Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Inter101

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Azt nem tudom megérteni hogy egy edzö miért csak az ex játékosaiban gondolkodik? Azt értem hogy ismeri öket megbizik bennük de azért vannak más játékosok is a világon. A Pool bol Gerrard, Torres, Mascerano (bár idén állitolag nagyon rosszul játszott, én nem tudom nem sok Pool meccset láttam) lenne erösités, a többiek max. tölteléknek jöhetne!!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

e.szabi írta:Most olvastam, hogy Benitezt követné Mascherano és Benayoun is, remélem Benayoun csak vicc. Viszont Gerrardnak, Torresnek elege van Benitezből.

Benayoun ide ne jöjjön.... :evil:
Maicon meg....ok, hogy itt volt 5 évet és váltana, de akkor minek csókolgatta a címert meg többször is mondta marad ha a real hívására egyből ugrik a lehetőségre.... :cry: komolyan mintha most egy kis csapatba játszana és nem hagyhatná ki a nagy hívását...
Nagyon hálás vagyok Mourinhonak és birom, de remélem jövőre semmit nem nyernek a madriddal és Perec is meg Maicon is majd pislognak nagyokat :)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ugyanezen gondolkoztam már sokat, és nem értem, amit Cupi ír!
Maicon akkor minek csinált ekkora mezcsókolgatós műsort a Juve és a Barca ellen is! Egyértelműen arra utalt vele, hogy szereti az Inter, és maradni fog, mivel akkortájt írtak arról h el fog igazolni.
Senki nem kérte erre, de ő mégis mezcsókolgatott. Akkor viszont most mi ez a nagy eligazolási kedv? Hogy ő márpedig őszintén szólva menni akar. Nem értem....
Inter101

Gondolom elhuzták elötte a mézes madzagot. De ne feledjük Mourinho a Chelseaböl is akart játékosokat hozni, tudjuk milyen eredménnyel. Amugy majd Moratti vagy az igazolásokért felelösök eldöntik hogy ha esetleg elengedik x millioért akkor abbol kit, kiket lehet venni , vagy esetleg hogyan lehet házon belül megoldani a potlását! Nekem a bal oldal nagyon lukas! Oda kéne valakit, valakiket igazolni!
INMATE

Hozzászólás Szerző: INMATE »

Maicon esetében persze a legfontosabb, hogy a klub mit gondol az eligazolásáról. Ha elengedik valószínűleg nem kevés pénzért, akkor pedig a pótlása a lényeges, ha még meg marad abból a pénzből amit érte kapunk akkor lehet pótolgatni is. Ibrahimovic üzlettel is milyen jól jártunk kaptunk egy kiváló játékost helyette és a plusz pénzből is lehetett igazolni (hogy így volt e nem tudom de lényegtelen). Szóval ha távozik, ha elengedik akkor az a kérdés, hogy legyen helyette. Én Rafinhat tudnám elképzelni vagy Sagnat hasonló kaliberű játékosok (bár nem teljesítenek olyan jól, de még teljesíthetnek)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Azért Maicon nyilatkozatát nem kell készpénznek venni hiszen a forrás megkérdőjelezhető,azt is el tudom képzelni h a madrid akcioja ez h összevesszünk Maiconnal ezt már Militoval is elkezdték egyébként.
Azért Maicont zsoldosnak nevezni sztem kicsit erős
Inter101

Olvasva az nso-on kifejezetten ugy tünt mintha a szájába akarnák adni hogy mondja már ki hogy ott szeretne játszani, ráadásul nem mondta ki egyértelmüen, csak azt hogy a Realt megfontolná, a Cityt nem! Az biztos ha elengedjük akkor az sokba fog kerülni a Realnak, nem fogunk rosszul járni. Amugy azon a poszton Zanettiben van egy pár jo év (persze nem olyan átütö mint Maicon) esetleg elé lehetne hozni egy nagyon jo jobbközéppályást!
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Maicon menni fog...sztem a kérdés már csak h mennyiért..35 sztem real-is lenne érte...Milito nem fog menni, emiatt nem aggódok...ha mégis akkor 35+25 a 2 játékosért.
Benítez lesz az edző. Remélem nem hozza ide a fél liverpoolt..nem nagyon kellene onnan senki...
Inter101

Azért Torrest és Gerrardot gondolom nem utasitanád vissza! :D
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Inter101 írta:Azért Torrest és Gerrardot gondolom nem utasitanád vissza! :D

Őszintén? Nem biztos h kellene most nekünk bármelyik is...Talán Gerrard, de ő inkább irányító és Wes helyére lehetne tenni...de oda meg minek? Max még 4-2-3-1 ben Cambi mellé KK-nak...de oda meg jobban kell védekezni..szal sztem most nincs helye...
Torres meg szintén felesleges...ő center...arra ott van Milito, Eto'o...inkább 1 szélsőként is használható csatár kellene..de ezt már korábban is leírtam
Inter101

Szerintem ök azok a játékosok akik bármelyik csapatban megállnák a helyüket. Gerrard bárhol tud játszani, labdát szerezni, kapura löni nem is akarhogyan. Torrest sem kell bemutatni azt hiszem. Ha a játékrendszert kellenne hozzájuk igazitani akkor legyen! De persze mindez csak fikcio, egyikük sem fog jönni, ebben majdnem biztos vagyok (bár Torresre van esély talán, mert olvastuk hogy nem érzi jol magát angliában, és spanyolban ugye tudjuk hogy nem biztos hogy szivesen menne más csapatba mint az Atletico Madrid, talán Benitezzel is joban van). Mondjuk nem tudom mi az igaz abban hogy Eto'o csak kölcsönben volt. Ez igaz vajon? Mert nekem az jött le hogy Eto'onak nagyon nem fekszik a Serie A. Na nem akarok senkit kirtizálni egy ilyen szezon után :D , de azért van egy kis hiányérzetem.
Poli

Hozzászólás Szerző: Poli »

Ha Maicon távozik, akkor ahhoz gratulálok. Nem szólt volna neki senki semmit ha nem úgy ünnepel a gólja után a Juventus ellen, de ő úgy ünnepelt!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ennyi! Pontosan erről van szó! Én is ezt írtam feljebb!
Inter101

Szerintetek érdemes ezen lovagolni? Ha el akar menni és megfizetik és a klub el akarja adni számit hogy mit csinált? Ha nem vettétek volna észre a játékosok 99,5% a nem a klubhüségéröl hires!! Nekem sem tetszik, de ez van. Nekem akkor már durvább Mourinho lelépése!!
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

BandInter írta:Szívemből szólt horas!!!
Én is a fiatalokat erőltetném! De mi mindig elengedtük a jó fiatalokat! Nem kell messze menni maradjunk Milánóba! Pirlo....
És ez az érzésem Arnaval kapcsolatba! Jó ő nem saját nevelés. De fiatal. Ha Santont is keveset játszatjuk előbb útobb ő is megelégeli és továbbáll. Balotelliért ragaszkodnak úgytűnik és talán nem engedik el!

A fiatalok mindig dilemmát okoznak. Sok igéret nagyon jó játékos a szintjén, megállná a helyét a Seria A-ban is, de még nem Inter szintűek. Ezt kellene valahogy áthidalni. Pl. kölcsönadásokkal, meg ilyenekkel.
Campione

Poli írta:Ha Maicon távozik, akkor ahhoz gratulálok. Nem szólt volna neki senki semmit ha nem úgy ünnepel a gólja után a Juventus ellen, de ő úgy ünnepelt!

Szerintem akkor így is gondolta, hogy maradni akar. Mert jól érezet magát és jó volt a csapat, és fasza volt Mourinhoval dolgozni. Ezek közül egyik sem változott, viszont Mou Madridba ment, és ez már árnyalja a képet, felborította a tökéletes egyensúlyt. Na ezért.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Valahogy a Barca példáját kéne követni, jó ott is csinálnak ilyeneket, hogy eladják Fabregast aztán rakás pénzért meg visszahozzák, de ottvan Pedro, Busquets, Bojan, Messi mind ott nevelkedtek. Mi is eladtuk Bonuccit, most meg lehet elkapja előlünk a Juve, elég lenne csak kölcsönadogatni nem eladni. Valahogy jobban rákéne menni az utánpótlásra. Na majd Baggio ki neveli nekünk a fiatalokat. :D
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

e.szabi írta:Valahogy a Barca példáját kéne követni, jó ott is csinálnak ilyeneket, hogy eladják Fabregast aztán rakás pénzért meg visszahozzák, de ottvan Pedro, Busquets, Bojan, Messi mind ott nevelkedtek. Mi is eladtuk Bonuccit, most meg lehet elkapja előlünk a Juve, elég lenne csak kölcsönadogatni nem eladni. Valahogy jobban rákéne menni az utánpótlásra. Na majd Baggio ki neveli nekünk a fiatalokat. :D

a kiscsapatok sem idióták: tudják hogy tehetséges fiatalokat olcsón megszerezhetnek és 5-10 szeres pénzen adhatják tovább, adott esteben akár épp annak aki eladta. Mondjuk Olaszországban jellemzőbb, hogy még egy középcsapat is bejön a képbe.
Ha kölcsönbe akarnánk csak adni embereket, akkor egyrészt a kisklubok keresnének mást, akit 100%ig megszerezhetnek, de legalábbis felesbe, illetve hacsak nem kiemelkedően tehetséges, rögtön a kispadon lelátón találná magát, hiszen inkább a saját játékosokat helyezik előnybe, szerezzenek ők meccsrutint és növekedjen így az értékük.

szóval szép lenne a kölcsönadás, de a gyakorlatban jellemzően nem megvalósítható.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

na Benitez szerződést bontott a Poollal szal nagy valószínűséggel ő lesz az edző.
hozza magával mascheranot remélem.
és ha ő lesz az edző elég nagy esély nyílik Silva megszerzésére is sztem.
főleg hogy a Real bejelentette hogy nekik nem kell.
+ két fiatal olasz védő meg a hulladékot dobja ki és ennyi.
jó lesz ez.tuti jól összerakja majd a bandát.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Maicon szerintem tett annyit ezért a klubért, hogy esetleges távozása esetén is pozitívan emlékezzünk vissza rá... Csak hálásak lehetünk neki ;)
Egyébként az utóbbi 1,5évben már nem volt olyan kiemelkedő(főleg támadásban, mondom ezt az idei 6 gólja ellenére) legalábbis szerintem. A nagy meccsekre azért összekapta magát.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

20recoba írta:Maicon szerintem tett annyit ezért a klubért, hogy esetleges távozása esetén is pozitívan emlékezzünk vissza rá... Csak hálásak lehetünk neki ;)

Ott a pont :)
Én is ezt írtam lejjebb, sajnálnám ha lépne, de ha menni akar nincs mit tenni csak tartani kell a markunkat érte :mrgreen:
capitano

Hozzászólás Szerző: capitano »

Inter101 írta: Nekem a bal oldal nagyon lukas! Oda kéne valakit, valakiket igazolni!

Hozzuk el Zsuzsit a PSV-ből :!: :D
Campione

Dris írta:na Benitez szerződést bontott a Poollal szal nagy valószínűséggel ő lesz az edző.
hozza magával mascheranot remélem.
és ha ő lesz az edző elég nagy esély nyílik Silva megszerzésére is sztem.
főleg hogy a Real bejelentette hogy nekik nem kell.
+ két fiatal olasz védő meg a hulladékot dobja ki és ennyi.
jó lesz ez.tuti jól összerakja majd a bandát.

Így még valószínűbb, hogy jön valaki a Poolból. Csak ne Kuyt, vagy Benajon.
e.szabi

Mondom Gerrard közelebb van a Realhoz mint az Interhez, különben is azt nyilatkozta Torres-el együtt, hogy már nem hisznek Benitezben. Mondjuk bármi megtörténhet egy jó ajánlatért. Mascherano és Benayoun nyilatkozta azt, hogy ők szívesen követnék Benitezt. Benayoun fix, hogy nem lesz Inter játékos, mert nincs rá szükség, és eléggé középszerű játékos. Szóval igazából maradt a Mascherano, aki talán jönne. Torres min 50 millió, és ha nem távozik elölről senki akkor nincs is rá szükség szerintem.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Azt remélem nem hagyjuk, hogy Bonuccit elvigyék a gobbok..
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Tommy írta:Azt remélem nem hagyjuk, hogy Bonuccit elvigyék a gobbok..

Már multkor is írtam h olvastam h ő nyilatkozta h nem érdekli a Juve mert nálunk szeretne játszani. Bár lehet cak újságirói hülyeség volt ez is.
Tommy

De ha mi nem akarjuk leigazolni, a juve meg igen, akkor ugyis odamegy. :(
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Marco írta:
Tommy írta:Azt remélem nem hagyjuk, hogy Bonuccit elvigyék a gobbok..

Már multkor is írtam h olvastam h ő nyilatkozta h nem érdekli a Juve mert nálunk szeretne játszani. Bár lehet cak újságirói hülyeség volt ez is.

azóta olvastam olyat is hogy "őrült lenne ha nemet mondana egy olyan csapat hívásának mint a juve". persze ha mi is szeretnénk akkor lehet minket favorizálna. ezért lenne jó ha minél előbb lenne edzőnk, mert addig biztos nem igazolunk senki, míg nincs edző. és nem lenne jó lecsúszni az ilyen viszonylag olcsó de jó hazai játékosokról.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Campione írta:
Így még valószínűbb, hogy jön valaki a Poolból. Csak ne Kuyt, vagy Benajon.

Attól függetlenül, hogy Kuyt a legkevésbé sem tűnik jó focistának, szerintem nem annyira rossz, mint amennyire inkább alulértékelik! És amennyire én láttam minden meccsen az elsőtől az utolsó percig meghal a pályán, ami pl egy Balotelliről nem mondható el.
4-2-3-1 szélsőtámadó poszton lehet hogy jól elrotálna Pandevvel.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Hát én örülnék ha Benitez jönne, de rem nem szurja el nekünk Bonucci-t és hozz helyette vmi spanyol hátvédet... Azért rem Brancaék ide hozzák Bonuccit. Tökön szúrom magam ha elviszi a juve... :evil: :D
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Hát én meg nem lennék boldog, ha Benitez lenne az edzőnk. Persze, ettől még interista maradnék, de igazából értetlenül állnék a szerződtetése előtt. Szerintem abszolút nincs a legfelkészültebb és legjobb edzői repertoárral rendelkező szakemberek között, főleg az utóbbi években bizonyította, hogy egy olyan kerettel, mint amilyen Liverpoolban is van, vért izzadva kell harcolnia a nemzetközi kupaszereplésért. Arról nem is beszélve, hogy a bajnoki cím közelében sem volt ott minden évben, finoman fogalmazva.
Mascerano szerintem egy idegbeteg, szerintem semmi szükségünk még egy labilis jétékosra. Bőven elég Muntari és Balotelli. Jó, sok labdát szerez, nagy munkabírású, de azt a játékot, amit ő tud nyújtani, megcsinálja csendben Motta is. Aki azért már az idén is nálunk bizonyított (jó, néha nem túl jól), szerintem megérdemelné a bizalmat. Mascerano könnyen elveszíti a fejét, nem tud sportszerűen veszíteni, pedig ebben a sportban benne van ez is. Főleg jövőre, amikor mindenki arra fog utazni, hogy a triplázó Intert verje meg. Iszonyatos rizikófaktor. Benayoun nem Inter szintű átékos, ebben többekkel, talán mindenkivel egyetértünk, kár is több szót vesztegetni rá.
Maicont nyugodtan elengedhetjük. Tett ő annyit ez a pár év alatt a klubért, hogy megérdemli. Az, hogy év közben az Inter mezt csókolgatta? Mégsem szaladhatott oda Del Pierohoz, hogy kölcsönkérje az övét! :D Persze meg kell kérni az árát, mert egyrészt most van neki, másrészt élő szerződéssel rendelkezik, harmadrészt most ez az a mercato, amikor nekünk kell(ene) diktálni! Ha Moratti 35 milliót kér érte, akkor annyiért szabad eladni, a Real úgyis van olyan ökör, hogy hajlandó is lenne fizetni ennyit. Akkor meg miért ne? (1985-ben láttam először játszani az Intert, a Real Madridot és a Manchester Unitedet, azóta szurkolok ezeknek a csapatoknak, jóban-rosszban.) Szóval az egyik szemem sír, a másik meg üveg...
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Állítólag ami biztos, hogy sem SteveG, sem Torres nem szeretne Itáliában játszani, tehát ők nem lesznek Inter játékosok, akkor sem ha jön Benitez. Ugyanakkor Mascherano -azt írják- követni fogja mesterét az Interhez.
Nálam a következő év Intere Benitezzel a padon akár ez is lehetne:
--------------------Cesar--------------------
Sagna--------Lúció-----Samuel------Zanetti
------------Masche--------Cambi-----------
----------------------------------------------
Agüero-----------Sneijder--------------Silva
--------------------Milito---------------------

Cserékből:

------------------Castelazzi------------------
Javier------Bonucci-------Chivu------Santon
----------------Motta-------------------------
--------------------------Stankovic-----------
Kuyt-------------Coutinho------------Pandev
--------------------Eto'o---------------------

Tartalék: Matrix, Mariga, Toldo, Krhin, Obi, Córdoba
Mellesleg közben a Porto szerződtette vezetőedzőnek Mourinho klónját. 32 éves a fazon és Mou segítője volt 2003 óta. Dolgozott az Internél is. Azért nem egy képet linkeltem, mert a kisképeken meg nem lehet mondani, hogy az nem José. Olyanok a mozdulata, ruhái, gesztusai stb (főleg az öltönyös képeken) Vélemény?. :D

http://www.google.hu/images?q=Andre%20V ... =hu&tab=wi
Tommy

Pár hír rövid hír:

-Szóbajött Bastos neve, baloldali védő brazil védő, a lyon játékosa
-Sagna szívesen jönne hozzánk, azt nyilatkozta
-Ramirest hoznánk a benficából, de a milan is vinné
-Aguirregaray fiatal uru tehetség azt nyilatkozta, ha hívják az internél akkor jönne
-Ranocchia egyre közelebb, napokban találkozik Moratti preziosival, januárig még a bariban játszani, ameddig formába lendül
-Coutinho a chievohoz mehet kölcsönbe
-Benitezt egyre közelebb a sky szerint..
Inter101

Tamas76 írta:Hát én meg nem lennék boldog, ha Benitez lenne az edzőnk. Persze, ettől még interista maradnék, de igazából értetlenül állnék a szerződtetése előtt. Szerintem abszolút nincs a legfelkészültebb és legjobb edzői repertoárral rendelkező szakemberek között, főleg az utóbbi években bizonyította, hogy egy olyan kerettel, mint amilyen Liverpoolban is van, vért izzadva kell harcolnia a nemzetközi kupaszereplésért. Arról nem is beszélve, hogy a bajnoki cím közelében sem volt ott minden évben, finoman fogalmazva.
Mascerano szerintem egy idegbeteg, szerintem semmi szükségünk még egy labilis jétékosra. Bőven elég Muntari és Balotelli. Jó, sok labdát szerez, nagy munkabírású, de azt a játékot, amit ő tud nyújtani, megcsinálja csendben Motta is. Aki azért már az idén is nálunk bizonyított (jó, néha nem túl jól), szerintem megérdemelné a bizalmat. Mascerano könnyen elveszíti a fejét, nem tud sportszerűen veszíteni, pedig ebben a sportban benne van ez is. Főleg jövőre, amikor mindenki arra fog utazni, hogy a triplázó Intert verje meg. Iszonyatos rizikófaktor. Benayoun nem Inter szintű átékos, ebben többekkel, talán mindenkivel egyetértünk, kár is több szót vesztegetni rá.
Maicont nyugodtan elengedhetjük. Tett ő annyit ez a pár év alatt a klubért, hogy megérdemli. Az, hogy év közben az Inter mezt csókolgatta? Mégsem szaladhatott oda Del Pierohoz, hogy kölcsönkérje az övét! :D Persze meg kell kérni az árát, mert egyrészt most van neki, másrészt élő szerződéssel rendelkezik, harmadrészt most ez az a mercato, amikor nekünk kell(ene) diktálni! Ha Moratti 35 milliót kér érte, akkor annyiért szabad eladni, a Real úgyis van olyan ökör, hogy hajlandó is lenne fizetni ennyit. Akkor meg miért ne? (1985-ben láttam először játszani az Intert, a Real Madridot és a Manchester Unitedet, azóta szurkolok ezeknek a csapatoknak, jóban-rosszban.) Szóval az egyik szemem sír, a másik meg üveg...

Ami Benitezt illetti nekem vegyes a kép, nem tudom eldönteni jo-e vagy rossz, de jelenleg nincs sok edzö a halpiacon, nem nagyon lehet válogatni, vagy van valami ötleted? Szerintem a Poolbol max. Torres, Gerrard, Mascherano lenne erösités, de teljesen igazad van ami az idegbetegségét illetti, ráadásul ahogy olvasgattam néha a Poolosok hozzászolásait idén bün rosszul játszott, a többiek szora sem érdemesek. Maiconnal kapcsolatban is egyetértünk menjen, de jo pénzért.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Beníteznek én sem örülnék, viszont hozzá kell tennem, fingom sincs, hogy miért. Valszeg a Liverpool szenvedése miatt. Viszont itt jön be a képbe az a tény, hogy a Liverpool vezetőségében nincsenek családias kedves gondolkodású csapatimádó emberek, hanem kemény üzletemberek vannak, akik csak a megszerezhető fontokat látják a csapatban. Normál vezetőség mellett a Liverpool szárnyalt, ki tudja, hogy Beni hogy teljesített volna akkor, ha kap pélót az átigazolásokra!
Maicont nem fogjuk elkótyavetyélni fillérekért, szerintem ez Ibra igazolása után egyértelműen kiderült. Jó formában lévő, értéket képviselő sztárjátékost nem adtunk még el olcsón! Az meg hogy a hurkákon sok pénzt buktunk, sajna ez van... Jah, Torres a virgács lábaival ne jöjjön ide, nem akarok még egy Ronaldo-t, akiért anno 3 évet izgultam, hogy meggyógyul-e vagy sem, erre lelép!
Inter101

Dirtylt írta:Beníteznek én sem örülnék, viszont hozzá kell tennem, fingom sincs, hogy miért. Valszeg a Liverpool szenvedése miatt. Viszont itt jön be a képbe az a tény, hogy a Liverpool vezetőségében nincsenek családias kedves gondolkodású csapatimádó emberek, hanem kemény üzletemberek vannak, akik csak a megszerezhető fontokat látják a csapatban. Normál vezetőség mellett a Liverpool szárnyalt, ki tudja, hogy Beni hogy teljesített volna akkor, ha kap pélót az átigazolásokra!
Maicont nem fogjuk elkótyavetyélni fillérekért, szerintem ez Ibra igazolása után egyértelműen kiderült. Jó formában lévő, értéket képviselő sztárjátékost nem adtunk még el olcsón! Az meg hogy a hurkákon sok pénzt buktunk, sajna ez van... Jah, Torres a virgács lábaival ne jöjjön ide, nem akarok még egy Ronaldo-t, akiért anno 3 évet izgultam, hogy meggyógyul-e vagy sem, erre lelép!

Ez a virgács láb nagyon jo volt. :D . És még igaz is, bár elvileg Sneijder is sérülékeny tipus és tudjuk hogy gyakorlatilag végigvitte a szezont, nem is akárhogy! :D Azért én megnézném mire képes Milito mellett!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

20recoba írta:Maicon szerintem tett annyit ezért a klubért, hogy esetleges távozása esetén is pozitívan emlékezzünk vissza rá.
Igen, én is így gondolom. Ha valóban menni akar, menjen és kapjunk érte egy nagyobb összeget, amit okosan vissza lehet forgatni a csapatba.

FORZA INTER!!!
mike

Francesco, jó a kereted, de nem hinném hoygy Etoo-t a cserék közé kéne száműzni ;)

Sztem így : :D

Cesar,Castellazzi

Zanetti,Lucio,Samuel,Chivu
Santon,Bonucci,Matrix, F Aurelio vagy Kolarov

Mascherano,Sneijder,Cambiasso
Mariga,Stanko,Motta

Eto'o,Milito,Tevez v DiMaria v D Silva v Kuyt :)
Quaresma,G Rossi,Pandev,
colyn

Hozzászólás Szerző: colyn »

Tamas76 írta:Hát én meg nem lennék boldog, ha Benitez lenne az edzőnk. Persze, ettől még interista maradnék, de igazából értetlenül állnék a szerződtetése előtt. Szerintem abszolút nincs a legfelkészültebb és legjobb edzői repertoárral rendelkező szakemberek között, főleg az utóbbi években bizonyította, hogy egy olyan kerettel, mint amilyen Liverpoolban is van, vért izzadva kell harcolnia a nemzetközi kupaszereplésért. Arról nem is beszélve, hogy a bajnoki cím közelében sem volt ott minden évben, finoman fogalmazva.

Tenyleg nem akarok senkit megbantani,de miert nem nezunk utana egy kicsit,mielott irogarunk valamit. Tavaly pl par ponttal maradtak le a bajnoki cimrol,es a nagy 3-asbol odvissza vertek a Chealse-t,meg a Utd-et is.Az idei ev az azon ment el,hogy TorresDani tobbet volt serult,mint a 75 eves nagyanyam,es NINCSmas csatar a csapatban.Es akkor mar nem is beszelve arrol,hogyha az olasz ligaban lenne 2 olyan kiegyensulyozott csapat,mint az elobb emlitettek,hany bajnoki cimet nyert volna Mou?Meg Mancs? Talan egyet...
De Masceranoban nagyon is egyetertunk.Nemhogy nem kell,de Cambi klasszis jatekos hozza kepest ,raadasul nem agyatlan. Es ez a CSK az argentinoknal... :lol:
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Most olvasom , ha jön Benitez ,akkor követni fogja Mascherano(az argentin Muntari) (30 misi) és Kuyt (15-20 misi) . Ha tényleg ezért a 2 játékosért 50 milliót kiadnánk az év melléfogása lenne. Nem tudom srácok . én valahogy viszolygok ezektől a játékosoktól pláne ennyiért. Akkor inkább ne jöjjön Benítez.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

segogabor írta:Most olvasom , ha jön Benitez ,akkor követni fogja Mascherano(az argentin Muntari) (30 misi) és Kuyt (15-20 misi) . Ha tényleg ezért a 2 játékosért 50 milliót kiadnánk az év melléfogása lenne. Nem tudom srácok . én valahogy viszolygok ezektől a játékosoktól pláne ennyiért. Akkor inkább ne jöjjön Benítez.

Kuyt küzd hajt, meghal a pályán ami nem egy hátrány, de 10-nél többet nem hiszem, hgogy kellene adni érte, ha egyáltalán tényleg szükség van rá.30 éves, azon a hajtós poszton 2 jó évnél több nincs már benne szerintem
Többen írtátok Sagna-t! Ő tényleg annyira jó? :? Bevallom nem sok Arsenal meccset nézek ezért nem akarom kritizálni sem, de a fejét mikor meglátom azzal a hajjal... :D Jó tudom attól még lehet jó focista :)
e.szabi

Igaz, 50 millát okosabban is el lehetne költeni, de talán nem is kell annyit költeni most. Figyeljétek meg Bonucciról lecsúszunk és elviszi a Juve, 5 év múlva meg majd itt siránkozik Moratti, hogy kár volt elszalasztani.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

"Mindenki "spanyolba akar menni(Barca,Reál),utána meg nyávognak,mert padoznak!!!!!! :lol: :evil:
mike

Cupi írta:Kuyt küzd hajt, meghal a pályán ami nem egy hátrány, de 10-nél többet nem hiszem, hgogy kellene adni érte, ha egyáltalán tényleg szükség van rá.30 éves, azon a hajtós poszton 2 jó évnél több nincs már benne szerintem
Többen írtátok Sagna-t! Ő tényleg annyira jó? :? Bevallom nem sok Arsenal meccset nézek ezért nem akarom kritizálni sem, de a fejét mikor meglátom azzal a hajjal... :D Jó tudom attól még lehet jó focista :)

Kuyt tisztára az idei Eto'o, megszakad a pályán, és veszélyes elöl is. Azért nem lenne rossz a csapatban 2 ilyen csatár aki ha kell védekezik, ha kell gólt is tud rúgni :) A Poolos haverom azt mondta semmi pénzért nem adná el a hollandot.

Mascherano meg nem tudom miért lenne idegbeteg, 1 pirosat kapott 4 év alatt a Liverpoolban bajnokin, jó játékos, Cambi ideális társa lenne középen.
De nyilván nem érnek 50 millát ketten.

Sagna nekem se szimpi, nem kell jobbhátvéd nagy pénzért.
Zanetti,Santon :!: ők itt vannak nekünk.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Cupi írta:
segogabor írta:Most olvasom , ha jön Benitez ,akkor követni fogja Mascherano(az argentin Muntari) (30 misi) és Kuyt (15-20 misi) . Ha tényleg ezért a 2 játékosért 50 milliót kiadnánk az év melléfogása lenne. Nem tudom srácok . én valahogy viszolygok ezektől a játékosoktól pláne ennyiért. Akkor inkább ne jöjjön Benítez.

Kuyt küzd hajt, meghal a pályán ami nem egy hátrány, de 10-nél többet nem hiszem, hgogy kellene adni érte, ha egyáltalán tényleg szükség van rá.30 éves, azon a hajtós poszton 2 jó évnél több nincs már benne szerintem

Sagna meg tényleg jó,de az a baj,hogy az angoloknál én meg az Arsenált komálom! ;) :lol:
Inter101

Azzal nincs baj hogy jön Benitez, azzal már annál inkább hogy kik jöhetnek vele. Kuyt akár lehet egy kellemes meglepetés, bár ho jol tudom akkor jobb szélsö(lehet hogy nem), ahol jelenleg Eto'o játszik, ráadásul ha igaz hogy mennyiért jön annyiért drága. Mascerano helyén Cambi játszik és Motta nem mondom hogy nem lehetne közülük 2 egyszerre a pályán, de akkor ki fog padozni, ráadásul Stancovic is ott van, Muntari reméljük elmegy, de ha mégis jön az argentin akkor azt ne felejtsük hogy angliában engedik a kemény játékot, nézzétek meg Muntarit hányszor volt kiállitva, ö is onnan jött (tudom hogy elötte olaszban játszott), ráadásul kb annyi esze is van :D , ha megkérdeztek egy Liverpool szurkolot bizony még ingyen is lemondana rola annyira rossz idénye volt, ezek után nem ér annyit, ugy meg végképp nem hogy az nem hiány poszt az Internél! Ami viszont az, föleg ha elmegy Maicon, nincs futo szélsö hátvéd egyik oldalon sem(Zanetti meg tudja oldani de azért nem olyan szinvonalon, mint Maicon, talán Santon is ha nem sérült, mondjuk én nem látok benne akkora fantáziát mint esetleg itt egyesek, de én lennék a legboldogabb ha nem lenne igazam). Ami Bonuccit illeti bizony a középhátvéd poszton ha kidöl az egyik a Lucio, Samuel duo közül, bizony nagy bajban lesz a csapat, mert valljuk be Materazzi, Cordoba nem képvisel már olyan szinvonalat amilyet látni szeretnénk az Internél, szoval kéne egy jo középhátvéd is!
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Brancáék nem fogják hagyni hogy mindenféle hulladékot hozzon magával Benitez, tanultak a Mancini féle blamából (fél Laziot áthozta) ;)
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

legújabb hírek szerint már ma bejelentik benitez érkezését, aki mindenáron szeretné megtartani maicont. mascerano és kuyt érkezése pedig 80 %.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Szerintem is ma eldől az edző kérdés sorsa.Benitez lesz az Inter uj edzője..ha jön kuyt meg mascherano szerintem ezzel nem is kell igzolni senkit sem..kuyt jöhet pandev cseréjének,tökéletes lenne
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Mascherano nemkell!Cambiasso posztján játszik,Mariga tökéletes csere és ideiglenesen megtudja oldani azt a posztot Stankovic,Motta és Zanetti is.
Kuyt ismét nem kell.Fut-fut hajt,ügyes játékos.De előre fele megvagyunk.Mondjuk Quaresma helyett jöhet a keretbe.Inkább hozza Agger-t,ha annyira akar valakit.
És nekem a vesszőparipán Torres.

Amúgy Ramires-t hozták szóba az Inter-rel,a Benfica-ban játszik bántóan vékony csávó középpályás.Nemtudok róla semmit.
Válasz küldése