil
De Zanettin kívül ki a minőségi játékos a jobbszélre!?
Santont hagyjuk már....
Az tény, hogy idén nem jutott sok szerephez a csapatban. Nem mondasz hülyeséget, viszont remélem a következő szezontól több alkalma lesz majd bizonyítani és azt is, hogy él is vele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realevil 2010.06.02. 14:47-kor.
- BandInter
mike írta:BandInter írta:A calciomercato szerint a cselszki vinné Wes-t!!![]()
Ja, kell is Lampard,Ballack, és Deco mellé még egy irányító![]()
Sztem kacsa, de ha nem akkor hülyék a cseszkinél.
Persze Wes most jobb mindegyiknél
Kell nekik egy adag szerencse mert idén nem igen volt nekik. Persze ezt én nem bánom!
nem kell nekik senki szerintem. Jó az a csapat úgy ahogy van!
- Cupi
BandInter írta:A calciomercato szerint a cselszki vinné Wes-t!!![]()
Igen ez máshol is fent volt már a napokban, de az is ott volt, hogy lehetetlen küldetés lenne mert Wes kijelentette, hogy marad és nem megy sehova
Egyébként meg Kaká-t jobban szeretné Anchelotti
- realevil
Nem tartom én ezt valósnak mivel 1.: Sneijdi csókolgatta a címert
Maicon is csókolgatta... most meg mi van körülötte.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realevil 2010.06.02. 14:54-kor.
- BandInter
Nem olvastam végig a cikket mert nem tartom én sem valósnak a dolgot! De még az is lehet hogy a cselszinél nem is merűlt fel a neve csak valamelyik újság kezdte el....
Mind1 hagyjuk is a dolgot mert úgysem megy sehova Sneij... legalábbis remélem
Mind1 hagyjuk is a dolgot mert úgysem megy sehova Sneij... legalábbis remélem
- BandInter
realevil írta:Nem tartom én ezt valósnak mivel 1.: Sneijdi csókolgatta a címert
Maicon is csókolgatta...
Maicon szerintem maradna is! csak amit itt néhányan feszegetnek hogy már nem fiatal és most nagyot lehetne rajt szakítani emiatt van szerintem az hogy el akarják adni.
Nézd ugye volt az a bizonyos gólöröm. Az nyilván nem volt véletlen! És nyilván valakinek célozta ezt a testbeszédet! Bizonyára szezon közbe már említették neki hogy nyáron elmegy vagy valami ilyesmi. Erre reagált hogy ő maradni szeretne.
De én is csak találgatok...
- realevil
- horas
Santon-t szerintem is játszatni kéne,ha nem is kezdőben de ennél többet.
Megmondom öszintén símán benne van,hogy megüti majd egyszer Maicon szintjét.És én kiváncsi vagyok az utánpotlásra igazából ebben van a nagy üzlet szerintem.Jobban oda kéne figyelni az utánpotlásra jobban erőltetni a dolgot,az utóbbi évben ilyen játékosok jöttek ki a primavera-ból.Martins,Pandev,Balotelli,Santon,Bonucci.Ez egy félcsapat...Muntari-nál,Quaresma-nál,Burdisso-nál biztos,hgy jobbak én hiszek Krhin-ben,Obi-ban,Stevanovic-ban,nem hiszem el,hogy nem lehetne többet játszatni őket,csaknem mennének el rajtuk meccsek.
Megmondom öszintén símán benne van,hogy megüti majd egyszer Maicon szintjét.És én kiváncsi vagyok az utánpotlásra igazából ebben van a nagy üzlet szerintem.Jobban oda kéne figyelni az utánpotlásra jobban erőltetni a dolgot,az utóbbi évben ilyen játékosok jöttek ki a primavera-ból.Martins,Pandev,Balotelli,Santon,Bonucci.Ez egy félcsapat...Muntari-nál,Quaresma-nál,Burdisso-nál biztos,hgy jobbak én hiszek Krhin-ben,Obi-ban,Stevanovic-ban,nem hiszem el,hogy nem lehetne többet játszatni őket,csaknem mennének el rajtuk meccsek.
- horas
realevil írta:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/06/02/1954571/real-madrid-coach-jose-mourinho-targets-wayne-rooney-maicon
Macon + Milito = €70m
elgondolkodtató...
Olyannyira,hogy elkell engedni őket.
Torres és Silva jöhet is helyettük 40+30.
- e.szabi
Torrest 40 ért biztos nem fogják engedni, de rá tennénk még vagy 10-et, 15-t, és akkor meg is van, márha jönni is akarna, Silva pedig 30-ért reális. Bár nem hiszem, hogy Militot annyira akarná a Real.
- BandInter
horas írta:Santon-t szerintem is játszatni kéne,ha nem is kezdőben de ennél többet.
Szívemből szólt horas!!!
Én is a fiatalokat erőltetném! De mi mindig elengedtük a jó fiatalokat! Nem kell messze menni maradjunk Milánóba! Pirlo....
És ez az érzésem Arnaval kapcsolatba! Jó ő nem saját nevelés. De fiatal. Ha Santont is keveset játszatjuk előbb útobb ő is megelégeli és továbbáll. Balotelliért ragaszkodnak úgytűnik és talán nem engedik el!
- mike
realevil írta:http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/06/02/1954571/real-madrid-coach-jose-mourinho-targets-wayne-rooney-maicon
Macon + Milito = €70m
elgondolkodtató...
Szerintem kevés értük
Van több pénzük ennél ... meg Milito remélem egyébként is marad.
- Cupi
Ma olvastam, hogy Moratti 35-öt kér Maiconért, alatta nem engedi el! Perez meg a kezdeti 20-at felemelte 25-re!
Lehet 30-ba megegyeznek és tényleg megy
Milito viszont remélem marad (nagyon hülye lenne a madrid is ha egy bár kiváló, de 31 éves játékosért adnának 40 milliót)
Lehet 30-ba megegyeznek és tényleg megy
Milito viszont remélem marad (nagyon hülye lenne a madrid is ha egy bár kiváló, de 31 éves játékosért adnának 40 milliót)
- Komax
Szerintem is menni fog Maicon, hiába mutogatott annál a gólnál. Piaci értékéből most lehet a legtöbbet kipréselni, később biztos hogy nem kapnánk érte ennyit...kb.30-30+
Ha jól emlékszem Santon sokat volt sérült, azért nem játszatta José.
Ha jól emlékszem Santon sokat volt sérült, azért nem játszatta José.
- Atosz
De az a 70 milliós ár Moratti kívánsága. A Real 50-et áldozna rá.
Silvát valóban meg kéne szerezni Horas, de lehet 30-ért nem menne.
Silvát valóban meg kéne szerezni Horas, de lehet 30-ért nem menne.
- Cupi
Silva valóban jó, kérdés mennyit kérnek érte! Mai hír, hogy a madrid mégsem akarja megszerezni
- Valenciai hírek szerint José Mourinhónál nem számít fontos igazolásnak David Silva, így annak ellenére, hogy a játékos és a madridi klub között már teljes volt a megállapodás, a döntő pillanatban a fővárosi együttes visszalépett a tárgyalások lefolytatásától. (madridista.hu)
- Valenciai hírek szerint José Mourinhónál nem számít fontos igazolásnak David Silva, így annak ellenére, hogy a játékos és a madridi klub között már teljes volt a megállapodás, a döntő pillanatban a fővárosi együttes visszalépett a tárgyalások lefolytatásától. (madridista.hu)
- BandInter
Lehet rosszúl értelmeztem de azt olvastam Mihajlovic Fiorentina, Zenga meg egy arab csapat az Al-Nassr edzője lett vagy lehet. Capello ugye valószínű marad így csökken az esélyesek száma vagy neve. Benítez, Guardiola, Spallettit tartják a végső "győztesnek". Spalletti vissza akar térni olaszba és az Inter épp kapóra jöhet neki.
az infót a calciomercatoról vettem...
az infót a calciomercatoról vettem...
- Tommy
Spaletti nagyon jó lenne!
Ez a 70 millios ajánlat ha igaz, akkor nagyon elgondolkodató.. Ha végig gondoljuk akkor ezt elkell fogadni. Mindkét játékos pályafutása csúcsán van egyik 32 másik meg 30 éves lesz jövőre.. Ennél jobbak már nem lesznek, és most utoljára nagyon nagyot kaszálhatnánk rajtuk. Manchester United pl hasonló esetben tuti eladná őket.
Fiataloknak meg tényleg több bizalmat kéne adni, azért az bebizonyosodott, hogy az utánpótlásunk nagyon jó, csak nem adjuk meg a lehetőséget sok játékosnak. Santon pedig azért játszott keveset mert idén sérült volt szinte mindig sajnos, de most tavasszal megműtötték, reméljük felépül rendesen és a következő szezonban már rendszeresen játszani fog.. Tavaly azért bebizonyította hogy nagyon jó játékos, óriási tehetség, nem hiába utasít minden ajánlatot vissza a klub érte.. És nem 7-8 jó meccse volt.
Ez a 70 millios ajánlat ha igaz, akkor nagyon elgondolkodató.. Ha végig gondoljuk akkor ezt elkell fogadni. Mindkét játékos pályafutása csúcsán van egyik 32 másik meg 30 éves lesz jövőre.. Ennél jobbak már nem lesznek, és most utoljára nagyon nagyot kaszálhatnánk rajtuk. Manchester United pl hasonló esetben tuti eladná őket.
Fiataloknak meg tényleg több bizalmat kéne adni, azért az bebizonyosodott, hogy az utánpótlásunk nagyon jó, csak nem adjuk meg a lehetőséget sok játékosnak. Santon pedig azért játszott keveset mert idén sérült volt szinte mindig sajnos, de most tavasszal megműtötték, reméljük felépül rendesen és a következő szezonban már rendszeresen játszani fog.. Tavaly azért bebizonyította hogy nagyon jó játékos, óriási tehetség, nem hiába utasít minden ajánlatot vissza a klub érte.. És nem 7-8 jó meccse volt.
- BandInter
Tommy írta:Spaletti nagyon jó lenne!
Igen igaz Santon azért nem játszott mert szegény mindig megsérűlt. De végülis mikor jó állapotba volt mindig játszott/játszhatott. Még úgy is hogy ugye a szezonban játszott első néhány meccsén nem volt túl jó csinált olyan hibákat amiből gól lett(ne értse senki félre nem bántásból mondom!!!) de José bízott benne és később megoldotta a feladatát nagyon magas szinten. Talán vele és Balotellivel megindúl valami ebbe az irányba.
- Cupi
Tommy írta:Spaletti nagyon jó lenne!
Vele felemás érzéseim vannak! Jó edzőnek tartom és a látványos támadó foci híve, ami nem lenne rossz
Viszont nem tartom nagy taktikusnak és sokszor rosszul nyúl bele a meccsbe, rosszul cserél, nem jól reagál az ellenfél taktikai húzásaira, stb
Mondjuk számomra szimpatikus edző egyébként, és az is igaz, hogy ilyen erős kerete még nem volt mint amilyen itt nálunk lenne
- Atosz
Cupi írta:Tommy írta:Spaletti nagyon jó lenne!
Vele felemás érzéseim vannak! Jó edzőnek tartom és a látványos támadó foci híve, ami nem lenne rossz![]()
Viszont nem tartom nagy taktikusnak és sokszor rosszul nyúl bele a meccsbe, rosszul cserél, nem jól reagál az ellenfél taktikai húzásaira, stb
Mondjuk számomra szimpatikus edző egyébként, és az is igaz, hogy ilyen erős kerete még nem volt mint amilyen itt nálunk lenne
Abba a Romába nem is lehetett jól belenyúlni. Volt 11 emberük, meg Brighi...
- Papus
Üdv!
Szerintem a lényeg az,hogy ne benitez legyen a mister,nagyon alaklmatlannak tartom a feladatra.Ugygondolom Spalletti lesz a jó döntés a jelőltekből,ilyen kerettel ő még nem dolgozhatott,a scudetto garantált,a bl címet meg ugysem védi meg senki...
Szerintem a lényeg az,hogy ne benitez legyen a mister,nagyon alaklmatlannak tartom a feladatra.Ugygondolom Spalletti lesz a jó döntés a jelőltekből,ilyen kerettel ő még nem dolgozhatott,a scudetto garantált,a bl címet meg ugysem védi meg senki...
- bazsi
Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
madridista.hu-ról van.
madridista.hu-ról van.
- BandInter
Papus írta:Üdv!
Pedig úgy tűnik hogy Benítez lesz a végső befutó. Sajtóértesülések szerint még ma pont kerűlhet az ügy végére. Sőt hozná magával Mascheranot. Érte még a Barca és a City érdeklődik.
- Stankov
bazsi írta:Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
madridista.hu-ról van.
Hát ha tényleg ezt mondta akkor már közel lehet a megegyezés,bár nekem meggyőződésem ha Moratti foggal-körömmel ragaszkodna hozzá,maradna.
Benitezröl meg tényleg egyre több helyen írnak hát én már kifejtettem véleményem róla,próbálom magam győzködni h ő jó lesz nekünk de nem igazán megy...
- Cupi
BandInter írta: Pedig úgy tűnik hogy Benítez lesz a végső befutó. Sajtóértesülések szerint még ma pont kerűlhet az ügy végére. Sőt hozná magával Mascheranot.
Mascherano nem lenne rossz! Jó kis játékos! Mondjuk tévedésben voltam mert azt hittem 30 körül van, most néztem csak 26
Cambiasso - Mascherano középpálya nem lenne gyenge
-
hazafi
Az az igazság, hogy már tuti hogy megy, de felesleges nagy nevet igazolni a helyére, ott van Santon, meg talán az az új gyerek, Aguirregaray is. Mascerano-val stabilabb lesz a középpálya, de őt inkább ilyen hentesnek tartom (ne értsetek félre, de vele csak stabilabb lenne a középpálya) megint elmegyünk abba az irányba mint mikor Mancini volt az edző, és szinte csak védekező játékosok vannak a középpályára. Stanko már nme a régi, és csak Wes van aki támadó kp. Ott van Gourcuff hozzuk már el. Coutinho úgy is kölcsönbe megy valahova. Persze én örülnék ha 2 nagy név is önne a középpályára, de arra elég kevés az esély. Ha jön Mascerano sztem más nem fog jönni a kp-ra.
- BandInter
Miért vagytok olyan rossz véleménnyel Benítezről? Szerintem igenis jó edző! Jó stratéga ő is. És nem mellékesen a pool szemre is szép focit játszik a keze alatt! Javi meg valóban tökéletes lenne ebbe csapatba. Jó kis játékos
- 20recoba
Ramiresnek örülnék, most olvasom, hogy Q-t is belevonná a biznizbe Moratti.
Szerintem nagyon tehetséges, a Konfederációs kupán jó benyomást tett rám.
Szerintem nagyon tehetséges, a Konfederációs kupán jó benyomást tett rám.
- 20recoba
Cupi írta:BandInter írta: Pedig úgy tűnik hogy Benítez lesz a végső befutó. Sajtóértesülések szerint még ma pont kerűlhet az ügy végére. Sőt hozná magával Mascheranot.
Mascherano nem lenne rossz! Jó kis játékos! Mondjuk tévedésben voltam mert azt hittem 30 körül van, most néztem csak 26szóval még fiatal is.
Erős páros lenne az biztos. Viszont tavasszal szenzációsan működött a Motta-Cambi páros. Mottát sokat szidtuk( köztük én is ), de tavasszal szerintem nagyon jó volt(pl a Barca ellen két gól is az ő labdaszerzéséből indult). Meg Motta kreatívabb mint Mascherano, a brazil nagyon érzi az egyérintős játékot, és remek kiugratásai vannak, míg az argentín inkább a nagy munkabírásával emelkedik ki.
- Inter101
Szerintem a bal oldalra kell igazolni feltétlenül! Nincs bal oldali védő és középpályás sem, ráadásul ha eladjuk Maicont gyakorlatilag szélsö játék nélkül marad az Inter. Santon sérült volt és jobb lábas, ráadásul én nem tennék rá nagy pénzt hogy klasszis játékos. A szélekre kellenne igazolni nem középre, esetleg Muntari helyére ha ö elmegy(remélem), egy csere játékost.
- mike
Cupi írta:BandInter írta: Pedig úgy tűnik hogy Benítez lesz a végső befutó. Sajtóértesülések szerint még ma pont kerűlhet az ügy végére. Sőt hozná magával Mascheranot.
Mascherano nem lenne rossz! Jó kis játékos! Mondjuk tévedésben voltam mert azt hittem 30 körül van, most néztem csak 26szóval még fiatal is.
Hát az tényleg brutkó lenne, Mascherano-Cambi-Sneijder hármas középen
Viszont Quaresma lehet megérdemelne most némi lehetőséget.
A piaci ára most amúgy is mélyponton van, és hátha az új mester megtalálná a régi játékát.
- e.szabi
Most olvastam, hogy Benitezt követné Mascherano és Benayoun is, remélem Benayoun csak vicc. Viszont Gerrardnak, Torresnek elege van Benitezből.
-
R9.
fu ez a maicon de felidegesített most, mi a büdös fsznak akar egy fos realba menni
remélem moratti nem adja el és itt ragad , bár ahogy morattit ismerem 10millioba oda adja a végén a realnak
remélem moratti nem adja el és itt ragad , bár ahogy morattit ismerem 10millioba oda adja a végén a realnak
- Tommy
bazsi írta:Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
madridista.hu-ról van.
Na akkor takarodj a realba, zsoldos..
- mike
Tommy írta:bazsi írta:Maicon: "Megtisztelő, hogy a Real Madrid érdeklődik irántam. Nagyon fontos ez nekem, tele vagyok illúziókkal. A Manchester Cityvel nincs semmi, ebben biztos vagyok. Őszintén elmondom köntörfalazás helyett: a Real Madridban szeretnék játszani."
madridista.hu-ról van.
Na akkor takarodj a realba, zsoldos..
Nekem semmi bajom ezzel.
Itt van 5 éve, ez sem semmi a mai fociban egy légióstól, új kihívás kell neki, meg menne is José után.
Sokat tett a csapatért, és a teljesítménye is visszafelé fog esni mostmár.
Ha akar menjen, csak kérjük meg rendesen az árát.
Militoval más a helyzet, ő ne menjen 1 év ittlét után, mégha mindent megnyert akkor se !